Ξεκίνημα δειλά δειλά για το Σαββατιάτικο κουπόνι.

Καλημέρα στην παρέα.
Ξεκινάμε δειλά δειλά τι σημερινή μας βόλτα στο κουπόνι για να επιλέξουμε τα καλύτερα σημεία.
Ρίξτε μια ματιά στην καινούργια στήλη

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ LIVE BETTING

 η οποία θα βοηθήσει αρκετά ιδίως αυτούς που παίζουν εκτός ΟΠΑΠ.

Να ευχαριστήσω τον πολύ καλό μου φίλο Steve που έψαξε και το βρήκε και θα μας βοηθήσει αρκετά.

12ο σερί over εντός η Γουλβς (1,76)

Επί 30 αγωνιστικές η Μπλάκμπερν δέχεται γκολ. 12/13 GG φέτος εκτός έδρας

BET: 12ο σερί over εντός η Γουλβς (1,76) Γουλβς και Μπλάκμπερν έχουν τις δύο χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας. Αμφότερες ψάχνουν τους βαθμούς για να φύγουν από τις χαμηλές θέσεις, αλλά δείχνουν ανίκανες να τα καταφέρουν. Προτιμότερη επιλογή το over (1,76).
H Γουλβς φανέρωσε για μια ακόμη φορά τις αμυντικές της αδυναμίες στο Λονδίνο γνωρίζοντας τον διασυρμό από την Φούλαμ με 5-0. Σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε ο Πογκρέμπνιακ σημειώνοντας χατ τρικ.
Παρέμεινε χωρίς νίκη για τρίτη αγωνιστική και εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν κατορθώνει να αξιοποιήσει το Μολινό καθώς δεν έχει νίκη εκεί στα έξι προηγούμενα παιχνίδια της (0-1-5). Και οι δώδεκα ομάδες που την επισκέπτηκαν το τελευταίο διάστημα μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς την εστία της.
Ο Κόνορ λογικά θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα επαναφέροντας ως βασικό τον Φλέτσερ. Δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Χένρι. Ο Τζόνσον βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ σε τεστ που έγινε κατά τη διάρκεια μεσοβδόμαδης προπόνησης και αναμένεται να τιμωρηθεί τουλάχιστον με πρόστιμο.
Η Μπλάκμπερν έμεινε στο 1-1 την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην αποδεκατισμένη επιθετικά Άστον Βίλλα, η οποία ακόμη και έτσι μπόρεσε να σκοράρει στο Ίγουντ Παρκ. Τουλάχιστον έσωσε τον βαθμό σκοράροντας πέντε λεπτά πριν την εκπνοή.
Οι Ρόβερς είναι εξαιρετικά αδύναμοι εκτός έδρας με μόλις 2 νίκες στις 22 προηγούμενες εξόδους. Το βασικό πρόβλημα εντοπίζεται στην άμυνα καθώς μόνο σε 1 από τα 32 περασμένα ταξίδια τους δεν δέχθηκαν γκολ, ενώ επί 30 συνεχόμενες αγωνιστικές η εστία τους παραβιάζεται στην Πρέμιερ Λιγκ ανεξαρτήτως έδρας. Κόντρα στην Γουλβς η Μπλάκμπερν έχει καταφέρει να ανοίξει το σκορ στις επτά πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Τραυματίας παραμένει ο Γκρέλα. Διαθέσιμοι είναι οι Ζιβέ και Λόου που εξέτισαν τις τιμωρίες τους.
Πιθανές ενδεκάδες
Γουλβς (4-4-2): Hennessey-Ward, Basson, Johnson, Foley-Jarvis, O'Hara, Milijas, Hunt-Fletcher, Doyle
Μπλάκμπερν (4-2-3-1): Robinson-Olsson, Givet, Dann, Orr-N'Zonzi, Lowe-Hoilett, Dunn, Pedersen, Yakubu
Key Stat: 11 συνεχόμενα over στα ματς της Γουλβς στο Μολινό.
Συμπέρασμα: Εξαιρετικά ευάλωτες αμυντικά εμφανίζονται οι δύο ομάδες και εύλογα έχουν δύο από τις χειρότερες επιδόσεις της κατηγορίας. Στο μεταξύ τους ματς η πρόβλεψη σημείου είναι αρκετά δύσκολη, όμως το over (1,76) δείχνει ιδανική επιλογή.


Πληρώνει το over της Καρλάιλ και ο άσσος.

13/17 εντός έδρας φέτος

BET: Πληρώνει το over της Καρλάιλ H Kαρλάιλ έχει ξεχάσει πότε έχασε για τελευταία φορά στο γήπεδό της, όμως δέχεται με ευκολία γκολ και συχνά παραχωρεί ισοπαλίες. Σε κακή φόρμα η Μπέρι η οποία ωστόσο βρίσκει με άνεση δίχτυα. Πιθανό δείχνει το over (1,725) στην μεταξύ τους αναμέτρηση.
Η Καρλάιλ μάχεται για την είσοδό της στα εξάδα και για την ώρα βρίσκεται στην έβδομη θέση έχοντας όμως αγώνες λιγότερους. Δείχνει πως σε αυτή της την προσπάθεια θα βασιστεί στην έδρα καθώς μακριά από αυτή αγνοεί την νίκη σε πέντε εξόδους.
Μπροστά στο κοινό της ωστόσο εμφανίζεται πιο αποτελεσματική. 13 ματς πέρασαν από την τελευταία φορά που κάποια ομάδα μπόρεσε να φύγει από το γήπεδό της με τους τρεις βαθμούς (8-5-0). Όσο εύκολα σκοράρει με άλλη τόση άνεση δέχεται το γκολ, με αποτέλεσμα να μετράει 13/17 GG και over εντός έδρας.
Η ετοιμότητα των Ρόμπσον και Θέργουελ θα εξεταστεί λίγο πριν τον αγώνα καθώς αμφότεροι έχουν προβλήματα τραυματισμών.
Η Μπέρι πραγματοποίησε μια ακόμη απογοητευτική εμφάνιση χάνοντας στο Σέφιλντ από την Γουένσντεϊ με 4-1. Δεν έδειξε καμιά διάθεση για άμυνα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου δέχθηκε τρία τέρματα.
Αν και έχει διαφορά επτά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη συνεχίζοντας με αυτόν τον ρυθμό θα μπει σύντομα σε μπελάδες. Χωρίς νίκη παραμένει επί εννιά αγωνιστικές (0-4-5) με την εστία της να παραβιάζεται ανελλιπώς στα δεκαέξι ματς που έχουν προηγηθεί. 8 σερί GG αριθμεί στα πρόσφατα παιχνίδια και 11/18 over μακριά από την έδρα της.
Λιούις και Κάρινγκτον δίνονται ως αμφίβολοι, ενώ σε σχέση με τον περασμένο αγώνα επιστρέφει ο Κουκ.
Key Stat: Μόνο over στις 6 πρόσφατες συναντήσεις τους σε αυτή την έδρα.
Συμπέρασμα: H Καρλάιλ ψάχνει μια ακόμη εντός έδρας νίκη που θα την διατηρήσει στην τροχιά των μπαράζ, με την άμυνά της ωστόσο να μην είναι αξιόπιστη. Με άνεση σκοράρει η Μπέρι, αλλά οι παίκτες της επιδεικνύουν αδιαφορία για την άμυνα. Στο 1,725 το over στην bet365.


Με τη φόρμα της Γουόλσολ (2,25) πολύ πιθανό και το over.

1-2-4 έχει η Χάρτλπουλ στα εφτά τελευταία εκτός έδρας

Με τη φόρμα της Γουόλσολ (2,25) Με σούπερ ψυχολογία μετά τη νίκη με 3-2 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση υποδέχεται η Γουόλσολ τη Χάρτλπουλ. Η νίκη των γηπεδούχων πληρώνει 2,25 στον William Hill και ευνοείται και από την παράδοση (5-1-1 τα εφτά τελευταία χρόνια).
Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που μέχρι το 55’ ήταν 0-0, η Γουόλσολ κατάφερε να κερδίσει με 3-2 τη δεύτερη στη βαθμολογία Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και να ξεφύγει στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ προηγήθηκε δύο φορές, ισοφαρίστηκε ισάριθμες και τελικά σκόραρε το νικητήριο γκολ στο 81’.
Έχει συμπληρώσει πλέον πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα (3-2-0) και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Κόντρα στη Χάρτλπουλ έχει και πολύ καλή παράδοση. Τα εφτά τελευταία χρόνια που την υποδέχτηκε έχει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα και τα δύο προηγούμενα χρόνια κέρδισε με 3-1 και 5-2. Σημαντικά προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν με τον βασικό μέσο Τσάμπερς (2 γκολ) και τον βασικό αμυντικό Τόντρι να είναι αμφίβολοι.
Η Χάρτλπουλ απομακρύνθηκε στο -8 από τις θέσεις των πλέι οφ χάνοντας την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 από τη Χάντερσφιλντ και μετρώντας πλέον μόνο δύο νίκες στα εφτά τελευταία της παιχνίδια (2-2-3).
Οι φιλοξενούμενοι έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικοί φέτος στις εξόδους τους (7-5-6), αλλά αυτό δεν ισχύει στα τελευταία τους παιχνίδια εκτός έδρας, καθώς κέρδισαν μόνο το ένα από τα εφτά πιο πρόσφατα (1-2-4) και στα τέσσερα δεν σκόραραν. Συνολικά 12/28 εκτός έδρας ήταν over.
Τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Χάντερσφιλντ και είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο βασικός επιθετικός Πουλ (7 γκολ), ενώ λίγες είναι οι πιθανότητες να προλάβουν την αναμέτρηση και ο βασικός μέσος Λιντλ (2 γκολ) και ο επιθετικός Τζέιμς (3 γκολ).
Key Stat: Η Γουόλσολ είναι αήττητη στα πέντε τελευταία (3-2-0), ενώ η Χάρτλπουλ έχει μόνο μία νίκη στα εφτά πιο πρόσφατα εκτός έδρας (1-2-4).
Συμπέρασμα: Το μομέντουμ δείχνει Γουόλσολ, με τους γηπεδούχους να έχουν ψυχολογία (νίκη 3-2 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), φόρμα (3-2-0 στα πέντε τελευταία) και παράδοση (5-1-1 τα εφτά τελευταία χρόνια). Στο 2,25 ο άσος στον William Hill.


Βάζει & δέχεται γκολ η Μόρκαμ (1,80)

12/18 GG εντός έδρας

BET: Βάζει & δέχεται γκολ η Μόρκαμ (1,80) Mόρκαμ και Χέρεφορντ θέλουν μόνο τη νίκη για να εξακολουθήσουν να διατηρούν τις ελπίδες τους για άνοδο και παραμονή, αντίστοιχα. Αμφότερες είναι ικανές να σκοράρουν, αλλά δύσκολα θα κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. 1,80 αποδίδει το ευνοούμενο από την παράδοση GG.
Μετά από καιρό η Μόρκαμ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Τσέλτεναμ και δίκαια επικράτησε με το επιβλητικό 3-1. Το αποτέλεσμα αυτό άνοιξε εκ νέου την όρεξή της για είσοδο στα μπαράζ ανόδου.
Επιθετικά είναι συνεπής στο ραντεβού της με τα δίχτυα αποτυγχάνοντας να σκοράρει μόνο σε μία από τις δέκα αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί. Στο ίδιο διάστημα ωστόσο δύο μόνο ομάδες δεν σκόραραν απέναντί της. Ανάλογη η κατάσταση στα εντός έδρας ματς όπου μετρά φέτος 12/18 GG.
Φλέμινγκ, Γουίλσον και Φέντον παραμένουν εκτός δράσης, ενώ αμφίβολος είναι ο Πράις.
Η Χέρεφορντ παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν καταφέρνει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Σε τρίτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι κατάφερε να προηγηθεί, όμως και πάλι δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη μένοντας στο 2-2 κόντρα στην Μάκλσφιλντ.
Αγωνίζεται πολύ καλύτερα μακριά από το γήπεδό της χάνοντας μόνο έξι από τα δεκαεπτά ματς που έχει δώσει (3-8-6). Στις οκτώ προηγούμενες εξόδους της έχει αποτύχει να βρει δίχτυα μία φορά, ενώ έχει σκοράρει και στις οκτώ επισκέψεις της στην έδρα της Μόρκαμ.
Ντάλιμπαρτ, Χιθ, Σταμ και Πένικετ αναμένεται να λείψουν για μια ακόμη αγωνιστική.
Key Stat: 7/8 GG στις πρόσφατες επισκέψεις της Χέρεφορντ στην Μόρκαμ.
Συμπέρασμα: Αλλαγή κλίματος προκάλεσε η νίκη επί της Τσέλτεναμ στην Μόρκαμ η οποία θέλει να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες για είσοδο στα μπαράζ ανόδου. Η Χέρεφορντ ψάχνει επειγόντως βαθμούς καθώς ο κίνδυνος υποβιβασμού είναι άμεσα ορατός πλέον. Εκτός έδρας είναι σαφώς καλύτερη φέτος και ανταγωνιστική σε όποια γήπεδα επισκέπτηκε. Το αμφίπλευρο σκοράρισμα αποδίδει 1,80 στην bet365.

Kαλύτερα over από άσο στη Μάλαγα

Χαμηλό το 1,53 κόντρα στην 4η της βαθμολογίας Λεβάντε

Kαλύτερα over από άσο στη Μάλαγα H Mάλαγα θέλει τη νίκη για να προσπεράσει τη Λεβάντε και να φτάσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Αστείο το 1,53 του άσου, σαφώς καλύτερο το 1,825 στο over.
Την πολύ καλή της παράδοση κόντρα στη Χετάφε διατήρησε η Μάλαγα περνώντας νικηφόρα με 1-3 από τη Μαδρίτη. Η επικράτησή της δεν ήταν εύκολη καθώς έμεινε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο και χρειάστηκε δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο για να πάρει τους τρεις βαθμούς.
Οι Ανδαλουσιάνοι εμφανίζονται πολύ δυνατοί στο Ρομαρέδα φέτος έχοντας χάσει μόνο από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Πλούσια σε γκολ είναι τα φετινά εντός έδρας με το over να εμφανίζεται σε 9/12. Δύο σερί νίκες μετρά στις υποδοχές της Λεβάντε με σκορ 1-0 αμφότερες.
Μπαπτίστα και Σέρχιο Σάντσεζ είναι τραυματίες, ενώ ο Γκάμεζ τρέχει να προλάβει την σαββατιάτικη αναμέτρηση. Κατά τα άλλα ο Πελεγκρίνι δεν αναμένεται να κάνει συνταρακτικές αλλαγές, κρατώντας Ροντόν και Ρέθιο στη βασική ενδεκάδα.
Μετά από σερί οκτώ παιχνιδιών χωρίς νίκη η Λεβάντε δείχνει να έχει ξαναβρεί το μυστικό των επιτυχιών παίρνοντας έξι βαθμούς στις δύο αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί. Το 3-1 επί της Μπέτις την διατήρησε τέταρτη στη βαθμολογία, ενώ σταθερά βρίσκεται σε θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ από την αρχή της σεζόν.
Παραγωγικά τα πηγαίνει εξαιρετικά σκοράροντας τουλάχιστον δύο γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, όμως εμφανίζει αδυναμίες στην άμυνα ειδικά στα εκτός έδρας όπου έχει δεχθεί τέρμα και στις δέκα εξόδους της σε όλες τις διοργανώσεις. Αποτέλεσμα το over να έχει εμφανιστεί σε 8/12 ταξίδια της.
Εξακολουθεί να απουσιάζει ο Χουάνλου λόγω τραυματισμού, ενώ στη Μάλαγα δε θα αγωνιστούν και οι τιμωρημένοι Ιμπόρα, Χουανφράν.
Πιθανές ενδεκάδες
Μάλαγα (4-2-3-1): Caballero-Monreal, Mathijsen, Weligton, Gamez-Recio, Toulalan-Isco, Cazorla, Fernandez-Rondon
Λεβάντε (4-2-3-1): Munua-Del Horno, Cabral, Ballesteros, Venta-Farinos, Torres-Valdo, Barkero, Suarez-Kone
Key Stat: 8 σερί over για την Μάλαγα, 6 διαδοχικά για τη Λεβάντε εκτός έδρας.
Συμπέρασμα: Στο ντέρμπι μεταξύ 4ης-6ης της βαθμολογίας το 1,53 που δίνεται στον άσο είναι επιεικώς απαράδεκτο. Με την αγωνιστική συμπεριφορά που εμφανίζουν αμφότερες και με την ισοπαλία να μην ικανοποιεί καμία από τις δύο, το over στο 1,825 της bet365 δείχνει καλή επιλογή.


Διπλό & οver (2,00) για την Ρεάλ

Σκοράρει εντός έδρας στα πρόσφατα ματς η Μπέτις

Διπλό & οver (2,00) για την Ρεάλ H Ρεάλ μπορεί να έχει το μυαλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως παραμένει φαβορί με όποια ενδεκάδα και αν παραταχθεί. Η Μπέτις βρίσκει δίχτυα στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν στις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά δύσκολα θα ανακόψει την πορεία των Μαδριλένων. Στο 2,00 το διπλό συνδυασμένο με over.
Mετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς ήττα η Μπέτις επέστρεψε στις μέτριες εμφανίσεις και δίκαια έχασε με 3-1 στο Θιουτάτ ντε Βαλένθια, από την πιο ουσιώδη στην τελική προσπάθεια Λεβάντε. Οι Ανδαλουσιάνοι έχουν απόσταση έξι βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και δεν μπορούν ακόμη να νιώθουν ασφαλείς.
Στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν έχουν συγκεντρώσει 18 από τους 30 φετινούς τους βαθμούς σκοράροντας ανελλιπώς κόντρα στις οκτώ τελευταίες ομάδες που έχουν επισκεπτεί σε όλες τις διοργανώσειςΚόντρα στη Ρεάλ μετρούν τρεις σερί ήττες δεχόμενοι τέσσερα γκολ κατά μέσο όρο. Στη Σεβίλλη πάντως κατορθώνουν να την κοντράρουν χάνοντας μόνο σε τέσσερα από τα δώδεκα τελευταία μεταξύ τους (4-4-4).
Ο Μελ δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Μάριο και τον τιμωρημένο Περέιρα. Αμφίβολος είναι ο Παουλάο με τον τεχνικό των γηπεδούχων να προβληματίζεται για την άμυνα καθώς οι Αμάγια και Ουστάριτζ δεν έχουν παίξει ούτε λεπτό το 2012.
Με συνοππτικές διαδικασίες η Ρεάλ κέρδισε την Εσπανιόλ με 5-0 στο Μπερναμπέου και έφτασε στις δέκα συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, διατηρώντας παράλληλα σταθερή την απόστασή της από την Μπαρτσελόνα.
Οι Μαδριλένοι έχουν σκοράρει 85 γκολ σε 25 ματς αυτή τη σεζόν και αν συνεχίσουν με αυτό το ρυθμό θα φτάσουν στα 129 και θα σπάσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ της κατηγορίας. Οι μερένχες έχουν την καλύτερη επίδοση της κατηγορίας εκτός έδρας και προέρχονται από δέκα ματς χωρίς ήττα (9-1-0). Επιδίωξη τους να φτάσουν στα δεκαοκτώ που είναι και ρεκόρ συλλόγου.
Ντι Μαρία και Μπενζεμά βρίσκονται κοντά στην επάνοδο, αλλα λογικά θα προφυλαχθούν καθώς ακολουθεί ο επαναληπτικός με την ΤΣΣΚΑ μεσοβδόμαδα. Ο Κοεντράο παραμένει τραυματίας, ενώ κάρτες συμπλήρωσε ο Καρβάλιο. Ο νεαρός Μοράτα έκανε ντεμπούτο στο προηγούμενο παιχνίδι.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπέτις (4-3-3): Fabricio-Nacho, Dorado, Amaya, Nelson-Benat, Iriney, Canas-Montero, Molina, Castro
Ρεάλ (4-2-3-1): Casillas-Marcelo, Pepe, Ramos, Arbeloa-Khedira, Alonso-Kaka, Ozil, Ronaldo-Higuain
Key Stat: 13/15 over για τη Ρεάλ στα ματς που έχουν προηγηθεί.
Συμπέρασμα: O Mουρίνιο μπορεί να προφυλάξει κάποιους παίκτες ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα αδιαφορήσει για τη νίκη, καθώς θέλει να σπάσει όλα τα ρεκόρ φέτος. Η Μπέτις αγωνίζεται επιθετικά στο γήπεδό της και μπορεί να σκοράρει κόντρα στους Μαδριλένους, αν και δύσκολα θα κλέψει θετικό αποτέλεσμα. Διπλασιασμό προσφέρει η νίκη της Ρεάλ συνδυασμένη με το over στην bet365.


1,65 το έβδομο σερί over της Παλέρμο

3,84 γκολ κατά μέσο όρο μπαίνουν στα εντός έδρας της παιχνίδια

1,65 το έβδομο σερί over της Παλέρμο
Η Παλέρμο προέρχεται από έξι συνεχόμενα over και στα εντός έδρας της παιχνίδια μπήκαν κατά μέσο όρο 3,84 γκολ ανά αγώνα. Η Ρόμα ταξίδεψε χωρίς ψυχολογία μετά την ήττα στο ντέρμπι και με απουσίες. Στο 1,65 το over στην Bet365, το οποίο ευνοείται και από την παράδοση.
Η Παλέρμο είχε την ατυχία να βρει απέναντί της έναν εξαιρετικό Ιμπραΐμοβιτς, με του οποίου το χατ τρικ το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν 0-3 από το 35’ και με ένα ακόμα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Παλέρμο ηττήθηκε από την Μίλαν με 0-4. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της και το δεύτερο σερί παιχνίδι στο οποίο δέχτηκε τέσσερα γκολ.
Πλέον βρίσκονται στο -9 από την πέμπτη θέση με απολογισμό 4-1-3 στα οκτώ τελευταία. Εντός έδρας έχει το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ της κατηγορίας με δέκα νίκες και τρεις ήττες και γκολ 31-19, δηλαδή στο «Ρέντσο Μπαρμπέρα» μπαίνουν κατά μέσο όρο 3,84 γκολ ανά αγώνα.
Συνολικά εντός έδρας μετράει 8/13 over και προέρχεται από έξι σερί over στο πρωτάθλημα. Πολλά γκολ έχουν και τα παιχνίδια της με τη Ρόμα, καθώς από τα έξι πιο πρόσφατα υποδεχόμενοι τους Ρωμαίους (2-2-2), τα πέντε ήταν over και τα τέσσερα over 3,5, ενώ και οι δύο ισοπαλίες στο διάστημα αυτό έληξαν 3-3!
Ο Λίνο Μούτι δεν έχει πολλά προβλήματα απουσιών να αντιμετωπίσει, με τον βασικό αμυντικό Μπαλτζαρέτι να επιστρέφει από τιμωρία και τους Μπατσίνοβιτς (μέσος) και Σιλβέστρε (αμυντικός, 3 γκολ) να παραμένουν εκτός.
Από δύο σερί ήττες προέρχεται και η Ρόμα με την πιο πρόσφατη να είναι οδυνηρή, χάνοντας στο ντέρμπι με τη Λάτσιο με 1-2 σε παιχνίδι όπου έπαιζε από το 8ο λεπτό με παίκτη λιγότερο και στο ίδιο λεπτό έμεινε και πίσω στο σκορ με πέναλτι. Οι Ρωμαίοι παραμένουν στην 6η θέση της βαθμολογίας και στο -5 από την πέμπτη και εκτός έδρας δυσκολεύονται αρκετά, έχοντας απολογισμό 4-2-7 (6/13 over).
Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει πλέον μόνο δύο νίκες στα οκτώ τελευταία ματς και καμία στα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός έδρας (0-1-3) και στα δύο από αυτά δέχτηκε από 4 γκολ. Σημαντικές οι απουσίες των τιμωρημένων Στεκέλενμπουργκ (τερματοφύλακας), Κασέτι (αμυντικός) και Οσβάλντο (επιθετικός, 7 γκολ), ενώ θα λείψουν και οι τραυματίες αμυντικοί Μπουρντίσο και Ζουάν και ο μέσος Πιάνιτς. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Γκάγκο.
Πιθανές ενδεκάδες
Παλέρμο (4-3-1-2): Viviano – Pisano, Migliaccio, Mantovani, Balzaretti – Bertolo, Donati, Barreto – Ilicic – Budan, Miccoli
Ρόμα (4-3-1-2): Lobont – Rosi, Kjaer, Heinze, Jose Angel – Simplicio, De Rossi, Gago – Totti – Bojan, Borini
Key Stat: Στα εντός έδρας παιχνίδια της Παλέρμο μπήκαν κατά μέσο όρο 3,84 γκολ ανά αγώνα.
Συμπέρασμα: «Ροντέο» θυμίζουν τα εντός έδρας παιχνίδια της Παλέρμο, στα οποία έχουν σημειωθεί κατά μέσο όρο 3,84 γκολ ανά αγώνα. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα με τις άμυνές τους να πελαγοδρομούν…. 1,65 πληρώνει το over στην Bet365, που αν επιβεβαιωθεί θα είναι το έβδομο συνεχόμενο για τους γηπεδούχους, ενώ τα πολλά γκολ ευνοούνται και από την παράδοση. Σε επίπεδο σημείου η Παλέρμο είναι πολύ δυνατή εντός έδρας και η Ρόμα ταξιδεύει με απουσίες. Ο άσος πληρώνει 2,62 και ο συνδυασμός του με το over 3,75.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.