Μια δυάδα απο Β Γερμανίας σήμερα.

Επιστρέφει στις νίκες η Ουνιόν (1,80)και με over.

Πέντε σερί ήττες μετράει μέσα στο 2012 η Ντούισμπουργκ

Επιστρέφει στις νίκες η Ουνιόν (1,80) Η Ουνιόν επιστρέφει στο Βερολίνο για να αντιμετωπίσει τη Ντούισμπουργκ, η οποία προέρχεται από πέντε σερί ήττες μέσα στο 2012. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ δυνατοί εντός έδρας, έχοντας απολογισμό 8-1-3. Στο 1,80 ο άσος στον William Hill.
Αν και παρέμεινε για τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη (0-2-1), η ισοπαλία που πήρε η Ουνιόν Βερολίνου την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ίνγκολσταντ της δίνει ψυχολογία, αφού το 3-3 διαμορφώθηκε με γκολ στο 90’ κι ενώ είχε βρεθεί δύο φορές πίσω στο σκορ με 1-0 και 3-2.
Ήταν η πρώτη της ισοπαλία μέσα στο 2012 (1-1-3), με τους πρωτευουσιάνους να στοχεύουν σε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία. Στο Βερολίνο πραγματοποιούν πορεία… πρωταθλητισμού με απολογισμό 8-1-3 και γκολ 22-9, που αποτελούν και την καλύτερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας.
Ο Ούβε Νοΐχάουζ δεν μπορεί να υπολογίζει ξανά στον τραυματία εξτρέμ Κίρινγκ (6 γκολ, 2 ασίστ), ενώ παρελθόν από την περασμένη εβδομάδα αποτελεί και ο επιθετικός Μοσκέρα (6 γκολ), που μεταγράφηκε σε ομάδα της Κίνας. Τις πέντε τελευταίες φορές που η Ουνιόν υποδέχτηκε τη Ντούισμπουργκ τα αποτελέσματα ήταν μοιρασμένα (2-1-2).
Η Ντούισμπουργκ ηττήθηκε 0-2 και από την Γκρόιτερ Φιρτ και συμπληρώνοντας πέντε σερί ήττες μέσα στο 2012 με γκολ 3-11 έπεσε στη ζώνη των μπαράζ υποβιβασμού, ενώ πλέον απέχει μόνο τέσσερις βαθμούς από την τελευταία θέση.
Το έργο των φιλοξενούμενων είναι εξαιρετικά δύσκολα, αφού οι ήττες συνοδεύονται συνήθως και από πολύ κακές εμφανίσεις. Ο Όλιβερ Ρεκ μπορεί να παραμένει στον πάγκο της ομάδας, αλλά αυτό δεν θα συνεχίσει να συμβαίνει εφόσον συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν απολογισμό 5-5-14 συνολικά και 1-3-7 εκτός έδρας με 8/11 να είναι over. Εκτός παραμένει ο αμυντικός Μπόλμαν, που αποτελεί και τη μοναδική απουσία.
Πιθανές ενδεκάδες
Ουνιόν Βερολίνου (4-3-1-2): Glinker – Pfertzel, Stuff, Menz, Kohlmann – Karl, Ede, Parensen – Mattuschka – Silvio, Terodde
Ντούισμπουργκ (4-4-2): Wiedwald – Berberovic, Bruno Soares, Bajic, Pliatsikas – Brosinski, Sukalo, Gjasula, Wolze – Jula, Exslager
Key Stat: Η Ντούισμπουργκ έχει μόνο ήττες μέσα στο 2012 (0-0-5) με γκολ 3-11.
Συμπέρασμα: Η Ουνιόν επιστρέφει στη δυνατή της έδρα (8-1-3) με σκοπό να επιστρέψει και στα θετικά αποτελέσματα. Οι Βερολινέζοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ντούισμπουργκ (έχει μόνο ήττες μέσα στο 2012, 0-0-5), με τον άσο να πληρώνει 1,80 στον William Hill.


Οver ξανά η Πάντερμπορν (1,75)

6/6 over 2,5 μετράνε οι γηπεδούχοι στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους

Οver ξανά η Πάντερμπορν (1,75) Σε φεστιβάλ από γκολ μετατρέπει όλα τα φετινά παιχνίδια της η Πάντερμπορν, υποδέχεται την αμυντικά ασθενέστατη Μπόχουμ και παρά την απουσία του πρώτου σκόρερ της Πρόσβιτς δείχνει ικανή να φέρει ένα ακόμα over, σημείο που αποδίδει 1,75 στην Bet365.
Παρά το σοκ του τραυματισμού του πρώτου σκόρερ και καλύτερου παίχτη της Πρόσβιτς (24 αγ./15 γκολ φέτος) μόλις στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης  στο Τίβολι κόντρα στην Άαχεν, η Πάντερμπορν δεν έχασε λεπτό τη συγκέντρωση της και με δύο γκολ του Τέιλορ (φωτό, είχε μπει σαν αλλαγή στην θέση του Πρόσβιτς) στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης (55’,62’) καθάρισε το παιχνίδι, με το τελικό 0-3 να έρχεται στο 89’ και ενώ οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με εννέα παίχτες.
Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Σμιτ μετά το επιβλητικό 4-2 επί της Άιντραχτ, η απόλυτη πλέον έκπληξη της Τσβάιτε Λίγκα βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της 2ης κατηγορίας της Γερμανίας και χτυπάει την πόρτα της ανόδου. 7-4-1 το ρεκόρ της στην “ENERGIETEAM ARENA” με τέρματα 21-11, πολύ ανοιχτά όλα τα παιχνίδια της τη νέα χρονιά, τις τελευταίες έξι αγωνιστικές μετράει  6/6 over 2,5 (5/6 over 3,5, 4,83 γκολ ανά ματς). Έκλεισε για το καλοκαίρι τον ελπιδοφόρο μέσο της Άουε Κέμπε, ο Πρόσβιτς θα χάσει 2 με 3 εβδομάδες, παραμένουν εκτός οι Βίσινγκ, Γκόντερ και Κράουσε.

Δεύτερη σερί απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μπόχουμ την προηγούμενη αγωνιστική, αυτή τη φορά μπροστά στο κοινό της δεν κατάφερε ούτε να σκοράρει κόντρα στην ευάλωτη αμυντικά Ντιναμό Δρέσδης, γνωρίζοντας την ήττα με 0-2. Τα γκολ των φιλοξενούμενων ήρθαν στο 11’ και 47’, ενδιάμεσα η Μπόχουμ είχε 3-4 καλές φάσεις αλλά μετά το 65’ παράτησε το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί από τους φίλους της.
4/4 over 2,5 και GG μετρούσε μέχρι πρότινος, 3-2-6 το εκτός έδρας ρεκόρ της με τέρματα 15-22 (3,36 ανά ματς). Ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά, αφού απέχει αρκετά και από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά και από την πρώτη τριάδα, όπως έχουμε ξαναγράψει ο Μπέργκμαν ετοιμάζει την ομάδα που τη νέα σεζόν θα διεκδικήσει την άνοδο. Μπένιγκ, Φάμπιαν, Ντελούρα και Αιντίν είναι εκτός.
Πιθανές εντεκάδες:
Πάντερμπορν (4-2-3-1):
L. Kruse - Wemmer, Mohr, Strohdiek, Krösche – Demme, Alushi -  Brandy, Kara, Meha - Taylor
Μπόχουμ (4-1-2-1-2):Luthe - Freier, Maltritz, Acquistapace, Toski - Kramer - Azaouagh, Dabrowski - Federico - Inui, Ginczek

Key Stat: 6/6 over 2,5 μετράει στα τελευταία η Πάντερμπορν, 4/5 στα δικά της για το 2012 η Μπόχουμ.
Συμπέρασμα: Παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, το over έχει τον πρώτο λόγο αφού αμφότερες σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ με ευκολία. Η απόδοση του over 2,5 ανεβαίνει στις εταιρίες λόγω της απουσίας του Πρόσβιτς, αλλά ο Τέιλορ έδειξε στο τελευταίο ότι μπορεί να τον αντικαταστήσει επάξια. Στο 1,75 βρίσκουμε το over 2,5 στην Bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.