Οι βασικές επιλογές για σήμερα Κυριακή.

Οver (1,79) στο clasico των Βάσκων

Με την Αθλέτικ η παράδοση

BET: Οver (1,79) στο clasico των Βάσκων Στο βασκικό ντέρμπι η Μπιλμπάο θέλει να διευρύνει την καλή παράδοση που έχει χτίσει κόντρα στην γειτόνισσα Σοσιεδάδ. Ασταμάτητοι επιθετικά οι γηπεδούχοι στο Σαν Μαμές, βρίσκουν δίχτυα με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι στις τελευταίες αγωνιστικές. Στο 1,79 το over
To Mπιλμπάο κατάφερε να σπάσει την δυσμενέστατη παράδοση που είχε στο Μαδριγάλ αποσπώντας ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Βιγιαρεάλ. Παρά το γεγονός ότι έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ δεν πτοήθηκε ανατρέποντας την κατάσταση στην επανάληψη. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσε στο τέλος να πάρει τους τρεις βαθμούς. Κυνηγάει πλέον με βλέψεις την τέταρτη θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, απέχοντας ένα βαθμό από τη Λεβάντε που την καταλαμβάνει για την ώρα.
Πανίσχυρη είναι η Αθλέτικ στο Σαν Μαμές έχοντας χάσει μόνο ένα από τα δέκα ματς που έχουν προηγηθεί. Στα τρία πιο πρόσφατα κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές. Κόντρα στην Σοσιεδάδ έχει δημιουργήσει καλή παράδοση κερδίζοντας 6/7 περασμένες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Σε 7/9 πρόσφατα βασκικά ντέρμπι τα "Λιοντάρια" μπόρεσαν να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές.
Τραυματίας παραμένει ο Γουρπέγι, ενώ κάρτες συμπλήρωσε ο Ιτουράσπε. Μουνιαΐν και Ντε Μάρκος εξέτισαν και επιστρέφουν στην αποστολή. Αμφίβολος ο Αμορεμπιέτα.
Με γκολ του Αγκιρέτσε έντεκα λεπτά πριν το φινάλε η Σοσιεδάδ κατάφερε να διατηρήσει την καλή της παράδοση απέναντι στη Μαγιόρκα στην Ανοέτα. Παράλληλα, συνέχισε την ακολουθία που την θέλει να εναλλάσσει νίκη και ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Πάντως σίγουρα δε θέλει να συνεχιστεί καθώς κάτι τέτοιο καθώς θα σημαίνει πως θα χάσει στο Σαν Μαμές.
Η ομάδα του Μοντανιέ για πρώτη φορά φέτος καταφέρνει να σκοράρει επί πέντε διαδοχικές αγωνιστικές. Σίγουρα θα πρέπει να βρει δίχτυα αν θέλει να διεκδικήσει κάτι καλό στο Μπιλμπάο καθώς δύσκολα το ματς θα μείνει στο 0-0. Μόνο 8 από τα 129 μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει χωρίς τέρματα με την Αθλέτικ να σκοράρει σε 18/19 προηγούμενα.
Ο Ιλαραμέντι θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του. Διαθέσιμος για τη φιλοξενούμενη ο Θουρουτούθα.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπιλμπάο (4-2-3-1): Iraizoz-Aurtenetxe, Jose, Martinez, Iraola-Marcos, Ander-Muniain, Toquero, Susaeta-Llorente
Σοσιεδάδ (4-2-3-1): Bravo-Cadamuro, Martinez, Gonzalez, Martinez-Elustondo, Aranburu-Griezmann, Zurutuza, Vela-Agirretxe
Key Stat: Από 7 σερί over προέρχεται το Μπιλμπάο.
Συμπέρασμα: Το Μπιλμπάο είναι πανίσχυρο στο Σαν Μαμές και δείχνει ικανό να διεκδικήσει την τέταρτη θέση μέχρι τέλους. Η Σοσιεδάδ είναι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους αντιπάλους και σίγουρα φιλοδοξεί να κάνει κάτι τέτοιο επιδιώκοντας να προσφέρει χαρά και στους φιλάθλους της. Το over στο 1,79  δείχνει για μια ακόμη φορά πιθανό σε παιχνίδι της Αθλέτικ.


2,00 το 10ο σερί over της Γρανάδα

Εξαιρετική παράδοση απέναντι στη Βαλένθια

2,00 το 10ο σερί over της Γρανάδα Η Γρανάδα έχει σκοράρει στα 8 πρόσφατα ματς στο γήπεδό της και σε 16/17 υποδεχόμενη την Βαλένθια. Οι "νυχτερίδες" έχουν βρει δίχτυα σε 21/24 φετινά παιχνίδια και θέλουν να αποφύγουν τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα. Διπλασιασμό προσφέρει το over στην bet365.
H Γρανάδα δεν κατάφερε να φύγει από την Παμπλόνα με θετικό αποτέλεσμα. Η Οσασούνα την αιφνιδίασε με δύο γρήγορα γκολ των Νεκουνάμ, Λέκιτς. Παρότι βρήκε σχεδόν άμεσα απάντηση δεν πήρε τελικά θετικό αποτέλεσμα, το οποίο βάσει ευκαιριών και εμφάνισης δικαιούταν.
19 από τους 28 βαθμούς τους έχει μαζέψει εντός έδρας, γνωρίζοντας μόλις μια ήττα στις επτά προηγούμενες υποδοχές ομάδων. Καλή παράδοση έχει στις φιλοξενίες της Βαλένθια στην Ανδαλουσία με μόνο μια ήττα στις δεκατέσσερις τελευταίες. Με συνέπεια σκοράρει απέναντί της καθώς σε 16/17 συναντήσεις τους στο Καρμένες έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Μάρτινς και Ρομπέρτο συμπλήρωσαν κάρτες και θα χάσουν το παιχνίδι. Εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν θα παραμείνει ο Γεμπντά. Εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής και επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Σικέιρα.
Η Βαλένθια έδειχνε ως το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης, όμως τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα που είχε έδωσαν την ευκαιρία στις ομάδες που ακολουθούν να την πλησιάσουν. Μετά την συντριβή στο Καμπ Νου η Βαλένθια γνώρισε νέα ήττα στο Μεστάγια αυτή τη φορά από την Σεβίλλη με 1-2. Υπό την καθοδήγηση του Έμερι ποτέ δεν έχει υποστεί τρεις σερί ήττες.
Σε 21 από τα 24 φετινά ματς πρωταθλήματος έχει καταφέρει να σκοράρει. Ο Σολδάδο πάντως που είναι κύριος εκφραστής των επιθετικών της προσπαθειών δεν έχει βρει δίχτυα επί πέντε αγωνιστικές.
Μπανέγα, Μαντούρο, Κανάλες, Αλκαθέρ, Μιγκέλ παραμένουν στη λίστα των τραυματιών.
Πιθανές ενδεκάδες
Γρανάδα (4-2-3-1): Cesar-Siqueira, Gomez, Lopez, Nyom-Rico, Rico-Benitez, Jara, Uche-Ighalo
Βαλένθια (4-2-3-1): Guaita-Mathieu, Ruiz, Rami, Bruno-Costa, Albelda-Feghouli, Jonas, Alba-Soldado
Key Stat: 9 διαδοχικά over για την Γρανάδα.
Συμπέρασμα: Η Γρανάδα επί Ρεσίνο έχει αγωνιστικό θράσος και έφεση στο σκοράρισμα, ειδικά στο Καρμένες. Η Βαλένθια δεν θέλει να υποπέσει σε νέα ήττα, κάτι που θα της προκαλέσει άγχος καθώς οι ομάδες που την ακολουθούν θα πλησιάσουν σε απόσταση βολής. Η γηπεδούχος προέρχεται από σερί αγώνων πλούσιων σε γκολ και φάσεις, όμως οι μπουκ εξακολουθούν να προσφέρουν το over σε δελεαστικές αποδόσεις. Στο 2,00 μπορεί να το βρει κανείς στην bet365.


Προκαλεί το 2,10 του GG στο Ούντινε

Οι γηπεδούχοι έχουν 6 goal-goal στα 9 τελευταία παιχνίδια στο Φρίουλι

Προκαλεί το 2,10 του GG στο Ούντινε Ντι Νατάλε και Ντένις επέστρεψαν στα γκολ και οι Ουντινέζε και Αταλάντα στις νίκες. Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει στα 11/13 εντός έδρας τους παιχνίδια, ενώ η Αταλάντα μετράει 8/12 εκτός έδρας over και goal-goal. Υψηλό το 2,10 του goal-goal στον William Hill.
Με την επιστροφή του Ντι Νατάλε, η Ουντινέζε επέστρεψε και στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2) με το δίκαιο και σχετικά εύκολο 1-3 στην έδρα της Μπολόνια. Οι γηπεδούχοι διατηρήθηκαν στην τρίτη προνομιούχο θέση και βρίσκονται στο -6 από την πρώτη.
Η Ουντινέζε επιστρέφει στη δυνατή της έδρα (10-2-1, η καλύτερη της κατηγορίας), όπου πάντως δεν κέρδισε στις δύο πιο πρόσφατες αγωνιστικές με μία ισοπαλία και μία ήττα. 23-7 είναι τα γκολ εντός έδρας, με 7/13 παιχνίδια να είναι over, ενώ έχει και έξι goal-goal στα εννιά τελευταία της παιχνίδια στο Φρίουλι.
Κόντρα στην Αταλάντα δεν έχει φέρει ισοπαλία στις 11 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε (7-0-4), έχοντας σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ και στα 11. Φέτος, έχει δεχτεί μόνο τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, τα λιγότερα από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία. Πίντσι και Ντι Νατάλε έχουν επιστρέψει, εξακολουθούν να απουσιάζουν οι μέσοι Ίσλα (3 γκολ) και Μπαντού και ο εξτρέμ Αμπντί.
Μετά από εφτά παιχνίδια ο Ντένις βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα και μάλιστα τρεις φορές (έφτασε τα 15 γκολ) και η Αταλάντα θριάμβευσε κόντρα στη Ρόμα, επικρατώντας με 4-1 και ξεφεύγοντας στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Ρωμαίοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες, αλλά ήδη στην πρώτη αποβολή το σκορ είχε γίνει 3-1.
Αυτή ήταν και η πρώτη φορά μέσα στο 2011 που σκόραρε πάνω από δύο γκολ σε ένα παιχνίδι, ενώ παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία (2-2-0). Το εκτός έδρας της ρεκόρ είναι 3-5-4 με 8/12 να είναι over και goal-goal.
Από τα 30 γκολ που έχει σκοράρει τα 20 σημειώθηκαν από Αργεντινούς και τα άλλα 10 από Ιταλούς! Τιμωρημένοι είναι ο μπακ Πελούζο και ο μεσοεπιθετικός Μοράλες (5 γκολ), ενώ τραυματίες είναι οι στόπερ Καπέλι και Λουκίνι. Επιστρέφει ο μέσος Καρμόνα.
Πιθανές ενδεκάδες
Ουντινέζε (3-5-1-1): Handanovic – Benatia, Danilo, Domizzi (ή Ferronetti) – Basta, Asamoah, Pazienza, Fernandes (ή Pinzi), Pasquale (ή Armero) – Fabbrini – Di Natale
Αταλάντα (4-4-1-1): Consigli – Ferri, Stendardo, Manfredini, Bellini – Carrozza (ή Carmona), Brighi, Cigarini, Schelotto –  Marilungo – Denis
Key Stat: Η Ουντινέζε έχει σκοράρει στα 11/13 εντός έδρας της παιχνίδια, ενώ η Αταλάντα έχει 8/12 εκτός έδρας over και goal-goal.
Συμπέρασμα: Η Ουντινέζε δεν είναι πλέον το ίδιο «σφιχτή» όπως στην αρχή της σεζόν, έχοντας 6 goal-goal στα 9 τελευταία παιχνίδια στο Φρίουλι, ενώ η Αταλάντα μετράει 8/12 εκτός έδρας over και goal-goal. Ντι Νατάλε και Ντένις εγγυώνται για το εύκολο γκολ με το 2,10 του goal-goal στον William Hill να κρίνεται υψηλό.


Ξανά 1/over 3,5 ο Άγιαξ (2,00)

Απέναντι στην ντεφορμέ Ρόντα

ΒΕΤ: Ξανά 1/over 3,5 ο Άγιαξ (2,00) Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τέλος για τον Αίαντα μετά τον αποκλεισμό από την Utd και πλέον οι παίκτες του Ντε Μπουρ μπορούν να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα εκεί όπου φέτος γίνεται ένας χαμός με 6 ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο. Παραδοσιακά μεγάλα σκορ απέναντι στην Ρόντα, 2,00 πληρώνει η επιλογή του άσσου σε συνδυασμό με το όβερ 3,5.

Παραλίγο να πετύχει το θαύμα μέσα στο Ολντ Τράφορντ ο Άγιαξ αφού κέρδισε με 1-2 την Utd αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το 0-2 του πρώτου αγώνα. Πλέον μοναδικός στόχος είναι ο τίτλος στο πρωτάθλημα αφού βρίσκονται 5 βαθμούς πίσω από τη Αιντχόφεν όμως βρίσκονται σε ένα σερί 3 συνεχόμενων νικών που συνοδεύτηκαν και με καλές εμφανίσεις απέναντι σε Μπρέντα (0-2), Ναιμέγκεν (4-1) και Εξέλσιορ (1-4).

Η Ρόντα απο την άλλη μετά την ήττα με 2-1 στην Χέρακλες όπου δεν κατάφερε να διαχειριστεί το υπέρ της 0-1 γνώρισε ακόμη μια οδυνηρή ήττα από την Ντε Γκράαφτσαπ, την ομάδα με την χειρότερη φόρμα το τελευταίο διάστημα στην Eredivisie. Προσπάθησε να δημιουργήσει αρκετές φάσεις και τα κατάφερε κυρίως στο 1ο ημίχρονο όμως στην επανάληψη μετά το 0-2 δεν έδειξε σε κανένα σημείο ικανή να παλέψει το παιχνίδι.

Τα παιχνίδια των δύο ομάδων στο Άμστερνταμ παραδοσιακά συνοδεύονται από μεγάλα σκορ. Ασφαλώς ο Άγιαξ έχει την υπεροχή με ρεκόρ 16-2-1 με 12 από αυτά τα 19 παιχνίδια να επιβεβαιώνουν το over 2,5 και 9 από αυτά το over 3,5.

Key Stat:  11 σερί νίκες ο Αίαντας εντός έδρας επί της Ρόντα με 7 από αυτές να συνοδεύονται από μεγάλο σκορ.

Συμπέρασμα: Η Ρόντα δεν είναι σε καλή κατάσταση και δέχεται εύκολα το γκολ, κάτι που συμβαίνει και με τον Άγιαξ που έχει δεχτεί γκολ και στις 2 τελευταίες εύκολες νίκες του με Ναιμέγκεν και Εξέλσιορ. Ασφαλώς μικρός ο άσσος του 1,22 πιο ελκυστικό το GG στο 1,66 αλλά ακόμη καλύτερο το 1/οβερ 3,5 που πληρώνει 2,00 στην bet365.


Ντέρμπι κορυφής με πολλά γκολ για PSV

Απέναντι στην Τβέντε που παραδοσιακά παίζει επιθετικά

Ντέρμπι κορυφής με πολλά γκολ για PSV Πολύ μεγάλο παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα στην PSV με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 3-2 την Φέγενορντ στα τελευταία λεπτά παρόλο που είχαν προηγηθεί με 2-0. Σκοράρει ανελλιπώς η PSV στα τελευταία παιχνίδια, επιθετικά για τη νίκη αναμένεται να παίξει η Τβέντε με το GG να πληρώνει 1,66 και το over 2,5 1,72.

H PSV επέστρεψε στις επιτυχίες με εντυπωσιακό τρόπο το τελευταίο διάστημα αφού πρώτα προσπέρασε με άνεση το εμπόδιο της Τραμπζοσπόρ για το Europa League επικρατώντας με 4-1 και στη συνέχεια κέρδισε με 3-2 την Φέγενορντ στο ντέρμπι παίρνοντας προβάδισμα 2 βαθμών από την ΑΖ και 3 από την Τβέντε που έχει όμως και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ετσι ξεχάστηκε η ήττα με 3-0 στο Γκρόνιγκεν που προς στιγμήν είχε φέρει αναστάτωση στο στρατόπεδο της ομάδας. Η PSV έχει σκοράρει 13 γκολ στα 5 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις και αν εξαιρέσουμε την κάκιστη εμφάνιση απέναντι στην Γκρόνιγκεν καταλαβαίνει κανείς ότι οι παίκτες του Φρεντ Ρουτέν βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση επιθετικά.

Το σημερινό παιχνίδι έχει και μεγάλη σημασία για τον προπονητή της PSV καθώς θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με την ομάδα της καρδιάς του αφού πέρασε σχεδόν όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα φορώντας την φανέλα της Τβέντε.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση τίτλος έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο από την PSV και θεωρείται βέβαιο ότι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, με την ισοπαλία όμως να μην αποτελεί αρνητικό αποτέλεσμα για τους ίδιους. Οι δυο ομάδες παραδοσιακά εκτός από την επιθετική τους φιλοσοφία έχουν να επιδείξουν και σπουδαία παιχνίδια με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν αφού ακόμη και το παιχνίδι του Κυπέλλου που έληξε 0-0 στην κανονική διάρκεια χαρακτηρίστηκε από τρομερές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Key Stat: 4/5 σερί over μετρά η PSV και 6/7 η Τβέντε.

Συμπέρασμα: Μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε δύο ομάδες που παραδοσιακά παίζουν επιθετικά και αναμένεται να κυνηγήσουν τη νίκη. Αν το σκορ ανοίξει νωρίς τότε θα δούμε ένα πραγματικό ροντέο με το over να πληρώνει 1,72. Ιδανικό παιχνίδι για να κυνηγήσει κανείς τα γκολ και τα over σε live στοιχηματισμό.


GG και Χ2 στο Nιουκάσλ

Μεγάλο ντέρμπι του Βορρά

ΒΕΤ: GG και Χ2 στο Nιουκάσλ Στο ντέρμπι του αγγλικού Βορρά η Σάντερλαντ έχει δυσμενέστατη παράδοση, αλλά με τον Ο'Νιλ στον πάγκο της μπορεί να την ξεπεράσει. Στο 1,80 το Χ2, με τις δύο ομάδες ικανές να βρουν δίχτυα (1,73).
Χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει την πέμπτη θέση της βαθμολογίας έχασε η Νιουκάσλ απέναντι στην Γουλβς. Αν και προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο από τον βαθμό, καθώς η αντίπαλός της εμφανίστηκε πολύ παθιασμένη στην επανάληψη και δίκαια ισοφάρισε.
Έστω και έτσι οι "καρακάξες" παρέμειναν χωρίς ήττα στο Σεντ Τζέιμσις Παρκ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο (3-1-0). Γενικότερα φέτος μόνο δύο από τις δεκατρείς ομάδες που φιλοξενήθηκαν εκεί μπόρεσαν να περάσουν νικηφόρα (7-4-2), σε ματς όπου το over εμφανίστηκε εννιά φορές. Η γηπεδούχος έχει τη μερίδα του λέοντος σε δεκατέσσερις αναμετρήσεις των περασμένων χρόνων με την Σάντερλαντ με μόλις μία ήττα (8-5-1). Σκοράρει ανελλιπώς απέναντί της στα είκοσι τρία παιχνίδια που έχουν προηγηθεί.
Ο Παπίς-Σισέ αναμένεται να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, όπως και ο Τιοτέ. Αμφίβολος ο Σόλα Αμεόμπι λόγω ασθένειας, ενώ οι Στίβεν Τέιλορ, Σάμι Αμεόμπι και Μαρβό είναι τραυματίες.
Η Σάντερλαντ γνώρισε βαριά ήττα στο Χόθορνς από τη Γουέστ Μπρομ με 4-0. Το γρήγορο γκολ του Οντεμβίγκι έδωσε τη δυνατότητα στους Μπάγκις να κάνουν το παιχνίδι τους και να φτάσουν στη δίκαιη επικράτηση.
Ήταν η δεύτερη σερί ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ για τις "μαύρες γάτες", οι οποίες ωστόσο δεν έχουν υποστεί τρεις συνεχόμενες από τον Απρίλιο του 2011. Στις επτά προηγούμενες εξόδους από το Στάδιο του Φωτός γνώρισαν τρεις ήττες σε ματς όπου απέτυχαν να βρουν δίχτυα.
Ο Ο΄Νιλ λογικά θα χρησιμοποιήσει τον Σεσενιόν αν και ο τελευταίος άργησε να επιστρέψει από τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική του Μπενίν μεσοβδόμαδα. Λάρσον και Μπέντνερ θα είναι σε θέση να αγωνιστούν παρά τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπισαν. Γούεστγουντ και Μπάρτσλι θα μείνουν εκτός.
Πιθανές ενδεκάδες
Νιουκάσλ (4-4-2): Krul- Simpson, Coloccini, Williamson, Santon- Gutierrez, Cabaye, Tiote, R Taylor- Ba, Cisse
Σάντερλαντ (4-4-1-1): Mignolet- Bardsley, O'Shea, Turner, Bridge- Larsson, Gardner, Richardson, McClean- Sessegnon- Bendtner
Key Stat: Δίχτυα βρήκαν αμφότερες σε 14/19 μεταξύ τους ματς που προηγήθηκαν.
Συμπέρασμα: Eξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται στο Νιουκάσλ. Μπορεί η γηπεδούχος να έχει προβάδισμα λόγω έδρας και παράδοσης, αλλά το ματς είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι φανερώνει το 2,10 του άσου. Στήριξη στη φιλοξενούμενη επιλέγοντας το Χ2 στο 1,80 της bet365, ενώ και το  GG στο 1,73 του William Hill δείχνει καλή επιλογή.

Κάνει 8/12 τα GG εντός η Χόφενχαϊμ (1,80)

Μετράει και έξι goal-goal στα εφτά τελευταία στο πρωτάθλημα

Κάνει 8/12 τα GG εντός η Χόφενχαϊμ (1,80) Η Χόφενχαϊμ προέρχεται από σπουδαίο διπλό, αλλά εντός έδρας μετράει έξι σερί ισοπαλίες (!) και 7/11 goal-goal. Σε κακή κατάσταση η Κολωνία, που πάντως μπορεί να σκοράρει ένα γκολ και να βγάλει το GG. Δεν είναι για 1,61 ο άσος, στο 1,80 το GG στην Bet365.
Σπουδαίο διπλό την προηγούμενη αγωνιστική για την Χόφενχαϊμ με 1-2 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ που ήταν και η πρώτη νίκη με τον Μπάμπελ στον πάγκο της, μετά από δύο ισοπαλίες με 1-1 στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν και το πρώτο τους τρίποντο μετά εφτά παιχνίδια (1-5-1) και απομακρύνθηκαν αισθητά από τις τελευταίες θέσεις. 6/7 αυτά παιχνίδια ήταν goal-goal.
Εντός έδρας είναι κολλημένη με τις ισοπαλίες, έχοντας ρεκόρ 3-7-1 με γκολ 12-9 και 8/11 να είναι under (15/23 τα under συνολικά) αλλά και 7/11 goal-goal. Στο γήπεδό της παραμένει αήττητη στα εννιά πιο πρόσφατα (2-7-0), με τα έξι πιο πρόσφατα να είναι ισόπαλα. Αν φέρει ξανά ισοπαλία θα ισοφαρίσει το ρεκόρ όλων των εποχών στην Μπουντεσλίγκα για συνεχόμενες εντός έδρας ισοπαλίες.
Παραμένει εκτός εδώ και καιρό ο αμυντικός Ιμπερτσμπέργκερ, τιμωρημένος είναι ο μέσος Γουίλιαμς και εκτός για πειθαρχικό παράπτωμα ο μέσος Σαλίχοβιτς (5 γκολ, 1 ασίστ).
Παρά την επιστροφή του Ποντόλσκι, η Κολωνία δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τη γειτόνισσα Λεβερκούζεν με 0-2 και βρέθηκε μόλις στο +4 από τις θέσεις του υποβιβασμού, έχοντας έξι ήττες στα εφτά τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα (1-0-6).
Οι φιλοξενούμενοι δεν θα μπορούσαν να ήταν σε υψηλότερη θέση, διαθέτοντας τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 45 γκολ παθητικό σε 23 παιχνίδια. Εκτός έδρας έχουν απολογισμό 3-1-7 με γκολ 15-28 και 9/11 να είναι over, ενώ over ήταν και τα 15/23 συνολικά.
Η ομάδα του Σολμπάκεν απέτυχε να σκοράρει παραπάνω από ένα γκολ και στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ο Ποντόλσκι αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, αλλά δεν θα έχει στο πλάι του τον τραυματία Νοβάκοβιτς (3 γκολ, 4 ασίστ), ενώ δεν υπολογίζονται επίσης οι τραυματίες Σερένο, Τζεμάλ (αμυντικοί), Πετζόνι, Τσίχι και Πετίτ (μέσοι) και ο τιμωρημένος μέσος Ρίτερ. Επιπλέον αμφίβολος είναι και ο βασικός στόπερ Ζερομέλ.
Οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει μόνο δύο γκολ με κεφαλιές, τα λιγότερα από κάθε άλλη ομάδα.
Πιθανές ενδεκάδες
Χόφενχαϊμ (4-2-3-1): Starke – Beck, Vestergaard, Compper, Johnson – Rudy, Weis – Vukcevic, Firmino, Babel – Lakic
Κολωνία (4-4-1-1): Rensing – Brecko, McKenna, Geromel, Eichner – Peszko, Lanig, Jajalo, Clemens – Podolski – Chong Tese
Key Stat: Η Χόφενχαϊμ προέρχεται από έξι συνεχόμενες εντός έδρας ισοπαλίες και μετράει 7/11 goal-goal στο γήπεδό της.
Συμπέρασμα: Η Χόφενχαϊμ είναι ανεβασμένη και η Κολωνία μετράει έξι ήττες στα εφτά τελευταία της παιχνίδια, αλλά και πάλι ο άσος δεν είναι για 1,61. Προτιμότερο το GG, που πληρώνει 1,80 στην Bet365, με τους γηπεδούχους να έχουν 7/11 εντός έδρας και έξι στα εφτά τελευταία στο πρωτάθλημα.


1,91 το GG στη Νυρεμβέργη

Φορμαρισμένες και οι δύο ομάδες

BET: 1,91 το GG στη Νυρεμβέργη Η Νυρεμβέργη προέρχεται από τρία σερί αήττητα παιχνίδια και βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Η Γκλάντμπαχ έχασε την επαφή της με την πρώτη θέση, αλλά είναι σταθερά καλή φέτος. Η φόρμα των δύο ομάδων οδηγεί στο αμφίσκορο αποτέλεσμα (1,91 το GG).
Για μόλις δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν η Νυρεμβέργη παρέμεινε αήττητη για τρία σερί παιχνίδια (2-1-0), βγάζοντας την προηγούμενη αγωνιστική σπουδαίο διπλό στη Βρέμη με 0-1 επί της Βέρντερ με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα σε μία έδρα όπου δεν είχε καθόλου καλή παράδοση.
Ξέφυγε έτσι στο +8 από τις θέσεις του υποβιβασμού, αν και διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, με 22 γκολ σε 23 παιχνίδια συνολικά. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 4-3-4 και κόντρα στην Γκλάντμπαχ έχει πολύ καλή παράδοση, καθώς την έχει κερδίσει περισσότερες φορές (20) από ότι οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην κατηγορία και στις 26 φορές που την υποδέχτηκε στην Μπουντεσλίγκα έχει απολογισμό 16-4-6!
Τραυματίες παραμένουν οι αμυντικοί Νίλσον και Πινόλα, εκτός θα μείνουν επίσης και οι μέσοι Φραντζ (τραυματίας) και Μπάλιτς (τιμωρημένος), χωρίς να επηρεάζουν τα υπόλοιπα προβλήματα απουσιών. Η Νυρεμβέργη έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 4/7 τελευταία στο πρωτάθλημα και σε αυτά τα παιχνίδια δέχτηκε μόνο ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.
Για τη φετινή Γκλάντμπαχ το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής με το Αμβούργο, μόνο ως γκέλα μπορεί να θεωρηθεί. Πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και μέτρια στο δεύτερο, όταν και δέχτηκε την ισοφάριση και παρά το ότι διατηρήθηκε αήττητη εντός έδρας έπεσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στο -5 από την κορυφή.
Η προετοιμασία για το παιχνίδι μεσοβδόμαδα πραγματοποιήθηκε με πολλές ελλείψεις, αφού συνολικά 17 παίκτες είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Πάντως, αν εξαιρεθεί ο τραυματίας εξτρέμ Χέρμαν (6 γκολ, 8 ασίστ) – πολύ σημαντική απουσία – δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα τραυματιών ή τιμωρημένων.
Στη φετινή της εντυπωσιακή πορεία η Γκλάντμπαχ έχει τέσσερις ήττες, όλες εκτός έδρας (6-1-4) και όλες με το ίδιο σκορ (1-0), αλλά διαθέτει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας (12-6 τα γκολ) και ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας δέχτηκε μόνο μια φορά φέτος πάνω από ένα γκολ σε ένα ματς. Στα εφτά τελευταία στο πρωτάθλημα έχει απολογισμό 5-2-0.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Νυρεμβέργη δεν σκόραρε στα 8/9 τελευταία της παιχνίδια που έγιναν Κυριακή έχοντας απολογισμό (1-3-5), ενώ αντίθετα η Κυριακή ταιριάζει πολύ στην Γκλάντμπαχ που έχει μόνο μία ήττα στα εφτά τελευταία (6-0-1), δεχόμενη σε αυτά τα παιχνίδια μόνο τρία γκολ.
Πιθανές ενδεκάδες
Νυρεμβέργη (4-2-3-1): R. Schafer – Feulner, Maroh, Wollscheid, Hlousek – Cohen, Simons – Chandler, Hegeler, Esswein – Pekhart
Γκλάντμπαχ (4-2-2-2): ter Stegen – Jantschke, Brouwers (ή Stranzl), Dante, Daems – Nordtveit, Neustadter – Reus, Arango – de Camargo, Hanke
Key Stat: Φορμαρισμένες και οι δύο ομάδες στα τελευταία τους παιχνίδια.
Συμπέρασμα: Σε ανοδική πορεία η Νυρεμβέργη, που έχει και πολύ καλή παράδοση, με την Γκλάντμπαχ να είναι σταθερά καλή φέτος και να προέρχεται από δύο σερί GG. Τα στατιστικά δεν ευνοούν ιδιαίτερα, αλλά η φόρμα των δύο ομάδων οδηγεί σε ένα αμφίσκορο αποτέλεσμα, με το παιχνίδι ουσιαστικά να είναι τριπλή. το GG σε απόδοση 1,95 στον William Hill, που πλέον προσφέρει το ενδεχόμενο αυτό στο 1,91 είναι και το επικρατέστερο σημείο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.