Aρκετές οι επιλογές για σήμερα.


Παραδοσιακό over στο Βερολίνο (1,85)

Κόντρα στην παλιά του αγάπη ο Ρεχάγκελ

Παραδοσιακό over στο Βερολίνο (1,85) Tέλος στο αρνητικό σερί των 12 αγώνων χωρίς νίκη επιδιώκει να βάλει η Χέρτα, με τον Ρεχάγκελ να συναντά την παλιά του αγάπη Βέρντερ και τον μαθητή του Σάαφ. Εκπληκτική παράδοση στο over, στο 1,85 στην bet365.
To ντεμπούτο του Ρεχάγκελ στον πάγκο της Χέρτα δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Βερολίνου δέχθηκε τρία γκολ στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα κόντρα στη νεοφώτιστη Άουγκσμπουργκ και ηττήθηκε με το βαρύ 3-0.
Υποχώρησε στη βαθμολογία ακόμη περισσότερο και πλέον βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Επί δώδεκα αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη, έχοντας έξι συνεχόμενες ήττες. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια δεν μπόρεσε να σκοράρει, αλλά ποτέ στην ιστορία της στην Μπουντεσλίγκα δεν πέρασαν πέντε ματς χωρίς να βρει δίχτυα.
Ο Ρεχάγκελ επιστρέφει στο Ολύμπια Στάντιον μετά από 47 χρόνια, αυτή τη φορά ως προπονητής της Χέρτα. Η μοίρα τον φέρνει αντίπαλο με την Βέρντερ ομάδα την οποία καθοδήγησε για δεκατέσσερα χρόνια οδηγώντας την σε δύο πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και στην κατάκτηση του Κυπελλούχων στην Ευρώπη. Σε 261 από τα 262 παιχνίδια με την ομάδα της Βρέμης δίπλα του βρισκόταν ο Τόμας Σάαφ.
Φραντζ και Λουστενμπέργκερ δεν είναι διαθέσιμοι λόγω τραυματισμών, όπως και οι τιμωρημένοι Νιμάιερ και Οτλ. Ο Λελ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.
Η Βέρντερ έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη της Ευρώπης γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Νυρεμβέργη. Παράλληλα έχασε και αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (1-4-0).
Πελατειακές σχέσεις έχει αναπτύξει με τη Χέρτα καθώς έχει κερδίσει οκτώ από τις εννιά προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Μάλιστα η Χέρτα έχει ηττηθεί 31 φορές από τον σύλλογο της Βρέμης σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας, περισσότερες από ότι κόντρα σε κάθε άλλη ομάδα.
Σε 8/9 αυτές νίκες η Βρέμη μπόρεσε να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ. Για να επαναλάβει αυτή την επίδοση θα πρέπει να είναι λίγο πιο αποτελεσματική από ότι συνηθίζει φέτος, καθώς προτιμά να σημαδεύει τα δοκάρια. 15 φορές έχει τραντάξει την αντίπαλη εστία, με τον Ρόζενμπεργκ να βλέπει ήδη 6 προσπάθειές του να σταματούν στα δοκάρια.
Πρεντλ, Νάλντο, Μπορόφσκι, Χουντ είναι τραυματίες, ενώ λόγω καρτών θα λείψει ο Φριτζ.
Πιθανές ενδεκάδες
Χέρτα (4-2-3-1): Kraft-Bastians, Hubnik, Mijatovic, Lell-Janker, Kobiashvili-Ramos, Raffael, Ebert-Lasogga
Βέρντερ (4-3-1-2): Wiese-Hartherz, Papastathopoulos, Affolter, Ignjovski-Junuzovic, Bargfrede, Trybull-Marin-Pizarro, Arnautovic
Key Stat: 11 διαδοχικά over στις μεταξύ τους συναντήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.
Συμπέρασμα: Τα περιθώρια για την Χέρτα στενεύουν όλο και περισσότερο. Έχει ανάγκη τριών βαθμών κάτι που την αναγκάζει να επιτεθεί στο ματς με τη Βρέμη. Η Βέρντερ θέλει να ρεφάρει άμεσα την ήττα από την Νυρεμβέργη και να επιστρέψει σε τροχιά Ευρώπης. Προκλητική είναι η τιμή του over στο 1,85 της bet365, το οποίο ενισχύεται από την παράδοση.




Το 12ο Αμβούργο φιλοξενεί την 8η Στουτγάρδη για την 24η αγωνιστική της Α’ Γερμανίας.
Εξι διαδοχικά over Η γηπεδούχος σκόραρε στις 8 πιο πρόσφατες υποχρεώσεις της και στα 11 από τα 12 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της στην Μπουντεσλίγκα.
Η Στουτγάρδη νίκησε την περασμένη αγωνιστική με 4-1 τη Φράιμπουργκ. Δέχτηκε γκολ στις 13 από τις 14 τελευταίες αγωνιστικές.
Οι 6 πιο πρόσφατες μεταξύ τους μονομαχίες συνοδεύτηκαν από over (πρώτο αναφέρεται το Αμβούργο, από το πιο πρόσφατο ματς στο πιο παλιό): 1-2, 2-1, 0-3, 4-2, 3-1, 3-1.
Επιλέγουμε το εν λόγω σημείο για τη σημερινή τους σύγκρουση.
ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ       Over  1.65

 
Στη Μπουντεσλίγκα, η Λεβερκούζεν υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου, σε ένα ντέρμπι που ίσως κρίνει πολλά σε ότι αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού ενδεχόμενη απώλεια βαθμών θα απομακρύνει τους βαυαρούς από την  πρωτοπόρο Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Γιουπ Χάϊνκες, προέρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι με τη Σάλκε, την οποία ουσιαστικά «πέταξε» έξω από τη διεκδίκηση του τίτλου, και χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα θα ταξιδέψει στο «Μπάϊ Αρίνα». Η Λεβερκούζεν από την πλευρά της έχει ένα μικρό σερί 2 νικών στο πρωτάθλημα και θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρηθεί στις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός για τις «ασπιρίνες» θα μείνουν οι μέσοι Σαμ (18 συμμ./4 γκολ), Μπάλακ (14 συμμ./2 γκολ) και ο τερματοφύλακας Άντλερ που δεν υπολογίζεται. Η ομάδα του Μονάχου είναι πολύ έμπειρη, και γνωρίζοντας πως πλέον κάθε βαθμός που χάνεται, ισοδυναμεί με απώλεια του τίτλου, θα εμφανιστεί σοβαρή και πειθαρχημένη απέναντι στη Λεβερκούζεν.  Το «διπλό» βρίσκεται κατά μέσο όρο στο 1,79, το οποίο θα είναι και η επιλογή μας σε αυτό το παιχνίδι.
Την ίδια ώρα η Σάλκε ταξιδεύει στο Φράϊμπουργκ και για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Οι γηπεδούχοι είναι ουραγοί της βαθμολογίας, βρίσκονται όμως μόλις 4 βαθμούς μακριά από τη σωτηρία. Αγνοούν τη χαρά της νίκης εδώ και 5 παιχνίδια (3 ήττες – 2 ισοπαλίες) δείχνοντας πως δεν είναι σε θέση να σώσουν την παρτίδα. Δεν έχουν καταφέρει αν εκμεταλλευτούν την έδρα τους, αφού σε 12 αναμετρήσεις μετρούν μόλις 3 νίκες. Από την άλλη πλευρά η Σάλκε μπορεί να απώλεσε τις ελπίδες που είχε για τον τίτλο, μετά την ήττα από τη Μπάγερν, θα παλέψει όμως ως το τέλος για να βρεθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου. Εκτός για τους «βασιλικούς μπλε» θα μείνει ο Κλας Γιαν Χούντελααρ (22 συμμ./18 γκολ), που τραυματίστηκε στο φιλικό της Ολλανδίας με την Αγγλία μεσοβδόμαδα. Η άμυνα της Φράϊμπουργκ δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη αφού έχει δεχτεί 51 γκολ σε 23 αγώνες (μ.ο. 2,2 ανα παιχνίδι), και θα πρέπει να αντιμετωπίσει μία ομάδα που έχει σημειώσει 50 γκολ μέχρι στιγμής (μ.ο. 2,1). Παρά την απουσία του βασικού σκόρερ της, η επιθετική ποιότητα της Σάλκε της δίνει προβάδισμα για το σημερινό παιχνίδι.


1,91 το GG στη Νυρεμβέργη

Φορμαρισμένες και οι δύο ομάδες

BET: 1,91 το GG στη Νυρεμβέργη Η Νυρεμβέργη προέρχεται από τρία σερί αήττητα παιχνίδια και βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Η Γκλάντμπαχ έχασε την επαφή της με την πρώτη θέση, αλλά είναι σταθερά καλή φέτος. Η φόρμα των δύο ομάδων οδηγεί στο αμφίσκορο αποτέλεσμα (1,91 το GG).
Για μόλις δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν η Νυρεμβέργη παρέμεινε αήττητη για τρία σερί παιχνίδια (2-1-0), βγάζοντας την προηγούμενη αγωνιστική σπουδαίο διπλό στη Βρέμη με 0-1 επί της Βέρντερ με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα σε μία έδρα όπου δεν είχε καθόλου καλή παράδοση.
Ξέφυγε έτσι στο +8 από τις θέσεις του υποβιβασμού, αν και διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, με 22 γκολ σε 23 παιχνίδια συνολικά. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 4-3-4 και κόντρα στην Γκλάντμπαχ έχει πολύ καλή παράδοση, καθώς την έχει κερδίσει περισσότερες φορές (20) από ότι οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην κατηγορία και στις 26 φορές που την υποδέχτηκε στην Μπουντεσλίγκα έχει απολογισμό 16-4-6!
Τραυματίες παραμένουν οι αμυντικοί Νίλσον και Πινόλα, εκτός θα μείνουν επίσης και οι μέσοι Φραντζ (τραυματίας) και Μπάλιτς (τιμωρημένος), χωρίς να επηρεάζουν τα υπόλοιπα προβλήματα απουσιών. Η Νυρεμβέργη έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 4/7 τελευταία στο πρωτάθλημα και σε αυτά τα παιχνίδια δέχτηκε μόνο ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.
Για τη φετινή Γκλάντμπαχ το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής με το Αμβούργο, μόνο ως γκέλα μπορεί να θεωρηθεί. Πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και μέτρια στο δεύτερο, όταν και δέχτηκε την ισοφάριση και παρά το ότι διατηρήθηκε αήττητη εντός έδρας έπεσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στο -5 από την κορυφή.
Η προετοιμασία για το παιχνίδι μεσοβδόμαδα πραγματοποιήθηκε με πολλές ελλείψεις, αφού συνολικά 17 παίκτες είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Πάντως, αν εξαιρεθεί ο τραυματίας εξτρέμ Χέρμαν (6 γκολ, 8 ασίστ) – πολύ σημαντική απουσία – δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα τραυματιών ή τιμωρημένων.
Στη φετινή της εντυπωσιακή πορεία η Γκλάντμπαχ έχει τέσσερις ήττες, όλες εκτός έδρας (6-1-4) και όλες με το ίδιο σκορ (1-0), αλλά διαθέτει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας (12-6 τα γκολ) και ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας δέχτηκε μόνο μια φορά φέτος πάνω από ένα γκολ σε ένα ματς. Στα εφτά τελευταία στο πρωτάθλημα έχει απολογισμό 5-2-0.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Νυρεμβέργη δεν σκόραρε στα 8/9 τελευταία της παιχνίδια που έγιναν Κυριακή έχοντας απολογισμό (1-3-5), ενώ αντίθετα η Κυριακή ταιριάζει πολύ στην Γκλάντμπαχ που έχει μόνο μία ήττα στα εφτά τελευταία (6-0-1), δεχόμενη σε αυτά τα παιχνίδια μόνο τρία γκολ.
Πιθανές ενδεκάδες
Νυρεμβέργη (4-2-3-1): R. Schafer – Feulner, Maroh, Wollscheid, Hlousek – Cohen, Simons – Chandler, Hegeler, Esswein – Pekhart
Γκλάντμπαχ (4-2-2-2): ter Stegen – Jantschke, Brouwers (ή Stranzl), Dante, Daems – Nordtveit, Neustadter – Reus, Arango – de Camargo, Hanke
Key Stat: Φορμαρισμένες και οι δύο ομάδες στα τελευταία τους παιχνίδια.
Συμπέρασμα: Σε ανοδική πορεία η Νυρεμβέργη, που έχει και πολύ καλή παράδοση, με την Γκλάντμπαχ να είναι σταθερά καλή φέτος και να προέρχεται από δύο σερί GG. Τα στατιστικά δεν ευνοούν ιδιαίτερα, αλλά η φόρμα των δύο ομάδων οδηγεί σε ένα αμφίσκορο αποτέλεσμα, με το παιχνίδι ουσιαστικά να είναι τριπλή.

GG το Γουέστ Μπρομ-Τσέλσι (1,95)

GG το Γουέστ Μπρομ-Τσέλσι (1,95) Εννέα γκολ σημείωσε στα δύο τελευταία παιχνίδια της η Γουέστ Μπρομ, υποδέχεται την Τσέλσι που επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Μπόλτον σε μια ιδιαίτερα αμφίρροπη αναμέτρηση. Γενναιόδωρο το 1,95 του GG στον William Hill.
Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες (είχε να κερδίσει στο Χόθορνς από τις 19 Νοεμβρίου) η Γουέστ Μπρομ το Σάββατο που μας πέρασε, συντρίβοντας με το εντυπωσιακό 4-0 την φορμαρισμένη Σάντερλαντ του Μάρτιν Ο ‘Νιλ. Δύο τέρματα πέτυχε ο Οντεμβιγκί (φωτό, προερχόταν από χατ-τρικ κόντρα στη Γουλβς) και από ένα οι Μορισον και Άντριους, η ομάδα του Χόγκσον πέτυχε συνολικά εννέα τέρματα στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της και με ισάριθμες νίκες πήρε διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.
5/6 over 2,5 και GG μετράει στα έξι τελευταία, εντός έδρας φέτος το ρεκόρ της είναι 3-2-8 με 7/13 over 2,5, στον πρώτο γύρο είχε δυσκολέψει ιδιαίτερα την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ, χάνοντας με 2-1 από γκολ του Μαλουντά στο 83’. Γκέρα και Μπραντ παραμένουν εκτός, τραυματίας ο αμυντικός Τζόουνς, αμφίβολοι οι Σάρνερ και Ζερόμ Τόμας.

Την πρώτη νίκη της έπειτα από πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε ο Τσέλσι το περασμένο Σάββατο με το άνετο 3-0 επί της Μπόλτον, η ομάδα του Βίλλας Μπόας ήταν μετά από καιρό κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και παρότι στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-0 στην επανάληψη το γρήγορο γκολ του  Νταβίντ Λουίζ (48’) απελευθέρωσε τα πόδια των “μπλε” που καθάρισαν το ματς με τις παλιές καραβάνες (Ντρογκμπά 61’, Λάμπαρντ 79΄).
Η θέση του Πορτογάλου τεχνικού πάντως παραμένει ιδιαίτερα επισφαλής, με την προπονητολογία να δίνει και να παίρνει και τον ίδιο να παραδέχεται ότι αισθάνεται να παίζει σε κάθε παιχνίδι τη δουλειά. Εκτός τίτλου εδώ και καιρό, με την πρόκριση στους “8” του CL να δυσκολεύει μετά το 3-1 στη Νάπολι και το κύπελλο να μην  ενδιαφέρει ιδιαίτερα κανένα στο Στάμφορντ Μπριτζ η διατήρηση της 4ης θέσης (στην οποία συγκατοικεί με την Άρσεναλ) θεωρείται πλέον ο βασικότερος στόχος των “μπλε”. 5-5-3 μετράνε εκτός έδρας, στο Λονδίνο θα μείνουν Τέρι και Μποσίνγουα, ελαφρώς αμφίβολος είναι ο Ντρογκμπά.

Key Stat: Από 5/6 GG και over 2,5 προέρχεται η Γουέστ Μπρομ.
Συμπέρασμα: Αρκετά γκολ είδαμε στα τελευταία παιχνίδια της Γουέστ Μπρομ, με την ομάδα του Χόγκσον να σκοράρει κατά ριπάς.  στην Τσέλσι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών, θα πρέπει να ψάξει τη νίκη στο Χόθορνς , γεγονός που ευνοεί το ποντάρισμα στα γκολ, με τον William Hill να μας προσφέρει το GG στο ιδιαίτερα γενναιόδωρο 1,95 (1,72 η Bet365).


Over και χωρίς Μπεντ η Βίλα (1,85)

10/13 έχει εντός η Μπλάκμπερν

Over και χωρίς Μπεντ η Βίλα (1,85) Aκόμη και χωρίς τους Μπεντ, Κιν η Άστον Βίλα δείχνει ικανή να σκοράρει απέναντι στην εξαιρετικά ευάλωτη άμυνα της Μπλάκμπερν. Στο 1,85 προσφέρεται το over, στο 3,10 το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Αγκμπονλαχόρ.
Η Μπλάκμπερν όπως αναμενόταν δεν τα κατάφερε στο Ετιχάντ απέναντι στη Σίτι και υποτάχθηκε με 3-0. Για πρώτη φορά φέτος δεν μπόρεσε να σκοράρει σε εκτός έδρας παιχνίδι της. Με 21 βαθμούς παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά με ζωντανές ελπίδες παραμονής.
Στο Ίγουντ Παρκ έχει πετύχει τέσσερις από τις πέντε φετινές της νίκες, αγνοώντας την ισοπαλία από την αρχή της περιόδου μπροστά στο κοινό της (4-0-9).  Ανήμπορη δείχνει να συμμαζέψει τα αμυντικά κενά της, καθώς έχει δεχθεί 59 γκολ, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας. Αποτέλεσμα να έχει 10/13 over εντός και 19/26 συνολικά.
Συχνότατα είναι τα ραντεβού με την Βίλα καθώς στις τελευταίες δυόμιση σεζόν οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί έντεκα φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Στα τρία τελευταία ματς τρεις φορές κατάφερε να σκοράρει ο Πέντερσεν.
Τραυματίας παραμένει ο Γκρέλα, ενώ τιμωρημένοι οι Ζιβέ και Λόου. Ο Μάρκους Όλσον έκανε ντεμπούτο την περασμένη αγωνιστική χωρίς να εντυπωσιάσει. Παρελθόν για τον σύλλογο ο Σαμπά που θα συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική Ανζί.
Η Άστον Βίλα δεν μπορεί να ξεφύγει από τη μετριότητα από το ξεκίνημα της σεζόν. Μοναδικός πλέον στόχος η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής σε μια χρονιά που θεωρείται αποτυχημένη.
Στη λευκή ισοπαλία έμεινε στο ματς που προηγήθηκε στην έδρα της ουραγού Γουίγκαν την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε έτσι με μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια, αλλά εκτός Μπέρμιγχαμ έχει μόνο μια ήττα στις επτά πρόσφατες εξόδους της.
Μετά τους τραυματισμούς των Νταν, Κλαρκ δέχθηκε τεράστιο πλήγμα με το χτύπημα που υπέστη στον αστράγαλο ο Μπεντ, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα τον αφήσει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν. Μετά και την επιστροφή του Ρόμπι Κιν στους Γκάλαξι η ανάγκη για απόκτηση επιθετικού είναι πλέον επιτακτική.
Μοναδικοί καθαρόαιμοι προωθημένοι πλέον έχουν μείνει ο Αγκμπονλαχόρ με τον Χέσκι. Ο πρώτος έχει σκοράρει τέσσερις φορές σε έξι ματς με την Μπλάκμπερν, ενώ ο δεύτερος κόντρα στους Ρόβερς έχει πετύχει περισσότερα τέρματα από ότι κόντρα σε κάθε άλλη ομάδα της Πρέμιερ (8).
Πιθανές ενδεκάδες
Μπλάκμπερν (4-4-1-1): Robinson-Olsson, Hanley, Dann, Orr-Pedersen, Rochina, N'Zonzi, Hoilett-Formica-Yakubu
Άστον Βίλα (4-2-3-1): Given-Warnock, Collins, Cuellar, Herd-Gardner, Petrov-N'Zogbia, Bannan, Ireland-Agbonlahor
Key Stat: 29 ματς πέρασαν από την τελευταία φορά που η Μπλάκμπερν δεν δέχθηκε γκολ.
Συμπέρασμα: H Mπλάκμπερν επιθετικά βρίσκει αρκετές λύσεις στο σκοράρισμα, αλλά δεν τις συνδυάζει με θετικά αποτελέσματα, καθώς πληρώνει τα αμυντικά της λάθη. Η Άστον Βίλα καλείται να προσαρμοστεί άμεσα στην απουσία του Μπεντ. Παίζοντας στην κόντρα μπορεί να βρει δίχτυα απέναντι στη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Το over προσφέρεται στο 1,85 στην bet365.

Αμφίσκορα τα εκτός της Νόριτς (1,73)

11/13 φέτος, 6/8 στις επισκέψεις στο Μπριτάνια

Αμφίσκορα τα εκτός της Νόριτς (1,73) H Στόουκ φημίζεται για την κυριαρχία της στο ψηλό παιχνίδι, όμως η Νόριτς είναι η ομάδα που έχει σκοράρει με κεφαλιές περισσότερες φορές από κάθε άλλη στην Πρέμιερ Λιγκ. Αμφίσκορα επί το πλείστον τα εκτός έδρας ματς των "καναρινιών", στο 1,73 το GG.
Η επιλογή του Πούλις να ξεκουράσει σχεδόν όλους τους βασικούς στο ματς με τη Βαλένθια στο Μεστάγια δικαιώθηκε απόλυτα κόντρα στην Σουόνσι. Η ξεκούραστη Στόουκ φάνηκε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και τα κατάφερε σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο με τους Άπσον και Κράουτς.
Οι Πότερς διανύουν μέτρια πορεία το τελευταίο διάστημα και κύρια αιτία είναι η δυσκολία τους στο σκοράρισμα. Το τελευταίο δίμηνο έχουν βρει δίχτυα μόλις τέσσερις φορές, με όλα τους τα γκολ να σημειώνονται από κεφαλιές που προήλθαν από στημένες φάσεις. Το 38% των φετινών τερμάτων τους έχει σημειωθεί κατά αυτόν τον τρόπο.
Η Στόουκ δεν έχει γνωρίσει την ήττα στα έξι τελευταία ματς με τη Νόριτς στο Μπριτάνια (3-3-0), ενώ στα οκτώ προηγούμενα μεταξύ τους το GG εμφανίστηκε έξι φορές με τη Στόουκ πάντοτε να σκοράρει. Μόνο ένα από τα δεκατέσσερα τελευταία μεταξύ τους έχει λήξει με νίκη υπέρ της εκάστοτε φιλοξενούμενης.
Ο Πούλις πέρα από τον σταθερά απόντα Σιντιμπέ δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Ο Χουτ εξέτισε και επιστρέφει πιθανότατα στην ενδεκάδα.
Η Νόριτς απέδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση κοντράροντας στα ίσια την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "μπέμπηδες" χρειάστηκαν ένα γκολ του Γκιγκς στις καθυστερήσεις (1-2) για να αποφύγουν την γκέλα στο Κάροου Ρόουντ.
Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα στα οκτώ τελευταία παιχνίδια για τα "καναρίνια" που έχουν αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον αγωνίζονται χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Κύρια απειλή για τις αντίπαλες άμυνες είναι οι κεφαλιές καθώς έχουν σκοράρει ήδη δεκατέσσερις φορές με αυτόν τον τρόπο, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας.
Ρουντ, Χόουσον και Αγιάλα βρίσκονται στη λίστα των τραυματιών. Ο Μόρισον είναι διαθέσιμος και θα πάρει τη θέση του Τζάκσον στην επίθεση, ενώ αμφίβολος είναι ο Τιέρνι.
Πιθανές ενδεκάδες
Στόουκ (4-4-2): Begovic-Wilson, Shawcross, Huth, Wilkinson-Etherington, Whelan, Whitehead, Shotton-Walters, Crouch
Νόριτς (4-4-2): Ruddy-Drury, Ward, Whitbread, Naughton-Bennett, Hoolahan, Fox, Pilkington-Holt, Morison
Key Stat: 11/13 GG στις φετινές εξόδους της Νόριτς.
Συμπέρασμα: Η Στόουκ κυριαρχεί συνήθως στον εναέριο χώρο, αλλά η Νόριτς μπορεί να την απειλήσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Σε καλύτερη κατάσταση η φιλοξενούμενη, όμως οι Πότερς είναι ανταγωνιστικοί πάντοτε στο Μπριτάνια. Λογική επιλογή το GG στο 1,73 του William Hill.


1,60 το over 2,5 της Σίτι

1,60 το over 2,5 της Σίτι Η Μάντσεστερ Σίτι σκοράρει πάνω από 3 γκολ κατά μέσο όρο στην έδρα της και κόντρα στην Μπόλτον, τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της Πρέμιερ, αναμένεται να φτάσει τα συνήθη νούμερα της. 1,60 πληρώνει το over 2,5 των “πολιτών ” στον William Hill.
Παίζοντας για μια ακόμα φορά στο ρελαντί η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το 13/13 εντός έδρας για το πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Μπλάκμπερν, διατηρώντας έτσι τη διαφορά τους από τη μισητή Γιουνάιτεντ στους δύο πόντους.  Μπαλοτέλι, Αγουέρο και Τζέκο βρήκαν δίχτυα για το τελικό 3-0, πέμπτο σερί ματς στο “Έτιχαντ” που η Σίτι σκόραρε ακριβώς τρία τέρματα.
Η ομάδα του Μαντσίνι σκοράρει φέτος 3,07 στα εντός έδρας παιχνίδια της, ένα παραπάνω από ότι μακριά από αυτή. Η νίκη φυσικά κόντρα στην ουραγό Μπόλτον είναι εκ των ων ουκ άνευ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς αν και είχε δυσκολευτεί κέρδισε στο Ρίμποκ με 2-3. Χωρίς προβλήματα τραυματισμών για ένα ακόμα παιχνίδι.

Ένα ημίχρονο άντεξε στο Στάμφορντ Μπριτζ η Μπόλτον κόντρα στην τραγική τελευταία Τσέλσι, η ομάδα του Κόιλ δεν έδειχνε να έχει πίστη στις δυνάμεις της και μετά το 1-0 του Νταβίντ Λουίς στο 48’ αποδέχθηκε τη μοίρα της, χάνοντας τελικά με 3-0.
Τρίτη σερί ήττα για τους Γουόντερερς, που παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας της Πρέμιερ μαζί με τη Γουίγκαν με 20 βαθμούς σε 26 παιχνίδια. 4-0-9 το εκτός έδρας ρεκόρ της με τέρματα 14-27, με 54 γκολ παθητικό έχει μετά τη Μπλάκμπερν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Μίαρς, Γκάρντνερ, Λι, Χόλντεν παραμένουν εκτός, αμφίβολοι είναι οι δύο Ντέιβις και οι Αλόνσο, Ρίλεϊ.

Key Stat: 3,07 γκολ πετυχαίνει κατά μέσο όρο εντός έδρας η Μάντσεστερ Σίτι.
Συμπέρασμα: Ακόμα ένα εύκολο απόγευμα αναμένεται να έχει στο “Έτιχαντ” η Σίτι, με τον άσο της να παίρνει ποντάρισμα σε Ασία και παραδοσιακούς μπουκ.

Ξανά 1/over 3,5 ο Άγιαξ (2,00)

Απέναντι στην ντεφορμέ Ρόντα

ΒΕΤ: Ξανά 1/over 3,5 ο Άγιαξ (2,00) Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τέλος για τον Αίαντα μετά τον αποκλεισμό από την Utd και πλέον οι παίκτες του Ντε Μπουρ μπορούν να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα εκεί όπου φέτος γίνεται ένας χαμός με 6 ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο. Παραδοσιακά μεγάλα σκορ απέναντι στην Ρόντα, 2,00 πληρώνει η επιλογή του άσσου σε συνδυασμό με το όβερ 3,5.

Παραλίγο να πετύχει το θαύμα μέσα στο Ολντ Τράφορντ ο Άγιαξ αφού κέρδισε με 1-2 την Utd αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το 0-2 του πρώτου αγώνα. Πλέον μοναδικός στόχος είναι ο τίτλος στο πρωτάθλημα αφού βρίσκονται 5 βαθμούς πίσω από τη Αιντχόφεν όμως βρίσκονται σε ένα σερί 3 συνεχόμενων νικών που συνοδεύτηκαν και με καλές εμφανίσεις απέναντι σε Μπρέντα (0-2), Ναιμέγκεν (4-1) και Εξέλσιορ (1-4).

Η Ρόντα απο την άλλη μετά την ήττα με 2-1 στην Χέρακλες όπου δεν κατάφερε να διαχειριστεί το υπέρ της 0-1 γνώρισε ακόμη μια οδυνηρή ήττα από την Ντε Γκράαφτσαπ, την ομάδα με την χειρότερη φόρμα το τελευταίο διάστημα στην Eredivisie. Προσπάθησε να δημιουργήσει αρκετές φάσεις και τα κατάφερε κυρίως στο 1ο ημίχρονο όμως στην επανάληψη μετά το 0-2 δεν έδειξε σε κανένα σημείο ικανή να παλέψει το παιχνίδι.

Τα παιχνίδια των δύο ομάδων στο Άμστερνταμ παραδοσιακά συνοδεύονται από μεγάλα σκορ. Ασφαλώς ο Άγιαξ έχει την υπεροχή με ρεκόρ 16-2-1 με 12 από αυτά τα 19 παιχνίδια να επιβεβαιώνουν το over 2,5 και 9 από αυτά το over 3,5.

Key Stat:  11 σερί νίκες ο Αίαντας εντός έδρας επί της Ρόντα με 7 από αυτές να συνοδεύονται από μεγάλο σκορ.

Συμπέρασμα: Η Ρόντα δεν είναι σε καλή κατάσταση και δέχεται εύκολα το γκολ, κάτι που συμβαίνει και με τον Άγιαξ που έχει δεχτεί γκολ και στις 2 τελευταίες εύκολες νίκες του με Ναιμέγκεν και Εξέλσιορ. Ασφαλώς μικρός ο άσσος του 1,22 πιο ελκυστικό το GG στο 1,66 αλλά ακόμη καλύτερο το 1/οβερ 3,5 που πληρώνει 2,00 στην bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.