Λίγες επιλογές αλλά καλές.


Γκολ και θέαμα στο Μπόχουμ

 

 

 

 

 

 

Η Μπόχουμ φιλοξενεί την Ντιναμό Δρέσδης, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία και ουσιαστικά, είναι από τις πιο αδιάφορες του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι μετά το τραγικό τους ξεκίνημα, κατόρθωσαν με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και εκμεταλλευόμενοι την καλή τους έδρα, να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις. Μεγάλο τους όπλο, παραμένει η ευκολία στο σκοράρισμα, 34 γκολ ενεργητικό, παράλληλα όμως διαθέτουν και μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίες, έχοντας δεχτεί 40 τέρματα. Εντός έδρας έχουν ρεκόρ 6-1-5, με τα τέρματα να είναι 19 υπέρ και 18 κατά, ενώ προέρχονται από 4 συνεχόμενα gg και over.

 Η Ντιναμό Δρέσδης από την μεριά της, είναι η ομάδα με τα περισσότερα over στο πρωτάθλημα, 17 σε 22 παιχνίδια, ενώ στα 10 πιο πρόσφατα, αυτό επαληθεύτηκε 9 φορές και μόλις 1 το under.
Οι φιλοξενούμενοι έως τώρα έχουν σκοράρει 38 φορές, ενώ έχουν δεχτεί 39 τέρματα και εκτός έδρας παρουσιάζονται ανίσχυροι με ρεκόρ, 2-1-7 και τέρματα 13 υπέρ και 23 κατά.

Αμφότερες παίζουν χωρίς ιδιαίτερο άγχος, προσφέροντας γκολ και θέαμα στα τελευταία τους παιχνίδια. Επιλογή το over 2.5 γκολ με απόδοση 1.73.


Με την Μπενφίκα στο ντέρμπι τίτλου με συνοδεία over.

10-0-0 έχει εντός έδρας

Με την Μπενφίκα στο ντέρμπι τίτλου Μπενφίκα-Πόρτο στο Ντα Λουζ, με τον νικητή να αποκτάει προβάδισμα στη μάχη του τίτλου. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο γκέλες, αλλά εντός έδρας είναι πανίσχυροι έχοντας κάνει το απόλυτο (10-0-0).
Το απόλυτο ντέρμπι στο φετινό πρωτάθλημα στην Πορτογαλία, το οποίο εφόσον έχει νικητή θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τον πρωταθλητή. Η Μπενφίκα… φρόντισε ώστε το παιχνίδι να αποκτήσει τεράστια σημασία, αφού με τις δύο τελευταίες της γκέλες απώλεσε τη διαφορά των πέντε βαθμών που είχε από την Πόρτο και πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με απολογισμό 15-4-1, έχοντας μάλιστα και ίδιο αριθμό γκολ (47-16 η Μπενφίκα, 47-13 η Πόρτο), που είναι και οι καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας.
Μετά την ήττα στη Ρωσία από τη Ζενίτ με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «Αετοί» της Λισαβώνας δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε τα άλλα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν στο πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς να σκοράρουν. Έχασαν με 1-0 από την Γκιμαράες εκτός και έφεραν 0-0 ξανά εκτός έδρας με την Ακαδέμικα.
Εντός έδρας, ωστόσο, έχουν κάνει το απόλυτο με απολογισμό 10-0-0 και γκολ 32-9. Τα 9/10 ήταν over, ενώ over ήταν και τα 13/20 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Τα εννιά τελευταία χρόνια που υποδέχτηκαν την Πόρτο έχουν μόνο δύο νίκες (2-3-4). Από αυτά τα εννιά ματς τα οκτώ ήταν under, ενώ τα 5/9 έληξαν με το ίδιο σκορ: 1-0 (τρία διπλά και δύο άσοι) και όλες οι ισοπαλίες ήταν με 1-1.
Τα 9/10 εντός έδρας της Μπενφίκα στο πρωτάθλημα ήταν goal-goal. Σε όλα δέχτηκε ακριβώς από ένα γκολ και μόνο κόντρα στη Σπόρτινγκ κράτησε ανέπαφη την εστία της. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν. Αμφίβολος είναι ο Γκαράι, αλλά λογικά θα αγωνιστεί, ενώ επιστρέφουν οι Λουιζάο και Χάβι Γκαρθία. Η Μπενφίκα έχει χάσει τρία παιχνίδια σε όλη τη σεζόν και ο Χάβι Γκαρθία έλειπε και από τα τρία.
Παρά το ότι αποκλείστηκε από την Μάντσεστερ Σίτι από το Γιουρόπα Λιγκ με δύο ήττες, η Πόρτο ταξίδεψε με ψυχολογία, αφού σημειώνοντας τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα μετά την πρώτη ήττα της χρονιάς κατάφερε να πιάσει τη σημερινή της αντίπαλο στην πρώτη θέση. Την προηγούμενη αγωνιστική δυσκολεύτηκε κόντρα στη νεοφώτιστη Φεϊρένσε, την οποία κέρδισε με 2-0 με δύο γκολ μετά το 68’ κι ενώ από το 58’ και μετά έπαιζε με παίκτη παραπάνω.
Οι «Δράκοι» διαθέτουν την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και εκτός έδρας έχουν απολογισμό 5-3-1 με γκολ 15-7 και 5/9 να είναι over, ενώ έχει και τα ίδια over στο πρωτάθλημα με την Μπενφίκα (13/20). Επιστρέφουν ο στόπερ Οταμέντι (2 γκολ) και ο επιθετικός Κλέμπερ (6 γκολ), θα λείψουν οι τραυματίες Ντανίλο, Μανγκαλά (αμυντικοί) και Βαρέλα (μέσος, 3 γκολ).
Πιθανές ενδεκάδες
Μπενφίκα (4-2-3-1): Artur – Maxi, Luisao, Garay, Emerson – Javi Garcia, Witsel – Aimar, Gaitan, Rodrigo – Cardozo
Πόρτο (4-3-3): Helton – Maicon, Otamendi, Rolando, Alvaro Pereira – Fernando, Moutinho, Lucho – James, Janko, Hulk
Key Stat: Μόνο νίκες έχει εντός έδρας η Μπενφίκα στο πρωτάθλημα (10-0-0).
Συμπέρασμα: Σούπερ ντέρμπι στην Πορτογαλία με τον νικητή να αποκτάει σημαντικό προβάδισμα στη μάχη του τίτλου. Το Ντα Λουζ παραμένει απόρθητο φέτος (10-0-0) και παρά το ότι η Μπενφίκα προέρχεται από δύο σερί γκέλες, δύσκολα θα χάσει στην πανίσχυρη έδρα της.


Βγάζουν το διπλό οι Ιγκλς (2,30)

Μέσα στην ουραγό πλέον Φέενταμ

BET: Βγάζουν το διπλό οι Ιγκλς (2,30) Στο οριακό παιχνίδι απέναντι στην Τοπ Ος οι Γκόου Αχέντ Ιγκλς έδειξαν επιτέλους την ποιότητά τους σαν ομάδα παίρνοντας μια πολύ μεγάλη νίκη με 7-2 επιστρέφοντας στις επιτυχίες. Με ανεβασμένο το ηθικό έχουν τον πρώτο λόγο μέσα στην αγχωμένη Φέενταμ που πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. 2,30 πληρώνει το διπλό.

Οι Ιγκλς μετά την ήττα από την Άπελντορν που φαίνεται αναγεννημένη το τελευταίο διάστημα, είχαν περιέλθει σε δύσκολη κατάσταση αφού από εκεί που όλοι ξεκίνησαν με βλέψεις ακόμη και για άνοδο έφτασαν μέχρι και την 13η θέση. Το παιχνίδι απέναντι στην Ος χαρακτηρίστηκε από όλους ως κομβικό και είναι σίγουρο ότι αυτή η νίκη, σε συνδυασμό με την μεγάλη της έκταση, θα δώσει την απαραίτητη ψυχολογική ανάταση στους παίκτες της ομάδας.

Από την άλλη η Φέενταμ μπορεί να κέρδισε την Φόλενταμ και να πήρε μια σημαντική ανάσα στην ουρά της βαθμολογίας όμως περισσότερο αυτό συνέβη λόγω της κακής κατάστασης που βρίσκεται ο αντίπαλός της παρά σε κάποια αγωνιστική άνοδο της ίδιας. Άλλωστε αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Φέενταμ μετά από 8 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Key Stat: Οι Ιγκλς διαθέτουν την 3η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 46 γκολ σε 23 αγώνες ενώ η Φέενταμ έχει σκοράρει μόλις 33.

Συμπέρασμα:
Αν οι Ιγκλς πιάσουν την ίδια απόδοση όπως και με την Ος και σκοράρουν 2-3 γκολ τότε πολύ δύσκολα η Φέενταμ θα μπορέσει να πάρει έστω και το βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι αυτό. Ειδικά αν σκοράρουν πρώτοι οι φιλοξενούμενοι, η Φέενταμ θα πρέπει να ανοιχτεί και αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί των Ιγκλς. Πoλύ ελκυστικό το 2,30 του διπλού.


Διπλό η Γκρόιτερ, under λέει η παράδοση

4 σερί ήττες για την Ντούισμπουργκ

Διπλό η Γκρόιτερ, under λέει η παράδοση Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η Ντούισμπουργκ που κινδυνεύει άμεσα πλέον με υποβιβασμό. Δεν αναμένεται να σηκώσει κεφάλι κόντρα στην πρωτοπόρο Γκρόιτερ. Στο 1,95 το διπλό, under (1,975) λέει η μεταξύ τους παράδοση σε αυτή την έδρα.
Η Ντούισμπουργκ δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι θετικό μέσα στη Δρέσδη. Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Ντιναμό κατάφερε να πάρει τη νίκη, με την φιλοξενούμενη να μην κατορθώνει να απειλήσει ούτε μία φορά την αντίπαλη εστία.
Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετρά μόνο ήττες σε τέσσερις αγώνες που έχει δώσει με αποτέλεσμα να έχει κατρακυλήσει στη βαθμολογία και πλέον να απειλείται άμεσα με υποβιβασμό. Εντός έδρας έχει τέσσερις νίκες σε δώδεκα ματς, αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει καμία από τις ομάδες που βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας (0-1 με Πάντερμπορν, 0-3 με Μόναχο, 0-2 με Ντίσελντορφ, 0-1 με Σαν Πάουλι).
Μπόλμαν και Γιούλα δεν είναι σε θέση να συμμετάσχουν στον αγώνα της Παρασκευής.
Η Μπόχουμ έκανε το λάθος να προηγηθεί απέναντι στην Γκρόιτερ στην περασμένη αγωνιστική και το πλήρωσε ακριβά δεχόμενη την συντριβή με σκορ 6-2. Η γηπεδούχος έπιασε τρομερή απόδοση και δεν σταμάτησε να επιτίθεται σε κανένα σημείο του αγώνα.
Στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς μπορεί να έχασε στη Δρέσδη, αλλά στα τρία επόμενα μάζεψε επτά βαθμούς, ενώ παράλληλα πήρε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας καθώς έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας.
Λόγω τραυματισμών απουσιάζουν οι Νέτε, Ονουέγκμπου, Πέκοβιτς, ενώ τιμωρημένος είναι ο Σκρεκ.
Πιθανές ενδεκάδες
Ντούισμπουργκ (4-2-3-1): Wiedwald- Berberovic,Soares, Bajic, Zahoski- Pamic, Hoffmann - Brosinski, Šukalo, Wolze-Kastrati
Γκρόιτερ (4-4-2): Grün- Nehrig, Kleine, Mavraj, Schmidtgal- Sararer, Fürstner, Prib, Pektürk- Occean, Asamoah
Key Stat: 9 σερί under στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο Ντούισμπουργκ.
Συμπέρασμα: Η Ντούισμπουργκ έχει μπει σε άσχημη τροχιά και πλέον το ενδεχόμενο υποβιβασμού μόνο απίθανο δεν φαντάζει. Για κακή της τύχη συναντά την πρωτοπόρο και φορμαρισμένη Γκρόιτερ που δείχνει ικανή να της στερήσει τους βαθμούς για πέμπτο κατά σειρά παιχνίδι. Στο 1,95 το διπλό, στο 1,975 το under στην bet365 αν θέλει κανείς να ακολουθήσει την παράδοση

Σημαντικές απουσίες η Ντέπορ

H βαθμολογία στη Segunda Division αποδεικνύει πως η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας καθώς κατέχει την πρώτη θέση. Οι Γαλιθιάνοι, προερχόμενοι από αήττητο σερί 11 αγώνων, ηττήθηκαν την περασμένη αγωνιστική, εκτός έδρας, από τη Σαμπαντέλ (0-1) και στο «Ριαθόρ» έχουν απολογισμό 11-1-1. Σήμερα όμως η Ντέπορ, δε θα έχει στη σύνθεσή της, τους σκόρερ, Γκουαρδάδο (8 γκολ) και Λασάντ (7 γκολ). Η αποψινή της αντίπαλος, η Αλκορκόν, δε μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα ποσότητα, καθώς μετρά μια ήττα στα 12 τελευταία παιχνίδια, προέρχεται από 3 σερί νίκες κρατώντας ανέπαφη την εστία της και δε χάνει στις 3 τελευταίες εξόδους της. 


Ρισκαδόρικη επιλογή λοιπόν το «διπλό» της Αλκορκόν, που το βρίσκουμε σε αποδόσεις κοντά στο «6,00»,σε μονό αποδεκτό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.