Mια δυάδα βγαίνει με το ζόρι απο τα σημερινά παιχνίδια.

2,15 η τρίτη σερί νίκη της Μπάρτσα Β

11 παίκτες έφυγαν από την Βιγιαρεάλ Β την τελευταία ημέρα των μεταγραφών

2,15 η τρίτη σερί νίκη της Μπάρτσα Β Νέα Βιγιαρεάλ Β θα δούμε σήμερα, αφού την τελευταία ημέρα των μεταγραφών έχασε 11 παίκτες, αναπληρώνοντας τα κενά τους με παίκτες από την τρίτη ομάδα. Σε καλύτερη κατάσταση η Μπάρτσα Β, με το διπλό να πληρώνει 2,15
Την έκπληξη της αγωνιστικής πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα η Βιγιαρεάλ Β που έφυγε από το Αλικάντε με το σπουδαίο διπλό 0-2 επί της Έρκουλες, σε παιχνίδι όπου πρόσεξε κυρίως την άμυνά της και «χτύπησε» στις αντεπιθέσεις στο 79’ και 91’! Αυτή ήταν η πρώτη νίκη με το νέο τεχνικό της στον πάγκο μετά από τέσσερις αγωνιστικές (1-1-2).
Με αυτούς τους τρεις βαθμούς πήρε βαθμολογική ανάσα και βρίσκεται μία θέση πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Εντός έδρας έχει απολογισμό 3-4-3 με 7/10 να είναι over. Οι γηπεδούχοι αποδυναμώθηκαν την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, καθώς έφυγαν συνολικά 11 ποδοσφαιριστές από την ομάδα, με τα κενά τους να καλύπτονται κυρίως από την τρίτη ομάδα. Σημαντικότερες απώλειες του επιθετικού Αϊράμ και του μέσου Μάρκος Γκουγιόν, ενώ επιπλέον δεν είναι διαθέσιμοι για σήμερα ο τιμωρημένος μέσος Τορίβιο και ο σκόρερ Χοσέλου (10 γκολ) που βρίσκεται με την πρώτη ομάδα.
Η Μπάρτσα Β προέρχεται από δύο σερί εντός έδρας νίκες με 2-0 επί της Χερέθ και 4-2 επί της Ουέσκα την προηγούμενη αγωνιστική, όπου προηγήθηκε με 3-0 στο 24’ και ξέφυγε έτσι στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 4-2-4 με γκολ 16-13 κι έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην αποδυναμωμένη Βιγιαρεάλ Β, αφού δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό στις τρεις τελευταίες της εξόδους.
Δεν υπολογίζονται ξανά οι μέσοι Ντος Σάντος και Σέρχι Ρομπέρτο και ο εξτρέμ Τέγιο (5 γκολ), οι οποίοι τον τελευταίο καιρό μπαίνουν στις αποστολές του Γκουαρντιόλα. Σε πολύ καλή κατάσταση ο επιθετικός Ρόντρι, που έχει σκοράρει τα τέσσερα από τα έξι τελευταία γκολ της ομάδας και φαίνεται να μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Σοριάνο, ο οποίος έχει αποχωρήσει εδώ και λίγες μέρες.
Πιθανές ενδεκάδες:
Βιγιαρεάλ Β (4-5-1): Marino – Pere, Lejeune, Kiko, Jaume Costa – Llorente, Barrientos, Pedro Vazquez, Lucas Porcar, Manu Trigueros – Gerard Bordas.
Μπαρτσελόνα Β (4-3-3): Oier – Montoya, Bartra, Sergi Gomez, Planas – Muniesa, Rafinha, Riverola – Deulofeu, Kiko Femenia, Rodri.
Key Stat: 11 παίκτες έφυγαν από την Βιγιαρεάλ Β την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.
Συμπέρασμα: Την ευκαιρία να επιστρέψει στα διπλά και να σημειώσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της έχει η φορμαρισμένη Μπάρτσα Β, κόντρα στην μέτρια φέτος Βιγιαρεάλ Β, που έχασε και 11 παίκτες την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, αναπληρώνοντας τα κενά τους με παίκτες από την τρίτη ομάδα. Στο 2,15 το διπλό


Zευγάρι για over το Τέκος-Άτλας (1,95)

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Τέκος

ΒΕΤ:Zευγάρι για over το Τέκος-Άτλας (1,95) Με νέο προπονητή στον πάγκο η Τέκος ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η Άτλας θεωρεί τη σημερινή αναμέτρηση ως ιδανική ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες της, εκμεταλλευόμενη τις αμυντικές αδυναμίες της γηπεδούχου. 1,95 πληρώνει το over.
Η Τέκος δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της πρωταθλήτριας Απερτούρα Τίγκρες. Μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει με 2-0 μόλις στο 22ο λεπτό. Στην επανάληψη προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν πέτυχε κάτι καλύτερο από το να μειώσει το σκορ με χτύπημα πέναλτι.
Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Κλαουσούρα για τους "φοιτητές" οι οποίοι έχουν μια ισοπαλία ως τώρα. Η διοίκηση στην προσπάθειά της να αλλάξει την κατάσταση έφερε στον πάγκο της ομάδας τον Ουρουγουανό Εούγκι.
Ο νέος τεχικός της ομάδας έκανε μόλις τρεις προπονήσεις και δύσκολα θα μπορέσει να κάνει δραστικές αλλαγές στον αποψινό αγώνα. Οφείλει πάντως να δουλέψει προσεχώς στον αμυντικό τομέα καθώς η Τέκος έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με οκτώ γκολ παθητικό.
Μετά από δύο σερί αποτυχίες η Άτλας κατάφερε να πάρει την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας την Τολούκα. Ένα γκολ του Μαλντονάδο ήταν αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση, σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν στα δώδεκα τελευταία λεπτά με παίκτη λιγότερο.
Η φιλοξενούμενη παραδοσιακά εμφανίζεται αδύναμη εκτός έδρας. Ως τώρα φέτος έχει μια ισοπαλία και μια ήττα, ενώ συνολικά στα δέκα προηγούμενα ταξίδια της έχει μόλις ένα τρίποντο (1-2-7). Πάντως οι παίκτες της δήλωσαν αισιόδοξοι για θετικό αποτέλεσμα απόψε καθώς τα επιθετικά τους εργαλεία μπορούν άνετα να πλήξουν την ευάλωτη και αργή άμυνα της γηπεδούχου.
Key Stat: 7 σερί over στις συναντήσεις τους σε αυτή την έδρα.
Συμπέρασμα: Στην Τέκος θέλουν να συνδυάσουν την αλλαγή προπονητή με την πρώτη τους νίκη. Ο Εούγκι πάντως δεν είναι μάγος για να αλλάξει άμεσα την κατάσταση μέσα σε τρεις προπονήσεις και κυρίως να διορθώσει την τραγική άμυνα της ομάδας. Η Άτλας μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτές τις αδυναμίες της γηπεδούχου, αλλά και η ίδια οφείλει να είναι προσεκτική καθώς είναι επιρρεπής στα λάθη εκτός έδρας. Αξίζει το ρίσκο στο over από τη στιγμή που προσφέρεται στο 1,95 στην bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.