Ψόφια πράγματα σήμερα Δευτέρα.

GG το Φορτούνα-Άαχεν (1,91)

5/6 GG έχουν αμφότερες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους

GG το Φορτούνα-Άαχεν (1,91) Τη φορμαρισμένη Άαχεν φιλοξενεί η Φορτούνα Ντίσελντορφ στην καυτή έδρα της με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες. Έχουν το εύκολο γκολ οι φιλοξενούμενοι, GG δείχνει η πρόσφατη φόρμα, σημείο που αποδίδει 1,91 στον William Hill.
Πέμπτο ματς χωρίς νίκη (0-3-2) για την Φορτούνα Ντίσελντορφ η ήττα με 2-1 στην Αλιάνζ Αρίνα από την Μόναχο 1860 και πλέον η καλύτερη ομάδα του πρώτου γύρου της Τσβάιτε Λίγκα βρίσκεται εκτός της πρώτης τριάδας, δείχνοντας σαφέστατα σημάδια κάμψης.   Επιθετικά ήταν πολύ καλή αλλά πίσω απειλήθηκε πολλές φορές, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο 6’, τον Μπάιστερ να ισοφαρίζει λίγο πριν την ανάπαυλα αλλά τελικά δέχθηκε το γκολ της ήττας στο 80’ από στημένη φάση.
Η πρώτη νίκη το 2012 πλέον είναι επιτακτική, με την ομάδα τουΜάιερ να υποδέχεται στην πανίσχυρη έδρα της (8-1-1 με τέρματα 26-12, 7/10 over 2,5 και 8/10 GG) την Άαχεν που το τελευταίο δίμηνο βρίσκεται σε φόρμα. Επιστρέφει από τιμωρία ο πρώτος σκόρερ της φορ Ρέζλερ (20 αγ./11 γκολ).
Με το τερέν να θυμίζει παγοδρόμιο (ο αγώνας διεξήχθη με 40 λεπτά καθυστέρηση λόγω χιονόπτωσης) η Άαχεν δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη στο εξάποντο παραμονής κόντρα στη Χάνσα Ρόστοκ, παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία με 0-0. Το γήπεδο δεν ήταν κατάλληλο για ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να δούμε ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ακόμα για πέναλτι που δεν τους καταλογίστηκε στο πρώτο ημίχρονο.
Μετά το τραγικό της ξεκίνημα στη σεζόν έχει ανεβάσει ρυθμούς, παραμένοντας αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (0-5-2) και έχοντας πλέον ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. 5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν GG, εκτός έδρας συνολικά μετράει 1-5-5 με 5/11 αμφίσκορα. Παραμένουν εκτός οι Ερμπ (αμυντικός) και Γιαμπό (μέσος).
Key Stat: 5/6 GG μετράνε Φορτούνα και Άαχεν στα τελευταία παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα.
Συμπέρασμα: Ο άσος της Φορτούνα  ποντάρεται σε Ασία και παραδοσιακούς μπουκ αλλά βάσει φόρμας δεν έχει καμία αξία, αφού η ομάδα του Μάιερ δεν πατάει καλά στα πόδια της φέτος. Το GG μοιάζει καλύτερη επιλογή, αφού οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν τελευταία με συνέπεια, ενώ το 1,91 που βρίσκουμε στον William Hill ικανοποιεί σαν απόδοση.

Συνεχίζει αήττητη εντός η Σριούσμπερι

11-3-0 έχουν εντός έδρας οι γηπεδούχοι

Συνεχίζει αήττητη εντός η Σριούσμπερι Εξάποντο για την άνοδο, με την αήττητη εντός έδρας Σριούσμπερι να υποδέχεται Κρόουλι. Φρούριο η έδρα των γηπεδούχων που δέχονται δύσκολα γκολ εντός. Η Κρόουλι δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική εκτός έδρας.
Η Σριούσμπερι ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την πρωτοπόρο Σουίντον με 2-1 με ανατροπή, δεχόμενη και τα δύο γκολ μετά το 64’ κι έπεσε στην τέταρτη θέση και στο -7 από την κορυφή, έχοντας όμως και δύο παιχνίδια λιγότερα.
Κόντρα στην Κρόουλι θα δώσει το δεύτερο συνεχόμενο εξάποντο παιχνίδι της, αγνοώντας την ισοπαλία στα εφτά τελευταία της ματς (5-0-2). Αναμένεται να βασιστεί για ακόμα μία φορά στην έδρα της, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ηττηθεί εντός έδρας (11-3-0), έχοντας σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στα 13/14. Διαθέτει επίσης την καλύτερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας (7 γκολ) και σε αυτά τα 14 παιχνίδια κράτησε ανέπαφη την εστία της οκτώ φορές και δέχτηκε πάνω από ένα γκολ μόνο μία φορά.
Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει 15 γκολ στο τελευταίο τέταρτο των αγώνων τους, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία. Σημαντικά προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν.
Η Κρόουλι έμεινε λίγο πίσω στη βαθμολογία – αν και έχει τέσσερα παιχνίδια λιγότερα – καθώς έχει μόνο μία νίκη στα έξι τελευταία της ματς (1-4-1), με πιο πρόσφατο από αυτά το εντός έδρας 1-1 με την Μόρκαμ.
Στα μέχρι τώρα παιχνίδια της μετά την πώληση του σκόρερ Μπάρνετ, φαίνεται πολύ η απουσία του επιθετικού της Πιτέρμπορο πλέον, με τους φιλοξενούμενους να διαθέτουν την τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Εκτός έδρας, πάντως, δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικοί, έχοντας απολογισμό 5-6-3 και δεχόμενοι περισσότερα γκολ από όσα σκόραραν (19-22).
Στα θετικά για την Κρόουλι το ότι έχει συγκεντρώσει 17 βαθμούς σε παιχνίδια στα οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ και είναι στη δεύτερη θέση στην συγκεκριμένη κατηγορία. Αν εξαιρεθεί ο τραυματίας βασικός δεξιός μπακ Χαντ, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα απουσιών.
Key Stat: 11-3-0 έχει εντός έδρας η Σριούσμπερι, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της οκτώ φορές στα παιχνίδια αυτά.
Συμπέρασμα: H Σριούσμπερι  διαθέτει την καλύτερη έδρα της κατηγορίας (11-3-0) και να κρατάει ανέπαφη την εστία της στα 8/14 αυτά παιχνίδια. Η Κρόουλι έχει μόνο μία νίκη στα έξι τελευταία της παιχνίδια και δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική εκτός έδρας όσο εντός.


Κάνει 10 τα εκτός έδρας over η Σιτάρντ

10/12 έχει εντός η Ντόρντρεχτ

Κάνει 10 τα εκτός έδρας over η Σιτάρντ H Nτόρντρεχτ ξαναμπήκε στην οκτάδα μετά την πρόσφατη νίκη και φιλοδοξεί να φτάσει σε νέα επιτυχία απέναντι στην ανύπαρκτη εκτός έδρας Φορτούνα. 1,72 πληρώνει ο άσος, 1,60 το over.
Μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη η Ντόρντρεχτ κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες κερδίζοντας με 2-1 την Άλμιρε. Το έργο της έγινε ευκολότερο σχεδόν με το ξεκίνημα του αγώνα καθώς προηγήθηκε μόλις στο τρίτο λεπτό με το Χουλστ.
Μπήκε εκ νέου στην οκτάδα και εκεί στοχεύει να τερματίσει. Ασυναγώνιστη είναι στην έδρα της έχοντας γνωρίσει την ήττα φέτος μόνο από την πρωτοπόρο Τσβόλε (8-3-1). Σκοράρει με μεγάλη ευκολία, αλλά δεν παραλείπει να δεχθεί γκολ, με αποτέλεσμα να μετρά 10/12 over μπροστά στο κοινό της.
Επιστρέφει ο Αμεφόρ, ενώ αμφίβολος είναι ο Κουσεμάκερ που ταλαιπωρείται από ίωση.
Δεύτερη σερί νίκη κατάφερε να πετύχει η Σιτάρντ κερδίζοντας μετά την ουραγό Άπελντοορν την Φόλενταμ με 3-2. Πάντως λίγο έλειψε να πληρώσει τη χαλάρωσή της, καθώς δεν μπόρεσε να κλειδώσει τη νίκη παρά το γεγονός ότι στο 48ο λεπτό προηγήθηκε με 3-0.
Η ενίσχυση στην επίθεση με τον ερχομό των Φαν Ζάανεν και Σρεόυρς είναι άμεσα εμφανής με τον πρώτο να σκοράρει και στα δύο παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. Η Φορτούνα πάντως μακριά από το γήπεδό της είναι επιεικώς απαράδεκτη με μόλις μια νίκη σε δέκα αγώνες (1-2-7).
Σάκισον, Στόλτε και Ρίξεν δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν στο ματς της Δευτέρας.
Key Stat: 9/10 οver για την Σιτάρντ εκτός έδρας.
Συμπέρασμα: Η Ντόρντρεχτ στο γήπεδό της είναι ικανή να κοντράρει κάθε ομάδα πόσο μάλλον την αναιμική εκτός Σιτάρντ, Φορτούνα. Οι φιλοξενούμενοι πάντως είναι πλέον ενισχυμένοι επιθετικά και ικανοί να σκοράρουν. Προβάδισμα στο over του 1,60 (bet365), έπεται ο άσος στο 1,72.


Παραμένει αήττητη η Σπάρτα (1,975)

14 ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα

Παραμένει αήττητη η Σπάρτα (1,975) Στο ντέρμπι κορυφής η Αϊντχόφεν καλείται να υπερασπιστεί την έδρα της απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Ικανή να συνεχίσει το απίστευτο σερί της η Σπάρτα
Η Αϊντχόφεν ζορίστηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στη Μάαστριχτ, όμως όταν άνοιξε το σκορ στην επανάληψη βρήκε δίοδο προς την άμυνα της φιλοξενούμενης. Σκοράροντας ακόμη τρεις φορές μπόρεσε να φτάσει σε μια άνετη τελικά επικράτηση με σκορ 4-1.
Δεν βρίσκεται και στη καλύτερη δυνατή κατάσταση με μόλις δύο νίκες στα πέντε τελευταία. Στην έδρα της είναι αξιόπιστη με μία ήττα από το ξεκίνημα της περιόδου (7-3-1). Κύριο ατού της η άμυνα που είναι η καλύτερη της κατηγορίας με 18 γκολ παθητικό.
Φαν Μπούκελ και Βάσιμπσεν παραμένουν εκτός, ενώ αμφίβολος είναι ο Μακιαβάλα.
Η Σπάρτα κατάφερε να πάρει σχετικά άνετη νίκη στο θεωρητικά ντέρμπι με τη Βίλεμ. Μόλις στο ημίωρο είχε προβάδισμα δύο τερμάτων, με τη φιλοξενούμενη απλά να μειώνει λίγο πριν την εκπνοή.
Σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας καθώς τρέχει απίστευτο αήττητο σερί 14 αγώνων (10-4-0). Σε αυτό το διάστημα η άμυνά της είναι αδιαπέραστη καθώς έχει δεχθεί μόλις εννιά γκολ. Πέρα από τον Φελντμάτε που αντιμετωπίζει μικροτραυματισμό δεν έχει άλλα προβλήματα.
Key Stat: 3 σερί νίκες για τη Σπάρτα στο Αϊντχόφεν.
Συμπέρασμα: Κρίσιμο το παιχνίδι για τις δύο ομάδες που στοχεύουν στη δεύτερη θέση. Η Σπάρτα πάντως δείχνει ανίκητη αυτό το διάστημα και ικανή να περάσει αλώβητη και από αυτή την έδρα.


Χ/1 στο 4,40 για τη Μάαστριχτ

1-7-3 στο ημίχρονο των εκτός έδρας αγώνων μετρά η Έμεν

Χ/1 στο 4,40 για τη Μάαστριχτ Η Έμεν εμφανίζεται αξιόμαχη το τελευταίο διάστημα, αλλά εκτός έδρας δεν κατορθώνει να παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η Μάαστριχτ είναι πανίσχυρη στο γήπεδό της και αναμένεται να φτάσει στη νίκη. Αξία στο Χ/1 σε απόδοση 4,40.
Ένα ημίχρονο άντεξε η Μάαστριχτ στη δύσκολη έδρα της Αϊντχόφεν. Στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης η γηπεδούχος άνοιξε το σκορ και μέχρι το φινάλε κατάφερε να πετύχει συνολικά τέσσερα τέρματα επικρατώντας με 4-1.
Αυτή ήταν η πρώτη άσχημη εμφάνιση μετά από τέσσερις αγωνιστικές στις οποίες δεν είχε γνωρίσει την ήττα. Βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην έδρα της εκεί όπου έχει μαζέψει 23 από τους 30 βαθμούς της με 7/11 νίκες.
Η Έμεν κατάφερε να πετύχει μεγάλη νίκη επί της Καμπούρ την Παρασκευή δείχνοντας μάλιστα τεράστια ψυχικά αποθέματα. Στο 70 λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως δεν πτοήθηκε και έφτασε στην ανατροπή σκοράροντας δύο φορές στο τελευταίο πεντάλεπτο.
Παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και αυτό οφείλεται κυρίως στην εκτός έδρας συγκομιδή της. Παρά το γεγονός ότι έχει σκοράρει σε 9/11 εξόδους της έχει κατορθώσει να πάρει τους τρεις βαθμούς μόνο δύο φορές. Από το Μάαστριχτ έχει φύγει με θετικό αποτέλεσμα μόνο σε ένα ματς την τελευταία τετραετία (3-1-0).
Απουσιάζει σταθερά ο Πόλντερφααρτ, όμως αναμένεται να επιστρέψει ο Φίσχερ
Key Stat: Iσόπαλο το αποτέλεσμα στο ημίχρονο 7/11 εκτός έδρας αγώνων της Έμεν.
Συμπέρασμα: Η Μάαστριχτ έχει αποδειχθεί αξιόπιστη στο γήπεδό της φέτος. Απέναντι στην Έμεν έχει σαφές προβάδισμα νίκης με τον άσο στο 1,50. Αξίζει το ρίσκο στο Χ/1 (4,40/bet365) καθώς η φιλοξενούμενη συνηθίζει να αντιστέκεται μέχρι την ανάπαυλα.


Φρούριο η έδρα της Ρεμς (2,20)

9-1-0 μετρά φέτος

Φρούριο η έδρα της Ρεμς (2,20) H Ρεμς βρίσκεται σε τροχιά ανόδου χάρις στην έδρα της η οποία παραμένει απόρθητη από την αρχή της περιόδου. Η Σεντάν προέρχεται από μέτριες εμφανίσεις και δέχεται με ευκολία το γκολ. Στο 2,20 ο άσος.
Στο ντέρμπι κορυφής η Ρεμς δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της πρωτοπόρου Μπαστιά. Γνώρισε την ήττα με 1-0 δεχόμενη το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Πάντως το αποτέλεσμα κρίθηκε δίκαιο καθώς οι Κορσικανοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο ως τότε.
Παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες. Κύρια αιτία για τη φετινή της πορεία είναι η έδρα στην οποία παραμένει αήττητη από την αρχή της με εννιά νίκες σε δέκα αγώνες. Δύο γκολ σκοράρει κατά μέσο όρο μπροστά στο κοινό της, ενώ έχει δεχθεί μόλις επτά.
Σεκάτ και Αμαλφιτανό είναι οι μοναδικές απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Φουρνιέ.
Η Σεντάν είχε θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα στις δύο τελευταίες αγωνστικές, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει Ιστρ και Τρουά παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε αμφότερες εντός έδρας.
Με μόλις μια νίκη στους πέντε αγώνες που έχουν προηγηθεί έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη της ανόδου, αλλά εξακολουθεί να ελπίζει έχοντας ένα ματς λιγότερο από τις υπόλοιπες. Προβληματική εμφανίζεται η άμυνά της, καθώς στα εννιά πρόσφατα ματς μόνο μία φορά δεν δέχθηκε γκολ. Πλήρης η αποστολή της.
Key Stat: Άσος από ημίχρονο στις επτά πρόσφατες εντός έδρας νίκες της Ρεμς.
Συμπέρασμα: Η Ρεμς έχει αποδειχθεί ανίκητη στο γήπεδό της φέτος. Το ματς με τη Σεντάν μπορεί θεωρητικά να είναι ντέρμπι, αλλά η γηπεδούχος έχει σαφές προβάδισμα. Στο 2,20 ο άσος στον William Hill.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.