Οι κυριότερες επιλογές για σήμερα.

Καλημέρα σε όλους.
Καρναβάλια σήμερα και αύριο και εμείς για τα καρναβάλια είμαστε με τις προβλέψεις μας.
Ναι δεν φοβάμαι να το πω ούτε να το κρύψω.
Γιαυτό κάτι πρέπει να κάνουμε.

Ας ξεκινήσουμε και σήμερα την βόλτα μας στα ματς απο τα γήπεδα που θα μας απασχολήσουν.
Ελπίζω σήμερα να είμαστε ποιο αποτελεσματικοί.

Με το GG (1,57) στο Έμιρεϊτς

Παράδοση η Άρσεναλ, καλύτερη φέτος η Τότεναμ

Με το GG (1,57) στο Έμιρεϊτς H Άρσεναλ θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρηθεί κοντά στην τετράδα, όμως έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα. Η Τότεναμ εντυπωσιάζει με τη σταθερότητά της, αλλά κόντρα στους " κανονιέρηδες" σχεδόν πάντα δέχεται γκολ. Στο 1,57 το αμφίσκορο αποτέλεσμα.
Η απογοητευτική πορεία της Άρσεναλ στην φετινή σεζόν συνεχίστηκε με τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τη Σάντερλαντ. Οι "μαύρες γάτες" εμφανίστηκαν αποφασισμένες για την πρόκριση και δίκαια την πήραν με σκορ 2-0. Μετά και τον διαφαινόμενο αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα του Βενγκέρ όπως όλα δείχνουν θα μείνει χωρίς τίτλο και φέτος.
Στο πρωτάθλημα έχει τη δυνατότητα να πιάσει εκ νέου την Τσέλσι στην τέταρτη θέση αν κερδίσει σήμερα. Καλή η επίδοσή της στο Έμιρεϊτς (8-2-2), εκεί όπου σκοράρει δύο γκολ κατά μέσο όρο. Πριν την περσινή ήττα από την Τότεναμ είχε μετατρέψει σε φρούριο το γήπεδό της καθώς δεν είχε γνωρίσει την ήττα σε δεκαεπτά φιλοξενίες της συμπολίτισσας.
Ο Βενγκέρ είδε τη λίστα των τραυματιών να μεγαλώνει και πάλι καθώς οι Ράμσι, Κοκελίν, Σκιλατσί δεν είναι διαθέσιμοι, ενώ οι Γκιμπς και Κοσιελνί θα τεστάρουν την ετοιμότητά τους πριν τον αγώνα. Σίγουρα εκτός επίσης οι Μερτεζάκερ, Ντιαμπί και Γουίλσιρ.
Η Τότεναμ δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο στο ματς κυπέλλου με την Στίβενεϊτζ με αποτέλεσμα να μείνει στη λευκή ισοπαλία. Παραμένει ωστόσο το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον επαναληπτικό του Γουάιτ Χαρτ Λέιν.
Η ομάδα του Ρέντναπ έχει εντυπωσιάσει με τη σταθερότητά της φέτος και δίκαια καταλαμβάνει την τρίτη θέση πίσω από τις ομάδες του Μάντσεστερ. Μετρά μόλις 2 ήττες στα 23 τελευταία παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως δεν έχει κερδίσει στις τρεις πρόσφατες εξόδους της.
Έχει καταφέρει να σκοράρει δύο τουλάχιστον γκολ στα τρία τελευταία ματς κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά σε 6/7 προηγούμενες συναντήσεις τους έχει δεχθεί και η ίδια δύο ή περισσότερα. Αποτέλεσμα το over να έχει κάνει την εμφάνισή του και στα έξι ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο πρόσφατο παρελθόν.
Οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους Αντεμπαγιόρ και Φαν ντερ Φάαρτ που προπονήθηκαν κανονικά αυτή την εβδομάδα. Εκοτό και Μόντριτς επίσης αναμένεται να επιστρέψουν σε σχέση με το ματς κυπέλλου. Κινγκ και Σάντρο είναι αμφίβολοι, ενώ Γκαλάς και Χάντλστοουν θα λείψουν σίγουρα.
Πιθανές ενδεκάδες
Άρσεναλ (4-2-3-1): Szczesny- Gibbs, Djourou, Vermaelen, Sagna-Arteta, Song-Gervinho, Rosicky, Walcott, Van Persie
Τότεναμ (4-4-1-1): Friedel-Ekotto, Kaboul, Dawson, Walker-Lennon, Modric, Parker, Bale-Van der Vaart-Adebayor
Key Stat: H Tότεναμ έχει δεχθεί γκολ από την Άρσεναλ σε 31/32 προηγούμενες συναντήσεις τους σε όλες τις διοργανώσεις.
Συμπέρασμα: Στην Άρσεναλ πλέον έχει απομείνει ένας και μοναδικός στόχος που δεν είναι άλλος από την έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Η επίτευξή του πάντως μόνο εύκολη δεν είναι. Θα ψάξει τη νίκη κόντρα στην Τότεναμ, αλλά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην άμυνα θα συναντήσεις μεγάλες δυσκολίες. Ανοιχτό παιχνίδι προβλέπεται με τις δύο ομάδες ικανές να σκοράρουν και να επιβεβαιώσουν το GG στο 1,57 της bet365.


Προκαλεί το over στο Μαδριγάλ

2,6 γκολ σημειώνει η γηπεδούχος στις 7 πρόσφατες υποδοχές της Αθλέτικ

BET: Προκαλεί το over στο Μαδριγάλ Bιγιαρεάλ και Μπιλμπάο προέρχονται από διαδοχικά over και ψάχνουν τη νίκη στη μεταξύ τους συνάντηση καθώς μόνο αυτή εξυπηρετεί τους στόχους τους. Σαρωτική παράδοση υπέρ της γηπεδούχου, υψηλή η απόδοση του over στο 2,025.
Απρόσμενα άσχημη εμφάνιση είχε η Βιγιαρεάλ στις Βαλεαρίδες με αποτέλεσμα να διαλυθεί με 4-0 από τη Μαγιόρκα. Οι νησιώτες ελάχιστα απειλήθηκαν στην άμυνα και ήταν άκρως αποτελεσματικοί στις στημένες φάσεις. Η Βιγιαρεάλ έτσι έβαλε τέλος στο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς ήττα στο οποίο είχε μαζέψει δέκα βαθμούς. Δεν έχει ξεμπλέξει ακόμη με την υπόθεση υποβιβασμός καθώς απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την τριάδα των ομάδων που για την ώρα οδηγούνται στη Segunda.
Eξακολουθεί να παραμένει ισχυρή στο Μαδριγάλ έχοντας γνωρίσει μόλις μια ήττα φέτος (5-5-1). Απέναντι στο Μπιλμπάο έχει πάρει το τρίποντο και στις επτά πρόσφατες φορές που το φιλοξένησε σκοράροντας 2,6 γκολ κατά μέσο όρο. Γενικότερα έχει χάσει μόλις ένα από τα 14 τελευταία ματς κόντρα στους Βάσκους (11-2-1).
Γουακάσο, Ρόσι, Καταλά είναι μακροχρόνιες απουσίες. Αμφίβολος ο Νιλμάρ.
Το Μπιλμπάο κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ αν και δυσκολεύτηκε από την Λοκομοτίβ. Ο Μουνιαΐν με γκολ στο 62ο λεπτό έλυσε τον Γόρδιο δεσμό με τους Βάσκους να αρκούνται σε υπεράσπιση αυτού του αποτελέσματος μέχρι το φινάλε καθώς στο τελευταίο ημίωρο αγωνίστηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Αμορεμπιέτα.
Η ομάδα του Μπιέλσα έχει βρεθεί σε εξαιρετικό σημείο στη βαθμολογία καθώς πάτησε στην τέταρτη θέση και δείχνει ικανή να πάρει το τελευταίο εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Βρίσκει με άνεση τον δρόμο προς τα δίχτυα σημειώνοντας τουλάχιστον τρία γκολ σε 4/6 προηγούμενες αγωνιστικές. Σε 17/23 φετινά της παιχνίδια υπήρξε αμφίσκορο αποτέλεσμα.
Ο τραυματίας Γουρπέγι και οι τιμωρημένοι Μουνιαΐν, Ντε Μάρκος δεν θα κάνουν το ταξίδι στο Μαδριγάλ. Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Χάβι Μαρτίνεθ
Πιθανές ενδεκάδες
Βιγιαρεάλ (4-2-3-1): Lopez-Oriol, Gonzalo, Musacchio, Gaspar-Bruno, Senna-Cani, Valero, Camunas-Ruben
Μπιλμπάο (4-2-3-1): Iraizoz-Aurtenetxe, Amorebieta, Martinez, Iraola-Ander, Itturaspe-Susaeta, Toquero, Lopez-Llorente
Key Stat: 7/8 οver στα πρόσφατα ματς της Βιγιαρεάλ, 6 σερί για το Μπιλμπάο.
Συμπέρασμα: Η Βιγιαρεάλ έχει κατανοήσει απόλυτα πως στην προσπάθειά της να αποφύγει τον υποβιβασμό θα πρέπει να βασιστεί στο Μαδριγάλ εκεί όπου είναι πανίσχυρη. Η Αθλέτικ μπορεί να έχει την κούραση από το ματς της Ευρώπης, αλλά στο σημείο που έχει φτάσει δεν μπορεί να αδιαφορεί για κανένα παιχνίδι αν θέλει του χρόνου να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ανοιχτό ματς αναμένεται με φάσεις στις δύο εστίες. Προκλητική η τιμή του over στο 2,025 της bet365.


Eπεκτείνει την παράδοση η Σοσιεδάδ

Πέντε συνεχόμενες νίκες κόντρα στη Μαγιόρκα στην Ανοέτα

Eπεκτείνει την παράδοση η Σοσιεδάδ Η Μαγιόρκα εμφανίζεται νωθρή στις εξόδους της και σκοράρει ελάχιστα. Δύσκολα θα αντέξει στην Ανοέτα απέναντι στο επιθετικό παιχνίδι των Βάσκων. Στο 2,20 προσφέρεται η νίκη της Σοσιεδάδ.
Η Σοσιεδάδ δεν τα κατάφερε απέναντι στη Γρανάδα γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-1. Προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν άμεσα απάντηση. Καθοριστικό σημείο για την έκβαση του αγώνα η αποβολή του Ιλαραμέντι στο 44ο λεπτό. Στην επανάληψη περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και γνώρισε την συντριβή.
Οι Βάσκοι έχουν κερδίσει στα δύο πρόσφατα ματς στην Ανοέτα, εκεί όπου κατορθώνουν να παίρνουν τους τρεις βαθμούς όποτε ανοίγουν το σκορ. Επιθετικά πάντως η κατάσταση θα μπορούσε να είναι καλύτερη αν υπήρχε βοήθεια από τον Αγκιρέτσε. Ο επιθετικός της ομάδας διανύει περίοδο αφλογιστίας μένοντας μακριά από το σκοράρισμα επί δέκα αγωνιστικές.
Ο Θουρουτούθα θα λείψει λόγω τραυματισμού, ενω αμφίβολοι είναι οι Ιφράν και Ντε λα Μπέλα. Τιμωρημένος ο Ιλαραμέντι.
Η Μαγιόρκα ήταν άκρως αποτελεσματική στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ αξιοποιώντας κυρίως τις στημένες φάσεις και φτάνοντας στο επιβλητικό 4-0. Η αμυντική της συμπεριφορά ήταν άριστη και δεν έδωσε περιθώρια αντίδρασης στο κίτρινο υποβρύχιο.
Οι νησιώτες έχουν μόνο δύο νίκες μακριά από τις Βαλεαρίδες φέτος σκοράροντας οκτώ φορές ως τώρα. Στη χώρα των Βάσκων πάντως κατόρθωσαν να παραβιάσουν την εστία της Σοσιεδάδ σε 9/10 πρόσφατες επισκέψεις τους. 
Κέβιν και Θεντρός είναι οι μόνες απουσίες που έχει ο Καπαρός καθώς ο Τσίκο εξέτισε και επιστρέφει στην αποστολή.
Πιθανές ενδεκάδες
Σοσιεδάδ (4-2-3-1): Bravo-Cadamuro, Martinez, Gonzalez, Martinez-Elustondo, Aranburu-Vela, Griezmann, Prieto-Agirretxe
Μαγιόρκα (4-2-3-1): Aouate-Bigas, Nunes, Ramis, Crespi-Pina, Tissone-Pereira, Alvaro, Castro-Victor
Key Stat: 5 συνεχόμενες νίκες για τη Σοσιεδάδ απέναντι στη Μαγιόρκα στην Ανοέτα.
Συμπέρασμα: H Mαγιόρκα θα αγωνιστεί κλειστά όπως κάνει στα εκτός έδρας με πρώτο στόχο την ισοπαλία. Η Σοσιεδάδ πάντως είναι πολύ επιθετική στην Ανοέτα και ειδικά αν προηγηθεί νωρίς δε θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Οι Βάσκοι, παράλληλα, θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τη βαριά φετινή ήττα στο κύπελλο με 6-1 στην Πάλμα που σήμανε και τον αποκλεισμό τους από τη διοργάνωση. Στο 2,20 μπορεί κανείς να βρει τον άσο στον William Hill.


Βγάζει over στο Καλντερόν η Μπάρτσα

12 σερί στα ματς με την Ατλέτικο ανεξαρτήτως έδρας

Βγάζει over στο Καλντερόν η Μπάρτσα H φορμαρισμένη Ατλέτικο θα τεστάρει τις δυνάμεις της κόντρα στη Μπαρτσελόνα η οποία ξεμπούκωσε διασύροντας τη Βαλένθια. Πολλά γκολ έχουν οι μεταξύ τους αναμετρήσεις στη Μαδρίτη με το over (1,57) να εμφανίζεται σχεδόν μόνιμα.
Ένα γκολ του Γκοντίν έδωσε τη νίκη στην Ατλέτικο κόντρα στη Λάτσιο στον επαναληπτικό του Γιουρόπα Λιγκ, ο οποίος είχε τυπική σημασία μετά το 1-3 του Ολίμπικο. Οι δύο προπονητές βρήκαν την ευκαιρία να ξεκουράσουν βασικά στελέχη τους.
Οι ροχιμπλάνκος δεν έχουν γνωρίσει ακόμη την ήττα από τη στιγμή που ανέλαβε ο Σιμεόνε. Προέρχονται από ισοπαλία με 1-1 στο Μολινόν κόντρα στη Χιχόν, σε ένα ματς όπου κυριάρχησαν χάνοντας εκπληκτικές ευκαιρίες για να πάρουν το διπλό.
 Έχουν χάσει στα τρία πρόσφατα ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όμως έχουν κερδίσει 4/6 προηγούμενα στο Καλντερόν. Αυτή είναι και η μοναδική έδρα στην οποία ο Γκουαρντιόλα έχει ηττηθεί παραπάνω από μία φορά.
Οι Μαδριλένοι δεν έχουν στη διάθεσή τους Ντιέγκο και Λόπεζ λόγω τραυματισμού, ενώ Αρντά και Σίλβιο είναι αμφίβολοι. Ο Τιάγκο αναμένεται να πάρει θέση βασικού.
Η Βαλένθια έκανε το λάθος να προηγηθεί στο Καμπ Νου και αυτό φάνηκε να εξαγριώνει την Μπαρτσελόνα. Με τον Μέσι να σημειώνει 4 γκολ οι Καταλανοί επικράτησαν με 5-1 με το τελικό σκορ να κολακεύει τους φιλοξενούμενους.
Οι μπλαουγκράνα έχουν χάσει μόλις 2 από τα 27 τελευταία ματς πρωταθλήματος, όμως παρόλα αυτά απέχουν δέκα βαθμούς από τη Ρεάλ και ουσιαστικά έχουν αποχαιρετήσει τον τίτλο. Αιτία για αυτό το γεγονός είναι τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς αδυνατούν να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους στα ματς που έχουν προηγηθεί.
Επιθετικά δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα σκοράροντας τουλάχιστον δύο γκολ κόντρα σε 5/6 ομάδες που πρόσφατα αντιμετώπισαν. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και κόντρα στην Ατλέτικο, ομάδα απέναντι στην οποία οι Καταλανοί έχουν πετύχει τα περισσότερα τέρματα στην Πριμέρα. Στα δέκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σημειώνονται πέντε γκολ κατά μέσο όρο.
Αφελάι, Φοντάς και Βίγια είναι οι μόνιμες απουσίες της Μπαρτσελόνα. Σενάρια για διαδοχή του Γκουαρντιόλα στον πάγκο ακούστηκαν μεσοβδόμαδα μιας και το αγωνιστικό κομμάτι εντός των συνόρων έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.
Πιθανές ενδεκάδες
Ατλέτικο (4-2-3-1): Courtois-Luis, Miranda, Godin, Juanfran-Gabi, Suarez-Adrian, Koke, Turan-Falcao
Μπαρτσελόνα (3-4-3): Valdes-Abidal, Pique, Puyol-Fabregas, Busquets, Xavi, Iniesta-Cuenca, Messi, Tellο
Key Stat: 12 συνεχόμενα over στα μεταξύ τους ματς.
Συμπέρασμα: Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται η Ατλέτικο η οποία πάντως συναντά το υψηλότερο εμπόδιο από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Σιμεόνε. Η Μπαρτσελόνα πλέον κυνηγά το αδύνατο γεγονός που της επιτρέπει να εμφανίζεται πιο χαλαρή στο γήπεδο και να σκοράρει με μεγαλύτερη άνεση. Στο παιχνίδι του Καλντερόν το over στο 1,57 της bet365 δείχνει πολύ κοντά στην επιβεβαίωση.


Αφεντικό της Πόλης η Γαλατά

Προβάδισμα νίκης στο ντέρμπι κόντρα στην Μπεσίκτας



 


Γαλατασαράι εντός έδρας 10 – 2 – 1 / 8 GG – 5 NG / 5 Under 2,5 – 8 Over 2,5
Μπεσίκτας εκτός έδρας 5 – 4 – 4 / 7 GG – 6 NG / 5 Under 2,5 – 5 Over 2,5
Ακόμη μία επαγγελματική νίκη πέτυχε η Γαλατά την προηγούμενη αγωνιστική με 3-1 εκτός έδρας κόντρα στην Μερσίν. Ηταν η 3η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και διατήρησε την απόσταση ασφαλείας των 5 βαθμών από την Φενέρ ενόψει των play off. Πάνοπλο το οπλοστάσιο του Τερίμ αφού επιστρέφουν από τιμωρία οι μέσοι Μέλο (24/4) και Ριέρα (21/1)  και ο επιθετικός Μπάρος (17/7 και 9 ασσίστ). Παρά το προβάδισμα με 2-0 που είχε από το 1ο παιχνίδι κόντρα στην Μπράγκα κινδύνεψε να αποκλειστεί στον επαναληπτικό της Πέμπτης η Μπεσίκτας. Έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς και στην συνέχεια κινδύνεψε πολλάκις με το 2ο γκολ που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση. Αλλοπρόσαλλες οι επιλογές του Καρβαλιάλ που κατέβασε την ομάδα χωρίς κλασσικό επιθετικό με μόνο προωθημένο τον Κουαρέσμα. Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κέρδισε με ανατροπή, 3-2, την Γκεντσλέρ, κάνοντας την 1η νίκη της μετά από 4 ανεπιτυχή αποτελέσματα. Σημαντική η απουσία του μέσου Φερνάντεζ.
Η σοβαρή φέτος υπό τις οδηγίες του Τερίμ Γαλατά θα πάρει το παιχνίδι κόντρα στην αφερέγγυα Μπεσίκτας που πλέον έχει το μυαλό της μόνο στην Ευρωπαϊκή διάκριση. Στο 1,85 ο άσσος στην Bet365.     

Γκεντσλερμπιρλιγκί – Σιβάσπορ (Κυριακή 13:00)
Γκεντσλερμπιρλιγκί εντός έδρας 8 – 4 – 2 / 8 GG – 6 NG / 6 Under 2,5 – 8 Over 2,5
Σιβάσπορ εκτός έδρας 4 – 3 – 6 / 13 GG – 0 NG / 2 Under 2,5 – 11 Over 2,5

Έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι κόντρα στην Μπεσίκτας την προηγούμενη αγωνιστική, προηγήθηκε στο ημίχρονο αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-2. Διατηρείται σταθερά στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 3 βαθμούς διαφορά από την 4η Τραμπζονσπόρ και το παιχνίδι κόντρα στην Σίβασπορ αποτελεί μία καλή ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες μετά από 2 ανεπιτυχή αποτελέσματα. Εντός έδρας παρουσιάζεται πού δυνατή και έχει μαζέψει 28 από τους 43 βαθμούς της. Μετρά 5/6 GG τις τελευταίες αγωνιστικές  ενώ οι 6/8 νίκες εντός έδρας έχουν έρθει με την συνοδεία over. Διευρύνοντας το εκπληκτικό της ρεκόρ με 13/13 GG την φετινή χρονιά υπέκυψε στην ανωτερότητα της Φενέρ και έχασε με 4-2 την προηγούμενη αγωνιστική. Στα εκτός έδρας της παιχνίδια έχουν σημειωθεί τα περισσότερα γκολ από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα συνολικά 50 (3,84 κατά μέσο όρο). Σημαντικές απουσίες για το παιχνίδι κόντρα στην Γκεντσλερμπιρλιγκί αφού απουσίαζουν ο βασικός επιθετικός Ενεράμο (23/9) και ο μέσος Κίλιτς (27/7). Αμφίβολοι είναι και υπόλοιποι μεσοεπιθετικοί της ομάδας Νας (24/3), Τσέρνι (25/3) και Γκροζίτσκι (27/6).
Οι μεσοεπιθετικές απουσίες της Σίβασπορ δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμά νίκης στους γηπεδούχους με τον άσσο να προσφέρεται σε απόδοση 2,30 στην Bet365 ενώ και επειδή 6/8 νίκες της Γκεντσλέρ ήρθαν με την συνοδεία over αξίζει το ρίσκο στο 1&οver σε απόδοση 3,50 στην Bet365.

Ινσταμπούλ ΒΒ – Αντάλιασπορ (Κυριακή 13:00)
Ινσταμπούλ ΒΒ εντός έδρας 6 – 6 – 1 / 7 GG – 6 NG / 6 Under 2,5 – 7 Over 2,5
Αντάλιασπορ εκτός έδρας 2 – 3 – 8 / 4 GG – 9 NG / 9 Under 2,5 – 4 Over 2,5
Κάνοντας εμφάνιση κατώτερη των προσδοκιών έχασε εύκολα με 2-1 στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Μπούρσασπορ και σαν μην έφτανε αυτό έχασε λόγω αποβολής τον βασικότατο και αναντικατάστατο επιθετικό της Γουεμπό (24/11). Την προηγούμενη φορά που έλειπε ο Καμερουνέζος επιθετικός ηττήθηκε και στα 2 παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσε χωρίς να καταφέρει να σκοράρει αφού αποτελεί το μοχλό σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας. Προέρχεται από 7 συνεχόμενα GG και over (σε όλα παρών ο Γουεμπό). Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο κέρδισε με 2-1 την Μανίσασπορ στο τελευταίο της παιχνίδι. Ήταν το 7ο συνεχόμενο της GG (6/7 over στο ίδιο διάστημα) φτάνοντας 2 βαθμούς μακριά από την 8η Εσκισεχίρ. Σημαντικές απουσίες για το παιχνίδι δεν έχει.
Οι δύο ομάδες δείχνουν ‘’κολλημένες’’ με τα GG (1,80 στην Bet365) και είναι πολύ πιθανό να τα συνεχίσουν ενώ καλές πιθανότητες έχει και η ισοπαλία.

Τραμπζονσπόρ – Μερσίν Ιντμάν Γιουρντού (Κυριακή 16:00)
Τραμπζονσπόρ εντός έδρας 9 – 1 – 4 / 10 GG – 4 NG / 2 Under 2,5 – 12 Over 2,5
Μερσίν Ιντμάν Γιουρντού εκτός έδρας 6 – 3 – 4 / 6 GG – 7 NG / 7 Under 2,5 – 6 Over 2,5

Τέλος στην Ευρωπαϊκή περιπέτεια για την Τραμπζονσπόρ μετά την εύκολη ήττα με κατεβασμένα χέρια με 4-1 από την Αϊντχόβεν την Πέμπτη στην Ολλανδία. Στο τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κατάφερε να αποδράσει από του χάρου τα δόντια αφού με 2 γκολ στο τέλος κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας σε 3-3 την Καισέρισπορ. Αυτό ήταν το 8 (10 αν υπολογίσουμε και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια) συνεχόμενο over. Σημαντικότατη η απουσία του επιθετικού Μπουρακ Γιλμάζ (24/29) που έχει πετύχει πάνω από το 50% των γκολ της ομάδας λόγω καρτών. Πολλά προβλήματα οικονομικής φύσεως στην Μερσίν αφού οι παίκτες διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση που παρουσιάζεται στις πληρωμές. Σε συνάρτηση με τις μόλις 2 (και οι 2 εκτός έδρας) νίκες τις τελευταίες 10 αγωνιστικές και την υποχώρηση στα χαμηλά της βαθμολογίας τα προβλήματα δείχνουν να διογκώνονται. Μετράει 5/6 over στα τελευταία της παιχνίδια ενώ εκτός έδρας έχει μαζέψει 21/33 βαθμούς της στο πρωτάθλημα. Απουσιάζουν ο αμυντικός Κέτσελι (23/0) και ο μέσος Χουρίτα (23/0).
Η κουρασμένη γηπεδούχος από το ευρωπαϊκό παιχνίδι, το πολύ άσχημο το κλίμα στην Μερσίν και η απουσία του Μπουράκ Γιλμάζ από το παιχνίδι μας οδηγούν σε ένα θεόρατο Νο Bet.      
 
 

Νίκη με over  για την Utd

Mόλις μια ήττα στα 13 τελευταία εκτός έδρας

Νίκη με 1 ή 2 γκολ για την Utd H Γιουνάιτεντ θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει να ασκεί πίεση στην Σίτι. Η Νόριτς πάντως είναι σε άριστη κατάσταση και ικανή να αντισταθεί. Χαμηλό το διπλό στο 1,53,
Η Νόριτς υπέστη απροσδόκητο αποκλεισμό από το κύπελλο χάνοντας με 1-2 στο Κάροου Ρόουντ από τη Λέστερ. Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί και πήραν την πρόκριση. Βασικός στόχος για τα "καναρίνια" πάντως εξακολουθεί να είναι η παραμονή, αν και με τις εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών έχουν κατορθώσει να πάρουν διαφορά δεκατεσσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.
Η Νόριτς στα έξι πρόσφατα παιχνίδια εντός έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα (3-2-1). Αν και δεν είχε καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία σε κανένα ματς της χρονιάς έχει διατηρήσει το μηδέν παθητικό στα δύο ματς που έχουν προηγηθεί μπροστά στο κοινό της.
Χόσον, Ρουντ, Τιέρνι, Αγιάλα βρίσκονται στη λίστα των τραυματιών, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γουίτμπρεντ.
Ανώδυνη ήττα υπέστη η Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ από τον Άγιαξ με 1-2 στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ. Το 0-2 του Άμστερνταμ ήταν αρκετό για να δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση στους "μπέμπηδες".
Επικεντρώνονται πλέον στο πρωτάθλημα έχοντας ως στόχο μόνο τη νίκη σήμερα ώστε να διατηρηθούν σε απόσταση βολής από τη Σίτι. Εξαιρετική είναι η επίδοσή τους εκτός έδρας όπου έχουν γνωρίσει μία ήττα στις δεκατρείς προηγούμενες εξόδους (8-4-1). Πλούσια σε γκολ είναι τα πρόσφατα ματς πρωταθλήματος με το over αν έχει εμφανιστεί σε 8/9.
Ο Ρούνεϊ έχασε το ματς με τον Άγιαξ, αλλά αναμένεται να επανέλθει στην ενδεκάδα όπως και ο Φέρντιναντ που ξεκουράστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Άντερσον, Λίντεγκααρντ, Βαλέντσια, Βίντιτς, Όοουεν, Φλέτσερ δεν είναι διαθέσιμοι, ενώ αμφίβολος είναι ο Γκιγκς.
Πιθανές ενδεκάδες
Νόριτς (4-4-2): Ruddy-Naughton, R. Martin, Ward, Drury-Pilkington, Hoolahan, Fox, Surman-Holt, Morison
Μάντσεστερ Γ. (4-4-2): De Gea-Rafael, Ferdinand, Evans, Evra-Young, Scholes, Carrick, Giggs-Rooney, Welbeck
Key Stat: H Γιουνάιτεντ δεν έχει δεχθεί γκολ σε 12/25 ματς της Πρέμιερ Λιγκ.
Συμπέρασμα: Χωρίς περιθώρια για απώλειες αγωνίζεται πλέον η Μάντσεστερ καθώς έχει φουντώσει η μάχη του τίτλου. Το 1,53 στο διπλό είναι πολύ χαμηλή τιμή απέναντι σε μια φορμαρισμένη και αξιόμαχη ομάδα όπως η Νόριτς. Καλύτερη επιλογή η νίκη το over.


GG (1,80) στο Μπάγερν-Σάλκε

Οι δύο ομάδες διαθέτουν τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας

GG (1,80) στο Μπάγερν-Σάλκε Η Μπάγερν συνηθίζει να κερδίζει εντός έδρας χωρίς να δεχτεί γκολ, αλλά με την απουσία του Σβαϊνστάιγκερ και το φορμάρισμα του Χούντελααρ η Σάλκε αναμένεται να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ. Προς αποφυγή ο άσος, στο 1,80 το goal-goal στην Bet365.
Η απουσία του Σβαϊνστάιγκερ για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν αποδεικνύεται ξανά καθοριστική για την Μπάγερν, η οποία προέρχεται από δύο παιχνίδια χωρίς νίκη και χωρίς να σκοράρει. Μετά την γκέλα ολκής στο εκτός έδρας 0-0 με την Φράιμπουργκ, με το οποίο έμεινε στο -4 από την κορυφή, πραγματοποίησε άλλη μία κακή εμφάνιση μεσοβδόμαδα και ηττήθηκε από τη Βασιλεία εκτός έδρας με 1-0.
Χωρίς τον Σβαϊνστάιγκερ είναι ιδιαίτερα ευάλωτη αμυντικά, με το παιχνίδι κόντρα στη Σάλκε να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, αφού σε περίπτωση ήττας θα βρεθεί στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η Μπάγερν διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (49-14) και εντός έδρας έχει απολογισμό 9-0-2 με γκολ 34-3! Μπορεί τα 7/11 εντός έδρας και τα 13/22 συνολικά να ήταν over, αλλά τα έξι τελευταία της ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης (3-2-1) ήταν όλα under.
Τα οκτώ τελευταία χρόνια έχει απολογισμό εντός έδρας κόντρα στη Σάλκε 4-2-2 με τα τέσσερα να είναι goal-goal. Νέα προβλήματα δεν έχουν προκύψει, με τους Φαν Μπούιτεν (4 γκολ 1 ασίστ), Κοντέντο και Σβαϊνστάιγκερ (3 γκολ, 3 ασίστ) να παραμένουν τραυματίες.
Η Σάλκε χρειάστηκε την ημίωρη παράταση μεσοβδόμαδα για να αποκλείσει τη Βικτόρια Πλζεν μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας (ισοφαρίστηκε στο 88’), με τον Χούντελααρ να σκοράρει και τα τρία γκολ στο τελικό 3-1.
Τελευταίο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα το 4-0 επί της Βόλφσμπουργκ, με τον Χούντελααρ να σκοράρει άλλα δύο γκολ (είχε και χαμένο πέναλτι) και να φτάνει συνολικά τα 18. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μείνει στο -5 από την κορυφή και σε περίπτωση νέας ήττας θα πρέπει να αποχαιρετήσουν οριστικά τα όποια όνειρα είχαν για τίτλο.
Διαθέτουν, ωστόσο, την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 50 γκολ ενεργητικό και εκτός έδρας έχουν απολογισμό 5-1-4. Από τα δέκα εκτός έδρας τους παιχνίδια τα οκτώ ήταν over, ενώ over ήταν και τα 17/22 συνολικά στο πρωτάθλημα.
Η Σάλκε έχει χάσει τις περισσότερες φορές (40) και έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ (168) στην Μπουντεσλίγκα από την Μπάγερν από ότι κόντρα σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Μετά τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια φέτος έχει ηττηθεί μόνο μία φορά (7-1-1), ενώ τα εννιά από τα έντεκα τελευταία της γκολ στο πρωτάθλημα σημειώθηκαν μετά το ημίχρονο.
Θα λείψουν οι δύο τερματοφύλακες Φέρμαν και Ούνερσταλ και οι μέσοι Εσκουδέρο και Τζόουνς, χωρίς να επηρεάζουν οι δύο τελευταίες απουσίες. Επιστρέφει από τραυματισμό ο μέσος Χόλτμπι (3 γκολ) και από τιμωρία ο αμυντικός Χέβεντες (1 γκολ, 2 ασίστ) και ο εξτρέμ Ομπάσι (1 γκολ).
Ο Γκόμεζ της Μπάγερν και ο Χούντελααρ της Σάλκε είναι οι δύο πρώτοι σκόρερ της κατηγορίας, έχοντας βρει δίχτυα από 18 φορές ο καθένας.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπάγερν (4-2-3-1): Neuer – Rafinha, Boateng, Badstuber, Lahm – Luiz Gustavo, Kroos – Robben, T. Muller, Ribery – Gomez
Σάλκε (4-2-3-1): Hildebrand – Howedes, Papadopoulos, Metzelder, Fuchs – Matip, Hoger – Farfan, Raul, Draxler – Huntelaar
Key Stat: Η Σάλκε διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και η Μπάγερν τη δεύτερη καλύτερη.
Συμπέρασμα: Προς αποφυγή είναι ο χαμηλός άσος της Μπάγερν (1,44), με τους Βαυαρούς να προέρχονται από μετριότατες εμφανίσεις. Με την απουσία του Σβαϊνστάιγκερ είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι αμυντικά και η Σάλκε συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα εύκολα. Το αμφίσκορο αποτέλεσμα πληρώνει 1,80 στην Bet365 για τις δύο καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.