Σάββατο σήμερα και ας δουμε κάποιες επιλογές.

 

Άλλη Βόλφσμπουργκ εντός έδρας (2,25)

7-2-2 έχει στο γήπεδό της

Άλλη Βόλφσμπουργκ εντός έδρας (2,25) Η μεταμόρφωση της Βόλφσμπουργκ στα εντός και εκτός έδρας της παιχνίδια είναι εντυπωσιακή φέτος. Μετά την τεσσάρα από τη Σάλκε οι «Λύκοι» θέλουν να δώσουν απαντήσεις και η Χόφενχαϊμ τελευταία δεν πείθει. Στο 2,25 ο άσος στον William Hill.
Για πολλοστή φορά φέτος η Βόλφσμπουργκ έδειξε σημάδια αποσύνθεσης εκτός έδρας (είναι και η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας), χάνοντας με χαρακτηριστική ευκολία με 4-0 από τη Σάλκε, η οποία είχε και χαμένο πέναλτι.
Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται πλέον στο -7 από τις ευρωπαϊκές θέσεις και στηρίζεται αποκλειστικά στη φετινή της πορεία στα εντός έδρας της παιχνίδια, όπου έχει ρεκόρ 7-2-2. Συνολικά έχει δεχτεί 15 γκολ περισσότερα από όσα σκόραρε (27-42) και μετράει 14/22 over. Τις τρεις τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Χόφενχαϊμ έφερε μόνο over 3,5 (4-0, 4-0, 2-2), ενώ ανεξαρτήτως έδρας στα εφτά τελευταία μεταξύ τους έχουν μπει συνολικά 28 γκολ (4 κατά μέσο όρο).
Σημαντικά προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, με τον μέσο Πόλακ να παραμένει εκτός και τον Βιεϊρίνια να επιστρέφει μετά από καιρό στη διάθεση του Μάγκατ.
Το… κόλλημα της Χόφενχαϊμ με τις ισοπαλίες συνεχίστηκε και την προηγούμενη αγωνιστική. Στο δεύτερο παιχνίδι με τον Μάρκους Μπάμπελ στον πάγκο της έφερε ξανά 1-1 αυτή τη φορά με τη Μάιντζ, σε παιχνίδι όπου το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο μισάωρο.
Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν πλέον τη νίκη στα έξι τελευταία τους παιχνίδια, από τα οποία τα πέντε ήταν ισόπαλα (0-5-1), ενώ είχε και πέντε goal-goal στο διάστημα αυτό. Βρέθηκαν έτσι στο -8 από τις ευρωπαϊκές θέσεις και ο Μπάμπελ θα ψάξει στη έδρα της Βόλφσμπουργκ την πρώτη του νίκη με τη νέα του ομάδα, η οποία αν επιτευχθεί θα είναι μόλις η δεύτερη εκτός έδρας στα εννιά τελευταία μακριά από το γήπεδό της (1-1-6 έχει στα οχτώ πιο πρόσφατα).
Εκτός έδρας το ρεκόρ της είναι 3-1-7 με 7/11 να είναι under, ενώ under ήταν και τα 15/22 συνολικά στο πρωτάθλημα. Η Χόφενχαϊμ έχει σκοράρει και τα λιγότερα γκολ (9) στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων της από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας. Μοναδικός απών ο μακροχρόνια τραυματίας Ιμπερτσμπέργκερ (αμυντικός).
Πιθανές ενδεκάδες
Βόλφσμπουργκ (4-2-2-2): Benaglio – Trasch, Russ, Felipe, Rodriguez – Hasebe, Jiracek – Dejagah, M. Schafer – Mandzukic, Polter
Χόφενχαϊμ (4-2-3-1): Starke – Beck, Vestergaard, Compper, Braafheid – Rudy, Williams – Vukcevic, Firmino, Babel – Lakic
Key Stat: Η Χόφενχαϊμ απέφυγε την ήττα μόλις δύο φορές στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας της παιχνίδια (1-1-6).
Συμπέρασμα: Όσο αναξιόπιστη είναι εκτός έδρας η Βόλφσμπουργκ τόσο αξιόπιστη είναι εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και η Χόφενχαϊμ, παρά το ότι έχει νέο προπονητή εδώ και δύο αγωνιστικές, δεν πείθει έχοντας 1-1-6 στα οκτώ τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια. Στο 2,25 ο άσος

 

Over το Στουτγκάρδη-Φράιμπουργκ (1,70)

8/10 over 2,5 και 7/10 GG μετράνε εκτός οι φιλοξενούμενοι

Over το Στουτγκάρδη-Φράιμπουργκ (1,70) Φουλ επίθεση παίζει το 2012 η Στουτγκάρδη, μετρώντας μόνο over το νέο έτος, υποδέχεται την παραγωγική Φράιμπουργκ που μπορεί να σκοράρει και να βοηθήσει για το over 2,5, που αποδίδει 1,70 στην Bet365.
Για ένα ακόμα παιχνίδι η Στουτγκάρδη προδόθηκε από την άμυνα της, δεχόμενη τρία γκολ από κόρνερ κόντρα στο Αννόβερο την προηγούμενη αγωνιστική. Στο 73’ το σκορ ήταν 4-0, αλλά η ομάδα του Λαμπαντία δεν τα παράτησε, μειώνοντας σε 4-2 (75’, 79’) και έχοντας δοκάρι στο 82’. Χάρνικ και Οκαζάκι βρήκαν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δίχτυα, με τη Στουτγκάρδη να μετράει 5/5 over 2,5 τη νέα χρονιά.
Στα εννέα τελευταία κέρδισε μόνο την παραπαίουσα Χέρτα (1-2-6) και χρειάζεται άμεσα ανάκαμψη. Με 26 βαθμούς σε 22 ματς βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα, 8 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και άλλους τόσους από την έξοδο στην Ευρώπη. 5-2-4 το εντός έδρας ρεκόρ της με 8/11 over 2,5, παραμένουν εκτός οι Οντέλ, Γκέμπχαρτ και  ο μέσος Τραορέ, τιμωρημένος ξανά ο βασικός αμυντικός Μολινάρο.

Και όμως το 0-0 κόντρα στη Μπάγερν την προηγούμενη αγωνιστική άφησε γλυκόπικρη γεύση στη Φράιμπουργκ, αφού η ουραγός (μαζί με Άουγκσμπουργκ, Καϊζερσλάουτερν) ήταν καλύτερη των Βαυαρών στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και εκείνη που άξιζε περισσότερο τους τρεις βαθμούς. Το τελικό 0-0 επέκτεινε το εντός έδρας αήττητο της ομάδας του Στράιχ  στα τρία παιχνίδια, ζητούμενο είναι όπως και η συγκομιδή βαθμών μακριά από το “Μάγκε Σόλαρ Στάντιον”, αφού διατηρεί το 2η χειρότερο εκτός έδρας ρεκόρ της κατηγορίας.
Συγκεκριμένα μετράει 1-2-7 μακριά από το σπίτι της με τέρματα 13-31 (8/10 over 2,5, 7/10 GG), σκόραρε στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της και γενικά δείχνει απειλητική μπροστά στην αντίπαλη εστία παρά την παραχώρηση του πολυβόλου της Παπίς Σίσε τον Ιανουάριο, μόνο στο τελευταίο κόντρα στη Μπάγερν δεν σκόραρε τη φετινή χρονιά, και αυτό από καθαρή ατυχία. Μπαρθ, Μούτζντα, Σούστερ, Κρμας είναι εκτός, άπαντες υπολογίσιμοι.
Πιθανές εντεκάδες:
Στουτγκάρδη (4-2-3-1):
Ulreich - Boulahrouz, Tasci, Niedermeier, Sakai - Kvist, Gentner - Harnik, Hajnal, Okazaki - Ibisevic
Φράιμπουργκ (4-4-2): Baumann - Sorg, Diagné, Höhn, Schmid - Rosenthal, Flum, Makiadi, D. Caligiuri - Jendrisek, Santini

Key Stat: 5/5 over 2,5 έχει φέτος η Στουτγκάρδη, 8/10 εκτός έδρας με 7/10 GG μετράει η Φράιμπουργκ.
Συμπέρασμα: Μονόδρομος μοιάζει η νίκη για τη Στουτγκάρδη, που ψάχνει επιτέλους ρυθμό, αλλά τα αμυντικά κενά της και η συνέπεια της Φράιμπουργκ στο σκοράρισμα μας οδηγεί στο over 2,5, που αποδίδει 1,70 στην Bet365.

 

Κερδίζει την πελάτισσα η Βέρντερ (1,88)

7-0-1 με γκολ 26-9 έχει στα οχτώ τελευταία εντός έδρας κόντρα στη Νυρεμβέργη

Κερδίζει την πελάτισσα η Βέρντερ (1,88) Η Βέρντερ θέλει να δώσει συνέχεια στο διπλό που έβγαλε στο Αμβούργο με μια νέα νίκη κόντρα στην αδύναμη εκτός και μέτρια φέτος Νυρεμβέργη.
Μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες στο ξεκίνημα της χρονιάς, η Βέρντερ έβγαλε μεγάλο διπλό στο ντέρμπι του βορρά με το Αμβούργο με 1-3 και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και στο -8 από την τέταρτη που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στη φετινή της πορεία στηρίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην έδρα της, όπου έχει απολογισμό 7-2-1 (22-11 τα γκολ), έχοντας χάσει μόνο από τη Ντόρτμουντ. Κόντρα στη Νυρεμβέργη ηττήθηκε πέρσι με 2-3, αλλά αυτή ήταν η μοναδική της ήττα στα οκτώ τελευταία που την υποδέχτηκε (7-0-1). Σε αυτά τα ματς ο απολογισμός γκολ ήταν 26-9 και στα 7/8 σκόραρε από δύο γκολ και πάνω.
Νέα προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, με τους αμυντικούς Νάλντο και Πρεντλ και τους μέσους Μπορόφσκι και Χαντ (3 γκολ, 2 ασίστ) να παραμένουν εκτός.
Με γκολ στο 85’ η Νυρεμβέργη πήρε μια σημαντική νίκη με 2-1 επί της Κολωνίας και κατάφερε να απομακρυνθεί στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας πλέον απολογισμό 2-1-2 στα πέντε παιχνίδια μέσα στο 2012.
Μεγάλο πρόβλημα, πάντως, στα εκτός έδρας της παιχνίδια αποδεικνύεται το επιθετικό, αφού διαθέτει τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση με απολογισμό γκολ 7-17 στα έντεκα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της, όπου έχει ρεκόρ 3-1-7.
Συνολικά έχει σκοράρει 21 γκολ σε 22 παιχνίδια συνολικά, ενώ και τα έξι τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια ήταν no-goal. Πάντως, κόντρα στην Βέρντερ έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ (79) από ότι κόντρα σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Μπουντεσλίγκα, αλλά ο τερματοφύλακας Σέφερ δεν έχει κρατήσει ποτέ ανέπαφη την εστία του με αντίπαλο την ομάδα της Βρέμης.
Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Κοέν, τραυματίες παραμένουν οι αμυντικοί Νίλσον και Πινόλα, που αποτελούν και τα μοναδικά σημαντικά προβλήματα των φιλοξενούμενων.
Πιθανές ενδεκάδες
Βέρντερ (4-3-1-2): Wiese – Fritz, Affolter, Sokratis, Hartherz – Bargfrede, Junuzovic, Trybull – Marin – Rosenberg, Pizarro
Νυρεμβέργη (4-2-3-1): R. Schafer – Feulner, Maroh, Wollscheid, Hlousek – Balitsch, Simons – Chandler, Didavi, Esswein – Pekhart
Key Stat: Στις οκτώ τελευταίες φορές που η Βέρντερ φιλοξένησε τη Νυρεμβέργη μετράει εφτά νίκες και μία ήττα με γκολ 26-9.
Συμπέρασμα: Μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες, η Βέρντερ πήρε τη νίκη που έψαχνε στο Αμβούργο και κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας Νυρεμβέργη δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την τέταρτη θέση. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ δυνατοί εντός έδρας, ενώ ο άσος ευνοείται και από την παράδοση των τελευταίων ετών.

10η σερί ήττα εκτός η Λεβάντε (1,73)

8 σερί over εκτός σε πρωτάθλημα και κύπελλο

10η σερί ήττα εκτός η Λεβάντε (1,73) O κατήφορος της Λεβάντε δεν έχει σταματημό το τελευταίο διάστημα, ειδικά εκτός έδρας. Πιο αξιόπιστη η Εσπανιόλ που έχει πιθανότητες να βρεθεί μόνη στην τέταρτη θέση μετά το τέλος της αγωνιστικής. 1,73 πληρώνει ο άσος.
Η Εσπανιόλ ήταν ουσιαστική στη Μαδρίτη κόντρα στη Χετάφε και κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας. Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, αλλά οι Καταλανοί τις αντιμετώπισαν αποτελεσματικά. Ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση μαζί με το Μπιλμπάο και γλυκοκοιτούν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι περικίτος δεν έχουν καταφέρει να πάρουν το τρίποντο στις τελευταίες αγωνιστικές, όμως παραμένουν αήττητοι στη Βαρκελώνη κόντρα στη Λεβάντε (4-2-0). Κόντρα στους Λεβαντίνους σκοράρουν πάντοτε όποτε τους υποδέχονται. Οι γηπεδούχοι έχουν κρατήσει το μηδέν παθητικό σε 6/9 φετινές τους επικρατήσεις στο πρωτάθλημα.
Άλβαρεζ, Ματιόνι, Γκαρσία, Μάρκεζ, Αλμπίν παραμένουν τραυματίες, ενώ λόγω καρτών θα λείψουν οι Μπιφουμά και Ρομαρίκ.
Η αγωνιστική πτώση της Λεβάντε είναι πλέον δεδομένη και φάνηκε ξεκάθαρα στο πρόσφατο ματς την Ράγιο. Οι Μαδριλένοι την διέσυραν εντός έδρας με 3-5 σε ένα ματς που είχε ξέφρενο ρυθμό στην επανάληψη όπου και σημειώθηκαν επτά γκολ.
Οι Λεβαντίνοι παραμένουν χωρίς νίκη επί οκτώ αγωνιστικές (0-3-5) εμφανίζοντας πολλά αμυντικά προβλήματα. Οι εννιά τελευταίες ομάδες που αντιμετώπισαν μακριά από το Θιουτάτ ντε Βαλένθια σκόραραν τουλάχιστον δύο φορές απέναντί τους, με το over να εμφανίζεται οκτώ φορές.
Συνεχίζει να απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ο τραυματίας Χουάνλου. Ντελ Όρνο και Μουνιούα συμπλήρωσαν κάρτες και θα λείψουν.
Πιθανές ενδεκάδες
Εσπανιόλ (4-2-3-1): Casilla-Didac, Moreno, Rodriguez, Galan-Baena, Forlin-Coutinho, Verdu, Fonte-Uche
Λεβάντε (4-2-3-1): Navas-Juanfran, Cabral, Ballesteros, Venta-Iborra, Farinos-Valdo, Barkero, Suarez-Kone
Key Stat: 9 σερί εκτός έδρας ήττες για τη Λεβάντε σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Συμπέρασμα: Η Λεβάντε δε λέει να σηκώσει κεφάλι στις τελευταίες αγωνιστικές. Κάτι τέτοιο θα επιδιώξει να κάνει στη Βαρκελώνη, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της. Προβάδισμα έχει ο άσος της Εσπανιόλ στο 1,73


Ποντάρεται ο άσος της Μάλαγα (1,50)

Mόνο η παράδοση έχει μείνει υπέρ της Σαραγόσα

Ποντάρεται ο άσος της Μάλαγα (1,50) H Mάλαγα δεν έχει περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες αν θέλει να μείνει κοντά στην τετράδα. Δυνατή στο Ροσαλέδα κόντρα στην απογοητευτική Σαραγόσα που δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. 1,50 πληρώνει ο άσος.
Από βαριά ήττα με 3-0 στο Σαν Μαμές προέρχεται η Μάλαγα με το τελικό σκορ να την αδικεί σαφέστατα. Στο πρώτο ημίχρονο είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα χάνοντας κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει και έχοντας συνολικά εννιά σουτ προς την αντίπαλη εστία. Στο ημίχρονο Γιορέντε & Αμορεμπιέτα μπήκαν ως αλλαγές και το Μπιλμπάο κατάφερε μέσα σε ένα μαγικό τρίλεπτο να σκοράρει τρεις φορές και να καθαρίσει τον αγώνα.
Παρά την ήττα η Μάλαγα είναι σε απόσταση δύο μόλις βαθμών από την τέταρτη θέση. Πολύ δυνατή εμφανίζεται στο Ροσαλέδα έχοντας χάσει μόλις ένα από τα επτά προηγούμενα παιχνίδια (4-2-1). Πάντως ανεξαρτήτως έδρας δέχεται με ευκολία το γκολ στα τελευταία ματς με αποτέλεσμα να μετρά έξι σερί over.
Γκάμεζ και Μπαπτίστα είναι οι σίγουρες απουσίες για τον Πελεγκρίνι. Ο Χοακίν επέστρεψε στον προηγούμενο αγώνα, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Ντεμικέλις που εξέτισε την τιμωρία του.
Η νίκη στο Κορνεγιά της Εσπανιόλ αποδείχθηκε πως ήταν αναλαμπή για την Σαραγόσα. Κόντρα στην Μπέτις επέστρεψε στις μέτριες εμφανίσεις και γνώρισε την ήττα στο Ρομαρέδα με 0-2 χάρις σε ισάριθμα τέρματα του Κάστρο.
Οι Αραγόνες έχουν εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Μάλαγα καθώς έχουν χάσει μόλις μια φορά στις δέκα τελευταίες συναντήσεις (1-4-5) και καμία στις έξι πρόσφατες στην Ανδαλουσία. Στις φετινές της εξόδους η ομάδα του Χιμένεθ όποτε δέχθηκε γκολ γνώρισε και την ήττα.
Μοναδική απουσία για τη φιλοξενούμεννη αυτή του Ματέος. Λάνθαρο και Αράνα επιστρέφουν σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.
Πιθανές ενδεκάδες
Μάλαγα (4-2-3-1): Caballero-Monreal, Demichelis, Weligton, Sanchez-Recio, Toulalan-Isco, Cazorla, Fernandez-Rondon
Σαραγόσα (4-2-3-1): Roberto-Obradovic, Lanzaro, Silva, Alvarez-Dujimovic, Apono-Oriol, Garcia, Lafita-Postiga
Key Stat: 1 νίκη στα 16 τελευταία εκτός έχει η Σαραγόσα.
Συμπέρασμα: H Mάλαγα θα βρει απέναντί της μια Σαραγόσα οχυρωμένη στην άμυνα που θα επιδιώξει να μην δεχθεί γκολ και αν μπορέσει να σκοράρει σε κάποια αντεπίθεση. Δύσκολα πάντως θα τα καταφέρει μέχρι το φινάλε κόντρα στην αποφασισμένη για νίκη γηπεδούχο. Σταδιακά υποχωρεί ο άσος, ο οποίος προσφέρεται στο 1,50


GG (1,91) στο Μπέτις-Χετάφε

Σπάνια δεν δέχεται γκολ εκτός η Χετάφε

GG (1,91) στο Μπέτις-Χετάφε Nέο σερί επιδιώκει να χτίσει η Μπέτις προερχόμενη από δύο νίκες. Σκοράρει με μεγαλύτερη άνεση πλέον εκτός η Χετάφε, όπως συνηθίζει να κάνει και στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν. 1,91 πληρώνει το GG.
Με δύο γκολ του Ρούμπεν Κάστρο η Μπέτις μπόρεσε να φύγει νικηφόρα από την Σαραγόσα παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ήταν η δεύτερη σερί επιτυχία μετά το 2-1 επί του Μπιλμπάο.
Οι Ανδαλουσιάνοι εμφανίζονται εντελώς αλλοπρόσαλλοι φέτος και χαρακτηρίζονται από τα σερί, θετικά ή αρνητικά, που συνηθίζουν να κάνουν. Στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν έχουν απολογισμό 5-2-4 έχοντας διατηρήσει το μηδέν στην εστία τους μόνο σε δύο από τους δέκα αγώνες που έχουν προηγηθεί. 
Σημαντικά προβλήματα προέκυψαν ενόψει του αγώνα του Σαββάτου. Πέρα από τους γνωστούς τραυματίες Βαντίγιο, Αμάγια, Ουρτάδο εκτός για τον επόμενο μήνα θα μείνει και ο Ροντρίγκεζ. Κάστρο και Σεβίγια θα λείψουν επίσης λόγω καρτών.
Για δεύτερη αγωνιστική μακριά από τις νίκες έμεινε η Χετάφε καθώς η Εσπανιόλ την υποχρέωσε σε εντός έδρας ισοπαλία με 1-1. Οι Μαδριλένοι είχαν κλασικότερες ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, όμως φάνηκαν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.
Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις μια ήττα στις πέντε τελευταίες εξόδους, αποτυγχάνοντας να σκοράρουν μόνο στο Βαγιέκας εκεί όπου αγωνίστηκαν για μισή ώρα με παίκτη λιγότερο. Σε 25/28 προηγούμενα ταξίδια τους έχουν δεχθεί γκολ με τα υπόλοιπα τρία ματς να λήγουν 0-0.
Ο Λουίς Γκαρσία δεν θα έχει στη διάθεσή του Ράφα, Πέδρο Λεόν και Λόπο στο ταξίδι στη Σεβίλλη.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπέτις (4-3-3): Fabricio-Perez, Dorado, Paulao, Nelson-Etxebarria, Iriney, Canas-Pereira, Molina, Montero
Χετάφε (4-4-2): Moya-Mane, Torres, Diaz, Valera-Barrada, Michel, Lacen, Gavilan-Miku, Guiza
Key Stat: H Xετάφε έχει σκοράρει δύο τέρματα σε 4/5 πρόσφατες επισκέψεις στη Μπέτις.
Συμπέρασμα: Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει η Μπέτις, όμως έχει σημαντικές απουσίες. Απέναντί της η Χετάφε που έχει αποβάλλει πλέον το κόμπλεξ των εκτός έδρας αγώνων. Ανοιχτά αγωνίζονται οι βερντιμπλάνκος στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε αμφίπλευρο σκοράρισμα. 1,91

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.