Επιλογές Δευτέρας.

8/10 GG για Μπρέντφορντ & Καρλάιλ και το over μαζί.

Μόνο σε ένα από τα δέκα τελευταία τους κράτησαν ανέπαφη την εστία τους

8/10 GG για Μπρέντφορντ & Καρλάιλ Μπρέντφορντ και Καρλάιλ αναμετρώνται με στόχο τα πλέι οφ και τις δύο ομάδες να είναι συνεπείς στα goal-goal. Αμφότερες μετράνε 8 στα 10 τελευταία παιχνίδια, έχοντας κρατήσει σε αυτό διάστημα μόνο μια φορά ανέπαφη την εστία στους. Στο 1,66 το GG στην Bet365.
Δεχόμενη δύο γκολ μετά το 83ο λεπτό η Μπρέντφορντ ηττήθηκε στην έδρα της Κόλτσεστερ με 2-1, μη καταφέρνοντας να κρατήσει το προβάδισμα που είχε αποκτήσει από το 57’. Ήταν η τρίτη της ήττα στα εννιά τελευταία παιχνίδια (1-5-3), που την κρατά μακριά από τις θέσεις των μπαράζ.
Σχεδόν απόλυτη ισορροπία στα μέχρι τώρα παιχνίδια της, έχοντας απολογισμό 10-10-9 και 5-5-5 εντός έδρας! 16/29 αυτά παιχνίδια ήταν under. Από τα δέκα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα μόνο σε ένα κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και τα οκτώ ήταν goal-goal. Αν εξαιρεθεί ο τραυματίας ενίοτε βασικός μέσος Ο’ Κόνορ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα απουσιών.
Χαμένη ευκαιρία και για την Καρλάιλ την προηγούμενη αγωνιστική να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά στο εντός έδρας 0-0 με την Τρανμίρ, όπου η απόδοσή της δεν ήταν καλή. Στα 11 τελευταία της παιχνίδια έχει μόνο μία ήττα, αλλά και αρκετές ισοπαλίες (5-5-1), ενώ ό,τι ισχύει για την Μπρέντφορντ ισχύει και για την ίδια, αφού στα 10 πρόσφατα μετράει 8 goal-goal και κράτησε ανέπαφη την εστία της μόνο μία φορά.
Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει το μεγαλύτερο ποσοστό των γκολ τους (60%) στο δεύτερο ημίχρονο από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία. Εκτός έδρας έχουν απολογισμό 5-5-4 με γκολ 17-21 και 8/14 over, ενώ over ήταν και τα 19/29 παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα. Τιμωρημένος είναι ο βασικός επιθετικός Μίλερ (9 γκολ) και τραυματίες ο αμυντικός Ρόμπσον (2 γκολ) και ο επιθετικός Λόι (3 γκολ).
Key Stat: Και οι δύο ομάδες μετράνε 8 goal-goal στα 10 τελευταία τους παιχνίδια κι έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους μόνο μία φορά στο διάστημα αυτό.
Συμπέρασμα: Δύο ομάδες που σκοράρουν με ευκολία, αλλά παράλληλα αδυνατούν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους στα τελευταία παιχνίδια. 1,66 πληρώνει το goal-goal στην Bet365, με Μπρέντφορντ και Καρλάιλ να μετράνε από οκτώ στα δέκα τελευταία τους παιχνίδια.


Όρθια στην Σαραγόσα η Μπέτις με over.

6 σερί ήττες εντός έδρας

Όρθια στην Σαραγόσα η Μπέτις (1,975) Η Σαραγόσα μπορεί να πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά από 14 παιχνίδια, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται σε άσχημη θέση. Αναγκασμένη να επιτεθεί κόντρα στην Μπέτις, με τους Ανδαλουσιάνους ικανούς να την καταστρέψουν στις αντεπιθέσεις.
Η Σαραγόσα κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το Κορνεγιά της Βαρκελώνης παίρνοντας την πρώτη της νίκη μετά από 14 αγωνιστικές. Αξιοποίησε δύο από τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε και είχε σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακά της που σταμάτησε κάθε προσπάθεια της Εσπανιόλ.
Οι Αραγόνες πάντως εξακολουθούν να βρίσκονται στην τελευταία θέση σε απόσταση δέκα βαθμών από τις ομάδες που βρίσκονται εκτός ζώνης υποβιβασμού. Είναι επομένως αναγκασμένοι να ψάχνουν μόνο νίκες ιδίως εντός έδρας. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο καθώς έχουν μόνο δύο επικρατήσεις φέτος στο Ρομαρέδα και καμία στις έξι πρόσφατες υποδοχές ομάδων. 4/6 προηγούμενες ήττες μπροστά στο κοινό τους ήταν με διαφορά ενός γκολ.
Ματέος και Αράντα είναι τραυματίες, ενώ λόγω καρτών θα λείψει ο Λάνθαρο. Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Παρέδες έχοντας εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής.
Η Μπέτις διέκοψε το σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη επικρατώντας με 2-1 του Μπιλμπάο. Το γκολ της νίκης μπορεί να ήρθε στις καθυστερήσεις, όμως οι Ανδαλουσιάνοι άξιζαν τους τρεις βαθμούς καθώς είχαν καλύτερες ευκαιρίες νωρίτερα μεταξύ αυτών και δύο δοκάρια.
Μακριά από το Μπενίτο Βιγιαμαρίν μετρούν μόλις τρεις νίκες φέτος, χάνοντας σε 8/9 πρόσφατες εξόδους τους (3-0-8). Κόντρα στην Σαραγόσα πάντως έχουν κερδίσει 5/6 πρόσφατες συναντήσεις τους, με τις τρεις προηγούμενες στο Ρομαρέδα να είναι από ημίχρονο (2/2). Σε αυτά τα ματς οι Μπέτικος έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές κόντρα στους αντιπάλους τους.
Βαντίγιο, Αμάγια είναι τραυματίες, ενώ θα λείψει και ο Ιρινέι που δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο ματς.
Πιθανές ενδεκάδες
Σαραγόσα (4-2-3-1): Roberto, Obradovic, Paredes, Silva, Alvarez, Apono, Pinter, Lafita, Garcia, Oriol, Postiga
Μπέτις (4-3-3): Fabricio, Perez, Dorado, Paulao, Nelson, Sevilla, Canas, Etxebarria, Castro, Molina, Montero
Key Stat: 5/6 over στα πρόσφατα μεταξύ τους στο Ρομαρέδα.
Συμπέρασμα: H Σαραγόσα ήταν περισσότερο τυχερή παρά ικανή στο ματς με την Εσπανιόλ. Είναι αναγκασμένη αυτή τη φορά να βγει από το καβούκι της και να επιτεθεί κόντρα στην Μπέτις. Οι Ανδαλουσιάνοι μεσοεπιθετικά είναι ταχύτατοι και αν βρουν χώρους μπορούν να την διαλύσουν. Επιλογή το over.



Με τη φανέλα της Μπούρσασπορ (1,95).Υπερισχύει το Χ ημίχρονο.

Με τη φανέλα της Μπούρσασπορ (1,95) Σημάδια ανάκαμψης έδειξε στο τελευταίο παιχνίδι της η Μπούρσασπορ, υποδέχεται τη Μπουγιουκσεχίρ σε ένα εξάποντο για την είσοδο στα πλέι-οφ και η νίκη είναι μονόδρομος.  1,95 αποδίδει ο άσος στον William Hill.
Αχτίδα ελπίδας για τη Μπούρσασπορ η νίκη με 1-3 στην έδρα της Μανίσα, οι “κροκόδειλοι” παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 14’ κατάφεραν την ανατροπή πριν την ανάπαυλα και στη συνέχεια κράτησαν άνετα, με τον Μπανγκουρά να γράφει το τελικό σκορ στο 90’. Μεγάλα τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της Μπούρσα φέτος, γι αυτό και παρά το καλό ρόστερ της βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς σε 26 αγωνιστικές, τέσσερις κάτω από την 8η θέση και τα πλέι-οφ.
Επίκληση στη Θεά Τύχη έκανε ο τεχνικός της Ερτουγκρούλ Σαλγάμ, που έθεσε σαν στόχο τα πλέι-οφ, κάνοντας λόγο για 8/8 νίκες στη συνέχεια. Η αλήθεια είναι ότι η Μπούρσα στάθηκε άτυχη σε αρκετά παιχνίδια της και το πρόγραμμα που ακολουθεί να είναι βατό μπορεί να προλάβει το τραίνο των πλέι-οφ, αρκεί φυσικά να κερδίσει ματς σαν αυτό κόντρα στη Μπουγιούκ, που αυτή την ώρα βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 5-4-4 το εντός έδρας ρεκόρ της, επιστέφει ο φορ Πίντο, αμφίβολος ο φορ Ταγκόε.
Με όπλο την καλή επιθετική λειτουργία της η Μπουγιουκσεχίρ πέρασε εύκολο απόγευμα κόντρα στην αποδεκατισμένη Ανκαραγκουτσού επικρατώντας με σκορ 3-0. Τα αμυντικά κενά της δεν φάνηκαν κόντρα στην ουραγό, ο Γουεμπό σκόραρε δις φτάνοντας τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα και η ομάδα της Πόλης διατηρήθηκε σε τροχιά πλέι-οφ.
Εκτός έδρας μετράει 4-1-8, δεχόμενη σχεδόν δύο τέρματα σε κάθε παιχνίδι της, πηγαίνει στη Μπούρσα να παίξει για δύο αποτελέσματα, με την παράδοση να μην είναι υπέρ της αφού μετράει 0-2-4 στο “Ατατούρκ” την τελευταία 10αετία. Εκτός από τους μακροχρόνια απόντες Χασάγκιτς (κίπερ) και Σιουζέν (μέσος), αμφίβολοι οι αμυντικοί Χασπολατλί και Ντεπέ.
Key Stat: 4-2-0 μετράει εντός έδρας κόντρα στη Μπουγιούκ η Μπούρσασπορ την τελευταία 10ετία.
Συμπέρασμα: Εξάποντο για την είσοδο στα πλέι-οφ, η Μπούρσασπορ έδειξε σημάδια βελτίωσης στο τελευταίο, έχει σαφώς βαρύτερη φανέλα και ποιοτικότερο ρόστερ από τη Μπουγιούκ και μπορεί να φτάσει στη νίκη , που αποδίδει 1,95 στον William Hill.


50% Χ (2,87) στα ματς της Σαμπντόρια απο κοντά και το διπλό.

8-13-5 έχει στο πρωτάθλημα και 5-6-2 εκτός έδρας

50% Χ (2,87) στα ματς της Σαμπντόρια Σπουδαίο παιχνίδι στο Τορίνο με άρωμα Serie A. Αήττητη εντός έδρας η Τορίνο (9-4-0) και χωρίς ήττα στα έξι τελευταία (3-3-0), καλό αήττητο σερί και για την Σαμπντόρια, που είναι η πρωταθλήτρια των ισοπαλιών στην κατηγορία. Στο 2,87 από 3,00 το Χ στην Bet365.
Χωρίς να συναντήσει προβλήματα η Τορίνο κέρδισε 3-1 την ουραγό Νοτσερίνα και διεύρυνε το αήττητο σερί της στις έξι αγωνιστικές (3-3-0). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αλλά με παιχνίδια λιγότερα και δείχνουν ικανοί να κατακτήσουν μία από τις δύο προνομιούχες πρώτες θέσεις.
Εντός έδρας παραμένουν αήττητοι με εννιά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες με γκολ 19-7 (καλύτερη εντός έδρας άμυνα), διαθέτοντας και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 16 γκολ παθητικό σε 26 παιχνίδια. Συνολικά 17/26 παιχνίδια τους και 9/13 εντός έδρας ήταν under.
Ο Τζαμπιέρο Βεντούρα μπορεί να υπολογίζει ξανά στον βασικό στόπερ Ντι Τσέζαρε που επιστρέφει από τιμωρία, αλλά άφησε εκτός αποστολής για διάφορους λόγους τον βασικό τερματοφύλακα Κόπολα, τους αμυντικούς Μασιέλο και Ζαβάνιο και τον μέσο Γκουμπέρτι, χωρίς οι απουσίες των τριών τελευταίων να επηρεάζουν ιδιαίτερα.
Η Σαμπντόρια «τρέχει» αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (3-2-0) κερδίζοντας τα δύο τελευταία της παιχνίδια με 1-0, εκτός έδρας την Γκροσέτο και εντός έδρας την Αλμπινολέφε. Παρόλα αυτά και εξαιτίας του πολύ κακού ξεκινήματος της παραμένει χαμηλά (στην 11η θέση) και στο -8 από τα μπαράζ.
Οι φιλοξενούμενοι είναι πρωταθλητές στις ισοπαλίες, καθώς Χ έληξαν τα μισά τους παιχνίδια φέτος (8-13-5). Εκτός έδρας έχουν χάσει μόνο δύο φορές, με απολογισμό 5-6-2 (γκολ 15-11) και 8/13 under. Συνολικά 18/26 παιχνίδια τους ήταν under, ενώ δεν έχουν δεχτεί κανένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο στα 14 τελευταία τους παιχνίδια και τα εννιά από αυτά ήταν 0-0 στην ανάπαυλα!
Επιστρέφουν από τιμωρία ο δεξιός μπακ Ρίσπολι και ο μπακ Κόστα, παραμένουν εκτός ο μπακ Καστελίνι, ο μέσος Πανταλίνο και ο εξτρέμ Σεμιόλι, ενώ από τραυματισμό ταλαιπωρείται και ο νεοαποκτηθείς αλλά βασικός επιθετικός Έντερ.
Πιθανές ενδεκάδες:
Τορίνο (4-2-4): Benussi – Darmina, Di Cesare, Ogbonna, Parisi – Basha, Iori – Stevanovic, Antenucci, Bianchi, Vives.
Σαμπντόρια (4-3-1-2): Romero – Berardi, Gastaldello, Rossini, Laczko – Munari, Obiang, Renan – Juan Antonio – Bertani, Pozzi.
Key Stat: Η Σαμπντόρια έχει αναδειχθεί ισόπαλη στα μισά παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει (8-13-5).
Συμπέρασμα: Να πιάσει ξανά κορυφή θέλει η Τορίνο και να πλησιάσει τα μπαράζ ανόδου η Σαμπντόρια. Αμφότερες είναι σε καλή κατάσταση και προέρχονται από αήττητα σερί, με την Σαμπντόρια να έχει φέρει 13/26 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Στο 2,87 από 3,00 το Χ στην Bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.