Με τα γκολ και σήμερα.

GG (1,72) και με τη Λέστερ η Νόριτς

9/14 εντός έδρας της Νόριτς ανεξαρτήτως διοργάνωσης ήταν goal-goal

GG (1,72) και με τη Λέστερ η Νόριτς Πιο απελευθερωμένη πλέον η Νόριτς από την πίεση της αποφυγής του υποβιβασμού, μπορεί να κυνηγήσει τη διάκριση μέσω κυπέλλου. Έχει, όμως, κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόνο σε ένα από τα προηγούμενα 17 παιχνίδια στο κύπελλο. Στο 1,72 το GG στην Bet365.
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο «Λίμπερτι» η Νόριτς κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει με 2-3 τη Σουόνσι ανεβαίνοντας κι άλλο βαθμολογικά. Αυτό ήταν το τέταρτο διπλό στα πέντε τελευταία της παιχνίδια εκτός έδρας ανεξαρτήτως διοργάνωσης, με το 1-2 επί της Γουέστ Μπρομ 20 μέρες πριν να της χαρίζει την πρόκριση στη φάση των «16» του κυπέλλου.
Τα «καναρίνια» πολύ δύσκολα πλέον θα μπλεχτούν σε περιπέτειες υποβιβασμού κι έχουν την ευκαιρία να ρίξουν το βάρος τους και στο κύπελλο με την κλήρωση να είναι ευνοϊκή. Εντός έδρας στο πρωτάθλημα έχουν απολογισμό 5-4-3 με γκολ 19-15, ενώ μετράνε 9/14 goal-goal στο γήπεδό τους ανεξαρτήτως διοργάνωσης.
Επιπλέον, η Νόριτς έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόνο σε ένα από τα προηγούμενα 17 παιχνίδια στο κύπελλο. Εκτός παραμένουν οι στόπερ Αγιάλα και Γουίτμπρεντ και ο αριστερός μπακ Τίρνι, ενώ αμφίβολος είναι και ο δεξιός μπακ Νότον. Επιστρέφει μετά από καιρό ο φορ Βον. Ο Χολτ έχει σκοράρει έξι φορές στα πέντε τελευταία παιχνίδια στο κύπελλο που ξεκίνησε βασικός.
Η Λέστερ βρέθηκε πίσω στο σκορ μεσοβδόμαδα το γύρισε σε 1-2 αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, χάνοντας από τη Γουότφορντ με 3-2 και με μόνο μία νίκη στα τέσσερα τελευταία (1-1-2) έμεινε μακριά από τα μπαράζ ανόδου.
Στο πρωτάθλημα έχει εκτός έδρας απολογισμό 4-5-6 με γκολ 18-19, ενώ στις πέντε τελευταίες φορές που φιλοξενήθηκε από τη Νόριτς απέτυχε να κερδίσει (0-2-3). Θα λείψουν ο εξτρέμ Γκάλαχερ (7 γκολ) και ο μέσος Κινγκ (4 γκολ), ενώ λείπει μακροχρόνια και ο φορ Βασέλ (2 γκολ). Ο βασικός στόπερ Μπάμπα και ο βασικός δεξιός μπακ Πέιντσιλ που ήταν στο Κόπα Άφρικα αναμένεται να πάρουν ξανά… ρεπό.
Ο Μπέκφορντ που στο πρωτάθλημα φέτος σπάνια σκοράρει τα πηγαίνει εξαιρετικά στο κύπελλο, έχοντας σκοράρει 14 γκολ στα 11 τελευταία παιχνίδια που ξεκίνησε βασικός. Τα δύο περσινά μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν 4-3 και 2-3 υπέρ της Νόριτς.
Key Stat: Η Νόριτς έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόνο σε ένα από τα προηγούμενα 17 παιχνίδια στο κύπελλο.
Συμπέρασμα: Η Νόριτς μπορεί να κυνηγήσει τη διάκριση μέσω κυπέλλου αλλά έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόνο σε ένα από τα προηγούμενα 17 παιχνίδια στο κύπελλο και φέτος μετράει 9/14 εντός έδρας goal-goal ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Η Λέστερ έχει την ποιότητα για να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά. Στο 1,72 το GG στην Bet365.


Σκοράρει η Μπλάκπουλ για το GG (1,80)

5-3 και 2-2 έληξαν τα περσινά τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα

Σκοράρει η Μπλάκπουλ για το GG (1,80) Στην έδρα της φορμαρισμένης Έβερτον δοκιμάζεται η Μπλάκπουλ, που διανύει πολύ καλό φεγγάρι σκοράροντας κατά ριπάς. Το GG ξεχωρίζει στοιχηματικά και αποδίδει 1,80 στην Bet365.
Βγάζει το μέταλλο μεγάλης ομάδας η Έβερτον κόντρα στα κλαμπ του Big 6, μετά το 1-0 επί της Σίτι η ομάδα του Μόγιες κατάπιε την προηγούμενη αγωνιστική και την Τσέλσι. Δικαιότατο το τελικό 2-0, συνεχίζει αήττητη στα τελευταία πέντε για το πρωτάθλημα, έχοντας φέρει ισοπαλίες με 1-1 κόντρα στις Βίλλα, Γουίγκαν (εκτός) και Μπλάκμπερν (εντός), ενώ μεσολάβησε και η νίκη-πρόκριση επί της Φούλαμ με 2-1 για το κύπελλο.
Οι Γκίμπσον και Πίενααρ μπήκαν αμέσως στο κλίμα της ομάδας και βοηθάνε από την πρώτη μέρα τα μέγιστα, πλέον με 33 βαθμούς στο πρωτάθλημα ξέφυγε από το δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα και κοιτάζει μόνο ψηλότερα. Ευκαιρία για διάκριση το κύπελλο, με τα μονά ματς να είναι βούτυρο στο ψωμί της πιο “ιταλικής” ομάδας στην Πρέμιερ. 5-3-5 το ρεκόρ της στο Γκούντισον Παρκ, εκτός ξανά οι Γκιαγκέλκα και Όσμαν, αμφίβολοι οι Κόλεμαν και Ρόντγουελ, επέστεψε στο Λος Άντζελες ο Ντόνοβαν.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται και η Μπλάκπουλ, που το τελευταίο δίμηνο θυμίζει ξανά την ομάδα που αγάπησαν πέρυσι όλοι οι ουδέτεροι φίλαθλοι στην Αγγλία. Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και σκοράροντας κατά ριπάς (25 γκολ έχει στα 10 ματς της το 2012, μετρώντας 9/10 over 2,5 και GG) η ομάδα του Χόλογουεϊ παραμένει αήττητη τη νέα χρονιά με ρεκόρ 7-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις, πιάνοντας την 4η θέση της Τσάμπιονσιπ και πλέον δείχνει ικανή ακόμα και για την απευθείας άνοδο.
5-6-5 το εκτός έδρας ρεκόρ της στο πρωτάθλημα, όπου και τα εννέα τελευταία παιχνίδια της έληξαν over 2,5, κόντρα στην Έβερτον έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι έχει θέση στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας. Εκπληκτικά και τα δύο περσινά τους παιχνίδια, ιδιαίτερα εκείνο στο Γκούντισον Παρκ που έληξε με σκορ 5-3, παραμένει εκτός ο μέσος Σάουδερν ενώ προφυλάχθηκε στο τελευταίο ο καλύτερος μεσοεπιθετικός της Ματ Φίλιπς (φωτό) ώστε να είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στα “ζαχαρωτά”.

Key Stat: 9/10 over 2,5 και GG μετράει τη νέα χρονιά η Μπλάκπουλ.
Συμπέρασμα: Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες που ψάχνουν τη διάκριση μέσω του κυπέλλου, οι αποδόσεις αδικούν την εκπληκτική κατάσταση των φιλοξενούμενων και το Χ2 έχει υποχωρήσει. Θα προτιμήσουμε πάντως το 1,80 του GG (Bet365), περιμένοντας τη Μπλάκμπερν να παίξει ανοιχτά και να σκοράρει.


Παράδοση και φόρμα η Ίπσουιτς (1,90)

5-2-1 έχει στις οκτώ τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Κάρντιφ

Παράδοση και φόρμα η Ίπσουιτς (1,90) Τρεις σερί νίκες σκοράροντας συνολικά εννιά γκολ έχει η Ίπσουιτς, που είναι ανεβασμένη τελευταία. Η Κάρντιφ είναι ψηλά στη βαθμολογία αλλά εκτός έδρας «χάνεται». Ο άσος ευνοείται και από την παράδοση. Στο 1,90 το ασιατικό level ball των γηπεδούχων στην Bet365.
Μετά από έξι σερί παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-4), η Ίπσουιτς ξεκίνησε ένα νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών κερδίζοντας κατά σειρά τη Γουέστ Χαμ με 5-1, την Κόβεντρι με 2-3 και την προηγούμενη αγωνιστική την Πόρτσμουθ με 0-1. Και στα τρία αυτά παιχνίδια πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και ξέφυγε έτσι στο +12 από τη γραμμή του υποβιβασμού, έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο.
Οι γηπεδούχοι έχουν τις λιγότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (11-4-15) και παρά το ότι είναι χαμηλά στη βαθμολογία διαθέτουν την τέταρτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας αλλά και την χειρότερη άμυνα (47-57 τα γκολ). Εντός έδρας έχουν απολογισμό 6-1-7 με 10/14 over, ενώ over ήταν και τα 20/30 συνολικά.
Υποδεχόμενοι την Κάρντιφ έχουν μόνο μία ήττα στα οκτώ τελευταία (5-2-1), ενώ ανεξαρτήτως έδρας σκόραραν ακριβώς από δύο γκολ στα πέντε τελευταία μεταξύ τους. Σίγουρα εκτός ο βασικός αμυντικός Σονκό που τραυματίστηκε, με τον επιθετικό Πρίσκιν και τον μέσο Μπόιερ (2 γκολ) να είναι αμφίβολοι.
Σκοράροντας τρία γκολ μέσα σε εφτά λεπτά (34’-41’) η Κάρντιφ κέρδισε εύκολα και δίκαια με 3-1 την Πιτέρμπορο, δεχόμενη απλά τη μείωση του σκορ στις καθυστερήσεις. Ήταν η πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2), που την ανέβασε στην τρίτη θέση και στο -3 από την πρώτη δυάδα.
Οι Ουαλοί έχουν τις λιγότερες ήττες στην κατηγορία και τις περισσότερες ισοπαλίες (14-11-6), κυρίως λόγω των εκτός έδρας παιχνιδιών τους, όπου σπάνια βγάζουν διπλό (4-9-3). 11/16 εκτός έδρας παιχνίδια ήταν under.
Η Κάρντιφ και η Ίπσουιτς έχουν κερδίσει τους περισσότερους πόντους (21) σε παιχνίδια όπου βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Σημαντική η απουσία του αμυντικού και αρχηγού Χάντσον (3 γκολ), εκτός θα μείνει και ο μέσος ΜακΦέιλ.
Key Stat: Η Κάρντιφ έχει μόνο μία νίκη (1-2-5) στις οκτώ τελευταίες της επισκέψεις στο «Πόρτμαν Ρόουντ».
Συμπέρασμα: Η Κάρντιφ είναι ψηλά στη βαθμολογία, αλλά εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δύναμής της, ενώ στο «Πόρτμαν Ρόουντ» έχει μόνο μία νίκη στις οκτώ τελευταίες της επισκέψεις εκεί (1-2-5). Η Ίπσουιτς είναι ανεβασμένη τελευταία και μπορεί τουλάχιστον να μην ηττηθεί. Στο 1,90 το ασιατικό level ball των γηπεδούχων στην Bet365.


11/16 Goal/Goal στο Λόκερεν (1,61)

Πάντα σκοράρει η Γάνδη εκεί μέσα

11/16 Goal/Goal στο Λόκερεν (1,61) Με τη Λόκερεν να σκοράρει σχεδόν πάντα εντός έδρας και τη Γάνδη σ' αυτό το γήπεδο να πετυχαίνει συνέχεια γκολ από το 1998, το GG του μεταξύ τους ματς είναι αρκετά πιθανό και πληρώνει 1,61.

Αρκετό παιχνίδι παίρνει η Γάνδη που αγωνίζεται στο Λόκερεν, με το διπλό πάντως στο 2,10 της Bet365 να μην συμφέρει πια. Αντίθετα, το GG πληρώνει μεν λιγότερο, όμως φαίνεται ως πιο συνετή επιλογή.

Η γηπεδούχος βρίσκεται σε τρομερό φεγγάρι στο πρωτάθλημα και εκεί που μετρούσε επτά ματς χωρίς νίκη μέχρι τις αρχές του 2012, πλέον έχει τρεις συνεχόμενες επιτυχίες και τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε. Ουσιαστικά αυτό που έκανε η Λόκερεν είναι να αρχίσει να εκμεταλλεύεται την έδρα της, στην οποία πριν ένα μήνα είχε απολογισμό 1-4-4, ενώ πλέον έχει 4-4-4 με τις τρεις νίκες που έκανε εκεί κόντρα σε Λιρς (2-0), Μαλίν (3-2) και Μονς (3-1). Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα έδειξε πως μπορεί να είναι εξίσου καλή και εκτός έδρας, κερδίζοντας την Γκενκ με 0-1. Πλέον στόχος της Λόκερεν είναι τα πλέι οφ, ενώ φυσικά δεν ξεχνάμε πως είναι κοντά και στη συμμετοχή της στον τελικό του κυπέλλου, με τον επαναληπτικό με τη Λιρς να είναι αυτήν την εβδομάδα.

Εντός έδρας η Λόκερεν έχει απολογισμό 4-4-4 με τέρματα 15-14, ενώ έχει σ' αυτά τα ματς 7/12 GG και ισάριθμα over. Τα τέσσερα από τα πέντε under της πάντως τελείωσαν με under 1,5.

Η Γάνδη πλήρωσε το ανοιχτό της παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα και έχασε εύκολα εντός έδρας από την Μπριζ με 1-3. Έτσι πήγαν στράφι οι δύο σερί νίκες κόντρα σε Σιντ Τρούιντεν και Λέουβεν, ενώ η διαφορά από την πρώτοπόρο Άντερλεχτ πήγε πλέον στους δέκα βαθμούς, με την Μπριζ μάλιστα να τη ρίχνει από τη δεύτερη θέση. Το καλό πλασάρισμα μετράει εν' όψη πλέι οφ και στη Γάνδη ξέρουν πως η νίκη είναι μονόδρομος στο Λόκερεν, αφού από πίσω τους και με δύο βαθμούς διαφορά βρίσκεται η Σταντάρ Λιέγης.

Στο 6-3-3 ο απολογισμός της Γάνδης εκτός έδρας, ο δεύτερος καλύτερος της κατηγορίας με τέρματα 23-18. Τα GG και τα over είναι στα ίδια επίπεδα (8/12), ενώ επτά από τα οκτώ αυτά over έχουν έρθει στο over 3,5.

Key Stat: Το γεγονός πως η Λόκερεν φέτος στο γήπεδό της σκοράρει σχεδόν πάντα (9/12) και φυσικά η παράδοση που έχει η Γάνδη στο συγκεκριμένο γήπεδο, όπου πετυχαίνει γκολ από το 1998 ως σήμερα σε 13 συνεχόμενα παιχνίδια.

Συμπέρασμα: Ουσιαστικά το διπλό είναι πόυ βγαίνει σαν σημείο σ' αυτό το ματς, όμως με τη Λόκερεν να έχει τρεις σερί νίκες και εντός έδρας να δείχνει αναγεννημένη, ίσως το 2,10 να μην αξίζει και τόσο. Από την άλλη, το 1,61 του GG είναι υποφερτό, ενώ καλό φαίνεται και το 1,90 του over στην Bet365.


Over στο "αδιάφορο" του Μαλίν (1,90)

Χωρίς στόχους θα παίξουν οι δύο ομάδες

Over στο Χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό κίνητρο θα αγωνιστούν Μαλίν και Γκέρμιναλ στην έδρα της πρώτης, κάτι που θα βολέψει το ανοιχτό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Φέρνουν και αρκετά over φέτος, οπότε το 1,90 της Bet365 θεωρείται καλή περίπτωση.

Τρία ματς χωρίς νίκη έχει μείνει η Μαλίν, η οποία έχασε όλες τις ελπίδες της για μια θέση στην πρώτη εξάδα, ενώ μαθηματικές είναι μόνο και αυτές της Γκέρμιναλ, με τις δύο ομάδες να μην έχουν πλέον στόχους στο πρωτάθλημα για φέτος.

Εκμηδενίστηκαν οι ελπίδες της Μαλίν για μια θέση μέσα στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η ομάδα μετά το εκτός έδρας 3-2 από τη Λόκερεν, έφερε 0-0 εντός με την Κορτράικ, ενώ την περασμένη εβδομάδα έχασε με 0-1 από τη Σερκλ Μπριζ. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά φέτος που η Μαλίν μένει για δύο διαδοχικά ματς χωρίς γκολ, η πρώτη ήταν στις αρχές της χρονιάς όταν είχε τρέξει το αρνητικό σερί των πέντε ηττών. Πλέον στο σύλλογο ξέρουν πως στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν, δύσκολα θα καταφέρει η ομάδα να βρεθεί στην έξάδα, με τον προπονητή να οραματίζεται σε αλλαγές ως το τέλος της χρονιάς.

Εντός η Μαλίν έχει απολογισμό 6-3-3 με τέρματα 19-15, έχει φέρει 8/12 over και 9/12 GG, ενώ πριν το 0-0 με την Κορτράικ μετρούσε 5 over και GG εντός. Το κακό είναι πως στο ημίχρονο η ομάδα εντός έδρας κερδίζει μόλις σε τρία από αυτά τα δώδεκα ματς.

Η Γκέρμιναλ μετά το ντροπιαστικό 5-1 από την Κλαμπ Μπριζ επέστρεψε στις νίκες την περασμένη εβδομάδα, επικρατώντας εντός με 3-2 της Σιντ Τρούιντεν. Μια νίκη που την κράτησε σε απόσταση οκτώ βαθμών από την έκτη θέση, όμως με πέντε αγωνιστικές να απομένουν και άλλες τρεις ομάδες από πάνω της δύσκολα θα μπορέσει να προλάβει. Ποτέ άλλωστε δεν ήταν αυτός ο στόχος για την ομάδα, που από την αρχή της χρονιάς ήθελέ μια... ήρεμη σεζόν χωρίς προβλήματα υποβιβασμού. Το κακό είναι πως εκτός έδρας στα τελευταία παιχνίδια δείχνει μια αδιαφορία, έχοντας τέσσερις συνεχόμενες ήττες με τέρματα 3-15. Επέστρεψε μετά από δύο μήνες ο βασικός κίπερ Στάινεν.

Εκτός έδρας η Γκέρμιναλ έχει από τους χειρότερους απολογισμούς στην κατηγορία με 2-2-8 και τέρματα 16-30. Σ' αυτά τα ματς έχει φέρει 8/12 over και 10/12 GG, ενώ επτά από τα οκτώ over της έχουν κάτσει στο over 3,5. Επιπλέον, είναι ένας από τους τρεις συλλόγους που δεν κερδίζει ποτέ από το ημίχρονο σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Key Stat: Από 8/12 over μετρούν οι δύο ομάδες εντός και εκτός αντίστοιχα, ενώ η πρόσφατη παράδοση μας δείχνει τρία over τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Συμπέρασμα: Χαμηλό το 1,70 του άσου, όσο κι αν η Γκέρμιναλ εκτός είναι τραγική τελευταία. Αντίθετα, με τις δύο ομάδες να φέρνουν εκατέρωθεν over συνέχεια, το 1,90 του over 2,5 στην Bet365 μοιάζει ως η ιδανική επιλογή.


Ένατο σερί GG εκτός η Εβιάν (1,91)

Ακόμη δεν έχει νίκη εκτός έδρας

Ένατο σερί GG εκτός η Εβιάν (1,91) Με εφαλτήριο τη νίκη στο Ζερλάν η Καέν επιδιώκει νέο ξεκίνημα μετά το τραγικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών.  Η Εβιάν σκοράρει και δέχεται γκολ με μεγάλη άνεση, ιδίως εκτός έδρας αλλά δεν φτάνει στη νίκη. Στο 1,91 προσφέρεται το GG στον William Hill.
Η Καέν έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής κερδίζοντας μέσα στο Ζερλάν με 1-2. Παίζοντας εξαιρετικά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων προβλήματισε έντονα την άμυνα της Λυών και βρέθηκε να προηγείται με 0-2, πριν μειώσει ο Λισάντρο λίγο πριν το φινάλε.
Κατάφερε με αυτόν τον εμφατικό τρόπο να βάλει τέλος στο σερί που την ήθελε να μην κερδίζει στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές. Τα διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα την έχουν φέρει σε επικίνδυνη θέση και μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού.
Μόνο φόβητρο δεν αποτελεί η έδρα της η οποία είναι η χειρότερη της κατηγορίας (3-1-6). Οι πέντε τελευταίες ομάδες που την επισκέπτηκαν σε όλες τις διοργανώσεις σκόραραν τουλάχιστον δύο γκολ απέναντί της.
Τραυματίας είναι για τους γηπεδούχους ο Λαζάρεβιτς. Ο Νιανγκ λογικά θα μείνει στον πάγκο καθώς ο Ναμπάμπ είχε πολύ καλή απόδοση στο Ζερλάν, όπου και σκόραρε.
Ο αγώνας της Εβιάν με την Μαρσέιγ αναβλήθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στη Γαλλία. Στο τελευταίο ματς που έδωσε γνώρισε τον αποκλεισμό από το κύπελλο χάνοντας με 3-2 στη Βρετάνη από τη Ρεν.
Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη στα εκτός έδρας παιχνίδια από την αρχή της περιόδου έχοντας έξι ισοπαλίες και έξι ήττες. Μόνο σε ένα γήπεδο από αυτά που επισκέπτηκε φέτος διατήρησε ανέπαφη την εστία της. Στα πέντε προηγούμενα ταξίδια της γνώρισε ισάριθμες ήττες.
Ερέ, Λακέ, Μπεριγκό και Κάλενμπεργκ θα λείψουν λόγω τραυματισμών. Κελιφά και Μενσά επέστρεψαν από το Κόπα Άφρικα και ο πρώτος λογικά θα χρησιμοποιηθεί.
Πιθανές ενδεκάδες
Καέν (4-2-3-1): Thebaux, Montaroup, Sorbon, Heurtaux, Dam, Proment, Seube, Bulot, Frau, Hamouna, Nabab
Εβιάν (4-1-4-1): Andersen, Rippert, Angoula, Cambon, Djedje, Sorlin, Wass, Poulsen, Bi, Barbosa, Sagbo
Key Stat: 10/12 GG εκτός η Εβιάν, 8 συνεχόμενα.
Συμπέρασμα: H Kαέν μπορεί να προέρχεται από μεγάλο διπλό επί της Λυών, αλλά εμφανίζεται προβληματική στο γήπεδό της. Η Εβιάν μπορεί να βρίσκει δίχτυα με ευκολία, αλλά με ακόμη μεγαλύτερη άνεση δέχεται η ίδια γκολ. Το αμφίπλευρο σκοράρισμα δείχνει πιθανό και προσφέρεται στο 1,91 στον William Hill.


2-3 γκολ (1,95) στη Μασσαλία

Αυτό το σύνολο τερμάτων εμφανίστηκε στις 6 πρόσφατες εξόδους της Βαλενσιέν

2-3 γκολ (1,95) στη Μασσαλία H Mαρσέιγ θέλει να σκαρφαλώσει στην πρώτη τετράδα και δείχνει ασταμάτητη. Η Βαλενσιέν διανύει πάντως περίοδο φορμαρίσματος και δείχνει ικανή να την απειλήσει. Στα 2-3 γκολ (1,95) μας οδηγεί η στατιστική των δύο ομάδων.
Η Μαρσέιγ δεν αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική στο Εβιάν καθώς δεν το επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν. Στο τελευταίο της επίσημο παιχνίδι επικράτησε με 1-3 στην έδρα της Μπουρ και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου.
Παραμένοντας αήττητη επί οκτώ αγωνιστικές έχει καταφέρει να καλύψει το χάσμα από το γκρουπ των πρωτοπόρων και επικρατώντας επί της Βαλενσιέν ίσως βρεθεί για πρώτη φορά μετά από καιρό εντός της πρώτης τετράδας. Όπλο σε αυτή την πορεία ανάκαμψης είναι το Βελοντρόμ. Εκεί έχει μόλις μια ήττα από την αρχή της περιόδου και καμία κόντρα στις εννιά τελευταίες ομάδες που υποδέχθηκε (6-3-0).
Στην απουσία του Μπιά προστέθηκε και αυτή του Ρεμί που θα λείψει για περίπου τρεις εβδομάδες. Τα αδέρφια Αγιού επέστρεψαν από το Κόπα Άφρικα και είναι στη διάθεση του Ντεσάν.
Η Βαλενσιέν κατάφερε να πετύχει υπερπολύτιμη νίκη την περασμένη αγωνιστική με γκολ του Σαμασά στις καθυστερήσεις επί της Νανσί. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη επιτυχία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σε ματς όπου ικανοποίησε παράλληλα με την απόδοσή της.
Δείχνει να βρίσκει λύσεις στο επιθετικό της πρόβλημα καθώς στα οκτώ ματς που έχουν προηγηθεί σε όλες τις διοργανώσεις έχει καταφέρει να βρει δίχτυα. Εκτός Ενό εμφανίζεται εξαιρετικά αδύναμη με απολογισμό 1-2-9 και τέρματα 8-20. Πάντως στην πιο πρόσφατη έξοδό της έκανε σεφτέ κερδίζοντας μέσα στο Ντιζόν.
Σάντσεζ, Λαλά, Λεκά είναι τραυματίες. Εκτός αναμένεται να μείνει και ο Πουζόλ καθώς δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Πιθανές ενδεκάδες
Μαρσέιγ (4-2-3-1): Mandanda, Morel, N'Koulou, Diawara, Azpilicueta, Diarra, Cheyrou, Valbuena, Ayew, Amalfitano, Brandao
Βαλενσιέν (4-2-3-1): Pennetau, Bong, Mirin, Gil, Mater, Camara, Cohade, Danic, Kadir, Ducourtioux, Aboubakar
Key Stat: 2-3 γκολ σε 7/12 εντός της Μαρσέιγ και σε 9/12 εκτός της Βαλενσιέν.
Συμπέρασμα: H Mαρσέιγ σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά η Βαλενσιέν έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση από τα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα. Το 1,53 στον άσο κρίνεται χαμηλό και ίσως στο live προκύψει καλύτερη τιμή. Επιλογή το 2-3 γκολ σε απόδοση 1,95 στην bet365.


Επιστρέφει στα GG η Ντιζόν (1,95)

Ντέρμπι παραμονής με τις δύο ομάδες να θέλουν να αποφύγουν την ήττα

ΒΕΤ: Επιστρέφει στα GG η Ντιζόν (1,95) Την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην φετινή Λιγκ 1 ψάχνει η Νις κόντρα στην χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Με τους Τζοβιάλ, Κακουτά, Κορνιέ η Ντιζόν είναι εξαιρετική επιθετικά, αλλά στα μετόπισθεν θα έχει προβλήματα στις αντεπιθέσεις της φιλοξενούμενης. Στο 1,95 το GG.
Η Ντιζόν την Τετάρτη γνώρισε τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Παρί Σεν Ζερμέν με 0-1 χάρις σε γκολ του Νενέ. Παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές καθώς ο προπονητής της προτίμησε να ξεκουράσει κάποιους βασικούς ώστε να τους έχει φρέσκους στο αποψινό κρίσιμο παιχνίδι.
Η γηπεδούχος δεν έχει καταφέρει να φτάσει στη νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και αν ηττηθεί και απόψε δεν αποκλείεται να βρεθεί εντός της ζώνης υποβιβασμού.  Αν και επιθετικά βρίσκει με άνεση δίχτυα βασιζόμενη στους Τζοβιάλ, Κορνιέ και εσχάτως στο Κακουτά, αμυντικά παραμένει ασταθέστατη καθώς στα έντεκα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχει δει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της. Με 42 γκολ παθητικό έχει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.
Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών η γηπεδούχος. Ο Κακουτά δεν έπαιξε με την Παρί, αλλά αναμένεται να πάρει θέση βασικού.
Η Νις αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά σκληρό καρύδι εντός έδρας απέναντι στην Παρί και κατάφερε να την κρατήσει στο 0-0. Η άμυνά της φάνηκε αρκετά προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει τους πρωτοπόρους της κατηγορίας και δίκαια απέσπασε τον βαθμό.
Παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης και κύρια αιτία αυτού του γεγονότος είναι η εκτός έδρας επίδοσή της. Μακριά από το γήπεδό της δεν έχει κερδίσει φέτος (0-3-8), ενώ συνολικά αγνοεί τη νίκη στα δεκαεπτά τελευταία ταξίδια της. Στις φετινές εξορμήσεις έχει πετύχει μόνο οκτώ γκολ, με το under να έχει κάνει την εμφάνισή του σε 11/13 προηγούμενους αγώνες της στη Λιγκ 1.
Πεντεκότ, Ελεμπίκ και Πεϊτσίνοβιτς είναι οι παίκτες που θα λείψουν λόγω τραυματισμών από τον αποψινό αγώνα.
Πιθανές ενδεκάδες
Ντιζόν (4-2-3-1): Reynet, Diabate, Meite, Souprayen, Varrault, Kumordzi, Sankhare, Kakuta, Corgnet, Guerbert, Jovial
Νις (4-1-3-2): Ospina, Monzon, Gomis, Civelli, Clerc, Digard, Abriel, Anin, Mounier, Djedje, Mouloungui
Key Stat: 9/10 GG στα τελευταία επίσημα ματς της Ντιζόν.
Συμπέρασμα: Kρίσιμο ματς όσον αφορά την παραμονή. Η Ντιζόν θεωρητικά έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη εξαιτίας της ανυπαρξίας της Νις εκτός έδρας, αλλά με την άμυνα που διαθέτει δεν μπορεί κανείς να την εμπιστευτεί. Η Νις έχει αποδείξει πως όταν βρει χώρους μπορεί να αποδειχθεί απειλητική όπως έκανε κόντρα στην πρωταθλήτρια Λιλ πριν τις γιορτές (4-4). Οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν με το GG να πληρώνει 1,95 στον William Hill.


1,95 το 9ο εκτός έδρας GG της Οσέρ

13/22 φέτος η Σοσό, 17/22 η Οσέρ

BET:1,95 το 9ο εκτός έδρας GG της Οσέρ Mακριά από τις νίκες επί εννιά αγωνιστικές η Σοσό ψάχνει τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι ουραγών με την Οσέρ που δεν έχει κερδίσει φέτος μακριά από το Αμπέ Ντεσάν. Έφεση στο GG έχουν αμφότερες και με σύμμαχο την παράδοση στο Μπονάλ μπορούν να επιβεβαιώσουν το 1,95 του William Hill.
H Σοσό λόγω των αναβολών εξαιτίας του καιρού έδωσε τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια στα οποία μπόρεσε να πάρει μόλις ένα βαθμό. Στο πρόσφατο ματς κόντρα στη Ρεν ηττήθηκε με 1-0, όμως είχε πολύ καλή απόδοση και δίκαια διαμαρτύρεται για γκολ που της ακυρώθηκε.
Έχει βρεθεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας αγνοώντας τη νίκη επί εννιά αγωνιστικές (0-2-7). Μεγάλο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εσχάτως στο σκοράρισμα αποτυγχάνοντας να βρει δίχτυα σε 6/7 ματς που έχουν προηγηθεί. Στο Μπονάλ φέτος μόνο η Τουλούζ δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ η Σοσό μόλις κόντρα σε δύο αντιπάλους της δεν βρήκε δίχτυα. 7/10 GG μετρά εκεί και 13/22 συνολικά στο πρωτάθλημα.
Καρλάο, Μπρεσέ είναι τραυματίες ενώ από ελονοσία ταλαιπωρείται ο Μαϊγκά.
Η Οσέρ αυτοκτόνησε στο ματς με τη Λοριάν μένοντας στο 1-1. Κατάφερε να προηγηθεί με τον Μπολί και αγωνίστηκε επί 70 λεπτά με αριθμητικό πλεονέκτημα. Έχασε πολλές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της και το πλήρωσε στις καθυστερήσεις δεχόμενη την ισοφάριση από την ομάδα της Βρετάνης.
Στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές μετρά μόλις μια νίκη, ενώ επί εννιά συνεχόμενα παιχνίδια δέχεται γκολ. Μακριά από το Αμπέ Ντεσάν δεν έχει καταφέρει να κερδίσει φέτος (0-4-6), χάνοντας και στις πέντε πρόσφατες εξόδους της.
Κουλιμπαλί και Τραορέ δεν είναι διαθέσιμοι για τους φιλοξενούμενους λόγω τραυματισμών.
Πιθανές ενδεκάδες
Σοσό (4-2-3-1): Cros, Mikari, Perquis, Peybernes, Sauget, Yaya, Doubai, Camara, Martin, Boudebouz, Bakambu
Οσέρ (4-3-3): Sorin, Berthod, Grichting, Boly, Dudka, Segbefia, Ndinga, Mandjeck, Oliech, Tallec, Chafni
Κey Stat: 9/11 GG στα πρόσφατα μεταξύ τους ματς στο Μπονάλ.
Συμπέρασμα: Η ηττημένη του αποψινού αγώνα θα χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη της παραμονής. Αμφότερες έδειξαν αγωνιστική βελτίωση στα ματς που προηγήθηκαν. Αμυντικά δεν έχουν καταφέρει να βρουν σταθερότητα από την αρχή της χρονιάς και δύσκολα θα κρατήσουν τις εστίες τους ανέπαφες. Στο 1,95 το GG στον William Hill.


Για κόντρα η απόδοση της Μπράγκα

Κουρασμένη από το Γιουρόπα η φιλοξενούμενη

Για κόντρα η απόδοση της Μπράγκα Για πέταμα είναι το 1,90 της Μπράγκα στη δύσκολη έδρα της Ζιλ Βισέντε, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από σερί νίκες, αλλά και αγώνα στο Γιουρόπα Λιγκ. Αξίζει η κόντρα στο 1,90 της Bet365.

Από απογοήτευση και κούραση έρχεται η Μπράγκα μετά το 0-2 από την Μπεσίκτας για το Γιουρόπα, με μια Ζιλ Βισέντε να έχει φέτος μόλις μία ήττα εντός και στα τελευταία ματς να δείχνει πως έχει πιάσει φόρμα.

Δεν ήταν πυροτέχνημα το 3-1 επί της Πόρτο πριν τρεις εβδομάδες για τη Ζιλ Βισέντε, η οποία την περασμένη Κυριακή ζευγάρωσε τις νίκες της με το εκτός έδρας 2-0 κόντρα στην Ακαδέμικα. Αν βάλουμε ενδιάμεσα και τη νίκη επί της Σπόρτινγκ για το κύπελλο εκτός έδρας, η ομάδα διανύει μια πολύ καλή περίοδο, στην οποία δείχνει πως μπορεί να κοντράρει ακόμα και τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας. Και όλα αυτά τη στιγμή που η Ζιλ Βισέντε έχει απουσίες, αφού παραμένουν εκτός οι φορ Ρομπέρτο και Κάρλος, ενώ τουλάχιστον επιστρέφουν ο μπακ Κεσάρα και ο χαφ Βιλέλα.

Μόλις μία ήττα, το 0-3 από τη Νασιονάλ, έχει εντός έδρας η Ζιλ Βισέντε, η οποία με το 3-1 επί της Πόρτο στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της έχει απολογισμό 3-4-1 με τέρματα 10-8. Μετράει 4/8 over και ισάριθμα GG, ενώ σπάνια κερδίζει από το ημίχρονο όταν αγωνίζεται στην έδρα της (2/8).

Η Μπράγκα διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας με επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όμως την Τρίτη κόντρα στην Μπεσίκτας παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με 0-2 εντός έδρας. Φταίει φυσικά και το γεγονός πως η Μπράγκα αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες, όμως σε κανένα σημείο δεν θύμισε την περσινή ομάδα που είδαμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Στροφή πλέον στο πρωτάθλημα, όπου η ομάδα έχει καταφέρει να μειώσει τη διαφορά από την Πόρτο στους τρεις βαθμούς και να ονειρεύεται ακόμα την απευθείας έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο τελευταίο παιχνίδι της εκεί επικράτησε άνετα με 3-0 της Σετούμπαλ εντός έδρας.

Εκτός η Μπράγκα έχει απολογισμό 4-3-2 με τέρματα 12-10, έχει 5/9 under και 4/9 NG, ενώ στα τρία τελευταία ματς έχει φέρει ισάριθμα over και GG. Προβληματίζει πάντως ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αφού δεν κερδίζει ποτέ εκεί όταν αγωνίζεται εκτός (0-4-5).

Key Stat: Η σκληρή έδρα της Ζιλ Βισέντε που έχει λυγίσει ακόμα και την Πόρτο, η κούραση της Μπράγκα και το γεγονός πως τα τελευταία δέκα χρόνια, η γηπεδούχος έχει απολογισμό 4-0-1 όποτε υποδέχεται την Μπράγκα.

Συμπέρασμα: Είναι πάντα δύσκολο να κοντράρεις μια ομάδα που προέρχεται από επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όμως η Βισέντε εντός δεν αστειεύεται, έχει μόλις μία ήττα και μπορεί να εκμεταλλευτεί την απογοήτευση των φιλοξενούμενων. Στο 1,90 το 1Χ στην Bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.