Θα βρούμε δίχτυα σήμερα?

Καλησπέρα σε όλους.
Μια παύση κάναμε εχθές γιατί πρέπει να ξέρουμε και πότε να σταματάμε αρκετές φορές.

Για σήμερα πιστεύω να δικαιωθούμε στις επιλογές μας.

Υψηλό το over (2,30) στο Ουντινέζε-ΠΑΟΚ

Από οκτώ συνεχόμενα over και goal-goal προέρχεται η Ουντινέζε

Υψηλό το over (2,30) στο Ουντινέζε-ΠΑΟΚ Η Ουντινέζε θα αγωνιστεί με σημαντικές απουσίες και προέρχεται από οκτώ συνεχόμενα over και goal-goal εντός συνόρων. Ο ΠΑΟΚ έχει μόνο μία ήττα στα 13 τελευταία του εκτός έδρας στην Ευρώπη, από τα οποία δεν σκόραρε μόνο στα δύο. Στο 2,30 το over στην Bet365.
Την πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Ουντινέζε, που αν και προηγήθηκε κόντρα στην ελλιπέστατη Μίλαν με γκολ του Ντι Νατάλε δέχτηκε δύο γκολ μετά το 77’ και ηττήθηκε με 1-2, πέφτοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
Ωστόσο, παραμένει η καλύτερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας με απολογισμό 10-1-1 και γκολ 23-7. Αυτό που έχει αλλάξει συγκριτικά με το «σφιχτό» της ξεκίνημα είναι ο αριθμός των γκολ που σημειώνονται στα παιχνίδια της καθώς προέρχεται από οκτώ σερί over και goal-goal (7 στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο).
Εκτός από την ήττα από την Μίλαν οι γηπεδούχοι έχασαν και δύο σημαντικότατα στελέχη της φετινής τους πορείας με τον μέσο Ίσλα και τον σκόρερ Ντι Νατάλε να τραυματίζονται και να μην είναι διαθέσιμοι, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή και των μέσων Μπαντού και Ασαμόα, που επέστρεψαν πρόσφατα από το Κόπα Άφρικα. Επιπλέον, δεν είναι δηλωμένοι ο μέσος Φερνάντες και ο επιθετικός Τόριε.
Η Ουντινέζε έχει παίξει έξι φορές με ελληνικές ομάδες και δεν έχει φέρει ποτέ ισοπαλία (4-0-2), έχοντας κάνει το απόλυτο στην Ιταλία με 3/3 νίκες.
Αν και αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επιστρέψει άμεσα από την ήττα από τον Ολυμπιακό κερδίζοντας στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ με 0-2 και ανέβηκε ξανά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Στα τελευταία δώδεκα στο πρωτάθλημα έχει μόνο μία ήττα (8-3-1), ενώ είναι εντυπωσιακό και το σερί του και στην Ευρώπη, καθώς δεν έχει χάσει στα 11 τελευταία του ευρωπαϊκά παιχνίδια (6-5-0), έχοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα πέντε φετινά εκτός έδρας ματς. Συνολικά και μετά την επιστροφή του στα ευρωπαϊκά σαλόνια το 2009 έχει μόνο μία ήττα στα 13 εκτός έδρας παιχνίδια (5-7-1).
Στην Ιταλία, ωστόσο, μετράει μόνο ήττες (4/4) και κόντρα σε ιταλικές ομάδες έχει απολογισμό 1-2-5, έχοντας κερδίσει μόνο την Ουντινέζε τη σεζόν 2000-01. Ο Μπόλονι ενισχύεται από τις επιστροφές των Αθανασιάδη και Λάζαρ, που ήταν τιμωρημένοι στην Κρήτη με τον πρώτο όμως να είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού, ενώ άφησε εκτός τους τραυματίες Γλύκο, Έτο, Κατσικά και Ίβιτς.
Και τα τρία παιχνίδια του ΠΑΟΚ στον όμιλο ήταν over, ενώ από τα τελευταία 13 εκτός έδρας ευρωπαϊκά του παιχνίδια ο Δικέφαλος δεν σκόραρε μόνο στα δύο.
Πιθανές ενδεκάδες:
Ουντινέζε (3-5-1-1): Handanovic – Benatia, Danilo, Domizzi – Basta, Battocchio, Pazienza, Pinzi, Armero – Abdi (ή Fabbrini) – Floro Flores.
ΠΑΟΚ (4-3-3): Κρέσιτς – Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ – Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης – Σαλπιγγίδης, Γιάννου (ή Αθανασιάδης), Γεωργιάδης.
Key Stat: Από οκτώ σερί over και goal-goal προέρχεται η Ουντινέζε, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε στην Ευρώπη μόνο στα δύο από τα 13 τελευταία του εκτός έδρας παιχνίδια.
Συμπέρασμα: Η Ουντινέζε δέχεται εύκολα γκολ τελευταία και προέρχεται από οκτώ συνεχόμενα over και goal-goal. Ο ΠΑΟΚ είναι αξιόπιστος εκτός έδρας στην Ευρώπη και του ταιριάζουν τέτοια παιχνίδια, όπου βρίσκει χώρους να βγει στις αντεπιθέσεις. Ο Δικέφαλος δεν έχει σκοράρει μόνο σε δύο από τα τελευταία 13 εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη, ενώ και τα τρία φετινά του εκτός έδρας παιχνίδια στον όμιλο ήταν over. Στο 2,30 προσφέρεται το over στην Bet365, πιο συντηρητική επιλογή το over 2 που πληρώνει 1,725 στην ίδια εταιρία.


Διπλό στο Άμστερνταμ η Γιουνάιτεντ

Δεν εκμεταλλεύεται πλέον την έδρα του ο Άγιαξ

Διπλό στο Άμστερνταμ η Γιουνάιτεντ Xωρίς υποχρεώσεις εντός των συνόρων το ερχόμενο σαββατοκύριακο η Γιουνάιτεντ αναμένεται να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο Άμστερνταμ κόντρα στον απογοητευτικό Άγιαξ. Υποχωρεί το διπλό, στο 1,83
O Άγιαξ φαίνεται πως δύσκολα θα υπερασπιστεί φέτος τον τίτλο στην Eredivisie. Το Σάββατο κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της μέτρια φέτος Μπρέντα με 0-2. Αυτή ήταν μόλις η πρώτη του νίκη στο 2012 μετά από τέσσερις αποτυχημένες απόπειρες σε πρωτάθλημα και κύπελλο με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην έκτη θέση της βαθμολογίας.
Οι Ολλανδοί έπεσαν θύματα της Λυών στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική έδειχναν απόλυτο φαβορί για να ακολουθήσουν τη Ρεάλ στην επόμενη φάση, αλλά το 1-7 των Γάλλων στο Ζάγκρεμπ σε συνδυασμό με το 0-3 της Ρεάλ στο Άμστερνταμ τους άφησε στην τρίτη θέση.
Με εξαίρεση τα προκριματικά ο Άγιαξ έχει αποτύχει να βρει δίχτυα σε 5/6 προηγούμενα ματς στην Ευρώπη. Η έδρα του δεν φοβίζει κανέναν πλέον καθώς από εκεί έχουν περάσει νικηφόρα 3/4 ομάδες που πρόσφατα την επισκέπτηκαν σε όλες τις διοργανώσεις. Κόντρα σε αγγλικές ομάδες μετρά μόλις μια νίκη σε δέκα αναμετρήσεις (επί της Νότιγχαμ το 1980).
Μοναδική σημαντική απουσία αυτή του Φαν ντερ Βιλ τον οποίο θα αντικαταστήσει ο Κόπερς.
Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και παράλληλα εκδίκηση για τον αποκλεισμό της από το κύπελλο. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να μένει στη σκιά της συμπολίτισσας Σίτι η οποία προπορεύεται στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ.
Τραγική ήταν η πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς κατάφερε να μείνει εκτός συνέχειας παρά το γεγονός ότι στο ματς της αυλαίας χρειαζόταν απλά να μην χάσει στη Βασιλεία. Οι "κόκκινοι διάβολοι" μετρούσαν 7/8 αγώνες εκτός έδρας στην Ευρώπη χωρίς να δεχθούν γκολ, όμως στους πέντε πιο πρόσφατους η εστία τους έχει παραβιαστεί.
Αγώνες κυπέλλου έχει το πρόγραμμα εντός των συνόρων  το ερχόμενο σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα να δίνεται στον Φέργκιουσον η ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο Άμστερνταμ καθώς από τον συγκεκριμένο θεσμό έχει αποκλειστεί. Άντερσον, Βίντιτς, Όουεν, Φλέτσερ παραμένουν εκτός, ενώ οι Εβρά, Γκιγκς και Μπερμπάτοφ δεν ταξίδεψαν. Κλέβερλι, Τζόουνς, Σμόλινγκ επιστρέφουν, ενώ αμφίβολος είναι ο Νάνι.
Πιθανές ενδεκάδες
Άγιαξ (4-3-3): Vermeer, Anita, Vertonghen, Alderweireld, Koppers, Eriksen, Janssen, Enoh, Bulykin, Jong, Sulejmani
Μάντσεστερ Γ. (4-4-2): De Gea, Fabio, Smalling, Evans, Rafael, Park, Carrick, Scholes, Young, Rooney, Wellbeck
Key Stat: 5/7 νίκες για τη Γιουνάιτεντ κόντρα σε ολλανδικές ομάδες (5-1-1).
Συμπέρασμα: Η Γιουνάιτεντ στοχεύει σε κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, που είναι το μόνο τρόπαιο που λείπει από τη συλλογή της επί θητείας Άλεξ Φέργκιουσον. Απέναντι στον ντεφορμέ Άγιαξ έχει τις δυνατότητες να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Υποχωρεί σταδιακά το διπλό, το οποίο μπορεί να βρει κανείς στο 1,83

Κούραση & κρύο απειλούν την Μπιλμπάο?

12 παιχνίδια σε 40 μέρες έχουν δώσει οι Βάσκοι

Κούραση & κρύο απειλούν την Μπιλμπάο Η Λοκομοτίβ προέρχεται από μεγάλο διάστημα απραξίας, αλλά θα έχει με το μέρος της τον καιρό με τη θερμοκρασία στη Μόσχα να κινείται στα μείον. Η Μπιλμπάο αγωνίζεται ανελλιπώς μέσα στο 2012 και ίσως της βγει η κούραση.
Από αγωνιστική απραξία δύο μηνών προέρχεται η Λοκομοτίβ Μόσχας, παίζοντας το τελευταίο της ματς στις 14 Δεκεμβρίου στην ήττα 5-3 από την Άντερλεχτ, σε ένα παιχνίδι όπου παιζόταν μόνο η πρωτιά του ομίλου, αφού η πρόκριση είχε κριθεί.
Το πρωτάθλημα επαναρχίζει στις αρχές Μαρτίου και οι γηπεδούχοι έδωσαν στα τέλη Ιανουαρίου τρία φιλικά για να επιστρέψουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Εντός έδρας στο πρωτάθλημα (όπου τερμάτισαν στην έκτη θέση) έχουν απολογισμό 7-5-3, ενώ στον όμιλο είχαν δύο νίκες και μία ήττα.
Κόντρα σε ισπανικές ομάδες έχουν μόνο μία νίκη στις 12 φορές που τέθηκαν αντιμέτωποι (1-3-8, 1-2-4 εντός έδρας). Ο Παβλιουτσένκο επέστρεψε στη Ρωσία για λογαριασμό της Λοκομοτίβ, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς να έχουν αναφερθεί άλλα προβλήματα απουσιών. Το παιχνίδι θα γίνει στο Λουζνίκι και όχι στη φυσική έδρα της Λοκομοτίβ λόγω της κακοκαιρίας.
Μετά από καιρό και έχοντας εξασφαλίσει την πρόκρισή της στον τελικό του κυπέλλου με το επιβλητικό 6-2 κόντρα στην Μιραντές, η Μπιλμπάο ηττήθηκε από την Μπέτις με 2-1 με γκολ στο 91’, παίζοντας από το 64’ και μετά με παίκτη λιγότερο κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-1.
Αυτό ήταν το 12ο παιχνίδι της μέσα στο 2012 και μόλις η δεύτερη ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις από τις 14 Δεκεμβρίου και μετά (9-3-2). Η ομάδα του Μπιέλσα έχει ρεκόρ 3-4-4 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ προκρίθηκε ως πρώτη με απολογισμό 4-1-1.
Συγκριτικά με το παιχνίδι πρωταθλήματος επιστρέφει ο Γκαμπιλόντο από τραυματισμό και ο οργανωτής Ερέρα από τιμωρία, με τον Μπιέλσα να μην αντιμετωπίζει κανένα σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρία.
Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Iraizoz – Aurtenetxe, Amorebieta, Javi Martinez, Iraola – Itturaspe, De Marcos – Susaeta, Ander Herrera, Muniain – Llorente.
Key Stat: Για την Μπιλμπάο θα είναι το 13ο παιχνίδι της τις τελευταίες 45 μέρες (παίζει περίπου ένα κάθε τρεις μέρες).
Συμπέρασμα: Όπως αποδείχθηκε και με την Ρούμπιν Καζάν, η αγωνιστική απραξία των Ρώσων είναι καταλυτική για την έκβαση των παιχνιδιών. Η Μπιλμπάο ταξίδεψε, όμως, «σκασμένη» από τα συνεχή παιχνίδια παίζοντας εδώ και ενάμισι μήνα ανά τρεις ημέρες ανελλιπώς. Οι Ρώσοι έχουν και τον καιρό με το μέρος τους,επιλογή το goal/goal.

Γκολ εκατέρωθεν στο Βουκουρέστι

Αήττητη στα 8 τελευταία εκεί η Στεάουα

Γκολ εκατέρωθεν στο Βουκουρέστι H Στεάουα είναι πανίσχυρη στο Βουκουρέστι και παρά την αγωνιστική απραξία έδειξε καλό πρόσωπο στα πρόσφατα φιλικά. Η Τβέντε έχει αποτύχει να σκοράρει μόλις δύο φορές φέτος και θα ψάξει το εκτός έδρας τέρμα. 1,83 αποδίδει το αμφίσκορο αποτέλεσμα.
Η Στεάουα έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τις 19 Δεκέμβρη καθώς έκτοτε έχει διακοπεί το εγχώριο πρωταθλήμα στο οποίο βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Έκανε μίνι προετοιμασία στην Τουρκία ενόψει των αγώνων της Ευρώπης με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ήττες σε φιλικά παιχνίδια που έδωσε. Σε όλα κατάφερε να σκοράρει, αλλά μόνο σε ένα διατήρησε ανέπαφη την εστία της.
Πήρε την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική των ομίλων κερδίζοντας με 3-1 την ΑΕΚ Λάρνακας, ακολουθώντας στην επόμενη φάση την Σάλκε. Εμφανίζεται πανίσχυρη στο Βουκουρέστι καθώς εκεί δεν έχει ηττηθεί στα οκτώ πρόσφατα ματς στην Ευρώπη (5-3-0). Σκόραρε απέναντι σε 14/15 ομάδες που υποδέχθηκε φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.
Λατοβλέβιτσι και Μπουρτσεάνου δεν είναι διαθέσιμοι. Τσίπτσιου, Ντανανάε και Χίριτσες αποκτήθηκαν στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο.
Η Τβέντε έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην κορυφή χάνοντας στο τοπικό ντέρμπι από την Χέρακλες με 2-3. Παραμένει ωστόσο σε τροχιά τίτλου καθώς απέχει μόλις έξι βαθμούς από τη δυάδα των πρωτοπόρων, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.
Στη φάση των ομίλων με άνεση τερμάτισε στην κορυφή αφήνοντας πίσω της Βίσλα, Φούλαμ και Οντένσε. Επιθετικά δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα καθώς σκόραρε σε όλα τα ματς του ομίλου, ενώ με 54 γκολ έχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Eredivisie.
Λαντζάατ και Τιεντάλι αναμένεται να είναι στη διάθεση του ΜακΛάρεν, που ντεμπουτάρει με την Τβέντε στην Ευρώπη.
Key Stat: Μόνο σε δύο φετινά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις δεν έχει σκοράρει η Τβέντε.
Συμπέρασμα: Στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός η Στεάουα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Η Τβέντε πάντως δεν είναι αμελητέα ποσότητα και με τον τρόπο που αγωνίζεται μπορεί άνετα να σκοράρει απέναντί της. Ικανές να βρουν δίχτυα αμφότερες με το GG να προσφέρεται στο 1,83 στην bet365. Πάντως το ματς ίσως αναβληθεί αν ο καιρός που επικρατεί στην ρουμανική πρωτεούσα συνεχίσει να είναι το ίδιο άσχημος όπως τις προηγούμενες ημέρες.


Οver (1,80) στο Αλκμάαρ-Άντερλεχτ

Αήττητες ως τώρα οι δύο ομάδες στο Γιουρόπα Λιγκ

Οver (1,80) στο Αλκμάαρ-Άντερλεχτ Aλκμάαρ και Άντερλεχτ παραμένουν αήττητες στο Γιουρόπα Λιγκ και προελαύνουν στα εγχώρια πρωταθλήματα. Εξαιρετικό το over στο 1,80 της bet365,
H Αλκμάαρ πραγματοποιεί εκπληκτική χρονιά και βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους που είχε θέσει από την αρχή της περιόδου. Βρίσκεται στην πρώτη θέση της Eredivisie, έχει περάσει στα ημιτελικά του κύπελλου, ενώ ως επιτυχία λαμβάνεται και το γεγονός ότι συνεχίζει στη νοκ άουτ φάση του Γιουρόπα Λιγκ.
Το Σάββατο δεν συνάντησε καμία δυσκολία κόντρα στην Εξέλσιορ κερδίζοντας με 2-0, έχοντας και δύο δοκάρια για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ. Ήταν η τρίτη διαδοχική της νίκη το τελευταίο διάστημα σε παιχνίδια όπου συνολικά σημείωσε δέκα γκολ.
Το GG εμφανίστηκε σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από την Μέταλιστ, ούσα αήττητη στη διοργάνωση, αλλά με την ισοπαλία να εμφανίζεται σε 5/6 αγώνες της. Χωρίς προβλήματα η αποστολή της.
Η Άντερλεχτ δείχνει αποφασισμένη να ανακτίσει τα πρωτεία στο Βέλγιο και για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει ομάδα ικανή να την συναγωνιστεί. Κατάφερε δικαιότατα να περάσει από την απόρθητη μέχρι την Κυριακή έδρα της Σταντάρ με 1-2 και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας σε απόσταση επτά βαθμών από την Μπριζ που ακολουθεί.
Στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν η μοναδική ομάδα που κατάφερε να κάνει το 6/6 στη φάση των ομίλων. Δέχθηκε πέντε γκολ, αλλά σημείωσε δεκαοκτώ η ίδια. Οι Βέλγοι μετρούν τέσσερις σερί εκτός έδρας νίκες στο Γιουρόπα Λιγκ φέτος στις οποίες σκόραραν ακριβώς δύο γκολ κόντρα σε κάθε αντίπαλο.
Μόλινς και Βάργκας είναι οι μοναδικές απουσίες των φιλοξενούμενων οι οποίες ωστόσο είναι μακροχρόνιες.
Πιθανές ενδεκάδες
Αλκμάαρ (4-3-3): Esteban, Poulsen, Viergever, Moisander, Rijnen, Martens, Elm, Maher, Holman, Benschop, Beerens
Άντερλεχτ (4-4-2): Proto, Wasilewski, Safari, Juhasz, Deschacht, Kouyate, Kjestan, Gillet, Biglia, Jovanovic, Suarez
Κey Stat: 6/8 over για την Άντερλεχτ στα φετινά ματς του Γιουρόπα Λιγκ.
Συμπέρασμα: Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και θα ψάξουν την πρόκριση στην επόμενη φάση που θα τις φέρει αντιμέτωπες με το νικητή του ζευγαριού Ουντινέζε-ΠΑΟΚ. Ανοιχτό παιχνίδι προβλέπεται με τις επιθέσεις τους να είναι εξαιρετικά δραστήριες. Το over βρίσκεται στο 1,80 αυτή την ώρα στην bet365.


Στο 1,79 η νίκη του Αννόβερου αλλά θα προτιμήσουμε το over.

Η Κλαμπ Μπριζ δεν έχει κερδίσει ποτέ στη Γερμανία (0-3-8)

Στο 1,79 η νίκη του Αννόβερου Αν και με πολλές ισοπαλίες το Αννόβερο «τρέχει» ένα μεγάλο αήττητο σερί στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας είναι πολύ αξιόπιστο, με την Κλαμπ Μπριζ να είναι σε καλή κατάσταση, αλλά να μην έχει κερδίσει ποτέ στη Γερμανία. Στο 1,79 ο άσος
Το Αννόβερο συνέχισε την προηγούμενη αγωνιστική το αήττητο σερί του, φέρνοντας άλλη μία ισοπαλία στην έδρα της Μάιντζ με 1-1, σε παιχνίδι όπου ισοφάρισε στο 89’.
Στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε μέσα στο 2012 παραμένει αήττητο με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, δεχόμενο μόνο ένα γκολ. Όλα ήταν under και τα τρία και under 1,5. Οι γηπεδούχοι έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (7-10-4) και εντός έδρας παραμένουν αήττητοι με πέντε νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.
Συνολικά δεν έχουν ηττηθεί σε όλες τις διοργανώσεις από τις 30 Νοεμβρίου (3-5-0) και στο πρωτάθλημα από τις 19 Νοεμβρίου (2-6-0), με τα οκτώ αήττητα παιχνίδια πρωταθλήματος να είναι όλα under.
Συγκριτικά με το παιχνίδι πρωταθλήματος επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Πόγκατετζ, ενώ έχει επιστρέψει από το Κόπα Άφρικα και ο επιθετικός Για Κόναν, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα απουσιών.
Η Κλαμπ Μπριζ προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα με γκολ 13-2 και πλησίασε την Άντερλεχτ στο -7. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο το ντέρμπι με την Γάνδη επικρατώντας εκτός έδρας με 1-3 με το σκορ να είναι 0-3 μέχρι το 88’.
6-3-4 είναι το ρεκόρ της εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, αλλά η ομάδα του Κρίστοφ Ντάουμ δεν έχει κερδίσει ποτέ στη Γερμανία, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες.
Σταθερά εκτός οι μέσοι Οτζίτζα (4 γκολ) και Μπλοντέλ και οι αμυντικοί Ντε Γιονγκ και Φαν Χάισεχεμ, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο τερματοφύλακας Γιοργκάσεβιτς και ο μέσος Μπακένγκα.
Key Stat: Η Κλαμπ Μπριζ δεν έχει κερδίσει ποτέ στη Γερμανία, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες.
Συμπέρασμα: Το Αννόβερο είναι πολύ αξιόπιστο εντός έδρας και «τρέχει» μεγάλο αήττητο σερί στο πρωτάθλημα. Η Κλαμπ Μπριζ ταξίδεψε με απουσίες αλλά σε καλή κατάσταση, σε μία χώρα όμως που δεν έχει κερδίσει ποτέ (0-3-8). Οι Γερμανοί έχουν το προβάδισμα αλλά το over θα είναι το σημείο το οποίο θα επιλέξουμε.


Πληρώνει το over στην Τραπεζούντα

7 σερί η γηπεδούχος στα προηγούμενα παιχνίδια της

BET: Πληρώνει το over στην Τραπεζούντα H Tραμπζονσπόρ εμφανίζεται καταιγιστική επιθετικά στα τελευταία παιχνίδια της, αλλά δεν αποφεύγει να δεχθεί το γκολ. Η Αϊντχόφεν βρίσκεται σε φόρμα, αλλά δεν κρατάει το μηδέν στην εστία της στους αγώνες που έχουν προηγηθεί. Στο 1,975 το over στην bet365.
Η Τραμπζονσπόρ φαίνεται αδύνατο να κυνηγήσει τον τίτλο καθώς έχει μείνει έντεκα βαθμούς μακριά από την Γαλατασαράι, αλλά εξακολουθεί να διεκδικεί την έξοδό της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είχε κανένα πρόβλημα στο ματς της Παρασκευής με την Γκαζιαντέπ επικρατώντας με 4-1.
Στις εξόδους της εμφανίζεται μέτρια, αλλά μπροστά στο κοινό της είναι καταιγιστική, σκοράροντας 31 φορές, περισσότερες από κάθε άλλη γηπεδούχο. Μετρά επτά διαδοχικές νίκες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις σε ματς όπου το over εμφανίστηκε έξι φορές.
Στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε ιδανικά κερδίζοντας μέσα στο Μιλάνο την Ίντερ, όμως τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να εξασφαλίσει την τρίτη θέση εις βάρος της Λιλ. 8/9 under εμφανίστηκαν στα φετινά της ματς στην Ευρώπη.
Αμφίβολος δίνεται ο στόπερ Κατσάρ, ενώ λόγω τιμωρίας αναμένεται να λείψει ο μέσος Ζοκορά.
Η PSV διανύει μια πολύ καλή χρονιά ως τώρα καθώς βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους. Πέρα από το γεγονός ότι συνεχίζει στην Ευρώπη, έχει βρεθεί στην κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος, ενώ συνεχίζει και στα ημιτελικά του κυπέλλου.
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε υποδεχόμενη την Ντε Γκράαφτσαπ την Κυριακή κερδίζοντάς την με 4-1. Η επίθεσή της, καλύτερη της Eredivisie με 57 γκολ, ήταν καταιγιστική, αλλά για ένατη φορά στα δέκα τελευταία παιχνίδια είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της.
Σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος αναμένεται να επιστρέψει ο Μανόλεφ. Διαθέσιμος ο Βέιναλντουμ
Πιθανές ενδεκάδες
Τράμπζονσπορ (4-4-2): Zenging, Celustka, Glowacki, Kacar, Cech, Balci, Colman, Da Costa, Altintop, Paulo Henrique, Yilmaz
Αϊντχόφεν (4-3-3): Issakson, Derijk, Bouma, Marcelo, Willems, Wijnaldum, Toivonen, Strootman, Labyad, Matavz, Mertens
Key Stat: Η Τραμπζονσπόρ έχει δεχθεί γκολ σε 10/12 προηγούμενα εντός σε όλες τις διοργανώσεις.
Συμπέρασμα: Οι Τούρκοι γνωρίζοντας ότι εκτός έδρας είναι εμφανώς πιο αδύναμοι θα ψάξουν ένα ασφαλές σκορ στο πρώτο παιχνίδι. Η άμυνά τους ωστόσο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και απέναντι στην καλύτερη επίθεση του ολλανδικού πρωταθλήματος θα βρει πολλές δυσκολίες. 1,975 πληρώνει το over στην bet365.


NG (1,70) επί Σιμεόνε η Ατλέτικο

Δεν έχει χάσει ούτε έχει δεχθεί γκολ με τον Αργεντίνο στον πάγκο της

NG (1,70) επί Σιμεόνε η Ατλέτικο H Λάτσιο θα εμφανιστεί με πολλά προβλήματα στο ματς του Γιουρόπα Λιγκ, απέναντι στην αναγεννημένη επί Σιμεόνε Ατλέτικο. Μεγάλη έμφαση δίνουν πλέον στην άμυνα οι Ισπανοί που δεν έχουν δεχθεί ακόμη γκολ με τον Αργεντίνο στον πάγκο τους. 1,70 πληρώνει το NG στο Ολίμπικο.
Η Λάτσιο τα πηγαίνει εξαιρετικά ως τώρα στο Καμπιονάτο και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Στο πρόσφατο ματς με την Τσεζένα οι πολλές απουσίες την προβλημάτισαν ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα όταν και βρέθηκε να χάνει με 0-2. Στην επανάληψη έδειξε αποφασισμένη να ανατρέψει την κατάσταση και το κατάφερε μέχρι το 63ο λεπτό κερδίζοντας τελικά με 3-2.
Οι Ρωμαίοι δεν έχουν γνωρίσει την ήττα στα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στο Ολίμπικο σε όλες τις διοργανώσεις (6-2-0). Μόνο σε 1 από τα 23 προηγούμενα παιχνίδια στην Ευρώπη έχουν αποτύχει να σκοράρουν.
Μετ'εμποδίων έγινε η προετοιμασία για το ματς του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς τα γήπεδα στο προπονητικό της κέντρο έχουν καταστραφεί από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών. Πέρα από αυτό ο Ρέια έχει να αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα απουσιών. Ρόκι, Μάουρι, Μπρόκι, Τσάνα, Ντίας, Ράντου δεν αναμένεται να αγωνιστούν, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Λούλιτς. Ίσως ντεμπουτάρει ο Καντρέβα.
Η Ατλέτικο έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Πριμέρα μένοντας στο 0-0 με την Ράσινγκ. Έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ δεν απειλήθηκε σημαντικά στην άμυνα.
Παρέμεινε αήττητη για έκτο σερί παιχνίδι (3-3-0), όσο διάστημα δηλαδή καθοδηγείται από τον Σιμεόνε. Με τον Αργεντίνο τεχνικό οι ροχιμπλάνκος δείχνουν απροσπέλαστοι αμυντικά καθώς δεν έχουν δεχθεί ακόμη γκολ.
Γκοντίν και Τιάγκο είναι οι μοναδικοί αμφίβολοι. Διαθέσιμος ο Μιράντα που εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής.
Πιθανές ενδεκάδες
Λάτσιο (4-4-2): Marchetti, Zauri, Stankevicius, Diakite, Konko, Ledesma, Matuzalem, Gonzalez, Hernanes, Candreca (Lulic), Klose
Ατλέτικο (4-2-3-1): Courtois, Juanfran, Perea, Dominguez, Filipe, Tiago, Gabi, Diego, Adrian, Turan, Falcao
Key Stat: 7/10 ΝG για την Ατλέτικο στα πρόσφατα ματς στην Ευρώπη.
Συμπέρασμα: Η Ατλέτικο δίνει πλέον μεγάλη προσοχή στην άμυνα, η οποία δείχνει ανίκητη. Στο Ολίμπικο θα προσπαθήσει να μην δεχθεί γκολ και να αξιοποιήσει κάποια αντεπίθεση. Πάντως και το 0-0 δεν θα την δυσαρεστήσει. Επιλογή το NG στο 1,70

1,65 το under στο Βίσλα-Σταντάρ

4/6 παιχνίδια της Σταντάρ στον όμιλο ήταν under

1,65 το under στο Βίσλα-Σταντάρ Ένα ακόμα παιχνίδι που αναμένεται να διεξαχθεί σε πολύ κακές καιρικές συνθήκες. Η Βίσλα δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα, έχοντας όμως 14/17 under (1,65 στην Bet365), ενώ η Σταντάρ είχε φέρει 4/6 under στον όμιλο με μόνο ένα γκολ παθητικό.
Η Βίσλα προκρίθηκε στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ από… σπόντα, αφού χρειάστηκε ένα γκολ της αδιάφορης Οντένσε στην έδρα της Φούλαμ στο 93’ για να βρεθεί κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό των αγώνων στη δεύτερη θέση του ομίλου. Πορεύεται εδώ και καιρό με τον τεχνικό Μόσκαλ, ο οποίος ξεκίνησε ως υπηρεσιακός κι έγινε τελικά μόνιμος.
Στο πρωτάθλημα έχει να αγωνιστεί από τις 9 Δεκεμβρίου και δεν τα πηγαίνει καλά, αφού βρίσκεται στο -10 από την κορυφή και στην 6η θέση της βαθμολογίας. Εντυπωσιακός ο αριθμός των under της στο πρωτάθλημα, μετρώντας 14/17! Εντός έδρας έχει ρεκόρ 5-0-4 και αγνοεί την ισοπαλία ανεξαρτήτως διοργάνωσης από τις 20 Αυγούστου. Σταθερά εκτός ο μέσος Σομπολέφσκι και ο επιθετικός Μπογκούσκι.
Η Σταντάρ Λιέγης ηττήθηκε για πρώτη φορά την προηγούμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα μέσα στο 2012 στο ντέρμπι μίσους με την Άντερλεχτ με 1-2 και παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και στο -12 από την κορυφή. Αυτή ήταν και η πρώτη της φετινή εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.
Στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ προκρίθηκε δίκαια και σχετικά εύκολα, τερματίζοντας πρώτη στον όμιλο με απολογισμό 4-2-0 και γκολ 9-1. 4/6 αυτά παιχνίδια της ήταν under, ενώ είναι αήττητη και σε όλα τα φετινά της παιχνίδια στη διοργάνωση (6-2-0). Τραυματίες είναι οι μέσοι Γκονζάλες, Βαν Ντάμε και Μπουζάγκλο, θα λείψει και ο εξτρέμ Μπιά, ενώ αμφίβολος είναι ο βασικός μέσος Μπέιενς.
Key Stat: Η Βίσλα έχει φέρει 14/17 under στο εγχώριο πρωτάθλημα.
Συμπέρασμα: Η Βίσλα είναι άλλη μια ομάδα που προέρχεται από μεγάλο διάστημα απραξίας. Η Σταντάρ Λιέγης είναι πιο έμπειρη στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και πιο ποιοτική, με τη θερμοκρασία την ώρα αγώνα να είναι όμως αντίπαλός της. Πιο πιθανό να πάμε σε ένα κλειστό παιχνίδι, όπως ήταν και τα 4/6 ματς των Βέλγων στον όμιλο. Στο 1,65 το under στην Bet365.


Under (1,73) στο Λέγκια-Σπόρτινγκ

Με νέο προπονητή οι Πορτογάλοι

Under (1,73) στο Λέγκια-Σπόρτινγκ Πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη Λέγκια τη νέα χρονιά με το πρωτάθλημα να ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Η Σπόρτινγκ ταξίδεψε στην Πολωνία με νέο προπονητή, έχοντας φέρει στον όμιλο 5/6 under. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι, με το under να πληρώνει 1,73
Η Λέγκια δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τις 15 Δεκεμβρίου. Έκτοτε έδωσε αρκετά φιλικά παιχνίδια για να διατηρηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό, με το πρωτάθλημα – όπου βρίσκεται στην 2η θέση και στο -4 από την κορυφή – να επαναρχίζει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Στο πρωτάθλημα η Λέγκια διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 10 γκολ παθητικό σε 17 παιχνίδια, έχοντας εντός έδρας απολογισμό 5-1-2 και 2-0-1 στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, από τον οποίο προκρίθηκε με τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες.
Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά ομάδα της Πορτογαλίας. Συνολικά οι πολωνικές κόντρα σε πορτογαλικές ομάδες έχουν απολογισμό 3-5-10 με 3-3-2 εντός έδρας. Μοναδικός απών ο τραυματίας μέσος Ράντοβιτς.
Αν και κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου έχοντας και πολλές πιθανότητες να το κατακτήσει, η πορεία της Σπόρτινγκ δεν ήταν η αναμενόμενη τις τελευταίες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα ο Ντομίνγκος να αποτελέσει παρελθόν και στη θέση του να αναλαμβάνει ο Σα Πίντο, που προωθήθηκε από τα τμήματα υποδομής.
Ανεξαρτήτως διοργάνωσης η Σπόρτινγκ έχει μόνο δύο νίκες στα δέκα τελευταία της παιχνίδια (2-5-3). Ο Ντομίνγκος απολύθηκε μετά την ήττα από την Μαρίτιμο με 2-0 με την οποία οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Εκτός έδρας στο πρωτάθλημα έχουν απολογισμό 4-3-3 με 7/10 να είναι under, ενώ under ήταν και τα 5/6 παιχνίδια τους στον όμιλο, από τον οποίο προκρίθηκαν εύκολα με τέσσερις νίκες και δύο ήττες.
Δεν ταξίδεψε ο τραυματίας αριστερός εξτρέμ Καπέλ, οι μέσοι Γέφρεν και Ελίας και ο στόπερ Ροντρίγκες, αλλά επέστρεψαν στην αποστολή ο βασικός δεξιός μπακ Ζοάο Περέιρα που ήταν τιμωρημένος και ο μέσος Σχάαρς από τραυματισμό.
Key Stat: 5/6 under είχε η Σπόρτινγκ στα παιχνίδια του ομίλου και 7/10 στα εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.
Συμπέρασμα: Για την Λέγκια το παιχνίδι είναι το πρώτο επίσημο τη νέα χρονιά, με τους γηπεδούχους να έχουν με το μέρος τους και τις καιρικές συνθήκες. Η Σπόρτινγκ ταξίδεψε στην Πολωνία με νέο προπονητή και το under κυριαρχεί στα εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, ενώ under  ήταν και τα 5/6 παιχνίδια της στον όμιλο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.