Λίγα αλλά καλά τα σημερινά σημεία.

Καλησπέρα στην παρέα.
Πάει και αυτό με το μνημόνιο....αιντε να δούμε τι άλλο μας περιμένει.
Καλά τα πήγαμε σε γενικές γραμμές το Σ/Κ με 5/6 και τις δύο μέρες.
Για να δούμε σήμερα όπου θα έχουμε μιά δυάδα με δυνατό ποντάρισμα και μία με χαλαρό.


Over 2,5 το Φορτούνα-Άιντραχτ (2,00)

Over 2,5 το Φορτούνα-Άιντραχτ (2,00) Ντέρμπι κορυφής στην Τσβάιτε Λίγκα, με τις Φορτούνα Ντίσελντορφ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης να έχουν την καλύτερη εντός και εκτός έδρας επίθεση της κατηγορίας αντίστοιχα. Στο 2,00 βρίσκουμε το over 2,5 στην Bet365.
Δεν κατάφερε να ξεκινήσει τη χρονιά νικηφόρα η Φορτούνα Ντίσελντορφ, μένοντας στο 1-1 στο Ίνγκολσταντ την προηγούμενη αγωνιστική. Παρότι ισοφάρισε μέσα σε έξι λεπτά το γκολ του Ικένγκ στο 24’ δεν κατάφερε την ολική ανατροπή, με το έργο της να γίνεται πολύ δύσκολο μετά την αποβολή του αρχηγού της Λάμπερτς στο 67’ με αυστηρή δεύτερη κίτρινη.
Παραμένει στην πρώτη θέση της Τσβάιτε Λίγκα με 43 βαθμούς σε 20 αγώνες αλλά οι ανταγωνίστριες της Άιντραχτ, Γκρόιτερ Φιρτ, Σαν Πάουλι και Πάντερμπορν βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Στην “Εσπρίτ-Αρίνα” παρουσιάζεται φέτος παντοδύναμη με ρεκόρ 8-0-1 και 25-11 τέρματα (7/9 GG και over 2,5), η ήττα ήρθε πάντως στο τελευταίο κόντρα στην Πάντερμπορν με 2-3. Μοναδική απουσία εν όψει Άιντραχτ ο τιμωρημένος μέσος/αρχηγός Λάμπερτς.
Τα χρειάστηκε η Άιντραχτ κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ, ο Κρούπκε μόλις στο 5’ έκανε το 0-1 παγώνοντας την “Κόμερτσμπανκ Αρίνα” αλλά όπως και στην αρχή της σεζόν ο μεσοεπιθετικός Μάιερ την πήρε απ’ το χεράκι και με δύο δικά του γκολ στο 11’ και 22’ της έδωσε τη νίκη, που επέτρεψε στην Άιντραχτ να πλησιάσει την πρωτοπόρο Φορτούνα στον πόντο.
6-2-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της με 23-12 τέρματα (καλύτερη εκτός έδρας επίθεση της Τσβάιτε Λίγκα, 7/10 over 2,5), μακριά από το σπίτι της αγωνίζεται καλύτερα και σκοράρει με μεγαλύτερη άνεση αφού βρίσκει περισσότερους χώρους. Στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Φορτούνα αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο καλύτερος επιθετικός της Ιντρίσου (φωτό, 12 αγ./7 γκολ) που αγωνίστηκε στο τελευταίο σαν αλλαγή, εκτός ξανά οι Άντερσον (αμυντικός) και Σβέγκλερ (μέσος).
Key Stat: Φορτούνα και Άιντραχτ έχουν τις καλύτερες επιθέσεις στην Τσβάιτε Λίγκα και τις καλύτερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.
Συμπέρασμα: Ντέρμπι κορυφής, με τους μπουκ να δίνουν το over 2,5 σε αποδόσεις αουτσάιντερ (2,00 Bet365). Εμείς θα πάμε με τα γκολ πάντως, αφού και οι δύο ομάδες έχουν αξιόλογες επιθετικές γραμμές, με την Φορτούνα στην έδρα της να επιτίθεται κατά κύματα και την Άιντραχτ να είναι ικανότατη στην κόντρα.

Καλύτερα το over από το 1,50 της Νάπολι

5 ματς μακριά από τις επιτυχίες

Καλύτερα τα σκορ από το 1,50 της Νάπολι Η Νάπολι δεν έχει περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια, όμως η απαλλαγμένη από κάθε άγχος Κιέβο μπορεί να την προβληματίσει. Χαμηλό το 1,50 στον άσο,
Η Νάπολι για μια ακόμη φορά δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τη Σιένα στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν και  πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων το οποίο θα τους έχριζε φαβορί για την πρόκριση αν ο Πεσόλι τέσσερα λεπτά πριν την εκπνοή δεν σημάδευε την εστία της ίδιας του της ομάδας μειώνοντας σε 2-1.
Οι παρτενοπέι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τη νίκη στα πέντε ματς που έχουν προηγηθεί μετρώντας μία ήττα και τέσσερις ισοπαλίες. Στο Σαν Πάολο τα πηγαίνουν καλύτερα με μόλις μια ήττα απέναντι στις οκτώ ομάδες που πρόσφατα υποδέχθηκαν (3-4-1).
Ο Καναβάρο λόγω καρτών θα λείψει, με τον Ματσάρι να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.
Η Κιέβο έχει πάρει απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και αυτό της επιτρέπει να αντιμετωπίζει χωρίς άγχος τα παιχνίδια. Αυτό βέβαια δεν λειτουργεί πάντα προς όφελός της, όπως στην αναμέτρηση που προηγήθηκε με την Πάρμα στην οποία γνώρισε την ήττα με 1-2.
Εκτός έδρας οι Βερονέζοι στις έξι τελευταίες εξόδους τους κατάφεραν να κερδίσουν μόνο την ουραγό Νοβάρα. Ανεξαρτήτως έδρας μετρούν τρεις σερί νίκες κόντρα στη Νάπολι χωρίς να δεχθούν γκολ σε δύο από αυτές. Χωρίς προβλήματα η αποστολή τους.
Πιθανές ενδεκάδες
Νάπολι (3-4-2-1): De Sanctis, Fernandez, Aronica, Britos, Zuniga, Inler, Dzemaili, Dossena, Pandev, Lavezzi, Cavani
Κιέβο (4-3-1-2 ): Sorrentino, Sardo, Andreolli, Cesar, Dramè, Hetemaj, Bradley, Rigoni, Thereau; Paloschi, Pellissier
Key Stat: 10 ισοπαλίες μετρά η Νάπολι στους φετινούς της αγώνες, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα.
Συμπέρασμα: H Nάπολι θέλει οπωσδήποτε τη νίκη καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα με αγώνες εντός και εκτός συνόρων. Η Κιέβο δεν έχει ιδιαίτερο άγχος και αυτό την κάνει επικίνδυνη. Οι γηπεδούχοι συχνά κολλάνε στην ισοπαλία και το 1,50 του άσου έχει ελάχιστη αξία.

1,91 το GG στο Σιένα-Ρόμα

Η Ρόμα έχει σκοράρει και στα εννιά τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα

1,91 το GG στο Σιένα-Ρόμα Σε καλή κατάσταση ταξιδεύει η Ρόμα στην Τοσκάνη, έχοντας μόνο μία ήττα στα εννιά τελευταία της παιχνίδια. Οι Ρωμαίοι έχουν σκοράρει και στα εννιά αυτά παιχνίδια, επικίνδυνη η Σιένα επιθετικά, στο 1,91 το goal-goal
Η Σιένα έγινε η πρώτη ομάδα φέτος που κράτησε στο μηδέν τη Γιουβέντους στο νέο της γήπεδο και αν και παραμένει για τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-2) πήρε ψυχολογία από το αποτέλεσμα αυτό για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ψυχολογία πήρε και από τη μεσοβδόμαδη νίκη της με 2-1 κόντρα στη Νάπολι, στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου και παρά το ότι δέχτηκε τη μείωση του σκορ στο 86’ με αυτογκόλ, απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Στο πρωτάθλημα, πάντως, η ομάδα της Τοσκάνης βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο. 4-3-3 είναι ο εντός έδρας απολογισμός της με γκολ 16-8 και 6/10 under, ενώ under ήταν και τα 14/21 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.
Ο Σανίνο θα επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα τους βασικούς επιθετικούς Καλαϊό (9 γκολ) και Ντέστρο (5 γκολ) οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν με τη Νάπολι και δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στους τραυματίες Μπρκιτς (τερματοφύλακας) και Μπολτζόνι (μέσος). Επιστρέφουν από τιμωρία οι μέσοι Παραβιτσίνι και Γκρόσι και από τραυματισμό ο αμυντικός Ροσετίνι.
Η Ρόμα έπαιξε μεσοβδόμαδα τα 25 εναπομείναντα λεπτά του αγώνα με την Κατάνια, ο οποίος είχε διακοπεί λόγω βροχής και παρά το ότι έγιναν αρκετές φάσεις, το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Νωρίτερα από το παιχνίδι αυτό, οι Ρωμαίοι είχαν συντρίψει την Ίντερ με 4-0, με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και βρέθηκαν έτσι στο -7 από την τρίτη θέση με ένα παιχνίδι λιγότερο.
Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι ζορίζονται αρκετά αφού έχουν κερδίσει μόνο τα τέσσερα από τα έντεκα παιχνίδια που έχουν δώσει (4-2-5). Στα εννιά τελευταία στο πρωτάθλημα, πάντως, έχουν σκοράρει σε όλα και ηττήθηκαν μόνο μία φορά (5-3-1). Παραμένουν εκτός οι μακροχρόνιοι απόντες Μπουρντίσο, Οσβάλντο (7 γκολ), ενώ ο Ντε Ρόσι (3 γκολ) είναι τιμωρημένος.
Πιθανές ενδεκάδες:
Σιένα (4-4-2): Pegolo – Del Grosso, Rossettini, Terzi, Vitiello – Brienza, Gazzi, Vergassola (ή D'Agostino), Giorgi – Calaio, Destro.
Ρόμα (4-3-1-2): Stekelenburg – Rosi, Heinze, Juan (ή Kjaer), Taddei – Simplicio, Viviani (ή Gago), Pjanic – Totti – Lamela, Borini.
Key Stat: Η Ρόμα έχει σκοράρει και στα εννιά τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα με 6/9 να είναι goal-goal.
Συμπέρασμα: Η Σιένα μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, είναι επικίνδυνη επιθετικά με τους Καλαϊό και Ντέστρο, ενώ έχει και ψυχολογία από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Σε καλή κατάσταση και η Ρόμα που σκοράρει ανελλιπώς στα εννιά τελευταία της παιχνίδια. Στο 1,91 το goal-goal


Over (1,80) στο Τζίλιγχαμ-Σάουθεντ

4-3 έληξαν και τα δύο τελευταία παιχνίδια της Τζίλιγχαμ, πέντε σερί over έχει η Σάουθεντ

Over (1,80) στο Τζίλιγχαμ-Σάουθεντ Τζίλιγχαμ και Σάουθεντ δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά διαθέτουν την τρίτη καλύτερη και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, αντίστοιχα. Από εφτά γκολ μπήκαν στα δύο τελευταία παιχνίδια της Τζίλιγχαμ, πέντε σερί over μετράει η Σάουθεντ. Στο 1,80 το over στην Bet365.
Η Τζίλιγχαμ δεν αγωνίστηκε το Σάββατο λόγω κακοκαιρίας. Νωρίτερα προερχόταν από τρεις σερί ήττες, με τις οποίες απομακρύνθηκε από τις θέσεις των πλέι οφ, ενώ μετράει και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία (1-0-4). Μάλιστα οι δύο τελευταίες της ήρθαν με το ίδιο σκορ: 4-3!
Παρά το ότι είναι στη μέση της βαθμολογίας, οι γηπεδούχοι διαθέτουν την τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 47 γκολ ενεργητικό σε 27 παιχνίδια και 16/27 παιχνίδια τους να λήγουν over. Εντός έδρας έχουν απολογισμό 7-3-2.
Τραυματίες είναι ο βασικός τερματοφύλακας Φλίτνεϊ και ο βασικός μέσος Λι, ενώ αμφίβολος είναι ο επίσης μέσος Πέιν, με τα υπόλοιπα προβλήματα απουσιών να είναι μακροχρόνια.
Ούτε η Σάουθεντ είναι σε καλή κατάσταση, αφού δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια (0-1-3), πέφτοντας έτσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στο -3 από την κορυφή. Την Παρασκευή σε ένα από τα λίγα παιχνίδια στα οποία δεν σκόραρε ηττήθηκε εντός έδρας 0-2 από τη Ρόδεραμ.
Εκτός έδρας, πάντως, είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας με απολογισμό 9-1-4 και γκολ 32-21, μετρώντας παράλληλα και 12/14 over μακριά από το γήπεδό της. Συνολικά 18/28 παιχνίδια της ήταν over, ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 54 γκολ ενεργητικό (1,86 κατά μέσο όρο σε κάθε αγώνα).
Ο βασικότατος στόπερ Φίλιπς (7 γκολ) αναμένεται να επιστρέψει, παραμένουν εκτός ο αμυντικός Λέοναρντ και ο φορ Κορ, απουσίες που είναι μακροχρόνιες.
Key Stat: Η Σάουθεντ έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και η Τζίλιγχαμ την τρίτη καλύτερη.
Συμπέρασμα: Δύο ομάδες που ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες, καθώς προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα, αλλά διαθέτουν πολύ δυνατές επιθέσεις και σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία. Στο 1,80 το over στην Bet365, με τα δύο τελευταία παιχνίδια της Τζίλιγχαμ να λήγουν 4-3 και τη Σάουθεντ να έχει 12/14 εκτός έδρας over.


Δεν χάνει στο ντεμπούτο του ο Μίτσελ

6-1-0 η Σεβίλλη στα πρόσφατα ματς με την Σοσιεδάδ

Δεν χάνει στο ντεμπούτο του ο Μίτσελ Mε νέο προπονητή στο τιμόνι της η Σεβίλλη θα ψάξει θετικό αποτέλεσμα στην Ανοέτα κόντρα στην Σοσιεδάδ. Σφιχτή εκτός έδρας η άμυνα των Ανδαλουσιάνων, ενώ οι Βάσκοι δεν σκόραραν καν στα πρόσφατα εντός, όποτε δεν πέτυχαν νίκη.
Η Σοσιεδάδ είχε εξαιρετική παρουσία στο Καμπ Νου. Με τρομερό πρέσινγκ σε όλο το γήπεδό δυσκόλεψε την Μπαρτσελόνα και ειδικά την άμυνά της χάνοντας εκπληκτικό τετ α τετ για να προηγηθεί. Σχεδόν στην επόμενη φάση ο Τέλο άνοιξε το σκορ για τους Καταλανούς, οι οποίοι στην επανάληψη έκαναν το 2-0 με τον Μέσι. Οι Βάσκοι ανταπέδωσαν άμεσα και δεν άφησαν τους μπλαουγκράνα να ησυχάσουν ως το φινάλε.
Στην Ανοέτα η γηπεδούχος δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική καθώς έχει μόλις τρεις νίκες από το ξεκίνημα της περιόδου (3-4-3). Οι Βάσκοι στα πέντε τελευταία ματς εκεί στα οποία έμειναν μακριά από τη νίκη δεν μπόρεσαν καν να σκοράρουν. Στις τρεις επικρατήσεις τους πάντως συνολικά σημείωσαν δέκα γκολ.
Η εντός έδρας ήττα από την Βιγιαρεάλ με 1-2 αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Μαρθελίνο στον πάγκο της Σεβίλλης. Το κίτρινο υποβρύχιο είχε άριστη τακτική στο Πιθχουάν και θα μπορούσε να είχε διασύρει την γηπεδούχο αν στο πρώτο ημίχρονο αξιοποιούσε τις ευκαιρίες που έχασε.
Οι Ανδαλουσιάνοι έδειχναν ικανοί ακόμη και για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως αγνοώντας τη νίκη επί επτά αγωνιστικές υποχώρησαν σημαντικά στη βαθμολογία. Κόντρα στη Σοσιεδάδ πάντως μετρούν έξι νίκες και μια ισοπαλία στις επτά προηγούμενες συναντήσεις τους.
Ο Μίτσελ που είναι ο νέος προπονητής της ομάδας αναμένεται να διατηρήσει το 4-2-3-1, αλλά ίσως αλλάξει κάποια πρόσωπα στην ενδεκάδα. Ο τραυματίας Περότι και ο τιμωρημένος Εσκουντέ δεν είναι στη διάθεσή του. O Σπάχιτς εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής, αλλά είχε επεισόδιο με τον Μεντέλ στην προπόνηση και αποκλείστηκε από την αποστολή στη χώρα των Βάσκων.
Πιθανές ενδεκάδες
Σοσιεδάδ (4-2-3-1): Bravo, Cadamuro, Demidov, Gonzalez, Martinez, Aranburu, Markel, Griezmann, Vela, Prieto, Agirretxe
Σεβίλλη (4-4-1-1): Varas, Navarro, Αlexis, Fazio, Coke, Navas, Medel, Trochowski, Moral, Reyes, Negredo
Key Stat: Mόνο ένας από τους επτά προπονητές που αντικατέστησαν συναδέρφους τους στην Πριμέρα έκανε ντεμπούτο με ήττα (4-2-0 οι υπόλοιποι).
Συμπέρασμα: Η Σεβίλλη εκτός έδρας είναι πολύ σφιχτή με την ισοπαλία να κυριαρχεί στα αποτελέσματά της. Ο Μίτσελ θα διατηρήσει αυτή τη φιλοσοφία στο ντεμπούτο τους καθώς θέλει να αποφύγει την ήττα.Αν κάτι θα επέλεγα απο το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ήταν το goal/goal και το over.


Ξανά Χ η Ακαδέμικα (3,20)

4/5 Χ είδαμε στα τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων

Ξανά Χ η Ακαδέμικα (3,20) Η ανεβασμένη ψυχολογικά από την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ακαδέμικα υποδέχεται τη Ζιλ Βιθέντε, που προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Πόρτο. Ισορροπημένο ζευγάρι, με την ισοπαλία να έχει καλές πιθανότητες.
Με ήρωα τον επιθετικό της Μαρίνιο (που ισοφάρισε δις) η Ακαδέμικα υπερασπίστηκε το 1-0 του πρώτου ημιτελικού, με το τελικό 2-2 στην έδρα της Ολιβεϊριένσε να της δίνει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Πορτογαλίας έπειτα από 43 χρόνια, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.
Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Πέδρο Εμανουέλ μετράει 3-3-3 στην έδρα της, ενώ προέρχεται από πέντε ματς χωρίς νίκη, τα τέσσερα εκ των οποίων έληξαν ισόπαλα. Ο πρώτος σκόρερ της Έντερ (16 αγ./5 γκολ) παραμένει εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, όπως και κάποιοι μακροχρόνια τραυματίες.
Αγωνίστηκε και με τους τρεις “μεγάλους” της χώρας η Ζιλ Βιθέντε το τελευταίο 15ήμερο, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού στάθηκε πολύ καλά στην έδρα της Μπενφίκα, χάνοντας πάντως με 3-1, στη συνέχεια επιβλήθηκε απόλυτα δίκαια με 3-1 της Πόρτο ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισε τη Σπόρτινγκ με 1-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται ένα πόντο πίσω από την επικειμένη αντίπαλο της Ακαδέμικα, μετρώντας 1-3-5 εκτός έδρας. Παραμένουν εκτός 2-3 μακροχρόνιοι, αμφίβολος ο εξτρέμ Λουίς Κάρλος.
Key Stat: 4/5 ισοπαλίες έχει η Ακαδέμικα στα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.
Συμπέρασμα: Με φουλ ψυχολογία η Ακαδέμικα, σε πολύ καλή κατάσταση η Ζιλ Βιθέντε, που εκτός έδρας πάντως δυσκολεύεται αρκετά, η αναμέτρηση μοιάζει πολύ ισορροπημένη και η ισοπαλία (3,20 Bet365) συγκεντρώνει καλές πιθανότητες. 

X2 (1,725) για την πιο έτοιμη Σαραντί

3 επίσημα ματς στα πόδια της

X2 (1,725) για την πιο έτοιμη Σαραντί Η Κολόν ξεκινά με φιλοδοξίες στην Κλαουσούρα, όμως στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει μια ομάδα που είναι σαφώς πιο έτοιμη καθώς έχει δώσει ήδη τρία επίσημα παιχνίδια. Στο 1,725 το Χ2.
Η Κολόν είχε εξαιρετική πορεία στην Απερτούρα και τερμάτισε στην πέμπτη θέση. Βασίστηκε στα εκτός έδρας παιχνίδια κυρίως εκεί όπου γνώρισε μόλις μια ήττα σε δέκα εξόδους με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της πέντε φορές.
Τα βλέμματα της δημοσιότητας έκλεψε ο θρυλικός Μπατιγκόλ, ο οποίος ανέλαβε πόστο μάνατζερ στον σύλλογο του Σάντα Φε. Αλκόμπα και Γκρασιάν ήρθαν στην Κολόν, ενώ επιτυχία θεωρείται και το γεγονός ότι περέμεινε στην ομάδα ο Πρέτιχερ, που ήταν περιζήτητος.
Η Άρσεναλ βρίσκεται σε καλύτερα επίπεδα ετοιμότητας καθώς έχει ήδη δώσει τρία επίσημα παιχνίδια αγωνιζόμενη στη διοργάνωση του Λιμπερταδόρες. Εκεί κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους ομίλους με νίκη εντός και ισοπαλία εκτός κόντρα στην Ουανκάγιο. Στο πρώτο ματς των ομίλων κοντραρίστηκε με την πανίσχυρη Φλουμινένσε και παρά την ήττα στο Ρίο με 1-0 άφησε άριστες εντυπώσεις και άξιζε θετικό αποτέλεσμα.
Στην Απερτούρα είχε τον τρόπο να παίρνει βαθμούς εκτός έδρας καθώς γνώρισε δύο ήττες σε δέκα εξόδους της (3-5-2). Μόλις τρεις ήττες σε εννιά πρόσφατες επισκέψεις στο Σάντα Φε έχει γνωρίσει. Αμφίβολος ο Ορτίθ που δεν έχει αγωνιστεί ακόμη φέτος.
Key Stat: 5 μόλις νίκες στα 20 τελευταία εντός έχει η Κολόν.
Συμπέρασμα: H Koλόν δεν έχει σημαντικές διαφορές σε σχέση με την ομάδα της Απερτούρα, η οποία δυσκολευόταν χαρακτηριστικά στην επίτευξη νίκης. Η Άρσεναλ έχει αγωνιστικό ρυθμό από τα ματς του Λιμπερταδόρες και δείχνει ικανή να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα στην Κλαουσούρα. 1,725 αποδίδει το Χ2 στην bet365.


GG η Μπαστιά στο Μονακό (1,91)

3/4 GG και over η Μονακό, 4/6 η Μπαστιά

GG η Μπαστιά στο Μονακό (1,91) Φουριόζες ξεκίνησαν το 2012 Μονακό και Μπαστιά, με τις επιθέσεις τους να παρουσιάζονται ιδιαίτερα παραγωγικές και τα παιχνίδια τους να έχουν γκολ εκατέρωθεν. 1,91 αποδίδει το αμφίσκορο στην μεταξύ τους αναμέτρηση
Αναβλήθηκε το παιχνίδι της Μονακό στην Ανζέ την προηγούμενη αγωνιστική λόγω της κακοκαιρίας, έτσι ο Σιμόνε είχε χρόνο να μοντάρει στην ομάδα του τα εννέα νέα πρόσωπα που απέκτησε την χειμερινή μεταγραφική περίοδο (ανάμεσα τους οι δικοί μας Τζαβέλας και Τζιώλης). Καλά τα δείγματα γραφής των Μονεγάσκων το 2012, μετράνε στο πρωτάθλημα 2-1-0, στο πιο πρόσφατο ισοφαρίστηκαν στο 90’ σε 2-2 από τη Λανς στο Λουί ΙΙ ενώ συνολικά έχουν 3/4 over 2,5 και GG, σκοράροντας σε όλα.
Παραμένουν εκτός δράσης οι Σαμπέρ (κίπερ), Μουρατορί, Αντριάνο, Άπια (αμυντικοί), Μακεγκό, Χέλσταντ (φορ), φρέσκια απώλεια αυτή του κίπερ Σουρζάκ, επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Πεντό, αναμένεται να ντεμπουτάρουν κάποιοι από τους νεοαποκτηθέντες.
Βασιζόμενη στην επιθετική πολυφωνία της η Μπαστιά επέστρεψε στις νίκες της προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-1 της Τρουά. Πιστεύει κάθε αγωνιστική όλο και περισσότερο στην άνοδο, βρίσκεται στην τρίτη θέση με 39 βαθμούς σε 22 παιχνίδια, πέντε πάνω από τους διώκτες της. 3-0-1 μετράει μέσα στο 2012, μαζί με τα κύπελλα έχει 4/6 over 2,5 και GG ενώ σκόραρε και στα 12 τελευταία της. Επιστρέφει από το Κόπα Άφρικα ο καλός μεσοεπιθετικός Ντιαλό, τιμωρημένος παραμένει ο βασικός εξτρέμ Καρζί.
Key Stat: 3/4 GG και over 2,5 μετράει το 2012 η Μονακό, 4/6 η Μπαστιά
Συμπέρασμα: Σε φόρμα βρίσκονται αμφότερες, οπότε θα αφήσουμε τα side bets για το live και θα επικεντρωθούμε στο ποντάρισμα στα γκολ, αφού αμφότερες σκοράρουν με άνεση φέτος. 1,91 αποδίδει το GG

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.