Στο ίδιο τέμπο και σήμερα.

Πολύ καλή η χθεσινή στοιχηματική μέρα καθώς πέρασαν αρκετά σημεία.
5/6 στις προτάσεις του Gatos και 2/3 δυάδες.

Για να δούμε και σήμερα.


Over (1,95) στο Γουλβς-Γ.Μπρομ

Δέχονται και σκοράρουν με μεγάλη άνεση αμφότερες

BET: Over (1,95) στο Γουλβς-Γ.Μπρομ Η Γουέστ Μπρομ μπορεί να είναι εξαιρετική εκτός έδρας, αλλά σταθερά δέχεται γκολ. Η Γουλβς δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της από τον Αύγουστο. Επιλογή το over στο 1,95
H Γουλβς κατάφερε να φύγει από το Λονδίνο με μεγάλο διπλό επί της ΚΠΡ παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 16ο λεπτό με γκολ του Ζαμόρα. Αποφασιστική εμφανίστηκε στην επανάληψη και κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση με γκολ των Τζάρβις και Ντόιλ.
Παραμένει σε δύσκολη κατάσταση ωστόσο και οριακά εκτός ζώνης υποβιβασμού. Δε θα μπορούσε πάντως να συμβαίνει κάτι αντίθετο με την αμυντική συμπεριφορά που παρουσιάζει ειδικά εντός. Στα δεκαεπτά τελευταία  μόλις μια φορά διατήρησε το μηδέν στην εστία της και καμία στα έντεκα προηγούμενα. Στο Μολινό δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη στις πέντε πρόσφατες υποδοχές ομάδων μετρώντας τέσσερις ήττες. Από τις έντεκα ομάδες που πρόσφατα την επισκέπτηκαν οι εννιά κατάφεραν να σκοράρουν δύο ή περισσότερες φορές απέναντί της.
Ο Κάιτλι παραμένει τραυματίας, ενώ τιμωρημένος εξακολουθεί να είναι ο Χένρι. Κοντά στην επάνοδο ο Ζούμπαρ, ενώ στην Άρσεναλ επέστρεψε ο Φρίμπονγκ που υπέστη ζημιά στους συνδέσμους στο προηγούμενο ματς. Ο Μπασόνγκ που αποκτήθηκε ως δανεικός αγωνίστηκε στη βασική ενδεκάδα κόντρα στην ΚΠΡ και αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του.
Η Γουέστ Μπρομ για μια ακόμη φορά φάνηκε ανίκανη να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με γκολ του Φορτουνέ στο 55ο λεπτό είδε την Σουόνσι μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών να ανατρέπει την κατάσταση και τελικά να φεύγει με το τρίποντο από το Χόθορνς.
Οι Μπάγκις αγωνίζονται πολύ καλύτερα στις εξόδους τους με αποτέλεσμα να έχουν μαζέψει 18 από τους 26 βαθμούς τους. Στο Μολινό μετρούν 4/6 νίκες στις πρόσφατες επισκέψεις, ενώ ανεξαρτήτως έδρας ο απολογισμός κόντρα στην Γουλς είναι 7-3-2 στα τελευταία ματς.
Γκέρα και Μπραντ παραμένουν εκτός για τους φιλοξενούμενους. Ο Ντόρανς αναμένεται να είναι έτοιμος, ενώ αμφίβολος δίνεται ο Λονγκ.
Πιθανές ενδεκάδες
Γουλβς ( 4-5-1): Hennessey, Stearman, Johnson, Bassong, Ward, Hunt, Edwards, O’Hara, Jarvis, Doyle, Fletcher
Γουέστ Μπρομ( 4-4-2): Foster, Reid, McAuley, Olsson, Shorey, Thomas, Morrison, Mulumbu, Dorrans, Fortune, Odemwingie
Key Stat: Η Γουέστ Μπρομ δεν έχει δεχθεί γκολ μόνο σε 1 από τα τελευταία 31 εκτός έδρας παιχνίδια της.
Συμπέρασμα: Oι δύο ομάδες ψάχνουν τη νίκη που θα τους δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Πλεονέκτημα δείχνει να έχει η Γουέστ Μπρομ η οποία ξέρει να κλέβει τους βαθμούς εκτός έδρας. Πάντως σταθερά δέχεται γκολ, όπως και η γηπεδούχος με αποτέλεσμα η επιλογή του over στο 1,95  να δείχνει ιδανικότερη.


Για live το διπλό της Σίτι

Χαμηλό το 1,67 από τη στιγμή που έχει 1 διπλό στα 6 τελευταία

Για live το διπλό της Σίτι Η Σίτι θέλει να επανέλθει στην κορυφή κερδίζοντας την ανήμπορη να αξιοποιήσει την έδρα της Άστον Βίλα. Πιέσεις στο διπλό το οποίο βρίσκεται στο 1,67
H Άστον Βίλα δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Σεντ Τζέιμσις Παρκ. Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με ευκαιρίες εκατέρωθεν η Νιουκάσλ φάνηκε πιο αποτελεσματική και πήρε τη νίκη με 2-1.Οι "χωριάτες" υποχώρησαν αισθητά στη βαθμολογία και πλέον πρέπει να ανησυχούν περισσότερο να μην μπλέξουν σε περιπέτειες υποβιβασμού.
Ανίκανοι να αξιοποιήσουν το Βίλα Παρκ έχουν εμφανιστεί φέτος καθώς εκεί μετρούν τρεις νίκες από την αρχή της περιόδου και καμία στις έξι πρόσφατες υποδοχές ομάδων. Κόντρα στη Σίτι πάντως έχουν καταφέρει να μείνουν αήττητοι την τελευταία τετραετία εντός (2-2-0). Ανεξαρτήτως έδρας μπόρεσαν να την κερδίσουν μόλις μια φορά στις έξι προηγούμενες συναντήσεις τους (1-1-4).
Η Σίτι επιβλήθηκε με το άνετο 3-0 της Φούλαμ διατηρώντας το απόλυτο στο Ετιχάντ. Ήταν σαφώς ανώτερη της αντιπάλου της, αλλά το τελικό σκορ φαντάζει κάπως βαρύ με δύο από τα τέρματά της να σημειώνονται με αυτογκόλ και πέναλτι.
Μετά τη χθεσινή νίκη της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λιβερπουλ έμεινε στη δεύτερη θέση, αλλά νικώντας στο Βίλα Παρκ θα επιστρέψει στην κορυφή. Με βάση τις εμφανίσεις των τελευταίων εξόδων της το έργο της μόνο εύκολο δε θα είναι. Μακριά από το Μάντσεστερ έχει καταφέρει να επικρατήσει μόνο σε ένα από τα έξι τελευταία ταξίδια της, σκοράροντας μόλις τρία γκολ σε αυτό το διάστημα.
Τιμωρημένος εξακολουθεί να είναι ο Μπαλοτέλι. Ο Νασρί ίσως ξεκουραστεί καθώς αντιμετωπίζει μικροτραυματισμό. Τα αδέρφια Τουρέ αγωνίζονται στον τελικό του Κόπα Άφρικα απόψε και στη συνέχεια αναμένεται να επιστρέψουν.
Πιθανές ενδεκάδες
Άστον Βίλα ( 4-4-2): Given, Hutton, Collins, Dunne, Warnock, Ireland, Clark, Petrov, N’Zogbia, Keane, Bent
Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, De Jong, Barry, Silva, Agüero, Milner, Dzeko
Key Stat: To 79% των γκολ που έχει δεχθεί η Σίτι έχει σημειωθεί στο 2ο ημίχρονο.
Συμπέρασμα: Κάθε ματς είναι τελικός για τη Σίτι από εδώ και εμπρός αν θέλει να στεφθεί πρωταθλήτρια. Η Βίλα έχει αξιόλογες μονάδες, αλλά δεν έχει αποκτήσει συνοχή και ρυθμό στο παιχνίδι της. Το διπλό έχει προβάδισμα στο 1,67 , αλλά η αναμονή για καλύτερη τιμή στο live δείχνει καλύτερη επιλογή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.