Υπάρχουν κάποιες επιλογές για σήμερα αρκεί και ο καιρός να είναι με το μέρος μας.

Over ξανά η Τζένοα (2,00)

31 γκολ έχουν σημειωθεί στα τελευταία έξι ματς των Γενουατών

Over ξανά η Τζένοα (2,00)
Σκορ πόλο έχουν τα τελευταία παιχνίδια της Τζένοα, με τη εξαιρετική εκτός έδρας φέτος Λάτσιο να φαντάζει σαν ιδανική αντίπαλος για να φέρει ένα ακόμα over 2,5, σημείο που αποδίδει 2,00
 
Το μεσοβδόμαδο ματς της Τζένοα στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας, έτσι η ομάδα του Μαρίνο θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας μετά το δίκαιο 3-2 επί της Νάπολι την προηγούμενη Κυριακή. Οι Γενουάτες προηγήθηκαν με 3-0 χάρις σε γκολ των Παλάσιο (2) και Τζιλαρντίνο αλλά σε ένα δίλεπτο (81’-82’) δέχθηκαν δύο γκολ και στο τέλος καρδιοχτύπησαν.
 
6-2-2 το εντός έδρας ρεκόρ της με 6/10 over 2,5, τρομερό ρυθμό έχουν τα τελευταία παιχνίδια της στα οποία μετράει 6/6 over, με 31 τέρματα συνολικά να έχουν σημειωθεί σε αυτά. Παραμένουν εκτός οι Μπόβο (στόπερ), Αντονέλι (μπακ) και Βελόσο (μέσος) και ο μέσος/αρχηγός Ρόσι.
 
 
Μεγάλη νίκη επί της Μίλαν πέτυχε μεσοβδόμαδα η Λάτσιο, ξορκίζοντας την κατάρα των τελευταίων 14 χρόνων. Δικαιότατο το τελικό 2-0, οι λατσιάλι επέτρεψαν ελάχιστες ευκαιρίες στους πρωταθλητές και με γκολ των Ερνάνες και Ρόκι στο 77’ και 85’ πήραν τους τρεις βαθμούς, που τους εδραίωσαν στην 4η θέση της βαθμολογίας.
 
Με ρεκόρ 6-2-2 έχει μαζί με τη Γιουβέντους την καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή στο Καμπιονάτο, σημειώνοντας 1,80 τέρματα σε κάθε έξοδο της (8/10 over 2,5). Πηγαίνει στο “Λουίτζι Φεράρις” με σκοπό να διευρύνει το αήττητο σερί της εκεί (0-2-5 στα επτά τελευταία), ο Κλόσε που έχασε το ματς με τη Μίλαν δεν είναι 100% έτοιμος αλλά μάλλον θα προλάβει, Μπρόκι, Άλφαρο, Τσάνα, Μάουρι, Ντίας, Κόζακ, Μακίνουα είναι τραυματίες.
 
Πιθανές 11άδες:

Τζένοα (4-4-2): Frey, Mesto, Granqvist, Kaladze, Moretti, Jankovic, Kucka, Biondini, Sculli,Gilardino, Palacio.
Λάτσιο (4-3-1-2): Marchetti, Konko, Biava, Diakitè, Radu, Gonzalez, Ledesma, Lulic; Hernanes, Rocchi, Klose.
 
 
Key Stat: Από 6 σερί over 2,5 προέρχεται η Τζένοα, 8/10 over 2,5 έχει φέτος εκτός έδρας η Λάτσιο.
 
Συμπέρασμα: Πολύ ανοιχτά είναι τα τελευταία παιχνίδια της Τζένοα, περιμένουμε η ομάδα του Μαρίνο να δώσει ανάλογο ρυθμό και στην αναμέτρηση με τη Λάτσιο, που από μέρους της έχει έφεση στα εκτός έδρας over, σκοράροντας με συνέπεια. Το 2,00 του over 2,5 , εφόσον oι καιρικές συνθήκες δεν είναι αποτρεπτικές για ποδόσφαιρο, έχει στοιχηματική αξία.
 
 

Ένα ακόμα Χ για την Πάρμα (3,20)

1-6-1 έχουν οι φιλοξενούμενοι στα οκτώ τελευταία τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα

Ένα ακόμα Χ για την Πάρμα (3,20) Η Κιέβο προέρχεται από σημαντικό διπλό, αλλά αναμένεται πιο κουρασμένη από την Πάρμα που δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα. 1-6-1 έχουν οι φιλοξενούμενοι στα οκτώ τελευταία. Κυριαρχεί το under και η ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια .
Μετά τον εντός έδρας αποκλεισμό από τη Σιένα στο κύπελλο και την ήττα 0-3 από τη Λάτσιο στο πρωτάθλημα, η Κιέβο έβγαλε παλικαρίσιο διπλό στην έδρα της Νοβάρα η οποία είχε και νέο προπονητή με 1-2, μόλις στη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της και απομακρύνθηκε αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαθέτει, ωστόσο, τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας (18 γκολ) και τη δεύτερη χειρότερη εντός έδρας (9-7 τα γκολ), με απολογισμό στο «Μπεντεγκόντι» 5-3-2 και 7/10 να είναι under.
Στις έξι τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Πάρμα όλα ήταν under και no-goal και τα τέσσερα πιο πρόσφατα και under 1,5, ενώ στα οκτώ τελευταία κόντρα στην Πάρμα έχει μόνο μία νίκη (1-4-3). Μοναδική απουσία για τον Ντι Κάρλο αυτή του τιμωρημένου Χετεμάι.
Η Πάρμα δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς το παιχνίδι με την Γιουβέντους αναβλήθηκε. Με τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι στον πάγκο τους οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει, μετρώντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες.
Την προηγούμενη αγωνιστική έφεραν 1-1 εκτός έδρας με την Κατάνια, με το σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο. Οι «παρμέντσι» είναι κολλημένοι με τις ισοπαλίες έχοντας στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές συνολικά έξι (1-6-1), χάνοντας μόνο εκτός έδρας από την Ίντερ.
Εκτός έδρας αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα, αφού έχουν καταφέρει να κερδίσουν μόνο μία φορά (1-3-6 με γκολ 6-21), ενώ έχουν δεχτεί τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων τους (25) και τα περισσότερα στο τελευταίο τέταρτο (12).
Δεν έχουν προκύψει νέα προβλήματα απουσιών, με τον αμυντικό Τζακάρντο να επιστρέφει από τιμωρία και τον επίσης αμυντικό Σαντακρότσε να είναι αμφίβολος, χωρίς η πιθανή απουσία του τελευταίου να επηρεάζει ιδιαίτερα.
Πιθανές ενδεκάδες:
Κιέβο (4-3-1-2): Sorrentino – Sardo, Andreolli, Acerbi (ή Cesar), Drame – Sammarco, Bradley, Luciano (ή Rigoni) – Thereau – Paloschi, Pellissier.
Πάρμα (3-4-3): Mirante – Zaccardo,  Paletta, Lucarelli – Gobbi (ή Modesto), Galloppa, Morrone, Jonathan (ή Valiani) – Biabiany, Giovinco, Floccari.
Key Stat: Έξι ισοπαλίες στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές έχει φέρει η Πάρμα που έχει 1-2-0 με τον Ντοναντόνι στον πάγκο της.
Συμπέρασμα: Πιο κουρασμένη αλλά δυνατή εντός έδρας η Κιέβο, ξεκούραστη αλλά με τραγικά ποσοστά εκτός έδρας η Πάρμα. Με τον Ντοναντόνι στον πάγκο τους οι φιλοξενούμενοι έχουν μία νίκη και δύο ισοπαλίες και θα παραταθούν στο «Μπεντεγκόντι» κυρίως για να μην χάσουν. Under  και ισοπαλία έχουν τον πρώτο λόγο και ευνοούνται και από την προϊστορία.

Στο 2,00 το over στη Ρώμη

Τρία ματς χωρίς νίκη Ρόμα και Ίντερ

BET: Στο 2,00 το over στη Ρώμη Ρόμα και Ίντερ προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα και θέλουν να επανέλθουν άμεσα στις νίκες. Σταθερά επιθετικά αγωνίζονται οι Ρωμαίοι στο Ολίμπικο, ικανοί να σκοράρουν οι Μιλανέζοι. Στο 2,00 το over.
To Σαντ Ελία αποδείχθηκε για μια ακόμη χρονιά παγίδα για την Ρόμα. Η Κάλιαρι κατάφερε να προηγηθεί νωρίς και παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σχεδόν άμεσα δεν κατάφεραν ποτέ να ελέγξουν το παιχνίδι. Οι Σαρδηνοί ήταν άκρως αποτελεσματικοί επιθετικά και σκοράροντας τέσσερις φορές μπόρεσαν να φτάσουν στη μεγάλη νίκη (4-2).
Ήταν η τρίτη σερί γκέλα για τη Ρόμα μετά την ισοπαλία με την Μπολόνια και τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Γιουβέντους. Στο Ολίμπικο σκοράρει ανελλιπώς φέτος, όμως μόνο δύο από τις δέκα ομάδες που την επισκέπτηκαν απέτυχαν να βρουν δίχτυα.
Μπουρντίσο, Οσβάλντο παραμένουν εκτός ενώ αμφίβολοι είναι οι Κασέτι, Γκάγκο, Ντε Ρόσι, Κάερ.
Παρόμοια πορεία με την Ρόμα έχει και η Ίντερ. Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Νάπολι ακολούθησαν διαδοχικές γκέλες κόντρα σε Λέτσε (1-0) και Παλέρμο (4-4).
Το παιχνίδι με τους Σικελούς διεξήχθη υπό αντίξοες συνθήκες λόγω χιονόπτωσης, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το να παιχθεί ανοιχτό ποδόσφαιρο. Ο Μιλίτο κέρδισε τον Μίκολι στην προσωπική τους κόντρα σημειώνοντας τέσσερα γκολ έναντι τρία του αντιπάλου του, όμως οι βαθμοί στο τέλος μοιράστηκαν.
Την τελευταία πενταετία η Ίντερ έχει ηττηθεί δύο φορές από την Ρόμα σε εννιά παιχνίδια. Συνολικά έχει κερδίσει 69 ματς απέναντί της, περισσότερα από ότι κόντρα σε κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας. Οι Ρωμαίοι πάντως συνηθίζουν να σκοράρουν με άνεση κόντρα στους νερατζούρι. Με την εικόνα που έχει δείξει η άμυνα της Ίντερ στα τελευταία πέντε ματς όπου δέχθηκε εννιά γκολ έχουν μεγάλη τύχη να ξαναβρούν δίχτυα.
Αλβάρεζ, Γκουαρίν, Σνάιντερ, Στάνκοβιτς, Φορλάν παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών.
Πιθανές ενδεκάδες
Roma (4-3-3): Stekelenburg, Rosi, Heinze, Kjaer, Taddei, Simplicio, Gago, Pjanic, Totti, Lamela, Borini
Inter (4-4-2): Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo, Zanetti, Cambiasso, Poli, Palombo, Pazzini, Milito
Key Stat: H Ρόμα έχει πετύχει 195 και έχει δεχθεί 260 γκολ κόντρα στην Ίντερ, περισσότερα κόντρα σε κάθε άλλη ομάδα του Καμπιονάτο.
Συμπέρασμα: Οι δύο ομάδες δεν έχουν περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια αν θέλουν να διατηρηθούν στο κυνήγι της τρίτης θέσης και του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιθετικά δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, αλλά αμυντικά εμφάνισαν αμφότερες αδυναμίες στους πρόσφατους αγώνες. Στο 2,00 το over στην bet365


Mένουν στο Χ (3,20) Λέτσε & Μπολόνια

3 συνεχόμενα για τη φιλοξενούμενη

Mένουν στο Χ (3,20) Λέτσε & Μπολόνια Η Λέτσε εμφανίζεται ανταγωνιστική στα πρόσφατα παιχνίδια της, αλλά και η Μπολόνια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι επικίνδυνη στις εξόδους της. Προς την ισοπαλία οδεύει το μεταξύ τους παιχνίδι (3,20).
Η Λέτσε είχε πολύ καλή παρουσία στο Φρίουλι απέναντι στην Ουντινέζε. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ απάντησε σχεδόν άμεσα με τον Ντι Μικέλε και έχασε ευκαιρίες για να προηγηθεί. Για μια ακόμη φορά πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη και δέχθηκε γκολ από τον Ντι Νατάλε. Το 2-1 του ημιχρόνου δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.
Το 1-0 που είχε προηγηθεί απέναντι στη Λέτσε ήταν μόλις η πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη της. Στο ματς τους πρώτου γύρου κατάφερε να επικρατήσει στο Νταλ' Άρα βάζοντας τέλος σε σερί εννιά μεταξύ τους αγώνων χωρίς νίκη. Σε έντεκα υποδοχές της στο Βία ντελ Μάρε ποτέ δεν έχει σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ.
Ο Κόσμι δεν μπορεί να έχει τη βοήθεια του τραυματία Φαλκόνε. Διαθέσιμοι ωστόσο οι Καροτσιέρι, Μποζίνοφ και Κουαδράδο.
Το ματς της Μπολόνια με τη Φιορεντίνα δεν άρχισε ποτέ καθώς η έντονη χιονόπτωση έκανε τη διεξαγωγή του αδύνατη. Οι Μπολονέζοι προέρχονται από ισοπαλία στο Ολίμπικο επί της Ρόμα με 1-1, σε ένα παιχνίδι όπου είχαν άριστη τακτική και μπορούσαν ακόμη και να επικρατήσουν αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.
Οι Φελσινέι δεν έχουν εκτός έδρας νίκη στις πέντε τελευταίες εξόδους της παρά το γεγονός ότι σκόραραν σε όλες αυτές (0-3-2). Ισόπαλα ήταν τα τρία πρόσφατα ματς στη Σέριε Α απέναντι σε Νάπολι, Πάρμα, Ρόμα. Πουλτσέτι, Κονέ και Λόρια παραμένουν εκτός μάχης για τους φιλοξενούμενους.
Πιθανές ενδεκάδες
Λέτσε (3-5-2): Benassi, Oddo, Miglionico, Tomovic, Cuadrado, Giacomazzi, Delvecchio, Blasi, Brivio, Muriel, Di Michele
Μπολόνια(3-4-2-1): Gillet, Raggi, Portanova, Antonsson, Crespo, Perez, Mudingayi, Morleo, Ramirez, Diamanti, Di Vaio
Key Stat: Η Λέτσε έχει 10 ισοπαλίες κόντρα στη Μπολόνια περισσότερες από ότι απέναντι σε κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας.
Συμπέρασμα: H Λέτσε δείχνει να πιστεύει στην παραμονή, αλλά παραμένει σε δύσκολη θέση και είναι αναγκασμένη να ψάχνει νίκες. Η Μπολόνια είναι σαφώς πιο άνετη και εκτός έδρας εξαιρετικά επικίνδυνη με τον τρόπο που αγωνίζεται. Η ισοπαλία δείχνει το επικρατέστερο σημείο και πληρώνει 3,20 στην bet365.


Mε 1 ή 2 γκολ διαφορά νικά η Γιούβε

Χωρίς νίκη παραμένει εκτός η Σιένα

Mε 1 ή 2 γκολ διαφορά νικά η Γιούβε Η Γιουβέντους παραμένει αήττητη από την αρχή της περιόδου. Απέναντι στη Σιένα που δεν έχει κάνει ακόμη σεφτέ εκτός έδρας ο άσος λογικά δίνεται σε χαμηλές τιμές. Καλύτερη απόδοση προκύπτει για επικράτηση της γηπεδούχου με 1 (3,40) ή 2 (4,00) γκολ διαφορά.
Το ματς της Γιουβέντους στην Πάρμα δεν ξεκίνησε ποτέ καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή του. Έστω και έτσι παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μόνη καθώς η Μίλαν ηττήθηκε στο Ολίμπικο από τη Λάτσιο.
Μετά από 20 αγωνιστικές παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας. Στο Τορίνο έχει σκοράρει στα 15 τελευταία παιχνίδια σημειώνοντας 2,1 γκολ κατά μέσο όρο. Κόντρα στη Σιένα έχει το πάνω χέρι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με απολογισμό 11-1-1. Η ήττα έλαβε χώρα τον Μάιο του 2008 στο Αρτέμιο Φράνκι στο μοναδικό μεταξύ τους ματς στο οποίο απέτυχε να σκοράρει.
Ο Κόντε δεν έχει προβλήματα τραυματισμών με την ομάδα του να είναι ξεκούραστη μιας και δεν αγωνίστηκε την Τετάρτη.
Αναβολή υπήρξε και στο ματς της Σιένα με την Κατάνια καθώς το χιόνι είχε καλύψει τον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα της Τοσκάνης βρίσκεται σε δύσκολη θέση και οριακά εκτός ζώνης υποβιβασμού, με μόλις μια νίκη στα έντεκα ματς που έχουν προηγηθεί.
Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εκτός έδρας από το ξεκίνημα της περιόδου, έχοντας σκοράρει μόνο πέντε φορές. Στις πέντε πρόσφατες εξόδους γνώρισε ισάριθμες ήττες, ενώ το περσινό 3-3 στο Τορίνο διέκοψε σερί έξι διαδοχικών νικών της Γιούβε.
Εκτός λόγω τραυματισμού ο Μπολτσόνι, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπρκιτς.
Πιθανές ενδεκάδες
Γιουβέντους (4-3-3): Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Vidal, Pirlo, Marchisio, Pepe, Matri, Vucinic
Σιένα (4-4-2): Pegolo, Vitiello, Rossettini, Contini, Del Grosso, Angelo, Vergassola, D'Agostino, Brienza, Destro, Calaiò
Key Stat: Η Σιένα παραμένει χωρίς νίκη στις 16 τελευταίες εξόδους στη Σέριε Α.
Συμπέρασμα: Η Γιουβέντους εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ντεφορμέ και απογοητευτική εκτός έδρας Σιένα. Ο άσος όμως βρίσκεται στο 1,33. Επιλέγοντας νίκη της γηπεδούχου με 1 (3,40) ή 2 (4,00) γκολ διαφορά  η μέση απόδοση είναι σαφώς καλύτερη.


Kατηφορίζει ο άσος της Μίλαν (1,73)

4 ματς χωρίς νίκη η Νάπολι

Kατηφορίζει ο άσος της Μίλαν (1,73) Η Μίλαν δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια αν θέλει να παραμείνει κοντά στη Γιουβέντους. Δεν πατάει καλά η Νάπολι η οποία σπάνια κερδίζει στο Μεάτσα. Υπέρ του άσου η αγορά, στο 1,73
Mετά από 27 ματς χωρίς ήττα απέναντι στη Λάτσιο η Μίλαν γνώρισε την ήττα στο Ολίμπικο την Τετάρτη με 2-0. Σε ένα κλειστό παιχνίδι οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο αποτελεσματικοί και με δύο γκολ των Ερνάνες, Ρόκι στο τελευταίο τέταρτο πήραν τη νίκη.
Οι ροσονέρι έμειναν έτσι ένα βαθμό πίσω από την Γιουβέντους, η οποία έχει και ένα ματς λιγότερο. Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο μια ήττα φέτος στο Μεάτσα και έχουν κερδίσει 7/8 ομάδες που πρόσφατα υποδέχθηκαν. Έχουν δει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα μόλις πέντε φορές μέσα στο Μιλάνο, επίδοση καλύτερη της κατηγορίας.
Πάτο, Γέπες, Φλαμινί, Μπόατενγκ, Ακουιλάνι, Γκατούζο, Μέρκελ, Στράσερ παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών.
Η Νάπολι σφυροκόπησε την Τσεζένα στο ματς της Τετάρτης χάνοντας κλασικές ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνά της μένοντας στο 0-0 τελικά. Χωρίς νίκη στις τέσσερις αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί λογικό ήταν να υποχωρήσει στη βαθμολογία. Πλέον βρίσκεται στην έβδομη θέση, εννιά βαθμούς πίσω από την τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Μακριά από το Σαν Πάολο έχει κερδίσει μόλις 3/10 φετινούς της αγώνες. Στις έξι προηγούμενες εξόδους μπόρεσε να σκοράρει, όμως έφυγε με το τρίποντο μόνο από την έδρα της Παλέρμο. Χωρίς προβλήματα η αποστολή των Ναπολιτάνων.
Πιθανές ενδεκάδες
Μίλαν (4-3-1-2): Abbiati, Abate, Mexes, Thiago Silva, Mesbah; Emanuelson, Van Bommel, Nocerino; Seedorf, Robinho, Ibrahimovic
Nάπολι (3-4-2-1): De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Aronica, Maggio, Gargano, Dzemaili, Dossena, Lavezzi, Hamsik, Cavani
Key Stat: Από το 1986 έχει να κερδίσει στο Μιλάνο η Νάπολι όταν ακόμη αγωνιζόταν στην ομάδα ο Μαραντόνα
Συμπέρασμα: Η Μίλαν δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει βαθμούς αν θέλει να συνεχίσει να ασκεί πίεση στη Γιουβέντους. Η Νάπολι προέρχεται από μέτριες εμφανίσεις ιδίως εκτός έδρας. Την κατηφόρα έχει πάρει ο άσος ο οποίος προσφέρεται στο 1,73 στον.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.