Μια δυάδα για σήμερα....

Πανίσχυρη εντός η Σίβασπορ (1,91)

Μετράει τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες σκοράροντας 11 γκολ

Πανίσχυρη εντός η Σίβασπορ (1,91) Η Σίβασπορ θα προσπαθήσει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες εκμεταλλευόμενη την πολύ δυνατή της έδρα. Στα 11 τελευταία εντός παραμένει αήττητη, ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα έχει μόνο νίκες με ενεργητικό 11 γκολ. Στο 1,91 ο άσος
Η Σίβασπορ υποδέχεται την Καϊσέρισπορ στο ντέρμπι της Ανατολικής Τουρκίας, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να γίνει σε δύσκολες συνθήκες, αφού η θερμοκρασία στην Άγκυρα φτάνει ακόμα και στους -15, ενώ χιονίζει κιόλας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους ήττα μετά τις 26 Νοεμβρίου, χάνοντας με 2-1 από την Γκαζιαντέπ σε παιχνίδι όπου έπαιζαν από το 55’ και μετά με παίκτη λιγότερο με το σκορ να είναι στο 1-1.
Ενδιάμεσα σε αυτά τα παιχνίδια μετρούσαν έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και μία νίκη-πρόκριση στην παράταση στο κύπελλο. Διαθέτουν την τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, αλλά και μία από τις χειρότερες άμυνες (38-34 τα γκολ σε 23 αγωνιστικές), με 17/23 παιχνίδια τους και 8/12 εντός έδρας να είναι over.
Στη Σεβάστεια είναι πανίσχυροι με απολογισμό 7-4-1, με την ήττα στο πρώτο τους παιχνίδι εντός έδρας κι ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα έχουν μόνο νίκες, σκοράροντας συνολικά 11 γκολ. Στα έξι τελευταία εντός σκοράρουν τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι. Τιμωρημένοι είναι ο στόπερ Νάβρατιλ και ο μέσος Καράκας, στο Κόπα Άφρικα είναι ο στόπερ Φατί και τραυματίας ο αμυντικός Γερλικάγια.
Με γκολ από το πρώτο λεπτό και παίζοντας από το 43’ με παίκτη παραπάνω η Καϊσέρισπορ κέρδισε τη Δευτέρα με 1-0 την Μπεσίκτας και με δύο κολλητές νίκες ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας και στο -7 από την 4η. Οι δύο αυτές νίκες επανέφεραν το καλό κλίμα στην ομάδα, αφού νωρίτερα είχε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-3).
Οι φιλοξενούμενοι έχουν τις λιγότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα από κάθε άλλη ομάδα (10-2-11) και εκτός έδρας είναι η μοναδική που δεν έχει αναδειχθεί ισόπαλη (4-0-7). Είναι αρκετά σφιχτή ομάδα, πάντως, με 14/22 under και 6/11 εκτός έδρας. Ο βασικός εξτρέμ Άμραμπατ (3 γκολ) επιστρέφει την Πέμπτη από το Κόπα Άφρικα, χωρίς να υπάρχουν άλλα σημαντικά προβλήματα απουσιών.
Key Stat: Η Σίβασπορ είναι έντεκα παιχνίδια αήττητη εντός έδρας (7-4-0) με τα τέσσερα τελευταία να είναι όλα νίκες.
Συμπέρασμα: Οι γηπεδούχοι είναι πανίσχυροι εντός έδρας και σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία. Η Καϊσέρισπορ έχει ψυχολογία από τη νίκη επί της Μπεσίκτας, αλλά εκτός έδρας έχει 7/11 ήττες και ταξίδεψε με μία ημέρα λιγότερης ξεκούρασης. Στο 1,91 ο άσος


Στήριγμα το διπλό της Φενέρ (1,67)

Στήριγμα το διπλό της Φενέρ (1,67) Στην έδρα της απογοητευτικής Σαμσουνσπόρ δοκιμάζεται η Φενέρμπαχτσε, με μοναδικό σκοπό τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε απόσταση αναπνοής από τη Γαλατά. 1,67 αποδίδει το διπλό των “καναρινιών”αλλά και το over έχει πολύ καλές τύχες.
Με το νέο της τεχνικό Μεσούτ Μακάλ να παρακολουθεί από την κερκίδα η Σαμσουνσπόρ γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-4 από τη Μπουγιουκσεχίρ την Κυριακή, παραμένοντας σταθερά στην προτελευταία θέση της τουρκικής Σουπερλίγκ. Εννέα πλέον οι πόντοι που την χωρίζουν από τη σωτηρία, ο κόσμος της μοιάζει απογοητευμένος αφού το έργο της στη συνέχεια μοιάζει πολύ δύσκολο. Στην έδρα της έχει μαζέψει τους 13 από τους 17 συνολικά βαθμούς της (3-4-4), στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής το 2012 έχει δεχθεί 13 τέρματα, κρατώντας το μηδέν μόνο στη νίκη επί της Ορντουσπόρ. Επιστρέφει ο βασικός μπακ Τοκάκ, στο Κόπα Άφρικα ο φορ Μπανσέ.
Παρότι στο 39’  βρισκόταν με 2-0 μπροστά στο σκορ η Φενέρμπαχτσε δεν κατάφερε να καθαρίσει το ματς κόντρα στη Μερσίν, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν το σκορ στο 57’ και να καρδιοχτυπούν στο τέλος τα “καναρίνια”. Στους τρεις βαθμούς στάθηκε μόνο ο τεχνικός της Φενέρ Κοτζαμάν, αφού με την γκέλα της Γαλατά στη Μπούρσα η ομάδα του πλησίασε την κορυφή στους δύο πόντους. 5-4-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της, επιστρέφει ο βασικός μπακ Τζίγκλερ, στο Κόπα Άφρικα ο εξτρέμ Ντιά, αμφίβολοι οι Εμρέ, Γκιουνούλ.

Συμπέρασμα: Δεν δείχνει να έχει δυνάμεις για την αντεπίθεση η Σαμσούντα, ενώ η Φενέρ παρότι δεν εντυπωσιάζει βρίσκει τον τρόπο να καθαρίζει αυτά τα παιχνίδια. Το διπλό στο 1,67

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.