Τα κυριότερα σημεία απο την Premier Αγγλίας.



25€ δωρεάν στοίχημα στο Σίτι-Λίβερπουλ Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσει να επανέλθει στις νίκες στο απόρθητο φέτος “Έτιχαντ” κόντρα στη Λίβερπουλ, με τον άσο να προσφέρεται στο 1,90.
Για πρώτη φορά φέτος η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη στο 1-0 από τη Σάντερλαντ ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και έτσι η ομάδα του Μαντσίνι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την γκέλα της μισητής συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ και να περάσει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ. Κόντρα στις “μαυρόγατες” είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει τον μεγάλο αριθμό ευκαιριών που μας έχει συνηθίσει, πληρώνοντας το στην τελευταία φάση όταν και δέχθηκε το γκολ της ήττας.
Στις τελευταίες τέσσερις εξόδους της η Σίτι απέτυχε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά στο “Έτιχαντ” παρουσιάζεται πανίσχυρη έχοντας το απόλυτο σε νίκες φέτος (9/9) ενώ από πέρυσι τον Φεβρουάριο μετράει 14 σερί εντός έδρας νίκες για την Πρέμιερ. Υποδέχεται τη Λίβερπουλ χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με μοναδικό σκοπό την επιστροφή στις νίκες.
Καρδιοχτύπησε για μια ακόμα φορά τους φίλους της η Λίβερπουλ μένοντας πίσω στο σκορ στο Άνφιλντ από τη Νιουκάσλ αλλά αυτή τη φορά η ομάδα του Νταλγκλίς πέτυχε την ανατροπή και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της μετά από δύο σερί ισοπαλίες. Ο Μπέλαμι απάντησε άμεσα (29’) στο γκολ του Καμπάιγ (25’) και στο 67’ έβαλε τους “κόκκινους” μπροστά στο σκορ, με τον Τζέραρντ να γράφει το τελικό 3-1 εννέα λεπτά αργότερα.
Με 34 βαθμούς σε 19 αγώνες βρίσκεται πάντα μέσα στο κόλπο της τετράδας, απέχοντας δύο πόντους από την 4η Τσέλσι. 5-1-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της, θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην καλή παράδοση που έχει κόντρα στη Σίτι (6-6-1 στα πιο πρόσφατα ανεξαρτήτως έδρας, αν και την τελευταία φορά που επισκέφτηκε το “Έτιχαντ” έχασε με κάτω τα χέρια 3-0) χωρίς να υπολογίζει ξανά τον μακροχρόνια εκτός Λούκας Λέιβα, ενώ αμφίβολος δίνεται και ο αρχηγός Τζέραρντ που όμως μάλλον θα προλάβει.
14 σερί εντός έδρας νίκες για το πρωτάθλημα μετράει η Μάντσεστερ Σίτι.
Η Σίτι μπορεί να μην κέρδισε στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της αλλά στο “Έτιχαντ” παρουσιάζεται πανίσχυρη και παρά το μέγεθος του αντιπάλου έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση. Στο 1,90 βρίσκουμε τον άσο στην bet365 , που όπως συνηθίζει σε όλα τα μεγάλα ματς της Πρέμιερ κάνει δώρο στους πελάτες της ένα δωρεάν live στοίχημα αξίας μέχρι και 25€. Μοναδική προϋπόθεση για να συμμετάσχετε προσφορά είναι να έχετε λογαριασμό στην  bet365 και να τοποθετήσετε πριν την έναρξη του ματς ένα στοίχημα στον αγώνα και σε περίπτωση ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ live στοίχημα σας χαθεί η bet365 θα σας επιστρέψει το ποντάρισμα ύψους μέχρι και το μεγαλύτερο pre-match στοίχημα (25€ μέγιστο).



Βγάζουν over Τότεναμ-Γουέστ Μπρομ

Επικίνδυνοι οι φιλοξενούμενοι που σκοράρουν με άνεση εκτός έδρας

Βγάζουν over Τότεναμ-Γουέστ Μπρομ H Τότεναμ θέλει να διατηρήσει την πίεση στις ομάδες του Μάντσεστερ αξιοποιώντας για μια ακόμη φορά την έδρα της. Η Γουέστ Μπρομ πάντως είναι επικίνδυνη στις εξόδους της. Στο 1,625 το over που έχει εμφανιστεί σε 7/9 εκτός έδρας των Μπάγκις.
H Τότεναμ δεν επωφελήθηκε πλήρως από τις βαθμολογικές απώλειες των ομάδων του Μάντσεστερ στην περασμένη αγωνιστική, καθώς και η ίδια έμεινε στο 1-1 στο Σουόνσι. Οι Ουαλοί μπορεί να ισοφάρισαν έξι λεπτά πριν το φινάλε, όμως βάσει εμφάνισης άξιζαν τον βαθμό.Έστω και έτσι οι Λονδρέζοι παρέμειναν αήττητοι για τέταρτο παιχνίδι στη σειρά.
Στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν διατηρούνται αήττητοι μετά το εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στη Σίτι έχοντας συνολικό απολογισμό 6-1-1. Απέναντι στην Γουέστ Μπρομ δεν έχουν χάσει στις πέντε πρόσφατες υποδοχές της.
Ο Ρέντναπ πέρα από τους μόνιμα τραυματίες Τζένας, Λένον, Χάντλστοουν έχει να αντιμετωπίσει και άλλα προβλήματα στο ματς της Τρίτης. Πάρκερ και Παβλιουτσένκο είναι εξαιρετικά αμφίβολοι, όπως και ο Κινγκ που σταθερά ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο.
Η Γουέστ Μπρομ θα δώσει δεύτερο αγώνα μέσα σε 48 ώρες. Την Κυριακή δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Έβερτον. Σε ένα απόλυτα μοιρασμένο παιχνίδι η φιλοξενούμενη κατάφερε να αποδράσει από το Χόθορνς χάρις σε γκολ του Ανιτσέμπε τρία λεπτά πριν το φινάλε.
Οι Μπάγκις έχουν αποδείξει πως εκτός έδρας αγωνίζονται πολύ καλύτερα. 14 από τους 22 βαθμούς τους έχουν συλλέξει στις εξόδους τους (4-2-3). Απέτυχαν να σκοράρουν μόνο απέναντι σε Σουόνσι και Άρσεναλ, ενώ μόνο η Νόριτς δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία τους στα φετινά ταξίδια.
Ο Χότζσον πέρα από τον Γκέρα που λείπει μακροχρόνια, δεν θα έχει στη διάθεσή του στο Λονδίνο και τους Όλσον, Ριντ, Μπραντ. Λογικά θα επιστρέψει στην αποστολή ο Μουλούμπου.
Πιθανές ενδεκάδες
Τότεναμ (4-4-1-1): Friedel, Walker, Kaboul, Gallas, Assou-Ekotto, Pienaar, Sandro, Modric, Bale, Van der Vaart, Adebayor
Γουέστ Μπρομ (4-4-2): Foster, Jones, McCauley, Dawson, Shorey, Thomas, Scharner, Morrison, Tchoyi, Long, Odemwingie
2,82 γκολ σημειώνονται στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στα πλαίσια της Πρέμιερ Λιγκ.
 H Tότεναμ δείχνει πανίσχυρη φέτος μπροστά στο κοινό της, όμως η Γουέστ Μπρομ είναι εξαιρετικά επικίνδυνη στις εξόδους της. Λογική επιλογή δείχνει το over που έχει εμφανιστεί σε 7/9 εκτός των Μπάγκις. Στο 1,95 βρίσκεται ο συνδυασμός του με τον άσο των "πετεινών".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.