Ξεχωρίζουν κάποια σημεία στο σημερινό κουπόνι.

Goal/goal η Γιουνάιτεντ

1-1 έληξε το ματς τους για την Πρέμιερ

2,20 το Χ2 της Γιουνάιτεντ με χαμηλό σκορ Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μάθει να ζει φέτος με τις απουσίες της και παρότι πηγαίνει λαβωμένη στο Άνφιλντ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από την ασταθή Λίβερπουλ, κάτι που έκανε και για το πρωτάθλημα.
Το καλό της πρόσωπο παρουσίασε μεσοβδόμαδα κόντρα στη Σίτι για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ η Λίβερπουλ, παίρνοντας τελικά την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης χάρις στο γκολ του κορυφαίου της παίχτη στο γήπεδο Μπέλαμι στο 74ο λεπτό, που ισοφάρισε το ματς σε 2-2 και με το 0-1 του πρώτου αγώνα οι “κόκκινοι” δίνουν ραντεβού με την Κάρντιφ στο Γουέμπλεϊ για τον πρώτο τίτλο τους μετά το κύπελλο του 2006.
Έμεινε πίσω στο σκορ στο 31’ από το σουτ-τάκλιν του Ντε Γιόνγκ, ισοφάρισε στο 40’ με ανύπαρκτο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τζέραρντ και παρά το 1-2 του Τζέκο στο 68’ βρήκε το σθένος να ισοφαρίσει ξανά και να πάρει το εισιτήριο  για τον τελικό. Έξαλλα πανηγυρίστηκε η πρόκριση, με την ομάδα του Νταλγκλίς, που στο πρωτάθλημα έχει μείνει σχετικά πίσω στη μάχη της 4ης θέσης, να ψάχνει τη διάκριση μέσω των κυπέλλων.
4-7-0 το εντός έδρας ρεκόρ της φέτος στο πρωτάθλημα, υποδέχεται τη μισητή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την θύελλα της υπόθεσης Σουάρεζ-Εβρά (και την ρατσιστική επίθεση του πρώτου στον δεύτερο) να μην έχει ακόμα κοπάσει, αφού ο Ουρουγουανός φορ (και καλύτερος παίχτης των “κόκκινων” φέτος) εκτίει την 7η από τις οκτώ αγωνιστικές τιμωρίας του. Σπίρινγκ και Λούκας Λέιβα παραμένουν εκτός.

Δίκαιη νίκη πέτυχε την περασμένη Κυριακή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Έμιρεϊτς επί της Άρσεναλ, παραμένοντας έτσι τρεις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Σίτι. Η ομάδα του Σερ Άλεξ προηγήθηκε στο 45’ με τον Βαλέντσια, στην επανάληψη και οι δύο ομάδες μπήκαν επιθετικά αλλά οι κανονιέρηδες ήταν αυτοί που σκόραραν με τον φαν Πέρσι στο 71’, τέρμα που ξύπνησε τους “κόκκινους διάβολους” που πάτησαν γκάζι και με πολύ όμορφο συνδυασμό και τελικό αποδέκτη τον Γουέλμπεκ στο 81’ έγραψαν το τελικό 1-2.
Πύρρειος η νίκη πάντως για τη Γιουνάιτεντ, που σε ένα ακόμα παιχνίδι είδε αρκετούς παίχτες της να αποχωρούν τραυματίες, με τους Νάνι, Τζόουνς, Κάρικ και Ρούνεϊ να αποκομίζουν “παράσημα”. Ο πρώτος θα μείνει έξω 2-3 εβδομάδες, οι Τζόουνς, Ρούνεϊ, Γιανγκ, Άντερσον και Φέρντιναντ είναι αμφίβολοι, εκτός παραμένουν Οι Φλέτσερ, Όουεν, Κλέβερλι, Βίντιτς.

Key Stat:  Στις επτά τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων για το κύπελλο η νικητής αναδείχθηκε στο γκολ.
Συμπέρασμα: Ντέρμπι μεγάλου μίσους, αναμένουμε κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί –αν κριθεί- στις λεπτομέρειες. Η Λίβερπουλ του Νταλγκλίς παίζει πάντα αμυντικά, ενώ και η Γιουνάιτεντ δεν αναμένεται να πάρει μεγάλα ρίσκα,


Για το 4x4 η Γουίμπλεντον (2,10)

Έξι παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-4) και χωρίς να σκοράρει είναι η Όλντερσοτ

Για το 4x4 η Γουίμπλεντον (2,10) Χρυσή ευκαιρία να κάνει το 4x4 έχει η Γουίμπλεντον που προέρχεται από τρεις σερί νίκες με ανατροπή και υποδέχεται την Όλντερσοτ που δεν κερδίζει και δεν σκοράρει στα έξι τελευταία της παιχνίδια.
Μετά από εφτά συνεχόμενες ήττες – έξι στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο – η Γουίμπλεντον επέστρεψε δυναμικά και κερδίζοντας και τα τρία τελευταία της παιχνίδια ξέφυγε αρκετά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Το εντυπωσιακό είναι ότι και οι τρεις νίκες ήρθαν με ανατροπή, 1-2 επί της Πορτ Βέιλ, 3-4 μέσα στο Τζίλιγχαμ (έχανε 3-1 στο 62’) και την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1 επί της Μάκλσφιλντ με γκολ στο 59’ και 87’!
Μάλιστα, η Γουίμπλεντον έχει κερδίσει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στα αρνητικά το ότι διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (51 γκολ σε 27 παιχνίδια), αλλά και τη δεύτερη χειρότερη εντός έδρας (21-30), εκεί όπου έχει απολογισμό 4-3-7. 16/27 παιχνίδια της και 9/14 εντός έδρας ήταν over. Ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, με τον έμπειρο φορ Γιούελ να είναι ξανά αμφίβολος.
Το εντός έδρας 0-0 με την Άκρινγκτον ήταν για την Όλντερσοτ το έκτο συνεχόμενο της παιχνίδι της χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-4), πέφτοντας με αυτό το αρνητικό σερί πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Κοινό χαρακτηριστικό αυτών των παιχνιδιών ότι δεν σκόραρε σε κανένα και δέχτηκε συνολικά 10 γκολ.
Συμπλήρωσε έτσι 560 αγωνιστικά λεπτά χωρίς να βρει δίχτυα, ενώ έχει δεχτεί το 24% των γκολ της στα πρώτα 15 λεπτά των αγώνων της (μεγαλύτερο ποσοστό στην κατηγορία). Ο τεχνικός Χόλντσγουορθ δεν μπορεί να υπολογίζει ξανά στους επιθετικούς Ράνκιν (2 γκολ) και Ρόντμαν (1 γκολ), αμφότεροι με πολλές συμμετοχές μέχρι τώρα, αλλά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεσή του.
Ιδιαίτερο παιχνίδι και για τους δύο προπονητές, αφού ο Τέρι Μπράουν της Γουίμπλεντον ήταν τεχνικός της Όλντερσοτ από το 2002-2007, ενώ ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Ντιν Χόλντσγουορθ ήταν παίκτης της Γουίμπλεντον για συνολικά έξι χρόνια.
Key Stat: Η Όλντερσοτ δεν έχει κερδίσει κανένα από τα έξι τελευταία της παιχνίδια (0-2-4) και μάλιστα χωρίς να σκοράρει (0-10 τέρματα).
Συμπέρασμα: Η Γουίμπλεντον έχει την ευκαιρία να πάρει την τέταρτη σερί της νίκη και να απομακρυνθεί κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι έχουν ψυχολογία, καθώς προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες με ανατροπή, ενώ η Όλντερσοτ δεν κερδίζει και δεν σκοράρει στα έξι τελευταία της παιχνίδια.


Με το over (1,75) στο Μπάρνετ-Κρου

5/5 στις μεταξύ τους συναντήσεις

BET: Με το over (1,75) στο Μπάρνετ-Κρου Μπάρνετ και Κρου προέρχονται από διαδοχικά επιτυχημένα αποτελέσματα. Πιο μοιρασμένο θα έπρεπε να είναι το σετ αποδόσεων καθώς η Κρου εκτός έδρας έχει κάνει αρκετές ζημιές. Καλύτερη επιλογή το over (1,75)  που έχει εμφανιστεί και στις πέντε προηγούμενες συναντήσεις τους.
Η Μπάρνετ μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού και επαναλαμβάνοντας εμφανίσεις ανάλογες με αυτές των προηγούμενων αγωνιστικών θα πετύχει τον στόχο της. Παρά το γεγονός ότι έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ στο Νορθάμπτον μπόρεσε στην επανάληψη να φτάσει στην ανατροπή με γκολ των Μπάιρν και Χολμς.
Στους τρεις πρόσφατους αγώνες έχει το απόλυτο σκοράροντας επτά φορές και δεχόμενη μόλις ένα γκολ. Απέκτησε έτσι απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει να τη διατηρήσει. Στο γήπεδό της πάντως δεν τρομάζει κανέναν ως τώρα έχοντας 4 νίκες σε 12 αγώνες. 8/9 ομάδες που φιλοξενήθηκαν εκεί προσφάτως κατάφεραν να σκοράρουν.
Ο Σέντα εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμος όπως και ο Κάμπα, ενώ αμφίβολος είναι ο Μάρσαλ.
Η Κρου μπορεί να αιφνιδιάστηκε από την Ντάγκεναμ στο ματς της περασμένης αγωνιστικής μένοντας πίσω στο σκορ, όμως αντέδρασε εμφατικά στη συνέχεια και έφτασε σε άνετη νίκη με 4-1.
Έκανε έτσι το 3/3 στα ματς που προηγήθηκαν και πλησίασε στους τρεις βαθμούς την προνομιούχο επτάδα των μπαράζ ανόδου. Η πορεία της βασίζεται κυρίως στα εκτός έδρας ματς εκεί όπου έχει καταφέρει να φύγει νικήτρια από 7 από τις 14 έδρες που έχει επισκεφθεί. Στις επτά πιο πρόσφατες μετρά τέσσερις νίκες.
Μοναδική απουσία για τους φιλοξενούμενους αυτή του Μπελ, ο οποίος αναρρώνει από επέμβαση κήλης στην οποία είχε υποβληθεί.
Key Stat: 5/5 over  στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας.
Συμπέρασμα: Οι δύο ομάδες δείχνουν σε καλή κατάσταση και επιδιώκουν νέα νίκη για να φτάσουν πιο κοντά στους στόχους τους. Στις υπάρχουσες αποδόσεις το διπλό αξίζει να τιμηθεί, όμως ασφαλέστερη επιλογή δείχνει το over στο 1,75 της bet365.


Συνεχίζει με over εντός η Πορτ Βέιλ

Χειρότερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας αυτή της Πλίμουθ

BET: Συνεχίζει με over εντός η Πορτ Βέιλ Η Πορτ Βέιλ ψάχνει τη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στις θέσεις των μπαράζ ανόδου. Η μαχητική Πλίμουθ προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό και είναι ικανή να σκοράρει σε μια ακόμη έξοδό της. Στο 1,95 το over
H Πορτ Βέιλ μπόρεσε να περάσει νικηφόρα από το Ρόδεραμ με 0-1 χάρις σε χτύπημα πέναλτι του Ρίτσαρντς στο 57ο λεπτό. Έτσι μπόρεσε να σταματήσει το αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών που είχε προηγηθεί στο πρόγραμμα.
Στο γήπεδό της φέτος έχει κερδίσει μόλις πέντε από τις δεκατρείς ομάδες που έχει φιλοξενήσει και αιτία αυτού του κακού είναι η άμυνά της, καθώς δέχεται με μεγάλη ευκολία το γκολ. Στις εννιά υποδοχές ομάδων που έχουν προηγηθεί μπόρεσε να πάρει τη νίκη μόνο στα τρία παιχνίδια στα οποία δεν δέχθηκε γκολ. Σε αυτό το διάστημα πέντε από τις αντιπάλους της πέτυχαν δύο τουλάχιστον τέρματα εναντίον της.
Κόλινς και Πόουπ παραμένουν εκτός, ενώ ο Όουεν είναι εξαιρετικά αμφίβολος.
Η Πλίμουθ μάχεται με νύχια και με δόντια για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δεν είναι εύκολη αντίπαλος για κανέναν κάτι που απέδειξε στο πρόσφατο ματς με την πρωτοπόρο Κρόουλι όπου και απέσπασε ισοπαλία με 1-1.
Στις εννιά αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί έχει γνωρίσει την ήττα δύο φορές. Μόνο σε ένα από αυτά τα ματς δεν υπήρχε σκορ, καθώς σε όλα τα υπόλοιπα σκόραραν και οι δύο ομάδες που κοντραρίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Μακριά από το γήπεδό της μπορεί να συνηθίζει να σκοράρει, αλλά εμφανίζει τεράστια αμυντικά κενά. Δέχεται 2 γκολ ανά έξοδο και συνολικά 30 ως τώρα, περισσότερα από κάθε άλλη φιλοξενούμενη.
Νέλσον και Τσάντγουικ παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ αμφίβολος δίνεται ο Γουόλτον.
Key Stat: 10/13 over εντός έδρας για την Πορτ Βέιλ.
Συμπέρασμα: Η Πορτ Βέιλ θέλει να επωφεληθεί από την εκτός έδρας αδυναμία της Πλίμουθ και να φτάσει στη νίκη. Έχει εμφανιστεί πάντως αναποτελεσματική στο γήπεδό της, εκεί όπου δέχεται με ευκολία το γκολ. Προτιμότερη επιλογή το over στο 1,95

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.