Λίγα αλλά καλά τα σημεία για σήμερα Παρασκευή.

Κερδίζει ξανά εντός η Γιούβε Στάμπια

Με υπηρεσιακό η Κροτόνε

Κερδίζει ξανά εντός η Γιούβε Στάμπια Η Γιούβε Στάμπια θέλει να επιστρέψει στις νίκες εκμεταλλευόμενη τη δυνατή της έδρα, εκεί όπου παραμένει αήττητη στα εννιά τελευταία κι έχει τρεις σερί νίκες. Με υπηρεσιακό προπονητή θα παραταχθεί η Κροτόνε, στο 1,83 ο άσος στην Bet365.
Δεχόμενη ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Γιούβε Στάμπια δεν κατάφερε να αντισταθεί στη Βερόνα και γνώρισε την ήττα με 2-0, που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας, μένοντας έτσι οριακά εκτός της πρώτης εξάδας. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες στην πολύ δυνατή τους έδρα, όπως είχαν κάνει πριν δύο αγωνιστικές κόντρα στην Έμπολι (3-1), έχοντας απολογισμό στο γήπεδό τους 7-2-2 με μία από τις καλύτερες εντός έδρας επιθέσεις (19-12).
Στη φετινή τους πορεία στο πρωτάθλημα έχουν 15/23 over και 7/11 εντός έδρας. Οι δύο ήττες εντός έδρας ήταν στα δύο πρώτα παιχνίδια της χρονιάς, παραμένοντας αήττητη από τις 10 Σεπτεμβρίου και μετά (7-2-0) και κάνοντας το 3/3 στα τρία πιο πρόσφατα. Δεν μπορούν να υπολογίζουν στους βασικούς στόπερ Μολινάρι (τιμωρημένος) και Σκονιαμίλιο (τραυματίες), ενώ αμφίβολος είναι ο μέσος Τζίτο.
Οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες έφεραν εξελίξεις στην Κροτόνε, με τον Λεονάρντο Μενικίνι να αποτελεί παρελθόν και στη θέση του να αναλαμβάνει ο υπηρεσιακός Μάσιμο Ντράγκο. Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική με 1-2 από τη Βαρέζε, παίζοντας από το 70’ και με παίκτη λιγότερο.
Και στις τέσσερις αυτές ήττες δέχτηκαν από δύο γκολ και πάνω, ενώ επιπλέον καλούνται να βρουν λύσεις και στην επίθεση, αφού τα 22 γκολ που έχουν σκοράρει είναι η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Εκτός έδρας έχουν απολογισμό 3-2-6 με γκολ 9-15 και 7/11 να είναι under.
Στις έξι τελευταίες τους εξόδους μετράνε δύο νίκες και τέσσερις ήττες. Τραυματίες είναι ο αμυντικός Αμπρουτσέζε και ο επιθετικός Κακαβάλο και τιμωρημένοι ο αμυντικός Κεκούτσι και ο επιθετικός Ντζούριτς. Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο βασικός στόπερ Βινετό.
Key Stat: Η Γιούβε Στάμπια είναι αήττητη στα εννιά τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια και μετράει τρεις σερί νίκες.
Συμπέρασμα: Η Κροτόνε θα παραταχθεί με υπηρεσιακό προπονητή και η πορεία της τον τελευταίο καιρό δεν της δίνει πολλές πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Δυνατή στο γήπεδό της η Γιούβε Στάμπια με εννιά σερί εντός έδρας αήττητα παιχνίδια (7-2-0). Στο 1,83 ο άσος στην Bet365.


Σκοράρουν Έβερτον και Φούλαμ (1,95)

18 σερί νίκες έχει εντός έδρας η Έβερτον κόντρα στη στη Φούλαμ

Σκοράρουν Έβερτον και Φούλαμ (1,95)
Εξαιρετική παράδοση διατηρούν τα “ζαχαρωτά” κόντρα στη Φούλαμ στο Γκούντισον Παρκ, αλλά η ομάδα του Γιόλ βρίσκεται σε φόρμα και είναι σε θέση να σκοράρει. 1,95 πληρώνει το GG
 
Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες η Έβερτον κόντρα στη Μπλάκμπερν το περασμένο Σάββατο, παρότι προηγήθηκε με ένα περίεργο γκολ (που θα έπρεπε να ακυρωθεί αφού ο Φελαϊνί που έδωσε την ασίστ στον Κέιχιλ έκανε κοντρόλ με το χέρι) απέτυχε να κρατήσει το μηδέν πίσω, δεχόμενη την ισοφάριση για το τελικό 1-1 από ένα ακόμα πιο περίεργο γκολ του Γκουντγουίλι (σε διώξιμο αμυντικού έβαλε κόντρα που κατέληξε στα δίχτυα ) στο 72’. Ισορροπημένο ματς με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με το Χ να κρίνεται δίκαιο και την Έβερτον να φτάνει τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-2).
 
Η επιστροφή του Κέιχιλ στα γκολ έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο χαροποίησε τον Μόγιες, αφού τα 22 γκολ ενεργητικό των “ζαχαρωτών” σε 22 παιχνίδια είναι η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας. 3-3-5 το εντός έδρας ρεκόρ της, τα 4/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της έληξαν GG. 18 σερί νίκες μετράει κόντρα στη Φούλαμ εντός έδρας για το πρωτάθλημα, αλλά στο κύπελλο έχει 0-2-2 κόντρα στους “Cottagers” ενώ δεν κέρδισε κανένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της κυπέλλου κόντρα σε ομάδες της Πρέμιερ. Επιστρέφει ο μπακ Χίμπερτ, παραμένουν εκτός οι Ντιστέν, Γκιαγκέλκα (αμυντικοί), Κόλεμαν, Όσμαν, Ρόντγουελ (μέσοι).
 
 
Δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα παρουσίασε η Φούλαμ στο τελευταίο παιχνίδι της εντός έδρας κόντρα στη Νιούκασλ, ανύπαρκτη στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε να χάνει δίκαια με 0-1 από μια βολίδα του Γκάθρι στο 43’ αλλά στην επανάληψη μπήκε αφηνιασμένη, καταπίνοντας τις “καρακάξες” και με τέσσερα γκολ σε 17 λεπτά (52- 68’) ανέτρεψε το αποτέλεσμα, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ στο τελευταίο για το τελικό 5-2. Χατ-τρικ σημείωσε ο εκπληκτικός (και) φέτος Ντέμπσεϊ, που θα μπορούσε να είχε πετύχει και τα πέντε αν εκτελούσε εκείνος τα πέναλτι των “Cottagers”, με τα άλλα δύο τέρματα να έρχονται από την άσπρη βούλα.
 
Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει η ομάδα του Γιολ στα τελευταία παιχνίδια της, με εξαίρεση την άσχημη εμφάνιση και ήττα στο Ίγουντ Παρκ  με 3-1 την προηγούμενη αγωνιστική έχει κάνει βήματα προόδου, μαζεύοντας 8 βαθμούς στα πέντε τελευταία ματς της (2-2-1), παίρνοντας αποτέλεσμα μάλιστα από Άρσεναλ και Τσέλσι. GG έληξαν και τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, παραμένουν εκτός οι Σβάρτσερ (κίπερ), Γκριγκέρα (αμυντικός), Ντεμπελέ, Σα (φορ), επιστρέφει ο μέσος Σίντγουελ.
 
 
Key Stat: 18 σερί νίκες εντός έδρας κόντρα στη Φούλαμ μετράει η Έβερτον για το πρωτάθλημα.
 
Συμπέρασμα: Δεδομένου ότι Έβερτον και Φούλαμ είναι από τις ομάδες που πολύ δύσκολα θα κινδυνεύουν αλλά και επίσης δύσκολα θα διακριθούν φέτος στο πρωτάθλημα, το κύπελλο αποτελεί δρόμο για μια επιτυχία τη φετινή σεζόν. Η παράδοση μπορεί να δείχνει Έβερτον αλλά η φόρμα της Φούλαμ δεν γίνεται να μην ληφθεί υπ’ όψιν, γι αυτό θα πάμε με το GG του 1,95 περιμένοντας και τις δύο ομάδες να σκοράρουν, κάτι που είδαμε στις 4/5 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις.   

Ένα ακόμα GG (1,66) για Μπόρνμουθ

Έχει πέντε goal-goal στα έξι τελευταία της

Ένα ακόμα GG (1,66) για Μπόρνμουθ Η ουραγός Τσέστερφιλντ πήρε ψυχολογία από τις δύο κολλητές της νίκες και έχει τέσσερα GG (1,66 στην Bet365) στα έξι τελευταία της παιχνίδια. Σε πολύ καλή κατάσταση η Μπόρνμουθ που μετράει μεγάλο αήττητο σερί εκτός έδρας και πέντε GG στα έξι πιο πρόσφατα.
Η Τσέστερφιλντ αγνοούσε τη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις από τις αρχές Νοεμβρίου και στο πρωτάθλημα από τις 17 Σεπτεμβρίου, πέφτοντας με συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια κατάφερε να κάνει το 2/2. Κέρδισε αρχικά την Όλνταμ με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Τρόφι και έκανε το πρώτο βήμα για τον μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ και τρεις μέρες μετά έβγαλε διπλό στην έδρα της Κόλτσεστερ με 1-2 για το πρωτάθλημα.
Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 17 αγωνιστικές έδωσε αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους για τη δύσκολη συνέχεια, διαθέτοντας ωστόσο τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (49 γκολ σε 27 παιχνίδια), ενώ εντός έδρας έχουν απολογισμό 2-5-6 με 9/13 να είναι under.
Στα οκτώ τελευταία εντός έχουν τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Ο Τζον Σέρινταν βλέπει σιγά-σιγά τα προβλήματά του να μειώνονται και μοναδική πιθανή απουσία είναι αυτή του δανεικού αμυντικού Χαρστ, ο οποίος είναι αμφίβολος.
Η Μπόρνμουθ κατάφερε να κάνει το 2/2 στα δύο εντός έδρας της παιχνίδια, κερδίζοντας Νοτς Κάουντι και Τρανμίρ με 2-1 και με ανατροπή και στις δύο περιπτώσεις. Βρίσκεται στο -5 από την πρώτη εξάδα, «τρέχοντας» σερί έξι αγωνιστικών χωρίς ήττα (4-2-0), ενώ έχει και μόνο μία ήττα στα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (8-4-1).
Για τους φιλοξενούμενους είναι εντυπωσιακό αυτό που γίνεται στα εκτός έδρας παιχνίδια, αφού ξεκίνησαν με 3/3 ήττες, αλλά πλέον μετράνε 11 σερί αήττητα παιχνίδια στις εξόδους τους (6-5-0). Στα πέντε τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας σκοράρει από δύο γκολ και πάνω και τα πέντε από τα έξι τελευταία ήταν goal-goal.
Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον αμυντικό Μαλόουν (2 γκολ) να επιστρέφει στην αποστολή και τους αμυντικούς Μπάρετ και Μόλεσλι και τον μέσο Κούπερ να παραμένουν εκτός, όλοι τους με αρκετές συμμετοχές.
Key Stat: Η Μπόρνμουθ δεν χάνει στα 11 τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια και τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα ήταν goal-goal.
Συμπέρασμα: Με ψυχολογία η Τσέστερφιλντ μετά τις δύο κολλητές της νίκες, σε πολύ καλή κατάσταση η Μπόρνμουθ, που δεν έχει ήττα στις 11 τελευταίες της εξόδους. Καλύτερη επιλογή το goal-goal (1,66 στην Bet365) που εμφανίζεται πολύ συχνά στα τελευταία παιχνίδια και των δύο ομάδων.

GG (1,83) αντί διπλού για την Τότεναμ

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της

GG (1,83) αντί διπλού για την Τότεναμ H Tότεναμ αναμένεται να αγωνιστεί και απόψε με εναλλακτική ενδεκάδα, όπως συνηθίζει στα ματς του κυπέλλου. Η Γουότφορντ είναι ανταγωνιστική στο γήπεδό της και σκοράρει με άνεση. Προτιμότερο το GG στο 1,83 από το διπλό στο 1,44.
Η Γουότφορντ δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική στην πρόσφατη επίσκεψη στο απόρθητο Σεντ Άντριους και ηττήθηκε εύκολα με 3-0 από την Μπέρμιγχαμ. Ήταν η τρίτη κατά σειρά ήττα στην Τσάμπιονσιπ, σε ματς όπου σκόραρε  μόλις μια φορά και είδε την μπάλα να καταλήγει στην εστία της επτά.
Στο γήπεδό της πάντως είναι αρκετά ανταγωνιστική. Στην πρόσφατη φιλοξενία της Ρέντινγκ μπορεί να ηττήθηκε με 1-2, όμως αυτή ήταν η μοναδική της ήττα  στα εννιά παιχνίδια που προηγήθηκαν μπροστά στο κοινό της. Για να βρεθεί σε αυτόν τον γύρο απέκλεισε με 4-2 την Μπράντφορντ.
Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στη βοήθεια του τραυματία ΜακΓκιν, ενώ αμφίβολος είναι ο Τέιλορ. Στην επίθεση θα βρεθεί ο Σόρντελ, ο οποίος αποτελεί στόχο πολλών ομάδων της Πρέμιερ.
Η Τότεναμ έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ καθώς γνώρισε την ήττα από την πρωτοπόρο Σίτι με 3-2. Μετά από ένα μέτριο ημίχρονο χωρίς τέρματα το ματς στην επανάληψη πήρε φωτιά όταν η γηπεδούχος άνοιξε το σκορ με τον Νασρί, ενώ λίγα λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της. Οι Λονδρέζοι αντέδρασαν άμεσα και σε λιγότερο από ένα δεκάλεπτο έφεραν το ματς στα ίσια. Το ματς όδευε προς την ισοπαλία, αλλά ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις έδωσε τους τρεις βαθμούς στη Σίτι.
Η φιλοξενούμενη έχασε με αυτόν το άδοξο τρόπο αήττητο σερί οκτώ αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός έδρας φέτος δεν σκόραρε μόνο στα ματς με ΠΑΟΚ, Ρούμπιν στο Γιουρόπα Λιγκ και Στόουκ για το Λιγκ Καπ, όταν και ο Ρέντναπ παρέταξε εναλλακτική ενδεκάδα, όπως αναμένεται να κάνει και σήμερα.
Εννιά παίκτες σε σχέση με αυτούς που ξεκίνησαν το ματς κόντρα στη Σίτι αναμένεται να μείνουν στον πάγκο. Ο Ντεφόε λογικά θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης μαζί με τον Παβλιουτσένκο. Σάντρο, Γκαλάς και Χάντλστοουν παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών.
Πιθανές ενδεκάδες
Γουότφορντ (4-4-2): Loach, Hodson, Mariappa, Nosworthy, Dickinson, Forsyth, Hogg, Eustace, Yeates, Deeney, Sordell
Τότεναμ (4-4-2): Cudicini, Rose, Bassong, Dawson, Corluka, Pienaar, Livermore, Kranjcar, Lennon, Defoe, Pavlyuchenko
Key Stat: 6 σερί GG έχει η Γουότφορντ στο γήπεδό της.
Συμπέρασμα: Η Γουότφορντ έδειξε σε μέτρια κατάσταση στα πρόσφατα ματς όμως το κύπελλο αποτελεί διαφορετική υπόθεση. Απέναντι στην εναλλακτική ενδεκάδα της Τότεναμ μπορεί να φανεί ανταγωνιστική και να την προβληματίσει σκοράροντας. Οι "πετεινοί" με Ντεφόε, Παβλιουτσένκο μπροστά λογικά θα βρουν με άνεση δίχτυα. Το αμφίπλευρο σκοράρισμα αποδίδει 1,83 στην bet365.


Ώρα νίκης για Αννόβερο (2,15)

1-0-5 έχει η Νυρεμβέργη στα έξι τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια

Ώρα νίκης για Αννόβερο (2,15) Το Αννόβερο είναι αήττητο εντός έδρας, αλλά δεν κερδίζει στα οκτώ τελευταία του παιχνίδια με έξι ισοπαλίες στο διάστημα αυτό. Κόντρα στην μέτρια εκτός έδρας και με απουσίες Νυρεμβέργη έχει ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες
Το Αννόβερο είχε ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα, αλλά οι γκέλες των τελευταίων αγωνιστικών το έριξαν από την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Ξεκίνησε το δεύτερο γύρο με το εκτός έδρας 0-0 στην έδρα της Χοφενχάιμ, ένα θετικό αποτέλεσμα, αγνοώντας ωστόσο τη νίκη στο πρωτάθλημα από τις 23 Οκτωβρίου!
Τότε είχε κερδίσει την Μπάγερν με 2-1 αλλά στη συνέχεια ακολούθησαν οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη με έξι ισοπαλίες (οι πέντε στα πιο πρόσφατα) και δύο ήττες στο διάστημα αυτό. Πλέον, είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (5-9-4), αλλά και τις περισσότερες εντός έδρας όπου πάντως διατηρείται αήττητη (4-5-0). Τις εφτά τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Νυρεμβέργη έχει απολογισμό 4-1-2.
Ο Μίρκο Σλόμκα έχει δύο σημαντικές επιστροφές με τον προ ημερών άρρωστο επιθετικό Σλάουντραφ (2 γκολ) και τον βασικό μέσο Πίντο (ήταν τραυματίας) να είναι ξανά στη διάθεσή του. Εκτός θα μείνουν ο επιθετικός Για Κόναν και ο βασικός στόπερ Χαγκουί που λείπουν στο Κόπα Άφρικα, ενώ τραυματίας είναι ο αριστερός μπακ Σουλτς.
Για τη Νυρεμβέργη ήταν γούρικο το 1000ό παιχνίδι της στην μεγάλη κατηγορία, καθώς με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κατάφερε να κερδίσει με 2-0 τη Χέρτα και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν την ισοπαλία ανεξαρτήτως διοργάνωσης από τις 22 Οκτωβρίου και για δέκα σερί παιχνίδια, ενώ δεν έχουν ισοπαλία ούτε στα φετινά εκτός έδρας τους παιχνίδια (3-0-6), σε ματς όπου έχουν σκοράρει μόλις εφτά φορές (7-16).
Στο πιο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι τους πήραν εντυπωσιακό διπλό με 0-3 επί της Λεβερκούζεν, αλλά νωρίτερα είχαν χάσει και τα πέντε προηγούμενα μακριά από την έδρα τους με γκολ 1-13.
Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα, με τα αρκετά προβλήματα απουσιών να παραμένουν. Εκτός θα μείνουν οι στόπερ Τσάντλερ, Κλόζε και Νίλσον και οι μπακ Πινόλα και Γιουντ, ενώ αργεί ακόμα και το ντεμπούτο των νεοαποκτηθέντων Μπάλιτς (μέσος) και Γκονζάλες (αμυντικός), όλοι τους τραυματίες.
Πιθανές ενδεκάδες:
Αννόβερο (4-2-2-2): Zieler – Cherundolo, Eggimann, Pogatetz, Pander – Schmiedebach, Pinto – Stindl, Rausch – Schlaudraff, Abdellaoue.
Νυρεμβέργη (4-1-4-1): R. Schafer – Feulner, Maroh, Wollscheid, Hlousek – Simons – Didavi, Cohen, Hegeler, Eigler – Pekhart.
Key Stat: Το Αννόβερο διατηρείται αήττητο εντός έδρας (4-5-0), 3-0-6 εκτός έδρας έχει η Νυρεμβέργη.
Συμπέρασμα: Την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες έχει το Αννόβερο κόντρα στην μέτρια εκτός έδρας και με απουσίες Νυρεμβέργη. Οι γηπεδούχοι έχουν εντός έδρας απολογισμό 4-5-0 και καλή παράδοση με τη νίκη τους να πληρώνει 2,15

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.