Επιλογές για επιστροφή στα ταμεία.

Νέα νίκη εντός για Σίβασπορ και over.

Είναι αήττητη για δέκα σερί εντός έδρας παιχνίδια (6-4-0)

Νέα νίκη εντός για Σίβασπορ (2,00) Μία από τις αξιόπιστες ομάδες εντός έδρας είναι η Σίβασπορ (2,00 στην Bet365) με εντυπωσιακά στατιστικά και διαθέτοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Η Αντάλιασπορ χάνει μεγάλο μέρος της δύναμής της εκτός έδρας.
Έχοντας να χάσει από τις 26 Νοεμβρίου και μετά (στην έδρα της Γαλατασαράι), η Σίβασπορ έχει ανέβει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και στο -1 από την τέταρτη, βάζοντας τέλος στις κακές προηγούμενες χρονιές όταν και πάλευε για τη σωτηρία της. Εννιά αγωνιστικές χωρίς ήττα είναι οι γηπεδούχοι (5-4-0), ενώ ενδιάμεσα σε αυτά τα παιχνίδια ήρθε και η πρόκριση στο κύπελλο επί της Μερσίν εκτός έδρας με 1-3 στην παράταση.
Η Σίβασπορ ανέβηκε σε αυτήν την θέση χάρη στην πολύ καλή της επίθεση, που είναι η δεύτερη καλύτερη στην κατηγορία (35 γκολ σε 21 αγώνες) μετά την Γαλατασαράι. Πολύ καλύτερα είναι τα αποτελέσματά της εντός έδρας, όπου έχει γνωρίσει την ήττα μόνο μία φορά (6-4-1) και αυτήν στο πρώτο της φετινό εντός έδρας ματς. Στα τρία τελευταία εντός έχει μόνο νίκες και στα πέντε πιο πρόσφατα σκόραρε από δύο γκολ και πάνω!
Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Μπούρσασπορ εκτός έδρας, δεχόμενη την ισοφάριση με πέναλτι στο 85’ (1-1) και απαντώντας επίσης με πέναλτι στο 88’ για το τελικό 1-2. Στα εφτά τελευταία που υποδέχτηκε την Αντάλιασπορ έχει απολογισμό 4-1-2 και όλα ήταν under.
Φέτος μετράει 15/21 over και 7/11 εντός έδρας. Ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν. Στο Κόπα Άφρικα λείπει ο στόπερ Φατί, ενώ τραυματίας είναι ο επίσης αμυντικός Γερλίκαγια.
Μετά από τρεις σερί νίκες (δύο στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο) η Αντάλιασπορ επέστρεψε στις ήττες με το 1-2 από την Μπεσίκτας, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση και καταφέρνοντας απλά να μειώσει στις καθυστερήσεις.
Μεγάλο πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους το επιθετικό αφού τα 17 γκολ που έχουν σκοράρει (σε 21 παιχνίδια) είναι η δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Επιπλέον εκτός έδρας έχουν απολογισμό 2-2-6 με γκολ 5-10, που είναι και η δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση. 14/21 παιχνίδια τους και 8/10 εκτός έδρας ήταν under. Τραυματίας είναι ο τερματοφύλακας Ν’Ντζιόκ και ο βασικός εξτρέμ Ποπόφ (2 γκολ).
Key Stat: Η Σίβασπορ είναι αήττητη στα δέκα τελευταία εντός έδρας. Έχει τρεις σερί νίκες στο γήπεδό της και στα πέντε πιο πρόσφατα σκόραρε από δύο γκολ και πάνω!
Συμπέρασμα: Δέκα παιχνίδια χωρίς ήττα είναι εντός έδρας η Σίβασπορ που διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και στα πέντε τελευταία στο γήπεδό της σκοράρει από δύο γκολ και πάνω. Η Αντάλιασπορ είναι μετριότατη εκτός έδρας (2-2-6), εκεί όπου έχει σκοράρει μόνο πέντε φορές στις δέκα εξόδους της. Στο 2,00 ο άσος στην Bet365.


Σκοράρουν Γιουβέντους & Ρόμα (1,80)

Αήττητη φέτος η Γιούβε, αήττητη στα 6 τελευταία η Ρόμα

Σκοράρουν Γιουβέντους & Ρόμα (1,80) H Γιουβέντους παραμένει αήττητη από το ξεκίνημα της χρονιάς και προσδοκά σε διάκριση και στο κύπελλο. Η Ρόμα έχει βρει τα πατήματά της και πλέον σκοράρει με άνεση. Ικανές να σημειώσουν τέρμα αμφότερες στον προημιτελικό, με το GG να αποδίδει 1,80.
Η Γιουβέντους καλπάζει προς τον τίτλο και είναι η μοναδική ομάδα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης που παραμένει αήττητη από το ξεκίνημα της περιόδου. Κατάφερε το βράδυ του Σαββάτου να περάσει νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα της Αταλάντα με γκολ των Λιχστάινερ και Τζιακερίνι.
Παραμένει πρώτη στη βαθμολογία με τη Μίλαν να την ακολουθεί κατά πόδας. Μεγάλο όπλο στη φετινή της πορεία η άμυνα που είναι η καλύτερη της κατηγορίας με μόλις δώδεκα γκολ παθητικό. Μόνο σε δύο φετινά της παιχνίδια απέτυχε να σκοράρει.
Μοναδικός αμφίβολος για την ομάδα του Τορίνο ο Κουαλιαρέλα, που είναι σχεδόν έτοιμος αλλά έχει λείψει από τις προηγούμενες αναμετρήσεις.
Η Ρόμα πλέον έχει αποκτήσει συνοχή ως ομάδα παρά τα συνεχή προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει. Στο ματς του Σαββάτου με την Τσεζένα μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο όγδοο λεπτό κατάφερε να προηγείται με 3-0 χάρις σε δύο γκολ του Τότι και ένα του Μπορίνι. Στη συνέχεια η αναμέτρηση είχε τυπικό χαρακτήρα και έληξε με 5-1.
Οι τζιαλορόσι δεν έχουν ηττηθεί στα έξι τελευταία παιχνίδια μετρώντας πέντε σερί νίκες, στις οποίες σκόραραν τουλάχιστον δύο γκολ απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Νικηφόρο ήταν το πέρασμα τους από το Τορίνο στον περσινό προημιτελικό με 0-2 με ένα από τα δύο τέρματα να πετυχαίνει ο Βούτσινιτς που τώρα βρίσκεται στο αντίπαλο στρατόπεδο.
Ο Λουίς Ενρίκε δεν υπολογίζει στη βοήθεια των Κασέτι, Οσβάλντο, ενώ λογικά εκτός θα μείνει και ο Ντε Ρόσι.
Πιθανές ενδεκάδες
Γιουβέντους (4-3-3): Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie, Vidal, Pirlo, Marchisio, Pepe, Matri, Vucinic
Ρόμα (4-3-1-2): Stekelenburg, Rosi, Juan, Heinze, Taddei, Gago, Greco, Pjanic, Totti,Lamela, Bojan
Key Stat: 16 φορές έχει βρεθεί σε τελικό κυπέλλου η Ρόμα, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα.
Συμπέρασμα: Σε άριστη κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες, οι οποίες επιζητούν την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Οι επιθετικές γραμμές και των δύο είναι γεμάτες ταλέντο και οι φάσεις αναμένεται να διαδέχονται η μία την άλλη στο ματς της Τρίτης. Το αμφίπλευρο σκοράρισμα έχει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης και πληρώνει 1,80 στην bet365.


Σούπερ παράδοση η Άντερλεχτ (1,65)

12-4-0 στα 16 τελευταία κόντρα στη Γάνδη ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

Σούπερ παράδοση η Άντερλεχτ (1,65) Με φόρμα, ψυχολογία και σούπερ παράδοση υποδέχεται η Άντερλεχτ τη Γάνδη, που δεν θα έχει τρεις βασικότατους ποδοσφαιριστές της. 8-2-0 έχει φέτος εντός έδρας και δεν χάνει από τη Γάνδη από το 2006. Στο 1,65 ο άσος στον William Hill.
Με τη δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη της στην έδρα της Κόρτραϊκ με 0-1, με πέναλτι από το πρώτο ημίχρονο και σε συνδυασμό με τις απώλειες των Γάνδη και Κλαμπ Μπριζ, η Άντερλεχτ ξέφυγε στο +6 από τη σημερινή της αντίπαλο και στο +9 από την Κλαμπ Μπριζ, την οποία είχε κερδίσει 3-0 την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική και στοχεύει σήμερα στην τρίτη σερί της νίκη τη νέα χρονιά.
Πανίσχυροι στο «Κονστάντ Βαντεν Στοκ» οι γηπεδούχοι με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες στα δέκα εντός έδρας τους παιχνίδια με γκολ 28-8 και 8/10 να είναι over. Συνολικά έχει σκοράρει 41 γκολ σε 21 παιχνίδια, που αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, ενώ τα 18 γκολ που έχει δεχτεί είναι η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.
Εντυπωσιακή είναι και η παράδοση που έχει κόντρα στην Γάνδη από την οποία έχει να χάσει, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, από το 2006, μετρώντας έκτοτε 12 νίκες και 4 ισοπαλίες! Στα εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν 8-3-0 στα 11 πιο πρόσφατα με συνολικά τέρματα 26-11.
Ο τεχνικός Γιάκομπς δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον μεσοεπιθετικό Βάργκας. Η Άντερλεχτ σκοράρει κατά μέσο όρο 2,80 γκολ εντός έδρας και δέχεται 0,80.
Η Γάνδη ξεκίνησε τη νέα χρονιά νωθρά, αγνοώντας τη νίκη στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει, χάνοντας εκτός έδρας από τη Λιρς με 2-1 και φέρνοντας εντός έδρας 3-3 με τη Λόκερεν για το κύπελλο και 0-0 με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ για το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν έτσι στο -6 από την κορυφή και καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες σε μία έδρα που έχουν κάκιστη παράδοση.
Η ομάδα του Σόλιντ, πάντως, διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 43 γκολ σε 21 ματς, έχοντας εκτός έδρας απολογισμό 5-3-2 με γκολ 19-13, ενώ τα περισσότερα τέρματα τα έχει σκοράρει μετά το 75’ (12).
Παραμένουν εκτός ο επιθετικός Λούμπιανκιτς (5 γκολ) και οι βασικοί μέσοι Σμόλντερς (5 γκολ) και Τέις (8 γκολ), ενώ στο Κόπα Άφρικα βρίσκεται ο μέσος Κοντέ. Θέμα δημιουργήθηκε με τον εξτρέμ Ελ Γκανάσι (4 γκολ), ο οποίος αντέδρασε αντιεπαγγελματικά σε αλλαγή του, αλλά πιθανότατα θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.
Key Stat: 8-2-0 έχει εντός έδρας η Άντερλεχτ, σκοράροντας κατά μέσο όρο 2,80 γκολ και δεχόμενη 0,80.
Συμπέρασμα: Σε καλή κατάσταση η πανίσχυρη εντός έδρας Άντερλεχτ, που υποδέχεται την… πελάτισσα Γάνδη με στόχο να ξεφύγει στο +9 από τη δεύτερη θέση. Με απουσίες οι φιλοξενούμενοι που χάνουν για… πλάκα από την Άντερλεχτ.


Με over κερδίζει η Φλίτγουντ

Καλύτερη επίθεση της κατηγορίας αυτή της γηπεδούχου

Με over κερδίζει η Φλίτγουντ (1,85) Η Φλίτγουντ συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς την κορυφή και στοχεύει σε μια ακόμη νίκη. Η Μπρέιντρι είναι εξαιρετικά ευάλωτη εκτός και δέχεται δύο γκολ ανά αγώνα.
H Φλίτγουντ εξακολουθεί να ασκεί πίεση στην πρωτοπόρο Ρέξαμ, αν και η τελευταία δε λέει να λυγίσει το τελευταίο διάστημα. Χάρις σε γκολ του Ρόουζ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου μπόρεσε να περάσει νικηφόρα στον σαββατιάτικο αγώνα στην έδρα της Ντάρλινγκτον.
Παρέμεινε αήττητη για δέκατο τρίτο σερί αγώνα έχοντας έντεκα νίκες σε αυτό το διάστημα. Ακαταμάχητη είναι στο γήπεδό της εκεί όπου έχει ηττηθεί μόλις μία φορά φέτος (7-5-1). Σημειώνει δύο γκολ κατά μέσο όρο απέναντι σε κάθε αντίπαλο και δέχεται ένα. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η αποστολή της.
Η Μπρέιντρι είχε επιβαρυμένο πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα καθώς πέρα από το πρωτάθλημα αγωνίστηκε στο FA Trophy. Μετά από διπλές αναμετρήσεις με την Γκέιτσχεντ και ισάριθμες ισοπαλίες γνώρισε τον αποκλεισμό στα πέναλτι. Επέστρεψε στις υποχρεώσεις στην Κόνφερανς με αρνητικό αποτελέσμα κόντρα στην Στόκπορτ. Αν και προηγήθηκε με 2-0, οπισθοχώρησε και το πλήρωσε δεχόμενη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.
Αδύναμη εμφανίζεται στις πρόσφατες εξόδους της αγνοώντας τη νίκη στις επτά τελευταίες (5-2-0). Μόνο σε δύο φετινά της ταξίδια διατήρησε το μηδέν στην εστία της, ενώ κατά μέσο όρο δέχεται δύο γκολ.
Key Stat: 15/19 φετινές νίκες της Φλίτγουντ συνδυάστηκαν με over.
Συμπέρασμα: Η Φλίτγουντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από τη Ρέξαμ. Είναι ασταμάτητη επιθετικά και απέναντι στην ευάλωτη αμυντικά Μπρέιντρι μπορεί να σκοράρει δύο τουλάχιστον γκολ. Η φιλοξενούμενη επιθετικά είναι υγιής και ικανή να σκοράρει σε κάθε γήπεδο, αλλά στα μετόπισθεν παραμένει ασταθής.


Με τη φόρα της Γουίμπλεντον (2,20)

Την χειρότερη εκτός έδρας επίθεση της Λιγκ 2 έχουν οι φιλοξενούμενοι

ΒΕΤ: Με τη φόρα της Γουίμπλεντον (2,20) Από δύο σερί μεγάλα διπλά προέρχεται η ενισχυμένη μεταγραφικά Γουίμπλεντον, που κόντρα στην ντεφορμέ Μάκλσφιλντ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. 2,20 πληρώνει ο άσος
Δεύτερο σερί διπλό, και μάλιστα ξανά με ανατροπή, πέτυχε το Σάββατο η Γουίμπλεντον στην έδρα της Τζίλινχαμ με 3-4. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4’, στο 54’ ο Κουφούρ έκανε το 2-0 και παρότι μείωσε στο 60’ δύο λεπτά αργότερα ο Τόμλιν με δεύτερο προσωπικό γκολ έκανε το 3-1, για να ακολουθήσει ένα εκρηκτικό τελευταίο 15λεπτο για τους Ντονς που με τέρματα στο 73’ (αυτογκόλ), 80’ και 89’ (και τα δύο από τον πρώτο σκόρερ της φέτος Μίντσον, φωτό) έκλεψαν τη νίκη.
Ντελίριο επικρατεί στις τάξεις της ομάδας του Μπράουν, που βλέπει τις μεταγραφικές προσθήκες του Ιανουαρίου να ενισχύουν πολύ την ομάδα του και να την βγάζουν από το αγωνιστικό τέλμα (προερχόταν από 6 σερί ήττες και 0-3-9 από τις 15 Οκτώβρη). 3-3-7 το εντός έδρας ρεκόρ της, επιστρέφουν οι φορ Τζόλεϊ (18 αγ./6 γκολ) και Γιούελ, παραμένει εκτός ο εξτρέμ Τζιλάλι.
Συνεχίστηκε ο αγωνιστικός κατήφορος της Μάκλσφιλντ το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Σίμπσον γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της από την αντίστοιχη του Ντι Κάνιο χάρις στο γκολ του Μπένσον στο 76’. Δίκαιο το αποτέλεσμα, μονόλογος για τους “Ρόμπινς” το ματς με το γκολ της νίκης να μοιάζει απλά θέμα χρόνου κόντρα σε μια εντελώς παθητική Μάκλσφιλντ που αγωνίστηκε για το 0-0.
Πέμπτη σερί εκτός έδρας ήττα για τους “Silkmen”, που σκόραραν μόλις σε ένα από αυτά, 3-0-9 μετράνε στα φετινά ταξίδια τους διατηρώντας με οκτώ γκολ ενεργητικό τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση της Λιγκ 2. Τιμωρημένος ο βασικότατος αμυντικός Μπράουν που κοκκινίστηκε στο τέλος του αγώνας με τη Σουίντον, με τον Μάτις να παίρνει πιθανότατα τη θέση του.

Key Stat: Πέντε σερί εκτός έδρας ήττες μετράει η Μάκλσφιλντ, σκοράροντας μόλις ένα τέρμα σε αυτές.
Συμπέρασμα: Σε φόρμα η Γουίμπλεντον, έχει πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες κόντρα στην αναιμική μακριά από το γήπεδο της Μάκλσφιλντ, που σκοράρει μόνο με αίτηση. Ο άσος παίρνει ποντάρισμα,


Ώρα αποδείξεων για την ΜΚ Ντονς (2,00)

Ώρα αποδείξεων για την ΜΚ Ντονς (2,00) Το κατά πόσο είναι ικανή να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ καλείται να αποδείξει η ΜΚ Ντονς στο εκτός έδρας παιχνίδι της κόντρα στην αξιόμαχη αλλά μουδιασμένη από τη φυγή του Γουέστλι Στίβενεϊτζ.
Επηρεασμένη από τη φυγή του αρχιτέκτονα της Γκράχαμ Γουέστλι, που ανέλαβε την Πρέστον, παρουσιάστηκε η Στίβενεϊτζ το Σάββατο κόντρα στη Σκάνθορπ, καταφέρνοντας πάντως να σώσει τον βαθμό τις ισοπαλίας χάρις στο γκολ του Τσαρλς στο 84’, που νωρίτερα είχε περάσει σαν αλλαγή.
Ο πρόεδρος της ομάδας  Φιλ Γουάλας  ελπίζει μέχρι την Τετάρτη να έχει καταφέρει να υπογράψει τον αντικαταστάτη του Γουέστλι, με τους Ινς, Κίον, Μπακλ και Γκάρι Σμιθ να φαντάζουν ως τα επικρατέστερα ονόματα. Μέχρι τότε η Στίβενεϊτζ συνεχίζει με τον στόπερ Ρόμπερτς  σε ρόλο παίχτη-προπονητή. 5-4-3 το εντός έδρας ρεκόρ της, βρίσκεται μέσα στο κόλπο των πλέι-οφ  καταλαμβάνοντας την 6η θέση της Λιγκ 1 με 42 βαθμούς σε 26 παιχνίδια. Παραμένει εκτός ο μέσος Μουσίνιο.

Από ένα ημίχρονο είχαν Νοτς Κάουντι και ΜΚ Ντονς στη μεταξύ τους σαββατιάτικη αναμέτρηση, με το τελικό 1-1 να κρίνεται δίκαιο, αν και οι γηπεδούχο χρειάστηκαν ένα πέναλτι-φάντασμα στο 81’ για να ισοφαρίσουν. Έξαλλος με τη διαιτησία παρουσιάστηκε ο τεχνικός των Ντονς Καρλ Ρόμπινσον, που πάντως παραδέχθηκε ότι στο δεύτερο μισό η Νοτς Κάουντι ήταν καλύτερη.
Είχε προηγηθεί η ήττα μεσοβδόμαδα για τον επαναληπτικό του κυπέλλου κόντρα στην ΚΠΡ, με την ΜΚ να κοιτάει στα μάτια τον σύλλογο της Πρέμιερ αλλά να λυγίζει στο 73’ από μια στημένη φάση. Με 47 βαθμούς σε 25 παιχνίδια βρίσκεται ακόμα στο κόλπο της απευθείας ανόδου, 7-3-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της, δεύτερο πίσω μόνο από εκείνο της πρωτοπόρου Τσάρλτον.

Συμπέρασμα: Σκληρό μπρα-ντε-φερ ανάμεσα σε δύο ομάδες της 6άδας, η ΜΚ Ντονς αν και  κουρασμένη από τα συνεχή παιχνίδια έχει καλύτερο υλικό και ήρθε η ώρα να αποδείξει αν μπορεί να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο ή όχι. 
 
 

Over το Κιντερμίνστερ-Γιόρκ (1,75)

2-3 έληξε το πρώτο μεταξύ τους ματς στις 19/12

Over το Κιντερμίνστερ-Γιόρκ (1,75) Αρκετά γκολ έχουν τα τελευταία παιχνίδια της Γιορκ, που φιλοξενείται από την πάντα επιθετικογενή Κιντερμίνστερ στο ντέρμπι των πλέι-οφ της Κόνφερενς. Στο 1,75 βρίσκουμε το over 2,5 στην Bet365.
Άλλο ένα ματς με γκολ (και μάλιστα ξανά δύο) στις καθυστερήσεις πήρε η Κιντερμίνστερ το Σάββατο, επικρατώντας με 0-2 της Άλφρετον. Η ομάδα του Μπουρ ήταν καλύτερη και άξιζε τους τρεις βαθμούς, με τον νεοαποκτηθή 20χρονο φορ Μάλμπον να σκοράρει στο ντεμπούτο του και να ανοίγει το σκορ. Με 52 βαθμούς σε 29 αγωνιστικές συγκατοικεί στην 4η θέση της Κόνφερενς με την επικείμενη αντίπαλο της Γιόρκ και δείχνει έτοιμη για να δώσει μέχρι το τέλος τη μάχη για τα πλέι-οφ της ανόδου.
7-5-2 το εντός έδρας ρεκόρ της με 10/14 GG, 3,36 τέρματα σημειώνονται κατά μέσο όρο στα παιχνίδια της στο “Άγκμπορο”, ενώ μόλις σε ένα από αυτά δεν βρήκε δίχτυα. Ελπίζει να διπλασιάσει της νίκες της κόντρα στη Γιόρκ και ώστε να εδραιωθεί στην πρώτη 5άδα, 2-3 είχε κερδίσει στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στις 19/12.  
Παρότι αναγκάστηκε να αγωνιστεί για 75 λεπτά με παίχτη λιγότερο η Γιόρκ κατάφερε να καταβάλει την αντίσταση της Έμπσφλιτ στην ισχυρή έδρα της και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, επικρατώντας με 3-2. Δεν φάνηκε η αριθμητική διαφορά που χώριζε τις δύο ομάδες στο γήπεδο, οι “minstermen” είχαν την υπεροχή και παρότι ισοφαρίστηκαν στο 50’ σε 1-1 πήραν ξανά προβάδισμα με γκολ του μέσου Μπλαιρ στο 53’ και στο 67’ κλείδωσαν τη νίκη με τέρμα του αμυντικού Μέρεντιθ.
6-6-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της Γιορκ στο πρωτάθλημα, σκοράρει κατά μέσο όρο 1,71 τέρματα σε κάθε έξοδο της, 18 γκολ είδαμε στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Τιμωρημένος είναι ο νεοαποκτηθής μέσος Μπράουν, που κοκκινίστηκε στο τελευταίο.

Key stat: 2-3 έληξε το πρώτο μεταξύ τους ματς στις 19/12
Συμπέρασμα: H Κιντερμίνστερ παίζει πάντα ανοιχτά με σκοπό τη νίκη, αφήνοντας αρκετά κενά στην άμυνα, ενώ η και η Γιορκ έχει επιθετικές αρετές που αναμένεται να τις βγάλει στο παιχνίδι. Θα πάμε με το over 2,5, που αποδίδει 1,75 στην Bet365.


Πιστή στα GG (1,61) η Νοτς Κάουντι

Σκοράρει με μεγάλη συχνότητα εκτός και η Πρέστον

Πιστή στα GG (1,61) η Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι και Πρέστον δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες αν θέλουν να μην ανοίξει και άλλο η ψαλίδα από τις θέσεις των μπαράζ ανόδου. Ανοιχτά επί το πλείστον τα εντός της Νοτς, με άνεση σκοράρει στα ταξίδια της η Πρέστον. Στο 1,61 το GG.
Η Νοτς Κάουντι βλέπει το όνειρο της ανόδου να σβήνει σταδιακά μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα. Στο ματς του Σαββάτου με τους Ντονς κατάφερε να σώσει την παρτίδα με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως η ισοπαλία δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Για έβδομο κατά σειρά ματς δεν γεύτηκε τη νίκη σε αγώνα πρωταθλήματος μετρώντας πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες. Στο γήπεδό της έχει απολογισμό 6-4-2 σκοράροντας σε όλα τα παιιχνίδια, όμως στις τρεις πρόσφατες υποδοχές ομάδων δεν κατάφερε να επικρατήσει (0-2-1). 
Σότζε και Κέλι έχασαν τα προηγούμενα ματς και δίνονται ως αμφίβολοι. Επέστρεψε στην άμυνα ο Πιρς.
Η Πρέστον στοχεύει επίσης σε διεκδίκηση της ανόδου μέσω των μπαράζ, όμως απογοήτευσε με τις πρόσφατες εμφανίσεις της. Η Λέιτον ήταν πιο αποτελεσματική στην μεταξύ τους συνάντηση το Σάββατο και με δύο γκολ στην επανάληψη κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς.
Ισορροπημένος ο απολογισμός της στις αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί (2-2-2). Μακριά από το γήπεδό της δεν έχει γνωρίσει την ήττα στα τρία πρόσφατα ταξίδια (1-2-0), ενώ μόνο σε δύο έδρες που επισκέπτηκε φέτος απέτυχε να σκοράρει.
Χιουμ και Μέλορ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και είναι αμφίβολοι. Επέστρεψε στη δράση ο Πρόκτορ, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Σμιθ που έξέτισε την τιμωρία του.
Key Stat: 10/12 GG εντός έδρας για την Νοτς Κάουντι.
Συμπέρασμα: Yποχρεωμένες να ψάξουν τη νίκη είναι οι δύο ομάδες αν δε θέλουν να απομακρυνθούν περισσότερο από την εξάδα. Ανοιχτά είναι συνήθως τα ματς της Νοτς μπροστά στο κοινό της, με την Πρέστον να έχει τον τρόπο να σκοράρει στις εξόδους της. Επιλογή το GG στο 1,61 της bet365.


Στο γκολ κερδίζει η Τορκί (3,60)

3 σερί νίκες με σκορ 1-2

Στο γκολ κερδίζει η Τορκί (3,60) Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται η Τορκί και έχει βρεθεί πλέον στη ζώνη των μπαράζ. Η Ντάγκεναμ έπεσε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και προέρχεται από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αξία στη νίκη της γηπεδούχου στο γκολ (3,60), αντί του χαμηλού άσου στο 1,61.
Η Τορκί διανύει περίοδο φόρμας με αποτέλεσμα να έχει σκαρφαλώσει στις θέσεις των μπαράζ ανόδου. Ως τώρα μεγάλο της όπλο ήταν η έδρα εκεί όπου φέτος έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές, όμως στις πρόσφατες εξόδους απέδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά.
Με γκολ των Έλις, Στίβενς μπόρεσε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Μόρκαμ με 1-2. Ήταν το τρίτο σερί διπλό στις τελευταίες αγωνιστικές και μάλιστα με ακριβώς ίδιο σκορ. Η Τορκί παρέμεινε έτσι αήττητη στους πέντε αγώνες που έχουν προηγηθεί (4-1-0).
Μπροστά στο κοινό της απέτυχε να σκοράρει μόνο στο πρόσφατο ματς με την Όξφορντ. Στις έξι πρόσφατες υποδοχές ομάδων δέχθηκε μόλις ένα γκολ. Ουσιαστικά πλήρης η αποστολή της.
Η Ντάγκεναμ πριν το διάστημα των εορτών εμφάνισε βελτίωση στην απόδοσή της, κάτι όμως που αποδείχθηκε απλά αναλαμπή. Με τον ερχομό του νέου έτους δεν έχει κάνει ακόμη σεφτέ μετρώντας τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Στο ματς που προηγήθηκε στην έδρα της Κρου κατάφερε να προηγηθεί με τον Γούνταλ, όμως στη συνέχεια κατέρρευσε και ηττήθηκε με 4-1. Καθοριστικό το γκολ του Πίρσον στο 41ο λεπτό, καθώς η κατάσταση ίσως ήταν διαφορετική αν πήγαινε προηγούμενη στα αποδυτήρια.
Πλέον βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού και δύσκολα θα βγει από αυτή μετά το ματς της Τρίτης, καθώς στα ταξίδια της εμφανίζεται εντελώς αποδυναμωμένη. Σε δώδεκα φετινά μετρά μόλις δύο νίκες (2-2-8), σκοράροντας ελάχιστα (8 τέρματα). Πέρα από τους μακροχρόνια απόντες δεν έχει σοβαρές απουσίες.
Key Stat: Oι 5 τελευταίες νίκες της Τορκί ήταν στο γκολ.
Συμπέρασμα: Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει η Τορκί απέναντι στην ντεφορμέ και αδύναμη εκτός Ντάγκεναμ. Εύλογα ο άσος κινείται σε χαμηλά πλαίσια και προσφέρεται μόλις στο 1,61. Σε απόδοση 3,60 δίνεται η επικράτηση της γηπεδούχου με ένα γκολ διαφορά στην bet365, στατιστικό που έχει επιβεβαιωθεί στις πρόσφατες νίκες της Τορκί.


Συνεχίζει το σερί των over η Έμπσφλιτ

6 συνεχόμενα σε όλες τις διοργανώσεις

Συνεχίζει το σερί των over η Έμπσφλιτ Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Τάμγουορθ, όμως και η Έμπσφλιτ δεν είναι άξια εμπιστοσύνης στην έδρα της. Πολλά γκολ στα πρόσφατα παιχνίδια και των δύο ομάδων, 1,70 πληρώνει το over.
H Έμπσφλιτ μεσοβδόμαδα κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της παραπαίουσας Χέις, όμως το Σάββατο το εμπόδιο της Γιορκ φάνηκε ανυπέρβλητο. Η γηπεδούχος προηγήθηκε μόλις στο 10ο λεπτό και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε από το 15ο με αριθμητικό μειονέκτημα μπόρεσε να επιβληθεί με 3-2.
Η Έμπσφλιτ στη βαθμολογική θέση που βρίσκεται δύσκολα θα απειληθεί με υποβιβασμό, αλλά, επίσης, σχεδόν αδύνατο φαντάζει να κυνηγήσει και κάτι καλύτερο. Θα μπορούσε να προσδοκά σε καλύτερη πορεία αν είχε εκμεταλλευτεί την έδρα, όμως ως τώρα έχει κερδίσει μόλις 4 από τα 14 παιχνίδια που έχει δώσει εκεί (4-5-5). Σε έντεκα από αυτά τα παιχνίδια υπήρξε σκορ και από τις δύο ομάδες.
Μάμπο και Πίνι θα συνεχίσουν στην ομάδα καθώς ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν αναφέρονται.
Η Τάμγουορθ έχει τους ίδιους βαθμούς με την αντίπαλό της (34), έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα. Δείχνει πάντως να βρίσκεται σε κάμψη τον τελευταίο καιρό έχοντας ξεχάσει τη γεύση της νίκης.
Παρά το γεγονός ότι μπόρεσε να πάρει δύο φορές προβάδισμα στο σκορ κόντρα στην Μπάροου το φινάλε του αγώνα την βρήκε άποντη με τελικό σκορ 2-3. Παρέμεινε έτσι χωρίς τρίποντο στα οκτώ τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις στα οποία μπόρεσε να αποσπάσει μόλις μία ισοπαλία.
Στις δώδεκα τελευταίες εξόδους η εστία της πάντα παραβιάζεται. Από την έδρα της Έμπσφλιτ κατάφερε να φύγει νικηφόρα στην πιο πρόσφατη επίσκεψή της, όμως στις τέσσερις που προηγήθηκαν αυτής δεν πήρε ούτε βαθμό. Πέρα από τις μακροχρόνιες απουσίες δε θα έχει στη διάθεσή της τον τιμωρημένο Τέιτ.
Key Stat: 5/6 over3,5 στα πρόσφατα ματς της Έμπσφλιτ σε όλες τις διοργανώσεις.
Συμπέρασμα: H Τάμγουορθ μπορεί να δείχνει σε άσχημη κατάσταση, αλλά η ασταθής Έμπσφλιτ δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να επωφεληθεί. Με την εικόνα που παρουσιάζουν αμφότερες η επιλογή του over δείχνει ιδανική. Στο 1,70 προσφέρεται στην bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.