Υπάρχουν σημεία για ποντάρισμα στο σημερινό κουπόνι.

Σταδιακά και κατά την διάρκεια της ημέρας η ανανέωση του blog.

 

Γκολ εκατέρωθεν στο Μονπελιέ-Λυών

Εξαιρετικές οι επιθέσεις των δύο ομάδων

Γκολ εκατέρωθεν στο Μονπελιέ-Λυών H Λυών μπορεί να έχει εξαιρετική παράδοση στο Μοσόν, όμως στις φετινές τις εξόδους δεν είναι αποτελεσματική. Υψηλό κρίνεται το GG στο 1,91 μεταξύ δύο ομάδων με επιθετικές αρετές.
Η Μονπελιέ έχει εντυπωσιάσει με την ως τώρα παρουσία της και δίκαια βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Μπήκε με το δεξί στο 2012 κερδίζοντας με 0-4 την Μεζιέ στα πλαίσια του κυπέλλου.
Στις τρεις αγωνιστικές που προηγήθηκαν της διακοπής των εορτών απέτυχε να φτάσει στη νίκη. Κάτι τέτοιο θα επιδιώξει στο Μοσόν απέναντι στη Λυών, εκεί όπου έχει ηττηθεί μόλις μια φορά φέτος (7-1-1), με την Παρί να είναι η μοναδική ομάδα που μπόρεσε να την κρατήσει μακριά από την εστία της. Με 39 γκολ έχει την καλύτερη επίθεση στη Λιγκ 1, έχοντας ως ηγέτη των Ζιρού που έχει βρει δίχτυα έξι φορές στα έξι τελευταία ματς.
Τέσσερις απουσίες για τους γηπεδούχους καθώς οι Καμαρά, Καουταρί, Μπελχαντά και Σαϊχί θα λείψουν λόγω Κόπα Άφρικα. Μαρβό και Καμπελά θα πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής τον επόμενο μήνα. Ο πρώτος μάλιστα έδειξε να εκμεταλλεύεται αυτή την ευκαιρία καθώς είχε πολύ καλή απόδοση και σκόραρε δύο φορές στο ματς του κυπέλλου.
Η Λυών μπόρεσε να πάρει την πρόκριση σε κύπελλο και Λιγκ Καπ στα δύο ματς που έδωσε σε διάστημα λίγων ημερών. Επική ήταν η νίκη της επί της πρωταθλήτριας Λιλ με 2-1, καθώς μπόρεσε να ανατρέψει το σκορ αγωνιζόμενη από το δέκατο λεπτό με παίκτη λιγότερο.
Έχει πλησιάσει σημαντικά στην κορυφή, αλλά αν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο θα πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματική στις εξόδους της. Στις επτά πιο πρόσφατες υπέστη πέντε ήττες. Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται ο Λισάντρο ο οποίος την καθοδηγεί στην επίθεση. Ο Αργεντίνος έχει πετύχει τρία γκολ στις τρεις περασμένες αναμετρήσεις με την Μονπελιέ.
Ταφέρ και Βερκούτρ είναι τραυματίες, ενώ αμφίβολος δίνεται ο Λόβρεν. Αναχώρησε για το Κόπα Άφρικα ο Κονέ.
Πιθανές ενδεκάδες
Μονπελιέ (4-2-3-1): Jourdren, Bedimo, Hilton, Mbiwa, Bocaly, Marveaux, Estrada, Utaka, Cabell, Dernis, Giroud
Λυών (4-2-3-1): Lloris, Cissokho, Lovren, Cris, Reveillere, Kallstrom, Gonalons, Bastos, Gourcuff, Lacazette, Lisandro
6/7 νίκες για τη Λυών στα πρόσφατα ματς με τη Μονπελιέ.
 H Λυών θέλει τη νίκη για να προσπεράσει την Μονπελιέ στη βαθμολογία, όμως το έργο της στο Μοσόν θα είναι δύσκολο. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν με μεγάλη άνεση, ενώ και οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ πιο αποδοτικοί επιθετικά με τον Λισάντρο στη σύνθεσή τους. Ικανές να σκοράρουν αμφότερες με το GG να πληρώνει 1,91.


Ντεμπούτο Αντσελότι με νίκη της Παρί

Πρωταθλητές χειμώνα οι Παριζιάνοι

Ντεμπούτο Αντσελότι με νίκη της Παρί O Αντσελότι θέλει να συνδυάσει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Παρί με νίκη. Η Τουλούζ έχει μείνει μακριά από τις επιτυχίες στις πρόσφατες εξόδους της  και δύσκολα θα ανατρέψει την κατάσταση στο Παρκ ντε Πρενς. Στο 1,61 ο άσος.
Η Παρί τελείωσε τη χρονιά ως πρωταθλήτρια χειμώνα και φιλοδοξεί να παραμείνει σε αυτή τη θέση ως το φινάλε, Πλέον θα καθοδηγείται απο τον Αντσελότι ο οποίος με την εμπειρία του μπορεί να την βοηθήσει να φτάσει στον τίτλο.
Οι πρωτευουσιάνοι συνάντησαν δυσκολίες απέναντι στην Λοκμίν στα πλαίσια του κυπέλλου, όμως πήραν την πρόκριση με σκορ 1-2. Στα έξι τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις παραμένουν αήττητοι (5-1-0).
Ατού στη φετινή τους πορεία η άμυνα η οποία είναι η καλύτερη της κατηγορίας με 17 γκολ παθητικό μαζί με αυτή της Τουλούζ. Στο Παρκ ντε Πρενς η Παρί έχει δεχθεί μόλις οκτώ γκολ καταφέρνοντας να κερδίσει επτά από τις δέκα ομάδες που φιλοξένησε.
Νέο απόκτημα της ομάδας είναι ο Μάξουελ, ο οποίος πάντως δεν αναμένεται να αγωνιστεί. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σαντόμ και ίσως μπει στην αποστολή. Στο Κόπα Άφρικα βρίσκεται ο Τιενέ.
Η Τουλούζ εξέπληξε ευχάριστα στον πρώτο γύρο με την πορεία της και δίκαια βρίσκεται στην έβδομη θέση. Η νέα χρονιά ωστόσο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο καθώς γνώρισε τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Γκαζ. Αζαξιό με 1-0.
Στηρίζεται κυρίως στην άμυνά της η οποία είναι η καλύτερη της κατηγορίας μαζί με αυτή της Παρί. Επιθετικά είναι επικίνδυνη καθώς πολλοί παίκτες βοηθούν στο σκοράρισμα, με το 70% των γκολ της να έχει σημειωθεί από τους μέσους.
Ο Ριβιέρ παραμένει αμφίβολος λόγω τραυματισμού με τον Μπουλούτ πάντως να τον αντικαθιστά επάξια ως τώρα. Μ'Μπενγκ, Αμπντενούρ και Φοφανά έχουν φύγει για το Κόπα Άφρικα.
Πιθανές ενδεκάδες
Παρί Σ.Ζ (4-3-2-1): Sirigu, Ceara, Bisevac, Sakho, Jallet, Matuidi, Bodmer, Sissoko, Pastore, Nene, Gameiro
Τουλούζ (4-1-4-1): Ahamada, Tabanou, Capoue, Congre, Ninkov, Didot, Machado, Sissoko, Devaux, Braaten, Bulut
Σε 10/19 φετινά παιχνίδια η Τουλούζ δεν έχει δεχθεί γκολ.
H Παρί θέλει τη νίκη στο ντεμπούτο Αντσελότι στο πρωτάθλημα απέναντι στην Τουλούζ που δεν έχει κερδίσει στις επτά προηγούμενες εξόδους της. Ο άσος στο 1,61


Δεν μπορεί εκτός η Σοσό (1,73)

Από τον Οκτώβριο έχει να σκοράρει εκτός Μπονάλ στη Λιγκ 1

Δεν μπορεί εκτός η Σοσό (1,73) H πανίσχυρη στο Ζοφρουά Γκισάρ Σεντ Ετιέν έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι στη Σοσό, η οποία είναι τραγική εκτός έδρας και διατηρεί κάκιστη παράδοση σε αυτό το γήπεδο. Στο 1,73 ο άσος
Η Σεντ Ετιέν δε θα δώσει το παρόν στον επόμενο γύρο του κυπέλλου καθώς αποκλείστηκε από την Μπορντό. Οι Γιρονδίνοι πήραν προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο και έδειξαν να ελέγχουν την κατάσταση στη συνέχεια. Οι Στεφανουά πίεσαν ειδικά προς το φινάλε και δικαιώθηκαν στο τελευταίο λεπτό όταν και ισοφάρισαν με τον Γκιλαβογκί. Την πρόκριση ωστόσο πήρε η Μπορντό στη διαδικασία των πέναλτι.
Στο Ζοφρουά Γκισάρ έχει ηττηθεί δύο φορές φέτος, ενώ απέτυχε να σκοράρει μόνο κόντρα στην Παρί. Υποδεχόμενη την Σοσό μετρά μία ήττα σε δώδεκα αγώνες που έχουν προηγηθεί.
Αντρέου, Αλονσό και Περέν ξεκίνησαν προπονήσεις αλλά υστερούν εμφανώς σε φυσική κατάσταση. Ομπαμεγιάνγκ, Σανού και Γκραντέλ έφυγαν για το Κόπα Άφρικα. Δανεικός στη Ρεμς δόθηκε ο Σααντί.
Με βαριά ήττα και αποκλεισμό από το κύπελλο ξεκίνησε τη χρονιά η Σοσό. Η Μπαστιά αν και ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα στο να την καταβάλλει με 4-1.
Στο πρωτάθλημα η κατάσταση δεν είναι καλύτερη καθώς έχει βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας έξι ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία παιχνίδια της. Σταθερά αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα με αποτέλεσμα να έχει δεχθεί 34 τέρματα ως τώρα. Εσχάτως φαίνεται να έχει εμφανιστεί και πρόβλημα στην επίθεση, καθώς τελευταία φορά που σκόραρε εκτός έδρας στο πρωτάθλημα ήταν τον Οκτώβριο.
Ο Ρισέ είναι τραυματίας, όπως και οι Κρος, Μικαρί, Ρουντέ, Ντέιβις. Κάτω από τα γκολπόστ θα κάτσει ο 19χρονος Καμαρά.
Πιθανές ενδεκάδες
Σεντ Ετιέν (4-4-2): Ruffier, Ghoulam, Marchal, Mignot, Ebondo, Sako, Battles, Clement, Lemoine, Kitambala, Pongolle
Σοσό (4-4-2): Camara, Sauget, Peybernes, Brechet, Corchia, Camara, Anin, Martin, Boudebouz, Butin, Bakambu
Xωρίς νίκη στις επτά τελευταίες εξόδους της παραμένει η Σοσό.
Η Σοσό έδειξε και στο ματς του κυπέλλου τις μόνιμες αμυντικές της αδυναμίες. Το Ζοφρουά Γκισάρ δεν είναι εύκολη έδρα για καμία ομάδα και η Σεντ Ετιέν έχει τα φόντα να φτάσει στην επικράτηση. Στο 1,73 βρίσκεται ο άσος


Από αουτσάιντερ φαβορί η Φούλαμ

καλύτερο όλων όμως το over.

ΒΕΤ: Από αουτσάιντερ φαβορί η Φούλαμ Η τραγική εντός έδρας Μπλάκμπερν υποδέχεται τη Φούλαμ που τον τελευταίο καιρό έχει βρει σταθερότητα στην απόδοση της και δείχνει ικανή να φύγει από το Ίγουντ Παρκ με το διπλό.
Δεν κατάφερε να χτίσει πάνω στα εκπληκτικά εκτός έδρας αποτελέσματα της (1-1 στο Άνφιλντ, 2-3 στο Ολντ Τράφορντ) τις μέρες των γιορτών η Μπλάκμπερν, γνωρίζοντας μια ακόμα εντός έδρας ήττα τη δεύτερη μέρα του χρόνου, αυτή τη φορά με 1-2 από τη Στόουκ. Δικαιότατο το αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και να γίνονται η 8η ομάδα που φεύγει φέτος από το “Ίγουντ Παρκ” με τους τρεις βαθμούς (2-0-8 το συνολικό εντός έδρας ρεκόρ της Μπλάκμπερν).
Παραμένει ουραγός της Πρέμιερ η ομάδα του Κιν, που παρά τα καλά εκτός έδρας αποτελέσματα συνεχίσει να αποδοκιμάζεται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι των “ρόδων”. Ετοιμάζει μεταγραφική ενίσχυση η διοίκηση της ομάδας, με τον φορ της επικείμενης αντιπάλου της Φούλαμ Άντι Τζόνσον να είναι στο στόχαστρο, ενώ ο αρχηγός και ακρογωνιαίος λίθος της στην άμυνα Σάμπα δήλωσε ότι θα αποχωρήσει, με πολλές ομάδες να ερίζουν για την υπογραφή του. Ελαφρώς αμφίβολος εν όψει Φούλαμ είναι ο Κογκολέζος στόπερ, όπως και οι Νταν, Χόιλετ, Γκρέλα, Σαλγάδο, Σ. Νταν και Νέλσεν παραμένουν εκτός.
Με τον Ντέμπσεϊ να κάνει χατ-τρικ η Φούλαμ επιβλήθηκε άνετα της Τσάρλτον στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι για τον 3ο γύρο του κυπέλλου με 4-0 το περασμένο Σάββατο. Είχε προηγηθεί το παλικαρίσιο 2-1 επί της Άρσεναλ για το πρωτάθλημα, στο οποίο η ομάδα του Γιόλ παραμένει αήττητη στα τρία τελευταία (1-2-0) παρότι αγωνίστηκε κόντρα σε Άρσεναλ και Τσέλσι. 1-5-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της, τραυματίες παραμένουν οι Τζόνσον, Σβάρτσερ, Γκριγκέρα, Ντέιβις.

2-0-8 το εντός έδρας ρεκόρ της Μπλάκμπερν.
H Φούλαμ δείχνει να πατάει σταθερά στο πόδια της τελευταία σίγουρα μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα από το “Ίγουντ Παρκ”.


Σκοράρουν Γουέστ Μπρομ & Νόριτς (1,66)

17/20 GG μετράνε φέτος για το πρωτάθλημα τα “καναρίνια”

Σκοράρουν Γουέστ Μπρομ & Νόριτς (1,66) Αμφίρροπη αναμέτρηση στο “Χόθορνς” ανάμεσα σε Γουέστ Μπρόμιτς και Νόριτς, με του φιλοξενούμενους να ειδικεύονται στα GG, σημείο που ξεχωρίζει στοιχηματικά. 1,66 η απόδοση του στην Bet365.


Δυσκολεύτηκε κόντρα στην Κάρντιφ η Γουέστ Μπρομ το περασμένο Σάββατο για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, παρότι προηγήθηκε με 2-0 στο σκορ οι Ουαλοί ισοφάρισαν σε 2-2, με τον επιθετικό Κοξ να δίνει τελικά τη λύση με δύο γκολ στο 61’ και 90’, πετυχαίνοντας συνολικά χατ-τρικ. Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του επιθετικά δήλωσε ο Χόγκσον, αφού οι “καρακάξες” δεν σκόραραν στα τρία τελευταία παιχνίδια τους για την Πρέμιερ, αν και υπάρχει το ελαφρυντικό ότι αντιμετώπισαν τις Σίτι, Έβερτον και Τότεναμ.
Μέχρι στιγμής η Γουέστ Μπρομ δεν εκμεταλλεύεται το “Χόθορνς” όσο θα έπρεπε (2-2-6 το εντός έδρας ρεκόρ της) με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 15η θέση της Πρέμιερ, έξι πόντους απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη.  Πριν τα τρία τελευταία μετρούσε 6 σερί GG, πιθανή η επιστροφή των Σάρνερ, Μουλούμπου (μέσοι), Λονγκ (φορ), αμφίβολοι αλλά με πιθανότητες οι Όλσον, ΜακΌλεϊ (αμυνιτκοί) και Τόμας (μέσος), Ριντ, Γκέρα και Μπραντ παραμένουν εκτός.

Πολύ πιο εύκολα από όσο αναμενόταν πέρασε η Νόριτς το εμπόδιο της Μπέρνλι για το κύπελλο Αγγλίας, επικρατώντας των “Clarets” με 4-1. Όλοι οι συνήθεις ύποπτοι (Χολτ, Τζάκσον, Μορίσον) βρήκαν δίχτυα για την ομάδα του Λάμπερτ, που παίζει σταθερά καλό, επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που της έχει βγει όπως έχουμε ξαναπεί και όπως δείχνει η βαθμολογία, αφού με 25 βαθμούς βρίσκεται στην 9η θέση της Πρέμιερ όταν τον Αύγουστο δινόταν ως το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό.
Βέβαια η επιθετικογενής φιλοσοφία της έχει τα μειονεκτήματα της, αφού τα “καναρίνια” δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους σε κανένα φετινό τους παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις που έχουν λάβει μέρος. 17/20 GG μετράνε στην Πρέμιερ, 2-4-4 το εκτός έδρας ρεκόρ τους, δεν σκόραραν μόνο στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις μέχρι τώρα εξόδους τους και αυτό από καθαρή τύχη. Βον, Γουόρντ παραμένουν εκτός, αμφίβολοι οι Τίρνεϊ και Ντε Λαέτ.

17/20 GG μετράει φέτος για στο πρωτάθλημα η Νόριτς.
Η Νοριτς παίζει πάντα επιθετικά και αναμένεται να παρασύρει τη Γουέστ Μπρομ σε “αγγλικό” ματς με γρήγορο ρυθμό. Δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι θα παίξουν ανοιχτά για τη νίκη το ποντάρισμα στα γκολ αποτελεί την καλύτερη επιλογή, με την αγορά ως τώρα να πηγαίνει στο Χ2. 1,66 αποδίδει το GG στην Bet365, θα το προτιμήσουμε από το 1,875 του over αφού το 1-1 μοιάζει πιθανότερο

Ξανά με τη φόρμα της Άκρινγκτον (1,73)

Έχει 7-3-0 στα δέκα τελευταία της παιχνίδια

Ξανά με τη φόρμα της Άκρινγκτον (1,73) Ασταμάτητη δείχνει τον τελευταίο καιρό η Άκρινγκτον, έχοντας δέκα σερί αήττητα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και τέσσερις διαδοχικές εντός έδρας νίκες σκοράροντας σε όλες από δύο γκολ και πάνω. Πτώση στον άσο, στο 1,73 από 1,80 στην Bet365.
Η Άκρινγκτον πιστοποίησε την εξαιρετική της φόρμα και έφυγε με το διπλό με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και από την έδρα της Μπέρτον με 0-2 και πλέον στα δέκα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, ανεβαίνοντας έτσι μόλις στο -2 από την πρώτη εξάδα, ενώ στα τέλη Οκτωβρίου βρισκόταν στην 20η θέση!
Κόντρα στην Μπαρνέτ έχει καλή παράδοση εντός έδρας, αφού στα εφτά τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχει ηττηθεί μόνο μία φορά (5-2-1). Σε εφτά από τα δώδεκα παιχνίδια της εντός έδρας κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς (7-1-4), με τα τέσσερα τελευταία στο γήπεδό της να είναι όλα άσος και over, σκοράροντας στο καθένα από δύο γκολ και πάνω (2-1, 3-0, 3-1, 4-0). Ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, με τον αμυντικό Χέσεϊ (2 γκολ) να είναι ελαφρά αμφίβολος.
Με το 2-0 επί της Μπρίστολ Ρόβερς την προηγούμενη αγωνιστική η Μπαρνέτ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα και κατάφερε να βγει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, αλλά η νίκη αυτή είναι μοναδική στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια (1-3-4).
Μεσοβδόμαδα στον πρώτο ημιτελικό για το Λιγκ Τρόφι έφερε 1-1 εντός έδρας με τη Σουίντον. Οι φιλοξενούμενοι είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας με απολογισμό 2-2-8 και γκολ 11-23 και μάλιστα στα τρία τελευταία μακριά από το γήπεδό τους ηττήθηκαν ισάριθμες φορές χωρίς να σκοράρουν (1-0, 3-0, 1-0).
Διαθέτουν μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας με παθητικό 45 γκολ σε 24 παιχνίδια. Στα 20 τελευταία τους παιχνίδια εκτός έδρας έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους σε ποσοστό μόνο 15% και δεν σκόραρε στο 40% αυτών των ματς. Το υπόλοιπο της χρονιάς θα χάσει ο βασικός αμυντικός Σεντά, τραυματίας είναι και ο επιθετικός Κάμπα και αμφίβολος ο επίσης επιθετικός Τέιλορ.
Η Άκρινγκτον μετράει τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες σκοράροντας σε όλες από δύο γκολ και πάνω. Η Μπαρνέτ έχει τρεις σερί εκτός έδρας ήττες χωρίς να σκοράρει.
Σε εξαιρετική κατάσταση η Άκρινγκτον, που δεν χάνει στα δέκα πιο πρόσφατα κι έχει κερδίσει και τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας, σκοράροντας στο καθένα από δύο γκολ και πάνω. Η Μπαρνέτ είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα και στα τρία τελευταία εκτός ηττήθηκε χωρίς να σκοράρει. Πτώση στον άσο στην Bet365, με το αρχικό 1,80 να πέφτει στο 1,73.


Νίκη και κορυφή η Ρέξαμ (1,90)

Είναι χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα από τις 27 Σεπτεμβρίου

Νίκη και κορυφή η Ρέξαμ (1,90) Την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση της Τάμγουορθ και να ανέβει με νίκη ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας έχει η Ρέξαμ. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ήττα από τις 27 Σεπτεμβρίου, αλλά ούτε και στα οκτώ τελευταία εκτός. Στο 1,90 το διπλό στην Bet365.
Αν και γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό από την Έβερτον με 2-0 με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Τάμγουορθ ήταν ανταγωνιστική κόντρα στην μεγάλη της αντίπαλο, παίρνοντας ψυχολογία από την εμφάνισή της για τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι, πάντως, έχουν 0-1-5 στα έξι τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης σε παιχνίδια όπου η εστία τους παραβιάστηκε 16 φορές, ενώ στο πρωτάθλημα βρέθηκαν κάτω από το μέσον της βαθμολογίας έχοντας καταφέρει να κερδίσουν μόνο το ένα από τα εννιά τελευταία παιχνίδια (1-3-5).
Εντός έδρας η Τάμγουορθ είναι πολύ ανταγωνιστική με απολογισμό 6-4-2, αλλά στα δέκα πιο πρόσφατα από αυτά κράτησε ανέπαφη την εστία της μόνο στα δύο. Αν εξαιρεθούν οι μακροχρόνιοι απόντες, δεν έχουν αναφερθεί άλλα προβλήματα απουσιών, ενώ επιστρέφει από τιμωρία και ο βασικότατος μέσος Γκριν.
Η Ρέξαμ κατάφερε να πάρει 1-1 στην έδρα της Μπράιτον (τρεις κατηγορίες πάνω) και να οδηγήσει το ζευγάρι κυπέλλου σε επαναληπτικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη σε ένα πολύ σημαντικό «ραντεβού» των γηπεδούχων. Πιστοποιεί σε κάθε παιχνίδι της ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση έχοντας μόνο μία ήττα από τις 27 Σεπτεμβρίου και μετά και καμία στο πρωτάθλημα στο διάστημα αυτό.
18-5-3 είναι ο απολογισμός με 8-3-1 εκτός έδρας και σε περίπτωση που κερδίσει το εξ αναβολής παιχνίδι με την Τάμγουορθ θα ανέβει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μακράν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έχοντας δεχτεί 16 γκολ σε 26 παιχνίδια και μόλις 7 στις 12 εξόδους της.
Στα οκτώ τελευταία μακριά από την έδρα τους δεν έχουν ήττα (5-3-0) και στα πέντε πιο πρόσφατα από αυτά κράτησαν ανέπαφη την εστία τους. Αμφίβολοι είναι οι επιθετικοί Ράιτ (3 γκολ) και Πόγκμπα (7 γκολ).
Η Ρέξαμ δεν χάνει στο πρωτάθλημα από τις 27 Σεπτεμβρίου και εκτός έδρας έχει 5-3-0 στα οκτώ πιο πρόσφατα.
Η Τάμγουορθ είναι υπολογίσιμη εντός έδρας, αλλά στα εννιά τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει μόνο μία νίκη (1-3-5). Η Ρέξαμ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, μετρώντας πέντε σερί νίκες στις οποίες σκόραρε από δύο γκολ και πάνω, ενώ στα οκτώ πιο πρόσφατα εκτός έχει 5-3-0. Στο 1,90 το διπλό στην Bet365.


Ποντάρεται η Χετάφε, αξίζει τo GG

0-1-9 έχει στα πρόσφατα ματς η Σαραγόσα

Ποντάρεται η Χετάφε, αξίζει τo GG H Σαραγόσα καλείται να αρχίσει άμεσα να κερδίζει αν θέλει να μην χάσει από νωρίς το τρένο της παραμονής. Η Χετάφε προέρχεται από καλές εμφανίσεις και θέλει ανάλογη συνέχεια. Υποχωρούν οι τιμές υπέρ της φιλοξενούμενης σε ένα ματς όπου είναι πιθανό να σκοράρουν αμφότερες (1,95).
Η Σαραγόσα έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση από το ξεκίνημα της χρονιάς. Πλέον είναι ουραγός και οφείλει να αντιδράσει άμεσα αν δε θέλει να αποχαιρετήσει πρόωρα τις ελπίδες της. Παρά την αλλαγή προπονητή εμφανίστηκε και πάλι μέτρια στο Σαρντινέρο και γνώρισε την ήττα από την Σανταντέρ με 1-0.
Στα δώδεκα παιχνίδια που έχει δώσει το τελευταίο διάστημα δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει, ενώ όσον αφορά αποκλειστικά την Λα Λίγκα μετρά εννιά ήττες στα δέκα προηγούμενα. Οι Αραγόνες έχουν χάσει και τα έντεκα φετινά ματς στα οποία βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Δεν αντέχουν στην πίεση των αντίπαλων ομάδων ιδιως στα τελευταία λεπτά, έχοντας δεχθεί εννιά γκολ μετά το 75ο λεπτό.
Ο Μανόλο Χιμένεθ δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Ματέος. Προβλήματα υπάρχουν και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο με το διοικητικό συμβούλιο να παραιτείται μεσοβδόμαδα.
Η Χετάφε σταδιακά δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της και ήδη έχει βγει από την επίκίνδυνη ζώνη. Έμεινε στο 0-0 απέναντι στο Μπιλμπάο, σε ένα ματς που θα έπαιρνε τους τρεις βαθμούς αν το σουτ του Μίκου δεν σταματούσε στο δοκάρι. Έστω και έτσι παρέμεινε αήττητη σε τρίτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος.
Εξακολουθεί ωστόσο να εμφανίζεται αδύναμη στους εκτός έδρας αγώνες, όπου μετρά μόλις μια νίκη (1-1-6) η οποία πάντως ήρθε στο πρόσφατο ταξίδι της στη Μαγιόρκα. Από τις οκτώ ομάδες που επισκέπτηκε ως τώρα μόνο η Σοσιεδάδ δεν σκόραρε απέναντί της. 
Ο Λουίς Γκαρθία θα έχει στη διάθεσή του τον Λόπο που εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής, όμως ίσως τον αφήσει στον πάγκο. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Πέδρο Λεόν.
Πιθανές ενδεκάδες
Σαραγόσα (4-2-3-1): Roberto, Paredes, Silva, Lanzaro, Juarez, Meira, Zuculini, Castillo, Garcia, Carlos, Postiga
Χετάφε (4-2-3-1): Moya, Masilela, Rafa, Diaz, Valera, Lacen, Michel, Rios, Barrada, Castro, Miku
6/7 GG και over στις αναμετρήσεις τους στο Ρομαρέδα.
Σε πολύ ψηλές τιμές άνοιξε το διπλό της Χετάφε και όπως ήταν φυσιολογικό τιμήθηκε από σημαντικό μέρος της αγοράς με αποτέλεσμα τώρα να έχει υποχωρήσει στο 2,75 από το 3+ του ανοίγματος. Η γηπεδούχος είναι αναγκασμένη να επιτεθεί  αν θέλει να κερδίσει. Η Χετάφε έχει τα κατάλληλα όπλα για να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Εξαιρετική απόδοση το 1,95 για το ευνοούμενο από την παράδοση GG.


Για το 8ο σερί GG (1,80) η Ινβερνές

Που δέχεται 3,6 γκολ ανά αγώνα εκτός έδρας φέτος

BET: Για το 8ο σερί GG (1,80) η Ινβερνές Συνεχίζει το βιολί της η Ινβερνές η οποία σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ με μαθηματική ακρίβεια μετρώντας πλέον 7 σερί GG σε όλες τις διοργανώσεις. Στο 1,80 το ενδεχόμενο να δούμε να επιβεβαιώνεται ένα ακόμη απέναντι στην Μάδεργουελ.

Η ομάδα του Τέρι Μπούτσερ δείχνει ανήμπορη να λύσει τα αμυντικά της προβλήματα μιας και διαθέτει την 2η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 40 γκολ παθητικό σε 21 παιχνίδια. Μάλιστα έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ σε όλα τα φετινά της παιχνίδια ανεξαρτήτου διοργάνωσης, μια επίδοση για την οποία σίγουρα δεν μπορεί να είναι περήφανος ο βετεράνος σκληροτράχηλος αμυντικός και νυν προπονητής της Ινβερνές.

Από την άλλη η Μάδεργουελ μετά από δύο κάκιστες εμφανίσεις απέναντι στις σαφώς πιο ισχυρές Χαρτς και Ρέιντζερς με ισάριθμες ήττες με 2-0 και 3-0 επέστρεψε στις επιτυχίες στο Κύπελλο απέναντι στην Κουίνς Πάρκ επικρατώντας με 4-0 σε ένα παιχνίδι που όμως έδειξε να βαριέται πάρα πολύ καθώς μετά το γρήγορο 2-0 (21) δεν δημιούργησε παρά ελάχιστες ευκαιρίες.

Παρόλα αυτά παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, στην καλύτερή της πορεία εδώ και πάρα πολλά χρόνια και σίγουρα δεν θα θέλει να γκελάρει απέναντι σε μια ομάδα που δέχεται πολύ εύκολα το γκολ. Η Μάδεργουελ μπορεί να μην σκοράρει τόσο πολύ έχοντας να επιδείξει 24 γκολ σε 20 παιχνίδια ωστόσο απέναντι σε κακές άμυνες δεν χαρίζεται έχοντας πετύχει αρκετά μεγάλα σκορ.

Τα δύο τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν έρθει με μεγάλα σκορ και την Μάδεργουελ να πετυχαίνει 3 γκολ σε καθένα από αυτά (3-0, 2-3). Μάλιστα έχουν ηττηθεί μόλις σε ένα παιχνίδι στα τελευταία 12 που έχουν δώσει απέναντι στην Ινβερνές.

Έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα φετινά της παιχνίδια η Ινβερνές δεχόμενη μάλιστα 3,6 γκολ εκτός έδρας φέτος.

Σημάδια πτώσης δείχνει η απόδοση της Μάδεργουελ το τελευταίο διάστημα που δείχνει ότι ενδεχομένως να κάνει τώρα την κοιλιά της. Παρόλα αυτά δύσκολα θα γίνει η πρώτη ομάδα φέτος που δε πετυχαίνει γκολ απέναντι στην Ινβερνές, οι φιλοξενούμενοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να απαντήσουν και φέτος αρέσκονται στα μεγάλα σκορ. Το 1,80 του GG που μας προσφέρει η Bet365 είναι μοιάζει ως μια εξαιρετική επιλογή από το παιχνίδι αυτό.


Δέχεται γκολ η Σέλτικ, στο 2,10 το GG

5/5 GG μετράει η Νταντί Γ.

Δέχεται γκολ η Σέλτικ, στο 2,10 το GG Ακόμη μια εύκολη νίκη για την Σέλτικ η οποία αγωνίστηκε κυρίως με βασικούς απέναντι στην προτελευταία ομάδας της Σκωτίας Γ, Πίτερχεντ, ωστόσο χρειάστηκαν 3 γκολ του Στόουκς για να κερδίσει τελικά χωρίς να εντυπωσιάσει με 3-0. Μόνο νίκη ο στόχος και απέναντι στη Νταντί Γ., που θα είναι η 11η συνεχόμενη, για να διατηρήσει την διαφορά των δύο βαθμών από την 2η πλέον Ρέιντζερς.

Η Σέλτικ παρά την εμφανή διαφορά δυναμικότητας πήρε μια μάλλον επαγγελματική νίκη καθώς φαινόταν ότι παρόλο που μπορούσε να βάλει γκολ όποτε ήθελε, εκείνη δεν θέλησε να διασύρει την αδύναμη αντίπαλό της. Ο Λένον πάντως είδε με χαρά τον Στόουκς να συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις σαν σκόρερ και τον Σαμαρά να συνεχίζει να μοιράζει γκολ (2 ασίστ).

Ανεξαρτήτου πάντως του αγώνα του Κυπέλλου η Σέλτικ ενθουσιάζει τον κόσμο της κυρίως βάση την πολύ καλής εικόνας που δείχνει πλέον στον αμυντικό τομέα, εκεί ακριβώς που εστιάζονταν τα πάρα πολλά προβλήματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος όταν και βρέθηκε στο -14 από την Ρέιντζερς. Η Σέλτικ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία 7 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει παρόλο που συχνά πυκνά έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσίας βασικών παικτών όπως οι Μαιστόροβιτς, Ουίλσον, Μάθιους, κτλ.

Από την άλλη ο προπονητής της Νταντί, Χιούστον,  είδε την ομάδα του να περνάει εύκολα το εμπόδιο της Ερντρι στο Κύπελλο επικρατώντας με 6-2 αν και όπως φάνηκε ο τεχνικός της ομάδας δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την ήττα από την Αμπερντίν με 1-2 στο πρωτάθλημα, ένα παιχνίδι που συνοδεύτηκε με έντονα παράπονα του ίδιου για την διαιτησία κάτι που οδήγησε και στην τιμωρία του για 2 αγωνιστικές, αρχής γενομένης του παιχνιδιού απέναντι στην Σέλτικ.

Η Νταντί έχει δεχτεί γκολ και στα 5 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχοντας ταυτόχρονα καταφέρει να σκοράρει επιβεβαιώνοντας την επιλογή του GG. Είναι χαρακτηριστικό της ευκολίας με την οποία δέχεται γκολ το γεγονός ότι παρόλο που διανύει μια σχετικά καλή σεζόν βρισκόμενη στην 6η θέση της βαθμολογίας διαθέτει την 4η χειρότερη άμυνα έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ λιγότερο από την προτελευταία Χιμπέρνιαν.

Επιστρέφει σιγά σιγά στην δράση ο Κόμονς όπως και ο Γκάρι Χούπερ για την Σέλτικ με τον Λένον όμως και πάλι να μην υπολογίζει στους Μαιστόροβιτς, Φόρεστ, Μπανγκουρά, Ουίλσον και τον ανέτοιμο Ρόστιγκ που αποκτήθηκε δανεικός από την Ρόζεμποργκ. Ο Χιούστον δεν μπορεί να υπολογίζει στον βασικότατο μέσο Ντάντι Σουάνσον που είναι τραυματίας καθώς και στον εδώ και καιρό απών Σκοτ Σέβεριν, επιστρέφει πάντως ο Ρόμπι Νίλσον.

10 σερί νίκες μετράει η Σέλτικ έχοντας δεχτεί μόλις 1 γκολ στα τελευταία 7 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Εύκολα ή δύσκολα η Σέλτικ θα πάρει την 11η νίκη της όμως δεν ενθουσίασε απέναντι στην αδύναμη Πίτερχεντ και θα έρθει η ώρα που θα δεχτεί και κάποια γκολ από καλές επιθετικά ομάδες όπως είναι η Νταντί Γ. Η επιλογή του GG προσφέρεται στο 2,10 στην Bet365 ενώ για τους πιο συντηρητικούς το over βρίσκεται στο 1,57.

Ικανή να σκοράρει η Μαγιόρκα (1,72)

Εντυπωσιακή στο 6-1 με τη Σοσιεδάδ

Ικανή να σκοράρει η Μαγιόρκα (1,72) H Μαγιόρκα υποδέχεται τη Ρεάλ έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά την επική πρόκριση στο κύπελλο. Μπορούν να σκοράρουν οι νησιώτες απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας, με το GG να προσφέρεται στο 1,72.
Η Μαγιόρκα κατάφερε να πάρει μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου διαλύοντας την Σοσιεδάδ με 6-1 στην Πάλμα, καλύπτοντας έτσι το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα. Οι Βάσκοι μάλιστα μπόρεσαν να προηγηθούν πριν ξεσπάσει "καταιγίδα" στις Βαλεαρίδες η οποία είδε την γηπεδούχο να πηγαίνει στα αποδυτήρια με σκορ 4-1!
Οι γηπεδούχοι έχουν μέτρια πορεία στις πρόσφατες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και στις πέντε τελευταίες έχουν καταφέρει να κερδίσουν μόνο την ουραγό Σαραγόσα. Εντός έδρας έχουν απολογισμό 3-3-3 έχοντας δεχθεί γκολ από επτά από τις εννιά ομάδες που έχουν φιλοξενήσει.
Σταθερά απουσιάζει ο τραυματίας Κέβιν, ενώ για δεύτερη αγωνιστική θα μείνει εκτός ο Πίνα λόγω καρτών.
Με γκολ του Μπενζεμά στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ κατάφερε να περάσει από τη Μάλαγα στο κύπελλο. Πλέον στα προημιτελικά την περιμένει η Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει εκδίκηση για την περσινή απώλεια του συγκεκριμένου τροπαίου.
Οι Μαδριλένοι είναι ασταμάτητοι επιθετικά φέτος έχοντας ήδη σημειώσει 61 γκολ. Εκτός έδρας είναι μακράν η καλύτερη ομάδα της Ισπανίας με απολογισμό 7-1-1, σκοράροντας τρία γκολ κατά μέσο όρο στα γήπεδα που επισκέπτονται. 
Κόντρα στη Μαγιόρκα δεν έχουν ηττηθεί στις πέντε πρόσφατες συναντήσεις τους (3-2-0). Στην Πάλμα απέτυχαν να σκοράρουν μόνο σε μία από τις δέκα προηγούμενες επισκέψεις τους. Προσεκτική θα πρέπει να είναι στην άμυνα η Ρεάλ, καθώς στις έξι εξόδους της που έχουν προηγηθεί μήνα Γενάρη μόνο μία φορά δεν παραβιάστηκε η εστία της.
Εκτός παραμένει ο ανέτοιμος Καρβάλιο, ενώ ο Κεντίρα χτύπησε κόντρα στη Μάλαγα και δεν είναι διαθέσιμος. Αμφίβολος παραμένει ο Ντι Μαρία, ενώ επιστρέφει ο Πέπε που εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής.
Πιθανές ενδεκάδες
Μαγιόρκα (4-2-3-1): Aouate, Caceres, Ramis, Chico, Cendros, Tissone, Marti, Castro, Alvaro, Nsue, Victor
Ρεάλ (4-4-2): Casillas, Marcelo, Ramos, Pepe, Diarra, Ozil, Coentrao, Alonso, Ronaldo, Benzema, Higuain
6 σερί εκτός έδρας νίκες μετρά η Ρεάλ. 9 είναι το ρεκόρ του συλλόγου.
H Mαγιόρκα εξέπληξε τους πάντες με την εμφάνισή της κόντρα στη Σοσιεδάδ. Κόντρα στη Ρεάλ βέβαια δύσκολα θα έχει την ίδια τύχη, όμως μπορεί να σκοράρει απέναντί της. Το αμφίπλευρο σκοράρισμα αποδίδει 1,72 στην bet365, με το over να δίνεται μόλις στο 1,50.


Over αντί άσου για την Σεβίλλη

Μία νίκη έχει μόνο στα πέντε τελευταία εντός

Over αντί άσου για την Σεβίλλη H Σεβίλλη μπορεί να έχει πολύ καλή παράδοση κόντρα στην Εσπανιόλ, όμως οι πρόσφατες εμφανίσεις της είναι μέτριες. Οι Καταλανοί μπορούν να σκοράρουν στο Πιθχουάν και να διεκδικήσουν αποτέλεσμα. Καλύτερη επιλογή από τον άσο του 1,72 το over στο 2,05.
Χειρότερο ξεκίνημα δε θα μπορούσε να έχει η Σεβίλλη στο 2012. Μπορεί να πέτυχε την πρώτη της νίκη επί της Βαλένθια με 2-1, όμως το εκτός έδρας γκολ χάρισε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου στις νυχτερίδες.
Οι Ανδαλουσιάνοι ισοβαθμούν με την Εσπανιόλ στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος. Οι Καταλανοί είναι η ομάδα την οποία έχουν κερδίσει περισσότερες φορές από κάθε άλλη σε επίπεδο Πριμέρα (59). Στις εννιά πρόσφατες επικρατήσεις απέναντί τους σημείωσαν τουλάχιστον δύο τέρματα.
Η Σεβίλλη ξεκίνησε κάνοντας το 4/4 στο Πιθχουάν, όμως στα πέντε ματς που ακολούθησαν έχει μόλις μια νίκη. Έχει σκοράρει απέναντι σε κάθε ομάδα που έχει φιλοξενήσει, όμως μόνο τρεις φορές δεν δέχθηκε η ίδια γκολ. Δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό ως τώρα όταν μένει πίσω στο σκορ.
Ο Μαρθελίνο σε περίπτωση νέας αποτυχίας δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν για τον σύλλογο. Δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ναβάρο, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Περότι. Ο Μανού επιστρέφει έχοντας εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, ενώ και ο Νάβας αναμένεται να είναι διαθέσιμος καθώς κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να αγωνιστεί κόντρα στη Βαλένθια.
Η Εσπανιόλ δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ικανή να διεκδικήσει μια θέση στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Κατάφερε έστω και στο φινάλε να προκριθεί επί της Κόρδοβα στα πλαίσια του κυπέλλο με 4-2, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστική τον Άλφαρο που σημείωσε χατ τρικ.Λίγες μέρες νωρίτερα είχε κρατήσει στο 1-1 την Μπαρτσελόνα στο μεγάλο καταλανικό ντέρμπι.
Η Εσπανιόλ δεν έχει παραχωρήσει ούτε βαθμό φέτος όταν κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Σε σχέση με την περσινή χρονιά είναι πολύ καλύτερη στις εξόδους της καθώς έχει μαζέψει ήδη δέκα βαθμούς (3-1-5), σκοράροντας σε έξι από τις εννιά έδρες που επισκέπτηκε.
Ματιόνι, Χάβι Μάρκεζ και Αλβάρεζ είναι τραυματίες. Τιμωρημένος είναι ο Σέρχιο Γκαρσία, όμως σημαντικές είναι οι επιστροφές των Αλμπίν και Παντιάνι που αγωνίστηκαν στο κύπελλο.
Πιθανές ενδεκάδες
Σεβίλλη (4-2-3-1): Varas, Coke, Spahic, Fazio, Caceres, Medel, Trochowski, Moral, Rakitic, Navas, Negredo
Εσπανιόλ (4-2-3-1): Casilla, Didac, Rodriguez, Moreno, Lopez, Forlin, Romaric, Weiss, Verdu, Bifouma, Alvaro
7/9 over για τη Σεβίλλη φέτος στο Πιθχουάν.
H Σεβίλλη μπορεί να καίγεται για τη νίκη μετά από τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα, όμως η Εσπανιόλ βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και δείχνει ικανή να την προβληματίσει. Αξία δεν υπάρχει τόσο στον άσο του 1,72 όσο στο over που προσφέρεται στο δελεαστικό 2,05 στην bet365.


Ξανά GG (1,80) στο Κατάνια-Ρόμα

Αμφίσκορα ήταν και τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους στην έδρα της Κατάνια

Ξανά GG (1,80) στο Κατάνια-Ρόμα Η Κατάνια κάνει «κοιλιά» στις τελευταίες αγωνιστικές. Η Ρόμα είναι σε καλή κατάσταση κι έχει σκοράρει και στα 14 τελευταία κόντρα στους Σικελούς. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα μεταξύ τους στο Μασιμίνο ήταν goal-goal (1,80 στην Bet365).
Η Κατάνια πραγματοποίησε τη χειρότερή της φετινή εμφάνιση φέτος στο εκτός έδρας με την Μπολόνια και με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ηττήθηκε με 2-0, επιστρέφοντας στις ήττες μετά από τρεις αγωνιστικές (1-2-0). Μετά την Αταλάντα είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (5-7-5), ενώ εντός έδρας έχει ηττηθεί μόνο δύο φορές (4-2-2) με γκολ 9-6 και 5/8 να είναι under. Τα μισά από αυτά τα παιχνίδια ήταν goal-goal.
Στα πέντε τελευταία στο πρωτάθλημα έχει κερδίσει μόνο στο ντέρμπι με τη Παλέρμο (1-2-2), ενώ δεν έχει καλή παράδοση κόντρα στη Ρόμα, με μόλις δύο νίκες στις 14 τελευταίες της αναμετρήσεις κόντρα στους «τζιαλορόσι» (2-3-9). Σε αυτά τα 14 παιχνίδια δεν κατάφερε να κρατήσει σε κανένα ανέπαφη την εστία της.
Ο Αντουχάρ βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τη διοίκηση και έχει μείνει εκτός της πρώτης ομάδας, ενώ ο Μοντέλα που πέρσι είχε ένα αποτυχημένο πέρασμα από τον πάγκο της Ρόμα δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης στους τιμωρημένους μέσους Μαρκέζε και Μπιατζάντι και στον τραυματία επιθετικό Λαντζαφάμε.
Με το 2-0 επί της Κιέβο με τα δύο πέναλτι του Τότι η Ρόμα σημείωσε για πρώτη φορά τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της, ενώ μεσοβδόμαδα πήρε και την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου με το 3-0 επί της Φιορεντίνα, σκοράροντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.
Οι «τζιαλορόσι» βρίσκονται στο -3 από την τέταρτη θέση και μπορούν να εκμεταλλευτούν το βατό τους πρόγραμμα και να ανέβουν κι άλλο βαθμολογικά (στις επόμενες δύο αγωνιστικές υποδέχονται Τσεζένα και Μπολόνια). 4-1-4 είναι ο απολογισμός τους στα εννιά ταξίδια τους με γκολ 10-10 και 6/9 να είναι no-goal. Στις πέντε τελευταίες τους επισκέψεις στο Μασιμίνο έχουν απολογισμό 1-2-2 με τα τέσσερα πιο πρόσφατα να είναι goal-goal.
Δεδομένη η απουσία του Μποριέλο, που μεταγράφηκε στη Γιουβέντους, ενώ τραυματίες παραμένουν οι Οσβάλντο (7 γκολ), Μπουρντίσο και Κασέτι, χωρίς να υπάρχουν νέα προβλήματα απουσιών.
Πιθανές ενδεκάδες:
Κατάνια (5-3-2): Campagnolo – Izco, Bellusci, Legrottaglie, Spolli, Llama – Almiron, Lodi, Delvecchio (ή Ricchiuti) – Barrientos, Maxi Lopez (ή Bergessio).
Ρόμα (4-3-1-2): Stekelenburg – Rosi, Juan, Heinze, Taddei – Pjanic, De Rossi, Gago (ή Simplicio) – Totti – Lamela, Bojan (ή Borini).
Η Ρόμα έχει σκοράρει και στις 14 τελευταίες της αναμετρήσεις κόντρα στην Κατάνια.
Η Κατάνια έχει δείξει καλό πρόσωπο εντός έδρας, αλλά στα τελευταία της παιχνίδια παρουσιάζεται προβληματική. Σε πολύ καλή κατάσταση η Ρόμα, που έχει σκοράρει και στα 14 τελευταία της παιχνίδια κόντρα στην Κατάνια. Το goal-goal εμφανίστηκε στα τέσσερα πιο πρόσφατα μεταξύ τους στο Μασιμίνο και πληρώνει 1,80 στην Bet365.


Δυνατή εντός η Γιούβε Στάμπια (1,90)

Η δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα είναι η Έμπολι

Δυνατή εντός η Γιούβε Στάμπια (1,90) Με στόχο να εκμεταλλευτεί τη δυνατή της έδρα και να επιστρέψει στις νίκες υποδέχεται η Γιούβε Στάμπια την Έμπολι, με τους φιλοξενούμενους να είναι η δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα και να παρατάσσονται χωρίς τον σκόρερ τους. Στο 1,90 ο άσος στην Bet365.
Μετά από εννιά αγωνιστικές χωρίς ήττα (5-4-0), η Γιούβε Στάμπια έχασε την προηγούμενη αγωνιστική με ανύπαρκτο πέναλτι στις καθυστερήσεις με 2-1 στην έδρα της Σασουόλο, σε παιχνίδι όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 52’ και ισοφάρισε προσωρινά στο 75’.
Η χρονιά, πάντως, για τους νεοφώτιστους εξελίσσεται πολύ καλά, αφού έχουν απομακρυνθεί στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού (έχοντας και τέσσερις βαθμούς ποινής), στηριζόμενοι κυρίως στη δυνατή τους έδρα όπου σε δέκα παιχνίδια έχουν γνωρίσει μόνο δύο ήττες (6-2-2) και καμία στα οκτώ πιο πρόσφατα (από τις αρχές Σεπτεμβρίου και μετά). Μάλιστα και οι δύο εντός έδρας ισοπαλίες έληξαν 2-2, δεχόμενοι την ισοφάριση μετά το 80’.
14/21 μέχρι τώρα παιχνίδια τους ήταν over. Ο Πιέρο Μπράλια δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο στόπερ Μολινάρι, αλλά και στον έτερο βασικό στόπερ Σκονιαμίλιο, με τον νεοαποκτηθέντα Καπελέτι να παίρνει θέση στα μετόπισθεν. Εκτός παραμένει και ο επιθετικός Μπακόγκου (4 γκολ).
Η Έμπολι συνέχισε στη γενικότερη μετριότητά της φέτος και την προηγούμενη αγωνιστική, χάνοντας εκτός έδρας από την Τσιταντέλα με 2-1, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση και μένοντας χωρίς νίκη για τρίτο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ηττηθεί παραπάνω από τις μισές φορές από όσες αγωνίστηκαν (6-4-11) και βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, με τον εκτός έδρας τους απολογισμό να είναι ο δεύτερος χειρότερος στο πρωτάθλημα (2-1-7).
Ο Γκουίντο Καρμπόνι θα παρατάξει για ακόμα μία φορά την ομάδα του χωρίς τον τραυματία σκόρερ Ταβάνο (13 γκολ), ενώ τιμωρημένος είναι και ο επίσης επιθετικός Μκεντλίτζε (1 γκολ). Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Κόπολα και από τραυματισμό ο επίσης Βαλντιφιόρι.
Πιθανές ενδεκάδες:
Γιούβε Στάμπια (4-4-2): Colombi – Baldanzeddu, Mezavilla, Maury, Di Cuonzo – Erpen, Cazzola, Scozzarella, Zito – Danilevicius, Sau.
Έμπολι (3-4-1-2): Pelagotti – Tonelli, Mori, Stovini – Vinci, Signorelli, Coppola, Gorzegno – Saponara – Schekiladze, Coralli.
Η Έμπολι διαθέτει το δεύτερο χειρότερο εκτός έδρας απολογισμό, έχοντας χάσει τα 7/10 παιχνίδια της μακριά από το γήπεδό της (2-1-7).
Πολύ αξιόπιστη εντός έδρας η Γιούβε Στάμπια με απολογισμό 6-2-2 και μόνο μία ήττα στα δέκα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Η Έμπολι θα αγωνιστεί ξανά χωρίς τα 13 γκολ του τραυματία Ταβάνο και εκτός έδρας έχει χάσει τα 7/10 παιχνίδια της. Στο 1,90 ο άσος στην Bet365.


2,10 το όγδοο σερί GG της Μπάρι

Δυσκολεύεται εντός έδρας η Βαρέζε

2,10 το όγδοο σερί GG της Μπάρι Με αυξημένη ψυχολογία η Βαρέζε μετά το διπλό στο «Λουίτζι Φεράρις», αλλά χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας. Η Μπάρι συνεχίζει να πλήττεται από οικονομικά προβλήματα, μετρώντας εφτά συνεχόμενα GG (2,10 στoν William Hill) και πέντε σερί over 3,5.
Με εντυπωσιακό τρόπο άνοιξε η χρονιά για τη Βαρέζε που με γκολ στο 91’ έφυγε από το «Λουίτζι Φεράρις» με το διπλό 0-1 με γκολ στις καθυστερήσεις, παραμένοντας πάντα κοντά στην πρώτη εξάδα και πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα (2-3-0). Εντός έδρας, ωστόσο, ζορίζεται αρκετά τη φετινή χρονιά, έχοντας κερδίσει μόνο τα τρία από τα δέκα παιχνίδια που έδωσε στο γήπεδό της (3-4-3) με γκολ 9-8.
Στα τέσσερα τελευταία της εντός έδρας δεν έχει νίκη (0-3-1), ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι στους οκτώ τελευταίους της αγώνες ανεξαρτήτως έδρας δεν εμφανίστηκε σε κανένα ο άσος (τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμα διπλά).
Ο Ρολάντο Μαράν, που επί των ημερών του η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά, μπορεί να υπολογίζει ξανά στον βασικό δεξιό μπακ Κατσατόρε που επιστρέφει από τιμωρία, αλλά και στον νεοαποκτηθέντα επιθετικό Πετινάρι, που μάλλον θα ξεκινήσει από τον πάγκο. Τιμωρημένος είναι ο στόπερ Τρόεστ και αμφίβολος ο επιθετικός Μαρτινέτι.
Η Μπάρι έχασε την ευκαιρία να πάρει μια σημαντική νίκη, αφού βρέθηκε να προηγείται της Γκούμπιο με 0-2 στο 71’, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό έμεινε με παίκτη λιγότερο και δέχτηκε τη μείωση του σκορ με πέναλτι και στο 75’ ισοφαρίστηκε στο τελικό 2-2. Τα εφτά τελευταία της στο πρωτάθλημα ήταν goal-goal και τα πέντε πιο πρόσφατα over 3,5.
Ακολουθεί μία δύσκολη χρονιά για τους φιλοξενούμενους εξαιτίας των πολλών οικονομικών προβλημάτων, τα οποία ήδη τους έχουν υποχρεώσει να χάσουν κάποιους παίκτες. Ο Βιντσέντσο Τορέντε δεν μπορεί να υπολογίζει στον στόπερ Πολέντα (τιμωρημένος) και πιθανότατα στον επιθετικό Κουτούζουφ, που είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Παρελθόν αποτελεί ο φορ Μαρότα.
Πιθανές ενδεκάδες:
Βαρέζε (4-4-2): Bressan – Pucino, Terlizzi, Camisa, Grillo – Nadarevic, Corti, Kurtic, Zecchin – Neto Pereira, De Luca.
Μπάρι (4-3-3): Lamanna – Crescenzi, Borghese, Dos Santos, Garofalo – De Falco, Donati, Scavone – Defendi, Caputo, Stoian.
Εφτά συνεχόμενα goal-goal έχει η Μπάρι, με τα πέντε τελευταία να είναι και over 3,5.
Η Βαρέζε διαγράφει πολύ καλή πορεία, αλλά εντός έδρας ζορίζεται αρκετά τη φετινή χρονιά. Πολλά γκολ μπαίνουν στα τελευταία της Μπάρι, εκ των οποίων τα πέντε πιο πρόσφατα ήταν over 3,5 και τα εφτά goal-goal 2,10 .

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.