Αρκετές επιλογές για σήμερα Σάββατο.

Χρόνια πολλά στους συνονόματους

Πολύ καλή η χθεσινή στοιχηματική βραδιά.
Ανάλογη συνέχεια περιμένω και σήμερα.



Σκοράρουν Μπέρμιγχαμ & Γουλβς

Καλές επιδόσεις αμφότερες στο συγκεκριμένο θεσμό

Σκοράρουν Μπέρμιγχαμ & Γουλβς H Mπέρμιγχαμ έφτασε μέχρι τους 8 στο κύπελλο την περασμένη διετία. Η Γουλβς επί εννιά χρόνια περνά από τον 3ο γύρο. Σκοράρουν και δέχονται γκολ σταθερά οι φιλοξενούμενοι, στο 1,72 το GG.
Η Μπέρμιγχαμ φιλοδοξεί να επιστρέψει άμεσα στη μεγάλη κατηγορία, όμως δεν αδιαφορεί για το θεσμό του κυπέλλου. Προέρχεται από ισοπαλία με την Πιτέρμπορο σε ένα ματς όπου μπόρεσε να ισοφαρίσει λίγο πριν το φινάλε.  Πλησίασε έστω και έτσι ακόμη περισσότερο στην προνομιούχο εξάδα που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Οι γηπεδούχοι είναι πανίσχυροι στο Σεντ Άντριους καθώς από εκεί φέτος έχει καταφέρει να περάσει νικηφόρα μόνο η Μπράγκα στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ.
Οι Μπλε έχουν φτάσει μέχρι τα προημιτελικά στη συγκεκριμένη διοργάνωση την περασμένη διετία. Παρόλα αυτά στις 25 τελευταίες αναμετρήσεις τους σε αυτό το θεσμό με ομάδες της μεγάλης κατηγορίας έχουν μόνο 4 νίκες. Θετική η πρόσφατη παράδοσή της απέναντι στη Γουλβς (3-1-1).
Ο Χιούτον αναμένεται να παρατάξει σχεδόν την ίδια ενδεκάδα με το ματς κόντρα στη Πιτέρμπορο. Μοναδική αλλαγή που ενδέχεται να πραγματοποιήσει ίσως είναι η χρήση του Γουντ αντί του ντεφορμέ Ζίγκιτς. Αμφίβολος ο Καρ.
Η Γουλβς έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη κατάσταση στο πρωτάθλημα μετά τη νέα απώλεια βαθμών, αυτή τη φορά από την Τσέλσι με 1-2. Παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη για πέμπτο κατά σειρά παιχνίδι και πλέον ήρθε πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.
Επιθετικά βρίσκει λύσεις έστω και με ανορθόδοξο τρόπο, όμως η άμυνά της παραμένει αδιόρθωτη. Στα δεκαπέντε ματς που έχουν προηγηθεί δεν κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. 
Οι Γουλβς έχουν αποκλείσει την Μπέρμιγχαμ σε 3/4 περασμένες συναντήσεις του στο κύπελλο, με πιο πρόσφατη αυτή στον τρίτο γύρο το 2009. Οι φιλοξενούμενοι έχουν προκριθεί από τη συγκεκριμένη φάση στις εννιά τελευταίες περιόδους, επίδοση συγκρίσιμη με των Τσέλσι και Άρσεναλ.
Ο ΜακΚάρτι δε θα έχει στη διάθεσή του Ζούμπαρ, Ο'Χάρα και Μίλιγιας. Γουόρντ και Μπέρα έχουν αγωνιστεί σε όλα τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ και ίσως πάρουν ανάσες με τους Ελοκόμπι και Φόλι να παίρνουν τη θέση τους. Ίσως ξεκουραστεί και ο επιθετικός Φλέτσερ.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπέρμιγχαμ (4-4-2): Myhill, Murhpy, Davies, Caldwell, Spector, Burke, N'Daw, Fahey, Beausejour, King, Wood
Γουλβς (4-4-2): Hennessey, Elokobi, Johnson, Stearman, Foley, Jarvis, Guedioura, Frimpong, Forde, E.Blake, Doyle
12/13 GG στα προηγούμενα ματς της Γουλβς.
H Mπέρμιγχαμ προσδοκά σε διάκριση στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Η Γουλβς μπορεί να είναι επικεντρωμένη στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού, όμως το κύπελλο είναι εξίσου σημαντικός θεσμός. Με τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες το GG στο 1,72


Ποντάρονται Χ2 και over για την Μπέρνλι

6/8 νίκες στα πρόσφατα παιχνίδια της

Ποντάρονται Χ2 και over για την Μπέρνλι Nόριτς και Μπέρνλι μπορεί να έχουν διαφορά μιας κατηγορίας, όμως δεν έχουν τεράστια απόσταση όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Σαφέστατη προτίμηση της αγοράς σε Χ2 και over.
H Nόριτς αν και νεοφώτιστη στην Πρέμιερ Λιγκ πραγματοποιεί ικανοποιητική πορεία και δείχνει ικανή να παραμένει στα σαλόνια της Αγγλίας. Προέρχεται από μεγάλη νίκη στο Λόφτους Ρόουντ με 1-2 επί της ΚΠΡ. Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν νωρίς, όμως τα καναρίνια έφτασαν στην ανατροπή επωφελούμενα και από το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με αριθμητικό πλεονέκτημα στο δεύτερο ημίχρονο.
Δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και στα τελευταία έξι ματς έχουν ηττηθεί μόνο από την Τότεναμ. Οι γηπεδούχοι πάντως σκοντάφτουν στον συγκεκριμένο γύρο του κυπέλλου καθώς την περασμένη τετραετία ποτέ δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην τέταρτη φάση. Ζορίζονται εξαιρετικά απέναντι σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών έχοντας μόλις μια νίκη σε τέσσερα πρόσφατα ματς σε αυτό το θεσμό.
Γουόρντ και Βόχαν παραμένουν εκτός δράσης. Ντε Λάετ και Τιέρνι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δύσκολα θα αγωνιστούν. Ο Μόρισον λογικά θα ξεκινήσει βασικός ως επιβράβευση για το νικητήριο γκολ που πέτυχε απέναντι στην ΚΠΡ ερχόμενος από τον πάγκο.
Η Μπέρνλι δεν τα κατάφερε στο Έλαντ Ρόουντ την περασμένη αγωνιστική και ηττήθηκε με 2-1 από τη Λιντς. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Τρίπιερ, καθώς οι Κλάρετς δέχθηκαν τα δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα, όταν τα παγώνια είχαν αυξήσει την πίεσή τους.
Παραμένει πάντως εντός στόχου που δεν είναι άλλος από την εξάδα και τα μπαράζ ανόδου. Δείχνει φορμαρισμένη καθώς μετρά έξι νίκες στα οκτώ πρόσφατα ματς. Πριν το παιχνίδι με τη Λιντς είχε καταφέρει να μην δεχθεί γκολ επί τέσσερις αγωνιστικές.
Η Μπέρνλι έχει περάσει στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης στις τρεις περασμένες συμμετοχές της. Ωστόσο, έχει μόλις μια νίκη κόντρα σε ομάδες της μεγαλύτερης κατηγορίας στα οκτώ τελευταία παιχνίδια σε αυτό το θεσμό.
Ο Τρίπιερ ήρθε ως δανεικός από την Σίτι για να την ενισχύσει, όμως αποβλήθηκε στο ματς με τη Λιντς και δεν είναι διαθέσιμος.
Πιθανές ενδεκάδες
Νόριτς (4-4-1-1): Ruddy, Drury, Ayala, Martin, Naughton, Bennett, Fox, Johnson, Pilkington, Hoolahan, Morison
Μπέρνλι (4-4-2): Grant, Easton, Amougou, Mee, Edgar, Stanislas, McCann, Marney, Wallace, Austin, Rodriguez
H Nόριτς έχει δεχθεί γκολ και στα 21 φετινά της παιχνίδια.
Σαφέστατη στήριξη στην Μπέρνλι δείχνει η αγορά, σε έναν αγώνα όπου και το over έχει την τιμητική του.Με την εικόνα των δύο ομάδων το αμφίπλευρο σκοράρισμα δείχνει κάτι παραπάνω από πιθανό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.