Χρόνια πολλά καλή Χρονιά με υγεία.

Καλημέρα σε όλο το κόσμο.
Χρόνια πολλά ,καλή χρονιά με υγεία ευτυχία και όλα τα άλλα έρχονται.






Kαι πάμε και στα δικά μας να μας μπεί καλά και ο καινούργιος χρόνος στοιχηματικά.


Mε το GG στο Γουέστ Μπρομ-Έβερτον

6/7 στα προηγούμενα ματς της γηπεδούχου

Mε το GG στο Γουέστ Μπρομ-Έβερτον Γουέστ Μπρομ και Έβερτον θέλουν να παραμείνουν αήττητες για τέταρτο κατά σειρά ματς. Ασταθείς σταθερά οι άμυνές τους, ενώ επιθετικά αν και δεν είναι εξαιρετικά παραγωγικές καταφέρνουν να σκοράρουν. Στο 1,91 το GG.
Η Γουέστ Μπρομ κατάφερε να μείνει όρθια απέναντι στην πρωτοπόρο Σίτι αποσπώντας εντός έδρας λευκή ισοπαλία. Παρέμεινε έτσι αήττητη για τρίτο παιχνίδι και ανέβηκε αισθητά στη βαθμολογία.
Στο ματς με τη Σίτι για πρώτη φορά μετά από εννιά αγωνιστικές μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί καθόλου το Χόθορνς φέτος καθώς εκεί μετρά μόνο δύο νίκες σε εννιά αγώνες. 6/9 ομάδες που την επισκέπτηκαν κατάφεραν να σκοράρουν απέναντί της.
Οι Μπάγκις έχουν σημειώσει το 63% των τερμάτων τους στο πρώτο ημίχρονο. Φέτος συναντήθηκαν με την Έβερτον στα πλαίσια του Λιγκ Καπ και πήραν την πρόκριση με σκορ 1-2.
Πέρα από τον Γκέρα ο Χότζσον δεν μπορεί να υπολογίζει και στη βοήθεια των Μουλούμπου, Ριντ. Αμφίβολος παραμένει και ο Μόρισον που έχει χάσει τα δύο προηγούμενα. Αν δεν τα καταφέρει τη θέση του θα πάρει ο Ντόρανς.
Η Έβερτον διατήρησε την καλή της παράδοση απέναντι στη Σάντερλαντ και έφυγε με το βαθμό από το Στάδιο του Φωτός με 1-1, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Σκαρφάλωσε έτσι στη δέκατη θέση της βαθμολογίας, έχοντας και ένα ματς λιγότερο, παραμένοντας αήττητη στα τρία τελευταία.
Τα "ζαχαρωτά" έχουν συνηθίσει πλέον να κάνουν Πρωτοχρονιά στα γήπεδα. Έχουν δώσει δέκα αγώνες την πρώτη μέρα του χρόνου με τον απολογισμό τους να είναι 2-1-7. Αν δεν ηττηθούν θα ξεπεράσουν τους 1000 βαθμούς σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ.
Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν κατά κύριο λόγο στο δεύτερο ημίχρονο, με το 72% των τερμάτων τους να έχει σημειωθεί μετά την ανάπαυλα. Σε 3/5 επισκέψεις στο Χόθορνς απέτυχαν να σκοράρουν και γνώρισαν ισάριθμες ήττες. Στις υπόλοιπες δύο βρήκαν δίχτυα και έφυγαν με τους τρεις βαθμούς.
Ανιτσέμπε, Κόουλμαν, Ρόντγουελ είναι τραυματίες, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Φελαϊνί που έλειψε στο ματς με την Σάντερλαντ.
Πιθανές ενδεκάδες
Γουέστ Μπρομ (4-4-2): Foster, Jones, McAuley, Olsson, Shorey, Thomas, Morrison, Scharner, Brunt, Long, Odemwingie
Έβερτον (4-2-3-1): Howard, Baines, Distin, Jagielka, Hibbert, Neville, Heitinga, Drenthe, Cahill, Osman, Saha
Key Stat: H Έβερτον έχει δεχθεί γκολ σε 8/10 προηγούμενα ματς της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο σε αυτό το διάστημα μόνο μια ομάδα μπόρεσε να σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ απέναντί της.
Συμπέρασμα: H Γουέστ Μπρομ σταθερά δυσκολεύεται να πάρει τους βαθμούς της νίκης στο Χόθορνς. Η Έβερτον  στις οκτώ τελευταίες εξόδους απέτυχε να σκοράρει μόνο κόντρα σε Σίτι και Άρσεναλ. Αν και αμφότερες δεν βγάζουν φωτιές επιθετικά μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον μια φορά η καθεμία. Στο 1,91 το GG


Περνά με over από τη Σάντερλαντ η Σίτι και G/goal.

Στα εννιά τελευταία μόνο μια φορά δε δέχθηκε γκολ η γηπεδούχος

Περνά με over από τη Σάντερλαντ η Σίτι H Σάντερλαντ εμφανίζεται βελτιωμένη μετά τον ερχομό του Ο΄Νιλ, όμως δεν μπορεί να διορθώσει τα αμυντικά της προβλήματα. Η Σίτι δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες αν θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή.
H Σάντερλαντ δεν μπόρεσε για μια ακόμη φορά να ξεπεράσει το εμπόδιο της Έβερτον παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε. Το τελικό 1-1 πάντως κρίθηκε ικανοποιητικό. Μετά τον ερχομό του Ο'Νιλ στον πάγκο της έχει γνωρίσει μόλις μια ήττα σε τέσσερα ματς, μαζεύοντας συνολικά επτά βαθμούς. Παρόλα αυτά δεν δείχνει ικανή να συμμαζέψει την άμυνά της, καθώς στα εννιά τελευταία παιχνίδια έχει κρατήσει μόνο μια φορά ανέπαφη την εστία της.
Απέναντι στη Σίτι μετρά δύο νίκες στις δεκατέσσερις τελευταίες συναντήσεις τους, αλλά μία από αυτές ήταν στην περσινή αναμέτρηση. Το Στάδιο του Φωτός μόνο καυτή έδρα δεν θυμίζει μιας και οι "μαύρες γάτες" μπόρεσαν να κερδίσουν μόνο τρεις από τις δεκαεπτά ομάδες που πρόσφατα φιλοξένησαν (3-5-9).
Ανχελέρι, Μινολέ, Κάμπελ, Τέρνερ, Γκόρντον απουσιάζουν σταθερά, ενώ δύσκολα θα προλάβει και ο Γουίγκχαμ. Αμφίβολοι οι Μπραμπλ και Μπάρτσλι.
Η Σίτι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το τείχος που ύψωσε η Γουέστ Μπρομ απέναντί της και έμεινε στη λευκή ισοπαλία. Έτσι είδε την Γιουνάιτεντ να την πιάνει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η φιλοξενούμενη πάντως δύσκολα θα αποφύγει να σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική καθώς κάτι τέτοιο έχει να συμβεί από τον Νοέμβριο του 2010.Πάντως στις τρεις τελευταίες εξόδους της μόνο εντυπωσιακή δεν είναι καθώς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει έχοντας δύο ισοπαλίες και μια ήττα.
Ο Μαντσίνι λογικά θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς της Boxing Day. Αμφίβολος είναι ο Ρίτσαρντς, ενώ ο Αγκουέρο αναμένεται να μείνει στον πάγκο στο ξεκίνημα.
Πιθανές ενδεκάδες
Σάντερλαντ (4-4-1-1): Westwood, Gardner, O'Shea, Brown, Richardson, Colback, Vaughan, Cattermole, Larsson, Sessegnon, Bendtner
Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Hart, Clichy, Lescott, Kompany, Richards, Barry, Toure, Balotelli, Silva, Nasri, Dzeko
Κey Stat: Οι 4 νίκες της Σίτι στην έδρα της Σάντερλαντ συνδυάστηκαν με over.
Συμπέρασμα: H Σίτι δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες αν δεν θέλει να μείνει πίσω στην κούρσα του τίτλου. Η Σάντερλαντ εμφανίζεται με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση στα τελευταία ματς, όμως εξαιρετικά ευάλωτη αμυντικά.


Χάνει και πάλι εκτός η Σουόνσι (1,85)

Χωρίς νίκη φέτος μακριά από το Λίμπερτι

Χάνει και πάλι εκτός η Σουόνσι (1,85) Η Άστον Βίλα θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες μετά το διπλό στο Στάμφορντ Μπριτζ υποδεχόμενη την Σουόνσι η οποία απογοητεύει στις φετινές της εξόδους. Στο 1,85 ο άσος.
Η Άστον Βίλα αποχαιρέτησε το 2011 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού κατάφερε την τελευταία μέρα του χρόνου να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ. Η Τσέλσι μπορεί να προηγήθηκε με πέναλτι του Ντρογκμπά, όμως ο Άιρλαντ απάντησε πέντε λεπτά αργότερα. Στην επανάληψη η Τσέλσι πίεσε όμως η Βίλα ήταν καλά οργανωμένη στην άμυνα. Με δύο αντεπιθέσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα κατάφερε να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς.
Στο Βίλα Παρκ δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική καθώς έχει κερδίσει μόλις τρεις από τους εννιά αγώνες που έχει δώσει (3-2-4). Στις τρεις προηγούμενες υποδοχές ομάδων δεν μπόρεσε να πάρει ούτε βαθμό, έχοντας πάντως ως ελαφρυντικό ότι αντιμετώπιζε Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ.
Ο ΜακΛις δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα απουσιών. Σταθερά απέχουν το τελευταίο διάστημα από τις υποχρεώσεις της ομάδας οι Γκίβεν, Χέσκι, Χερντ, Λιτσάι.
Με θετικό  αποτέλεσμα άφησε τη χρονιά και η Σουόνσι καθώς στο τελευταίο παιχνίδι της απέσπασε ισοπαλία με 1-1 από την Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν με γκολ του Φαν ντερ Φάαρτ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και οι Ουαλοί ανταπέδωσαν έξι λεπτά πριν το φινάλε με τον Σινκλέρ. Αν και το γκολ του άργησε να έρθει το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα δίκαιο καθώς οι "κύκνοι" κοίταξαν στα μάτια της Τότεναμ.
Απέδειξαν έτσι για μια ακόμη φορά πως στο Λίμπερτι είναι πανίσχυροι καθώς μόνο η Γιουνάιτεντ έχει καταφέρει να περάσει νικηφόρα από εκεί φέτος (4-5-1). Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στις εξόδους εκεί όπου παραμένει χωρίς νίκη από την αρχή της περιόδου (0-3-6). Μόνο σε μία από αυτές μπόρεσε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, ενώ η ίδια απέτυχε να σκοράρει σε πέντε ταξίδια της.
Νέα προβλήματα δεν προέκυψαν για τους φιλοξενούμενους, με τους Τέιτ και Μπόντε να είναι μακροχρόνια απόντες.
Key Stat: 7/7 νίκες μετρά η Βίλα εντός έδρας απέναντι στη Σουόνσι.
Συμπέρασμα: Aμφότερες προέρχονται από θετικά αποτελέσματα, συνδυασμένα με καλές εμφανίσεις. Προβάδισμα ωστόσο δίνεται στον άσο καθώς η Σουόνσι χάνει μεγάλο μέρος της ισχύος της μακριά από το Λίμπερτι. Η επικράτηση των γηπεδούχων πληρώνει 1,85 στην bet365.


Aκόμη ένα over για την Μπλάκμπερν

Κορυφαία ομάδα της Πρέμιερ στη σχετική κατηγορία με 14/19

Aκόμη ένα over για την Μπλάκμπερν H Mπλάκμπερν έκανε την έκπληξη της χρονιάς κερδίζοντας στο Ολντ Τράφορντ την Γιουνάιτεντ, όμως παραμένει σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Η Στόουκ χάνει πολύ δύσκολα εσχάτως και μπορεί να σκοράρει απέναντί της. Στο 1,925 το over με την Μπλάκμπερν να έχει 14/19 φέτος.
H Mπλάκμπερν μπόρεσε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της το απόγευμα του Σαββάτου καθώς κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Ολντ Τράφορντ με 2-3. Ο Γιακούμπου εξέθεσε την ελλιπέστατη άμυνα των γηπεδούχων σκοράροντας δύο φορές (μία με πέναλτι), όμως η Γιουνάιτεντ είχε ισάριθμες απαντήσεις με τον Μπερμπάτοφ. Το ματς κρίθηκε στο τέλος όταν ο Χάνλεϊ εκμεταλλεύτηκε λάθος έξοδο του Ντε Χέα και σημείωσε το καθοριστικό γκολ λίγα λεπτά πριν το φινάλε.
Ο Στιβ Κιν είχε τεθεί σε αμφισβήτηση από τους οπαδούς της ομάδας, όμως μαζεύοντας τέσσερις βαθμούς στα δύο πρόσφατα ματς σε Άνφιλντ και Ολντ Τράφορντ σίγουρα θα κέρδισε μέρος της εμπιστουσύνης τους.
Αυτό θα φανεί άμεσα καθώς το ματς που ακολουθεί διεξάγεται στο Ίγουντ Παρκ εκεί όπου η Μπλάκμπερν έχει χάσει 7/9 φετινά της παιχνίδια. Κάθε ομάδα που την επισκέπτηκε φέτος μπόρεσε να σκοράρει απέναντί της, με την ομάδα του Κιν να μην έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία σε κανένα φετινό της αγώνα. Μετά την ουραγό Μπόλτον έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 41 γκολ παθητικό.
Ο Κιν εξακολουθεί να μην έχει στη διάθεσή του τους Νέλσεν, Νταν, Όλσον, Γκρέλα,Σαλγκάδο λόγω τραυματισμών, ενώ αμφίβολος είναι ο Χόιλετ. Ίσως επιστρέψει ο τερματοφύλακας Ρόμπινσον, όμως δύσκολα θα πάρει θέση βασικού καθώς ο Μπαν έχει εντυπωσιάσει με τις πρόσφατες εμφανίσεις του.
Η Στόουκ έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία καθώς έμεινε στο 2-2 με τη Γουίγκαν. Οι Λάτικς μπόρεσαν να προηγηθούν με γκολ του Μόζες πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Οι Πότερς δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις στην επανάληψη νωρίτερα από το 76ο λεπτό, σημείο στο οποίο κέρδισαν πέναλτι και παράλληλα την αποβολή του Κάλντγουελ.
Ο Γουόλτερς ευστόχησε από τα 11 βήματα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Ζερόμ που είχε μόλις μπει στο γήπεδο ως αλλαγή κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Ωστόσο, το τρίποντο δεν πήγε στη μεριά της γηπεδούχου καθώς η Γουίγκαν ισοφάρισε λίγα λεπτά πριν την εκπνοή με νέο πέναλτι που κρίθηκε τουλάχιστον ως αυστηρό.
Παρά την απώλεια βαθμών η Στόουκ έδειξε να βρίσκεται σε καλό δρόμο καθώς στις επτά τελευταίες αγωνιστικές έχει ηττηθεί μόλις μία φορά. Αν θέλει πάντως να πλησιάσει την εξάδα θα πρέπει να βελτιώσει την εκτός έδρας επίδοσή της, καθώς στα δεκαεννιά τελευταία ταξίδια της μετρά μόλις τρεις νίκες. Στις αναμετρήσεις με την Μπλάκμπερν η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο καθώς σε 5/7 προηγούμενες επικράτησε η εκάστοτε γηπεδούχος.
Ο Πούλις δε θα έχει στη διάθεσή του τον Γουίλαν, ενώ μακροχρόνια απουσιάζει ο Σιντιμπέ.
Key Stat: 7/8 over στα πρόσφατα ματς της Μπλάκμπερν και 7/9 στο Ίγουντ Παρκ.
Συμπέρασμα: Η Μπλάκμπερν μπορεί να προέρχεται από θρίαμβο επί της Μάντσεστερ, όμως δύσκολα θα έχει την ίδια τύχη για μια ακόμη φορά. Απέδειξε πως αμυντικά είναι ασυμμάζευτη, ενώ επιθετικά βρίσκει λύσεις κυρίως λόγω του φορμαρισμένου Γιακούμπου. Η Στόουκ μπορεί άνετα να την προβληματίσει με το παιχνίδι της και να σκοράρει με όπλο τις στημένες φάσεις. Δύσκολη η επιλογή σημείου, προτιμότερη λύση το over στο 1,925 της bet365.


Kάνει 17 τα GG της η Νόριτς (1,70)

Έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα φετινά της παιχνίδια

Kάνει 17 τα GG της η Νόριτς (1,70) H ΚΠΡ ψάχνει τη νίκη στο ντέρμπι νεοφώτιστων, όμως πέρα από ντεφορμέ εμφανίζεται και αναποτελεσματική στο Λόφτους Ρόουντ. Συνεπέστατη στα GG η Νόριτς η οποία έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα φετινά της παιχνίδια. Στο 1,70 το αμφίσκορο.
Η ΚΠΡ δεν μπόρεσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Άρσεναλ στον σαββατιάτικο αγώνα, χάνοντας με ένα ακόμη φετινό γκολ του Φαν Πέρσι. Μέχρι την επίτευξη του τέρματος οι κανονιέρηδες κυριάρχησαν με την ΚΠΡ να αντιπαρατάσσει δύναμη προκειμένου να τους αντιμετωπίσει. Διαμαρτυρήθηκε μετά το 1-0 για μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της.
Οι Ρέιντζερς έχουν βρεθεί πλέον σε πολύ δύσκολη θέση και οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Αγνοούν τη νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές έχοντας πέντε ήττες σε αυτό το διάστημα. Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν στο Λόφτους Ρόουντ εκεί όπου έχουν μόλις μια νίκη φέτος. 7/9 ομάδες που την επισκέπτηκαν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς την εστία τους.
Ο Γουόρνοκ δεν υπολογίζει στη βοήθεια των Χαλς και Ντάιερ, ενώ ελπίδες επιστροφής έχει ο Φέρντιναντ.
Η Νόριτς έχει πέντε βαθμούς περισσότερους από την αντίπαλό της και κινείται με μεγαλύτερη άνεση. Το Σάββατο συνάντησε δυσκολίες κόντρα στη Φούλαμ, ειδικά από τη στιγμή που οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί στη συνέχεια, όμως δεν μπόρεσαν να καθαρίσουν τον αγώνα. Αυτό το πλήρωσαν στις καθυστερήσεις όταν ο Τζάκσον σκόραρε και έδωσε τον βαθμό στα καναρίνια.
Έχει μόλις μια νίκη στα φετινά της ταξίδια (1-4-4), όμως απέτυχε να σκοράρει μόνο στο Ολντ Τράφορντ. Αμυντικά δεν δείχνει καμία βελτίωση και έχει δεχθεί γκολ και στα 19 ματς της Πρέμιερ Λιγκ. Στο ματς του πρώτου γύρου μπόρεσε να επικρατήσει με 2-1 χάρις σε γκολ του Χολτ.
Παραμένουν εκτός για τους φιλοξενούμενους οι Ντε Λάετ, Τιέρνι, Βόχαν και Γουόρντ.
Κey Stat: 16/19 GG για την Νόριτς στην Πρέμιερ Λιγκ
Συμπέρασμα: H KΠΡ γνωρίζει πως αν δεν κερδίσει και την Νόριτς θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Παρόλα αυτά ο άσος στο 2,10 δεν αξίζει για μια ομάδα που έχει μόλις μια νίκη φέτος στο γήπεδό της. Η Νόριτς σκοράρει και δέχεται γκολ με μεγάλη συνέπεια και μπορεί να βελτιώσει την επίδοσή της και στο Λόφτους Ρόουντ. Στο 1,70 το GG


1,83 το 7ο σερί GG της Γουλβς

5 σερί μετρά η Τσέλσι

1,83 το 7ο σερί GG της Γουλβς Γουλβς και Τσέλσι δεν έχουν κερδίσει στα 5 και 4 τελευταία παιχνίδια τους, αντίστοιχα. Αμφότερες παρουσιάζουν σταθερά αμυντικά κενά από την αρχή της περιόδου. Στο 1,83 προσφέρεται το GG, που εμφανίζεται με μεγάλη συχνότητα στα πρόσφατα ματς και των δύο.
Η Γουλβς κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το Ρίμποκ κόντρα στην ουραγό Μπόλτον. Βρέθηκε δίκαια πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όπου περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Ευτύχησε να ισοφαρίσει αμέσως μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με το 8ο φετινό γκολ του Φλέτσερ, ο οποίος έχει σημειώσει πάνω από το 1/3 των τερμάτων της ομάδας του.
Ο ΜακΚάρθι βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μακριά από την επικίδνυνη ζώνη. Πάντως την περασμένη σεζόν βρισκόταν σε ακόμη χειρότερο σημείο, καταφέρνοντας στο τέλος να αποφύγει το μοιραίο. Αν θέλει να γλιτώσει σύντομα από τους μπελάδες θα πρέπει να βελτιώσει την άμυνα καθώς έχει δεχθεί γκολ σε 18/19 φετινά της παιχνίδια.
Ο Ιρλανδός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια των τραυματιών Ο'Χάρα, Ζούμπαρ, Κράντοκ και του τιμωρημένου Μίλιγιας. Αποκτήθηκε ως δανεικός από την Άρσεναλ ο Φρίμπονγκ και δεν αποκλείεται να ντεμπουτάρει.
Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο μέσο της περιόδου η Τσέλσι φαίνεται να έχει ήδη καταλάβει πως φέτος το όνειρο του τίτλου έχει απομακρυνθεί. Μετά την πρόσφατη ήττα από την Άστον Βίλα στο Στάμφορντ Μπριτζ είδε την απόσταση από την κορυφή να παραμένει στους έντεκα βαθμούς (πριν τον αγώνα της Σίτι στην Σάντερλαντ).
Απέναντι στη Βίλα μπόρεσε να προηγηθεί με πέναλτι του Ντρογκμπά, όμως διατήρησε το πλεονέκτημα μόνο για πέντε λεπτά. Πίεσε αναποτελεσματικά μέχρι το 80ο λεπτό, όμως στο τέλος υπέπεσε σε τρομερά λάθη και δέχθηκε δύο γκολ στις αντεπιθέσεις από τους Πετρόφ και Μπεντ. Παρέμεινε έτσι χωρίς τρίποντο για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική, έχοντας τρεις ισοπαλίες πριν την ήττα του Σαββάτου. Σοβαρά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην άμυνα, καθώς δέχθηκε γκολ και από τις πέντε προηγούμενες αντιπάλους της.
Ο Βίλας-Μπόας δεν έχει και πολλές επιλογές ειδικά στην άμυνα, όπου οι δύο μόνο διαθέσιμοι κεντρικοί είναι οι Τέρι και Λουίζ. Ιβάνοβιτς, Εσιέν, Μίκελ  παραμένουν εκτός, ενώ ο Μποζίνγκουα ίσως επιστρέψει στη θέση του Φερέιρα στο δεξιό άκρο. Σύντομα τα προβλήματα θα είναι ακόμη μεγαλύτερα καθώς ο Ντρογκμπά θα αποχωρήσει για ένα περίπου μήνα λόγω υποχρεώσεων του στο Κόπα Άφρικα.
Πιθανές ενδεκάδες
Γουλβς (4-4-2): Hennessey, Stearman, Berra, Johnson, Elokobi, Jarvis, Henry, Hunt, Ward, Ebanks-Blake, Fletcher
Τσέλσι (4-3-3): Cech, Bosingwa, Luiz, Terry, Cole, Lampard, Ramires, Meireles, Sturridge, Torres, Mata
Key Stat: 6 σερί GG η Γουλβς, 5 η Τσέλσι.
Συμπέρασμα: H Tσέλσι δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών καθώς πλέον έχει πολλές συνδιεκδικήτριες των θέσεων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη και δεν αξίζει στήριξης στο 1,57 σε μια έδρα όπου πέρυσι ηττήθηκε. Επιλογή το GG στο 1,83 της bet365, μιας και αμφότερες είναι σταθερά κακές αμυντικά, αλλά βρίσκουν λύσεις έστω και με ανορθόδοξο συχνά τρόπο στο σκοράρισμα.


Επικρατεί στο Κότατζ η Άρσεναλ (1,95)

9/12 νίκες στις πρόσφατες αγωνιστικές

Επικρατεί στο Κότατζ η Άρσεναλ (1,95) H Άρσεναλ δείχνει σε εκπληκτική κατάσταση και έχει πλησιάσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η Φούλαμ δεν τα καταφέρνει καλά στις μεταξύ τους συναντήσεις  στο παρελθόν, όπου μετρά μόλις δύο νίκες. Στο 1,95 το διπλό.
Η Φούλαμ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Κάροου Ρόουντ, όμως μόνο ικανοποιημένη δεν μπορεί να αισθάνεται. Προηγήθηκε νωρίς με τον Σα και έχασε αρκετές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά της. Δεν τα κατάφερε και το πλήρωσε στην εκπνοή όταν δέχθηκε την ισοφάριση από τη Νόριτς.  Έδειξε πάντως να συνέρχεται από το χαστούκι που της έδωσε η Γιουνάιτεντ πριν δέκα μέρες όταν την διέσυρε με 0-5 στο Κρέιβεν Κότατζ, καθώς στη συνέχεια πήρε ισοπαλίες στις έδρες των Τσέλσι και Νόριτς.
Η Φούλαμ έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο την ΚΠΡ στα φετινά λονδρέζικα ντέρμπι έχοντας συνολικό απολογισμό 1-3-1. Μεγάλος της πρωταγωνιστής στην επίθεση ο Ντέμπσι, ο οποίος έχει εννιά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο Γιολ δεν μπορεί να υπολογίζει για δύο ακόμη εβδομάδες στη βοήθεια του τερματοφύλακα Σβάρτζερ.Ζαμόρα, Ντέιβις και Γκριγκέρα είναι μακροχρόνιες απουσίες, ενώ λογικά επιστρέφει στην αποστολή ο Τζόνσον.
Η Άρσεναλ συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία επικρατώντας με 1-0 της ΚΠΡ το Σάββατο. Άσκησε συνεχή πίεση στην αντίπαλό της, όμως χρειάστηκε να φτάσει στο 60ο λεπτό ώστε να ανοίξει το σκορ με τον συνήθη ύποπτο Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός δεν μπόρεσε να σπάσει το ρεκόρ του Σίρερ για τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν, μένοντας τελικά στα 35.
Οι κανονιέρηδες βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση και έχουν βρεθεί από την 17η στην 4η θέση της βαθμολογίας, καθώς έχουν εννιά νίκες στις δώδεκα τελευταίες αγωνιστικές. Στις πέντε πρόσφατες εξόδους έχουν μαζέψεις δώδεκα βαθμούς, χάνοντας μόνο στην έδρα της πρωτοπόρου Σίτι.
Ο Βενγκέρ πάντως τα έχει με την τύχη του καθώς οι τραυματισμοί δεν λένε να σταματήσουν. Ο Βερμάελεν που αγωνιζόταν κατά ανάγκη στο αριστερό άκρο της άμυνας χτύπησε κόντρα στην ΚΠΡ. Εκτός παραμένουν οι Σανιά, Σάντος, Γκιμπς, Γουίλσιρ, Μανόν, Τζένκινσον και Φαμπιάνσκι. Ο Ανρί σύντομα θα ντεμπουτάρει και αναμένεται να βοηθήσει ειδικά από τη στιγμή που οι Ζερβίνιο και Σαμάκ θα απουσιάσουν ελέω Κόπα Άφρικα.
Πιθανές ενδεκάδες
Φούλαμ (4-2-3-1): Stockdale, Kelly, Hangeland, Senderos, Riise, Murphy, Etuhu, Dempsey, Ruiz, Dembele, Orlando Sa
Άρσεναλ (4-3-3): Szczesny, Djourou, Mertesacker, Koscielny, Coquelin, Ramsey, Song, Arteta, Walcott, Van Persie, Gervinho
Key Stat: 15/21 νίκες για την Άρσεναλ απέναντι στη Φούλαμ.
Συμπέρασμα: H Φούλαμ σίγουρα δεν είναι αμελητέα δύναμη, όμως η Άρσεναλ δείχνει ασταμάτητη το τελευταίο διαστημα. Οι "κανονιέρηδες" έχουν τα φόντα να συνεχίσουν με νίκη την πορεία τους με το διπλό να πληρώνει 1,95 στην bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.