Κυριακή με χαλαρό bet...

Οver 2,25 (1,825) στο Μπέτις-Γρανάδα

10 γκολ δέχθηκε η Γρανάδα στα 3 πρόσφατα ματς

Οver 2,25 (1,825) στο Μπέτις-Γρανάδα Η Μπέτις δείχνει ως το απόλυτο φαβορί στο μίνι ντέρμπι με την Γρανάδα, όμως η φιλοξενούμενη δεν έχει χάσει ακόμη φέτος απέναντι σε ομάδες της Ανδαλουσίας. Αξίζει το ρίσκο στο over 2,25 καθώς οι άμυνες και των δύο δεν είναι αξιόπιστες.
Η Μπέτις προέρχεται από ισοπαλία με 1-1 στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης με τη Σεβίλλη. Κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφερε να προηγηθεί, όμως πριν τη λήξη του ημιχρόνου δέχθηκε την ισοφάριση. Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή της ιδίως μετά το 70ό λεπτό όταν και απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε.
Σε αυτό το ματς η Μπέτις απέτυχε να πετύχει την 1000ή της νίκη στη μεγάλη κατηγορία. Κάτι τέτοιο φιλοδοξεί να κάνει κόντρα στη Γρανάδα έχοντας ως σύμμαχο την παράδοση καθώς έχει μόλις μια ήττα στις δεκαπέντε τελευταίες συναντήσεις τους (8-6-1).
Οι βερντιμπλάνκος βρίσκουν με άνεση πλέον δίχτυα σκοράροντας και στις επτά αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί. Σε οκτώ συνεχόμενες έχουν να πετύχουν κάτι ανάλογο από το 2007.
Βαντίγιο και Αμάγια παραμένουν τραυματίες. Ο Μάριο εξέτισε και επιστρέφει, ενώ ίσως ο ντεμπουτάρει ο Παουλάο που αποκτήθηκε από την Σεντ Ετιέν.
Η Γρανάδα μπήκε πολύ άσχημα στη νέα χρονιά καθώς δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε βαθμό στους τρεις πρώτους αγώνες. Στον πιο πρόσφατο έφυγε από την Καταλονία χάνοντας με 3-0 από την Εσπανιόλ. Στα τρία ματς που έχει δώσει στο 2012 δέχθηκε δέκα γκολ.
Οι διαδοχικές αποτυχίες προκάλεσαν την αντίδραση της διοίκησης με αποτέλεσμα ο Φάμπρι να απομακρυνθεί και ο Ρεσίνο να πάρει τη θέση του. Βάσει των φετινών στατιστικών για τους νέους προπονητές έχει τύχη να ξεκινήσει με θετικό αποτελεσμα, καθώς μόνο ένας από τους πέντε που έχουν πάρει τη θέση συναδέλφων σε ομάδες της Πριμέρα έκανε ντεμπούτο με ήττα.
Η Γρανάδα έχει μόλις δύο νίκες εκτός έδρας, ενώ σκοράρει λιγότερο από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα καθώς έχει βρει τον στόχο μόλις δώδεκα φορές. Απέναντι στις ομάδες της Ανδαλουσίας πάντως δεν έχει γνωρίσει ακόμη την ήττα φέτος (1-2-0).
Για τους φιλοξενούμενους παραμένει τραυματίας ο Χουάν, ενώ αμφίβολος είναι ο τερματοφύλακας Ρομπέρτο. Εξέτισε και επιστρέφει ο Λόπεζ, ενώ στο Κόπα Άφρικα βρίσκεται ο Ντιακατέ.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπέτις (4-2-3-1): Casto, Isidoro, Mario, Dorado, Perez, Iriney, Etxebarria, Pereira, Sevilla, Castro, Cruz
Γρανάδα (4-2-3-1): Roberto, Siqueira, Mainz, Lopez, Nyom, Yebda, Rico, Uche, Jara, Benitez, Geijo
Key Stat: Aπό 6 σερί over προέρχεται η Γρανάδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Συμπέρασμα: H Μπέτις στο γήπεδό της είναι παρορμητική και συχνά αφήνει πολλά κενά στην άμυνα. Η Γρανάδα έχει τα φόντα να σκοράρει στις αντεπιθέσεις, αλλά εσχάτως δείχνει να έχει χάσει τη συνοχή της στην άμυνα. Στις αποδόσεις που κυκλοφορούν ένα μικρό ποντάρισμα αξίζει να πάει στο over2,25 στο 1,825 της bet365.


Για το 8/8 η Ίντερ (1,61)

7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα έχοντας δεχθεί μόλις 2 γκολ

BET: Για το 8/8 η Ίντερ (1,61) Η Ίντερ με νίκη θα πιάσει την Ουντινέζε στην τρίτη θέση και θα μπει γερά στη μάχη του τίτλου. Κυριαρχεί στις αναμετρήσεις με τη Λέτσε, η οποία φέτος δεν έχει ακόμη νίκη στο γήπεδό της. Στο 1,61 το διπλό.
Η Λέτσε παραμένει σε δεινή βαθμολογική θέση καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει το προηγούμενο ματς με την Κιέβο. Βρέθηκε μάλιστα από νωρίς πίσω στο σκορ χάρις σε τέρματα του Παλόσι και το μόνο που κατάφερε ήταν να αποσπάσει την ισοπαλία με 2-2 κυριολεκτικά στο φινάλε.
Δεν έχει καταφέρει ακόμη να κερδίσει μπροστά στο κοινό της από το ξεκίνημα της περιόδου μετρώντας μόλις δύο ισοπαλίες σε εννιά αγώνες. Μετά τη Νοβάρα έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με τις ομάδες που φιλοξενούνται στην έδρα της να πετυχαίνουν δύο τέρματα κατά μέσο όρο.
Τζιαντονάντο, Φαλκόνε, Εσπόζιτο είναι τραυματίες, ενώ τρέχει να προλάβει ο Καροτσιέρι. Εξέτισε και επιστρέφει ο Τζιακομάτσι, ενώ Όμποντο και Μπλάζι μάχονται για μια θέση στη μεσαία γραμμή.
Η Ίντερ μεσοβδόμαδα γνώρισε τον αποκλεισμό από το Κόπα Ιτάλια. Αντιμετώπισε συντηρητικά το παιχνίδι και αυτό αποδείχθηκε λανθασμένη επιλογή, καθώς η Νάπολι αξιοποίησε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν και επικράτησε με 2-0. Οι νερατζούρι πάντως θα είχαν καλύτερη τύχη αν τους είχε καταλογιστεί οφθαλμοφανές πέναλτι.
Στο πρωτάθλημα μετά τη χθεσινή ήττα της Ουντινέζε από την Γιουβέντους έχουν ευκαιρία να την πιάσουν στην τρίτη θέση και να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή στους έξι βαθμούς.
Προέρχονται από επτά συνεχόμενες νίκες στο Καμπιονάτο, στις οποίες η άμυνά τους δείχνει απροσπέλαστη καθώς έχουν δεχθεί μόλις δύο γκολ. Σπάνια δέχεται γκολ η Ίντερ από τη Λέτσε, καθώς στις εννιά πρόσφατες συναντήσεις τους, στις οποίες δεν έχει ηττηθεί,  έχει δει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της μόλις τρεις φορές. Οι Μιλανέζοι έχουν σκοράρει στα 14 τελευταία ματς κόντρα στη Λέτσε, πετυχαίνοντας δύο τέρματα κατά μέσο όρο.
Στάνκοβιτς, Φορλάν, Κοουτίνιο παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ στο Κόπα Άφρικα βρίσκεται ο Μουντάρι. Ο Σνάιντερ έδειξε ανέτοιμος απέναντι στη Νάπολι και ίσως ο Ρανιέρι τον αφήσει στον πάγκο στο ξεκίνημα.
Πιθανές ενδεκάδες
Λέτσε (3-5-2): Benassi, Oddo, Miglionico, Tomovic, Cuadrado, Giacomazzi, Blasi, Olivera, Brivio, Muriel, Di Michele
Ίντερ (4-3-1-2): Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo, Zanetti, Cambiasso, Obi, Sneijder, Milito, Pazzini
Key Stat: 4 σερί εκτός έδρας νίκες με σκορ 0-1 έχει η Ίντερ.
Συμπέρασμα:  Η Λέτσε εμφανίζεται κάτι παραπάνω από επιρρεπής στα αμυντικά λάθη. Η Ίντερ θέλει να δείξει πως ο αποκλεισμός στο κύπελλο αποτέλεσε απλά μια κακή παρένθεση. Είναι καλύτερη ομάδα και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το μόνο που μένει είναι να το αποδείξει στο γήπεδο. Στο 1,61 το διπλό στην bet365.


Πολλά γκολ στη Γένοβα (1,93)

10 έχει δεχθεί η Τζένοα στα 3 τελευταία

BET: Πολλά γκολ στη Γένοβα (1,93) Η Τζένοα έχει δείξει ανίκανη να διορθώσει τα αμυντικά λάθη παρά την αλλαγή προπονητή. Ψάχνει εκδίκηση από τη Νάπολι για το βαρύ 6-1 στο Σαν Πάολο, όμως αν ανοιχτεί θα συναντήσει πολλά προβλήματα από τους αξιόλογους επιθετικούς των φιλοξενουμένων. Στο 1,93 το over
H Τζένοα παρά την αλλαγή προπονητή αδυνατεί να συμμαζέψει την άμυνά της. Για μια ακόμη χρονιά δεν τα κατάφερε στο Παλέρμο καθώς ηττήθηκε με 5-3, σε ένα ματς που θύμιζε ροντέο.
Στο ματς του πρώτου γύρου στο Σαν Πάολο η Νάπολι είχε διαλύσει την Τζένοα με 6-1 με αποτέλεσμα ο Μαλεζάνι να απολυθεί και τη θέση του να πάρει Ο Μαρίνο. Με το νέο προπονητή στον πάγκο η εικόνα των Γενοβέζων παραμένει ίδια καθώς σε τρία ματς υπό την καθοδήγησή του έχουν δεχθεί δέκα γκολ.  Η Τζένοα έχει μόλις τρεις νίκες στις έντεκα αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί, αλλά δύο συνεχόμενες στο γήπεδό της, όπου εμφανίζεται σαφώς πιο αξιόμαχη.
Αντονέλι, Μπόβο, Νταϊνέλι παραμένουν εκτός, ενώ λόγω τιμωρίας θα λείψει και ο Ρόσι. Παλάσιο και Σκούλι θα βρεθούν στο πλευρό του Τζιλαρντίνο στην επίθεση.
Η Νάπολι φάνηκε πιο αποφασιστική στον μεσοβδόμαδο αγώνα κυπέλλου με την Ίντερ και δίκαια επικράτησε με 2-0 χάρις σε δύο γκολ του Καβάνι. Εξασφάλισε έτσι μια θέση στα ημιτελικά του θεσμού.
Στο πρωτάθλημα έχει χάσει σημαντικό έδαφος στην μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν γνώρισε την ήττα στις τέσσερις αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί, όμως τα ματς με Μπολόνια και Σιένα έληξαν ισόπαλα. Απέναντι  στην Ίντερ κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία για πρώτη φορά μετά από επτά αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις με την Τζένοα οι παρτενοπέι παραμένουν αήττητοι με τους γκριφόνι να σκοράρουν μόλις ένα γκολ. Πριν από αυτό το σερί μετρούσαν πέντε διαδοχικές ήττες απέναντί τους.
Ο Ματσάρι σκέφτεται να αφήσει εκτός τον Ινλέρ βάζοντας τον Χάμσικ στο πλευρό του Γκαργκάνο, έτσι ώστε να χωρέσουν στην ενδεκάδα Πάντεφ και Λαβέτσι μαζί με τον Καβάνι. Προβλήματα δεν αντιμετωπίζει.
Πιθανές ενδεκάδες
Τζένοα (3-5-2): Frey, Granqvist, Kaladze, Moretti, Mesto, Biondini, Seymour, Kucka, Sculli, Palacio, Gilardino
Νάπολι (3-4-2-1): De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Britos, Zuniga, Dzemaili, Gargano, Dossena, Pandev, Lavezzi, Cavani
Key Stat: Η Τζένοα έχει δεχθεί γκολ σε 10/11 προηγούμενες αγωνιστικές. Over τα έξι τελευταία παιχνίδια της.
Συμπέρασμα: Τζένοα και Νάπολι έχουν καλές σχέσεις και συχνά στο παρελθόν μοιράστηκαν τους βαθμούς όποτε οι καταστάσεις το επέτρεπαν. Το φετινό ματς πάντως θα παιχθεί στα ίσια με τους Γενοβέζους να επιζητούν εκδίκηση για την συντριβή στο Σαν Πάολο. Η Νάπολι είναι σε καλή κατάσταση και με την τριάδα επιθετικών που θα ρίξει στη μάχη ο Ματσάρι θα σκοράρει με άνεση κόντρα στη Τζένοα. Ανοιχτό ματς προβλέπεται με το over στο 1,93


Ευκαιρία νίκης για Φιορεντίνα (1,90)

Κουρασμένη και χωρίς νίκη εκτός έδρας η Σιένα

Ευκαιρία νίκης για Φιορεντίνα (1,90) Στο γειτονικό ντέρμπι της Τοσκάνης κόντρα στη Σιένα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες η Φιορεντίνα. Η Σιένα έχει επιπλέον κούραση από το μεσοβδόμαδo παιχνίδι κυπέλλου και δεν έχει κερδίσει ποτέ στο «Αρτέμιο Φράνκι». Στο 1,90 ο άσος
Πραγματοποιώντας άλλη μία κακή εμφάνιση η Φιορεντίνα έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 με την Κάλιαρι και με μόνο μία νίκη στα έξι τελευταία της παιχνίδια (1-3-2) παρέμεινε πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.
Η νίκη στο γειτονικό ντέρμπι της Τοσκάνης κόντρα στη Σιένα θα είναι «βάλσαμο», αφού την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχαν έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς, από τις οποίες εξαιρέθηκε ο τεχνικός Ντέλιο Ρόσι, που πάντως με αυτόν στην τεχνική ηγεσία οι γηπεδούχοι έχουν μόνο δύο νίκες σε εννιά ματς (2-4-3). Εντός έδρας οι «βιόλα» έχουν απολογισμό 4-3-2 με γκολ 14-7.
Το κενό του Τζιλαρντίνο ήρθε να καλύψει ο Αμάουρι, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει και βασικός, αν και δεν έχει παίξει επίσημο ματς τους τελευταίους οκτώ μήνες. Κόντρα στη Σιένα είναι αήττητη εντός έδρας στην πρώτη κατηγορία με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, αλλά στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας η παράδοση είναι μοιρασμένη (2-2-2). Τιμωρημένος είναι ο μέσος Μουνάρι, στο Κόπα Άφρικα ο μέσος Κάρια και τραυματίας ο επίσης μέσος Σαλιφού.
Η Σιένα πηγαίνει στο γειτονικό ντέρμπι με ψυχολογία (αλλά και κούραση), καθώς προέρχεται από τη μεσοβδόμαδη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, με το 0-1 επί της Κιέβο, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της λίγο έλειψε να πάρει μια μεγάλη νίκη, μένοντας τελικά στο εντός έδρας 1-1 με τη Νάπολι, δεχόμενη την ισοφάριση στο 86’.
Το εντός έδρας 4-0 επί της Λάτσιο είναι η μοναδική της νίκη στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια (1-2-5), ενώ δεν έχει νίκη στις φετινές της εξόδους (0-4-5), διαθέτοντας και μία από τις χειρότερες εκτός έδρας επιθέσεις (4-12 τα γκολ). 13/19 παιχνίδια της και 7/9 εκτός έδρας ήταν under.
Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν σκοράρει ποτέ πάνω από ένα γκολ κόντρα στη Φιορεντίνα σε 13 παιχνίδια στη Serie Α κι έχουν βρει δίχτυα μόνο δύο φορές στις έξι επισκέψεις τους στην έδρα της Φιορεντίνα (8-2 τα γκολ).
Επιστρέφουν ο βασικός στόπερ Ροσετίνι και ο μέσος Γκάτσι από τιμωρίες, εκτός θα μείνει ξανά ο βασικός τερματοφύλακας Μπρκιτς. Ο Καλαϊό έχει σκοράρει φέτος οκτώ γκολ, ισοφαρίζοντας την καλύτερή του επίδοση στη Serie A, αλλά δεν έχει σκοράρει ποτέ κόντρα στη Φιορεντίνα σε εφτά παιχνίδια. Η Φιορεντίνα έχει δέκα NG στα έντεκα τελευταία της παιχνίδια και η Σιένα έξι στα οκτώ πιο πρόσφατα.
Πιθανές ενδεκάδες:
Φιορεντίνα (3-5-2): Boruc – Gamberini, Natali, Nastasic – Cassani, Behrami, Montolivo, Lazzari, Vargas – Jovetic, Amauri (ή Ljajic).
Σιένα (4-4-2): Pegolo – Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso – Angelo, D’Agostino, Vergassola (ή Bolzoni), Brienza – Calaio, Destro.
Key Stat: Η Φιορεντίνα έχει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στις έξι φορές που υποδέχτηκε τη Σιένα στη Serie A.
Συμπέρασμα: Με ψυχολογία αλλά και επιπλέον κούραση η Σιένα στο γειτονικό ντέρμπι κόντρα στη Φιορεντίνα, την οποία δεν έχει κερδίσει ποτέ εκτός έδρας (0-2-4). Ευκαιρία νίκης για τους «βιόλα», που έχουν πέσει πολύ στη βαθμολογία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.