Οι ενδεκάδες

Η μεγάλη έκπληξη του Βαλβέρδε ακούει στο όνομα του Φουστέρ, ο οποίος όχι μόνο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, έστω και την ύστατη ώρα, αλλά τελικά ξεκινά στην ενδεκάδα αν και όλες οι πληροφορίες συνέκλιναν πως είναι ανέτοιμος. Στον πάγκο μένει ο Ορμπάιθ και ο Ολυμπιακός παίζει με το ορθολογιστικό 4-2-3-1.

Αναμενόμενη η ενδεκάδα του Βενγκέρ, αφού τα ...κουκιά ήταν μετρημένα, μοναδική διαφοροποίηση από το ρεπορτάζ η είσοδος του Βερμάλεν στην ενδεκάδα, που θα παίξει στόπερ δίπλα στον Σκιλασί, αντί του Μιγκέλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4-2-3-1):
Μέγερι - Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο - Μανιάτης, Μοντεστό - Μιραλάς, Φουστέρ, Χολέμπας - Τζιμπούρ


ΑΡΣΕΝΑΛ  (4-2-3-1): Φαμπιάνσκι - Τζουρού, Σκιλασί, Βερμάλεν, Αντρέ Σάντος - Φρίμπονγκ, Κοκελίν - Τσάμπερλεϊν, Μπεναγιούν, Αρσάβιν - Τσαμάκ.

 Μια αλλαγή έχει η Ντόρτμουντ σε σχέση με το ρεπορτάζ. Ο Μπλαζικόφσκι πήρε τη θέση του Γκροσκρόιτς.

Στη Μαρσέιγ δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο Μορέλ και θα παίξει ο Τζίμι Τραορέ. Μπία και Ρεμί είναι τελικά παρόντες στο σφιχτό 4-2-3-1 που εφάρμοσε στα δύο τελευταία. Η υπόλοιπη ενδεκάδα δεν έχει καμία αλλαγή.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (4-2-3-1): Βαϊντενφέλερ – Πίζεκ, Φελίπε Σαντάνα, Χούμελς, Λέβε – Κελ, Γκουντογάν – Γκέτσε, Λεβαντόφσκι, Μπλαζικόφσκι – Μπάριος.

ΜΑΡΣΕΙΓ (4-2-3-1): Μανταντά – Αθπιλικουέτα, Ντιαουαρά, Ν’ Κουλού, Τραορέ – Ντιαρά, Μπία – Λούτσο, Αμαλφιτανό, Α, Αϊγιού – Ρεμί.


Ο Μάριο Μπέιν ανακάτεψε την τράπουλα για την Γκενκ, προτιμώντας να παίξει με έναν καθαρόαιμο φορ, τον Βόσεν και όχι με δύο όπως συνηθίζει. Επίσης επανέφερε στη φυσική του θέση τον Ανελέ (δεξιό μπακ) και ξεκινά βασικό τον Σιμάις που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση πρώτη φορά μετά τις αρχές Οκτωβρίου. Ως δεξιός χαφ θα αγωνιστεί ο Ντουγκαρί και όχι ο βασικός Μπούφελ, ενώ στα αριστερά τη θέση του τραυματία Ντε Μπράουνε, πήρε όπως περιμέναμε ο νεαρός Λιμπόμπε.
Μία μόνο έκπληξη από τον Ρόμπιν Ντουτ για τη Λεβερκούζεν, καθώς επιλέχθηκε ο Σβάαμπ αντί του Φρίντριχ. Στον πάγκο ο Κίσλινγκ όπως ανέφεραν τα ρεπορτάζ, με τον Μπάλακ επιτελικό.

ΓΚΕΝΚ
(4-2-3-1): Κοτελές - Ανελέ, Νάντσον, Σιμάις, Πούντιλ - Βαν Ντε Μπόρε, Καμούς - Ντουγκαρί, Τόζερ, Λιμπόμπε - Βόσεν

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (4-2-3-1):
Λένο - Κάστρο, Σβάαμπ, Ράιναρτς, Κάντλετς - Μπέντερ, Ρόλφες - Σίρλε, Μπάλακ, Σαμ - Ντερντιγιόκ


Χωρίς σημαντικές αλλαγές η Πλζεν που θα παραταχθεί με τον Τσεχ κάτω από τα δοκάρια αντί του Πάβλικ (εναλλάσσονται στη θέση του άσου), ενώ η Μίλαν θα παίξει με τους προβλεπόμενους έντεκα, με τον Ιμπραΐμοβιτς να κάθεται στον πάγκο, όπως έγραφε και το ρεπορτάζ.

ΠΛΖΕΝ (4-3-2-1):
Τσεχ – Ραϊτόραλ, Σισόφσκι, Μπίστρον, Λιμπέρσκι – Κόλαρ, Γίρασεκ, Χόρβαθ – Πετρζέλα, Πιλάρ – Μπάκος.
ΜΙΛΑΝ (4-3-1-2): Αμέλια – Ντε Σίλιο, Μπονέρα, Μεξές, Ταϊβό – Εμάνουελσον, Αμπροζίνι, Νοτσερίνο – Ζέεντορφ – Πάτο, Ρομπίνιο.

Σε τρίτο σερί επίσημο ματς η Πόρτο κατεβάζει την ίδια ενδεκάδα, δηλαδή με τον Μαϊκόν να παραμένει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Χουλκ να παίζει κορυφή στην επίθεση.

Στη Ζενίτ η έκπληξη είναι η απουσία του πρώην «δράκου», Μπρούνο Αλβες, από την ενδεκάδα, με τον Χουμπότσαν να μπαίνει στη θέση του. Ο Λάζοβιτς ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης αντί του Μπουκχάροφ.

ΠΟΡΤΟ (4-3-3):
Ελτον – Μαϊκόν, Ρολάντο, Οταμέντι, Περέιρα – Ντεφούρ, Φερνάντο, Ζοάο Μουτίνιο – Ντζαλμά, Χουλκ, Χαμές Ροντρίγκες.

ΖΕΝΙΤ (4-3-3): Μαλαφέεφ – Ανιουκόφ, Χουμπότσαν, Λόμπερτς, Κρισίτο – Σεμάκ, Ντενίσοφ, Σιρόκοφ – Φαϊζούλιν, Λάζοβιτς, Ντάνι.
 
 Οπως αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ το μεσημέρι είναι τα πράγματα για την αρχική ενδεκάδα της Τσέλσι.

Στη Βαλένθια ο Μπαραγάν κέρδισε τη μάχη από τον Μπρούνο για τη θέση του δεξιού μπακ και ο Φεγκουλί τον Πάμπλο Ερνάντεθ για εκείνη του δεξιού μεσοεπιθετικού.

ΤΣΕΛΣΙ (4-3-3):Τσεχ - Ιβάνοβιτς, Τέρι, Νταβίντ Λουίς, Κόουλ - Μεϊρέλες, Ρομέου, Ραμίρες - Στάριτζ, Ντρογκμπά, Μάτα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ (4-2-3-1):Αλβες – Μπαραγάν, Ραμί, Β. Ρουίθ, Αλμπα – Αλμπέλδα, Τίνο Κόστα – Φεγκουλί, Ζονάς, Ματιέ – Σολδάδο.
 
 Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε όπως αναμενόταν να παίξει με τον Τρισκόφκι στην κορυφή αναπληρώνοντας το κενό του Αΐλτον και τον Γιάχιτς στους χαφ αντί του τραυματία Πίντο, ο οποίος δεν είναι ούτε στον πάγκο. Επίσης προτιμήθηκε στους μπακ αντί του Σολωμού, ο Αλεξάνδρου.
Καμία έκπληξη για τη Σαχτάρ, με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου να προτιμά ως φορ τον Λουίζ Αντριάνο από τον Εντουάρντο.
ΑΠΟΕΛ (4-2-3-1): Πάρντο - Αλεξάνρου, Πάουλο Ζόρζε, Ολιβέιρα, Πουρσαϊτίδης - Γιάχιτς, Νούνο Μοράις - Χαραλαμπίδης, Μαρσίνιο, Μαντούκα - Τρισκόφσκι.
ΣΑΧΤΑΡ (4-2-3-1): Ρίμπκα - Σρνα, Κούσερ, Ρακίτσκι, Σεβτσούκ – Χούμπσμαν, Φερναντίνιο - Ντάγκλας Κόστα, Μιχταριάν, Γουίλιαν - Λουίζ Αντριάνο.


Στον πάγκο μένει ο Πικέ για την Μπαρτσελόνα, με τους υπόλοιπους να είναι όπως τους είχαμε αναφέρει το μεσημέρι. Φυσικά δεσπόζει η παρουσία των πολλών πιτσιρικάδων στην αρχική ενδεκάδα.
Στην ΜΠΑΤΕ ο Ραντκόφ, ο Ρούντικ και ο Κέζμαν δεν ξεκινούν βασικοί προς όφελος του Μπάγκα, του Φιλιπένκο και του Μπορντάτσεφ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (4-3-3): Πίντο – Μοντόγια, Μπάρτρα, Φοντάς, Μάξουελ – Τιάγκο Αλκάνταρα, Ντος Σάντος, Σέρχι Ρομπέρτο – Πέδρο, Ραφίνια, Κουένκα.

ΜΠΑΤΕ (4-3-2-1): Γκουτόρ – Κοντσεβόι, Σίμιτς, Μπορντάτσεφ, Γιούρεβιτζ – Λιχτάροβιτζ, Φιλιπένκο, Βολόντκο – Παβλόφ, Μπάγκα - Μπρεσάν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.