Χρόνια πολλά σε όλους.

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά.
Δεν μπόρεσα εχθές να ενημερώσω τις στήλες καθώς έλειπα στην εργασία μου ήταν και δύσκολο το Σ/Κ.Ξενύχτια ποτά ξέρετε πώς είναι αυτά.

Για σήμερα λοιπόν λίγα παιχνίδια και θα επιλέξουμε.



Διπλό και over η Τότεναμ

Από έξι συνεχόμενα εκτός έδρας goal-goal προέρχονται οι Λονδρέζοι

Διπλό και over η Τότεναμ (2,40) Η Τότεναμ σκοράρει ανελλιπώς στα εκτός έδρας παιχνίδια της, αλλά έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόνο σε μία έξοδό της. Η Νόριτς έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της και υποδεχόμενη την Τότεναμ έχει κακή παράδοση.
Η Νόριτς αντέδρασε μετά το 5-1 από την Μάντσεστερ Σίτι και στα τρία επόμενα παιχνίδια κέρδισε εντός έδρας τη Νιούκαστλ με 4-2 κι έφερε δύο εκτός έδρας ισοπαλίες, με Έβερτον (1-1) και την προηγούμενη αγωνιστική με τη Γουλβς (2-2), σε παιχνίδι όπου προηγήθηκε δύο φορές και ισοφαρίστηκε ισάριθμες.
Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι με την μέχρι τώρα συγκομιδή τους, η οποία όμως θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη εφόσον είχαν βελτιώσει την άμυνά τους, αφού είναι η μία από τις δύο ομάδες της κατηγορίας που δεν έχει κρατήσει ακόμα ανέπαφη την εστία της. Κόντρα στην Τότεναμ έχουν μόνο μία νίκη στα 12 τελευταία μεταξύ τους σε όλες τις διοργανώσεις (1-2-9). Η Νόριτς είναι και η ομάδα που έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ (11) με κεφαλιές από ότι οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
Ανέτοιμος είναι ακόμα ο αμυντικός Ντε Λάετ, ενώ τιμωρημένος είναι ο δανεικός αμυντικός Νότον, που ούτως ή άλλως δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, βάσει συμφωνίας με την Τότεναμ. Ο αμυντικός Γουόρντ και ο επιθετικός Βόγκαν συνεχίζουν εκτός.
Σε παιχνίδι όπου το σκορ διαμορφώθηκε από το 23ο λεπτό, η Τότεναμ έφερε 1-1 εντός έδρας με την Τσέλσι την περασμένη Πέμπτη στην μόλις δεύτερη ισοπαλία της τη φετινή χρονιά (11-2-3) και θα προσπαθήσει να κάνει το 2/2 στα δύο παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς, ώστε να παραμείνει κοντά στην πρώτη δυάδα. Μετά το σημερινό παίζει εκτός έδρας με την Σουόνσι την παραμονή Πρωτοχρονιάς.
Οι Λονδρέζοι ταξίδεψαν σε μία έδρα «προσιτή» σε αυτούς, αφού στις έξι τελευταίες τους επισκέψεις στο «Κάροου Ρόουντ» σε όλες τις διοργανώσεις έχουν απολογισμό 5-1-0. Η Τότεναμ προέρχεται από έξι συνεχόμενα εκτός έδρας goal-goal και από τις οκτώ εξόδους της δεν έχει καταφέρει να σκοράρει μόνο κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
12/16 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και 7/8 εκτός έδρας ήταν over. Μοναδικό αρνητικό για τους στατιστικολόγους, ότι η 27η Δεκεμβρίου τείνει να γίνει «καταραμένη» για τους φιλοξενούμενους, αφού δεν έχουν κερδίσει αυτήν την ημερομηνία στα 12 τελευταία τους παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ (από το 1965).
Σύμφωνα με δηλώσεις του Ρέντναπ, ο Φαν Ντερ Φάαρτ είναι διαθέσιμος, αν και το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει από τον πάγκο, ενώ βασικοί θα ξεκινήσουν οι Καμπούλ και Ντεφόε, που δινόταν αμφίβολοι. Σίγουρα εκτός οι αμυντικοί Κινγκ και Ντόουσον και οι μέσοι Λένον και Χάντλστοουν.
Πιθανές ενδεκάδες:
Νόριτς (4-4-2): Ruddy – Tierney, Whitbred, Martin, Francomb – Crofts, Fox, Surman, Hoolahan – Morison, Holt.
Τότεναμ (4-4-2): Friedel – Assou-Ekotto, Kaboul, Gallas, Walker – Bale, Sandro, Parker, Modric – Defoe, Adebayor.
Η Νόριτς δεν έχει κρατήσει ακόμα ανέπαφη την εστία της σε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος.
Η Τότεναμ είναι σε καλή κατάσταση και δύσκολα η πολύ ασταθής άμυνα της Νόριτς θα μπορέσει να της φέρει αντίσταση. Ωστόσο, οι Λονδρέζοι έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους μόνο σε ένα από τα οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια τους.


Καλύτερα GG παρά διπλό η Άντερλεχτ

5-3-1 έχει εντός έδρας η Μονς

Καλύτερα GG παρά διπλό η Άντερλεχτ Η Άντερλεχτ απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή και θέλει τη νίκη για να ανέβει ξανά μόνη στην κορυφή. Η Μονς, ωστόσο, εντός έδρας είναι δύσκολος αντίπαλος. Αμφότερες διαθέτουν πολύ καλές επιθέσεις και από το διπλό είναι προτιμότερο το GG (1,80 στην Bet365).
Η Μονς θα προσπαθήσει να κλείσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κερδίζοντας και την Άντερλεχτ. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε προηγηθεί η εκτός έδρας νίκη 2-3 επί της Ζούλτε Βάρεγκεμ με ανατροπή (παίζοντας και από το 27’ με παίκτη παραπάνω), ενώ στη συνέχεια κέρδισε 3-1 και την Ρούπελ (τρίτη κατηγορία) και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου.
Οι γηπεδούχοι έχουν ξεφύγει αρκετά από τις τελευταίες θέσεις και βρίσκονται στο -4 από την πρώτη εξάδα, απόρροια της πολύς καλής εντός έδρας συμπεριφοράς τους, εκεί όπου έχουν ηττηθεί μόνο μία φορά φέτος (5-3-1). Διαθέτουν την τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 34 τέρματα ενεργητικό σε 18 αγώνες, ενώ 12/18 παιχνίδια τους ήταν over (6/9 εντός έδρας).
Τις έξι τελευταίες φορές που υποδέχτηκαν την Άντερλεχτ έχουν απολογισμό 1-0-5, αλλά μόνο μία φορά δεν κατάφεραν να σκοράρουν (5/6 ήταν goal-goal). Εξέτισε και επιστρέφει ο βασικός μέσος Νικέζ, τραυματίες είναι ο αμυντικός Φρανκάρ και ο μέσος Εμπόου.
Μετά από δύο σερί γκέλες (0-0 εντός έδρας με τη Λέουβεν και ήττα 2-1 εκτός έδρας από την Μαλίν) η Άντερλεχτ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα με το δύσκολο και αγχωτικό 3-2 επί της Λόκερεν. Προηγήθηκε δύο φορές, ισοφαρίστηκε ισάριθμες και τελικά πήρε τη νίκη με γκολ στο 83ο λεπτό.
Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν τη νίκη για να πάνε στη διακοπή ως πρωτοπόροι, αφού μετά τα χθεσινά αποτελέσματα απέκτησαν συγκάτοικο στην κορυφή. Η Άντερλεχτ σκοράρει κατά μέσο όρο δύο γκολ ανά αγώνα (36/18) και διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Εκτός έδρας έχει απολογισμό 5-1-3 και 11/18 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα ήταν over.
Τραυματίες είναι οι αμυντικοί Μαζούχ και Σάμουελ και οι μέσοι Μπίλια, Βάργκας και ο πιτσιρικάς μεσοεπιθετικός Φερνάντο Κανεσίν.
Τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια και των δύο ομάδων ήταν goal-goal.
Η Άντερλεχτ έχει δείξει σημάδια ντεφορμαρίσματος και κόπωσης στα τελευταία της παιχνίδια και η Μονς είναι πολύ αξιόπιστη εντός έδρας, όπου έχει απολογισμό 5-3-1. Από το 1,66 του διπλού είναι προτιμότερο το 1,80 του goal-goal αφού πρόκειται και για παιχνίδι μεταξύ δύο εκ των καλύτερων επιθέσεων της κατηγορίας. Το ματς του πρώτου γύρου είχε λήξει 2-2…

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.