Αρκετές επιλογές σήμερα στο κουπόνι.

1,91 το GG στο Μπολόνια-Ρόμα

Η Μπολόνια έχει σκοράρει στα 5/8 εντός έδρας ματς και η Ρόμα στα 5/8 εκτός

1,91 το GG στο Μπολόνια-Ρόμα Από ήττα μετά από σερί θετικών αποτελεσμάτων προέρχεται η Μπολόνια και από σπουδαίο διπλό η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι», πάντως, είναι ασταθείς τη φετινή σεζόν και το goal-goalδείχνει καλύτερη επιλογή από το διπλό.
Η Μπολόνια ήταν καλή την προηγούμενη αγωνιστική στη Γένοβα και άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία στην ήττα 2-1 από την Τζένοα, όπου δέχτηκε το δεύτερο γκολ στο 85’ και επέστρεψε στις ήττες μετά από τρεις αγωνιστικές (1-2-0). Πάντως, με τα τελευταία θετικά αποτελέσματα έχει βγει από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει να περάσει εκεί και στη διάρκεια της διακοπής.
Στα δύο τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια κέρδισε 1-0 τη Σιένα και κοίταξε στα μάτια την πρωταθλήτρια Μίλαν φέρνοντας ισοπαλία 2-2, ενώ γενικά στο γήπεδό της φέτος έχει 2-1-4 και στο πρωτάθλημα μετράει 10/15 under.
Για τους γηπεδούχους οι Ντι Βάιο (4 γκολ) και Ραμίρεζ (3) έχουν σκοράρει τα εφτά από τα τελευταία εννιά γκολ της ομάδας. Σημαντικότατη η επιστροφή από τιμωρία του μέσου Ντιέγκο Πέρεζ, επιστρέφει και ο στόπερ Άντονσον, ενώ προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν.
Μετά από δύο σερί ήττες η Ρόμα έβγαλε αήττητη τα δύο τελευταία της – δύσκολα – παιχνίδια, φέρνοντας 1-1 εντός έδρας με τη Γιουβέντους και βγάζοντας σπουδαίο διπλό την Κυριακή επί της Νάπολι με 1-3. Ωστόσο, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ήταν περισσότερο τυχερή παρά ικανή (όπως παραδέχτηκε και ο Λουίς Ενρίκε), αφού προηγήθηκε στο 3’ με αυτογκόλ του αντίπαλου τερματοφύλακα και στη συνέχεια η Νάπολι απώλεσε πολλές ευκαιρίες.
Στα εκτός έδρας παιχνίδια της έχει απολογισμό 3-1-4, ενώ κόντρα στην Μπολόνια παραμένει αήττητη στα εφτά τελευταία ανεξαρτήτως έδρας (4-3-0) και στις δύο τελευταίες της επισκέψεις στο Νταλ’ Άρα έφυγε με το διπλό χωρίς να δεχτεί γκολ (0-2, 0-1).
Ο Λουίς Ενρίκε μπορεί να υπολογίζει στον μεσοεπιθετικό Πιάνιτς, ο οποίος επιστρέφει, αλλά θα στερηθεί ξανά τις υπηρεσίες των αμυντικών Μπουρντίσο, Κιάερ και Κασέτι, του μέσου Γκάγκο και του φορ Μπορίνι.
Πιθανές ενδεκάδες:
Μπολόνια (4-3-2-1): Gillet – Raggi, Antonsson (ή Crespo), Portanova, Morleo – Perez, Mudingayi, Kone – Ramirez, Diamanti – Di Vaio.
Ρόμα (4-3-1-2): Stekelenburg – Rosi, Juan, Heinze, Jose Angel (ή Taddei) – Greco (ή Simplicio), De Rossi, Pjanic – Totti – Lamela, Osvaldo.
Σε πέντε από τα οκτώ εντός και εκτός έδρας παιχνίδια τους, αντίστοιχα, έχουν σκοράρει η Μπολόνια και η Ρόμα.
Ασταθείς άμυνες και καλές επιθέσεις διαθέτουν οι δύο ομάδες και το goal-goalδείχνει πολύ καλύτερη επιλογή από το διπλό, αφού μπορεί η Ρόμα να έβγαλε σπουδαίο διπλό την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά δεν εμπνέει πολύ εμπιστοσύνη στη φετινή της μέχρι τώρα πορεία.

  G/G X και under στο Ουντινέζε-Γιουβέντους

Το απόλυτο εντός η Ουντινέζε, αήττητη στο πρωτάθλημα η Γιουβέντους

Χ και under στο Ουντινέζε-Γιουβέντους Ουντινέζε και Γιουβέντους διαθέτουν τις δύο καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος και έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους περισσότερες φορές από κάθε άλλη ομάδα. Ντέρμπι κορυφής με Χ  και under  να έχουν τον πρώτο λόγο.
Η Ουντινέζε συνέχισε αήττητη και στο Ολίμπικο φέρνοντας ισοπαλία 2-2 με τη Λάτσιο, σε παιχνίδι όπου προηγήθηκε βρέθηκε πίσω στο σκορ και τελικά ισοφάρισε στο 74’, μια ισοπαλία που την έριξε, πάντως, στη δεύτερη θέση, ενώ ήταν και το πρώτο της εκτός έδρας over.
Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα φέτος, καθώς είναι η μοναδική που έχει κάνει το απόλυτο εντός έδρας με 7/7 νίκες και γκολ 14-2. Αν και μαζί με τη Γιουβέντους είναι οι δύο ομάδες που έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους τις περισσότερες φορές στο φετινό Καμπιονάτο (9/15 η Ουντινέζε, 7/15 η Γιουβέντους), έχουν δεχτεί γκολ και στα τρία τελευταία τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
Στο πρωτάθλημα μετράνε 11/15 under και διαθέτουν με διαφορά την καλύτερη άμυνα (9 γκολ παθητικό), ενώ τα πέντε τελευταία τους παιχνίδια στο Καμπιονάτο ήταν ισόπαλα στο ημίχρονο. Τιμωρημένος είναι ο βασικός στόπερ Μπενάτια, ενώ δεν επηρεάζουν οι απουσίες των τραυματιών Μπαρέτο (επιθετικός) και Μπάντου (μέσος). Επιστρέφει ο Ντι Νατάλε στην αρχική ενδεκάδα, που με τη Λάτσιο είχε ξεκινήσει από τον πάγκο, αφού το παιχνίδι με τη Γιουβέντους είναι το τρίτο της ομάδας του Φραντσέσκο Γκουιντολίν τις τελευταίες έξι ημέρες.
Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Γιουβέντους επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-0 της Νοβάρα κι έμεινε μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα, μετρώντας εννιά νίκες και έξι ισοπαλίες και διαθέτοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (11 γκολ).
Μακριά από το Τορίνο έχει απολογισμό 3-4-0, με 5/7 να είναι under. Στο Φρίουλι έχει καλή παράδοση. Από το 2002 και μετά μετράει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες σε οκτώ παιχνίδια και 6/8 ήταν no-goal. Επιστρέφουν από τιμωρία οι Μπονούτσι και Βιδάλ (2 γκολ), παραμένει τραυματίας ο Βούτσινιτς (2 γκολ).
Πιθανές ενδεκάδες:
Ουντινέζε (3-5-1-1): Handanovic – Ferronetti, Danilo, Domizzi – Basta, Isla, Pizni, Asamoah, Armero – Abdi (ή Floro Flores) – Di Natale.
Γιουβέντους (4-3-3): Buffon – Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini – Marchisio, Pirlo, Vidal – Estigarribia (ή Quagliarella), Matri, Pepe.
Η Ουντινέζε έχει κάνει το απόλυτο εντός (7/7) και η Γιουβέντους είναι αήττητη στο πρωτάθλημα (9-6-0).
Ντέρμπι κορυφής με την Ουντινέζε, που εντός έδρας έχει κάνει το απόλυτο, να ανεβαίνει στην κορυφή σε περίπτωση νίκης. Η Γιουβέντους, ωστόσο, παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα κι έχει δείξει άτρωτη μέχρι τώρα. Η ισοπαλία δείχνει το πιθανότερο αποτέλεσμα  ενώ πολύ πιθανό είναι και το under όπως επίσης και το G/G για τις δύο καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος.


Με over κερδίζει η Ίντερ (1,90)

Over 4,5 ήταν και τα τρία τελευταία παιχνίδια της Λέτσε

Με over κερδίζει η Ίντερ (1,90) Η Ίντερ σκοράρει δύσκολα τη φετινή χρονιά, αλλά είναι σε καλή κατάσταση και κόντρα στην ελλιπή και προβληματική άμυνα της Λέτσε μπορεί να επιβεβαιώσει το over  Οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν 10 γκολ στα τρία τελευταία.
Αν και με μεγάλη δόση τύχης καθώς απειλήθηκε πολλές φορές, η Ίντερ έφυγε από την έδρα της Τσεζένα με το διπλό 0-1 και σημειώνοντας την πέμπτη της νίκη στα έξι τελευταία (5-0-1) ανέβηκε για πρώτη φορά φέτος εντός της πρώτης πεντάδας.
Θέλει τη νίκη και με τη Λέτσε για να πάει στη διακοπή με ηρεμία και με όσο το δυνατόν λιγότερη απόσταση από τις πρώτες θέσεις, με τον Ρανιέρι να στηρίζει πολλά και στις μεταγραφές που αναμένεται να πραγματοποιηθούν. Εντός έδρας έχει απολογισμό 3-1-3, σκοράροντας μόλις έξι γκολ και δεχόμενη εφτά.
Κόντρα στη Λέτσε στο Σαν Σίρο έχει 13 νίκες στα 14 τελευταία (13-0-1) με γκολ 30-5, ενώ στις έξι τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε δέχτηκε μόνο ένα γκολ. Σε περίπτωση που κερδίσει θα πετύχει για πρώτη φόρα φέτος δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες.
Τα προβλήματα απουσιών έχουν μειωθεί αρκετά, αλλά οι Τζόναθαν, Κίβου και Σνάιντερ δεν θα είναι ξανά στη διάθεσή του Ρανιέρι λόγω τραυματισμών.
Η Λέτσε πίστεψε πως το παιχνίδι με την Πάρμα τελείωσε όταν κατάφερε στο 77’ να μετατρέψει το εις βάρος της 1-0 (18’) σε 1-3 και το πλήρωσε, δεχόμενη δύο γκολ στο 86’ και 93’ και αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (3-3). Έχασε, έτσι, μοναδική ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες μετά από πέντε παιχνίδια (0-1-4) και παρέμεινε στην ουρά της βαθμολογίας. Στα δύο παιχνίδια με τον Σέρσε Κόσμι στον πάγκο της μπήκαν τουλάχιστον πέντε γκολ (ήττα 2-3 από τη Λάτσιο και 3-3 με την Πάρμα), ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί η ήττα με 4-2 από τη Λάτσιο.
Η Λέτσε εντός έδρας είναι η μοναδική ομάδα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα που δεν έχει νίκη (0-1-6), αλλά εκτός έδρας τα πηγαίνει αρκετά καλά έχοντας απολογισμό 2-2-4 και σκοράροντας στα 5/8 ματς, αλλά διαθέτει και τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (29 τέρματα παθητικό).
Τιμωρημένος είναι ο στόπερ Καροτσιέρι και τραυματίες οι δύο τερματοφύλακες, Ζούλιο Σέρτζιο και Μπενάσι (θα παίξει ο τρίτος), οι βασικοί αμυντικοί Μεσμπά και Εσπόζιτο, ο βασικός μέσος Μπερτολάτσι και ο επιθετικός Οφέρε.
Πιθανές ενδεκάδες:
Ίντερ (4-4-2): Julio Cesar – Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo – Poli (ή Alvarez), Stankovic (ή T. Motta), Cambiasso, Zanetti – Pazzini, Milito.
Λέτσε (4-3-3): Petrachi – Oddo, Tomovic, Ferrario, Brivio – Giacomazzi, Obodo, Strasser (ή Olivera) – Di Michele, Muriel, Cuadrado.
Η Λέτσε έχει δεχτεί 10 γκολ στα τρία τελευταία της παιχνίδια και διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.
Χωρίς να είναι πολύ καλή, η Ίντερ συνέχισε με νίκη την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να κλείσει τη χρονιά με ένα ακόμα τρίποντο. Τρίτο παιχνίδι με το νέο της προπονητή στον πάγκο η Λέτσε, που έχει προβληματική άμυνα και σημαντικές απουσίες. Τα τρία τελευταία παιχνίδια των φιλοξενούμενων ήταν over 4,5.


Ζευγάρι για over στο Νιουκάσλ

6/8 στα προηγούμενα ματς της φιλοξενούμενης

BET: Ζευγάρι για over στο Νιουκάσλ H Nιουκάσλ θέλει να βάλει τέρμα στην κακή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών κερδίζοντας την επικίνδυνη εκτός έδρας Γουέστ Μπρομ. Πολλά γκολ έχουν οι μεταξύ τους αναμετρήσεις, στο 1,925 το over.
H Nιουκάσλ δεν κατάφερε να βρει λύσεις απέναντι στην οργανωμένη άμυνα της Σουόνσι και έμεινε στη λευκή ισοπαλία, αποτέλεσμα που την έριξε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές έχει παραμείνει μακριά από τις νίκες μετρώντας τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Η άμυνά της φάνταζε αδιαπέραστη στο ξεκίνημα της σεζόν, όμως στα δέκα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της μόνο δύο φορές.
Από το Σεντ Τζέιμσις Παρκ μόνο η Τσέλσι κατάφερε να αποδράσει νικηφόρα φέτος (4-3-1). Μόλις τρεις από τις οκτώ ομάδες που την επισκέπτηκαν δεν μπόρεσαν να σκοράρουν εκεί, με το over να εμφανίζεται 5/8 φορές.
Κολοτσίνι και Τιοτέ ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και αγωνίστηκαν κανονικά κόντρα στη Σουόνσι. Ντεμπούτο έκανε στο αριστερό άκρο ο Σαντόν στη θέση του τραυματία Ράιν Τέιλορ και θα διατηρήσει τη θέση του αν ο τελευταίος δεν προλάβει να ανακάμψει. Ο Στίβεν Τέιλορ δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν. Στο ματς της Τετάρτης θα λείψει ο Καμπάιγ, καθώς συμπλήρωσε κάρτες.
Έχοντας μαζέψει μόλις ένα βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια η Γουέστ Μπρομ έβλεπε τη ζώνη του υποβιβασμού να πλησιάζει επικίνδυνα. Στο καθοριστικό παιχνίδι με την Μπλάκμπερν εμφανίστηκε σοβαρή και κατόρθωσε να φύγει από το Ίγουντ Παρκ με ένα πολύτιμο διπλό (1-2). Απέδειξε για μια ακόμη φορά πως μακριά από το Χόθορνς αγωνίζεται καλύτερα καθώς έχει συγκεντρώσει έντεκα από τους δεκαοκτώ φετινούς της βαθμούς εκτός έδρας. 
Εμφανίζεται ευάλωτη αμυντικά στα τελευταία παιχνίδια έχοντας δεχθεί γκολ και από τις οκτώ προηγούμενες αντιπάλους της, με το over να εμφανίζεται έξι φορές σε αυτές τις αναμετρήσεις και τα άλλα δύο ματς να μένουν στα δύο γκολ. Στις φετινές της εξόδους κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία της μόνο στο Κάροου Ρόουντ του Νόριτς.
Χωρίς τον Μόρισον θα ταξιδέψει στο Νιουκάσλ καθώς αποκόμισε τραυματισμό κόντρα στην Μπλάκμπερν. Προβλήματα αντιμετωπίζουν επίσης οι Μουλούμπου και Σάρνερ και δίνονται ως αμφίβολοι.
11/12 οver στις πρόσφατες μεταξύ τους συναντήσεις στο πρωτάθλημα.
H Nιουκάσλ ψάχνει απεγνωσμένα τη νίκη για να μην χάσει εκ νέου έδαφος στη βαθμολογία. Η Γουέστ Μπρομ έχει αποδείξει πως εκτός έδρας είναι υπολογίσιμη αντίπαλος και μπορεί να διεκδικήσει αποτέλεσμα σκοράροντας καθώς σπάνια κρατά ανέπαφη την εστία της. Το over έχει περισσότερες πιθανότητες εμφάνισης


GG στο Βίλα Παρκ (1,72)

Σημαντικές επιστροφές στην επίθεση της γηπεδούχου

GG στο Βίλα Παρκ (1,72) Άστον Βίλα και Άρσεναλ θέλουν να ξεχάσουν άμεσα τις πρόσφατες ήττες. Ενισχυμένοι επιθετικά οι "χωριάτες" σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, νέα προβλήματα στην άμυνα για τους "κανονιέρηδες". Στο 1,72 το GG.
Η Βίλα δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ορμή της Λίβερπουλ το απόγευμα της Κυριακής. Οι γηπεδούχοι μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι και το πλήρωσαν καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα μόλις στο 15ο λεπτό. Στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν έχοντας δυσκολίες στην επίθεση λόγω των απουσιών των Μπεντ και Αγκμπονλαχόρ.
Ήταν η δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα σε παιχνίδια που δεν κατάφερε να σκοράρει. Πάντως σπάνια αποτυγχάνει να βρει δίχτυα και σε τρίτο σερί ματς μπροστά στο κοινό της, κάτι που έχει να συμβεί από το 2010, ενώ από το 2006 και έπειτα δεν έχει χάσει ποτέ τρία διαδοχικά εντός.
Ο Αγκμπονλαχόρ εξέτισε και επιστρέφει. Γκίβεν και Τζίνας δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών, ενώ αμφίβολος είναι ο Χερντ. Ο Μπεντ αντιμετωπίζει επίσης πρόβλημα, όμως αναμένεται να προλάβει. Διατηρεί καλή παράδοση κόντρα στην Άρσεναλ καθώς έχει πετύχει έξι γκολ στους οκτώ πρόσφατους αγώνες απέναντί της.
Η Άρσεναλ δεν τα κατάφερε την Κυριακή απέναντι στην Σίτι και ηττήθηκε με 1-0 χάρις σε γκολ του Σίλβα. Έτσι απώλεσε αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών (7-1-0) και παράλληλα τις ελπίδες της για τίτλο όπως δήλωσε και ο Βενγκέρ.
Η Σίτι κατάφερε να την κρατήσει μακριά από την εστία της την Κυριακή κάτι που έχει συμβεί μόλις 4 φορές στα τελευταία 33 εκτός έδρας ματς της Άρσεναλ. Αν και έχει παρουσιάσει εμφανή βελτίωση εσχάτως εξακολουθεί να έχει τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας με 19 γκολ, με 8 από αυτά να τα έχει δεχθεί στο Ολντ Τράφορντ. Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται ο Φαν Πέρσι. Ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας έχει πετύχει 18 γκολ στις 17 προηγούμενες εξόδους της ομάδας του.
Ο Βενγκέρ δεν μπορεί να πιστέψει την κακοδαιμονία που πλήττει την Άρσεναλ φέτος στον τομέα των τραυματισμών. Μετά τους Σανιά, Γουίλσιρ, Μιγιάιτσι, Σάντος, Τζένκινσον, Γκιμπς εκτός μάχης τέθηκε και ο Τζουρού για τα ματς που θα ακολουθήσουν στην εορταστική περίοδο.
Πιθανές ενδεκάδες
Άστον Βίλα (4-4-2): Guzan, Hutton, Collins, Dunne, Warnock, N'Zogbia, Albrighton, Petrov, Bannan, Agbonlahor, Bent
Άρσεναλ (4-2-3-1): Szczesny, Miquel, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Arteta, Ramsey, Walcott, Gervinho, Frimpong, Van Persie
Αήττητη η Άρσεναλ στις 12 τελευταίες επισκέψεις στο Βίλα Παρκ (0-6-6).
Ενισχυμένοι επιθετικά θα εμφανιστούν οι γηπεδούχοι σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, ειδικά αν ο Μπεντ όπως όλα δείχνουν προλάβει να ανακάμψει. Η Άρσεναλ έχει βρει ρυθμό, όμως τα πολλά προβλήματα στην άμυνα προκαλούν αστάθεια στην συγκεκριμένη γραμμή. Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες με το GG να προσφέρεται στο 1,72 
 
 

Κερδίζει η Λίβερπουλ

9/10 under στα πρόσφατα παιχνίδια της

Κερδίζει με μηδέν παθητικό η Λίβερπουλ Η Λίβερπουλ δείχνει να φτάνει με μεγαλύτερη άνεση στις νίκες εκτός έδρας παρά στο Άνφιλντ. Με όπλο την απροσπέλαστη άμυνά της μπορεί να κερδίσει και την Γουίγκαν μετά την Άστον Βίλα.
Η Γουίγκαν κατάφερε να κάνει την έκπληξη της αγωνιστικής κρατώντας στο 1-1 την Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι πήραν προβάδισμα με τον Στάριτζ λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, όμως ο Γκόμεζ με το τέταρτο γκολ του στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους στέρησε τη νίκη δύο λεπτά πριν το φινάλε.
Οι Λάτικς μετρούν μόλις μια νίκη φέτος στο γήπεδό τους και καμία στις έξι πρόσφατες υποδοχές ομάδων (0-2-4). Μεγάλο πρόβλημα της ομάδας η άμυνα, καθώς έχει δεχθεί 30 γκολ και έχει την τρίτη χειρότερη επίδοση πίσω από τις ουραγούς Μπλάκμπερν και Μπόλτον. Επί δεκατρείς σερί αγωνιστικές δέχεται ακατάπαυστα γκολ.
Ο Μαρτίνεζ δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα. Σταθερά απέχει ο Κέρκλαντ, ενώ ο Ρονταγιέγκα μένει στον πάγκο καθώς η ομάδα αποδίδει καλύτερα χωρίς αυτόν. Στο πρόσφατο ματς πέρασε ως αλλαγή στο τελευταίο εικοσάλεπτο.
Η ήττα από τη Φούλαμ με 1-0 αποτέλεσε απλά μια κακή παρένθεση για την Λίβερπουλ όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια. Οι κόκκινοι με γκολ των Μπέλαμι και Σκρτελ μπόρεσαν να περάσουν για μια ακόμη χρονιά νικηφόρα από το Βίλα Παρκ και να φτάσουν σε απόσταση τριών βαθμών από την τετράδα.
Η άμυνα της Λίβερπουλ είναι η καλύτερη της κατηγορίας με μόλις 13 γκολ παθητικό. Βάσει στατιστικών θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμη και δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα αν αξιοποιούσε καλύτερα τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί. Εκτός έδρας αποφεύγει συστηματικά την ισοπαλία, σημείο που έχει εμφανιστεί μόλις σε ένα από τα εικοσιένα τελευταία ταξίδια της.
Συνεχίζει να είναι τιμωρημένος ο Σπίριγνκ. Ντόνι, Λούκας, Ρόμπινσον και Τζέραρντ ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.
Πιθανές ενδεκάδες
Γουίγκαν (4-3-3): Al-Habsi, Figueroa, Alcaraz, Caldwell, Stam, McCarthy, Diame, Jones, Moses, Santo, Gomez
Λίβερπουλ (4-4-2): Reina, Enrique, Skrtel, Agger, Johnson, Downing, Henderson, Adam, Rodriguez, Kuyt, Suarez
12/16 under φέτος για την Λίβερπουλ και 5/6 στις επισκέψεις της στην έδρα της Γουίγκαν. Δεν δέχθηκε γκολ και στις 3 νίκες που έχει σημειώσει εκεί.
Η άμυνα της Λίβερπουλ δείχνει αδιαπέραστη. Επιθετικά δεν σκοράρει όσο θα έπρεπε σε σύγκριση με τις ευκαιρίες που δημιουργεί. Κόντρα στην ευάλωτη άμυνα της Γουίγκαν πάντως εύκολα ή δύσκολα θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. 
 
 

Kερδίζει  η Γιουνάιτεντ

6-2-0 φέτος εκτός έδρας

Kερδίζει στο γκολ (3,75) η Γιουνάιτεντ H Γιουνάιτεντ αναμένεται να έχει δύσκολο έργο στο Λονδίνο, σε μια έδρα από την οποία δεν έχει καταφέρει να περάσει νικηφόρα την τελευταία τριετία. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες αν θέλουν να πάρουν τον τίτλο.
Η Φούλαμ δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην ουραγό Μπόλτον και επιβλήθηκε με σκορ 2-0. Η τετράδα Τζόνσον, Ντέμπσι, Ρουίζ και Ντέμπελε λειτούργησε άψογα και προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα των Τρότερς.
Χωρίς υποχρεώσεις πλέον στην Ευρώπη αναμένεται να έχει βελτιωμένη απόδοση.Θα ψάξει τη νίκη κόντρα στη Γιουνάιτεντ, όμως το έργο της δε θα είναι εύκολο, καθώς δύο σερί επικρατήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ έχει να πετύχει από τον περασμένο Απρίλιο. Κόντρα στους κόκκινους διάβολους κατάφερε να παραμείνει αήττητη στις τρεις πρόσφατες υποδοχές τους (2-1-0). Ωστόσο στις 20 τελευταίες συναντήσεις τους μετρά μόλις 3 νίκες (3-4-13).
Ο Ζαμόρα έλειψε από το ματς με την Μπόλτον, όμως δεν αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα καθώς η απουσία του καλύφθηκε άψογα από τους υπόλοιπους παίκτες. Ο Σβάρτσερ παραμένει τραυματίας, έτσι ο Στόκντεϊλ θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ. Καλή παράδοση κόντρα στην Γιουνάιτεντ έχει ο Μέρφι, ο οποίος έχει σημειώσει επτά γκολ απέναντί της.
Η Γιουνάιτεντ δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία στην επίσκεψή της στο Λόφτους Ρόουντ και επικράτησε με 0-2. Το έργο της έγινε ευκολότερο μετά το γκολ του Ρούνεϊ μόλις στο 1ο λεπτό, με τον Κάρικ να κλείνει το σκορ στην επανάληψη. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ, ενώ απειλήθηκαν σημαντικά σε 2-3 περιπτώσεις από την ΚΠΡ.
Η ομάδα του Φέργκιουσον παραμένει αήττητη στις εξόδους της έχοντας τον καλύτερο απολογισμό της κατηγορίας με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Στα τελευταία 19 ματς ανεξαρτήτως έδρας μετρά μόλις μια ήττα (14-4-1). Στο Λονδίνο πάντως συναντά δυσκολίες καθώς έχει φύγει με το τρίποντο μόλις σε 7 από τις 22 πρόσφατες φιλοξενίες της από ομάδες της πρωτεύουσας (7-7-8).
Ο Φέργκιουσον βλέπει μερικά από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει να λύνονται σταδιακά. Ερνάντεζ και Μπερμάτοφ μπήκαν στην αποστολή στο ματς που προηγήθηκε. Ωστόσο, Άντερσον, Κλέβερλι, Βίντιτς, Φλέτσερ, Ράφαελ και Φάμπιο παράμένουν εκτός.
Πιθανές ενδεκάδες
Φούλαμ (4-2-3-1): Stockdale, Baird, Senderos, Hangeland, Riise, Ruiz, Murphy, Etuhu, Dempsey, Dembele, Johnson
Μάντσεστερ Γ. (4-4-2): De Gea, Ferdinand, Evans, Evra, Smalling, Jones, Carrick, Nani, Young, Rooney, Hernandez
4/6 φετινές εκτός έδρας νίκες της Γιουνάιτεντ ήταν με ένα γκολ διαφορά.
H Γιουνάιτεντ δείχνει αποφασισμένη να διατηρήσει την πίεση στην πρωτοπόρο Σίτι, στοχεύοντας στο τέλος να κλέψει τον τίτλο. Η Φούλαμ πάντως μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι ειδικά εντός έδρας. Το 1,72 στο διπλό δεν φανερώνει τις δυσκολίες του παιχνιδιού.
 
 

Συνεπής στα GG η Εβιάν (1,91)

14/18 φέτος στο πρωτάθλημα

BET: Συνεπής στα GG η Εβιάν (1,91) Η Εβιάν σκοράρει, αλλά και δέχεται ασταμάτητα γκολ στις τελευταίες αγωνιστικές. Δύσκολα θα αποτελέσει εξαίρεση το ματς με την πρωτοπόρο Μονπελιέ που διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Στο 1,91 το GG.
H νεοφώτιστη Εβιάν εντυπωσιάζει με το επιθετικό στιλ που υιοθετεί, όμως πολύ συχνά πληρώνει τα αμυντικά της λάθη. Στο ματς του Σαββάτου στο Ζερλάν ο Γκοβού συνάντησε για πρώτη φορά την ομάδα με την οποία διακρίθηκε και αποθεώθηκε από το κοινό της. Η Εβιάν κατάφερε να κοντράρει τη Λυών σκοράροντας για μια ακόμη αγωνιστική, όμως ηττήθηκε τελικά με 2-1.
Για δεύτερο σερί αγώνα ηττήθηκε εκτός έδρας. Μακριά από το γήπεδό της αγνοεί τη νίκη στις φετινές της εξόδους (0-6-4). Η άμυνά της είναι εξαιρετικά ευάλωτη καθώς δέχεται γκολ επί δεκατρείς σερί αγωνιστικές, ενώ μόλις δύο φορές φέτος απέφυγε να δει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της.
Λακούρ, Μπεριγκό και Μονγκονγκί παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ κοντά στην επάνοδο είναι ο Λερουά. Τιμωρημένος ο Ερέ.
Η Μονπελιέ καταφέρνει να διατηρείται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αν και στις δύο πρόσφατες αγωνιστικές έμεινε μακριά από τις νίκες. Στο Βαλενσιέν απώλεσε αήττητο σερί οκτώ αγώνων, ενώ ακολούθησε το δίκαιο 1-1 στην υποδοχή της Τουλούζ.
Με 37 γκολ διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Στους εκτός έδρας αγώνες της απέτυχε να σκοράρει μόλις μία φορά, και επίσης μία μπόρεσε να μην δεχθεί γκολ. Μαζί με τις Σοσό και Λυών είναι οι κορυφαίες ομάδες στην κατηγορία των over με 11/18 ως τώρα.
11 σερί GG για την Εβιάν στους τελευταίους αγώνες της.
H Eβιάν δεν σκοπεύει να αλλάξει το αγωνιστικό της στιλ με αποτέλεσμα το ενδεχόμενο να σκοράρει, αλλά και να δεχθεί γκολ να είναι αυξημένο για μια ακόμη φορά. Αντίπαλος της η Μονπελιέ που επίσης επιβεβαιώνει τα αμφίσκορα αποτελέσματα εκτός έδρας.


G/G και over στο Λυών η Βαλενσιέν

Μία ήττα στις πέντε πρόσφατες υποδοχές της

Ανακόπτει την Λυών η Βαλενσιέν H Λυών μπορεί να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όμως στην έδρα της Βαλενσιέν συναντά παραδοσιακά δυσκολίες, όπως και κάθε άλλη γαλλική ομάδα.
Η Βαλενσιέν για μια ακόμη φορά δεν τα κατάφερε σε εκτός έδρας παιχνίδι και ηττήθηκε στην έδρα της Νις. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν κατά πολύ καλύτεροι, όμως φάνηκαν πιο αποτελεσματικοί, σκοράροντας δύο φορές στην επανάληψη. Η Βαλενσιέν παρέμεινε έτσι χωρίς εκτός έδρας νίκη, δείχνοντας τις αδυναμίες της στα ματς μακριά από το γήπεδό της στα οποία αγνοεί το τρίποντο για περίπου οκτώ μήνες.
Ακριβώς αντίθετη είναι η κατάσταση μπροστά στο κοινό της. Από το Ενό μόνο η Μπορντό μπόρεσε να αποδράσει νικηφόρα φέτος, όμως αυτό συνέβη τον Αύγουστο. Έκτοτε μετρά τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας δεχθεί μόλις δύο γκολ. Το 83% των τερμάτων που έχει σημειώσει εκεί έχει επιτευχθεί μετά το πρώτο 45λεπτο.
Ντοσεβί και Πουζόλ δύσκολα θα προλάβουν το ματς της Τετάρτης, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Σάντσεζ που έχει λείψει από τα δύο προηγούμενα.
Η Λυών δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της σε ένα καθοριστικό σημείο της σεζόν και πλέον έχει ξαναμπεί γερά στο κυνήγι του τίτλου καθώς απέχει μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή. Στο ματς του Σαββάτου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Εβιάν με σκορ 2-1. Το νικητήριο τέρμα σημείωσε ο Λισάντρο, ο οποίος τελευταία στιγμή ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αγωνίστηκε κανονικά.
Οι Λυονέ παραμένουν χωρίς ήττα στα έξι τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας πέντε νίκες. Στις δύο πρόσφατες εξόδους πέτυχαν ισάριθμες νίκες χωρίς καν να δεχθούν γκολ, κάτι που δεν είχε συμβεί σε όλες τις προηγούμενες. Στο Ενό περνούν συνήθως δύσκολες στιγμές καθώς έχουν επικρατήσει μόλις σε μία από τις πέντε προηγούμενες επισκέψεις τους.
Πιε, Βερκούτρ παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει και ο Μπάστος. Τιμωρημένος ο Γκρενιέ που αποβλήθηκε λίγο πριν το φινάλε του αγώνα με την Εβιάν.
Mία ήττα στα δεκαεννιά τελευταία εντός έχει η Βαλενσιέν.
  Παρά την καλή φόρμα της Λυών η Βαλενσιέν είναι ικανή να την κοιτάξει κατάματα στο Ενό και να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. 
 
 

Έξι σερί GG η Σίβασπορ (2,10)

Μόνο σε 4/16 παιχνίδια της κράτησε ανέπαφη την εστία της

Έξι σερί GG η Σίβασπορ (2,10) Η Σίβασπορ είναι πολύ αξιόπιστη εντός έδρας, αλλά διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα και σπάνια κρατάει ανέπαφη την εστία της. Η Σαμσουνσπόρ έχει σκοράρει μόνο μια φορά εκτός έδρας, αλλά προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση.
Παραμένοντας για τέταρτο σερί παιχνίδι αήττητη (1-3-0) και χάνοντας μόνο στις έδρες των Μπεσίκτας και Γαλατασαράι στην τελευταία εννιάδα αγώνων της (3-4-2), η Σίβασπορ ανέβηκε αρκετά στη βαθμολογία και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις. Εντός έδρας έχει χάσει το πρώτο της φετινό παιχνίδι και παρέμεινε αήττητη στα υπόλοιπα (3-4-1).
Η ομάδα του Ριζά Τσαλιμπάι, ο οποίος ως προπονητής δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Σαμσουνσπόρ (0-4-3), έχει πάρει τους 13 από τους 21 φετινούς της βαθμούς στο γήπεδό της. Από τα 16 παιχνίδια της μόνο στα τέσσερα κράτησε ανέπαφη την εστία της, ενώ διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (27 γκολ) μετά την ουραγό Ανκαραγκουτσού και προέρχεται από έξι συνεχόμενα goal-goal. 11/16 αγώνες ήταν over.
Τιμωρημένος είναι ο μέσος Καράκας, παραμένει εκτός ο στόπερ Ράντα και ο επίσης στόπερ Μποζ εξαιτίας της εμπλοκής του στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.
Η Σαμσουνσπόρ είναι στην προτελευταία θέση, αλλά την προηγούμενη αγωνιστική ήταν πολύ καλή και αδικείται από το εντός έδρας 1-1 με την Μπεσίκτας, όπου προηγήθηκε στο 37’ και ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 78’, χάνοντας στο μεσοδιάστημα πολλές ευκαιρίες.
Κλασική ομάδα έδρας στην μέχρι τώρα πορεία της, έχοντας εκτός έδρας απολογισμό 0-2-6. Σε αυτά τα παιχνίδια κατάφερε να σκοράρει μόλις μία φορά (1-10), διαθέτει τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση και ελπίζει αυτό να αλλάξει κόντρα στην ασταθή αμυντικά Σίβασπορ. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από έξι σερί under κι έχουν και 11/16 στο πρωτάθλημα.
Σημαντική η επιστροφή από τιμωρία του στόπερ Αντρέ Μπαΐα, ενώ εκτός από τους μακροχρόνιους απόντες θα λείψει και ο ενίοτε βασικός μέσος Κοτσαμπέι.
Η Σίβασπορ προέρχεται από έξι σερί goal-goal και διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.
Η Σίβασπορ είναι δυνατή εντός έδρας, αλλά κρατάει σπάνια ανέπαφη την εστία της και προέρχεται από έξι συνεχόμενα goal-goal. Η Σαμσουνσπόρ έχει σκοράρει μόνο μια φορά εκτός έδρας, αλλά με ψυχολογία από την πολύ καλή εμφάνιση επί της Μπεσίκτας και κόντρα στη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας μπορεί να πετύχει ένα γκολ. 
 
 

Επιστρέφει στις νίκες η Καϊσέρι

Τρεις σερί άσους δείχνει η πρόσφατη προϊστορία

BET: Επιστρέφει στις νίκες η Καϊσέρι Η ομάδα του Αρβελάτζε θέλει να αποδείξει ότι η ήττα στο Εσκισεχίρ ήταν απλά μια κακή παρένθεση, επιστρέφοντας στην νίκες κόντρα στην ουραγό Ανκαραγκουτσού.
Δεχόμενη γκολ έπειτα από τρεις αγωνιστικές η Καϊσέρισπορ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης της στην έδρα της Εσκισεχίρ και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, αφού η στιβαρή άμυνα των γηπεδούχων κράτησε άνετα τη νίκη, με την Καϊσέρι να μην απειλεί καθόλου. Ομάδα του μισό-μηδέν το συγκρότημα του Αρβελάτζε, προέρχεται από τρεις σερί εντός έδρας νίκες με μηδέν παθητικό (1-0/1-0/2-0) μετρώντας συνολικά στο “Καντίρ Χας” 4-1-3 με 6/8 under 2,5 και NG.
Λευκή ισοπαλία κόντρα στη Γκαζιαντέπ έφερε την προηγούμενη αγωνιστική η Ανκαραγκουτσού, δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας και πρώτη με τον Κουλτού στον πάγκο της. Οι γηπεδούχοι άξιζαν μάλιστα τη νίκη, δείχνοντας διάθεση να παλέψουν παρά τα μυριάδες διοικητικά προβλήματα του συλλόγου, που μετά και της αποχώρηση του μέσου Βικς έμεινε χωρίς ξένους παίχτες.
Ουραγός της κατηγορίας η Ανκαραγκουτσού με7 βαθμούς έπειτα από 16 αγωνιστικές, οκτώ ολόκληρους πόντους απέχει η παραμονή που μοιάζει αρκετά δύσκολο έργο. 0-2-6 το εκτός έδρας ρεκόρ της μέχρι στιγμής, με 31 τέρματα παθητικό έχει την χειρότερη άμυνα στην Τουρκία.  

0-2-6 το εκτός έδρας ρεκόρ της Ανκαραγκουτσού, που ηττήθηκε στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στο “Καντίρ Χας”.
Η Καϊσέρισπορ αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην αδύναμη Ανκαραγκουτσού


Διπλό και over η Φενέρ

Με τα σκοράκια της Φενέρ (2,00) Τα “καναρίνια” δοκιμάζονται στην πολύ δυνατή έδρα της Αντάλιασπορ, με σκοπό να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις τους το τελευταίο δεκαήμερο.
Πήγε για το 0-0 στη Μπούρσα και τελικά τα κατάφερε η Αντάλιασπορ, μην επιτρέποντας στη ντεφορμέ Μπούρσασπορ να απειλήσει σοβαρά την εστία της. Με βάση την πολύ καλή της αμυντική λειτουργία έχει καταφέρει να χτίσει διαφορά 8 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ με ρεκόρ 4-3-1 διαθέτει την 6η καλύτερη εντός έδρας επίδοση της κατηγορίας. Εκτός εν όψει Φενέρ ο βασικός αμυντικός Μποϊράζ, αμφίβολος ο επίσης βασικός κίπερ Τσάτκιτς.
Πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0 κέρδισε η Φενέρ της Τραμπζονσπόρ το βράδυ της Κυριακής, παραμένοντας χέρι-χέρι με τη μισητή Γαλατά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Τουρκίας. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τοπούζ στο 24’ ενώ στο 55’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες, με τα “καναρίνια” να κρατάνε άνετα τους τρεις βαθμούς και να χάνουν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.
4-2-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της ομάδας του Κοτζαμάν, μόλις σε ένα από αυτά (τη 2η αγωνιστική στις 16 του Σεπτέμβρη) σκόραρε πάνω από δύο φορές. Πηγαίνει σε μια έδρα όπου την τελευταία δεκαετία μετράει 3-1-1, με όλες τις νίκες να έρχονται στο γκολ (0-1/1-0/1-1/1-2/0-1). Αμφίβολοι είναι  οι μέσοι Εμρέ και Σαχίν.

Δύσκολη έξοδος για τη Φενέρ, που πάντως στα δύο πιο πρόσφατα έδειξε ότι ξεπέρασε άμεσα την ήττα από τη Γαλατά στις αρχές του μήνα.
 
 

Πανίσχυρη εντός έδρας η Λεβάντε (1,95)

Με σημαντικές απουσίες η Λα Κορούνια

Πανίσχυρη εντός έδρας η Λεβάντε (1,95) Με σύμμαχο τη δυνατή της έδρα, αλλά μειονέκτημα το φτωχό ρόστερ η Λεβάντε, με σκοπό να υπερασπιστεί το 3-1 η Λα Κορούνια που ταξίδεψε με απουσίες. Στο 1,95 ο άσος στην Bet365, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να «βολέψει» και την Ντεπορτίβο.
Ρεβάνς για τη φάση των «32» του κυπέλλου. Στο πρώτο παιχνίδι στο Ριαθόρ, οι δύο ομάδες έπαιξαν με πολλούς αναπληρωματικούς, η Λα Κορούνια ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια 3-1.
Η Λεβάντε έβγαλε σημάδια κούρασης στο τελευταίο της παιχνίδι και ηττήθηκε δίκαια 2-1 από την Γρανάδα, στην πέμπτη της ήττα στο πρωτάθλημα (9-2-5), αλλά παρά το αποτέλεσμα αυτό παραμένει σταθερά εντός της πρώτης τετράδας και πηγαίνει στη διακοπή με αέρα τεσσάρων βαθμών από την πέμπτη θέση.
Μειονέκτημα των γηπεδούχων το μικρό σχετικά ρόστερ τους και η μεγάλη ηλικία ορισμένων παικτών-κλειδιά, γεγονός που δεν της δίνει την ευχέρεια να διαχειριστεί πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Πέρα από κάποιους αμφίβολους, άλλα ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν και αναμένεται βασική ενδεκάδα.
Η Λεβάντε έχει φιλοξενήσει πέντε φορές την Λα Κορούνια. Ηττήθηκε τρεις φορές και κέρδισε τις δύο με 2-0, ένα αποτέλεσμα που αν επαναληφθεί θα της δώσει την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα εντός έδρας έχει 6-0-1, μόνο σε ένα δεν βρήκε δίχτυα και σκόραρε 2,14 γκολ κατά μέσο όρο σε κάθε ματς.
Με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και πιο πρόσφατο παιχνίδι της το 0-1 επί της Λας Πάλμας, η Λα Κορούνια ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο -1 από την κορυφή. Ταξιδεύει σε μία δύσκολη και αποτελεσματική φέτος έδρα με σκοπό να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα.
Τρία παιχνίδια έχει δώσει στο κύπελλο (όλα εντός έδρας) και τα κέρδισε όλα με 5-1, 2-1 και 3-1, ενώ στα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της έχει απολογισμό 3-2-4. Τα οκτώ από τα τελευταία της εννιά παιχνίδια στο κύπελλο ήταν goal-goal.
Συγκριτικά με τη νίκη επί της Λας Πάλμας, οι Γαλιθιάνοι δεν μπορούν να υπολογίζουν σε έξι παίκτες, καθώς εκτός έμειναν οι αμυντικοί Λάουρε και Κολότο, οι μέσοι Μπεργκαντίνιος και Χουάν Ντομίνγκεθ και οι εξτρέμ Γκουαρδάδο και Μπρούνο Γκάμα.
Η Λεβάντε εντός έδρας φέτος έχει 6-0-1.
Η Λεβάντε έδειξε σημάδια κόπωσης στα τελευταία της παιχνίδια, αλλά εντός έδρας είναι πανίσχυρη. Η Λα Κορούνια είναι ελλιπής αλλά έχει το προβάδισμα χάρη στο 3-1 του πρώτου παιχνιδιού.
 
 

Στο 2,00 το over στο Μάλαγα-Χετάφε

6/8 εκτός έδρας over μετράνε οι φιλοξενούμενοι

Στο 2,00 το over στο Μάλαγα-Χετάφε Η Μάλαγα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη δυνατή της έδρας και να υπερασπιστεί το 0-1 του πρώτου αγώνα. Η Χετάφε θα το παλέψει και τα 6/8 εκτός έδρας over της δεν περνάνε απαρατήρητα. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι και το over πληρώνει 2,00 στην Bet365.
Ρεβάνς για τη φάση των «32» του κυπέλλου. Στο πρώτο παιχνίδι η Μάλαγα είχε κερδίσει με 0-1 – αν και δεν άξιζε τη νίκη – και απέκτησε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι υποτάχτηκαν στους κανόνες του Σολδάδο και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ηττήθηκαν με 2-0 από τη Βαλένθια, στο τρίτο παιχνίδι τους χωρίς νίκη (0-1-2), που τους κράτησε μακριά από την πρώτη τετράδα.
Ο Πελεγκρίνι δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές. Μπορεί να υπολογίζει ξανά στον στόπερ Σ. Σάντσεθ και στον μέσο Απόνιο, με τον Μαρέσκα αλλά και στον Μπαπτίστα να παραμένουν τραυματίες, ενώ εκτός θα μείνει και ο αμυντικός Μονρεάλ.
Εντός έδρας η Μάλαγα έχει απολογισμό 5-1-1, αλλά στα πέντε τελευταία στο γήπεδό της δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της και τα τέσσερα ήταν goal-goal. Ένα από αυτά ήταν η νίκη 3-2 επί της σημερινή της αντιπάλου, με γκολ στο 88’ και 92’. Αναμένεται λίγος κόσμος, εξαιτίας των αυξημένων τιμών στα εισιτήρια.
Η Χετάφε ταξίδεψε με ψυχολογία μετά το σπουδαίο διπλό που έβγαλε στην έδρα της Μαγιόρκα, όπου αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το 10ο λεπτό, κατάφερε με δύο γκολ του Μπαράδα από το πρώτο ημίχρονο να γυρίσει το παιχνίδι και να κρατήσει το 1-2 μέχρι το τέλος.
Ο τεχνικός της ομάδας, Λουίς Γκαρθία, δεν υπολογίζει στους Ουστάρι (τερματοφύλακας), Ράφα (αμυντικός), Ντιέγκο Κάστρο και Πέδρο Λεόν (μέσοι), απουσίες που ωστόσο δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα. Πήρε όλους τους υπόλοιπους βασικούς παίκτες στην αποστολή και αναμένεται να παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει.
Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτόν, αφού το διπλό επί της Μαγιόρκα ήταν μόλις το πρώτο τους φέτος, έχοντας πλέον απολογισμό 1-1-6. Από αυτά τα οχτώ παιχνίδια τα πέντε ήταν goal-goal και τα έξι over.
Πιθανές ενδεκάδες:
Μάλαγα (4-2-3-1): Ruben Martinez – Eliseu, Mathijsen, Demichelis, Jesus Gamez – Cazorla, Apono – Juanmi, Buonanotte, Joaquin – van Nistelrooy.
Χετάφε (4-2-3-1): Codina – Valera, Cata Diaz, Lopo, Mane – Michel, Casquero – Pedro Rios,  Sarabia, Barrada – Miku.
Η Χετάφε έχει 6/8 εκτός έδρας over.
Η Μάλαγα είναι πολύ δυνατή εντός έδρας κι έχει το προβάδισμα από το 0-1 του πρώτου παιχνιδιού. Η Χετάφε δεν ταξίδεψε για τουρισμό και εκτός έδρας συνήθως σκοράρει (5/8 goal-goal) και βγάζει over (6/8).
 
 

Σε κάμψη τελευταία η Γκλάντμπαχ

Σε φουλ φόρμα η Σάλκε

Σε κάμψη τελευταία η Γκλάντμπαχ Σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που έκαναν εξαιρετικό πρώτο γύρο και θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου. Η Γκλάντμπαχ έδειξε σημάδια κάμψης τελευταία, ενώ η Σάλκε ταξίδεψε σε φουλ φόρμα.
Πρόκειται για γειτονικό Βεστφαλικό ντέρμπι. Τα παιχνίδια κυπέλλου είναι νοκ-άουτ με παράταση και πέναλτι εφόσον χρειαστεί. Το γερμανικό κύπελλο είναι το πιο προσοδοφόρο στην Ευρώπη, με έσοδα ισάξια ή και μεγαλύτερα του Γιουρόπα Λιγκ και για το λόγο αυτό καμιά ομάδα δεν παρατάσσεται με αναπληρωματικούς.
Η Γκλάντμπαχ επέστρεψε άμεσα στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική και μετά την ήττα από την Άουγκσμπουργκ με 1-0 κέρδισε με το ίδιο σκορ την Μάιντζ, με γκολ από το 5ο λεπτό και θα περάσει τον επόμενο ένα μήνα στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και στο -4 από την κορυφή.
Πάντως, και στα δύο τελευταία της παιχνίδια έδειξε κάπως πεσμένη συγκριτικά με την προηγούμενη εντυπωσιακή πορεία της. Οι γηπεδούχοι διατηρούνται αήττητοι εντός έδρας στο πρωτάθλημα, μετρώντας έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες με γκολ 18-6. Ο Μάρκο Ρόις επέστρεψε την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις και μπορεί να μην αγωνιστεί. Άλλα προβλήματα, πάντως, δεν υπάρχουν.
Στη δεύτερη θέση και στο -3 από την πρωτοπόρο Μπάγερν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή η Σάλκε, κλείνοντας τα παιχνίδια πρωταθλήματος με το εντυπωσιακό 5-0 επί της Βέρντερ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ραούλ, ο οποίος έκανε χατ τρικ.
Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε φουλ φόρμα και προέρχονται από πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και μοναδική… παραφωνία φέτος, ότι στα «μεγάλα» παιχνίδια (όπως αυτά με Μπάγερν και Ντόρτμουντ) παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων.
Θα λείψει ο τραυματίας Φαρφάν και οι μακροχρόνια απόντες Φέρμαν (τερματοφύλακας) και Κλούγκε (μέσος), ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο μέσος Χόλτμπι. Εκτός έδρας στο πρωτάθλημα έχει 4-1-3.
Πιθανές ενδεκάδες:
Γκλάντμπαχ (4-2-2-2): ter Stegen – Jantschke, Stranzl, Dante, Daems – Nordtveit, Neustadter – Herrmann, Arango – Reus, Hanke.
Σάλκε (4-1-2-1-2): Unnerstall – Howedes, Papadopoulos, Matip, Fuchs – J. Jones – Jurado, Hoger – Raul – Huntelaar, Pukki.
Πέντε σερί νίκες έχει η Σάλκε σε όλες τις διοργανώσεις.
Αμφότερες έβγαλαν έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο με την πρόκριση να αποτελεί τον καλύτερο τρόπο και για τις δύο ομάδες για να κλείσουν τη φετινή χρονιά. Η Σάλκε δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, αφού η Γκλάντμπαχ δεν έπεισε στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.