Χαλαρά θα πάμε σήμερα περιμένοντας το αυριανό πρόγραμμα που είναι καλύτερο.



Με το 2 της Μαρσέιγ

1-8-0 μετρά η Νανσί στα ημίχρονα των εντός έδρας αγώνων της

Aξία στο Χ/2 της Μαρσέιγ (4,75) Η Μαρσέιγ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πλησιάζει με αμείωτο ρυθμό το γκρουπ των πρωτοπόρων. Μέτρια ομάδα η Νανσί, η οποία ωστόσο δεν έχει βρεθεί πίσω στο σκορ σε κανένα φετινό ημίχρονο αγώνα μπροστά στο κοινό της. Αξία στο 2 των Μασσαλών.
Η Νανσί είχε τη τύχη να προηγηθεί μόλις στο τρίτο λεπτό στο Μισέλ Ντ'Ορνανό και αυτό διευκόλυνε κατά πολύ το έργο της στη συνέχεια. Έπαιξε έξυπνα στις αντεπιθέσεις και περιόρισε αισθητά την Καέν φεύγοντας αήττητη από τη συγκεκριμένη έδρα για τέταρτη σερί χρονιά με τελικό σκορ 1-2.
Βγήκε έτσι έστω και προσωρινά από την επικίνδυνη ζώνη από την οποία απέχει μόλις ένα βαθμό. Στο γήπεδό της έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές, όμως άλλες τόσες είναι οι νίκες της καθώς η ισοπαλία κυριαρχεί στα αποτελέσματά της (2-5-2). Καταφέρνει να βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στις υποδοχές ομάδων κάτι που έχει καταφέρει σε οκτώ από τις εννιά. Παρόλα αυτά μόνο δύο φορές μπόρεσε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της.
Ο αμυντικός Αντρέ Λουίς και ο μέσος Τραορέ έμειναν εκτός της προηγούμενης αναμέτρησης και παραμένουν αμφίβολοι.  Αγωνίστηκε κανονικά ο Καραμπουέ ξεπερνώντας το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, σκοράροντας μάλιστα το πρώτο γκολ της ομάδας του κόντρα στην Καέν.
Η Μαρσέιγ βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και καλύπτει σταδιακά το χαμένο έδαφος από την κορυφή. Στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα από την πρωτοπόρο Μονπελιέ (6-3-1).
Το Σάββατο επικράτησε με αγχωτικό τρόπο επί της Λοριάν. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο ημίωρο του αγώνα και στη συνέχεια περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Παρόλα αυτά κατάφεραν να προηγηθούν στο 77ο λεπτό. Οι Μασσαλοί δεν πτοήθηκαν και έκλεισαν στο τελευταίο δεκάλεπτο την ομάδα της Βρετάνης στα καρέ της, ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (2-1).
Η Μαρσέιγ διατηρεί εξαιρετική παράδοση στις συναντήσεις της με τη Νανσί. Στις εννιά τελευταίες μετρά μόλις μια ήττα (1-4-4), ενώ την τελευταία τριετία, κατάφερε να πετύχει ισάριθμες νίκες σε συνδυασμό με over.
O Nτεσάν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Αντρέ Αγιού που εξέτισε την τιμωρία του. Εκτός λόγω τραυματισμού παραμένει ο Ζινιάκ.
8/9 εντός έδρας ημίχρονα της Νανσί έχουν λήξει ισόπαλα.
H Μαρσέιγ δείχνει να έχει βρει τον πραγματικό της εαυτό και έχει πλησιάσει στις θέσεις της Ευρώπης. Μπορεί να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Νανσί με το διπλό να προσφέρεται στο 2,00.


1,70 το 10ο σερί over της Γουλβς

14/16 GG για τη Νόριτς, που έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα φετινά ματς

1,875 το 10ο σερί over της Γουλβς H Γoυλβς έχει πλησιάσει επικίνδυνα την ζώνη του υποβιβασμού και θέλει τη νίκη επί της Νόριτς. Χωρίς τρίποντο στις πέντε τελευταίες εξόδους οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι σκοράρουν ακατάπαυστα. Στο 1,875 το over.
H Γουλβς ξεκίνησε ιδανικά στο ματς του Σαββάτου με την Στόουκ καθώς πήρε προβάδισμα με τον Χαντ μόλις στο 17ο λεπτό. Παρόλα αυτά στην επανάληψη η Στόουκ κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή χάρις σε αυτογκόλ του Ντόιλ και άλλο ένα τέρμα του Κράουτς.
Μετά τη δεύτερη σερί ήττα η Γουλβς πλησίασε μόλις στον ένα βαθμό την επικίνδυνη ζώνη και ψάχνει επειγόντως τη νίκη. Το θετικό είναι πως το ματς με τη Νόριτς λαμβάνει χώρα στο Μολινό εκεί όπου έχει μαζέψει δέκα από τους συνολικά δεκατέσσερις βαθμούς της. Πάντως αν θέλει να πετύχει κάτι τέτοιο θα πρέπει να βελτιώσει αισθητά την άμυνά της καθώς από τον Σεπτέμβριο και έπειτα δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε κανέναν από τους δώδεκα αγώνες που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Μολινό μετρά έξι διαδοχικά over.
Φόλι, Ο'Χάρα και Κράντοκ δεν αναμένεται να αγωνιστούν την Τρίτη. Αμφίβολος ο Έντουαρντς.
Η Νόριτς κατάφερε να πάρει τον βαθμό στο Γκούντισον Παρκ, αλλά με την αγωνιστική της παρουσία μπορεί να νιώθει πικραμένη με αυτό το αποτέλεσμα. Πήρε προβάδισμα στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Χολτ και στη συνέχεια απειλήθηκε ελάχιστα από την Έβερτον. Παρόλα αυτά εννιά λεπτά πριν το τέλος δέχθηκε την ισοφάριση από τα ζαχαρωτά.
Για ένατη συνεχόμενη αγωνιστική κατάφερε να σκοράρει, όμως για μια ακόμη φορά πλήρωσε την αμυντική της συμπεριφορά. Τα "καναρίνια" δεν έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους σε κανένα από τους 16 αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ. Μετρούν συνολικά 14/16 GG και 10/16 over.
Δυσκολίες συναντά η Νόριτς στις επισκέψεις της στο γήπεδο της Γουλβς. Από το 1997 και έπειτα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε δώδεκα αγώνες (8-4-0). Σε αυτά τα παιχνίδια εμφανίστηκε έξι φορές το under και άλλες τόσες το οver3,5.
Nέα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Λάμπερτ, ο οποίος σταθερά δεν υπολογίζει στους Ντε Λετ, Γουόρντ και Βόχαν.
Πιθανές ενδεκάδες 
Γουλβς (4-4-2): Hennessey, Ward, Berra, Johnson, Stearman, Hunt, Guedioura, Henry, Jarvis, Doyle, Fletcher
Νόριτς (4-4-2): Ruddy, Tierney, Barnett, Martin, Naughton, Johnson, Fox, Hoolahan, Crofts, Holt, Morison
9 σερί over για την Γουλβς σε όλες τις διοργανώσεις, 6/7 για την Νόριτς.
H Γουλβς θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει το Μολινό για μια ακόμη φορά στην προσπάθειά της να παραμείνει εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Η Νόριτς δεν καταλαβαίνει πάντως από έδρες και θα παίξει ανοιχτά με στόχο να σκοράρει, όπως συνηθίζει, και να διεκδικήσει αποτέλεσμα.


Βγάζουν over Μπλάκμπερν & Μπόλτον

Διαθέτουν τις χειρότερες άμυνες της Πρέμιερ Λιγκ

Βγάζουν over Μπλάκμπερν & Μπόλτον Μπλάκμπερν και Μπόλτον έχουν απογοητεύσει με την φετινή τους πορεία και δικαίως καταλαμβάνουν τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Καμιά τους δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Επιλογή το over του 1,70 στη μάχη των χειρότερων αμυνών της κατηγορίας.
Η τραγική πορεία της Μπλάκμπερν συνεχίστηκε και στον αγώνα του Σαββάτου με την Γουέστ Μπρομ. Η φιλοξενούμενη με γκολ των Μόρισον και Οντεμβίγκι μπόρεσε να φύγει με το τρίποντο από το Ίγουντ Παρκ, με τη γηπεδούχο προσωρινά να ισοφαρίζει με τον Νταν.
Πλέον η Μπλάκμπερν έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη κατάσταση και προτελευταία στο βαθμολογικό πίνακα. Μετρά μόλις δύο νίκες στην τρέχουσα περίοδο, αμφότερες εντός έδρας. Μεγάλο της πρόβλημα είναι η άμυνα η οποία είναι η δεύτερη χειρότερη της κατηγορίας με 36 γκολ παθητικό. Δέχεται γκολ επί εννιά σερί αγωνιστικές και έχει δει την μπάλα να μην καταλήγει στα δίχτυα της μόλις σε δύο από τους δεκαπέντε προηγούμενους αγώνες.
Πέρα από τους Νέλσεν, Γκρέλα που απουσιάζουν σταθερά Σαλγκάδο, Όλσον, Ζιβέ έχασαν τον προηγούμενο αγώνα και παραμένουν αμφίβολοι.
Ακόμη χειρότερη είναι η κατάσταση στην Μπόλτον η οποία παραμένει ουραγός της βαθμολογίας και δε λέει να σηκώσει κεφάλι. Δεν άντεξε στο Λονδίνο απέναντι στη Φούλαμ και δίκαια έχασε με 2-0, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο με γκολ των Ντέμπσι και Ρουίζ.
Ήταν η πέμπτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα για τους Τρότερς, οι οποίοι αγνοούν την ισοπαλία στην τρέχουσα περίοδο (3-0-13). Δύο από τις τρεις φετινές τους νίκες έχουν έρθει μακριά από το Ρίμποκ. Ωστόσο, στις 20 τελευταίες εξορμήσεις τους έχουν ηττηθεί 17 φορές.
Χόλντεν, Ράιλι, Ντέιβις, Μίαρς, Ρίκετς, Λι, Γουίτερ εξακολουθούν να μην είναι διαθέσιμοι για τους φιλοξενούμενους.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπλάκμπερν (4-4-1-1): Robinson, Salgado, Dann, Samba, Henley, Vukcevic, N'Zonzi, Pedersen, Hoilett, Rochina, Yakubu
Μπόλτον (4-4-2): Jaaskelainen, Robinson, Cahill, Knight, Boyata, Eagles, Davies, Muamba, Kakuta, Davies, Klasnic
12/16 οver για την Μπλάκμπερν, 13/16 για την Μπόλτον.
Οι δύο ομάδες δεν δείχνουν ικανές να ξεφύγουν από τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει. Ελαφρώς καλύτερη δείχνει να είναι η κατάσταση στην Μπλάκμπερν, όμως τα αμυντικά της κενά δεν μας επιτρέπουν να την στηρίξουμε.


Διπλό και οver η Φλίτγουντ (2,00)

7/9 εκτός έδρας νίκες της Φλίτγουντ συνοδεύτηκαν με over 2,5

BET: Διπλό και οver η Φλίτγουντ (2,00) Η εξαιρετική εκτός έδρας Φλίτγουντ Τάουν θα ψάξει τη νίκη στην έδρα της Χέις & Γίντινγκ ώστε να πιάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Κόνφερενς τη Ρέξαμ. Ικανή να σκοράρει η γηπεδούχος,
Τέλος στο αρνητικό εντός έδρας σερί της έδωσε η Χέις & Γίντινγκ με το σαββατιάτικο 1-1 κόντρα στη Μπάροου, η ομάδα του Μπασίρ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 23’ αλλά ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα, με το δεύτερο 45λεπτο να μην αλλάζει κάτι. Έχει προηγηθεί η πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 0-3 στη Μπρέιντρι, παραμένει στην 24η θέση της βαθμολογίας, πρώτη κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σκόραρε σε 10/12 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της (3-3-6 με 7/12 over 2,5 και 8/12 GG), οι 5/6 ήττες της συνοδεύτηκαν  με over 2,5.  
Η Φλίτγουντ ξεπέρασε την κούραση από μεσοβδόμαδο ματς για το κύπελλο ( στο οποίο θριάμβευσε με 0-2 της Γέοβιλ, ομάδα της Λιγκ 1) και έφτασε σε μια ακόμα εκτός έδρας νίκη στο Νιούπορτ με το γκολ του Κάβανο στο 75’. Με ρεκόρ 9-1-2 είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα στην Κόνφερενς, σκοράροντας πάνω από 2 γκολ κατά μέσο όρο στις εξόδους της, ενώ 7/9 νίκες της συνοδεύτηκαν με over 2,5. Επιστρέφει από τιμωρία ο καλός φορ Μπρόντι, με την φροντ λάιν της πάντως να είναι η καλύτερη της κατηγορίας, έχοντας πολλές εναλλακτικές λύσεις.
 7/9 εκτός έδρας νίκες της Φλίτγουντ συνοδεύτηκαν με over 2,5.
Η Φλίτγουντ είναι λογικά το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης, με την ποιότητα της μεσοεπιθετικά να της επιτρέπει να καθαρίζει εύκολα παιχνίδια όπως αυτό κόντρα στη Χέις. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δείχνουν ικανοί να σκοράρουν,

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.