Επιλογές Δευτέρας.

Μετά το χθεσινό στραπάτσο σήμερα κάποιες επιλογές σε χαλαρό ποντάρισμα.


15/16 over η Άλμερε, στο 1,60 το 16ο

3 σερί εκτός έδρας για την φιλοξενούμενη

15/16 over η Άλμερε, στο 1,60 το 16ο Η Αϊντχόφεν μπορεί να αντιμετωπίζει συντηρητικά τα ματς, όμως η Άλμερε κατορθώνει να παρασέρνει κάθε αντίπαλο στο ρυθμό της. Στο 1,60 το over, αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα.
Η Άλμερε έδωσε δύο δύσκολα παιχνίδια στις πρόσφατες αγωνιστικές κόντρα σε Γκόου Αχέντ Ίγκλς και Φόλενταμ και τα κατάφερε καλά καθώς συγκέντρωσε τέσσερις βαθμούς. Στην έδρα των Ίγκλς ταλαιπωρήθηκε από τη γηπεδούχο, όμως και πάλι κατάφερε να βρει λύσεις επιθετικά και να φύγει με τον βαθμό (2-2).
Στο γήπεδό της είναι δυνατή με πέντε νίκες σε επτά αγώνες (5-0-2). Μόνο απέναντι στην πρωτοπόρο Τσβόλε δεν κατάφερε να σκοράρει σημειώνοντας τρία περίπου γκολ ανά αγώνα στα υπόλοιπα παιχνίδια. Έχει ταυτιστεί με το over καθώς σε 15/16 φετινούς της αγώνες έχουν σημειωθεί τρία ή περισσότερα τέρματα.
Μαλόνε και Μπρουρζόρχ θα λείψουν από το ματς της Δευτέρας, ενώ εξέτισαν και επιστρέφουν οι επιθετικοί Μούλενς και Σέραρενς.
Η Αϊντχόφεν έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει την 2η περίοδο και παράλληλα ένα εισιτήριο για τα playoffs ανόδου μένοντας στην ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Ντεν Μπος. Παρά το γεγονός ότι διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με μόλις δεκατέσσερα γκολ παθητικό στα τρία τελευταία παιχνίδια απροσδόκητα εμφάνισε αμυντικά κενά και δέχθηκε δύο γκολ από κάθε αντίπαλό της.
Στις εξόδους της μετρά μόλις 3/8 over, όμως αυτά εμφανίστηκαν στα πρόσφατα ταξίδια της όπου σκόραρε τουλάχιστον μία φορά. Στο Άλμερε έχει δει την εστία της να παραβιάζεται και στις επτά επισκέψεις της, όμως η ίδια μπόρεσε να ανταποδώσει σε έξι από αυτές.
Χωρίς τον Ντε Μποκ θα παραταχθεί και πάλι η φιλοξενούμενη. Επιστρέφει λογικά ο Μακιαβάλα στην επίθεση.
Οι 7 φετινές νίκες της Άλμερε συνδυάστηκαν με οver.
To 1,60 του over μπορεί να μην φαντάζει κάτι το ιδιαίτερο ως απόδοση, όμως είναι εξαιρετικά πιθανό βάσει των επιδόσεων της γηπεδούχου, αλλά και της συμπεριφοράς της φιλοξενούμενης στα τελευταία παιχνίδια.


Over το Σαν Πάουλι-Άιντραχτ (1,80)

8/9 over 2,5 έχει εντός η Σαν Πάουλι, 7/9 εκτός η Άιντραχτ

Over το Σαν Πάουλι-Άιντραχτ (1,80) Πολύ υψηλό το 1,80 που  βρίσκουμε για το over 2,5 στο ντέρμπι κορυφής της Τσβάιτε Λίγκα ανάμεσα στη Σαν Πάουλι και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, σε μια αναμέτρηση που και οι δύο ομάδες θα ψάξουν για τη νίκη.
Πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησε την προηγούμενη αγωνιστική στο Ίνγκολσταντ η Σαν Πάουλι, χρωστάει στον τερματοφύλακα της Τσάουνερ το γεγονός ότι  περιόρισε το εύρος της ήττας της στο 1-0. Η νίκη της Πάντερμπορν στο Ντίσελντορφ την Παρασκευή την άφησε 5η στη βαθμολογίας της Τσβάιτε Λίγκα και η επιστροφή στις νίκες μοιάζει επιτακτική, αφού ο ανταγωνισμός για την άνοδο φέτος είναι αδυσώπητος. 6-1-2 το εντός έδρας ρεκόρ της με 8/9 over 2,5 και GG, επιστρέφει ο μπακ Ρότενμπαχ.
Η αγωνιστική κοιλιά που κάνει εδώ και ενάμισι μήνα η Άιντραχτ συνεχίστηκε και στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Γκρόιτερ Φιρτ την προηγούμενη αγωνιστική, στο οποίο η ομάδα του Φε ήταν μάλλον τυχερή που πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι (μεταξύ τους και μια μπροστά σε άδειο τέρμα).
Το στραβοπάτημα της Φορτούνα επιτρέπει πάντως στην Άιντραχτ με νίκη στο Μίλερντορ να πιάσει στην κορυφή την ομάδα του Ντίσελντορφ και να πάει στη χειμερινή διακοπή όντας πρωτοπόρος. 6-2-1 το εκτός έδρας ρεκόρ της με 7/9 over 2,5.
8/9 over 2,5 έχει εντός η Σαν Πάουλι, 7/9 εκτός η Άιντραχτ
Η Σαν Πάουλι παίζει πάντα επιθετικά, ειδικά μέσα στο Μίλερντορ, και αυτό ευνοεί το αγωνιστικό στυλ της Άιντραχτ που είναι φωτιά στις αντεπιθέσεις. Θα αφήσουμε πάντως την επιλογή σημείου και θα πάμε με το υψηλό 1,80 του over αφού ένα γρήγορο γκολ θα δώσει φωτιά στο παιχνίδι.


Για το 8/9 GG η Σεντάν (2,00)

Και η παράδοση ευνοεί το αμφίσκορο

Για το 8/9 GG η Σεντάν (2,00) Μπορεί να σκάλωσε στην καλή άμυνα της Αρλ την Παρασκευή η Σεντάν, όμως δύσκολα δεν θα σκοράρει για δεύτερο σερί ματς. Δυνατή εντός έδρας η Γκινγκάμπ, το G/G που βγαίνει και από την παράδοση στο 2,00.
Διεκόπη το καλό σερί των συνεχόμενων GG που κρατούσε η Σεντάν στο εντός έδρας 0-0 την Παρασκευή με την Αρλ, σε ένα ματς όπου δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Από πεντάρα προέρχεται η Γκινγκάμπ, που θα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Η γηπεδούχος φαίνεται πως έμεινε στη διακοπή, καθώς αν και προερχόταν από ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων και συνολικά είχε δεχθεί 13 γκολ σε 16 ματς στο πρωτάθλημα, έχασε τα αυγά και τα καλάθια στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τουρ, όπου γνώρισε τη συντριβή με 5-1. Σαφώς και αυτό λειτούργησε ως καμπανάκι για παίκτες και προπονητή, οι οποίοι έδωσαν όρκο νίκης στο ματς με τη Σεντάν, για να μη χάσει η ομάδα την επαφή με την κορυφή και κυρίως με τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί GG στο πρωτάθλημα για την Γκινγκάμπ, η οποία πάντως εντός έδρας κέρδισε τελευταία φορά στις 28 Οκτωβρίου.

Ο απολογισμός της Γκινγκάμπ εντός είναι 4-3-1 με τέρματα 9-3, έχει 7/8 under και 6/8 NG όταν αγωνίζεται στο σπίτι της, πέντε από τα επτά αυτά under τελείωσαν στο under 1,5.

Η Σεντάν σκόνταψε επίσης την Παρασκευή κόντρα στην Αρλ, φέρνοντας τη δεύτερη σερί ισοπαλία της μετά το 2-2 με την Μπαστιά. Έχασε έτσι έδαφος στη μάχη για την άνοδο, δεν είναι όμως μακριά, αφού μπορεί να είναι 7η, αλλά η διαφορά της από την τρίτη Γκινγκάμπ είναι μόλις ένας βαθμός. Παραμένει η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 27 γκολ σε 17 ματς, αν και έχει επίσης μία από τις χειρότερες άμυνες με 23 γκολ παθητικό, 14 εκ των οποίων έχουν έρθει εκτός έδρας σε 8 αγώνες.

Ο απολογισμός της Σεντάν εκτός είναι 2-4-2 με 13-14 τέρματα, μετράει 7/8 GG και 5/8 over μακριά από το γήπεδό της. Όλα τα over τελείωσαν στο over 3,5.

Πέρα από τα 7/8 GG της Σεντάν εκτός έδρας και το γεγονός πως έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, στο GG βοηθάει και η παράδοση, αφού τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους στην έδρα της Γκινγκάμπ έχουν τελειώσει αμφίσκορα.
Καλό φαίνεται το 2,00 του G/G  από τη στιγμή που η Σεντάν εκτός έδρας όχι μόνο φέρνει άνετα G/G, αλλά όταν φέρνει και over το κάνει με πολλά γκολ. Δεν δέχεται εύκολα τέρμα εντός η Γκινγκάμπ, όμως τα πέντε που έφαγε την Παρασκευή ίσως δείχνουν κάτι.


1,80 το over στο Γιορκ-Κιντερμίνστερ

Η καλύτερη επίθεση κόντρα στην τρίτη καλύτερη

1,80 το over στο Γιορκ-Κιντερμίνστερ Δύο από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας διαθέτουν Γιορκ και Κιντερμίνστερ και αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Η Γιορκ είναι «σφιχτή» αμυντικά τελευταία, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι απειλητικοί εκτός έδρας. Στο 1,80 το over.
Η Γιορκ προέρχεται από την πρόκριση επί της Σόλιχαλ Μουρς για το FA Trophy, μια πρόκριση που ήρθε στον επαναληπτικό με 0-3 μετά το εντός έδρας 2-2. Στο πρωτάθλημα είναι περίπου τρεις μήνες αήττητη και για 12 σερί παιχνίδια, μετρώντας έξι νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.
Πιο πρόσφατο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα το εκτός έδρας 0-0 με την Τέλφορντ, ένα αποτέλεσμα που θεωρείται γκέλα. Πάντως, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ αμυντικά αφού στα έξι τελευταία (2-4-0) έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ. Οι δύο αυτές νίκες ήταν εντός έδρας και σημειώθηκαν με 2-0 και 7-0 και στο πρωτάθλημα στο γήπεδό της έχει φέτος απολογισμό 7-3-2.
Διαθέτει την καλύτερη επίθεση (49 γκολ σε 24 αγωνιστικές) και την τρίτη καλύτερη άμυνα (22 γκολ). Αμφίβολος είναι ο επιθετικός Ριντ (6 γκολ).
Σε καλή κατάσταση είναι και η Κιντερμίνστερ που δεν χάνει στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στον επαναληπτικό προκρίθηκαν και οι φιλοξενούμενοι στο FA Trophy επί της Βόξολ (4-4 εκτός και 2-0 εντός) και ταξιδεύουν με στόχο να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους.
Στα έντεκα παιχνίδια που έχουν δώσει μακριά από την έδρα τους έχουν απολογισμό 6-1-4 με 7/11 να είναι over, ενώ η επίθεσή τους είναι η τρίτη καλύτερη στην κατηγορία (44 γκολ). Πιο πρόσφατο παιχνίδι τους στο πρωτάθλημα το 4-1 επί της ουραγού Μπαθ. Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο τερματοφύλακας Λιούις, ίσως λείψει ο βασικός μέσος Βίνσεντ (3 γκολ).
2,04 γκολ κατά μέσο όρο σκοράρει η Γιορκ στο πρωτάθλημα και 1,91 η Κιντερμίνστερ.
Η Γιορκ έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ στα έξι τελευταία της παιχνίδια αλλά κόντρα στην Κιντερμίνστερ δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Αμφότερες σκοράρουν πάνω από 1,9 γκολ ανά αγώνα και το over πληρώνει 1,80.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.