Λίγες επιλογές για σήμερα αλλά καλές.

 

Συνεχίζει τα over η Τότεναμ (1,90)

11/13 ως τώρα στο πρωτάθλημα

BET: Συνεχίζει τα over η Τότεναμ (1,90) H Στόουκ έχει αποτύχει να σκοράρει στο Μπριτάνια μόνο στην πρεμιέρα με την Τσέλσι. Δύο ή περισσότερα γκολ σημειώνει η φορμαρισμένη Τότεναμ στις πρόσφατες εξόδους της. Εξαιρετικό το 1,90 στο over το οποίο ευνοείται και από την παράδοση.
Η Στόουκ κατάφερε να υπερκεράσει τη δυσμενή της παράδοση στο Γκούντισον Παρκ κερδίζοντας με 0-1 την Έβερτον. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Χουτ, φυσικά από στημένη φάση όπως συνηθίζουν οι Πότερς.
Διατηρήθηκε έτσι αήττητη για τρίτο παιχνίδι σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Μεσοβδόμαδα ταξιδεύει στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας, σε ένα ματς όπου θα κριθεί η πρωτιά στον όμιλο, με τη Στόουκ πάντως να έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση.
Στην Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει φέτος το Μπριτάνια όσο άλλες χρονιές. Μετρά μόλις τρεις νίκες σε επτά αγώνες (3-2-2). Στους τρεις πιο πρόσφατους μάλιστα εμφάνισε αμυντικά προβλήματα καθώς δέχθηκε επτά γκολ. Επιθετικά βρίσκει σταθερά λύσεις με την Τσέλσι να είναι η μοναδική που την κράτησε μακριά από την εστία της σε κάποια από τις φετινές επισκέψεις ομάδων.
Εκτός για τους γηπεδούχους παραμένει ο Σιντιμπέ. Τραύμα αποκόμισε ο Σόρενσεν στο ματς με την Έβερτον και είναι αμφίβολος. Αν δεν τα καταφέρει θα τον αντικαταστήσει ο Μπέγκοβιτς.
Η Τότεναμ μεσοβδόμαδα ταξιδεύει στην Ιρλανδία για να κοντράρει την Σάμροκ. Θέλει νίκη με πολλά γκολ εκεί και παράλληλα επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Ρούμπιν για να περάσει ως δεύτερη. Πάντως δεν την απασχολεί ιδιαίτερα ο συγκεκριμένος θεσμός όπως έχει αποδείξει καθώς συνήθως αγωνίζεται με εναλλακτική ενδεκάδα.
Στο πρωτάθλημα είναι σε τρομερή φόρμα καθώς παραμένει αήττητη επί έντεκα αγωνιστικές μετρώντας δέκα νίκες σε αυτό το διάστημα, έξι εκ των οποίων συνεχόμενες. Έχει περάσει νικηφόρα από τις τρεις προηγούμενες έδρες που έχει επισκεπτεί, όμως τέσσερις σερί επικρατήσεις δεν έχει πετύχει ποτέ στην Πρέμιερ Λιγκ.
Από το Μπριτάνια έχει περάσει νικηφόρα σε δύο από τις τρεις επισκέψεις της στο πρωτάθλημα με 2-1 χάνοντας στην τρίτη με το ίδιο σκορ. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν φέτος στο Λιγκ Καπ με την Στόουκ να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι, σε ένα ματς όπου οι "πετεινοί" παρατάχθηκαν με πολλούς αναπληρωματικούς.
Κράνιτσαρ, Ντόσον, Χάντλστοουν, Μπέντλι παραμένουν εκτός. Ο Ρέντναπ προβληματίζεται με το ποιον θα χρησιμοποιήσει ως παρτενέρ του Αντεμπαγιόρ. Προβάδισμα έχει ο Φαν ντερ Φάαρτ αντί του Ντεφόε καθώς η εξυπνάδα του Ολλανδού είναι αναγκαία για να ξεπεραστεί το physical game των γηπεδούχων.
11/13 οver μετρά φέτος η Τότεναμ. Στις 6 πρόσφατες εξόδους της σκόραρε τουλάχιστον 2 φορές. 5/6 over στις μεταξύ τους συναντήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ με την Στόουκ να σκοράρει σε όλες.
Δυνατό σημείο το over 2.5 goals.

 

Αγαπούν τα... over Λεϊρία-Γκιμαράες (2,37)

Από 7/11 έκαστη φέτος στα πολλά γκολ

Αγαπούν τα... over Λεϊρία-Γκιμαράες (2,37)

Η γηπεδούχος έφερε το δεύτερο σερί over της την περασμένη αγωνιστική χάνοντας με 2-1 από τη Ζιλ Βισέντε εκτός έδρας. Είχε προηγηθεί το 3-1 από τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας και γενικά αυτή ήταν η έβδομη ήττα για τη Λεϊρία στα τελευταία δέκα, κάτι που την αφήνει χαμηλά στη βαθμολογία με μόλις εννέα βαθμούς. Εντός έδρας η Λεϊρία πάντως μετράει δύο σερί νίκες κόντρα σε Σετούμπαλ (2-0) και Μπράγκα (1-0), αν και στα υπόλοιπα τρία ματς που έχει δώσει στην έδρα της έχει δεχθεί δέκα γκολ, με τα τρία εξ' αυτών να είναι από τη Μαρίτιμο και τα πέντε από την Πόρτο.

Στο 2-0-3 ο απολογισμός της Λεϊρία εντός με 7-10 τέρματα, έχει τρία over και ισάριθμα goal/goal σ' αυτά τα πέντε παιχνίδια.

Η Γκιμαράες εκτός έδρας μπορεί να έχει μόλις δύο νίκες σε πέντε παιχνίδια, όμως ο απολογισμός των τερμάτων είναι θετικός (11-7) και αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός πως και οι δύο νίκες της ήταν εμφατικές (1-5 τη Φερέιρα, 1-4 τη Νασιονάλ). Μόνο στο 1-0 από την Ολιανένσε δεν έχει σκοράρει η φιλοξενούμενη μακριά από την έδρα της, ενώ στα θετικά είναι το γεγονός πως η Γκιμαράες προέρχεται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Ρίο Άβε (2-1), Φερέιρα (1-5) και Σετούμπαλ (3-0).

Εκτός έδρας η Γκιμαράες έχει 4/5 over και goal/goal, γενικά ο απολογισμός της στα over στο πρωτάθλημα είναι 7/11.
Και εδώ η επιλογή μου στο over 2.5 goals.

Σταθερή στα εκτός έδρας over η Χιχόν

6/6 στις φετινές της εξόδους

Σταθερή στα εκτός έδρας over η Χιχόν H Χιχόν ψάχνει θετικό αποτέλεσμα στο Βαγιέκας για να βρεθεί εκτός ζώνης υποβιβασμού. Η Ράγιο φανέρωσε αμυντική αστάθεια στα πρόσφατα τρία παιχνίδια δεχόμενη εννιά γκολ. Στο 2,37 προσφέρεται το over.
H Ράγιο δεν δίστασε να αγωνιστεί επιθετικά στο Καλντερόν απέναντι στην Ατλέτικο, όμως η επιλογή της αποδείχθηκε λανθασμένη καθώς οι ροχιμπλάνκος κέρδισαν με σχετική άνεση και σκορ 3-1. Παράμεινε έτσι χωρίς νίκη για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι, έχοντας χάσει τα τρία πιο πρόσφατα. Φανέρωσε επίσης αμυντική αδυναμία δεχόμενη εννιά γκολ σε αυτό το διάστημα, με μοναδική δικαιολογία τα ονόματα των αντιπάλων της καθώς πέρα από την Ατλέτικο αντιμετώπισε Μπαρτσελόνα και Βαλένθια.
Στο Βαγιέκας έχει κερδίσει μόλις δύο από τα έξι παιχνίδια που έχει δώσει. Ακριβώς ίδια είναι και η επίδοσή της απέναντι στη Χιχόν στις υποδοχές της σε αυτή την έδρα σε επίπεδο Πριμέρα. Γενικότερα, σε 16 συναντήσεις τους στη μεγάλη κατηγορία οι Μαδριλένοι μετρούν μόλις 4 νίκες.
Ο Σαντοβάλ δε θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Φουέγκο και Φιγκέρας. Ο Μπράβο έχασε αρκετές προπονήσεις μεσοβδόμαδα και αν δεν τα καταφέρει ο Λαμπάκα θα πάρει τη θέση του. Ο Λας ταξίδεψε στην Γουινέα για να τακτοποιήσει κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα σχετικά με την παραμονή του στην Ισπανία και πιθανότατα θα λείψει ακόμη και αν επιστρέψει εγκαίρως.
Μετά από ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα η Χιχόν γνώρισε δύο ισάριθμες απέναντι σε Λεβάντε και Χιχόν. Σε αυτά ματς παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου και δέχθηκε επτά τέρματα χωρίς να απαντήσει.
Έπεσε εκ νέου στη ζώνη του υποβιβασμού, όμως βρίσκεται πολύ κοντά σε έναν όμιλο ομάδων που βρίσκονται πολύ κοντά σε αυτή. Μακριά από το Μολινό έχει μόλις μία νίκη φέτος και σε καμία έξοδό δεν κράτησε απαραβίαστη την εστία της. Στις τρεις πρόσφατες κόντρες με τη Ράγιο κατάφερε να επικρατήσει σημειώνοντας επτά γκολ και δεχόμενη μόλις ένα. Δύο από τις τρεις νίκες της στο Βαγιέκας ήταν με σκορ 1-2.
Λόρα, Λεόν, Εγκουρέν δεν είναι στη διάθεσή του Πρεθιάδο, ο οποίος πονοκεφαλιάζει και με τον τραυματισμό του Κάσες. Ο Πορτογάλος είναι ο ιθύνων νους των Αστουριάνων στη μεσαία γραμμή και αν απουσιάσει θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα, καθώς και οι πιθανοί αντικαταστάτες του Εγκουρέν και Ρικάρντο δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.
Πάμε με το καλοπληρωμένο over 2.5 goals εδώ.



Eπιστρέφει στις ήττες η Σοσιεδάδ (1,73)

Τυχερή στις 2 πρόσφατες επικρατήσεις της

Eπιστρέφει στις ήττες η Σοσιεδάδ (1,73) H Σοσιεδάδ μπορεί να προέρχεται από δύο σερί νίκες, όμως είχε την τύχη με το μέρος της για να τις πετύχει. Σημαντικές επιστροφές στην ενδεκάδα της Βιγιαρεάλ σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Προβάδισμα στον άσο (1,73).
Η Βιγιαρεάλ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ χάνοντας εντός έδρας με 0-2 από τη Νάπολι. Έτσι, τερμάτισε ουραγός στον όμιλο χωρίς να μαζέψει ούτε ένα βαθμό.
Στο πρωτάθλημα παραμένει σε δύσκολη βαθμολογική θέση και πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς προέρχεται από δύο σερί ήττες απέναντι σε Μάλαγα και Σανταντέρ. Στην προσπάθειά της να επιστρέψει στις επιτυχίες δε θα έχει σύμμαχο την παράδοση που την θέλει να κερδίζει μόλις τρία από τα εννιά ματς με την Σοσιεδάδ στο Μαδριγάλ.
Το ευχάριστο για τον Γκαρίδο είναι πως σταδιακά μειώνονται τα προβλήματα. Ρόσι και Καταλά μπορεί να παραμένουν εκτός, όμως Κάνι, Νιλμάρ, Καμούνιας, Ζαπάτα και Μπορντάς είναι στη διάθεσή του.
Η Ρεάλ Σοσιεδάδ κατάφερε να βγει προσωρινά από τη ζώνη του υποβιβασμού και παράλληλα ο Μοντανιέ να σώσει το κεφάλι του, καθώς είχε βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Στις τρεις πρόσφατες αγωνιστικές παραμένει αήττητη με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Μάζεψε έξι πόντους απέναντι σε Μπέτις και Μάλαγα σκοράροντας στην εκπνοή των αγώνων. Μάλιστα κόντρα στην ομάδα του Πελεγκρίνι γύρισε το εις βάρος της 1-2 σε 3-2 πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο τελευταίο τρίλεπτο της αναμέτρησης.
Οι Βάσκοι σημείωσαν έξι γκολ σε αυτά τα ματς και ενώ στα δέκα προηγούμενα είχαν πετύχει συνολικά πέντε. Το 73% των τερμάτων τους έχει σημειωθεί μετά το πρώτο 45λεπτο.
Ο Μοντανιέ είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στη βοήθεια του Πριέτο, ο οποίος έλειψε από τα δύο προηγούμενα. Μπεργκάρα και Ιλαραμέντι παραμένουν εκτός.

Άσσος για την απελευθερωμένη Βιγιαρεάλ.

NG και να σκοράρει μόνο η Ουντινέζε

9 no-goal στα δέκα τελευταία έχουν οι γηπεδούχοι

NG και να σκοράρει μόνο η Ουντινέζε Με ψυχολογία από την σπουδαία νίκη στο Μιλάνο η Ουντινέζε υποδέχεται στην πανίσχυρη έδρα της την Κιέβο. Οι γηπεδούχοι έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους στα 9/13 παιχνίδια κι έχουν 9 NG (1,61 στην Bet1365) στα 10 τελευταία. Πιθανά τα σκορ 1-0/2-0.
Η Ουντινέζε διατηρήθηκε κοντά στην κορυφή, βγάζοντας την προηγούμενη αγωνιστική σπουδαίο διπλό στο Μιλάνο με 0-1. Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια δεν δέχτηκε γκολ στην έδρα της Ίντερ, σε ένα παιχνίδι που ο Ντι Νατάλε έχασε πέναλτι στο 86’ για το 0-2 και ο Πατσίνι στο 89’ για το 1-1!
Σε περίπτωση που εκμεταλλευτεί και σήμερα την εντυπωσιακά αποτελεσματική της έδρα (6-0-0 με γκολ με γκολ 12-1) θα ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας, τουλάχιστον για ένα 24ωρο (η Γιουβέντους παίζει αύριο). Μετράει 11/13 under και διαθέτει με διαφορά την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (6 γκολ παθητικό).
Η Ουντινέζε πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της στη Σέριε Α και κόντρα στην Κιέβο είναι αήττητη στα πέντε τελευταία ανεξαρτήτως έδρας (3-2-0) και δεν έχει γκολ στα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους. Στο Φρίουλι η Κιέβο έχει παίξει εννιά φορές και μόνο σε μία, μία από τις δύο ομάδες κατάφερε να σκοράρει πάνω από δύο γκολ. Φέτος, η Ουντινέζε έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 9/13 παιχνίδια της.
Θα λείψουν οι τραυματίες Μπαρέτο (επιθετικός) και Ντομίτσι (αμυντικός) και οι τιμωρημένοι Φερονέτι (στόπερ) και Πίντσι (μέσος). Από τους τέσσερις απόντες οι Ντομίτσι και Πίντσι θα έπαιζαν λογικά βασικοί, εφόσον ήταν υγιείς.
Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις η Kιέβο παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στην Αταλάντα και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την συντριβή από την Μίλαν, αν κι έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς γκολ. Πολύ μέτρια η εικόνα της εκτός έδρας όπου έχει απολογισμό 1-1-4, έχοντας σκοράρει μόνο τέσσερις φορές (4-12), ενώ διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας (10 γκολ σε 13 παιχνίδια) μετά την Τσεζένα.
Στις εννιά προηγούμενες αγωνιστικές κατάφερε να σκοράρει μόνο στις τρεις. Μοναδική απουσία για τον Μίμο Ντι Κάρλο αυτή του τραυματία βασικού μέσου Ριγκόνι, ενώ επιστρέφουν οι αμυντικοί Μαντέλι και Σάρντο και ο μέσος Κρουσάδο.
Στα δέκα τελευταία τους παιχνίδια, η Ουντινέζε έχει 9/10 no-goal και η Κιέβο 7/10.

Επιλογή λοιπόν το Νο goal... 


Επιστρέφει στις νίκες η Άαχεν (1,91)

1-1-4 έχει στα έξι τελευταία η Άουε

Επιστρέφει στις νίκες η Άαχεν (1,91) Να επιστρέψει στις νίκες και να απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη θέλει η Άαχεν, που παρουσιάζεται βελτιωμένη τελευταία και αποτελεσματική εντός έδρας. Από συντριβή προέρχεται η Άουε
Η Άαχεν δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες της μετά το διπλό στην Καρλσρούη, αν κι έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με την Μόναχο 1860 θα πρέπει να αισθάνεται ευχαριστημένη, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 77’ με 1-2 και ισοφάρισε στο 83’ σε 2-2.
Για πρώτη φορά βρέθηκε εκτός της ζώνης του υποβιβασμού και υποδέχεται την Άουε στο «εξάποντο» παιχνίδι με αυξημένη ψυχολογία. Η ομάδα του Φρίντχελμ Φούνκελ έχει εντός έδρας απολογισμό 1-4-3 με 11/17 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα να λήγουν under. Στα τρία τελευταία εντός έδρας δεν έχασε, σκοράροντας και στα τρία από δύο γκολ και πάνω (3-1, 2-2, 2-2).
Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν. Στις πέντε τελευταίες φορές που η Άαχεν υποδέχτηκε την Άουε κέρδισε τρεις φορές κι έχασε τις δύο, με τις δύο ήττες, ωστόσο, να λήγουν 1-5.
Η Άουε διασύρθηκε στο Μπόχουμ, όπου με τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο γνώρισε την ήττα με 6-0 και συμπλήρωσε τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία της παιχνίδια (1-1-4). Κακό το κλίμα στους φιλοξενούμενους, που βλέπουν τη ζώνη του υποβιβασμού να πλησιάζει όλο και περισσότερο.
Εκτός έδρας έχουν 2-3-4 και στα τέσσερα τελευταία μακριά από το γήπεδό τους έχουν χάσει τα τρία (1-0-3). Σημαντικά προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν.
 Η Άαχεν είναι αήττητη στα τρία τελευταία εντός σκοράροντας τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε ένα από αυτά. Συμπέρασμα: Σε καλύτερη κατάσταση η Άαχεν που είναι βελτιωμένη στα τελευταία της παιχνίδια κι έχει ψυχολογία, αφού την προηγούμενη αγωνιστική βρέθηκε για πρώτη φορά εκτός της ζώνης υποβιβασμού. Η Άουε προέρχεται από συντριβή και δύσκολα θα μπορέσει να αντιδράσει.

Επιλογή ο άσσος.

Ισοπαλία και under στο Αστέρας-Άρης

Αήττητος και με την καλύτερη άμυνα εντός έδρας ο Αστέρας

Ισοπαλία και under στο Αστέρας-Άρης Ο Αστέρας προέρχεται από άλλη μία εκτός έδρας ήττα, αλλά εντός έδρας είναι αήττητος κι έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ. Με ψυχολογία ταξίδεψε ο Άρης για να αντιμετωπίσει τον πρώην προπονητή του. Ισοπαλία (3,10) και under (1,50) έχουν τον πρώτο λόγο.
Λίγες μέρες μετά την σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού, που ήταν και η δεύτερη στο πρωτάθλημα (2-3-5), ο Αστέρας παρουσιάστηκε πολύ αλλαγμένος στην Κρήτη – κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου με τρία γκολ από το 50’ και μετά γνώρισε την ήττα από τον ΟΦΗ με 3-0.
Η ομάδα της Τρίπολης έχει δύο διαφορετικά πρόσωπα στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια της. Αήττητη εντός έδρας (2-3-0) με δύο σπουδαίες νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό χωρίς να δεχτεί γκολ, χωρίς βαθμό μακριά από το γήπεδό της (0-0-5) και με μόλις ένα γκολ ενεργητικό.
Το παιχνίδι στην Κρήτη ήταν μόλις το δεύτερο over του Αστέρα φέτος (2/10), ενώ εντός έδρας μετράει μόνο under (5/5) και διαθέτει τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση (4 γκολ) αλλά και την καλύτερη άμυνα (1 γκολ). Πέρσι, ο Άρης είχε κερδίσει τον Αστέρα εκτός έδρας τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και ουσιαστικά τον έριξε στη Β’ Εθνική (άσχετα αν μετά παρέμεινε), ενώ το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο και για τον Σάκη Τσιώλη, που λίγες εβδομάδες πριν καθόταν στον πάγκο του Άρη.
Στα θετικά το ότι ο Ηλίας Σολάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Αρκάδων, όπως και οι Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Λαδάκης και Αρσενίεβιτς, που επιστρέφουν συγκριτικά με την προηγούμενη αγωνιστική. Θα λείψουν για διάφορους λόγους οι Ορόθκο, Μπαρτολίνι, Ράγιος, Ρούμπιλ, Μπακασέτας και Φρανκού. Ο Τσιώλης με αντίπαλο τον Άρη έχει δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.
Ο Άρης ταξιδέψε στην Τρίπολη για την τρίτη νίκη της χρονιάς (2-4-4) με αυξημένη ψυχολογία. Την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα με 3-1, σκοράροντας για δεύτερη φορά φέτος πάνω από δύο γκολ.
Οι «κίτρινοι» διαθέτουν την τρίτη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με εννιά γκολ ενεργητικό σε δέκα παιχνίδια και εκτός έδρας έχουν σκοράρει μόνο τρεις φορές (έχουν απολογισμό 1-2-2 με γκολ 3-6). Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιακούποβιτς, Σηφάκη, Βράνιες, Γκαρσία, Πορτίγια και Καστίγιο, με τον τελευταίο να είναι κοντά στην έξοδό του από την ομάδα.
Στις τέσσερις φορές που υποδέχτηκε ο Αστέρας τον Άρη, παρέμεινε αήττητος στις πρώτες τρεις (0-0, 4-0, 2-1) κι έχασε πέρσι με 1-2.
Πιθανές ενδεκάδες:
Αστέρας Τρίπολης (4-3-3): Χακόμπο – Τσαμπούρης, Πουλίδο, Κωστούλας, Φορμίκα – Χουανίτο, Ροτζέριο, Λαδάκης – Αλβάρες, Περόνε, Ουσέρο.
Άρης (4-4-2): Βελλίδης – Καζναφέρης (ή Νέτο), Ντίκο, Σανκαρέ, Μίσελ – Ουμπίντες, Φατί, Τόχα, Γιαννιώτας – Γιάκομπ, Τσέζαρεκ.
Ο Αστέρας είναι αήττητος εντός έδρας με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες και παθητικό μόλις ενός γκολ.
Με τη δύναμη της έδρας του ο Αστέρας και το πλεονέκτημα ότι ο Τσιώλης ξέρει καλά τον Άρη, με ψυχολογία οι Θεσσαλονικείς μετά την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Αμφίρροπο παιχνίδι, με την ισοπαλία να δείχνει αρκετά πιθανη.

Ισσοπαλία και με ρίσκο στον άσσο λόγο του Τσιώλη.


Over (2,00) στη Νέα Σμύρνη

Χωρίς τον Φερέιρα στον πάγκο του ο Παναθηναϊκός

Over (2,00) στη Νέα Σμύρνη Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους. Ο Πανιώνιος έχει 5/6 over εντός έδρας, ενώ ο Παναθηναϊκός μετράει έξι over 3,5 στα εφτά τελευταία και 7/10 over (2,00 στην Bet365) στο πρωτάθλημα. Χωρίς τον Φερέιρα οι φιλοξενούμενοι.
Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις ο Πανιώνιος πήρε 0-0 στη Λειβαδιά και παρέμεινε αήττητος για τρίτο σερί παιχνίδι, με δύο εκτός έδρας «λευκές» ισοπαλίες και μία εντός έδρας νίκη επί του Άρη με 2-1. Τα πολλά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα παραμένουν, αλλά αυτό φαίνεται πως ακόμα δεν επηρεάζει ιδιαίτερα τους παίκτες της ομάδας, που δείχνουν φιλότιμο.
Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να παραμείνει αήττητος για τέταρτο σερί παιχνίδι και να εκμεταλλευτεί την έδρα του, εκεί όπου τον τελευταίο χρόνο έχει μόνο τρεις (!) νίκες στο πρωτάθλημα και φέτος 1-1-4.
5/6 παιχνίδια του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη ήταν over, ενώ διαθέτει και τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα με 12 γκολ παθητικό. Ο Άκης Μάντζιος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Σίτο Ριέρα και των τραυματιών Όμο και Γιόνσον. Μπήκαν στην αποστολή οι Ρόκας και Πετκάκης.
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη ήττα της χρονιάς (7-2-1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και καλείται να αντιδράσει στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του. Πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και το 3-1 ήρθε φυσιολογικά. Στο παιχνίδι αυτό δέχτηκε για πρώτη φορά πάνω από δύο γκολ και για πρώτη φορά γκολ στο πρώτο ημίχρονο.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θα μπορέσει να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας αφού βρίσκεται στο νοσοκομείο από χθες το απόγευμα με λοίμωξη του αναπνευστικού και θα μείνει εκεί μέχρι την Τρίτη. Την ομάδα θα κοουτσάρει ο βοηθός του, Ζοσέ Γκόμεζ. Το 4-4-2 δεν αλλάζει με τον Μαρίνο να παίρνει τη θέση του Βύντρα, τον Καντέ αυτή του Σαριέγκι, ενώ ίσως ξεκινήσει βασικός και ο Ρούντολφ αντί του Κλέιτον. Νέα προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν και εκτός αποστολής έμειναν μόνο οι μακροχρόνιοι απόντες (Κοτσόλης, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Τοτσέ).
Ο Παναθηναϊκός έχει 7/10 over και over 3,5 στο πρωτάθλημα και κράτησε ανέπαφη την εστία του μόνο δύο φορές, στην πρεμιέρα με την Κέρκυρα (0-2) και εντός έδρας με τον Εργοτέλη (4-0), μετρώντας 8/10 goal-goal.
Οι «πράσινοι» έχουν και πολύ καλή παράδοση με 28 νίκες, 18 ισοπαλίες και μόλις πέντε ήττες. Τα τελευταία εννιά χρόνια στη Νέα Σμύρνη έχουν απολογισμό 6-2-1, κρατώντας ανέπαφη την εστία του πέντε φορές.

Αν εξαιρεθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τα υπόλοιπα 6/7 τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού ήταν over 3,5. Ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει αήττητος για τέταρτο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός που έχει καλή παράδοση αλλά δεν θα έχει τον Φερέιρα στον πάγκο του να επιστρέψει στις νίκες μετά την πρώτη ήττα της χρονιάς. 5/6 over έχουν οι γηπεδούχοι εντός έδρας, ενώ ο Παναθηναϊκός μετράει 7/10 over 3,5 στο πρωτάθλημα.
 Over 2.5 goals και επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟ.

Aκόμη ένα διπλό η Φέγενορντ

Τραγική η άμυνα των γηπεδούχων με 32 γκολ σε 15 παιχνίδια.

Aκόμη ένα διπλό η Φέγενορντ Πολύ καλή εμφάνιση για την Φέγενορντ στο μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην Αιντχόφεν που έφερε τη νίκη με 2-0 και ταυτόχρονα τα χαμόγελα στον Κούμαν και τους παίκτες της ομάδας. Η Φέγενορντ πλέον μετράει σερί τριών νικών, δείχνει να έχει αφήσει πίσω για τα καλά τις γκέλες του προηγούμενου μήνα και κοιτάει μέχρι την είσοδό της στην 4άδα.

Παρά το νεανικό ρόστερ φαίνεται ότι ο Κούμαν ήθελε τον χρόνο του για να περάσει το αγωνιστικό του στυλ στην ομάδα και να δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο που καταφέρνει να παίρνει νίκες ακόμη και απέναντι στους θεωρητικά ισχυρότερους αντιπάλους που έχουν στόχο τον τίτλο (ΑΖ, Αγιαξ, Τβέντε, PSV).

Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν το παιχνίδι αυτό η PSV μετρούσε 22 παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις ωστόσο δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από αρκετές χαμένες ευκαιρίες μέσα στο Ρότερνταμ με την γηπεδούχο πάντως να φτάνει σε μια δίκαιη επικράτηση.

Από την άλλη η Ουτρέχτη απέδειξε ότι το εντυπωσιακό 6-4 επί του Αγιαξ ήταν ένα πυροτέχνημα και τίποτε παραπάνω καθώς δεν θυμίζει σε τίποτα την ελκυστική ομάδα των προηγούμενων χρόνων. Αμέσως μετά ήρθε ένα 2-2 μέσα στην Ντεν Χάαγκ που όμως αποσπάστηκε στο 80' και στη συνέχεια δύο εύκολες ήττες από ΑΖ με 2-0 και Τβέντε με το εντυπωσιακό 2-6.

Όσο σκοράρει μοιάζει να μπορεί να διεκδικήσει αποτελέσματα στα παιχνίδια της, όταν όμως δυσκολεύεται να φτάσει στο γκολ τα τεράστια αμυντικά της κενά την προδίδουν με αποτέλεσμα να τα χάνει πολλές φορές με αρκετά βαριά σκορ. Η Ουτρέχτη διαθέτει την 3η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας έχοντας δεχτεί 32 γκολ σε 15 παιχνίδια από τα οποία έχει καταφέρει μόλις σε 2 να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της (απέναντι στις αδύναμες Φένλο και Βααλβάικ).

Σίγουρα η απουσία του καλύτερου επιθετικού της, Μουλένγκα, επιδεινώνει το πρόβλημα των γηπεδούχων και όσο δεν υπάρχει η παραμικρή βελτίωση στον αμυντικό τομέα θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρει να παραμείνει ανταγωνιστική απέναντι σε φορμαρισμένες ομάδες όπως η Φέγενορντ.

Η Φέγενορντ εκτός από την καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται έχει και υπέρ της την πρόσφατη προϊστορία των αναμετρήσεων μιας και δεν έχει γνωρίσει την ήττα στις 4 τελευταίες επισκέψεις της στην Ουτρέχτη με ρεκόρ 2-2-0 και συνολικό ρεκόρ 8-6-4.
Χωρίς τον Μουλένγκα η Ουτρέχτη δε σκοράρει το ίδιο εύκολα την ώρα που η άμυνά της συνεχίζει να δέχεται γκολ με το παραμικρό. Η Φέγενορντ απέδειξε απέναντι στην PSV ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σίγουρα μπορεί να φύγει με το διπλό από την έδρα της Ουτρέχτης. Οι μπουκ μοιάζουν φοβισμένοι από τις γκέλες της ομάδας του Κούμαν και διατηρούν τις αποδόσεις του διπλού σε υψηλότατα επίπεδα (2,20).

Επιλογή το διπλό.

Άσος και over για την Λιλ (2,00)

14 ματς αήττητη στο πρωτάθλημα

ΒΕT:Άσος και over για την Λιλ (2,00) H Λιλ ψάχνει εξιλέωση για τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη απέναντι στη Ντιζόν. Οι νεοφώτιστοι είναι αναγκασμένοι να επιτεθούν καθώς αποκλείεται να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Στο 2,00 ο άσος μαζί με over.
H Λιλ δεν κατάφερε να κερδίσει την Τράμπζονσπορ στο Μετροπόλ και σε συνδυασμό με τη νίκη της ΤΣΣΚΑ στο Μιλάνο έμεινε εκτός Ευρώπης τερματίζοντας στην τέταρτη θέση του ομίλου.
Στο πρωτάθλημα έχει την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από την κορυφή στους δύο βαθμούς εκμεταλλευόμενη την χθεσινή ήττα της πρωτοπόρου Μονπελιέ. Βρίσκεται σε τρομερή φόρμα εντός των συνόρων παραμένοντας αήττητη επί 14 αγωνιστικές.  Στο Μετροπόλ μετρά μόλις μια ήττα φέτος από τη Μονπελιέ στη μοναδική αναμέτρηση στην οποία έμεινε μακριά από το σκοράρισμα. Κόντρα σε νεοφώτιστες ομάδες έχει εξαιρετική παράδοση καθώς έχει επικρατήσει σε 10/11 πρόσφατες συναντήσεις (10-1-0).
Μέλο και Γκούεγιε είναι τραυματίες, ενώ αμφίβολη είναι και πάλι η συμμετοχή του Πεντρετί. Ο Ρούντι Γκαρσία δεν αναμένεται να ξεκουράσει παίκτες καθώς πλέον στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου.
Η Ντιζόν στο προηγούμενο παιχνίδι βρήκε απέναντί της μια Σοσό οχυρωμένη στην άμυνα και δεν μπόρεσε να βρει λύσει μένοντας τελικά στο 0-0. Παρόλα αυτά παρέμεινε αήττητη για τρίτο κατά σειρά παιχνίδι καθώς προερχόταν από δύο σερί νίκες.
Διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 29 γκολ παθητικό και 18 από αυτά τα έχει δεχθεί στις εξόδους της. Στη μοναδική εκτός έδρας νίκη της μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία, κάτι που δεν συνέβη σε κανένα από τα υπόλοιπα επτά ταξίδια της.
Μαντάν και Σουπραγιέν είναι τραυματίες και θα λείψουν από τη σημερινή αναμέτρηση. Αλτάμα και Σανκαρέ τα πηγαίνουν καλά στον ανασταλτικό τομέα και θα παραμείνουν στην ενδεκάδα.

Μικρός ο άσσος και πάμε στο over 2.5 goals.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.