Χαλαρά πράγματα για σήμερα.

ΕΛΛΑΔΑ - ΡΩΣΙΑ

*** Απόλυτα μοιρασμένο παιχνίδι σύμφωνα με τους μπουκ, που δινουν τον άσο στο 2,60 και το διπλό στο 2,65. Το Χ στο 3.10.

*** Διαιτητής: Τόνι Σαπρόν (Γαλλία)

*** Στο 33.350 «Γ. Καραϊσκάκης» του Πειραιά

ΕΛΛΑΔΑ (Νο. 8): Η κατάκτηση της απευθείας πρόκρισης μετά την αγχωτική νίκη επί της Γεωργίας παρέχει την ευκαιρία στον Φερνάντο Σάντος να προβεί σε δοκιμές και να πειραματιστεί στα δύο φιλικά με Ρωσία και Ρουμανία. Παρεμπιπτόντως ο αγώνας με τους Βαλκάνιους θα διεξαχθεί επί αυστριακού εδάφους και συγκεκριμένα στο Αλταχ μετά την άρνηση της γερμανικής ομοσπονδίας να φιλοξενήσει σε κάποιο από τα γήπεδά της το παιχνίδι.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ ποιοτική κι επικίνδυνη ομάδα, που αν σε παρασύρει στο ρυθμό της μπορεί να σου δημιουργήσει τρομερά προβλήματα» σημείωσε ο Πορτογάλος προπονητής σκιαγραφώντας τη Ρωσία. «Είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή να παραμένει αήττητος στον πάγκο μιας ομάδας, πολύ περισσότερο όταν αυτός είναι της εθνικής και όταν πριν από σένα υπήρχε ένας προπονητής που άφησε τεράστιο έργο κι έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος» αναφέρθηκε επί ...προσωπικού. Το σερί του από τότε που ανέλαβε έφτασε τους 16 αγώνες (10-6-0) με την Ελλάδα να φτάνει στην όγδοη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

«Είστε επιτυχημένοι βάσει των αποτελεσμάτων και φυσικά της πρόκρισης. Ομως αυτό δεν σημαίνει πως κατά τη διάρκεια της πορείας μας δεν έγιναν λάθη. Εχουμε εντοπίσει σημεία που χρειάζονται βελτίωση» σημείωσε ο Σάντος μιλώντας προς τους παίκτες.

Κεντρικό πρόσωπο ο Καπίνο, που έγινε ο νεαρότερος παίκτης (17 και 7,5 μηνών) που καλείται στην εθνική και αν παίξει θα σπάσει το ρεκόρ του Θωμά Μαύρου. «Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν πίστευα πως σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα βρισκόμουν στην εθνική ομάδα. Πάντως ακόμα δεν έχω πετύχει τίποτα» εξομολογήθηκε ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού. Ετοιμος για το ντεμπούτο του και ο Χολέμπας, που έστειλε το δικό του μήνυμα: «Θέλω να παίξω και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα». Επιστρέφει ο Τοροσίδης, θα απουσιάσουν οι τραυματίες Βύντρα, Κ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης και Πέτσος θα ενισχύσουν τις Ελπίδες.

«Αν θέλαμε να συνεχίσουμε την αήττητη πορεία μας θα επιλέγαμε να παίξουμε με το Λιχτενστάιν ή το Λουξεμβούργο. Ομως διαλέξαμε τη Ρωσία γιατί θέλουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες, που έχουν ήδη προκριθεί» τοποθετήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος, που ανέδειξε το οικογενειακό κλίμα ως το μεγάλο όπλο της εθνικής μας ομάδας: «Το κλίμα είναι καταπληκτικό και είμαι σίγουρος πως θα διατηρηθεί και στο μέλλον. Οι νέοι διεθνείς θα πρέπει να σεβαστούν αυτό το κλίμα ώστε να γίνουν μέλη αυτής της μεγάλης οικογένειας» ενώ ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει πάρει καμία απόφαση για την αποστολή που θα βρεθεί στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας: «Είμαστε ακόμα μακριά από αυτή τη στιγμή, όμως όλοι οι παίκτες ξέρουν πως τα κριτήριά μου είναι αγωνιστικά και μόνο».

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Τζόρβας - Τοροσίδης, Αβ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας - Καραγκούνης, Κατσουράνης, Φωτάκης - Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Σαμαράς


ΡΩΣΙΑ (Νο. 13):
Στο τέλος φάνηκε σοβαρή και επικύρωσε και μαθηματικά την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2012, κερδίζοντας με 6-0 την Αρμενία την τελευταία αγωνιστική (11/10). Νωρίτερα είχε κερδίσει με 0-1 στη Σλοβακία την προτελευταία αγωνιστική (7/10) και είχε βάλει τα θεμέλια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, που είχε κάνει ντέρμπι το δεύτερο όμιλο. Χαράς ευαγγέλια για την επιστροφή της στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης, μετά την αποτυχία πρόκρισης στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής το 2010. Την κλήρωση και τη διαμόρφωση των ομίλων έκρινε «κλειδί» για μια καλή πορεία στη διοργάνωση ο Αντβοκαατ.
Στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, οι Ρώσοι δημοσιογράφοι εξέφρασαν την έκπληξή τους για την επιλογή του φιλικού με την Ελλάδα, «μία χώρα που λόγω των οικονομικών προβλημάτων δεν έχει την προσοχή της στο ποδόσφαιρο», όπως χαρακτηριστικά διατυπώθηκε η ερώτηση. «Δεν είμαστε πολιτικό κόμμα. Κατά τη γνώμη μου παίζουμε με μία πολύ δυνατή ομάδα, που βγήκε πρώτη στον όμιλό της» έσπευσε να υπερασπιστεί την απόφαση ο Ολλανδός. Ωστόσο πέταξε την σπόντα του: «Απορώ, τι έχουν ανακαλύψει;» σχολίασε για την υψηλή θέση των Ελλήνων στην κατάταξη της ΦΙΦΑ.
Ζήτημα αποτελεί η συμπεριφορά της στα φιλικά παιχνίδια, ειδικά επί Αντβοκαατ. Στα πέντε τελευταία φιλικά που έχει δώσει από το Νοέμβριο του 2011 μέχρι τώρα, μετρά δύο ήττες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία νίκη με το οριακό 1-0 επί της Σερβίας τον Αύγουστο στη Μόσχα. Εχει ηττηθεί από το Βέλγιο και το Ιράν, ενώ έχει φέρει ισοπαλίες με αδιάφορες εμφανίσεις κόντρα σε Κατάρ και Καμερούν. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αυτοσυγκέντρωση των παικτών μου στα επίσημα παιχνίδια. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τα φιλικά. Αν θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, πρέπει να αρχίσουμε από τη συμπεριφορά μας στα φιλικά» δηλώνει ο Ολλανδός τεχνικός.
Η αποστολή συγκεντρώθηκε την Τετάρτη στο γήπεδο της Λοκομοτίβ στη Μόσχα και πέταξε την Πέμπτη για την Αθήνα, όπου το απόγευμα (στις 18:30) προπονήθηκε στο γήπεδο του αγώνα. Στα της αποστολής, νέα πρόσωπα είναι ο επιθετικός της Ντιναμό Μόσχας, Κοκόριν και ο φορ Τζούμπα της Σπαρτάκ (δανεικός στην Τομ Τομσκ), που ετοιμάζονται για το ντεμπούτο τους στην ανδρών. Ο πρώτος θεωρείται βασικό στέλεχος της ελπίδων. Τραυματίας είναι ο Πογκρέμπνιακ και ο Κερζάκοφ. Σε σχέση με το ματς με την Ανδόρα, επιστρέφει ο βασικός δεξιός μπακ της Ζενίτ, Ανιουκόφ, ενώ εκ νέου στις κλήσεις του Αντβκοαατ βρίσκεται εκ νέου και ο φορμαρισμένος χαφ Σαμέντοφ της Ντιναμό Μόσχας. Δεν αναμένονται εκπλήξεις στο βασικό σχήμα. Οι νέοι, Τζούμπα και Κοκόριν λογικά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στην εξέλιξη του αγώνα

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Μαλαφέεφ – Ανιουκόφ, Β.Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Ζιρκόφ – Τζαγκόεφ, Ντενίσοφ, Σιρόκοφ (Σεμσόφ), Ζιριάνοφ (Μπιλιαλέντινοφ) – Αρσάβιν, Παβλιουτσένκο.
Πιο ποιοτική ομάδα η Ρωσία, πιο σφιχτή η Ελλάδα. Ο Σάντος αποκλείεται να δει χαλαρά το ματς, όσο και αν δεν το παραδέχεται, η συνέχιση του αήττητου σερί είναι ένα πρόσθετο κίνητρο Η ισοπαλία δεν θα δυσαρεστήσει καμία από τις δύο αντιπάλους.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ


ΕΛΛΑΔΑ


ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
: Αλέξανδρος Τζόρβας (Παλέρμο),
Κώστας Χαλκιάς (ΠΑΟΚ), Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Βασίλης Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Χοσέ Χολέμπας (Ολυμπιακός), Κώστας Γιαννούλης (Ατρόμητος), Στέλιος Μαλεζάς (ΠΑΟΚ)

ΜΕΣΟΙ: Κώστας Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Γιώργος Καραγκούνης (Παναθηναϊκός), Αλέξανδρος Τζιόλης (Σανταντέρ), Γιώργος Φωτάκης (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Κονέ (Μπολόνια), Γρηγόρης Μάκος (ΑΕΚ), Γιώργος Θεοδωρίδης (Παναιτωλικός)


ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Αγγελος Χαριστέας (Παναιτωλικός), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Φάνης Γκέκας (Αϊντραχτ Φρ.), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ), Νίκος Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ), Κώστας Μήτρογλου (Ατρόμητος)

ΡΩ
ΣΙΑ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Βιαχέσλαβ Μαλαφέεφ (Ζενίτ), Αντόν Σουνίν (Ντιναμό Μόσχας)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σεργκέι Ιγκνάσεβιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Αλεξέι Μπερεζούτσκι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Βασίλι Μπερεζούτσκι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γιούρι Ζιρκόφ (Ανζί), Ρομάν Σίσκιν (Λοκομοτίβ Μ.), Ρομάν Σίσκιν (Λοκομοτίβ Μ.), Αλεξάντρ Ανιουκόφ (Ζενίτ).
ΜΕΣΟΙ: Ιγκορ Ντενισόφ (Ζενίτ), Κονσταντίν Ζιριανόφ (Ζενίτ), Ιγκορ Σεμσόφ (Ντιναμό Μόσχας), Ντίνιαρ Μπιλιαλέντινοφ (Εβερτον), Αλαν Τζαγκόεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ντένις Γκλουσάκοφ (Λοκομοτίβ Μ.), Ρομάν Σιρόκοφ (Ζενίτ), Αλεξάντρ Σαμέντοφ (Ντιναμό Μόσχας).
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Αντρέι Αρσάβιν (Αρσεναλ), Ρομάν Παβλιουτσένκο (Τότεναμ), Αρτέμ Τζούμπα (Τομ Τομσκ), Αλεξάντρ Κοκόριν (Ντιναμό Μόσχας).

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΒΟΛΙΒΙΑ
*** Μεταξύ 1,10-1,13 ο άσος, με το διπλό να φτάνει και στο 34,00. Με χάντικαπ ένα γκολ, όπως το προσφέρει ο ΟΠΑΠ στο 1,25, βρίσκεται και στο 1,40.

*** Στο 70.624 θέσεων «Μονουμεντάλ» της Ρίβερ Πλέιτ, στο Μπουένος Αϊρες. Επιτράπηκε, όμως, η έκδοση μόνο 40.271 εισιτηρίων. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της Αργεντινής, κόντρα στη Χιλή. Αναμένεται περίπου 30.000 κόσμος (με τη Χιλή ήταν 32.000).

*** Διαιτητής: Κάρλος Ροντρίγκες (Ισημερινός).

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Νο. 10): Για πρώτη φορά στην ιστορία ηττήθηκε από τη Βενεζουέλα και γρήγορα καταλάγιασε ο όποιος ενθουσιασμός είχε προκύψει μετά το 4-1 επί της Χιλής στην πρεμιέρα.

Πλέον, βέβαια, οι Αργεντίνοι φίλαθλοι είναι συνηθισμένοι στα «κρύα ντους» από την αγαπημένη τους «αλμπισελέστε», η οποία ψάχνει να βρει ταυτότητα και να σηκώσει κεφάλι. Ερχεται από το αποτυχημένο Μουντιάλ του 2010 με τον Μαραντόνα, το ακόμα πιο αποτυχημένο, εντός έδρας Κόπα Αμέρικα του 2011 με τον Μπατίστα και από τον Αύγουστο πορεύεται με ομοσπονδιακό τεχνικό τον Αλεχάντρο Σαμπέλα, αρχιτέκτονα της εντυπωσιακής, τα περασμένα χρόνια, Εστουδιάντες.

Εκ των ουκ άνευ θεωρείται η νίκη επί της Βολιβίας και ει δυνατόν με όσο πειστικότερο τρόπο μπορεί κι ενώ ακολουθεί το δύσκολο ταξίδι στην Κολομβία. «Θα κάνουμε το καλύτερο για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Ανεξάρτητα αν η μέρα και η ώρα δεν είναι ό,τι καλύτερο, θέλουμε να πετύχουμε αποτελέσματα που θα επαναφέρουν τον ενθουσιασμό», είπε ο Σαμπέλα και σχετικά με τη Βολιβία σχολίασε ότι «δεν είναι απαραίτητο ότι θα κλειστούν πίσω, στο Κόπα Αμέρικα δεν το έκαναν».

Από τους αρχικά κληθέντες, έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών οι Ντι Μαρία, Μπανέγα και Ρινάουδο. Στις εκπλήξεις η προσθήκη του μέσου Γινιασού (Ιντερνασιονάλ) και του αριστερού μπακ Μονσόν (Νις), καθώς και η επιστροφή του Γκάγκο. Τελευταίος παίκτης που κλήθηκε, ως αντί-Ντι Μαρία, ο Ρίκι Αλβαρες (Ιντερ). Πάντα εκτός πλάνων ο Τέβες.

«Επρεπε να είχα καλέσει τον Κλεμέντε Ροντρίγκες και στα προηγούμενα παιχνίδια», αναγνώρισε για τον πολύ φορμαρισμένο μπακ-χαφ της Μπόκα ο Σαμπέλα. «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να αναγνωρίζω τα λάθη μου, για να μην τα επαναλάβω».
Σχετικά με την 11άδα, ο Αγουέρο ενώ είχε σίγουρη θέση, απ’ ό,τι φαίνεται μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στη χθεσινή προπόνηση. Τη θέση του εκτός απροόπτου θα πάρει ο Παστόρε, με τον Ρίκι Αλβαρες να ξεκινά στην τριάδα του κέντρου και τον Κλεμέντε Ροντρίγκες στο αριστερό άκρο της άμυνας.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Ρομέρο – Σαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Μπουρδίσο, Κλ. Ροντρίγκες – Γκάγκο, Μασεράνο, Ρ. Αλβαρες – Μέσι, Ιγουαΐν, Παστόρε.
ΒΟΛΙΒΙΑ (Νο. 115): Φάνηκαν από νωρίς οι αδυναμίες της και ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αποφύγει και αυτή τη φορά ρόλο κομπάρσου στον όμιλο. Και αν η ήττα της πρεμιέρας στο Μοντεβιδέο μπορεί να κριθεί ως φυσιολογική, αυτή που ακολούθησε στη Λα Παζ από την Κολομβία (1-2) και μάλιστα με γκολ στις καθυστερήσεις ήταν αυτή που πραγματικά πόνεσε. Αλλωστε τη μοναδική φορά που προκρίθηκε ποτέ σε Μουντιάλ (το 1994) δεν είχε χάσει κανένα βαθμό στο υψόμετρο και τώρα έχει απολέσει ήδη τρεις.

«Εχουμε την υποχρέωση να αναπληρώσουμε τους χαμένους βαθμούς στα δύο εκτός έδρας ματς που ακολουθούν», δηλώνει ο τεχνικός Γκουστάβο Κιντέρος, που δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος με την εμφάνιση κόντρα στην Κολομβία, όπου συμπλήρωσε 13 ματς χωρίς νίκη στον πάγκο της «βέρντε» σε σύνολο επίσημων και φιλικών αγώνων.

Βέβαια μπορεί η Βολιβία να παραμένει χωρίς νίκη για συνολικά 16 ματς (πάνω από δύο χρόνια, από ένα αδιάφορο 2-1 επί της Βραζιλίας για τα προκριματικά του προηγούμενου Μουντιάλ) και να θεωρείται δικαίως η πιο αδύναμη ομάδα της συγκεκριμένης ζώνης, παρ’ ολ’ αυτά δεν λείπει η αισιοδοξία πριν την αναμέτρηση στο Μπουένος Αϊρες και πηγή έμπνευσης αποτελεί το 1-1 που απέσπασε από την «αλμπισελέστε» στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα.

Ετσι κι αλλιώς, ακόμα κι ένας βαθμός σήμερα θα αποτελέσει τεράστιο μπόνους. «Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πολύ μεγάλες και μόνο τρόπος να τις καλύψουμε είναι να δουλέψουμε πολύ και να μην έχουμε φόβο», τονίζει ο Κιντέρος, που πήρε 24 παίκτες μαζί του από τους 29 που είχε καλέσει αρχικά.

Μαζί ταξίδεψε και ο αρχηγός/στόπερ Ράλντες (Κολόν), αλλά δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω τιμωρίας και υπολογίζεται για το επόμενο ματς της Τρίτης κόντρα στη Βενεζουέλα (πάλι εκτός). Αναγκαστική απώλεια και αυτή του επιθετικού Καμπρέρα (Ντεπ. Τολίμα), που χτύπησε στο τελευταία ματς της ομάδας του, ενώ για λόγους τακτικής κόπηκαν ο αμυντικός Χ. Σάντσες, οι μέσοι Μπάρμπα, Α. Σάντσες και ο επιθετικός Γεσερότε.

Από αυτούς που είναι στην αποστολή υπάρχουν πέντε που έχουν κληθεί για πρώτη φορά (Ανιες, Χιμένες, Σεγκόβια, Λιέντο, Μελεάν), αλλά χωρίς να υπολογίζονται για «ενδεκαδάτοι». Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει ο συνήθως βασικός επιθετικός Μάρτινς (Σαχτάρ), καθώς ενσωματώθηκε τελευταίος στις προπονήσεις και ίσως προφυλαχτεί για το ματς με τη Βενεζουέλα.

Ο Κιντέρος δεν έχει αποκαλύψει τις σκέψεις του, αλλά το πιθανότερο είναι να ακολουθήσει μία συντηρητική τακτική, όπως αυτή που απέδωσε καρπούς στο ματς του Κόπα Αμέρικα. «Θα είναι πολύ επικίνδυνο να προσπαθήσουμε να επιτεθούμε στην Αργεντινή», είπε ο τεχνικός, εκδηλώνοντας την πρόθεση να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το άγχος που θα δημιουργηθεί στην Αργεντινή όσο περνούν τα λεπτά χωρίς να σκοράρουν.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Αρίας – Βάργκας, Μέντες, Ριβέρο, Γκουτιέρες – Ρόχας, Ρόμπλες, Φλόρες, Καρντόσο – Εσκομπάρ, Ανταβερίς.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Σέρχιο Ρομέρο (Σαμπντόρια), Μαριάνο Αντούχαρ (Κατάνια).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Νικολάς Μπουρδίσο (Ρόμα), Μαρτίν Ντεμικέλις (Μάλαγα), Φεδερίκο Φερνάντες (Νάπολι), Λουσιάνο Μονσόν (Νις), Πάμπλο Σαμπαλέτα (Μάν. Σίτι), Μάρκος Ρόχο (Σπαρτάκ Μ.), Κλεμέντε Ροντρίγκες (Μπόκα), Λεάντρο Ντεσάμπατο (Εστουδιάντες).

ΜΕΣΟΙ: Χοσέ Σόσα (Μέταλιστ), Χαβιέρ Παστόρε (Παρί Σ.Ζ.), Νικολάς Γκαϊτάν (Μπενφίκα), Πάμπλο Γινιασιού (Ιντερνασιονάλ), Χαβιέρ Μασεράνο (Μπαρτσελόνα), Φερνάντο Γκάγκο (Ρόμα), Ρίκι Αλβαρες (Ιντερ), Ροντρίγκο Μπράνια (Εστουδιάντες).
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Γκονσάλο Ιγουαΐν (Ρεάλ), Εσεκιέλ Λαβέτσι (Νάπολι), Σέρχιο Αγουέρο (Μάν. Σίτι), Χερμάν Ντένις (Αταλάντα).
ΒΟΛΙΒΙΑ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ:
Κάρλος Αρίας (Κόρδοβα), Σέρχιο Γκαλάρσα (Μπλούμινγκ), Ντανιέλ Βάκα (Δε Στρόνγκεστ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κρίστιαν Βάργκας (Σαν Χοσέ), Οσκαρ Ανιες (Ουνιβερσιτάριο), Λουίς Μέντες (Δε Στρόνγκεστ), Εντεμίρ Ροντρίγκες (Μπολίβαρ), Λουίς Γκουτιέρες (Ορ. Πετρολέρο), Ρόναλντ Ριβέρο (Σέντζεν)

ΜΕΣΟΙ: Αντρές Χιμένες (Γκουαμπιρά), Χοσέ Λουίς Τσάβες (Μπλούμινγκ), Ρόναλντ Σεγκόβια (Αουρόρα), Χάιμε Ρόμπλες (Αουρόρα), Λουίς Λιέντο (Ουνιβερσιτάριο), Βάλτερ Φλόρες (Μπολίβαρ), Αλεχάντρο Μελεάν (Ορ. Πετρολέρο), Ρούντι Καρντόσο (Μπολίβαρ), Εντιβάλντο Ρόχας (Ναβάλ), Γιασμάνι Κάμπος (Μπολίβαρ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Χουάν Κάρλος Αρσε (Ορ. Πετρολέρο), Πάμπλο Εσκομπάρ (Δε Στρόνγκεστ), Αουγούστο Ανταβερίς (Αουρόρα), Μαρσέλο Μάρτινς (Σαχτάρ).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.