Greece super league.


ΑΡΗΣ - ΞΑΝΘΗ

*** Ανεβαίνει η απόδοση του άσου, που έφτασε το 1,85. Στο 3,15 η ισοπαλία, 4,30 το διπλό.


*** Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)


*** Κατάμεστο το «Κλεάνθης Βικελίδης»


ΑΡΗΣ: Επιστροφή στην αγωνιστική δράση ύστερα από τρεις εβδομάδες. Κακό το ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα, όπου έχει μόλις ένα βαθμό χωρίς να έχει βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Απογοήτευσε τον κόσμο του στην εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο με 1-0, φανερά τα κρούσματα αγωνιστικής απειθαρχίας, που κορυφώθηκαν με την αποβολή του Σουλτάνι (2/0), που τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών. Μεγάλος άτυχος ο Σηφάκης (2/0), που χειρουργήθηκε στο γόνατο και θα λείψει πέντε μήνες. Εκτός και ο Τσέζαρεκ (1/0), έτοιμοι ο Γκαρσία, που επιστρέφει σε αποστολή του Αρη ύστερα από 16 μήνες, και ο Πορτίγια.

Η διοίκηση πραγματοποίησε την υπέρβαση στο μπάτζετ και απέκτησε τους Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ούμπιντες, Ακόστα, που αποδεσμεύτηκαν από τον Ολυμπιακό Βόλου και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Ο Γιακούποβιτς μάχεται με τον Βελλίδη για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Ούμπιντες θα πάρει τη θέση στο δεξιό άκρο της μεσαίας γραμμής.

«Είναι αλήθεια πως δεν πραγματοποιήσαμε καλό ξεκίνημα, όμως το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα στην αρχή της διαδρομής. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, που έχει βρει ρυθμό, όμως εμείς είμαστε ο Αρης και αν παίξουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες τότε πιστεύω πως θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πλέον και με τους τέσσερις παίκτες που ήρθαν, αποκτούμε ακόμα περισσότερες λύσεις» τόνισε ο Σάκης Τσιώλης.


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-1-4-1): Βελλίδης - Νέτο, Ντίκο, Λαζαρίδης, Μίσελ - Πρίττας - Ούμπιντες, Καστίγιο, Φατί, Καπετάνος - Γιάκομπ


ΞΑΝΘΗ: «Ηταν το πιο εύκολο παιχνίδι μας, ο ΟΦΗ δεν μπορεί να συγκριθεί ποιοτικά με τους προηγούμενους αντιπάλους μας» ήταν το συμπέρασμα του Σουάνη ύστερα από την πρώτη νίκη της ακριτικής ομάδας με 3-1. Αν κι επιβαρημένη από τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια, κατέδειξε την ανωτερότητά της κι έφτασε στο τρίποντο, με το οποίο άνθισε το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων της. Ανοιξε η όρεξη από τις καλές εμφανίσεις με τους παίκτες να κάνουν λόγο για είσοδο στην πρώτη πεντάδα.

Ομως το καλό κλίμα απόρροια της καλής εμφάνισης και της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα ήρθε να χαλάσει η σωρεία προβλημάτων που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες. Τα δυσάρεστα ήρθαν από τον πολύπειρο Βάλλα (4/0), που έπαθε κάταγμα στον αγκώνα και θα λείψει αρκετό καιρό. Στο απουσιολόγιο προστέθηκε και το όνομα του Βασιλακάκη (4/1), που είχε πραγματοποιήσει δυναμικό ξεκίνημα. Ανέτοιμοι με μόλις μία προπόνηση στα πόδια τους είναι ο Ντάνι (3/0) και ο Στάσιακ (2/1), που όμως συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Απών θα είναι και ο Φλίσκας, που ακόμα δεν έχει παίξει στο πρωτάθλημα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν χάνει την αισιοδοξία του και προσδοκά στο θετικό αποτέλεσμα ποντάροντας στην καλή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του. Οδηγός της ακριτικής ομάδας θα είναι ο περσινός αγώνας στο ίδιο γήπεδο, όταν απέδρασε νικηφόρα με δύο γκολ του Σουάνη.


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Βιβιανί - Μπέρτος, Κομεσίδης, Σταθάκης, Εντιμάρ - Ντίκα, Μάρα - Μαρσελίνιο, Πόι, Σουάνης - Μαρκόφσκι .Δεν είναι τόσο εύκολος ο άσσος.Θα απέχω απο το συγκεκριμένο.




ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ

*** Σαφέστατο φαβορί ο ΠΑΣ με τον άσο στο 1,65, στο 3,35 η ισοπαλία και στο 5,30 το διπλό.


*** Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Στο εντυπωσιακό πρώτο σαρανταπεντάλεπτο έμεινε όρθιος στο Αγρίνιο, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με ανύπαρκτο πέναλτι. Εχασε ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, όμως δεν μένει ικανοποιημένος από το τελικό 2-2 από τη στιγμή που μία ώρα έπαιξε με αριθμητικό πλεονέκτημα.

«Δυστυχώς τα ανθρώπινα λάθη εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζονται» ήταν το δηκτικό σχόλιο του Γιώργου Χριστοβασίλη. «Αποδείξαμε πως δικαιούμαστε μια θέση στη Σουπερλίγκα, στόχος μας είναι να μη γίνουμε ομάδα ασανσέρ. Ομως δεν θα έχουμε καταφέρει τίποτα αν δεν νικήσουμε την Κέρκυρα» αποτίμησε ο Στεφάν Ντεμόλ δίνοντας και το σύνθημα για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τους Φαίακες.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν την Παρασκευή όταν η πειθαρχική επιτροπή της Σουπερλίγκα αθώωσε τον ΠΑΣ και τον Γιώργο Χριστοβασίλη για την εμπλοκή στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. «Είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη κι επιβεβαιώθηκα. Το όνομά μου ανακατεύτηκε εν αγνοία μου και βρέθηκα κατηγορούμενος σε μια υπόθεση, που κατ’ επανάληψη ζημίωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα» ήταν η τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Στα αγωνιστικά παραμένει εκτός ο βασικός γκολκίπερ Φεγκρούς (2/0), τελικά δεν τα κατάφερε ο Βάντερσον (2/0), που έμεινε εκτός αποστολής. Λύθηκε το συμβόλαιο του Παραγουανού στόπερ Χουντ με τη διοίκηση να κινείται για την απόκτηση του νεαρούς διεθνούς στόπερ Κατσικά, μόλις απελευθερωθεί από τον Ηρακλή.


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Κηπουρός - Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Λίλα - Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου - Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα - Μπακαγιόκο


ΚΕΡΚΥΡΑ: Νέα απογοητευτική εμφάνιση και τρίτη εντός έδρας ήττα (0-3) σε ισάριθμους αγώνες. Ο Πανιώνιος πέρασε σαν σίφουνας, οι φίλαθλοί της επέδειξαν ανωτερότητα χειροκροτώντας τους αντιπάλους, παράλληλα αποδοκίμασαν παίκτες και τεχνική ηγεσία.

«Η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ και αυτό μπορεί να προκληθεί με την απομάκρυνση του προπονητή» απολογήθηκε ο Μπάντοβιτς, που υπέβαλε την παραίτησή του. Η διοίκηση δεν την αποδέχθηκε, όμως φρόντισε να θέσει άπαντες προ των ευθυνών τους.

Κομβικό πλέον το παιχνίδια στα Γιάννινα, η Κέρκυρα έχει μόλις ένα βαθμό, νέο αποτυχημένο αποτέλεσμα θα δρομολογήσει εξελίξεις με πλέον πιθανότερη την απομάκρυνση του νεαρού τεχνικού από τον πάγκο.

Λείπουν μόνον οι μακροχρόνια τραυματίες (Παρασκευαΐδης, Τσίγκας, Χάμπερ, Μπουκουβάλας), εκτός αποστολής έμεινε και ο Γραμμόζης. Στα μεταγραφικά, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Ηλιάδη, που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή.

«Στο σημείο που έχουμε φτάσει κάθε αγώνας είναι πολύ σημαντικός. Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες ήττες, οπότε εύκολα μπορούμε να αναλογιστούμε τη σημασία του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μια ομάδα που στηρίζεται στην πανίσχυρη έδρα του. Θέλουμε πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα» δήλωσε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. «Νομίζω πως στην παρούσα φάση το πρόβλημα της Κέρκυρας είναι καθαρά ψυχολογικό, ούτε απροπόνητοι είμαστε, ούτε κακοί παίκτες» ήταν το συμπέρασμα του Μπάρκογλου για το κακό ξεκίνημα της ομάδας του.


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Γκαλίνοβιτς - Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς, Βέντσελ, Κοντοδήμος - Λαμπρόπουλος, Οσμαν, Χαμπλ - Καλαντζής, Μαζνόφ, Ιωάννου

Σε ανοδική πορεία ο ΠΑΣ Γιάννινα, που μπροστά του έχει ένα από τα παιχνίδια που σηματοδοτούν παραμονή. Σε κακά χάλια η Κέρκυρα, φαινομενική η συσπείρωση μετά την πρόσκαιρη παραμονή του Μπάντοβιτς. .... 1 .....


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ


*** Ελαφρύ φαβορί την ΑΕΚ δίνουν οι μπουκ με το διπλό στο 2,45. Ο άσος στο 2,80, το Χ στο 3,15.


*** Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)


***Κάκιστες οι σχέσεις των δύο ομάδων, ο Πανιώνιος έχει καταθέσει αίτηση πτώχευσης της ΑΕΚ λόγω της ληξιπρόθεσμης οφειλής για τη μεταγραφή του Μάκου.


*** Δύσκολη ημέρα για τον Κοντοέ, που βρέθηκε στο επίκεντρο των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου μετά τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Εξω τα πάει καλά, μέσα είναι που υστερεί. Δεύτερη νίκη εκτός έδρας, θριάμβευσε στην Κέρκυρα με 3-0, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εστογιανόφ που έδωσε τρεις ασίστ σε Κούτσι (2), Γουνδουλάκη. «Ο Εστογιανόφ συνιστά πολυτέλεια όχι μόνο για τον Πανιώνιο, αλλά και για ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα» ήταν το κολακευτικό σχόλιο του Τάκη Λεμονή, που έδωσε το σύνθημα για αξιοποίηση της έδρας, εκεί όπου ο Πανιώνιος δεν έχει κερδίσει φέτος (0-1-1).

Εξέτισε ο Ριέρα (1/1), ο Κβιρκβέλια (2/0) ξεπέρασε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τη θλάση και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Λείπουν καιρό Μάχο, Δρόσος. Αποκτήθηκαν Σκέμπρι, Ρόκας και Αυλωνίτης, που απελευθερώθηκαν από Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα.

Ο Λεμονής αποχώρησε από την προπόνηση της Τρίτης προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο Βασίλη Τσάγαλο και να παραπονεθεί για τις πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές. Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τη διοικητική δέσμευση πως μόλις εισρεύσουν χρήματα οι πρώτοι που θα πληρωθούν θα είναι τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

«Αυτό που πάντα υπολογίζω στις μεγάλες ομάδες είναι ο πληγωμένος εγωισμός τους. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει στην ΑΕΚ, που προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες με όλα όσα ακολούθησαν. Παρά τα σκαμπανεβάσματα διαθέτει ορισμένους παίκτες με πολύ μεγάλη προσωπικότητα, που με μια ενέργειά τους σε ολόκληρο το παιχνίδι, μπορούν να αλλάξουν την έκβασή του» έσπευσε να αναδείξει τις δυσκολίες του αγώνα ο Λεμονής.


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Ελευθερόπουλος - Γιόνσον, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Ρόκας - Κουμορτζί, Ομο - Εστογιανόφ, Ριέρα, Γουνδουλάκης - Κούτσι


ΑΕΚ: Η εντός έδρας ήττα της Πέμπτης από τη Στουρμ Γκρατς σηματοδότησε εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας. Αν υπήρχαν χρήματα, ο Χιμένεθ θα είχε αποτελέσει ήδη παρελθόν, τώρα πρυτάνευσε η άποψη να του δοθεί η τελευταία ευκαιρία στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης. Οχι πως αν η ΑΕΚ κερδίσει θα εδραιωθεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, απλά θα αγοράσει χρόνο.

Ο ίδιος νιώθει προσβεβλημένος από την προσπάθεια της διοίκησης να τον στοχοποιήσει και αρνείται να παραιτηθεί εμμένοντας και στο ισχυρό συμβόλαιό του. Ο Αδαμίδης από την άλλη αδυνατεί να τον απολύσει, οπότε έχει ξεκινήσει ένα παιχνίδι τακτικής. Ηδη έχουν εντατικοποιηθεί οι ενέργειες για τη διάδοχη κατάσταση με τον Νίκο Κωστένογλου να είναι έτοιμος να διαβεί το κατώφλι και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Πάντως ο Ισπανός προπονητής εξακολουθεί να πιστεύει πως μπορεί ακόμα να αναστρέψει το άσχημο κλίμα με απαραίτητη προϋπόθεση να φύγει νικητής σήμερα. «Εχω συναίσθηση της κατάστασης, όμως η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους και όλα. Πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε ώστε να προετοιμαστούμε με ηρεμία εν όψει του Ολυμπιακού» ήταν η προτροπή του προς τους παίκτες.

Η ΑΕΚ προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, το 3-0 της Κυριακής στην Τούμπα όπου ήταν απογοητευτική και το 1-2 του ΟΑΚΑ την Πέμπτη από τη Στουρμ Γκρατς στη δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, όπου πλήρωσε την αποβολή του Δέλλα κι ενώ δεν είχε κινδυνεύσει ούτε μία φορά.

Στο πολύ μεγάλης κρισιμότητας σημερινό παιχνίδι, στους ήδη γνωστούς απόντες Καφέ, Κωνσταντόπουλο, Γεωργέα, προστέθηκε και ο τραυματίας Δέλλας (2/0), εκτός έμεινε και ο Κλωναρίδης (2/1). Ετοιμος ο Γκέντσογλου (2/0), ενώ σε σύγκριση με τον αγώνα της Πέμπτης επιστρέφει ο Μάκος (3/1).


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Αραμπατζής - Κοντοές, Μανωλάς, Κάλα, Καράμπελας - Βάργκας, Μάκος - Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος, Κάρλος - Μπέλεκ  GOAL-GOAL και OVER 2.5 GOALS.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ


*** Οι μπουκ βλέπουν μεγάλο φαβορί τον Ολυμπιακό με τον άσο στο 1,70, 3,40 το Χ και 4,70 το διπλό.


*** Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου). Ο ορισμός του δυσαρέστησε και τις δύο ομάδες...


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο Λονδίνο την Τετάρτη κόντρα στην Αρσεναλ, όμως τελικά δεν μπόρεσε να αποκομίσει το παραμικρό όφελος. Πλήρωσε το κακό πρώτο εικοσάλεπτο και γνώρισε την ήττα με 2-1, δεύτερη στον όμιλο. Παρήγορο πως η Ντόρτμουντ έχασε στη Μασσαλία, οπότε η διαφορά από την τρίτη θέση είναι μόλις ένας βαθμός.

Αμεση στροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις και το μεγάλο ντέρμπι με τον φιλόδοξο ΠΑΟΚ, από το οποίο θα λείψουν οι γνωστοί απόντες Φετφατζίδης, Μανιάτης, Γέστε. Ο Ισπανός εν αγνοία του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού μετέβη στη γενέτειρά του, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. «Προέχει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, θα ασχοληθούμε τη Δευτέρα με τον Γέστε» τονίστηκε από κύκλους της διοίκησης. Τελευταία απώλεια ο άρρωστος Αβ. Παπαδόπουλος (2/0), ο οποίος μάλιστα δεν είχε αγωνιστεί ούτε λεπτό στο «Εμιρατς».

Ο Βαλβέρδε θα φρεσκάρει την ενδεκάδα πραγματοποιώντας αλλαγές, όχι όμως και στη θέση του τερματοφύλακα όπου θα παραμείνει ο Κοστάντζο. Χρηματικό πρόστιμο, που θα μεταφραστεί σε τραπέζι, περιμένει τον Μιραλάς, ο οποίος δεν έκρυψε τον έντονο εκνευρισμό του τη στιγμή της αντικατάστασής του στον αγώνα με την Αρσεναλ. Απολογήθηκε στον προπονητή του και τους συμπαίκτες του και το θέμα θεωρείται λήξαν.

«Είναι το πρώτο ντέρμπι της φετινής περιόδου. Θέλουμε από τους φιλάθλους μας να δημιουργήσουν την πολύ ωραία ατμόσφαιρα, που μας έχουν συνηθίσει, όμως ταυτόχρονα θα πρέπει να δείξουν και σεβασμό στον αντίπαλο. Θέλουμε το παιχνίδι να έχει υψηλό ρυθμό, για αυτό δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να υπάρχουν διακοπές» νουθέτησε τους οπαδούς της ομάδας του ο Βαλβέρδε.


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-1-1): Κοστάντζο - Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Μαρκάνο - Αμπντούν, Ορμπάιθ, Φέισα, Φουστέρ - Ιμπαγάσα - Μιραλάς


ΠΑΟΚ: Πειστική εμφάνιση στο Καζάν, έμεινε όρθιος παίρνοντας την ισοπαλία με 2-2 από την ανώτερη Ρούμπιν και διατήρησε αμείωτες τις ελπίδες του για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι φανερή η αυτοπεποίθηση που διακρίνει τους παίκτες του, όμως ακόμα πιο εμφανής είναι η επίδραση του Λάζλο Μπόλονι στον φετινό ΠΑΟΚ.

Ομως το σπουδαίο αποτέλεσμα και η καλή απόδοση είχαν το κόστος τους και αυτό αφού Κοντρέρας (3/0), Αρίας (3/0) αποχώρησαν τραυματίες και η συμμετοχή τους αποκλείστηκε από το σημερινό ντέρμπι.

«Είναι πολύ νωρίς ώστε να πούμε πως κρίνεται κάτι στο πρωτάθλημα. Παρ’ όλα αυτά γνωρίζουμε πως αν κερδίσουμε, θα τονωθεί πάρα πολύ η ψυχολογία μας» τόνισε ο βοηθός του Ρουμάνου τεχνικού Ζοακίμ Πρέτο.

Προέρχεται από την επιβλητική εμφάνιση και την άνετη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου είχε καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο (3-0), στο δεύτερο έριξε το ρυθμό προβαίνοντας και σε συντήρηση δυνάμεων.

«Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Νομίζω πως φέτος όλοι βλέπουν πως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός και ικανός να φτάσει στους στόχους που έχει θέσει» οριοθέτησε ο Φωτάκης, με τον Λάζλο Μπόλονι να υπερακοντίζει όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Δεν πήρε στη Ρωσία τους Σαλπιγγίδη, Πάμπλο Γκαρσία προκειμένου να τους δώσει πολύτιμες ανάσες και να τους έχει φρέσκους στο «Καραϊσκάκης».


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Κρέσιτς - Ετο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο - Μπαλάφας, Γκαρσία - Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Βιεϊρίνια - Αθανασιάδης

Πανίσχυρος ο Ολυμπιακός στο «Καραϊσκάκης», όμως ποιος μπορεί να παραγνωρίσει τη δυναμική του φετινού ΠΑΟΚ. Πολύ περισσότερο όταν στο πρόσφατο παρελθόν έχει αποδείξει πως δεν επηρεάζεται στη συγκεκριμένη έδρα (δύο νίκες το 2010, ισοπαλία πέρυσι στον προημιτελικό του κυπέλλου). Ντέρμπι με τα όλα του, οι δύο ομάδες προέρχονται από ευρωπαϊκούς αγώνες, αποθαρρυντικό το 1,70 του άσου.

Επιλογές το GOAL-GOAL και το OVER 2.5 GOALS.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.