Για να δούμε και σήμερα.


ΧΕΪΣ & ΓΙΝΤΙΝΓΚ – ΡΕΞΑΜ
***Πτωτικές τάσεις το διπλό, που από 1,95, είναι στο 1,90. Στο 3,80 ο άσος.
ΧΕΪΣ: Μοιράστηκε δίκαια τους βαθμούς στο 1-1 με την Τέλφορντ. Αμφίρροπο παιχνίδι, με τη Χέις όμως να είναι φλύαρη στο πρώτο μέρος και να μένει πίσω στο σκορ στο 38’. Στην επανάληψη όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε, πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85’.
«Είμαστε μια νέα ομάδα αλλά όσο περνάει ο καιρός είμαστε καλύτεροι. Αν δείξουμε συνέπεια, τότε μπορούμε να ανεβούμε αρκετά στο βαθμολογικό πίνακα. Η Ρέξαμ είναι μία από τις δυνατότερες ομάδες στην κατηγορία. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα έρθει εδώ και θα τα δώσει όλα για τη νίκη, ώστε να επιστρέψει στην κορυφή. Είμαστε προετοιμασμένοι γι’αυτό και δεν φοβόμαστε. Εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Μας θεωρούν αουτσάιντερ, έτσι το άγχος είναι με τη Ρέξαμ» δηλώνει ο Μπασίρ
Τραυματίστηκαν στο ματς με την Τέλφορντ, αλλά ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και υπολογίζονται ο μπακ Αρτζεντ (9/0) και ο ρολίστας αμυντικός Φρανκς (3/0). Εχασε τα τελευταία ματς, αλλά τώρα υπολογίζεται ο βασικός κίπερ Αρνολντ (11/0).
Λείπει εδώ κι ένα μήνα και θα περάσει από τεστ ετοιμότητας ο στόπερ Ούτζα (4/0). Εκτός ένας - δύο μακροχρόνιοι. Ο Γάλλος μέσος Μαρσό που αποκτήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, δεν έχει κάνει ντεμπούτο, επειδή έχει μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση. Υπάρχει μάλιστα περίπτωση να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
ΡΕΞΑΜ: Πήρε μεγάλο διπλό με 4-1 κόντρα στην Γκέιτσχεντ. Ονειρικό ξεκίνημα για τη Ρέξαμ που βρήκε δίχτυα στο 4’ και μέχρι το ημίχρονο είχε τον έλεγχο, χωρίς όμως να δημιουργεί ευκαιρίες. Στην επανάληψη μπήκε δυνατά, σκόραρε δύο φορές (49’, 59’ αυτογκόλ) και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Παρά τη μείωση στο 62’, η Ρέξαμ ξαναβρήκε δίχτυα με πέναλτι στο 78’.
Αυτή η νίκη ήταν η τρίτη σε τέσσερα ματς για τον υπηρεσιακό μάνατζερ κι έμπειρο φορ Μορέλ (13/4), ο οποίος θέλει να μονιμοποιηθεί και παρότι αρκετοί πιο έμπειροι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, έχει καλή τύχη. Μάλιστα η διοίκηση και συγκεκριμένα το τραστ των οπαδών που πήρε τα ηνία του συλλόγου, είπε στον Μορέλ να συνεχίσει να είναι προπονητής της Ρέξαμ, μέχρι τέλη Οκτώβρη.
«Είμαι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Ολοι στη διοίκηση συμφώνησαν γι’αυτό και αυτό με κάνει περήφανο. Μέχρι στιγμής τα έχω πάει καλά και πιστεύω πως μπορώ να συνεχίσω. Δεν έχω κάνει ακόμα αίτηση να μονιμοποιηθώ, επειδή είχαμε πολλά παιχνίδια και ήμουν συγκεντρωμένος μόνο σε αυτά. Μετά το ματς με τη Χέις, έχουμε μία εβδομάδα κενό κι έτσι μου δίνεται η ευκαιρία να συνομιλήσω με κάποιους ανθρώπους. Απολαμβάνω αυτό που κάνω τώρα και θα ήθελα να συνεχίσω» δηλώνει ο Μορέλ, ο οποίος μίλησε και για το ματς με τη Χέις: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως κάθε παιχνίδι σε αυτή την κατηγορία. Με την Γκέιτσχεντ μπορεί να κερδίσαμε με μεγάλο σκορ αλλά αυτό δεν πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Μετά τη λήξη του αγώνα, όταν μίλησα με τους συμπαίκτες μου, είπαμε πως κάθε παιχνίδι ξεκινάει στο 0-0 και θα πρέπει να παίξουμε με σωστό τρόπο και να πάνε όλα όπως τα θέλουμε. Ετσι θα πρέπει να κάνουμε και με τη Χέις που είναι μίια ομάδα που δίνει έμφαση στην άμυνα και παίζει σωστά».

Εκτός ο βασικός κίπερ Μάξουελ (8/0), ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική Ουαλίας Κ-21. Εχασε το ματς με την Γκέιτσχεντ και παραμένει εκτός σημαντικός στόπερ Γουέστγουντ (4/0), ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε από τραυματισμό. Εκτός και ο ποιοτικός χαφ Φάουλερ (12/2), που έχασε τα δύο τελευταία.
Εξέτισαν μία αγωνιστική κι επιστρέφουν ο γκολτζής φορ Σπέιτ (13/6) και ο καλός εξτρέμ Τόλι (11/3). ... 2 ...


ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ
***Ελαφρά άνοδος στο 2,33 για τη Γουαδαλαχάρα (από 2,30), ελαφρά πτώση στο 2,95 (από 3,00) στη Χέρκουλες, στο 3,10 το Χ.
***Η Γουαδαλαχάρα έχει 4/6 «2-3 γκολ» και 2/6 «4-6 γκολ». Εχει σκοράρει σε όλα πλην του τελευταίου. Η Χέρκουλες έχει τρία «0-1 γκολ» και τρία «2-3 γκολ». Εχει σκοράρει σε όλα πλην ενός.
ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ: Με οδυνηρό τρόπο εγκατέλειψε την κορυφή και παράλληλα γνώρισε την πρώτη φετινή της ήττα, στο 4-0 από τη Λα Κορούνια. Στο πρώτο τέταρτο ήταν πίσω στο σκορ με 3-0 κι ενώ είχε δοκάρι στο 1-0. Κακή συνολικά στο πρώτο μέρος, τρεις αλλαγές έκανε στην ανάπαυλα ο Κάρλος Τεράθας που είχε παρατάξει… φιλόδοξο σχήμα στο «Ριαθόρ». Πήρε μπάλα στην επανάληψη, όμως όχι μόνο δεν απείλησε πολύ, αλλά δέχτηκε και το τέταρτο στο 80΄.
«Ολα κρίθηκαν στο πρώτο 15λεπτο, όπου κι εμείς είχαμε τις πιθανότητες μας. Χάσαμε από τις αντεπιθέσεις. Το θετικό είναι πως έφυγε η πίεση του να είσαι αήττητος», σχολίασε ο Κάρλος Τεράθας. Σήμερα, νέο μεγάλο τεστ για την Ντεπορτίβο κόντρα σε μια ακόμη διεκδικήτρια της ανόδου. «Η Χέρκουλες θα έρθει για το γκολ και το τρίποντο. Είναι διαφορετική από τη Λα Κορούνια, ξέρει να υποφέρει και να προσαρμόζεται στο παιχνίδι», τόνισε ο Βάσκος τεχνικός.
Αγωνιστικά για τους Μαντσέγος που αμύνονται ψηλά τελικά «κόπηκε» ως ανέτοιμος παρότι επέστρεψε στις προπονήσεις ο βασικότατος φορ Αριάγα (4/0). Στην ποιότητα και την καλή χημεία των Ανίμπαλ, Ερνέστο θα βασιστούν μπροστά, με τον Σκωτσέζο Χάρπερ στη θέση του φουνταριστού.
ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ: Δίχως να… κάνει και πάρα πολλά πήρε τη νίκη 1-0 επί της Αλκορκόν, με συνέπεια να ανέβει για πρώτη φορά φέτος στις θέσεις της απευθείας ανόδου μέχρι τα χθεσινά παιχνίδια. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, 2-3 καλά σουτ και το γκολ στο 31’ στο πρώτο μέρος. Κλείστηκε στην επανάληψη, όπου απείλησε ελάχιστα και άντεξε στην κατοχή μπάλας και τις επίσης 2-3 φάσεις των Μαδριλένων χάρη στην καλή της άμυνα.
«Η ομάδα όταν πρέπει να παίξει, παίζει και όταν πρέπει να αμυνθεί, αμύνεται», υπερασπίστηκε τους παίκτες του ο Χουάν Κάρλος Μαντιά. Για το σημερινό ματς είπε: «Το πρώτο που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας είναι οι περιορισμένες διαστάσεις του γηπέδου. Η Γουαδαλαχάρα τις έχει συνηθίσει και είναι πολύ μαχητική. Θέλω να σκοτώσουμε το παιχνίδι, μπορούμε να παίξουμε καλύτερα απ’ ΄τι στα πρώτα 60 λεπτά με την Αλκορκόν».
Αγωνιστικά για τους σφιχτοδεμένους Αλικαντίνος, με την εθνική Κολομβίας βρίσκεται ο αναντικατάστατος χαφ Αμπέλ Αγκιλάρ (6/1). Τεστ της τελευταίας στιγμής θα περάσει ο βασικός στόπερ Μόρα (6/0), καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Το μικρό γήπεδο πιθανότατα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ να αναγκάσει τον Μαντιά να πάει σε πιο ευθύ παιχνίδι. Στην αρχική ενδεκάδα θα βάλει τον «καθαρό» φορ Αγάνθο, όπως και στο προηγούμενο ματς, με τρία χαφ, τους Τιάγκο, Ρίβας, Εσκάσι για να ελέγξει τη μεσαία γραμμή. ... 2 εως 3 goal ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.