Λίγοστές οι επιλογές για σήμερα.

ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ - ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ
***Φαβορί η φορμαρισμένη Βαλερένγκα στο 2,35 περίπου. Στο 2,85 – 2,90 ο άσος, στο 3,30 το Χ.
***Παιδί της Ενγκα ο προπονητής της Ααλεσουντ, Ρέκνταλ. Σαν παίχτης προπονητής το 2005 (την προηγούμενη χρονιά την είχε φέρει δεύτερη μετά τον υποβιβασμό του 2001) κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα της ομάδας του Οσλο. Ωστόσο οι σχέσεις του με την πρώην ομάδα του, αλλά και τον Αντρεσεν δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.
ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ: Εχοντας πάντα στο πίσω μέρους του μυαλού της τον τελικό κυπέλλου με την Μπραν στις 6 Νοεμβρίου υποδέχεται απόψε τη σούπερ φορμαρισμένη Βαλερένγκα σε ένα βαρύ πρόγραμμα τριών παιχνιδιών μέσα σε μία εβδομάδα (την Πέμπτη υποδέχεται τη Στάμπαεκ). Στόχος παραμένει να πάει έτοιμη στον τελικό κυπέλλου με την Μπραν στις 6 Νοεμβρίου, όπου θα διεκδικήσει εκτός των άλλων την έξοδό της στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μετά την παρθενική το 2009 (και πάλι τότε με κατάκτηση του κυπέλλου).
Ο αρχηγός, βασικό κεντρικός αμυντικός Αρνεφιορντ θέτει σαν μίνιμουμ στόχο τους 5 βαθμούς στα παιχνίδια με Ενγκα, Στάμπαεκ και Λίλεστρομ. «Η σεζόν μπορεί να τελειώσει ιδανικά για εμάς, με ένα καλό πλασάρισμα στην Τίπελιγκεν και με την κατάκτηση του κυπέλλου, που θα μας φέρει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ» δηλώνει. Στα ίδια μήκη κύματος κινείται και ο απόλυτος άρχων στο Ααλεσουντ, προπονητής Ρέκνταλ.
Στο πρωτάθλημα έρχεται από το ηρωϊκό 2-2 στο Λέκερνταλ κόντρα στην παρακμάζουσα, Ρόζενμποργκ. Μπορούσε και τη νίκη, δεχόμενη την ισοφάριση στο 85’ (1-2 μπροστά από το ημίχρονο).
Σήμερα έχει τιμωρημένο το βασικό αμυντικό χαφ Μόρισον (19/0) και τον υπολογίσιμο στόπερ Τόλας (13/0), αμφότεροι αντικαταστάσιμοι στο σχήμα της, με σημαντικότερη την απουσία του πρώτου. Επιστρέφει από τιμωρία ο εναλλακτικός πλάγιος επιθετικός Σίλινγκ Ούλσεν (15/3)
ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ: Σε φουλ φόρμα στο τέλος της σεζόν. Πέτυχε την έβδομη νίκη της στα τελευταία οκτώ ματς κερδίζοντας με 3-0 τη Βίκινγκ εντός έδρας το προηγούμενο Σάββατο. Αποτελεσματική βέβαια στις ευκαιρίες της σχεδόν αξιοποίησε το 75% κάνοντας γκολ τις 3 από τις 4.
Είναι χαρακτηριστικό πως από την 1/8 που ήρθε στο κλαμπ ο mvp επιθετικός της Στάμπαεκ Γκούναρσον, η Βαλερένγκα έχει γλυκάνει το παιχνίδι της, έχει αποκαταστήσει τη σχέση της με το γκολ και μετρά 23 βαθμούς σε 10 αγώνες (2,3 βαθμούς ανά αγώνα).
Σε μια εποχή, που η Μόλντε ολισθαίνει και οι Ρόζενμποργκ, Τρόμσο δείχνουν αδύναμες να την ακολουθήσουν, παίκτες και προπονητής θα πρέπει να χτυπούν τα κεφάλια τους στον τοίχο, που χρειάστηκαν ένα και κάτι γύρο για να πάρουν μπροστά. Σε κάθε περίπτωση έχει χρυσή ευκαιρία να πάρει τουλάχιστον τη δεύτερη θέση και να κερδίσει έναν προκριματικό γύρο στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ
Τιμωρημένοι ο σημαντικότατος κεντρικός χαφ Ογκούντε (23/6, 4 ασίστ) και οι δύο της δεξιοί μπακ Νόρντβικ (19/0) και ο Σουηδός Στουρ (14/3). Αναμένεται να κινηθεί ο αριστερός μπακ Ντος Σάντος από τα αριστερά στα δεξιά ή να καλύψει τη θέση ο νεαρός Σούλι. Καλή απουσία είναι και αυτή του 18χρονου εξτρέμ Νίλσεν (25/3, 1 ασίστ, 7 αλλ.) που βρίσκεται με την εθνική νέων της Νορβηγίας. Σε δύσκολες στιγμές – δημιουργικά – για την Ενγκα, βοήθησε την ομάδα του Αντρεσεν.
Γκούναρσον, Μπέρε μπροστά και Φέλα, Ζάγιτς στα χαφ τα επιθετικά όπλα της Βαλερένγκα για νίκη σήμερα στο Ααλεσουντ. ... 2 ...

ΓΚΟΥΜΠΙΟ – ΤΟΡΙΝΟ
***Στο 1,90 το διπλό της Τορίνο, η νίκη της γηπεδούχου Γκούμπιο μπορεί να βρεθεί και στο 4,80.

ΓΚΟΥΜΠΙΟ: Δεν τα κατάφερε ο Φάμπιο Πέκια και μετά την ήττα στο Κροτόνε (2-1) αποτέλεσε παρελθόν. Η διοίκηση τον περίμενε στην πρώτη ήττα και ακόμα δεν έχει καταλήξει στον αντικαταστάτη του, προχωρώντας στην υπηρεσιακή λύση του Τζίτζι Σιμόνι. Ο 72χρονος τεχνικός (στο… πολύ παρελθόν σε Ιντερ και Τορίνο) επιστρέφει σε πάγκο μετά από πέντε χρόνια και αφήνει προσωρινά το πόστο του τεχνικού συμβούλου στην ομάδα, ξεκαθάρισε όμως πως θα οδηγήσει την Γκούμπιο μόνο στο παιχνίδι κόντρα στην Τορίνο.
Η διοίκηση πάντως δεν έχει καταλήξει ακόμη στον νέο προπονητή, ακούστηκαν διάφορα ονόματα και πάλι (Γκουίντο Καρμπόνι, Σασά Καμπιλόνγκο κ.ά.), αλλά όπως τόνισε ο τεχνικός διευθυντής Πάολο Τζαμαριόλι, θα γίνει προσπάθεια ώστε να μεταπεισθεί ο Σιμόνι και να παραμείνει στο τιμόνι και μετά το παιχνίδι με την Τορίνο. Το θέμα είναι αν ο γηραιός Σιμόνι έχει τη διάθεση στα 72 του να ασχοληθεί ξανά ενεργά με την προπονητική, όμως αυτές οι τακτικές μάλλον δεν τιμούν τον νεόκοπο στη Serie B σύλλογο.
Ο Σιμόνι, που ήταν στα νιάτα του παίκτης της Τορίνο (64-67) και προπονητής της (1999-00), τόνισε εν όψει του… ντεμπούτου του: «Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου και δεν θα αισθανθώ τίποτα διαφορετικό από αυτά που αισθανόμουν και στο παρελθόν. Η Τορίνο είναι μεγάλη ομάδα, είναι η ομάδα της καρδιάς μου αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Στο παιχνίδι αυτό πρέπει να μην κάνουμε το παραμικρό λάθος, να είμαστε αποφασιστικοί και να τρέξουμε περισσότερο από αυτούς για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».
Τέθηκε νοκ-άουτ ο βασικός μέσος Λουναρντίνι (8/1), στη θέση του ο Σιμόνι αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον δυναμικό Μπόισφερ (6/0). Ο Σιμόνι αναμένεται να παρατάξει ένα φουλ αμυντικό σχήμα, προσθέτοντας ένα στόπερ ακόμα, τον Μπενεντέτι (8/0), ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Σταθερά έξω οι αμυντικοί Μοντεφούσκο (3/0), Μακαρόνε (1/0), ενώ στην επίθεση οι Μεντιτσίνο (10/2) και Ραγκάτζου (7/1) διεκδικούν μία θέση.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-1-2): Ντοναρούμα – Καράτσιολο, Κοταφάβα, Μπενεντέτι, Μπριγκάντι, Φαρίνα – Σαντρεάνι, Μπόισφερ, Ράτζιο Γκαριμπάλντι – Τσόφανι, Ραγκάτζου.
ΤΟΡΙΝΟ: Φέτος είναι πιο κυνική από ποτέ και με το γνωστό μινιμαλιστικό της τρόπο επικράτησε 1-0 της Γιούβε Στάμπια. Πέμπτη σερί νίκη για τους «γκρανάτα» και ξέφυγε στο +6 από την Πάντοβα, δημιουργώντας παράσταση ανόδου από πολύ νωρίς. Κόντρα στη Γιούβε Στάμπια αντιμετώπισε προβλήματα, δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες απέναντι σε μια οργανωμένη άμυνα, τη λύση έδωσε από στημένη φάση στο 79’ ο αρχηγός Μπιάνκι.
Στο Γκούμπιο πάει για το απόλυτο ρεκόρ των 6/6 εκτός έδρας νικών σε ξεκίνημα, καμία ομάδα στη Serie B δεν το έχει πετύχει μέχρι στιγμής, όμως ο Τζαμπιέρο Βεντούρα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: «Ο κίνδυνος να υποτιμηθεί ο αντίπαλος υπάρχει πάντα. Στην εβδομάδα που πέρασε δεν άκουσα κανένα μας να μιλάει για τη Γκούμπιο. Ολοι μιλούσαν για το παιχνίδι με τη Στάμπια, για την υποδοχή των οπαδών μας στο μεσοβδόμαδο φιλικό, για την επίσκεψή μας στο Μουσείο της Τορίνο, αλλά κανείς δε μίλησε για τη Γκούμπιο. Και είμαι ανήσυχος, γιατί για πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια δεν ξέρω τίποτα για τον αντίπαλο. Δεν γνωρίζω τη Γκούμπιο, το βέβαιο είναι ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τα πρωταθλήματα στη Serie B τα κερδίζεις με νίκες κόντρα στις… Γκούμπιο, όχι κόντρα στις Σαμπντόρια».
Σταθερά εκτός οι εξτρέμ Γκουμπέρτι (4/0), Σούτσιου (2/1), διαθέσιμοι οι χαφ Μπάσα (9/0), Βίβες (4/0) και ο εξτρέμ Στεβάνοβιτς (7/1), ξεπέρασαν κάποιους μικροτραυματισμούς. Στα της ενδεκάδας ο Βεντούρα έχει ένα-δύο διλήμματα, για το κέντρο της άμυνας ο Γκλικ (4/0) έχει το προβάδισμα έναντι του Ντι Τσέζαρε (6/0) ενώ στην επίθεση το αβαντάζ για τη θέση δίπλα στον Μπιάνκι έχει ο Σγκρίνια (8/3), αντί του Εμπάγκουα (8/2).
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-4): Κόπολα – Νταρμιάν, Γκλικ (Ντι Τσέζαρε), Ογκμπόνα, Παρίζι – Μπάσα, Ιόρι – Στεβάνοβιτς, Μπιάνκι, Σγκρίνια, Αντενούτσι. ... 2 ...

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΖΙΛ ΒΙΣΕΝΤΕ

*** Ακόμα και κάτω από 1,30 έχει πέσει ο άσος της Σπόρτινγκ (υπήρχε και στο 1,38). Πάνω από 9,00 το διπλό.

*** Προϊστορία: 11-2-1.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ:
Την Πέμπτη καθάρισε και τη Βασλούι για το Γιουρόπα με 2-0 κι έφτασε τις οκτώ σερί νίκες. Τρεις στον όμιλο του Γιουρόπα, όπου σχεδόν έχει προκριθεί, έχοντας αποκτήσει διαφορά επτά πόντων από τη δεύτερη θέση. Βοηθήθηκε από την αποβολή της αντιπάλου στο 38’ κι έφτασε χωρίς κόπο στη νίκη.

Την έβδομη σερί νίκη είχε αποτελέσει το ζόρικο 2-0 του κυπέλλου στην έδρα της Γ’ κατηγορίας Φαμαλικάο (με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και τον Ντομίνγκος να παρατάσσει καλή ενδεκάδα) και αυτό είναι το δεύτερο καλύτερο σερί της την τελευταία δεκαετία μετά από αυτό των δέκα νικών επί Πάουλο Μπέντο την περίοδο 2005/06.

«Τα επίπεδα αυτοπεποίθησης είναι ψηλά», έλεγε πριν το ματς της Πέμπτης ο Ντομίνγκος, ειδικά μετά το παλικαρίσιο 1-0 στην έδρα της Γκιμαράες, όπου τα «λιοντάρια» κατάφεραν με δέκα παίκτες από το 22’ να πάρουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και να είναι μειώσουν την απόσταση από την κορυφή.

Επιστρέφει ο στόπερ Ονιέβου (4/1), που έλειψε από το μεσοβδόμαδο λόγω τραυματισμού, αντίθετα μένει και σε δεύτερο εκτός ο στόπερ Ροντρίγκες (5/0), που δεν ανάρρωσε εγκαίρως. Συνεχίζουν να απέχουν ο χαφ Ιζμαΐλοφ (4/3, 1 βασικός) και ο εξτρέμ Γέφρεν (2/1). Επανέρχονται στα πλάνα ο μέσος Ελίας (4/1) και ο αριστερός μπακ Ινσούα (4/0), που δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν κόντρα στη Βασλούι, ο πρώτος επειδή είναι εκτός λίστας και ο δεύτερος λόγω τιμωρίας. Ο αμυντικός χαφ Ρινάουδο (6/0), που είχε αποβληθεί (πολύ αυστηρά) κόντρα στην Γκιμαράες, εξέτισε στο κύπελλο.

«Δεν θα κάνουμε πολλές αλλαγές στην ομάδα. Είχαμε αρκετό χρόνο να αναρρώσουμε, τα επίπεδα αυτοπεποίθησης είναι καλά και αυτό με κάνει να πιστεύω ότι οι παίκτες θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν, να κερδίσουν και να συνεχίζουν να ζουν στιγμές σαν αυτές που έχουμε ζήσει ως τώρα. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ και νιώθω ότι οι παίκτες το ευχαριστιούνται», είπε ο Ντομίνγκος.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Ρουί Πατρίσιο – Ζοάο Περέιρα, Ονιέβου, Πόλγκα, Ινσούα – Ελίας, Ρινάουδο, Σχάαρς – Καρίγιο, Φαν Βολφσβίνκελ, Καπέλ.

ΖΙΛ ΒΙΣΕΝΤΕ:
Θύμα έκπληξης στο κύπελλο, χάνοντας στην έδρα της πρωτοπόρου της Γ’ κατηγορίας Τορένσε με 1-0. Κακή εμφάνιση, δέχτηκε το γκολ στο 80’ και δεν είχε χρόνο να αντιδράσει. «Δεν ήμασταν καθόλου η ομάδα που θέλουμε», έκρινε ο Πάουλο Αλβες, που παραδέχτηκε ότι πολλοί παίκτες βρέθηκαν κάτω από τα στάνταρ τους και δεν αναζήτησε άλλοθι στις απουσίες.

Στο τελευταίο για το πρωτάθλημα δεν βρήκε ικανές λύσεις απέναντι στη δυνατή άμυνα της Μπέιρα Μαρ και περιορίστηκε στο 0-0, αν και αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά με αριθμητικό πλεονέκτημα. Ηταν το πρώτο ματς πρωταθλήματος που έμεινε άσφαιρη, καθώς είχε βρει δίχτυα και στα έξι προηγούμενα.

Το καλό σήμερα είναι ότι ξεμπερδεύει από νωρίς με όλες τις μεγάλες για τον πρώτο γύρο, καθώς έχει αντιμετωπίσει ήδη Μπενφίκα (2-2), Πόρτο (1-3) και Μπράγκα (1-3). «Θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε τη Σπόρτινγκ στα μάτια, να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε κι αν είναι δυνατόν να φέρουμε πόντους. Η Σπόρτινγκ έχει πολλές δυνατότητες, αλλά επίσης και μειονεκτήματα και αυτά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τα βγάλουμε στην επιφάνεια», είπε ο Πάουλο Αλβες.

Η αποστολή θα παραμείνει στη Λισσαβώνα για την αναμέτρηση Λιγκ Καπ που ακολουθεί την Πέμπτη κόντρα στην Μπελενένσες. Εξ ου και ο Πάουλο Αλβες κάλεσε όλους τους παίκτες, εκτός από τον τραυματία μέσο Αντρέ Κούνια (7/0). Ακολούθησε και ο βασικός φορ Ούγκο Βιέιρα (7/1), αλλά δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί σήμερα, έχει όμως ελπίδες να αναρρώσει εγκαίρως για την Πέμπτη.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Αντριάνο – Εντερ, Αλίσον, Κλάουντιο, Ζούνιορ Καϊσάρα – Ρίτσαρντ, Πέδρο Μορέιρα, Γκιγιέρμε – Γιέρο, Λάιονελ, Λουίς Κάρλος. ... Goal/goal και over 2.5 goals ...

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ
***Μικρή πτώση για τον άσο που έπεσε στο 1,40 από το αρχικό 1,45, μέχρι το 8,00 φτάνει το διπλό.
***Τοπικό ντέρμπι, χωρίς αντιπαλότητα.
***Φέτος για το πρωτάθλημα: Κοπεγχάγη – Νόρντζελαντ 2-0 (30/07)
***Για 1,5 χρόνο είναι αήττητη εντός έδρας η Κοπεγχάγη, τελευταία της ήττα ήταν από τη Νόρντζελαντ με 0-2.
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και αυτό είναι γεγονός. Πριν τη διακοπή παίζοντας καλά παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Ααρχους, είχε προηγηθεί το 3-0 από την Σταντάρ στο Βέλγιο. Μετά τη διακοπή έκανε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από τη Χόρσενς, την Πέμπτη γλύτωσε από του Χάρου τα δόντια στο Αμβούργο, παίρνοντας τυχερή ισοπαλία με 2-2. Στο πρώτο ημίχρονο έχανε 1-0 αντί για 3-0, στην επανάληψη ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ν’ Ντόι στο 67’, μετά από λάθος της άμυνας δέχθηκε γκολ στο 82’, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει εκ νέου με τον Σαντίν. Αλλαγμένη προς το καλύτερη στην επανάληψη, πρέπει να προβληματίσει η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου.
Για άλλη μια φορά ο Νίλσον κράτησε στον πάγκο τον Σαντίν για να βάλει τον ντεφορμέ Ντιουφ, για άλλη μια φορά ο Βραζιλιάνος εξτρέμ τον εξέθεσε, αφού μπήκε στο 84’ και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 89’. Ο Σουηδός δείχνει να μην έχει βρει ακόμα τη σωστή φόρμουλα για τα ματς της Ευρώπης και το γεγονός πως βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι της πρόκρισης είναι καθαρά από τύχη. Το σίγουρο είναι πως αν κερδίσει το Αννόβερο σε δύο εβδομάδες, τότε παίρνει το πάνω χέρι για την πρόκριση από τους ομίλους και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Στο πρωτάθλημα η Κοπεγχάγη δείχνει πως δύσκολα θα χάσει και φέτος τον τίτλο, όμως ο Νίλσον ξέρει πως τίποτε δεν θα είναι εύκολο και ζητάει από τους παίκτες του σοβαρότητα για το ματς με τη Νόρντζελαντ. Το γεγονός πως ακολουθεί την Πέμπτη το μεγάλο ντέρμπι με την Μπρόντμπι για το κύπελλο κάνει τον προπονητή της πρωταθλήτριας να σκεφτεί και το ροτέισον, αν και με τα προβλήματα που έχει για σήμερα δεν θα του είναι εύκολο να το κάνει αυτό.
Οσο για το ματς με την Μπρόντμπι, οι φίλαθλοι της Κοπεγχάγης ακόμα φωνάζουν για την απόφαση της διοίκησης να μεταφερθεί ο αγώνας στην έδρα της αντιπάλου (το ματς ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο Πάρκεν, όμως το στάδιο είναι «πιασμένο» για μουσικοχορευτικό φεστιβάλ που θα γίνει το Σάββατο). Η Κοπεγχάγη προσπάθησε να αλλάξει έδρα και να κάνει το παιχνίδι σε άλλο γήπεδο, όμως για λόγους ασφαλείας τελικά η DBU αποφάσισε να αλλάξει εντελώς την έδρα και να πιέσει αρκετά την Κοπεγχάγη στο να το δεχτεί αυτό.
Κατά τ’ άλλα, σήμερα η Κοπεγχάγη κλείνει 20 χρόνια ιστορίας και αναμένονται στο γήπεδο happenings και πολλά άλλα, με τη διοίκηση να καλεί τους φιλάθλους να ανταποκριθούν στη γιορτή και αυτοί μάλλον να το κάνουν, αφού αναμένονται πάνω από 15.000 κόσμος για τον αγώνα σήμερα.
Στα προβλήματα που έχει σήμερα ο Νίλσον στην αποστολή είναι ο βασικός Ισλανδός στόπερ Οτεσεν (10/2) που είναι τιμωρημένος, ο εναλλακτικός εξτρέμ Αμπσάλονσεν (6/0) που είναι τραυματίας και το νέο πρόβλημα για την ομάδα, ο Βραζιλιάνος χαφ Κλαούντεμιρ (9/1) που χτύπησε στο ματς με το Αννόβερο και θα μείνει εκτός για 1,5 εβδομάδα. Αυτά είναι τα φρέσκα προβλήματα, μακροχρόνια εκτός βρίσκονται ο βασικός στόπερ Γιόργκενσεν (8/0) και ο εναλλακτικός φορ Φρεντέρικσεν (0/0).
ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ: Εκμεταλλεύτηκε πλήρως για άλλη μια φορά την έδρα της και με το 1-0 κόντρα στην Ααλμποργκ πέρασε τρίτη. Πίεσε ψηλά, όπως και η αντίπαλος, αφήνοντας κενά στην άμυνα, αλλά έχοντας ευκαιρίες μπροστά. Προηγήθηκε στο 32’ και δύο λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Στόκχολμ δεν κατάφερε να καθαρίσει το ματς. Στην επανάληψη κράτησε εύκολα το υπέρ της σκορ και αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Δεν έπεσε ο Χιούλμαντ στην παγίδα που του έβαλαν οι δημοσιογράφοι και δεν θέλησε να θεωρήσει πως η Κοπεγχάγη έχει πρόβλημα αυτήν τη στιγμή. «Ακουσα πως κάποιοι πιστεύουν πως η Κοπεγχάγη βρίσκεται σε κρίση. Τις προάλλες όμως κατάφεραν να πάρουν ισοπαλία από μία καλή ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Εχουν χάσει μόνο ένα ματς από τα 12 που έχουν δώσει στο πρωτάθλημα και δεν έχουν χάσει εντός έδρας από το Μάρτιο του 2010. Οπότε αν αυτό είναι κρίση, τότε οι υπόλοιπες ομάδες τι πρέπει να κάνουν, να διαλυθούν; Είναι η καλύτερη ομάδα της Δανίας και φυσικά δεν πρόκειται να τους υποτιμήσουμε.
Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο βασικός δεξιός μπακ (και ενίοτε στόπερ) Κλίντεντοφτ (7/0), παραμένει εκτός ο αναπληρωματικός κίπερ Γένσεν (2/0). ... Goal/goal και Χ2 με ρίσκο ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.