Μόνο Βραζιλία στο σημερινό πρόγραμμα.


ΑΒΑΪ – ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ

*** Πτώση στον άσο που πλέον παίζει από 2,25 έως 2,50. Μικρή μεταβολή προς τα πάνω για το διπλό από 2,50 μέχρι 2,90.

*** Στον πρώτο γύρο, Ατλ. Γκοϊανιένσε – Αβαΐ 0-1.

ΑΒΑΪ: Παίζοντας με παίκτη παραπάνω για ένα ημίχρονο νίκησε πανάξια με 3-0 την Ατλέτικο Παραναένσε στο ντέρμπι των απελπισμένων και κρατά ζωντανό το όνειρο της παραμονής στην κατηγορία. Η Αβαΐ έκανε πολύ καλή εμφάνιση και πετυχαίνοντας όλα της τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη με 11 εναντίον 10 κοντρόλαρε το ματς και πήγε άνετα ως το τέλος μέσα σε πανηγυρισμούς.
«Δεν σταματήσαμε ποτέ να παλεύουμε» είπε ο προπονητής Τονίνιο Σεσίλιο που έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του καθώς επιστρέφουν από τιμωρία ο μέσος Ρομπίνιο (19/2) με τον βασικό στράικερ Ουίλιαμ (22/10). Στα ύψη το ηθικό.
O νεαρός τεχνικός γνωρίζοντας καλά τη σημασία του αγώνα, έκανε την τελευταία προπόνηση πίσω από κλειστές πόρτες και σε κλίμα μυστηρίου. Χαρακτηριστικό το ότι δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των 18 παικτών που θα είναι στην αποστολή. Δεν αποκλείονται εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Φελίπε – Ντανιέλ, Ζιάν, Ντιρσέου, Φερναντίνιο – Μπρούνο Σίλβα, Πέντρο Κεν, Ρομπίνιο, Λίλκολν – Ραφαέλ Κοέλιο, Ουίλιαμ.

ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ: Ηταν κομπάρσος στη φιέστα του Αντριάνο, έχασε με 3-0 και τα χέρια κατεβασμένα από την Κορίνθιανς βάζοντας τέλος στο σερί 6 αήττητων αγωνιστικών. Η Ατλέτικο δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα και κατέρρευσε μόλις από το 8’ όταν και δέχτηκε το πρώτο γκολ. Είναι τυχερή που η «Τιμάο» κατέβασε ταχύτητα στο δεύτερο μέρος και το σκορ δεν πήγε πιο ψηλά.
«Δεν πρέπει να μας επηρεάσει το αποτέλεσμα. Εχουμε ακόμα πιο δύσκολα ματς μπροστά μας» είπε ο Ελίο ντος Ανζος. Ο έμπειρος προπονητής μίλησε με τους παίκτες του και τους επισήμανε τα πολλά λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και στην αμυντική λειτουργία. «Μάθαμε πολλά από αυτό το παιχνίδι και περιμένω βελτίωση κόντρα στην Αβαΐ που τα παίζει όλα για όλα».
Κάρτες συμπλήρωσε ο δεξιός μπακ Ραφαέλ Κρουζ (20/0). Εξέτισε ο βασικός αμυντικός μέσος Πιτούκα (22/1). Κανονικά ο αμυντικός χαφ Ζοΐλσον (11/0) που επιστρέφει μετά από τρία ματς τραυματίας.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Μάρσιο – Αντριάνο, Αντερσον, Ζίλσον, Τιάγκο Φέλτρι - Αζενόρ, Μαρίνο, Ερνάντες, Μπίντα - Φελίπε, Ανσέλμο. ... 1 ... και over 2.5 goals...




ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΣΕΑΡΑ

*** Καμία αλλάγη με τον άσο να βρίσκεται από 2,10 ως 2,30. Η νίκη της Σεαρά από 2,88 μέχρι 3,23.

*** Στον πρώτο γύρο, Σεαρά – Αμέρικα Μινέιρο 4-0.

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ: Παραχώρησε 0-0 στην Ατλέτικο Μινέιρο για το «κλάσικο μινέιρο» και συνεχίζει να μάχεται με νύχια και με δόντια για το θαύμα της παραμονής. Το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις  αλλά και πολύ λίγο κόσμο στις εξέδρες, μόλις 752 θεατές. Η Αμέρικα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος αλλά χρειάστηκε τις επεμβάσεις του κίπερ Νενέκα στην επανάληψη.
«Τα πράγματα δυσκολεύουν κάθε αγωνιστική που περνά. Οφείλουμε να παλεύουμε όσο έχουμε ελπίδες» είπε ο προπονητής Ζιβανίλντο Ολιβέιρα που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον μέσο Λεάντρο Φερέιρα (19/0) που συμπλήρωσε κάρτες αλλά και τον αμυντικό χαφ Ντουντού (20/0) που τραυματίστηκε. Μέσα ο βασικός αμυντικός Μικάο (17/0) που θα σφίξει τα δόντια. Αμφίβολος ο επιθετικός Κέμπες (24/9) που ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση. Αν δεν τα καταφέρει θα αφήσει τη θέση του στον Καλέμπ (2/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Νενέκα – Μικάο, Εβερτον, Αντερσον – Μάρκος Ρόσα, Σίνα, Αμαράλ, Ροντριγκίνιο, Ζίλσον – Κέμπες (Καλέμπ), Φάμπιο Ζούνιορ.

ΣΕΑΡΑ: Επαιξε με δύο παίκτες παραπάνω στο τελευταίο 20λεπτο και παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Φιγκεϊρένσε. Ξεκίνησε δυνατά αλλά από την αρχή είχε πρόβλημα να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ. Δέχτηκε γκολ στο 43’ αλλά ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Στην επανάληψη ήταν καλύτερη αλλά ιδιαίτερα αναποτελεσματική. Καυστικός ο πρόεδρος της ομάδας που έκανε λόγο για ανικανότητα.
Ο προπονητης Εστέβαν Σοάρες παρουσιάζεται ήρεμος και θέλει να δει ανάλογη συμπεριφορά από την ομάδα του μέσα στο ματς. «Κάθε εκτός έδρας ματς είναι δύσκολο. Για να τα καταφέρουμε θα χρειαστούμε πάνω από όλα ψυχραιμία και σιγουριά στο παιχνίδι μας. Η Αμέρικα μπορεί να είναι στην τελευταία θέση αλλά έχει τον ίδιο στόχο με εμάς, τη σωτηρία»
Ερχεται ενισχυμένη στο Μπέλο Οριζόντε καθώς εξέτισαν οι αμυντικός χαφ Ρουντινέι (15/1), Ζοάο Μάρκος (18/0) και Μισέλ (23/1) όπως και ο επιθετικός Ρόζερ (7/2). Για μια θέση στην επίθεση μάχονται ο Ουάσινγκτον (18/8) με τον Ρόζερ (7/2). Κάρτες συμπλήρωσε ο βασικός στόπερ Φαμπρίσιο (24/1). Συνεχίζουν οι πόνοι στη μέση για τον έμπειρο αμυντικό χαφ Εντμίλσον (9/2) που χάνει τρίτο ματς.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Φερνάντο Ενρίκε – Μποϊαντέιρο, Τιάγκο Μάτιας, Ντανιέλ Μάρκες, Βισέντε – Μισέλ, Ζοάο Μάρκος, Λεάντρο Σάβες, Τιάγκο Ουμπέρτο – Ουάσινγκτον (Ρόζερ), Οσβάλντο. ... over 2.5 goals ...




ΓΚΡΕΜΙΟ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

*** Σε πτώση ο άσος που τώρα βρίσκεται από 1,59 μέχρι 1,73. Το διπλό ξεκινά από 4,00 και πάει ως 5,70.

*** Στον πρώτο γύρο, Φιγκεϊρένσε – Γκρέμιο 0-0.

ΓΚΡΕΜΙΟ: Επιστροφή στις ήττες (2-0) στην έδρα της Κοριτίμπα. Η Γκρέμιο δεν ήταν καλή και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην πρώτη τετράδα. Στο πρώτο μέρος προσπάθησε και είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά στην επανάληψη μετά την αναγκαστική αλλαγή του επιθετικού Μπραντάο έχασε το δρόμο και απλά δέχτηκε την ήττα.
Τραυματίας ο επιθετικός Μπραντάο (12/2). Καλά νέα από τον Αντρέ Λίμα (19/5) που προπονήθηκε και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος. Στον πάγκο ο Αργεντίνος στράικερ Μιράγες (13/1) που επίσης έρχεται από τραυματισμό. Εξέτισε ο σημαντικός μέσος Ντόουγκλας (23/6). Πάντα εκτός ο αριστερός ακράιος Λούσιο (14/0) τραυματίας.

Στην τελευταία προπόνηση, πολλή τακτική με έμφαση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας που απογοήτευσε κόντρα στην Κοριτίμπα. Ο Σέλσο Ροτ περιμένει πολλά από τον Εντικάρλος (10/0) που επιστρέφει από ίωση. Με τον δυναμικό αμυντικό στη σύνθεσή της η Γκρέμιο έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία πέντε εντός έδρας.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-5-1): Βίτορ – Μάριο Φερνάντες, Εντικάρλος, Ραφαέλ Μάρκες, Ζούλιο Σέζαρ – Ζιλμπέρτο Σίλβα, Φάμπιο Ροκεμπάκ, Ντόουγκλας, Μαρκίνιος, Εσκουδέρο – Αντρέ Λίμα.

ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ: Ισοπαλία (1-1) με γεύση νίκης καθώς έπαιξε με 9 για 20 λεπτά στο γήπεδο της Σεαρά. Η «Φιγκέιρα» δέχτηκε μεγάλη πίεση από την αρχή αλλά στάθηκε όρθια χάρη στον κίπερ Ουίλσον. Ανοιξε το σκορ στο 43' όμως ισοφαρίστηκε τρία λεπτά αργότερα. Στην επανάληψη έμεινε με δέκα στο 63' και με εννιά στο 70' από βλακώδεις αποβολές, παρ' όλα αυτά κατάφερε να κρατήσει το βαθμό και να φύγει με χαμόγελα από τη Φορταλέζα (6η ισοπαλία στα τελευταία 7!).
Τιμωρημένοι ο μέσος Μάικον (24/1) και ο δεξιός μπακ Μπρούνο (24/0) που αποβλήθηκαν. Εξω ο πρώην ΑΕΚ, Ζούλιο Σέζαρ (14/6) που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τη Σεαρά. Δεύτερο εκτός ο Παραγουανός μέσος Ουίλσον Πιτόνι (17/1) που είναι στην εθνική.

Η Φιγκεϊρένσε είναι στη 13η θέση αλλά συνεχίζει με σχετική άνεση στο πρωτάθλημα καθώς βρίσκεται 11 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο προπονητής Ζορζίνιο τρέχει να μπαλώσει τα κενά, λογικά θα στήσει την ομάδα αμυντικά με πρώτο στόχο το βαθμό.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Ουίλσον – Πάμπλο, Εντσον, Ρόζερ Καρβάλιο, Ζουνίνιο – Ιγκορ, Τούλιο, Φερνάντες, Ελίας - Ουέλινγκτον Νεμ - Αλοΐζιο. ... 1 ...



ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

*** Από 1,91 ως 2,10 η νίκη των «τρικολόρ παουλίστας». Η Ιντερνσιονάλ πληρώνει από 3,40 μέχρι 3,71.

*** Στον πρώτο γύρο, Ιντερνασιονάλ – Σάο Πάουλο 0-3.

*** Στο ουδέτερο «Αρένα Μπαρουερί» που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Σάο Πάουλο. Στο «Μορουμπί» συναυλία του Ερικ Κλάπτον.
*** Καλές αναμνήσεις από το συγκεκριμένο γήπεδο για τον κίπερ Ροζέριο Σένι, αφού εδώ πέτυχε το 100ό γκολ της καριέρας του με εκτέλεση φάουλ στη νίκη με 2-1 κόντρα στην μισητή Κορίνθιανς για το φετινό πρωτάθλημα Παουλίστα.

ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ: Με το αριστερό το ντεμπούτο του σούπερσταρ Λουίς Φαμπιάνο που αστόχησε σε πέναλτι στο 3-3 με την Κρουζέιρο. Η Σάο Πάουλο έκανε καλή προσπάθεια και κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές, όχι όμως και να κρατήσει το τρίποντο καθώς προδώθηκε από την άμυνά της.
Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Ντενίλσον (8/0) που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις. Εκτός ο νεαρός μέσος Λούκας (20/7) που δεν έχει αρκετό χρόνο για να επιστρέψει από τη «σελεσάο». Εκτός και ο δεξιός μπακ Ιβάν Πίρις (10/1) που δεν προλαβαίνει να γυρίσει έγκαιρα από την εθνική Παραγουάης.
Το κλίμα είναι καλό και ο προπονητής Αντίλσον Μπατίστα εμφανίζεται αισιόδοξος. Οπως πάντα έκανε την τελευταία προπόνηση πίσω από κλειστές πόρτες και άφησε ερωτηματικά. Οι πολυθεσίτες Ουέλινγκτον (25/0) και Ζεάν (21/1) θα είναι στην ενδεκάδα αλλά κανείς δεν ξέρει ποιος θα ξεκινήσει ως δεξί μπακ ποιος θα πάει στα αμυντικά χαφ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-2-2): Ροζέριο Σένι – Ζεάν, Ζοάο Φιλίπε, Ροντόλφο, Χουάν – Ουέλινγκτον, Καρλίνιος Παραΐμπα - Σίσερο, Ριβάλντο – Νταγκομπέρτο, Λουίς Φαμπιάνο.
ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ: Με φόντο τη σκηνή του Τζάστιν Μπίμπερ (είχε συναυλία τη Δευτέρα) νίκησε άξια με 3-0 και γκρέμισε τη Βάσκο από την κορυφή μπαίνοντας ξανά στη μάχη για την τετράδα. Η ομαδα του Ντοριβάλ Ζούνιορ ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι αλλά στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ. Ο γόρδιος δεσμός λύθηκε στο 48' με το γκολ του Ντ’Αλεσάντρο και από εκεί και πέρα έφτασε εύκολα στο τρίποντο.
Αμυγδαλίτιδα κρατάει εκτός για δεύτερο ματς τον αμυντικό Χουάν (14/0). Πολύ δύσκολα ο σημαντικός νεαρός μέσος Οσκάρ (17/8) που επιστρέφει από την εθνική και πάει απευθείας στο Σάο Πάουλο. Τέταρτο εκτός ο βασικός στράικερ Λεάντρο Νταμιάο (21/13), όπως και ο αμυντικός χαφ Ελτον (13/0). Κάρτες συμπλήρωσε ο επιθετικός Ζο (13/2).
Οι απουσίες στην επίθεση προβληματίζουν ιδιαίτερα τον προπονητή Ντοριβάλ Ζούνιορ που ρίχνει στη μάχη, ως μοναδικό προωθημένο, τον ταλαντούχο νεαρό Ντελατόρε μιας και ο Ζε Ρομπέρτο ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις και κόπηκε από την αποστολή.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-5-1): Μουριέλ – Νέι, Ροντρίγκο Μολέντο, Ιντιο, Κλέμπερ – Μπολάτι, Γκινιασού, Αντρεζίνιο, Ιλσίνιο, Ντ' Αλεσάντρο – Ντελατόρε. ... over 2.5 goals ...


ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

*** Μεγάλο παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί την «Κορινγκάο» σε τιμές από 1,79 μέχρι 1,91. Η νίκη της Μποταφόγκο από 3,50 ως 4,50.

*** Στον πρώτο γύρο, Μποταφόγκο – Κορίνθιανς 0-2.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ: Φιέστα για τον Αντριάνο και άνετη νίκη επί της Γκοϊανιένσε με 3-0 που τη φέρνει ξανά στην κορυφή. Οι παίκτες του Τίτε καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο μέρος, όπου πέτυχαν και τρια γκολ, και στην επανάληψη έκαναν συντήρηση δυνάμεων για τη συνέχεια. Κυριολεκτικά πολύ βαρύς (101 κιλά) ο Αντριάνο που έπαιξε για ένα δεκάλεπτο.
Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια και ζήτησε τη νίκη και το απόλυτο στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας. Οσο αφορά το ματς με την Μποταφόγκο προέτρεψε τους παίκτες να είναι υπομονετικοί αλλά και τον κόσμο. «Οι οπαδοί είναι ο 12ος παίκτης μας. Δεν έχει όμως νόημα να φωνάζουν το όνομα του Αντριάνο μιας και όλοι γνωρίζουμε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί για παραπάνω από 15 λεπτά. Πρέπει να καταλάβουν και να μας βοηθήσουν με τον τρόπο τους».
Ο Αντριανο (1/0) είναι πολύ μακριά από την ιδανική φόρμα και θα είναι στον πάγκο. Θα παίξει μόνο αν το επιτρέπει η ροή του αγώνα. Εξέτισε ο επιθετικός Εμερσον (22/4) αλλά έμεινε εκτός αποστολής καθώς χτύπησε σε προπόνηση. Εκτός ο αμυντικός χαφ Ραλφ (25/1) που δεν προλαβαίνει να γυρίσει από τη «σελεσάο». Τέταρτο ματς απών ο σημαντικός στάικερ Λιέντσον (19/9) και πέμπτο ο αριστερός μπακ Ραμόν (8/1), αμφότεροι τραυματίες.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Ζούλιο Σέζαρ – Αλεσάντρο, Πάουλο Αντρέ, Λεάντρο Καστάν, Φάμπιο Σάντος – Μοραντέι, Παουλίνιο, Ντανίλο, Αλέξ – Ουίλιαν, Ζόρζε Ενρίκε.

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ: Αγωνιζόμενη με παίκτη παραπάνω από το 38' παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Μπαΐα και έφτασε τα τρία ματς χωρίς νίκη. Η Μποταφόγκο δεν ήταν καλή και παρότι κατάφερε να γυρίσει το ματς εκμεταλλευόμενη τον παίκτη παραπάνω, δεν μπόρεσε να κρατήσει το τρίποντο και έχασε έδαφος στην κούρσα για τον τίτλο.
Ψυχραιμία ζητά ο προπονητής Κάιο Ζούνιορ που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του. «Πιστεύω πολύ στα παιδιά και είμαι σίγουρος πως έχουμε τις δυνατότητες για να πάρουμε τη νίκη. Από την αρχή της σεζόν είμαστε υπό αμφισβήτηση αλλά δίνουμε διαρκώς απαντήσεις» ήταν τα λόγια του.

Παίζει ο επιθετικός Λόκο Αμπρέου (12/8), που επέστρεψε από την εθνική Ουρουγουάης. Εξέτισε ο Αργεντίνος στράικερ Ερέρα (22/7) . Καλά νέα από τον στόπερ Αντόνιο Κάρλος (22/3), που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Κάρτες συμπλήρωσε ο δεξιός μπακ Λούκας (17/1). Αμφίβολη η συμμετοχή του βασικού κίπερ Ζέφερσον (20/0) που μπήκε στο ιδιωτικό τζετ της ομοσπονδίας και έρχεται απευθείας από τη φιλική νίκη της «σελεσάο» με 2-1 επί του Μεξικού, σε ένα ματς που έπαιξε καθοριστικό ρόλο αφού έπιασε πέναλτι και είχε καλές επεμβάσεις. Σε ετοιμότητα ο αναπληρωματικός Ρενάν (7/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Ζέφερσον (Ρενάν) – Αλεσάντρο, Αντόντιο Κάρλος, Φάμπιο Φερέιρα, Κορτές – Μαρσελο Μάτος, Ρενάτο, Ελκεσον, Μαΐκοσουέλ – Ερέρα, Λόκο Αμπρέου. ... 1 ...


ΜΠΑΪΑ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

*** Ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα που πληρώνει απο 2,10 ως 2,41. Από 2,88 μέχρι 3,15 η νίκη των «κρουζεϊρένσες».

*** Στον πρώτο γύρο, Κρουζέιρο – Μπαΐα 2-1.

*** Κεντρικό πρόσωπο ο προπονητής της Μπαΐα Ζοέλ Σαντάνα, που απολύθηκε από την Κρουζέιρο πρίν από ένα μήνα.

*** Στο μακρινό 1994 η τελευταία νίκη (2-1) της Μπαΐα επί της Κρουζέιρο. Προπονητής και τότε ήταν ο Ζοέλ Σαντάνα.

ΜΠΑΪΑ: Ισοπαλία (2-2) εκτός έδρας με την Μποταφόγκο με γεύση νίκης καθώς έπαιξε με παίκτη λιγότερο για πάνω από ένα ημίχρονο. Οι «τρικολόρ μπαϊάνος» ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος όταν και άνοιξαν το σκορ (28') με τον γνωστό μας Ροντρίγκο Σόουζα. Στην επανάληψη δέχτηκαν δύο γρήγορα γκολ αλλά δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να ισοφαρίσουν από πέναλτι και δεύτερο γκολ του Σόουζα.
Ο προπονητής Ζοέλ Σαντάνα δήλωσε πως δεν υπάρχει θέμα «εκδίκησης» και θέλει απλά τη νίκη της ομάδας του που συνεχίζει να μάχεται για τη σωτηρία. Ο έμπειρος τεχνικός κράτησε κλειστά τα χαρτιά του αλλά δύσκολα θα δούμε εκπλήξεις στην ενδεκάδα.
Εξέτισε ο αμυντικός χαφ Φαμπίνιο (13/0). Δύο εβδομάδες εκτός ο δεξιός μπακ Ζανκάρλος (10/0) που χτύπησε. Τιμωρημένος ο μέσος Ελντερ (8/0) που είδε κόκκινη. Εξω ο μέσος Κάρλος Αλμπέρτο (15/0) που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις. Επιστρέφει μετά από μακρύ διάστημα τραυματισμού ο αριστερός μπακ Αβινε (16/1) και θα είναι στον πάγκο.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Μαρσέλο Λόμπα - Γκαμπριέλ, Τίτι, Πάουλο Μιράντα, Ντοντό – Φαέλ, Φαμπίνιο, Καμάσο, Μαρανιάο – Ζόνες, Σόουζα.

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ: Παραχώρησε ισοπαλία 3-3 στη Σάο Πάουλο σε ένα χορταστικό ματς. Η Κρουζέιρο έκανε καλό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο μέρος που κατάφερε να ισοφαρίσει δύο φορές, και συνεχίζει αισιόδοξα στη μάχη για τη σωτηρία. Ξεχώρισε ο κίπερ Φάμπιο που έπιασε πέναλτι. Η αισιοδοξία επέστρεψε στο στρατόπεδο της «Ραπόζα» που θέλει τη νίκη για να ξεφύγει  για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη.
Αρκετός κόσμος περίμενε την ομάδα στο αεροδρόμιο για να την εμψυχώσει. Το ηθικό είναι ψηλά για τη «Ζέιρο» που πιστεύει στη νίκη, κάτι που δεν έχει καταφέρει ακόμα στο δεύτερο γύρο. «Τα πήγαμε καλά με τη Σάο Πάουλο και επέστρεψε η αυτοπεποίθηση. Πάμε για το τρίποντο που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τη συνέχεια», είπε ο τεχνίτης μέσος Ρόζερ.
Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Παραγουανός επιθετικός Ορτιγόσα (17/1) και διεκδικεί τη θέση του Αργεντίνου, επίσης επιθετικού, Φαρίας (2/0) στην αποστολή. Ενας από τους δύο θα μείνει εκτός καθώς επιτρέπονται μόνο τρεις ξένοι, με την απόφαση λίγο πριν την έναρξη. Στην ενδεκάδα υπάρχουν ήδη ο Ουρουγουανός αμυντικός Βικτορίνο (6/0) και ο Αργεντίνος μέσος Μοντίγιο (27/12). Νέο πρόσωπο στο αρχικό σχήμα ο επιθετικός Ουέλινγκτον Παουλίστα (5/1). Δεύτερο εκτός ο επιθετικός Μπομπό (6/1) τραυματίας. Πάντα στο ιατρικό δελτίο ο αμυντικός μέσος Φαμπρίσιο (21/2), και ο αριστερός μπακ Ντιέγκο Ρενάν (10/0).
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-2-2): Φάμπιο – Βίτορ, Λέο, Βικτορίνο, Εβερτον – Σάρλς, Μαρκίνιος Παρανά – Ρόζερ, Μοντίγιο – Κέιρισον, Ουέλινγκτον.  ... 1 ... και over 2.5 goals...


ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

*** Η νίκη της Φλαμένγκο σωστά από 1,91 μέχρι 2,06. Αουτσάιντερ η «Βερντάο» σε τιμές από 3,25 ως 4,00.

*** Στον πρώτο γύρο, Παλμέιρας – Φλαμένγκο 0-0.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Χωρίς Ροναλντίνιο θριάμβευσε 3-2 στο κλάσικο «Φλα-Φλου» που έσπασε καρδιές. Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο. Στην επανάληψη παραλίγο να πληρώσει τα λάθη της άμυνας  αλλά ο Αργεντίνος μέσος Μποτινέλι μπήκε αλλαγή και της έδωσε τη νίκη με δύο ρουκέτες έξω από την περιοχή μέσα σε τέσσερα λεπτά (86’-89’).
Ο Βαντερλέι Λουσεμπούργκο βλέπει την ομάδα του στην τέταρτη θεση και έκανε ξανά, μετά από καιρό, λόγο για κατάκτηση του τίτλου. «Είναι η ώρα μας. Δεν σταματατήσαμε ποτέ να πιστεύουμε στον τίτλο και τώρα πάμε να τα δώσουμε όλα για να κάνουμε τις σερί νίκες που χρειαζόμαστε για να πιάσουμε την κορυφή. Η Παλμέιρας είναι πάντα ένας μεγάλος αντίπαλος και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους βαθμούς».
Ο Ροναλντίνιο (23/13), που σκόραρε μετά απο τέσσερα χρόνια με τη φανέλα της «σελεσάο» στη φιλική χθεσινή νίκη με 2-1 επί του Μεξικού, μπήκε στο ιδιωτικό τζετ και πάει απευθείας στην ενδεκάδα. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο βασικός κίπερ Φελίπε (27/0). Εξέτισαν οι αμυντικοί χαφ Ουίλιανς (24/1) και Αΐρτον (11/0). Τιμωρημένος ο αμυντικός Γκουστάβο (3/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-2-2): Φελίπε – Λεονάρντο Μόουρα, Αλέξ Σίλβα, Ζούνιορ Σέζαρ – Αΐρτον, Ουίλιανς - Ρενάτο Αμπρέου, Τιάγκο Νέβες – Ροναλντίνιο Γκαούσο, Ντέιβιντ.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ: Ακόμα μια κακή εμφάνιση και ήττα 1-0 στο κλάσικο με τη Σάντος. Η Παλμέιρας ήταν απογοητευτικά προβλέψιμη και δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα. Δέχτηκε το γκολ σε μια άδρανεια της άμυνας  και έχασε την ευκαιρία να πάρει τουλάχιστον το βαθμό.
Απογοητευμένος στο τέλος ο Φελίπε Σκολάρι χαρακτήρισε μηδενικές τις πιθανότητες εξόδου στο Λιμπερταδόρες και ενίσχυσε τις φήμες που τον θέλουν να είναι σε διαπραγματεύσεις με την Κορίνθιανς για την ερχόμενη σεζόν.
Θλιβερό επεισόδιο χθες με τους σκληροπυρηνικούς οργανωμένους της «Μάνσα Βέρντε» να επιτίθενται και να ξυλοκοπούν τον Ζοάο Βίτορ (13/0) την ώρα που έβγαινε από την μπουτίκ της ομάδας μαζί με ένα φίλο και τον κουμπάρο του. Ο αμυντικός χαφ είναι σε περίοδο αποθεραπείας και δεν θα είναι στην αποστολή. Το περιστατικό είχε αντίκτυπο και στους άλλους ποδοσφαιριστές. Ετσι, η διοίκηση ακύρωσε τη βραδινή πτήση για το Ρίο, αποφάσισε να τους αφήσει να κοιμηθούν σπίτια τους και θα πάρουν το πρώτο πρωινό δρομολόγιο. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην Παλμέιρας. Πριν από δυο χρόνια είχε πέσει θύμα επίθεσης ο Βάγκνερ Λοβ, που λίγο αργότερα έφυγε από την ομάδα.
Μέσα ο δεξιός μπακ Σισίνιο (21/0) όπως και ο βασικός στράικερ Κλέμπερ (19/3) που έρχονται από τραυματισμό. Εξέτισε ο στράικερ Λουάν (24/7). Στη εθνική Χιλής ο μέσος Βαλδίβια (8/1), απών για δεύτερο ματς. Πέμπτο ματς εκτός ο βασικος κίπερ Μάρκος (19/0). Αδεια πήρε ο αμυντικός Μάρσιο Αραούζο (26/0) με προσωπικό πρόβλημα.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Ντεόλα – Πάουλο Ενρίκε, Μαουρίσιο Ράμος, Ενρίκες, Γκαμπριέλ Σίλβα – Σίκο, Μάρκος Ασουνσάο, Πέντρο Καρμόνα – Λουάν, Κλέμπερ, Φερναντάο.  ... 1 ...και over 2.5 goals...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.