Ένα ακόμα over για τη Μπρέι .Ντάνταλκ, η ομάδα των διπλών.

Ένα ακόμα over για τη Μπρέι (1,80)

5/6 πρόσφατα μεταξύ τους έληξαν over ενώ φέρνουν και 8/9 GG

Ένα ακόμα over για τη Μπρέι (1,80)
Στο ίδιο καζάνι πάνω κάτω βράζουν Μπρέι και Μποέμιανς με τους γηπεδούχους να μετρούν 13/20 over και τους φιλοξενούμενους να αγνοούν τη νίκη εδώ και 11 αγώνες. Προβάδισμα στα πολλά τέρματα για δύο ομάδες που θα παίξουν αποκλειστικά για τη νίκη, στο 1,80 το over στην Bet365.
Έπειτα από ένα χορταστικό και πλούσιο σε τέρματα παιχνίδι η Μπρέι αναδείχθηκε ισόπαλη με 4-4 στην έδρα της Λίμερικ. Παρά το γεγονός ότι πήρε 3 φορές κεφάλι στο σκορ (0-1, 1-2 ,2-3) όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς αλλά έσωσε το βαθμό με το γκολ της ισοφάρισης να έρχεται στο 88ο λεπτό.
Έμεινε μακριά από τη νίκη για 4η διαδοχική αγωνιστική (0-2-2) με την απόσταση της από την προτελευταία θέση και την επόμενη αντίπαλο της (Μποέμιανς) να είναι στους 5 βαθμούς. Στο γήπεδο της μετράει μόλις δύο νίκες (2-3-5) ενώ τα 44 τέρματα παθητικό είναι η 2η χειρότερη αμυντική επίδοση στην κατηγορία. Επίσης 13/20 παιχνίδια της έχουν τελειώσει με over κάτι που συνηθίζει να φέρνει όταν κερδίζει (4/5). 
Την 4η απανωτή ήττα της γνώρισε η Μποέμιανς εκτός έδρας από την Ντάνταλκ (3-0). Δήμιος της ο Χόμπαν που έκανε χατ ρικ ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν και με παίκτη λιγότερο από το 50'. Δεδομένη η δυσκολία της να πάρει θετικό αποτέλεσμα (3-5-12), κάτι που αποτυπώνεται πλήρως και από την βαθμολογική της θέση (11η) και αν παραμείνει ως το τέλος εκεί θα δώσει μπαράζ παραμονής.
Πριν από περίπου 3 μήνες ήταν η τελευταία φορά που πήρε η Μποέμιανς το τρίποντο αφού για 11 συναπτά ματς αγνοεί τη νίκη (0-4-7). Μετά την ουραγό Σέλμπουρν διαθέτει την χειρότερη επίθεση με 14 τέρματα ενώ δεν σκόραρε και στα 5/6 πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. Τιμωρημένος για την αναμέτρηση της Παρασκευής είναι ο αρχηγός της πολύπειρος αμυντικός Χίρι.
Key Stat: 13/20 over μετράει η Μπρέι.

Ντάνταλκ, η ομάδα των διπλών (2,20)

8-0-2 μετράει εκτός έδρας

Ντάνταλκ, η ομάδα των διπλών (2,20)
Η Κορκ δεν είναι σε καλή κατάσταση τελευταία και εντός έδρας έχει ηττηθεί στα μισά της παιχνίδια. Πολύ δυνατή η φετινή Ντάνταλκ και η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα, μετρώντας 8-0-2 μακριά από την έδρα της. 2,20 πληρώνει το διπλό.
Η Κορκ επέστρεψε άμεσα στις ήττες και μετά το 3-1 επί της Σλίγκο ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την ουραγό Σέλμπουρν με 2-1, με το σκορ να είναι 1-0 μέχρι το 81’, μειώνοντας απλά στο 88’. Έχει πέσει αρκετά βαθμολογικά καθώς μετράει 2-1-4 στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές, ενώ εντός έδρας έχει χάσει στα μισά της παιχνίδια, μετρώντας 4-1-5 με 6/10 over.
O τεχνικός Τόμι Νταν δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής στον πάγκο του, αν συνεχίσουν τα αρνητικά αποτελέσματα. Επιστρέφουν από τιμωρία ο στόπερ Ντένεχι και ο αριστερός μπακ Μέρφι (1 γκολ), αμφότεροι βασικοί, τραυματίες είναι οι αμυντικοί Νταν Μάρεϊ και Κέβιν Μάρεϊ και ο φορ Μόρισεϊ (1 γκολ) και τιμωρημένος ο μέσος Ντάγκαν (5 γκολ).
Η Ντάνταλκ είναι σε ισοβαθμία στη 2η θέση και στο -4 από την κορυφή. Μετά από 20 ματς έχει απολογισμό 12-3-5 κερδίζοντας την προηγούμενη αγωνιστική και την Μποέμιαν με 3-0, με τον εξαιρετικό μεσοεπιθετικό Χόμπαν να κάνει χατ-τρικ!
Το εντυπωσιακό με τους φιλοξενούμενους είναι ότι έχουν συγκεντρώσει τους 24/39 βαθμούς τους εκτός έδρας, όπου έχουν κερδίσει τα 8/10 παιχνίδια τους (8-0-2). Εκτός έδρας δεν σκόραραν μόνο σε ένα παιχνίδι τους, στο 1-0 από τη Σάμροκ, που είναι και η ομάδα με την καλύτερη άμυνα. Τραυματίες είναι οι μέσοι Σιλντς και Γουόρντ (1 γκολ), με τον δεύτερο να μένει εκτός για καιρό και τιμωρημένοι οι αμυντικοί Ντόιλ και Τάουελ (1 γκολ).
Key Stat: Η Ντάνταλκ κέρδισε τα 8/10 εκτός έδρας της παιχνίδια (8-0-2).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.