Επιλογές Τετάρτης.


Over (2,025) για Ολλανδία & Γερμανία

Σε επτά συναντήσεις τους σε μεγάλες διοργανώσεις αμφότερες κατάφεραν να σκοράρουν

Over (2,025) για Ολλανδία & Γερμανία
Η Ολλανδία παίζει με την πλάτη στον τοίχο μετά την γκέλα της πρεμιέρας και οφείλει να ψάξει μόνο τη νίκη απέναντι στη Γερμανία. Τα πάντσερ με νέα επιτυχία θα αγκαλιάσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εξαιρετικές οι επιθετικές γραμμές των δύο ομάδων, στο 2,025 το over.
H Oλλανδία έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα από τη Δανία χάνοντας με 0-1. Είχε την κυριαρχία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως το γκολ του Ντέλι μετά το ημίωρο φάνηκε να την φορτώνει με άγχος. Στην επανάληψη έχασε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει με τους Ρόμπεν και Χούντελααρ να χάνουν τις σημαντικότερες από αυτές. Όσο περνούσε η ώρα φάνηκε να χάνει την ψυχραιμία της και να αναλώνεται σε βιαστικές ενέργειες και βεβιασμένες σέντρες.
Οι Οράνιε είναι αναγκασμένοι να ψάξουν πλέον μόνο τη νίκη κόντρα στη Γερμανία καθώς νέα ήττα θα τους θέσει ουσιαστικά εκτός συνέχειας, ενώ με ισοπαλία θα συνεχίσουν να ελπίζουν αλλά με μειωμένες πιθανότητες. Απέναντι στα πάντσερ έχουν το πάνω χέρι στις προηγούμενες συναντήσεις του σε Εuro (2-1-1).
O Φαν Μάαρβικ σκέφτεται αν θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Χούντελααρ στη βασική ενδεκάδα κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του. Σε καλύτερη κατάσταση ο Ματάισεν που έχασε την πρεμιέρα. Αν προλάβει θα πάρει τη θέση του Φλάαρ στην ενδεκάδα.
H Γερμανία προβάλλει ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου στη φετινή διοργάνωση. Έφτασε στα γήπεδα της Πολωνίας/Ουκρανίας έχοντας το απόλυτο σε δέκα ματς των προκριματικών σκοράροντας τρεις τουλάχιστον φορές σε οκτώ από αυτά.
Το νικηφόρο σερί της συνεχίστηκε και στην πρεμιέρα με την Πορτογαλία, στην οποία πάντως η ομάδα του Λεβ συνάντησε μεγάλη αντίσταση από την παρέα του Ρονάλντο. Οι Πορτογάλοι περιόρισαν αισθητά τη δράση των Γερμανών και είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν, όμως η μπάλα σταματούσε είτε στο δοκάρι είτε στα σώματα των αμυντικών στα σουτ που εξαπέλυσαν.
Οι Γερμανοί έχουν κερδίσει μόνο τρία από τα έντεκα τελευταία τους ματς σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στη φάση των ομίλων και σε 2/3 προηγούμενα τουρνουά γνώρισαν τον αποκλεισμό. Στην προκριματική φάση κατόρθωσαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ σε όλα τα ματς που έδωσαν. Το σερί αυτό συνεχίστηκε και κόντρα στην Πορτογαλία.
Ο Σβαϊνστάιγκερ είχε εξαιρετική απόδοση στην πρεμιέρα όμως εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο πόδι. Αν δεν τις ξεπεράσει ο Κρόος θα πάρει τη θέση του.
Πιθανές ενδεκάδες
Ολλανδία (4-3-3): Stekelenburg-Willems, Vlaar, Heitinga, Wiel-Jong, Bommel, Sneijder-Afellay, Robben-Van Persie
Γερμανία (4-2-3-1): Neuer-Boateng, Badstuber, Hummels, Lahm-Schweinsteiger (Kroos), Khedira-Muller, Ozil, Podolski-Gomez
Key Stat: Σε επτά συναντήσεις τους σε μεγάλες διοργανώσεις αμφότερες κατάφεραν να σκοράρουν.
Συμπέρασμα: Η γκέλα της πρεμιέρας απέναντι στη Δανία αναγκάζει την Ολλανδία να κυνηγήσει μόνο τη νίκη απέναντι στην φαινομενικά καλύτερη ομάδα του ομίλου. Οι Οράνιε πάντως δεν έχουν να ζηλέψουν σε ταλέντο ή ικανότητες κάτι από τα πάντσερ και μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί. Στη μάχη μεταξύ δύο εκ των καλύτερων επιθέσεων του τουρνουά το over σε απόδοση 2,025 (bet365) αξίζει να πονταριστεί.

2,00 το GG στο Δανία-Πορτογαλία

Πέντε συνεχόμενα στα μεταξύ τους παιχνίδια

BET: 2,00 το GG στο Δανία-Πορτογαλία
Η Δανία έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκρισή της στα προημιτελικά σε έναν όμιλο που όλοι την είχαν ξεγραμμένη, έχοντας σκοράρει πλέον και στα εννιά τελευταία της επίσημα ματς. Η Πορτογαλία δεν έχει άλλα περιθώρια για ήττα και η νίκη είναι σχεδόν μονόδρομος. Πέντε σερί GG μεταξύ των δύο ομάδων (2,00 στην Bet365).
Η Δανία ήταν ο θύτης στην πρώτη μεγάλη έκπληξη του Euro 2012, υποχρεώνοντας την Ολλανδία στην ήττα με 0-1 με γκολ του Κρον-Ντέλι από το 24’. Οι Δανοί έδειξαν μεγάλη αποφασιστικότητα και σε έναν όμιλο που τους είχαν όλοι ξεγραμμένοι απέδειξαν ότι όχι μόνο θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους αλλά και ότι έχουν αρκετές πιθανότητες πρόκρισης. Αυτή ήταν και η πρώτη τους νίκη σε πρεμιέρα Euro (1-3-1).
Το παιχνίδι με την Πορτογαλία είναι η ευκαιρία τους για πρόκριση, αφού την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουν τη Γερμανία και θα προσπαθήσουν να μην παίζουν σε εκείνο το παιχνίδι για την πρόκριση.
Την Πορτογαλία την αντιμετώπισαν και στον προκριματικό όμιλο όπου είχαν τερματίσει πρώτοι, αφήνοντας την παρέα του Ρονάλντο στη δεύτερη θέση. Στα δύο παιχνίδια κέρδισαν εντός έδρας 2-1 κι έχασαν εκτός με 3-1. Συνολικά στα πέντε τελευταία μεταξύ τους είχαμε 5/5 goal-goal και 4/5 over, ενώ η Δανία έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ και στα εννιά τελευταία της επίσημα παιχνίδια. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν.
Δεν κατάφερε να πάρει ούτε την ισοπαλία στο εναρκτήριο παιχνίδι της με τη Γερμανία (1-0) και η Ολλανδία γνωρίζει πως η ήττα από τη Δανία θα είναι καταστροφική, ενώ με δεδομένο ότι αυτό είναι το θεωρητικά πιο βατό της ματς, ούτε η ισοπαλία θα την αφήσει ικανοποιημένη. Η Πορτογαλία ήταν εξαρχής άτυχη, αφού κληρώθηκε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, αλλά βλέπει ότι εφόσον κερδίσει τη Δανία η πρόκριση στη συνέχεια δεν θα είναι μακρινό ενδεχόμενο.
Θα πρέπει πάντως να βρει ξανά την επαφή της με τα δίχτυα, αφού στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια σκόραρε μόνο μία φορά και δεν κέρδισε κανένα (0-2-2). Ρονάλντο και Νάνι οφείλουν να δείξουν τις επιθετικές τους αρετές, κόντρα σε μία άμυνα που σίγουρα θα βρουν περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Ούτε στους τυπικά φιλοξενούμενους υπάρχουν προβλήματα απουσιών.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Πορτογαλία δεν έχει αποκλειστεί από τη φάση των ομίλων σε κανένα από τα πέντε προηγούμενα Euro στα οποία συμμετείχε.
Πιθανές ενδεκάδες
Δανία (4-2-3-1): Lindegaard – Poulsen, Agger, Kjaer, Jacobsen – Zimling, Kvist – Krohn-Dehli, Eriksen, Rommedahl – Bendtner
Πορτογαλία (4-3-3): Patricio – Coentrao, Alves, Pepe, Pereira – Moutinho, Veloso, Meireles – Ronaldo, Postiga, Nani
Key Stat: Τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης ήταν goal-goal, τα τέσσερα over και τα τρία over 3,5.
Συμπέρασμα: Η Δανία βρέθηκε πιο κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά θυμίζοντας σε όλους πως θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Οι Δανοί σκόραραν και στα εννιά τελευταία τους επίσημα παιχνίδια και το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και κόντρα στους Πορτογάλους, για τους οποίους η ήττα θα είναι καταστροφική. Αρκετά πιθανό να σκοράρουν και οι δύο, όπως έγινε και στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Στο 2,00 το GG στην Bet365

1,72 ο άσσος της Γκρέμιο

12 σερί νίκες στο γήπεδό της

Σκορ αντί του 1,72 της Γκρέμιο
Η Γκρέμιο δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Παλμέιρας, όμως η Βερντάο θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου. Προβάδισμα στον άσο, 
Καλύτερο ξεκίνημα δε θα μπορούσαν να περιμένουν οι οπαδοί της Γκρέμιο καθώς η ομάδα τους βρίσκεται μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Την Κυριακή μπόρεσε να επιβληθεί με 2-0 της Κορίνθιανς η οποία αγωνίστηκε με αναπληρωματικούς παίκτες.
Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Βάσκο η Γκρέμιο μετρά τρεις διαδοχικές νίκες χωρίς καν να δεχθεί γκολ. Αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό το Ολίμπικο φέτος και έχει δώδεκα συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Υποδέχθηκε την Παλμέιρας στα πλαίσια του πρωταθλήματος επικρατώντας με 1-0.
Στη διάθεση του Λουξεμπούργκο ο Μορένο που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Βολιβίας. Έτοιμος να αγωνιστεί ο Κλέμπερ.
Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η Παλμέιρας, η οποία έχει βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Πορτουγκέζα δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στα τρία ματς που ακολούθησαν.
Εκτός έδρας έχει καταφέρει να σκοράρει σε 14/15 πρόσφατα ταξίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Μοναδική φορά πάντως που απέτυχε να βρει δίχτυα σε αυτό το διάστημα ήταν στην επίσκεψή της στην έδρα της Γκρέμιο.
Τραυματίας παραμένει ο Ουέσλι, ενώ επιστρέφει ο Ρομάν που βρισκόταν σε προετοιμασία με την Εθνική ομάδα.
Key Stat:  7 σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ έχει η Γκρέμιο στο Ολίμπικο σε όλες τις διοργανώσεις.
Συμπέρασμα: Oι δύο ομάδες φιλοδοξούν να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου η οποία προσφέρει παράλληλα έξοδο στο Λιμπερταδόρες. Τη δεδομένη στιγμή η Γκρέμιο δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, όμως η Παλμέιρας θα παλέψει για την ισοπαλία ώστε να ελπίζει στον επαναληπτικό. 

Σκοράρουν Μπόκα & Ουνιβερσιδάδ (1,83)

H Oυνιβερσιδάδ έχει σκοράρει σε 9/10 προηγούμενα ταξίδια της σε διεθνείς διοργανώσεις

Σκοράρουν Μπόκα & Ουνιβερσιδάδ (1,83)
Η Μπόκα είναι πανίσχυρη στο Μπομπονέρα και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη επί της Ουνιβερσιδάδ. Οι Χιλιανοί ωστόσο είναι εξαιρετικοί μεσοεπιθετικά και μπορούν να σκοράρουν στο Μπουένος Άιρες. Στο 1,83 το GG.
Η Μπόκα θέλει να κάνει το τρεμπλ τη φετινή σεζόν  κατακτώντας πρωτάθλημα, κύπελλο και Λιμπερταδόρες. Βρίσκεται στην κορυφή της Κλαουσούρα δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, ενώ έχει καταφέρει να βρεθεί και στον τελικό του κυπέλλου όπου θα κοντραριστεί με την Ράσινγκ.
Με το βλέμμα της στραμμένο στο Λιμπερταδόρες παραχώρησε απροσδόκητη ισοπαλία με 1-1 το Σάββατο στην ουραγό της Κλαουσούρα Μπάνφιλντ. Έστω και έτσι κατάφερε να διευρύνει το αήττητο σερί της στα δεκαπέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις.
Aμφίβολος ο Κλεμέντε Ροντρίγκεζ που αποκόμισε τραυματισμό στο φιλικό της Αργεντινής με την Βραζιλία. Διαθέσιμος ο Λεντέσμα, όχι όμως και ο Ριβέρο που ελπίζει να προλάβει τον επαναληπτικό στη Χιλή.
Η Ουνιβερσιδάδ μετά την περσινή κατάκτηση του Σουνταμερικάνα έχει βάλει πλώρη για να φτάσει στην κορυφή του Λιμπερταδόρες. Με την ως τώρα παρουσία της δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τις υπόλοιπες τρεις ομάδες που έχουν απομείνει στο θεσμό.
Το βράδυ της Δευτέρας επικράτησε με 2-1 της Κομπρελόα και σε συνδυασμό με το 0-2 του πρώτου αγώνα εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά των playoffs της Χιλής. Στο κύπελλο Λιμπερταδόρες πέρασε με δυσκολία το εμπόδιο της Λιμπερτάδ στον προηγούμενο γύρο, ενώ στη φάση των 16 είχε κάνει επική ανατροπή απέναντι στην Κίτο συντρίβοντάς την με 6-0 και ενώ είχε χάσει με 4-1 στο Εκουαδόρ.
Ο Αργεντίνος τεχνικός της Ουνιβερσιδάδ Σαμπάολι θα έχει στη διάθεσή του τον μέσο Αρανγκουίζ που πέτυχε δύο γκολ με την Εθνική Χιλής στα πρόσφατα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ. Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο 18χρονος Ενρίκεζ που είναι διακαής πόθος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Key Stat: H Oυνιβερσιδάδ έχει σκοράρει σε 9/10 προηγούμενα ταξίδια της σε διεθνείς διοργανώσεις.
Συμπέρασμα: H Mπόκα λόγω έδρας είναι το φαβορί στον πρώτο ημιτελικό, όμως οι Χιλιανοί έχουν αποδείξει πως μπορούν να κοιτάξουν κατάματα κάθε αντίπαλο και να σκοράρουν. Στο 1,83 το GG στηνbet365.

Under (1,675) στο Σάντος-Κορίνθιανς

6 συνεχόμενα μετρούν αμφότερες σε όλες τις διοργανώσεις

Under (1,675) στο Σάντος-Κορίνθιανς
Σάντος και Κορίνθιανς έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα, καθώς προέχει ο στόχος του Λιμπερταδόρες. Έμφαση στην άμυνα δίνουν αμφότερες, στο 1,675 προσφέρεται το under στο clasico του Σάο Πάουλο.
Η Σάντος έχει βάλει ως στόχο την κατάκτηση του Λιμπερταδόρες που θα είναι το δεύτερο τρόπαιο της στη σεζόν καθώς ήδη στέφθηκε πρωταθλήτρια Παουλίστα. Για να προετοιμαστεί καλύτερα για αυτή τη διοργάνωση έχει αμελήσει τις υποχρεώσεις της στο Μπραζιλεϊράο.
Αγωνιζόμενη με αναπληρωματικούς κατά βάση παίκτες όπως συνηθίζει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος γνώρισε την ήττα με 1-0 την Κυριακή από την Σάο Πάουλο. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη έχοντας τρεις ισοπαλίες στα υπόλοιπα παιχνίδια της. Αμυντικά είναι αξιόπιστη, όμως στην επίθεση βρίσκει δυσκολίες ειδικά όποτε λείπει ο Νεϊμάρ καθώς έχει σκοράρει μόλις ένα τέρμα.
Νεϊμάρ, Ράφαελ επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Βραζιλίας. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Αρούκα, Φουσίλε, Μπερνάρδο, Μπραζ, Γκαγιάρδο, Κριστιάν, Κάστρο. Στο 50-50 η συμμετοχή του Γκάνσο που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση πριν 10 μέρες.
Ανάλογη πορεία με την Σάντος έχει στο πρωτάθλημα και η Κορίνθιανς. Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη μετρώντας τρεις ήττες με πιο πρόσφατη το 2-0 στο Πόρτο Αλέγκρε επί της Γκρέμιο.
Σε αυτό το ματς η Τιμάο παρατάχθηκε με αναπληρωματικούς παίκτες καθώς δίνεται μεγάλη έμφαση στην κατάκτηση του Λιμπερταδόρες. Φιλοδοξεί να πετάξει εκτός θεσμού μία ακόμη ομάδα από τη Βραζιλία έχοντας αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο την Βάσκο. Στο Βίλα Μπελμίρο πάντως συναντά δυσκολίες και έχει μόνο δύο νίκες από το 2006 και έπειτα σε δέκα αγώνες (6-2-2).
Πάουλο Αντρέ και Εντενίλσον δεν είναι διαθέσιμοι λόγω τραυματισμών. Αράο και Ρομαρίνιο πήραν τη θέση τους στην αποστολή.
Key Stat: 6 σερί under για τις δύο ομάδες σε όλες τις διοργανώσεις.
Συμπέρασμα: Oι δύο ομάδες περιμένουν εδώ και καιρό με ανυπομονησία αυτή τη συνάντηση. Η Σάντος με τον Νεϊμάρ και πάλι στη σύνθεσή της σίγουρα θα είναι πιο επικίνδυνη επιθετικά, όμως η άμυνα της Κορίνθιανς έχει τα φόντα να την κρατήσει μακριά από την περιοχή της. Προβάδισμα στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό έχει το under στο 1,675 της bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.