Αρκετές δυνατές επιλογές εχει το σημερινό κουπόνι.


Over και στο φινάλε η Λα Κορούνια (1,60)

Πέντε συνεχόμενα στα ισάριθμα προηγούμενα παιχνίδια της

Over και στο φινάλε η Λα Κορούνια (1,60) Η Βιγιαρεάλ Β δίνει το τελευταίο της παιχνίδι στην κατηγορία, μετρώντας τέσσερα over στα έξι τελευταία. Χωρίς άγχος και η Λα Κορούνια που έχει εξασφαλίσει και την άνοδο και τον τίτλο. Στο 1,60 το over στην Bet365, με τους φιλοξενούμενους να μετράνε πέντε συνεχόμενα και 8/10 πιο πρόσφατα.
Παρά το ότι σώθηκε εύκολα, ο υποβιβασμός της Βιγιαρεάλ αναγκάζει τη Βιγιαρεάλ Β να δώσει κόντρα στην Λα Κορούνια το τελευταίο της παιχνίδι στην κατηγορία. Θέλει να αποχαιρετήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις δύο σερί εκτός έδρας ήττες της με 2-1 από τη Χιρόνα και 6-2 από την Καρταχένα την προηγούμενη αγωνιστική.
Οι γηπεδούχοι έχουν αρνητικό απολογισμό γκολ (54-63) και εντός έδρας μετράνε 8-6-6 με 11/20 over. Αγνοούν την ισοπαλία στα οκτώ τελευταία (4-0-4), ενώ τα τέσσερα από τα έξι τελευταία τους παιχνίδια ήταν over και τα τρία και over 3,5. Θα λείψει ο διεθνής τερματοφύλακας Μαρίνιο (Ισπανία U21), ενώ εξέτισε και επιστρέφει ο μπακ Τόνιο.
Ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό της η Λα Κορούνια επέστρεψε στην κατηγορία που ανήκει, σφραγίζοντας την προηγούμενη αγωνιστική την άνοδο αλλά και την πρωτιά στην κατηγορία με τη νίκη της 2-1 επί της Ουέσκα, τόσο δύσκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ.
Η χρονιά ολοκληρώνεται για τους φιλοξενούμενους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πολλά γκολ, αφού η νίκη επί της Ουέσκα ήταν το πέμπτο συνεχόμενο over τους, ενώ στα δέκα πιο πρόσφατα μετράνε οκτώ over και goal-goal, αποτυγχάνοντας να σκοράρουν μόνο μία φορά.
Παραμένουν εκτός ο Βαλερόν (5 γκολ), οι επίσης μέσοι Σαλομάο (4 γκολ) και Βάθκεθ και ο βασικός στόπερ Ζε Κάστρο. Η Λα Κορούνια κέρδισε τα μισά από τα παιχνίδια που έδωσε εκτός έδρας (10-2-8).
Key Stat: Τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Λα Κορούνια αλλά και τα 8/10 πιο πρόσφατα ήταν over.
Συμπέρασμα: Στο τελευταίο της παιχνίδι στην κατηγορία (μετά τον υποβιβασμό εξαιτίας της πρώτης ομάδας), η Βιγιαρεάλ Β θα προσπαθήσει να κλείσει τη χρονιά με θετικό αποτέλεσμα. Η πρωταθλήτρια Λα Κορούνια ταξιδεύει χωρίς άγχος, μετρώντας πέντε σερί over και 8/10 τελευταία της παιχνίδια. 1,60 πληρώνει το over στην Bet365.


Κάνει 15/21 τα over εντός η Έλτσε (1,75)

5/6 τελευταία έχει η Ταραγόνα

Κάνει 15/21 τα over εντός η Έλτσε (1,75) Η Έλτσε θα προσπαθήσει να κλείσει τη χρονιά με θετικό αποτέλεσμα, προερχόμενη από τέσσερις σερί ήττες. Η ουραγός Ταραγόνα ευελπιστεί να αποχαιρετήσει την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι. Ιδιαίτερη έφεση στα over (1,75 στην Bet365) και οι δύο ομάδες εσχάτως, με την Έλτσε να έχει και 14/20 εντός.
Σαν αγγαρεία αντιμετωπίζει τα τελευταία της παιχνίδια η Έλτσε που βρίσκεται στο μέσον της βαθμολογίας και προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-4). Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εύκολα από την Αλκογιάνο με 4-0 με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και μετράει πλέον τέσσερα συνεχόμενα over, τρία εκ των οποίων ήταν και over 3,5.
Εντός έδρας έχει πολύ μέτριο απολογισμό, έχοντας χάσει τα μισά παιχνίδια που έδωσε στο γήπεδό της (8-2-10) με 14/20 να είναι over, ενώ over ήταν και τα 7/8 τελευταία εντός. Επιπλέον στα εννιά πιο πρόσφατα μπροστά στο κοινό της κέρδισε μόνο την υποβιβασμένη Καρταχένα (1-1-7). Σταθερά εκτός ο βασικός στόπερ Πελεγκρίν (4 γκολ), ο μέσος Λούκε και ο επιθετικός Λινάρες (3 γκολ).
Για την Ταραγόνα ολοκληρώνεται μία απογοητευτική χρονιά που τη βρίσκει στον πάτο της βαθμολογίας, χωρίς να μπορεί να αλλάξει την κατάσταση αυτή. Η ήττα 1-2 από τη Θέλτα ήταν το έκτο σερί παιχνίδι της χωρίς νίκη (0-3-3) με 6/6 να είναι goal-goal και 5/6 over.
3-7-10 είναι ο εκτός έδρας της απολογισμός με 10/20 over, έχοντας φέρει στις τρεις τελευταίες της εξόδους 2-2, 4-2 και 2-2. Επιστρέφει ο βασικός χαφ Αμπάλο, που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής με τη Θέλτα, ενώ μάλλον μένει εκτός ο βασικός μπακ Γιούστε.
Key Stat: Η Έλτσε προέρχεται από τέσσερα σερί over κι έχει 14/20 εντός έδρας.
Συμπέρασμα: Η Έλτσε βρίσκεται στο μέσον της βαθμολογίας και θέλει να κλείσει τη χρονιά με νίκη, τη στιγμή που για την ουραγό Ταραγόνα αυτό είναι το τελευταίο της παιχνίδι στην κατηγορία. Στο 1,75 βρίσκουμε το over στην Bet365, με τους γηπεδούχους να έχουν 14/20 εντός έδρας και τους φιλοξενούμενους 5/6 τελευταία.


Αήττητη συνεχίζει η Χαμ Καμ

Τη χειρότερη επίθεση και τη χειρότερη άμυνα διαθέτει η Χοντ

Αήττητη συνεχίζει η Χαμ Καμ (2,125) Ευκαιρία να διευρύνει στις εφτά αγωνιστικές το αήττητο σερί της έχει η Χαμ Καμ, που βρίσκει τη γηπεδούχο Χοντ να προέρχεται από πέντε σερί ήττες και συνολικά εφτά στις οκτώ αγωνιστικές.
Την πέμπτη συνεχόμενη ήττα της και συνολικά έβδομη σε οκτώ αγωνιστικές (1-0-7) γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Χοντ με 3-2 από την Τρομσντάλεν, σε παιχνίδι όπου βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε να απαντήσει μόνο στην τρίτη. Με μόλις τρεις βαθμούς μετά από οκτώ παιχνίδια οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση, διαθέτοντας επιπλέον τη χειρότερη επίθεση και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (8-21 τα τέρματα).
Μετράνε 6/8 over, ενώ εντός έδρας έχουν 1-0-3 με γκολ 3-7 και 2/4 over. Τις τέσσερις τελευταίες φορές που υποδέχτηκαν την Χαμ Καμ έχουν 1-1-2, χωρίς να κρατήσουν καμία φορά ανέπαφη την εστία τους. Αν εξαιρεθεί ο αριστερός μπακ Γκρόντας, που είναι εκτός από την αρχή της χρονιάς, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα απουσιών.
Παρά το ότι δεν κατάφερε να κερδίσει την Μιοντάλεν εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική (1-1), με το παιχνίδι αυτό η Χαμ Καμ διεύρυνε το αήττητο σερί της στις έξι αγωνιστικές (3-3-0) κι ενώ είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρεις σερί ήττες.
Στα τέσσερα μέχρι τώρα παιχνίδια της εκτός έδρας μετράει 2-1-1 (3/4 over), χάνοντας μόνο από την εκ των πρωτοπόρων Σταρτ. Στα αγωνιστικά θέματα δεν υπάρχουν αλλαγές συγκριτικά με τις προηγούμενες εβδομάδες, αφού παραμένουν εκτός ο δεύτερος τερματοφύλακας Σκιέρβε και ο βασικός στόπερ Λίε, ενώ αμφίβολος είναι ο βασικός μέσος Χάνσεν.
Key Stat: Πέντε σερί ήττες μετράει η Χοντ, αήττητη στα έξι τελευταία η Χαμ Καμ.
Συμπέρασμα: Η Χοντ προέρχεται από πέντε σερί ήττες και συνολικά εφτά στις οκτώ αγωνιστικές (1-0-7), σε καλή κατάσταση η Χαμ Καμ που παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία (3-3-0).


Ξανά 1 & over 3,5 για Μπόντο Γκλιμτ (2,40)

3/4 έχει εντός έδρας

Ξανά 1 & over 3,5 για Μπόντο Γκλιμτ (2,40) Στην πανίσχυρη έδρα της επιστρέφει η Μπόντο Γκλιμτ, εκεί όπου έχει κάνει το 4/4 στις νίκες με τρεις από αυτές να είναι και over 3,5. Η Στρόμεν έχει καλή παρουσία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά υστερεί πολύ ακόμα εκτός έδρας, όπου έχει και 3/4 over 3,5. Στο 2,40 στην Bet365 o 1 & over 3,5.
Τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα (5-2-2) και πρώτη μετά από πέντε αγωνιστικές (4-1-0) γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπόντο Γκλιμτ, χάνοντας με 3-0 από τη Σταρτ, πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Βρίσκοντας απέναντί τους την αδύναμη εκτός Στρόμεν, οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να ρεφάρουν άμεσα την ήττα αυτή και να διατηρηθούν κοντά στις πρώτες θέσεις.
Πανίσχυροι εντός έδρας όπου μετράνε 4 στις 4 νίκες με γκολ 12-3, με τις τρεις τελευταίες τους νίκες να είναι και over 3,5 (3-2, 4-1, 4-0). Συνολικά στο πρωτάθλημα μετράνε 7/9 over και 3/4 εντός έδρας. Τιμωρημένος είναι ο βασικός μέσος Σανέ και τραυματίας ο επίσης βασικός μέσος Μπεργκ, με τα υπόλοιπα προβλήματα να είναι μακροχρόνια.
Εκμεταλλευόμενη την έδρα της η Στρόμεν επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Ρανχάιμ της οποίας επιβλήθηκε με 2-1 με ανατροπή και απομακρύνθηκε κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις. Εκτός έδρας, ωστόσο, απέχει ακόμα από θετικά αποτελέσματα αφού στις τέσσερις εξόδους της έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο μία φορά (1-0-3 με γκολ 5-10).
Τα 3/4 εκτός έδρας της παιχνίδια ήταν over και over 3,5 και μόνο στην πιο πρόσφατη ήττα 2-0 από τη Νότοντεν δεν σκόραρε. Οι φιλοξενούμενοι ενισχύονται από την επιστροφή από τιμωρία του στόπερ Γιαμπρέ, δεν υπολογίζουν όμως στον τιμωρημένο βασικό μέσο Στρέμνες και στον τραυματία επίσης βασικό μέσο Ντεν Μπουργκτ (2 γκολ).
Key Stat: Τα 3/4 εντός έδρας της παιχνίδια η Μπόντο Γκλιμτ τα κέρδισε με over 3,5.
Συμπέρασμα: Η Μπόντο Γκλιμτ είναι πολύ δυνατή εντός έδρας, όπου μετράει μόνο νίκες (4-0-0) με 3/4 να είναι και over 3,5. Η Στρόμεν συνηθίζει να σκοράρει εκτός έδρας, αλλά δυσκολεύεται να πάρει αποτέλεσμα. Αναμένουμε αρκετά γκολ και νίκη των γηπεδούχων, με τον 1 & over 3,5 να πληρώνει 2,40 στην Bet365.

ΟΠΣ Τζέιπι - ΡΚ 35.over (2.05).

 Η επόμενη επιλογή μας έρχεται επίσης από την Ykkonen League και το παιχνίδι της ΟΠΣ Τζέιπι με την ΡΚ 35. Η φιλοξενούμενη διαθέτει εξαιρετική επίθεση έχοντας σκοράρει σε επτά παιχνίδια 21 γκολ. Η γηπεδούχος, μπορεί να βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη, αλλά είχε και εύκολο πρόγραμμα. Το over2,5 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση πληρώνει 2,05 



Καναδάς - Ηπα. 


Φιλικό παιχνίδι του Καναδά με τις Ηνωμένες Πολιτείες, που διεξάγεται στο Τορόντο. Πολύ καλή δουλειά έχει κάνει στις ΗΠΑ ο Γιούργκεν Κλίνσμαν, και αυτό φάνηκε από τις πέντε συνεχόμενες φιλικές νίκες τους πριν την αναπόφευκτη ήττα την περασμένη Πέμπτη από την παντοδύναμη Βραζιλία. Ο Καναδάς μπορεί να είναι ο «αιώνιος» αντίπαλος των ΗΠΑ, όμως νομίζουμε πως αποτελεί εύκολη λεία για τους Αμερικανούς. Εξάλλου, στο τελευταίο φιλικό τους οι Καναδοί γνώρισαν την ήττα με 1-3 από την αδύναμη Αρμενία. Γιατί να πάρουν έστω και την ισοπαλία κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχουν να νικήσουν από το... 1990; Από τότε μεσολάβησαν οκτώ αγώνες, επίσημοι και φιλικοί, στους οποίους οι ΗΠΑ σημείωσαν έξι νίκες, ενώ δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Και ερχόμαστε στο σημερινό παιχνίδι, που στον ΟΠΑΠ προσφέρεται στην τριάδα αποδόσεων 3,10-3,15-1,95, μία τριάδα που ευνοεί ιδιαίτερα τα διπλά, σε ποσοστό 50% (όταν οι άσοι και οι ισοπαλίες μοιράζονται το υπόλοιπο 50%). Βρίσκουμε αρκετά καλό το 1,95 του διπλού στον ΟΠΑΠ και θα εμπιστευτούμε τους Αμερικανούς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.