Δύσκολες επιλογές και σήμερα.

Πανίσχυρη εντός η Βερόνα (1,85)

Δεν δέχτηκε γκολ στα 11/15 τελευταία στο γήπεδό της

Πανίσχυρη εντός η Βερόνα (1,85) Η Βερόνα καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα, έχοντας το πλεονέκτημα ότι με οποιαδήποτε νίκη με δύο ή περισσότερα γκολ προκρίνεται στον τελικό. Στα 15 τελευταία εντός έδρας μετράει 14 νίκες και μία ισοπαλία, στο 1,85 ο άσος στον William Hill.
Η Βερόνα δεν είχε δεχτεί ούτε γκολ στα δύο παιχνίδια της με τη Βαρέζε στην κανονική διάρκεια (0-0 εκτός, 3-0 εντός), αλλά δέχτηκε δύο στο πιο κρίσιμο από τα τρία μέχρι τώρα μεταξύ τους ματς και ηττήθηκε δικαιότατα με 2-0, μειώνοντας αρκετά τις πιθανότητές της να βρεθεί στον τελικό ανόδου.
Στα θετικά για τους γηπεδούχους το ότι τα εκτός έδρας γκολ στα πλέι οφ δεν μετράνε, κάτι που σημαίνει ότι με οποιαδήποτε νίκη με διαφορά δύο ή περισσότερων γκολ παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό, αφού ήταν η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα της Βερόνα μετά από έξι παιχνίδια (3-3-0), στα οποία είχε δεχτεί μόνο δύο γκολ, ενώ πλέον μετράει 6 under στα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.
Θα βασιστεί στην πολύ δυνατή της έδρα – δεύτερη καλύτερη στην κανονική διάρκεια (15-4-2, 13/21 under) – εκεί όπου έχει και 14 νίκες στα 15 τελευταία της παιχνίδια (14-1-0), κρατώντας ανέπαφη την εστία της στα 11/15! Ο Αντρέα Μαντορλίνι λογικά δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον βασικό δεξιό μπακ Αμπάτε (4 γκολ) που αποχώρησε τραυματίας από το πρώτο ματς, με τα υπόλοιπα προβλήματα όμως να μην επηρεάζουν.
Στο πιο κατάλληλο σημείο η Βαρέζε πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και με το 2-0 του πρώτου αγώνα ταξιδεύει στη Βερόνα με πολύ μεγάλο πλεονέκτημα, παρά το ότι αποκλείεται σε περίπτωση ήττας με δύο γκολ. Με τη νίκη αυτή συμπλήρωσε έξι στα εφτά τελευταία ματς (6-0-1), με την ήττα να είναι στο γήπεδο που θα παίξει και σήμερα με 3-0.
Εκτός έδρας είχε τον τρίτο καλύτερο απολογισμό (10-6-5), ενώ το πρώτο παιχνίδι ήταν και το πρώτο της under μετά από πέντε σερί over στο πρωτάθλημα. Σημαντικά προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν.
Key Stat: Η Βερόνα μετράει 14 νίκες στα 15 τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια (14-1-0).
Συμπέρασμα: Επαναληπτικός ημιτελικός για την πρόκριση στον τελικό της ανόδου, με τη Βαρέζε να έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα (2-0), αλλά τη Βερόνα να είναι πανίσχυρη εντός έδρας, εκεί όπου μετράει 14-1-0 στα 15 τελευταία, χωρίς να δεχτεί γκολ στα 11/15. 1,85 πληρώνει ο άσος στον William Hill.


Πρόκριση με under η Σαμπντόρια (1,85)

Επαναληπτικός αγώνας του ημιτελικού ανόδου στη Serie A

Πρόκριση με under η Σαμπντόρια (1,85)
Στην Μόντενα ταξιδεύει η Σαμπντόρια για να αντιμετωπίσει την Σασσουόλο στον επαναληπτικό ημιτελικό των play off για την άνοδο στην Serie B. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι, στο 1,85 προσφέρει η Bet365 το under 2,25.
Ας δούμε καταρχήν τι ισχύει όσον αφορά στους κανονισμούς. Στους αγώνες δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, ούτε προβλέπεται παράταση. Σε περίπτωση νίκης με οποιοδήποτε σκορ η Σασσουόλο παίρνει την πρόκριση στο τελικό των play off αφού σε περίπτωση που οι ομάδες μοιραστούν τις νίκες με την ίδια διαφορά τερμάτων τότε την πρόκριση την παίρνει η ομάδα που τερμάτισε πιο ψηλά στην βαθμολογία.
Μπήκε καλύτερα στο πρώτο παιχνίδι η Σασσουόλο και είχε την εδαφική υπεροχή στο πρώτο μισάωρο χωρίς να απειληθεί καθόλου από την αντίπαλο της. Ευτύχησε να κερδίσει πέναλτι στο 33ο λεπτό από ένα παιδικό λάθος του τερματοφύλακα της Σαμπντόρια Ζούνιορ Κόστα ο οποίος στην συνέχεια απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο σε κόρνερ το χτύπημα του Σανσόνε. Από αυτήν τη φάση τελικά προήλθε και το γκολ των φιλοξενούμενων που αφού δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το πέναλτι εκμεταλλεύτηκαν το τρίτο συνεχόμενο κόρνερ που κέρδισαν και από μια αναμπουμπούλα στην άμυνα των γηπεδούχων προηγήθηκαν με 0-1.

Στη συνεχεία οπισθοχώρησαν με κομβικό σημείο του παιχνιδιού να είναι η ισοφάριση της Σαμπντόρια στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου με τον Βραζιλιάνο Έντερ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά προηγήθηκαν με 2-1 με τον Πότζι στο 58ο λεπτό και στην συνέχεια είχαν αρκετές ευκαιρίες να κάνουν και το 3-1. Δεν υπάρχουν καινούργιες απουσίες για το παιχνίδι πλην των μακροχρονίων και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με τις καλύτερες δυνατές 11άδες.
Στα 3 φετινά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων η Σαμπντόρια είναι αήττητη. Με ισοπαλίες 0-0 και 1-1 έληξαν τα παιχνίδια στην κανονικά περίοδο, 2-1 κέρδισε στον πρώτο ημιτελικό την Τετάρτη.
Αν δούμε λίγο τα στατιστικά των ομάδων στην κανονική περίοδο παρατηρούμε ότι πρόκειται οι δυο ομάδες που στα παιχνίδια τους δεν συνηθίζουν να μπαίνουν πολλά γκολ. Στα παιχνίδια της Σασσουόλο μπήκαν κατά μέσο όρο 2,14 γκολ ανά παιχνίδι ενώ της Σαμπντόρια 2,07 ανά παιχνίδι. Η Σασσουόλο μέτρησε την κανονική περίοδο 28/42 under συνολικά (15/21 εντός έδρας), ενώ η Σαμπντόρια επίσης 28/42 under συνολικά (12/21 εκτός έδρας).
Key Stat: 13/21 Χ εντός έδρας στο πρώτο ημίχρονο μετρούσε η Σασσουόλο στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, 11/21 αντίστοιχα η Σαμπντόρια εκτός έδρας.
Συμπέρασμα: Αναμένεται να γίνει ένα επιφυλακτικό παιχνίδι αφού καμία ομάδα δεν προβλέπεται να μπει δυνατά και να κυνηγήσει το γκολ από την αρχή αφού γνωρίζει ότι σε περίπτωση που το δεχτεί τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για την πρόκριση στον τελικό. Προφανής επιλογή το under 2,25 που πληρώνει 1,85 στην Bet365, επιλογές με λίγο μεγαλύτερο ρίσκο το Χ ΗΤ σε απόδοση 2,05 και το 0-0 ακριβές σκορ ημιχρόνου σε απόδοση 2,62 στην ίδια εταιρεία. Όσον αφορά στην πρόκριση νομίζω ότι η Σαμπντόρια έχει προβάδισμα αφού και την εμπειρία έχει να διαχειριστεί το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού και η αγωνιστική της συμπεριφορά το τελευταίο δίμηνο είναι καλύτερη από της Σασσουόλο.


Πάσχει στην άμυνα η Χάμαρμπι

Μία ήττα στα τελευταία έξι η Άνγκελχολμς

Πάσχει στην άμυνα η Χάμαρμπι Αρκετά αμυντικά προβλήματα βγάζει στα τελευταία παιχνίδια της η Χάμαρμπι, που αγνοεί τη νίκη για τρία ματς και έπεσε από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Δυνατή εντός η Άνγκελχολμς που βρήκε φόρμα, στο 2,20 ο άσος.
Κόπασε ο αρχικός ενθουσιασμός της Χάμαρμπι, η οποία για άλλη μια φορά φέτος ξεκίνησε ως φαβορί για την άνοδο και φρόντισε να το επιβεβαιώσει στα πρώτα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, όμως τα πολλά αμυντικά προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους και τα στραβοπατήματα είναι συνεχόμενα.
Η Bajen ξεκίνησε με 4/4 νίκες και πέντε τρίποντα στα πρώτα έξι της ματς πιάνοντας την κορυφή της Superettan, όμως στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει πάρει μόλις ένα βαθμό και εκτός του ότι απέκτησε συγκάτοικο στη δεύτερη θέση, νιώθει καυτή την ανάσα των Άνγκελχολμς και Μπρομαποϊκάρνα που είναι δύο βαθμούς πίσω της. Αιτία των τελευταίων κακών αποτελεσμάτων είναι η άμυνα της ομάδας, η οποία δέχθηκε οκτώ γκολ σε τρία ματς και μοιραία ο ένας βαθμός που πήρε σ' αυτά τα παιχνίδια η Χάμαρμπι ήταν ότι άξιζε. Ήταν γνωστό το πρόβλημα της άμυνας από την αρχή της σεζόν, αποκτήθηκε γι' αυτόν το λόγο ο έμπειρος στόπερ Σελμπρούγκε, ο οποίος όμως τραυματίστηκε στην προετοιμασία και ακόμα δεν έχει επιστρέψει. Οι αρχικές νίκες έκαναν τους πάντες να ξεχάσουν την ανασταλτική δυσλειτουργία, την οποία πάντως θυμήθηκαν για τα καλά στα τελευταία ματς.
Μακριά από την έδρα της η ομάδα της Στοκχόλμης έχει απολογισμό 3-0-1 με τέρματα 6-5, μοναδική ήττα το βαρύ 4-1 από τη Λαντσκρόνα πριν δύο εβδομάδες.
Ακριβώς αντίθετη είναι η πορεία της Άνγκελχολμς, η οποία ξεκίνησε στραβά τη Superettan, όμως στη συνέχεια βρήκε ρυθμό και πλέον έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Η ομάδα του Πέρσον εκμεταλλευόμενη την έδρα της σκαρφάλωσε ψηλά στη βαθμολογία και το μοναδικό της στραβοπάτημα τον τελευταίο 1,5 μήνα είναι το εντός έδρας 1-3 από τη Φάλκενμπεργκ, ένα ματς με το σκορ να έιναι μαγική εικόνα, αφού η φιλοξενούμενη έκανε τρεις επιθέσεις και έβαλε τρία γκολ και η Άνγκελχολμς έχασε σωρεία ευκαιριών. Τη Δευτέρα η ομάδα επανήλθε στις νίκες με το εύκολο 1-3 στην έδρα της νεοφώτιστης Ούμεα.
Δύο σερί GG και over έχει η Άνγκελχολμς, που στα τελευταία επτά παιχνίδια της μετράει έξι αμφίσκορα αποτελέσματα και ισάριθμα over. Εντός οι κίτρινοι έχουν απολογισμό 3-0-1 με τέρματα 7-5, μετρώντας 3/4 GG και over.
Key Stat: Το ντεφορμάρισμα της Χάμαρμπι που έχει δεχθεί οκτώ γκολ στα τελευταία τρία ματς και οι καλές εμφανίσεις της Άνγκελχολμς, οι οποίες πάντως δεν συνδυάζονται αρκετά συχνά με νίκες.
Συμπέρασμα: Ψηλό το 2,20 της Bet365, κυρίως λόγω ονόματος της Χάμαρμπι. Η Bajen είναι ντεφορμέ και... φαίνεται, ο προπονητής Μπερχάλτερ δεν βρίσκει λύσεις στα μετόπισθεν και αυτό μπορούν να το εκμεταλλευτούν οι παίκτες της Άνγκελχολμς και να βγάλουν τον άσο.


Αξίζει το διπλό της Γιόνσεπινγκ (3,00)

Δεν θα χάνει για πάντα η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας

Αξίζει το διπλό της Γιόνσεπινγκ (3,00) Αμυντική βελτίωση, παρά την ήττα, έδειξε στο τελευταίο της ματς η Γιόνσεπινγκ και μπορεί η Βάρμπεργκ να είναι επικίνδυνη, όμως το διπλό για την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας είναι υπερβολικό στο 3,00.
Μεγάλο είναι το 3,00 του διπλού για τη Γιόνσεπινγκ, η οποία είναι μεν ντεφορμέ, αλλά δεν είναι χειρότερη ομάδα της νεοφώτιστης Βάρμπεργκ. Σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, όμως γρήγορα θα ξεφουσκώσουν.
Μεγάλο βάρος στο αμυντικό κομμάτι έριξε ο Χανς Γκρεν της Γιόνσεπινγκ τις τελευταίες δύο εβδομάδες και τα πρώτα δείγματα της δουλειάς φάνηκαν στο ματς με την Μπράγκε. Μπορεί η Γιόνσεπινγκ να έχασε με 0-1, όμως το ματς ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους που είχαν αμέτρητες ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, όμως στάθηκαν άτυχοι και σε μία από τις αντεπιθέσεις της αντιπάλους δέχθηκαν το γκολ. Πλέον η επιστροφή στις νίκες είναι επεβεβλημένη αν δεν θέλει η ομάδα του νότου να χάσει την επαφή με τις πρώτες θέσεις, αφού ήδη τα έξι ματς που συμπλήρωσε χωρίς νίκη την έχουν φέρει με 12 βαθμούς στην ένατη θέση. Και όλα αυτά τη στιγμή που η ομάδα έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 20 γκολ ενεργητικό.
Εκτός ο απολογισμός της Γιόνσεπινγκ είναι 2-0-2 με τέρματα 8-7, μετράει 3/4 GG και over σ' αυτά τα παιχνίδια, συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 7/9 GG και over, ενώ και τα επτά της over ήταν over 3,5.
H Βάρμπεργκ έχει μαζέψει αρκετούς έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της και προς το παρόν είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της κατηγορίας, αφού λίγοι υπολόγιζαν πως φέτος η ομάδα θα σωθεί. Βέβαια είναι ακόμα νωρίς, όμως τα πρώτα δείγματα ως τώρα δείχνουν μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, η οποία στα τελευταία έξι παιχνίδια της έχει μόλις μία ήττα, αυτή της περασμένης εβδομάδα από την Έστερ με 1-0. Στόχος φυσικά είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής, η δουλειά που γίνεται από τον Καμπίλ είναι καλή και φαίνεται στο γήπεδο, ενώ οι παίκτες έχουν εμπειρία από την κατηγορία.
Εντός η Βάρμπεργκ είναι αρκετά δυνατή με 2-1-1 απολογισμό και τέρματα 5-4, μετά την αρχική ήττα από την Ασιρίσκα με 1-2 έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία. Συνολικά μετράει 5/9 GG και 4/9 over στο πρωτάθλημα.
Key Stat: Το ότι η Γιόνσεπινγκ είναι καλύτερη ομάδα της Βάρμπεργκ και οι φιλοξενούμενοι δεν γίνεται να μείνουν και για έβδομο ματς χωρίς νίκη μ' αυτήν την επιθετική γραμμή, που είναι η καλύτερη της κατηγορίας.
Συμπέρασμα: Σίγουρο δεν είναι τίποτα, όμως σίγουρα το 3,00 της Γιόνσεπινγκ προκαλεί. Οι Χργκότα και Σέντερκβιστ μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα της Βάρμπεργκ, η οποία παίζει με υπομονή, όμως αυτό δεν της βγαίνει πάντα σε καλό.


Μόνο over η Κρισιούμα (1,66)

2/3 έχει η Αμέρικα Μινέιρο

Μόνο over η Κρισιούμα (1,66) Ντέρμπι κορυφής με τις Αμέρικα Μινέιρο και Κρισιούμα να είναι οι δύο από τις τρεις ομάδες, που έχουν κάνει το απόλυτο στις νίκες. Το απόλυτο και στα over έχει η Κρισιούμα (3/3), με τους γηπεδούχους να μετράνε 2/3. 1,66 πληρώνει ένα ακόμα over για τις δύο ομάδες στην Bet365.
Η Αμέρικα Μινέιρο έχει κάνει το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε 0-1 την Παρανά με γκολ στο 52’ κι ενώ από το 54’ και μετά έπαιζε με παίκτη λιγότερο, ολοκληρώνοντας μάλιστα το παιχνίδι με εννιά παίκτες.
Έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ μέχρι τώρα (7-1), μετράει 2/3 over και στο μοναδικό της εντός έδρας ματς συνέτριψε εύκολα την Κλαμπ ντε Ρεγκάτας με 4-0. Οι γηπεδούχοι έχουν αποδείξει από νωρίς ότι θα είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, αλλά σήμερα θα στερηθούν τις υπηρεσίες των τιμωρημένων μέσων Ντουντού και Τιαγκίνιο, με τα υπόλοιπα προβλήματα να είναι μακροχρόνια.
Εντυπωσιακό ξεκίνημα και για την Κρισιούμα, που επίσης έχει κάνει το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα, δείχνοντας από την αρχή τις επιθετικές της αρετές. 4-1 εντός στην πρεμιέρα, 3-4 εκτός τη δεύτερη αγωνιστική και νίκη ξανά 2-1 επί της ισχυρής Βιτόρια μεσοβδόμαδα, με τα 10 γκολ που έχει σκοράρει να είναι η καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα στην κατηγορία.
Ο τεχνικός Κομέλι, που είδε τον επιθετικό του Ζε Κάρλος να σκοράρει δύο φορές κόντρα στη Βιτόρια και να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών και δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο αριστερό μπακ Μάρλον (2 γκολ).
Key Stat: 2/3 over για την Αμέρικα Μινέιρο, 3/3 για την Κρισιούμα.
Συμπέρασμα: Αμφότερες έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα, είναι σε καλή κατάσταση κι έχουν από νωρίς αποδείξει τις επιθετικές τους αρετές. 1,66 πληρώνει το over στην Bet365, με την Αμέρικα Μινέιρο να έχει 2/3 και την Κρισιούμα 3/3.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.