Σημεία από το σημερινό κουπόνι.


Ξενοιάζει με νίκη η Λοριάν (1,83)

5 σερί ήττες χωρίς να σκοράρει η Ντιζόν

Ξενοιάζει με νίκη η Λοριάν (1,83)
Η Λοριάν έχει μεγάλη ανάγκη νίκης καθώς έχει δύσκολο πρόγραμμα στις αγωνιστικές που απομένουν. Στη ζώνη του υποβιβασμού έχει πέσει η Ντιζόν που προέρχεται από σερί  ηττών  και δυσκολεύεται στο σκοράρισμα στα πρόσφατα ματς. Στο 1,83 από 1,91 ο άσος.
Η Λοριάν απέδειξε για μια ακόμη φορά τις εκτός έδρας αδυναμίες της χάνοντας στη χειρότερη έδρα της κατηγορίας με 1-0 από την Καέν. Πλέον απέχει τέσσερις βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού και έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια καθώς ταξιδεύει στο Μπορντό και υποδέχεται στο φινάλε την Παρί.
Η ομάδα της Βρετάνης έχει κερδίσει τα δύο πρόσφατα εντός έδρας ματς, κάτι που είχε να συμβεί από τον περασμένο Νοέμβρη. Με 12 γκολ παθητικό μπροστά στο κοινό της έχει μια από τις καλύτερες επιδόσεις της Λιγκ 1, όμως επιθετικά δεν βρίσκει λύσεις έχοντας σκοράρει 19 τέρματα. Δεσπόζει το under στο γήπεδό της με 12/17 την τρέχουσα περίοδο. Παρόλα αυτά αμυντικά δεν μπορεί να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της επί δεκαέξι αγωνιστικές.
Eκτός μέχρι το τέλος της σεζόν έχει τεθεί ο τερματοφύλακας Οντάρ, ενώ δεν αναμένεται να αγωνιστεί και ο Αλιαντιέρ που σταθερά ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Αποκτήθηκε ο τερματοφύλακας Ζανό με τη μορφή δανεισμού από τη Σεντ Ετιέν.
Μεγάλη χαμένη στο ντέρμπι με την Οσέρ βγήκε η Ντιζόν χάνοντας στο γήπεδό της με 0-2 από μια ομάδα που δεν είχε φέτος εκτός έδρας νίκη. Πλέον βρίσκεται εντός της γραμμής του υποβιβασμού έχοντας πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια καθώς κοντράρεται με Τουλούζ και Ρεν.
Πέντε διαδοχικές ήττες μετρά η νεοφώτιστη με το παράδοξο να είναι πως απέτυχε να σκοράρει σε καθεμιά από αυτές, ενώ σκόραρε ανελλιπώς στα δεκατρία ματς που είχαν προηγηθεί. Εκτός έδρας έχει δέκα ήττες σε δεκαεπτά εξόδους, σε έξι από τις οποίες απέτυχε να σκοράρει. Δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα η φιλοξενούμενη.
Πιθανές ενδεκάδες
Λοριάν (3-1-4-2): Jano- Baca, Manga, Koné- Mareque- Jouffre, Romao, Mvuemba, Autret- Paquet, Campbell
Ντιζόν (4-2-3-1): Reynet-Souprayen, Paulle, Meite, Varrault-Sankhare, Κumordzi-Kakuta, Corgnet, Bautheac-Jovial
Κey Stat: Μόνο σε 1 φετινή της έξοδο δεν δέχτηκε γκολ η Ντιζόν.
Συμπέρασμα: H Λοριάν έχει χρυσή ευκαιρία να καθαρίσει την παραμονή και να αγωνιστεί με λιγότερο άγχος στα δύσκολα ματς που έπονται. Ιδανική αντίπαλος φαντάζει η Ντιζόν που προέρχεται από διαδοχικές ήττες και έχει χάσει την επαφή της με τα δίχτυα. Στο 1,83 έχει βρεθεί ο άσος στον William Hill

Προσθέτει GG στη συλλογή της η Ρεν με το over να είναι και αυτό πιθανό.

13/17 φέτος στο γήπεδό της

BET: Προσθέτει GG στη συλλογή της η Ρεν
H Ρεν χρειάζεται τη νίκη για να αγκαλιάσει την έξοδο στην Ευρώπη, όμως η Μονπελιέ έχει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο καθώς κυνηγά τον τίτλο. Κυριαρχεί το GG στα ματς της γηπεδούχου στη Βρετάνη, στο 1,80 προσφέρεται στην αποψινή αναμέτρηση.
Η Ρεν δεν κατάφερε να σπάσει την δυσμενή της παράδοση στο Σαμπάν Ντελμά και γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Μπορντό. Εξακολουθεί πάντως να έχει τον πρώτο λόγο για έξοδο στην Ευρώπη, καθώς κερδίζοντας απόψε θα πιάσει τη Λυών στην τέταρτη θέση. Δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια καθώς αγωνίζεται με Παρί και Ντιζόν.
Η ήττα από τους Γιρονδίνους ήταν η πρώτη της μετά από πέντε αγωνιστικές στις οποίες μετρούσε τέσσερις νίκες. Στο γήπεδό της έχει γνωρίσει δύο ήττες φέτος, όμως οι ισοπαλίες είναι περισσότερες από τις νίκες (7-8-2). Στις έξι προηγούμενες υποδοχές ομάδων είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της.
Παζό, Μανγκάν, Έρντινγκ αναμένεται να απουσιάσουν από τον αποψινό αγώνα, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Απάμ και Ντανζέ.
Η Μονπελιέ γκέλαρε στο πρόσφατο ματς με την Εβιάν παραχωρώντας ισοπαλία με 2-2. Πάντως είχε την εύνοια της διατησίας, καθώς ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ της νεοφώτιστης, ενώ δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο στο φινάλε αστοχώντας από το σημείο του πέναλτι. Πλέον έχει συγκάτοικο στην κορυφή την Παρί μετά τη χθεσινή της νίκη στο Ενό επί της Βαλενσιέν. Πολύ δύσκολο πρόγραμμα έχει στη συνέχεια καθώς αντιμετωπίζει Λιλ και Οσέρ.
Η πρωτοπόρος διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και την τρίτη καλύτερη επίθεση.Εκτός Μονσόν πάντως δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική με 7/17 νίκες. Μετριότατη παράδοση έχει στις επισκέψεις στη Ρεν χάνοντας σε 7/11 προηγούμενες (7-2-2).
Τιμωρημένοι για τη φιλοξενούμενη οι Μπελχαντά και Λακόμ που δέχθηκαν κόκκινες κάρτες στο πρόσφατο ματς με την Εβιάν.
Key Stat: 13/17 GG έχει εντός η Ρεν, 12/17 εκτός η Μονπελιέ.
Συμπέρασμα: Eξαιρετικά αμφίρροπη αναμένεται η αποψινή αναμέτρηση όπως μαρτυρούν και οι αποδόσεις. Αμφότερες οφείλουν να ψάξουν τη νίκη καθώς έχουν δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Λογική επιλογή το GG στο 1,80 του William Hill, με το 1-1 να μην αποκλείεται να εμφανιστεί σε ένα ακόμη εντός έδρας ματς της Ρεν.

Over στο Μπλάκμπερν-Γουίγκαν

9/11 στις πρόσφατες μεταξύ τους συναντήσεις

BET: Over στο Μπλάκμπερν-Γουίγκαν
Η Μπλάκμπερν είναι αναγκασμένη να ψάξει νίκη με μεγάλη διαφορά κόντρα στην Γουίγκαν για να ελπίζει σε παραμονή στο φινάλε. Οι Λάτικς βρίσκονται σε τρομερή φόρμα και θα επιδιώξουν να σκοράρουν για να αγκαλιάσουν την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Στο 1,725 το over.
H Mπλάκμπερν δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν και δίκαια ηττήθηκε με 2-0 από την Τότεναμ. Αυτή ήταν η έκτη της ήττα στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, γεγονός που την έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Χρειάζεται να κάνει το 2/2 μέχρι το φινάλε αντιμετωπίζοντας στην αυλαία την Τσέλσι, που αν δεν κερδίσει την Τρίτη τη Λίβερπουλ θα είναι αδιάφορη  κόντρα στους Ρόβερς, ενώ θα έχει στο μυαλό της και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα ακολουθεί άμεσα.
Κάνοντας το 2/2 η Μπλάκμπερν φτάνει στους 37 βαθμούς όσους έχουν τώρα Γουίγκαν και ΚΠΡ, με την Μπόλτον να ακολουθεί με 35. Οι Λάτικς αγωνίζονται με την Γουλβς στο φινάλε και με ένα βαθμό θα παραμείνουν στην κατηγορία. Η ΚΠΡ έχει πιο δύσκολο ματς καθώς ταξιδεύει στην έδρα της Σίτι, ενώ η Μπόλτον που θέλει μόνο νίκη επισκέπτεται το Μπριτάνια της Στόουκ. 
Αν η Μπόλτον δεν κερδίσει και η ΚΠΡ χάσει από τη Σίτι (η Γουίγκαν λογικά έναν βαθμό θα τον πάρει από την Γουλβς) τότε η ΚΠΡ θα ισοβαθμήσει με την Μπλάκμπερν μόνο αν η τελευταία κερδίσει την Τσέλσι. Σε αυτή την περίπτωση υπερτερεί για την ώρα η ΚΠΡ καθώς έχει συντελεστή τερμάτων -22 έναντι του -28 της Μπλάκμπερν.
Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει 6/18 φετινούς αγώνες στο Ίγουντ Παρκ, με το over να εμφανίζεται σε έντεκα περιπτώσεις. Υποδεχόμενη τη Γουίγκαν μετρούν πέντε σερί νίκες στις οποίες σκόραραν δύο τουλάχιστον φορές. Συνολικά έχουν σημειωθεί τρία ή περισσότερα γκολ σε 9/11 πρόσφατες μεταξύ τους συναντήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.
Γκρέλα και Χάνλι είναι οι μοναδικές απουσίες για τον Στιβ Κιν που θα παρατάξει με πιο επιθετικό σχήμα την ομάδα του γνωρίζοντας πως χρειάζεται νίκη με πολλά γκολ.
Η Γουίγκαν από αουτσάιντερ έχει αναχθεί σε φαβορί για την αποφυγή του υποβιβασμού καθώς βρίσκεται σε τρομερή φόρμα τον τελευταίο μήνα. Σαρωτική εμφάνιση πραγματοποίησε κόντρα στη Νιουκάσλ διαλύοντάς την με 4-0, σκορ που διαμορφώθηκε από το ημίχρονο.
Φτάνοντας στους 38 βαθμούς λογικά θα παραμείνει στην κατηγορία, έχοντας το πλεονέκτημα να αντιμετωπίζει την Γουλβς εντός έδρας στο φινάλε. Προέρχεται από πέντε νίκες στις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Εκτός έδρας έχει σκοράρει σε όλα τα ματς μέσα στο 2012, με το over να εμφανίζεται σε 12/13 προηγούμενα ταξίδια της. Πλήρης ταξίδεψε στο Ίγουντ Παρκ.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπλάκμπερν (4-4-1-1): Robinson- Orr, Dann, Givet, Olsson- Dunn, Lowe, N'Zonzi, Pedersen- Hoilett- Yakubu 
Γουίγκαν (4-5-1): Al Habsi- Boyce, Alcaraz, Caldwell, Figueroa- Moses, McCarthy, McArthur, Maloney, Beausejour- Di Santo 
Key Stat: 3,77 γκολ κατά μ.ό σημειώνονται στις συναντήσεις τους σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ.
Συμπέρασμα: Μόνο με νίκη θα διατηρήσει τις ελάχιστες ελπίδες παραμονής στην κατηγορία η Μπλάκμπερν η οποία θα επιδιώξει να σκοράρει πολλές φορές για να ευνοείται σε ενδεχόμενες ισοβαθμίες στο φινάλε. Πιο άνετη και σαφέστατα πιο φορμαρισμένη η Γουίγκαν που έχει σκοράρει σε κάθε έδρα που επισκέπτηκε μέσα στο 2012. Το over στο 1,725 της bet365 δείχνει ως ξεκάθαρη επιλογή και ευνοείται και από την παράδοση.

Κερδίζει με over η Λιλ (1,90)

6/7 over 2,5 είδαμε στις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις

Κερδίζει με over η Λιλ (1,90)
Μόνο νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν θέλει η φορμαρισμένη Λιλ στη μάχη που δίνει για το Champions League αλλά και τον τίτλο, υποδέχεται την Καέν σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει αρκετά τέρματα. Στο 1,90 ο συνδυασμός 1 & over 2,5 στην Bet365.
Με το γκολ του Τούλιο Ντε Μέλο στο 6’, ξανά από ασίστ του καλύτερου παίχτη του φετινού Σαμπιονά Αζάρ, η Λιλ απέδρασε με διπλό από την έδρα της Νις φτάνοντας τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και διατηρώντας έτσι ζωντανές τις ελπίδες της  για την πρώτη δυάδα, που δίνει απευθείας το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, αλλά και τον τίτλο, μετά το στραβοπάτημα της Μονπελιέ απέναντι στην Εβιάν. 
Η ομάδα του Γκαρσιά απέχει 2 πόντους από τη 2η Παρί και 5 από την πρωτοπόρο Μονπελιέ, στην έδρα της οποίας ταξιδεύει την επόμενη αγωνιστική, και αν καταφέρει να κάνει το 3/3 στα εναπομείναντα παιχνίδια της προλαβαίνει ακόμα και τον τίτλο.  Κόντρα στην Καέν μετράει 7-3-0 την τελευταία 20ετία, 10-5-2 το ρεκόρ της στο “Μετροπόλ” με 11/17 over 2,5, θα ψάξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερης έκτασης νίκη κόντρα στην Καέν ώστε να αυξήσει τη διαφορά τερμάτων της. 
Με γκολ του αμυντικού Ερτό (δεύτερου σκόρερ της στο πρωτάθλημα με 5 γκολ) στο 67’ η Καέν πήρε χρυσό τρίποντο στο εξάποντο παραμονής κόντρα στη Λοριάν με 1-0 και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν έχει εκτός Λιλ και Βαλενσιέν και εντός τη Σοσό, ματς το οποίο αν κερδίσει θα εξασφαλίσει τη σωτηρία της. 3-6-8 το εκτός έδρας ρεκόρ της με 7/17 over 2,5.

Key Stat: 6/7 over 2,5 είδαμε στις τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων.
Συμπέρασμα: Η Λιλ έχει πάρει μπρος για τα καλά και αναμένεται να περάσει με ευκολία το εμπόδιο της Καέν, με τον άσο της να αποδίδει 1,33. Θα προτιμήσουμε τον συνδυασμό του με το over στο 1,90 (Βet365), αφού η Καέν μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα, ενώ οι Λιλουά στην καλή τους μέρα το βγάζουν και μόνοι τους.

1,80 το over της Γιόνσεπινγκ

Καλύτερη επίθεση ως τώρα στην κατηγορία

BET: 1,80 το over της Γιόνσεπινγκ
Η Γιόνσεπινγκ θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας παραμένοντας αήττητη σε μια ακόμη αγωνιστική. Σημαντικό έδαφος έχει χάσει η Άνγκελχολμς, η οποία ωστόσο προέρχεται από την καλύτερή της φετινή εμφάνιση. Εξαιρετικό το over στο 1,80 του William Hill.
Η Γιόνσεπινγκ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα και κερδίζοντας σήμερα θα επιστρέψει στην κορυφή μαζί με την Χάμαρμπι. Έμεινε στο 3-3 με την Έστερ σε ένα ματς όπου πλήρωσε την χαλαρότητά της καθώς προηγήθηκε με 3-1 και απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως δέχθηκε δύο γκολ από την αντίπαλό της και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Αυτή ήταν η πρώτη της βαθμολογική απώλεια μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Μέχρι στιγμής έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με έντεκα γκολ, όμως μόνο σε 1/4 ματς που έδωσε απέφυγε να δει την μπάλα στην εστία της. Στο γήπεδό της δεν έχει ηττηθεί στις έξι πρόσφατες υποδοχές ομάδων (4-2-0), με το over να εμφανίζεται σε 8/10 προηγούμενα εντός, στα οποία σκόραρε ανελλιπώς.
Πέρα από τον επιθετικό Γκουστίνουνσεν που έχασε τα περασμένα ματς δεν έχει άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει.
Η Άνγκελχολμς έχασε πέρυσι την άνοδο στα μπαράζ με τη Συριάνσκα και φέτος φιλοδοξεί να ανέβει απευθείας στη μεγάλη κατηγορία. Μέτριο ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει ως τώρα με απολογισμό 2-1-1. Παρόλα αυτά στο πρόσφατο ματς με την Ασυρίσκα έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και δίκαια επικράτησε με 3-1, σκορ το οποίο θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο αν ήταν πιο αποτελεσματική στο τελείωμα των πολλών φάσεων που δημιούργησε.
Εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο αξιόπιστη όσο στο γήπεδό της και απέτυχε να πάρει τους τρεις βαθμούς στις δύο πρώτες φετινές εξόδους. Παρόλα αυτά έχει σκοράρει σε 8/10 στάδια που επισκέπτηκε από την περασμένη σεζόν ως τώρα.
Μοναδική απουσία για τη φιλοξενούμενη αυτή του τερματοφύλακα Νίλσον, που πάντως δε λογίζεται ως βασικός.
Key Stat: 7/8 over στα μεταξύ τους ματς που έχουν προηγηθεί.
Συμπέρασμα: Nα ανέβει εκ νέου στην κορυφή θα επιδιώξει η Γιόνσεπινγκ απέναντι σε μια ομάδα που σταδιακά ανεβάζει απόδοση και φιλοδοξεί να μπει στην δυάδα των πρωτοπόρων. Αμφότερες έχουν σκοράρει σε όλα τα φετινά ματς και κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνουν και απόψε. Ιδανική επιλογή το over στο 1,80 του William Hill.

ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

***Μεγάλες πιέσεις στο διπλό που φτάνει μέχρι το 2,10 από το αρχικό 2,30, ο άσος ξεκίνησε στο 3,00 και πλέον προσφέρεται στο 3,20.

ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ: Δεν έδειξε πολύ απογοητευμένη από τον αποκλεισμό της στο κύπελλο, ίσα ίσα που έπαιξε με την Μπρόντμπι με διάθεση εκδίκησης. Το ματς είχε έξι γκολ στο πρώτο μισάωρο, η Σοντέρισκε γύρισε δύο φορές το παιχνίδι, στη συνέχεια κάθισε και περίμενε μαζί με την Μπρόντμπι να τελειώσει το ματς.

Την Πέμπτη από την άλλη ταξίδεψε στο Χόρσενς και αντιμετώπισε τη γηπεδούχο που έπαιζε χωρίς δύο επιθετικούς. Εχοντας το momentum , όλοι θα περίμεναν μια καλή εμφάνιση, όμως το τελικό 5-0 είναι λίγο για να δείξει το πόσο κακή ήταν η Σοντέρισκε σε εκείνο το ματς. Εκτός τόπου και χρόνου προπονητής και παίκτες, το σκορ ήταν 3-0 στο 36’ και 5-0 στο 67’, οι πιτσιρικάδες του Σέντεργκααρντ έδειχναν εντελώς αδιάφοροι για τα τεκταινόμενα του ματς. Φυσικά η πέμπτη θέση έχει πετάξει, η διαφορά από την Ααρχους είναι στους επτά βαθμούς, τρείς αγωνιστικές πριν το τέλος.

Δεν το πίστευε ο Σέντεργκααρντ και δήλωσε μετά το ματς πως «είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια όπου όλα πήγαν λάθος. Νομίζω πως το πολύ σφιχτό πρόγραμμα που έχουμε επηρέασε τους παίκτες, αφού έπαιζαν συνεχώς οι ίδιοι. Δεν χρειάζεται να πω πολλά για το ματς, θα το συζητήσουμε με τους παίκτες για να δούμε πού θα καταλήξουμε».

Τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Τροστ (19/0), εξέτισε τουλάχιστον ο βασικός στόπερ Οστλι (22/0) που ήταν εκτός για δύο αγωνιστικές λόγω της κόκκινης στον ημιτελικό κυπέλλου με την Κοπεγχάγη.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Δύσκολος πλέον ο στόχος της δεύτερης θέσης μετά τη νίκη της Νόρντζελαντ την Τετάρτη, σκοπός να κρατήσει τουλάχιστον την τρίτη και να επαναλάβει την περσινή χρονιά. Τρέχει καλό σερί τον τελευταίο μήνα (4-2-0), όμως το ίδιο και η Νόρντζελαντ και μάλλον θα συμβιβαστεί με την έξοδο στο Γιουρόπα. Πετυχημένη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η χρονιά, τουλάχιστον πέρσι είχε φτάσει ως τον τελικό του κυπέλλου.

Την Πέμπτη φιλοξένησε την Κόγκε και πέρασε δύσκολες στιγμές, όμως κατάφερε να επικρατήσει με 2-1.  Στο ημίχρονο χωρίς να εντυπωσιάσει είχε σκοράρει το 1-0, στην επανάληψη ισοφαρίστηκε στο 54’, όμως κατάφερε γρήγορα να πάρει ξανά το προβάδισμα και ουσιαστικά να τελειώσει το ματς στο 65’ που ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες. «Το ματς με τη Σοντέρισκε θα είναι το δυσκολότερο όλης της χρονιάς, αφού η αντίπαλος θα είναι υποψιασμένη από την προηγούμενη ήττα της και θα θέλει εκδίκηση», είπε ο Ρίντερσχολμ.

Επιστρέφει στην αποστολή ο βασικός στόπερ Νίλσεν (24/4) που δεν έπαιξε στο προηγούμενο, παραμένει τραυματίας ο Ολλανδός φορ Γιάνσεν (19/6).

 Συνώνυμο του γκολ και οι δύο στα τελευταία ματς, λογικά το over δεν θα πληρώνει πολύ, οπότε θα δοκιμάσουμε στα 4-6 γκολ.

Στο over 3 το line στο εξωτερικό, το over 3,5 πληρώνει περίπου 2,60. Εφικτός στόχος με την ευκολία που σκοράρουν και δέχονται, δεν βγαίνει κάτι άλλο από το ματς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.