Επιλογές Τετάρτης και Πέμπτης απο Europa και champions league.

Το πιάσαμε το over στο Στάμφορντ Μπρίτζ και τώρα πάμε για το Europa league.

 

 

Με τα γκολ στο Στάμφορντ Μπριτζ (1,95)YES.

Με τα γκολ στο Στάμφορντ Μπριτζ (1,95) Η Τσέλσι καλείται να δώσει συνέχεια στο εντός έδρας αήττητο σερί της στο Champions League ώστε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του CL μετά το 0-1 στη Λισσαβόνα. Φύσει επιθετική ομάδα η Μπενφίκα, θα κυνηγήσει από νωρίς το εκτός έδρας γκολ, στο 1,95 το over 2,5 στην Bet365.
Επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα η Τσέλσι με το δραματικό 2-4 επί της Βίλλα το Σάββατο, η ομάδα του Ντι Ματέο έδειχνε να καθαρίζει το ματς νωρίς όταν στο 51’ έκανε με τον Ιβάνοβιτς  το 0-2 αλλά οι “χωριάτες” σε ένα τετράλεπτο (77’-80’) ισοφάρισαν, για να δώσει ξανά προβάδισμα στους “μπλε” ο Σέρβος αμυντικός τρία λεπτά αργότερα και να σφραγίσει τη νίκη τους ο Τόρες στο 92’.
Μοναδική ελπίδα τίτλου για την Τσέλσι τη φετινή θυελλώδη χρονιά παραμένει το Champions League, όπου μετά τη νίκη με 0-1 στη Λισσαβόνα επί της Μπενφίκα βρίσκεται με το ένα πόδι στα ημιτελικά. Αμφίρροπο ματς είδαμε στο “Ντα Λουζ”, που κρίθηκε από μια υποδειγματική αντεπίθεση των λονδρέζων οι οποίοι σε γενικές γραμμές στάθηκαν πιο καλά. Στο Στάμφορντ Μπριτζ η Τσέλσι μετράει φέτος 4/4 νίκες για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ενώ στα εννέα τελευταία παιχνίδια της εκεί έχει μόλις μια ήττα (από τη Γιουνάιτεντ με 0-1, 7-1-1 συνολικά). Τραυματίες είναι οι Μειρέλες, Νταβίντ Λουίζ και Ντρογκμπά.

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε η Μπενφίκα επί της Μπράγκα στο ντέρμπι κορυφής της πορτογαλικής Λίγκας το βράδυ του Σαββάτου, το γκολ του Μπρούνο Σέζαρ στο 92’ έγραψε το τελικό 2-1 δίνοντας τους τρεις βαθμούς στους “Αετούς” που πέρασαν δεύτεροι στο βαθμολογικό πίνακα, παραμένοντας ένα πόντο πίσω από τη μισητή Πόρτο.
Πηγαίνει στο Στάμφορντ Μπριτζ για το θαύμα, αφού θέλει δύο τέρματα τουλάχιστον για να προκριθεί στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Επιθετικά έχει την ποιότητα για ελπίζει σε κάτι τέτοιο, γενικά τα τελευταία δύο χρόνια βασίζει το παιχνίδι της στην επιθετική της παραγωγικότητα.  Οι στόπερ Γκαράι και Ζαρντέλ είναι τραυματίες, πιθανότατα θα δούμε τον Μιγκέλ Βίτορ δίπλα στον Λουιζάο στο κέντρο της άμυνας.
Πιθανές εντεκάδες:
Τσέλσι (4-3-3):
Τσεχ – Κόουλ, Τέρι, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς – Εσιέν, Ραμίρες, Λάμπαρντ – Μάτα, Τόρες, Στάριτζ (Καλού)
Μπενφίκα (4-3-3): Αρτούρ – Έμερσον, Λουιζάο, Βίτορ, Περέιρα – Βίτσελ, Γκαρσία, Αϊμάρ – Σέζαρ, Καρντόσο, Γκαϊτάν.

Key Stat: 7-1-1 μετράει εντός έδρας την τελευταία διετία η Τσέλσι στο Champions League.
Συμπέρασμα: H Τσέλσι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση, αλλά η Μπενφίκα θα πάει στο Λονδίνο να πουλήσει ακριβά το τομάρι της και έχει την ποιότητα επιθετικά να πονοκεφαλιάσει τους “μπλε”. Ένα γρήγορο γκολ θα δώσει φωτιά στο παιχνίδι, με το over να συγκεντρώνει πάνω του τα πρώτα πονταρίσματα και να αποδίδει αυτή την ώρα 1,95 στην Bet365.


Στο 1,625 το over στο ΜπιλμπάοYES.

3 γκολ τουλάχιστον ψάχνει η Σάλκε για να προκριθεί

BET: Στο 1,625 το over στο Μπιλμπάο Το 2-4 του πρώτου αγώνα δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα πρόκρισης στο Μπιλμπάο. Οι Γερμανοί πάντως πιστεύουν στο θαύμα αν και πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον τρεις φορές στο Σαν Μαμές. Ανοιχτό ματς προβλέπεται, στο 1,625 το over.
Η Αθλέτικ μπορεί να μην είχε κερδίσει ποτέ στην ιστορία της σε γερμανικό έδαφος, αλλά πέτυχε κάτι τέτοιο στον πρώτο προημιτελικό με τη Σάλκε. Αν και εμφάνισε τις γνωστές τις αδυναμίες στην άμυνα, ήταν άκρως αποτελεσματική στις αντεπιθέσεις και απέδρασε από την Βέλτινς Αρίνα με το διπλό και τελικό σκορ 2-4.
Στο πρωτάθλημα έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και φαίνεται πως θα ασχοληθεί από εδώ και εμπρός με τον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι, αλλά και το Γιουρόπα Λιγκ καθώς βρίσκεται μια ανάσα από τα ημιτελικά. Στο πρόσφατο ματς με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου γνώρισε την ήττα με 2-0 σε μια αναμέτρηση όπου ο Μπιέλσα ξεκούρασε αρκετά βασικά στελέχη τουλάχιστον για ένα ημίχρονο καθώς η κόπωση από τα συνεχή παιχνίδια είναι μεγάλη.
Οι Βάσκοι είναι φέτος αήττητοι στο Σαν Μαμές στα ματς της Ευρώπης μετρώντας απολογισμό 4-2-0. Σε 25 αγώνες που έχουν δώσει μπροστά στο κοινό τους φέτος σε όλες τις διοργανώσεις απέτυχαν μόνο τρεις φορές να σκοράρουν.
Γιορέντε, Μουνιαΐν, Ερέρα, Αμορεμπιέτα, Σαν Χοσέ πήραν ανάσες το Σάββατο καθώς οι δύο τελευταίοι έμειναν στον πάγκο, ενώ οι υπόλοιποι αγωνίστηκαν μόνο στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Βασικός ξεκίνησε για πρώτη φορά ο Γκάμεζ. Σταθερά απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας ο Γουρπέγι.
Η Σάλκε μπορεί να μην δείχνει ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο, όμως ο στόχος της τρίτης θέσης στην Μπουντεσλίγκα, την οποία κατέχει αυτή την ώρα δείχνει εφικτός. Την Κυριακή κατάφερε να μην ηττηθεί στην έδρα της Χοφενχάιμ με τον Χούντελααρ να της χαρίζει τον βαθμό σκοράροντας εννιά λεπτά πριν το φινάλε.
Στις φετινές της εξόδους στο Γιουρόπα Λιγκ όποτε δέχθηκε γκολ από αντίπαλη ομάδα δεν κατάφερε να επικρατήσει. Κάτι τέτοιο συνέβη στον προκριματικό στο Ελσίνκι (2-0) και στην Ολλανδία κόντρα στην Τβέντε (1-0). Στις δέκα τελευταίες εξόδους της εντός και εκτός συνόρων η εστία της ανελλιπώς παραβιάζεται.
Παραμένουν εκτός οι Φέρμαν, Ούνερσταλ, Χέβεντες και Μέτζελντερ για τη γερμανική ομάδα.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπιλμπάο (4-2-3-1): Iraizoz-Aurtenetxe, Amorebieta, Martinez, Iraola-Itturaspe, Perez-Muniain, Marcos, Susaeta-Llorente
Σάλκε (4-2-3-1): Hildebrand – Uchida, Papadopoulos, Matip, Fuchs – Jones, Holtby – Farfan, Raul, Draxler – Huntelaar
Key Stat: Mε 1 γκολ διαφορά οι 3 πρόσφατες εντός έδρας νίκες του Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές σε ματς της Ευρώπης.
Συμπέρασμα: To αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αναγκάζει τη Σάλκε να επιτεθεί από το ξεκίνημα επιζητώντας πολλά γκολ. Αυτό μπορεί να δώσει τρελό ρυθμό στο παιχνίδι ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί με αρκετά τέρματα καθώς το Μπιλμπάο δε θα μείνει σε παθητικό ρόλο αλλά θα επιδιώξει να πλήξει την αντίπαλό του στις αντεπιθέσεις. Το over δίνεται στο 1,625 στην bet365, ενώ με λίγο μεγαλύτερο ρίσκο αλλά καλύτερη απόδοση μπορεί να ρισκάρει κανείς στο over 3 (2,025).

Άσος & οver για τη Βαλένθια (2,05)YES.

Μόνο σε ένα φετινό ματς δεν σκόραρε η Αλκμάαρ στο Γιουρόπα Λιγκ

Άσος & οver για τη Βαλένθια (2,05) Η Βαλένθια δεν δείχνει να πατάει καλά στα πόδια της στα τελευταία ματς με την άμυνά της να εμφανίζει πολλά κενά. Η Αλκμάαρ μπορεί να την πλήξει στις αντεπιθέσεις, όμως δύσκολα θα είναι και πάλι τόσο τυχερή όσο στο ματς της Ολλανδίας. Στο 2,05 ο συνδυασμός άσου και over.
Η Βαλένθια ακόμη δεν έχει καταλάβει πως έφυγε από την Ολλανδία χωρίς θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές της. Οι Ισπανοί ήταν σαφώς ανώτεροι της Αλκμάαρ και έχασαν πάμπολλες κλασικές ευκαιρίες να σκοράρουν με μοιραίο παίκτη τον Σολδάδο που βρέθηκε σε κακή βραδιά. Οι Ολλανδοί ήταν άκρως αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν και πήραν προβάδισμα πρόκρισης με το τελικό 2-1.
Οι "νυχτερίδες" διανύουν έντονη περίοδο ντεφορμαρίσματος κάτι που φάνηκε και στο πρόσφατο ντέρμπι με το Λεβάντε. Αν και προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τον Γιόνας δεν μπόρεσαν να αντέξουν ως το φινάλε δεχόμενοι την ισοφάριση στην επανάληψη. Διατηρήθηκαν ωστόσο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αν και πλέον απειλούνται τόσο από Μάλαγα όσο και από Λεβάντε.
Η ισπανική ομάδα μπορεί να έχει τρεις νίκες σε δεκατέσσερις αγώνες στην Πριμέρα μέσα στο 2012, όμως στην Ευρώπη η πορεία της είναι καλύτερη ειδικά εντός έδρας. Στο Μεστάγια δεν έχει ηττηθεί στις επτά προηγούμενες υποδοχές ομάδων μετρώντας τέσσερις διαδοχικές νίκες.
Μπανέγα, Αλκαθέρ, Κανάλες παραμένουν εκτός. Σημαντική η επιστροφή του Ραμί που ήταν τιμωρημένος στο πρώτο παιχνίδι.
Η Αλκμάαρ μπορεί θεωρητικά να διανύει εξαιρετική περίοδο ως τώρα, όμως κινδυνεύει αυτή να εξελιχθεί σε τραγική ειδικά αν αποκλειστεί και από την Ευρώπη. Ήδη έμεινε εκτός τελικού κυπέλλου Ολλανδίας, ενώ το κυριακάτικο 2-2 με την Φίτεσε την έριξε και από την κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα.
Η ολλανδική ομάδα έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα στη φετινή διοργάνωση, όμως αυτή ήταν ανώδυνη καθώς μπόρεσε σκοράροντας στο Ούντινε να προκριθεί παρά το τελικό 2-1. Μόνο απέναντι στη Μάλμε απέτυχε να σκοράρει στην φετινή ευρωπαϊκή της περιήγηση.
Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα η Αλκμάαρ θα έχει στη διάθεσή της τον Φιρχέφερ που εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής.
Πιθανές ενδεκάδες
Βαλένθια (4-2-3-1): Guaita-Barragan, Ruiz, Rami, Mathieu- Albelda, T Costa-Feghouli, Jonas, Alba-Soldado
Αλκμάαρ (4-3-3): Alvarado-Marcellis, Moisander, Viergever, Poulsen-Elm, Martens, Maher-Gudmundsson, Altidore, Holman
Κey Stat: Πάνω από 3 γκολ κατά μέσο όρο σημειώνει η Βαλένθια στα φετινά ματς της Ευρώπης στο Μεστάγια.
Συμπέρασμα: H Aλκμάαρ μπορεί να έχει προβάδισμα πρόκρισης, όμως η Βαλένθια μόνο από ατυχία δεν κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι. Οι Ισπανοί καλούνται να αποδείξουν την ανωτερότητά τους στο Μεστάγια, όμως πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην άμυνα καθώς η φιλοξενούμενη ξέρει άριστα να βγαίνει στην αντεπίθεση. Ο άσος σε συνδυασμό με το over δίνεται στο 2,05 στην bet365.

Αήττητο στην έδρα του το Αννόβερο (1,85)

12-9-0 μετράνε εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις οι γηπεδούχοι

Αήττητο στην έδρα του το Αννόβερο (1,85) Απόρθητη παραμένει τη φετινή σεζόν η “AWD Arena”, τη  δύναμη της οποίας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το Αννόβερο ώστε να πάρει την πρόκριση επί της Ατλέτικο μετά το 2-1 στη Μαδρίτη. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ οι Γερμανοί,
Εκμεταλλευόμενο  για μια ακόμα φορά τη  δύναμη της “AWD Arena” το Αννόβερο επικράτησε με 2-1 της Γκλάντμπαχ την Κυριακή περνώντας στην 5η θέση της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα και οδηγώντας έτσι την κούρσα για την έξοδο στο επόμενο Europa League. Δεν ήταν πολύ καλύτερο από την αντίπαλο του, απλά ως συνήθως κυνικότερο στην τελική προσπάθεια, κάτι που είδαμε και στο παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο στη Μαδρίτη όπου σκόραρε στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε και παραλίγο να φύγει με θετικό αποτέλεσμα αν δεν ερχόταν το γκολ του Σάλβιο στο 89’.
Πραγματικά εντυπωσιακές η επιδόσεις της ομάδα του Σλόμκα (και) φέτος, αφού ένας παραδοσιακά μικρομεσαίος σύλλογος της Γερμανίας με πολύ περιορισμένο ρόστερ έχει καταφέρει για 2η συνεχόμενη χρονιά να κυνηγάει την ευρωπαϊκή έξοδο και παράλληλα να βρίσκεται στα προημιτελικά του Europa League, παίζοντας σχεδόν όλη τη σεζόν δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Πολλά οφείλει στη δύναμη της έδρα του, αφού όπου φέτος παραμένει αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας 12-9-0.

Πετυχαίνοντας την πέμπτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις  με 3-0 επί της Χετάφε η Ατλέτικο Μαδρίτης έπιασε την 7η θέση της Λα Λίγκα πλησιάζοντας την τετράδα στους πέντε πόντους. Σάλβιο, Ντιέγο και Φαλκάο βρήκαν δίχτυα για την ομάδα του Σιμεόνε, που έχει σαν βασικό στόχο τη συμμετοχή στον τελικό του Βουκουρεστίου το Μάιο αφού ο αποκλεισμός των βασικών φαβορί για τον Europa League έχει κάνει την ομάδα του μια εκ των επικρατέστερων μνηστήρων για τον τίτλο.
Το αποτέλεσμα το πρώτου ματς στη Μαδρίτη δίνει βραχεία κεφαλή στους ισπανούς, αφού το Αννόβερο πέτυχε το εκτός έδρας γκολ που ήθελε και με νίκη με λευκό παθητικό θα βρεθεί αυτό στους “4” του θεσμού. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο δίμηνο οι μαδριλένοι δυσκολεύονται εκτός έδρας, έχοντας κερδίσει τα παιχνίδια τους για το Europa League κόντρα σε Λάτσιο και Μπεσίκτας αλλά μετρώντας 0-3-2 στο πρωτάθλημα. Παραμένει εκτός ο αμυντικός Σίλβιο, επέστρεψε και αγωνίστηκε σαν αλλαγή κόντρα στη Χετάφε ο μέσος Τιάγκο.

Key Stat: 12-9-0 μετράει το Αννόβερο φέτος εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
Συμπέρασμα: Πονηρή αναμέτρηση ανάμεσα σε μια ομάδα με πολλή ποιότητα όπως η Ατλέτικο και μια άλλη με εξαιρετική ομοιογένεια και “αίμα αλιγάτορα” (πολύ σκληρή για να πεθάνει), το Αννόβερο, οι μπουκ δίνουν φαβορί τους φιλοξενούμενους δημιουργώντας αξία στον άσο.


Σκοράρουν Μέταλιστ & ΣπόρτινγκYES.

Από 6 σερί GG προέρχεται η γηπεδούχος

BET: Σκοράρουν Μέταλιστ & Σπόρτινγκ H Σπόρτινγκ καλείται να σκοράρει στο Χάρκοβο για να υπερασπιστεί το 2-1 της Λισαβόνας. Οι Ουκρανοί δέχονται με ευκολία γκολ στα πρόσφατα παιχνίδια τους, αλλά θα κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στην ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά. Στο 1,80 το GG.
Το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων κύλισε ήσυχα στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη οι Πορτογάλοι μπήκαν δυναμικά και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Οι Ουκρανοί έδωσαν νέο ενδιαφέρον στον επαναληπτικό σκοράροντας από το σημείο του πέναλτι στις καθυστερήσεις.
Η Μέταλιστ φαίνεται να έχει δώσει βάρος στα ματς της Ευρώπης στις τελευταίες αγωνιστικές του εγχώριου πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να μην κερδίσει τα δύο πρόσφατα κόντρα σε Άρσεναλ Κιέβου και Κρίμπας. Παράμενει ωστόσο με άνεση στην τρίτη θέση πίσω από τα θηρία Ντιναμό Κιέβου και Σαχτάρ.
Στα δεκατέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μόνο ο Ολυμπιακός μπόρεσε να την κρατήσει μακριά από την εστία του. Αυτή ήταν και η πρώτη φετινή ήττα των Ουκρανών στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς στις τρεις προηγούμενες υποδοχές ομάδων μετρούσαν ισάριθμες νίκες σκοράροντας συνολικά έντεκα φορές.
Σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα στη Λισαβόνα αναμένεται να αγωνιστεί βασικός ο Εντμάρ στη μεσαία γραμμή καθώς εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής.
Η Σπόρτινγκ δείχνει να έχει στρέψει το βλέμμα της στην Ευρώπη μιας και εντός των συνόρων και πάλι θα περιοριστεί στην τέταρτη θέση και στην έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς Πόρτο, Μπενφίκα και Μπράγκα έχουν απομακρυνθεί στη βαθμολογία.
Με γκολ του Φερνάντεζ στις καθυστερήσεις μπόρεσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Λεϊρία, κατακτώντας το πρώτο της εκτός έδρας τρίποντο μετά τον Δεκέμβρη. Σε πέντε φετινές της εξόδους στο Γιουρόπα Λιγκ μπόρεσε να κερδίσει μόνο μία φορά, ωστόσο στις δύο προηγούμενες σε Μάντσεστερ και Βαρσοβία κατάφερε να σκοράρει από δύο φορές.
Ρινάουδο, Ονιέβου, Ροντρίγκεζ σταθερά απουσιάζουν από τις υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ ο Ελίας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Πιθανές ενδεκάδες
Μέταλιστ (4-2-3-1): Goryainov-Torsiglieri, Villagra, Obradovic, Gueye-Cleiton, Edmar-Torres, Sosa, Cristaldo-Taison
Σπόρτινγκ (4-2-3-1): Patricio-Polga, Insua, Pereira, Carrico-Xandao, Schaars-Izmailov, Fernandez, Capel-Van Wolfswinkel
Key Stat: 6 σερί GG για την Μέταλιστ εντός και εκτός συνόρων.
Συμπέρασμα: Η Μέταλιστ γνωρίζει πως δύσκολα θα της παρουσιαστεί ανάλογη ευκαιρία να προχωρήσει τόσο στην συγκεκριμένη διοργάνωση στο μέλλον και θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στα ημιτελικά. Η Σπόρτινγκ βλέπει τη συγκεκριμένη διοργάνωση ως εξιλέωση για τη μέτρια χρονιά που διανύει και δείχνει ανεβασμένη από τη στιγμή που ανέλαβε ο Σα Πίντο. Στην αναμέτρηση της Ουκρανίας οι δύο ομάδες δείχνουν ικανές να σκοράρουν με το GG να πληρώνει 1,80 στην bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.