Επιλογές και σήμερα απο Ιταλία και champions league.

Με το over 3,5 και το goal/goal στο Μπερναμπέου

3 τουλάχιστον γκολ σημείωσε η Ρεάλ κόντρα σε κάθε ομάδα που υποδέχθηκε φέτος στο CHL

1,575 το over στο Μπερναμπέου H Mπάγερν θα ψάξει το εκτός έδρας γκολ στο Μπερναμπέου καθώς γνωρίζει πως δύσκολα θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της απέναντι στην καταιγιστική στη Μαδρίτη Ρεάλ.
Η Ρεάλ προτίμησε να παίξει για την ισοπαλία κατά κύριο λόγο στο Μόναχο. Έδειχνε να πετυχαίνει τον στόχο της καθώς κρατούσε το 1-1 μέχρι τα τελευταία λεπτά, όμως οι Γερμανοί δικαιώθηκαν για την επιμονή τους στο φινάλε σκοράροντας με τον Γκόμεζ λίγο πριν την εκπνοή.
Με την ψυχολογία στα ύψη θα υποδεχθούν οι μερένχες τους Βαυαρούς καθώς προέρχονται από νίκη που ισοδυναμεί με τίτλο απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου. Έχοντας άριστη τακτική η Ρεάλ απειλήθηκε λιγότερο από κάθε άλλη φορά από τους Καταλανούς και δίκαια επικράτησε με 1-2. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Μουρίνιο απέναντι στους μπλαουγκράνα από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα.
Οι Μαδριλένοι παρέμειναν αήττητοι για 19ο ματς πρωταθλήματος, ενώ και στην Ευρώπη έχουν εξαιρετική πορεία φέτος με την Μπάγερν να είναι η πρώτη ομάδα που κατάφερε να τους κερδίσει. 5/5 νίκες έχουν φέτος στο Μπερναμπέου σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ σκοράροντας σε όλες τουλάχιστον τρεις φορές.
Πέρα από τον Καρβάλιο που ταλαιπωρείται σταθερά από πρόβλημα στη μέση ο Μουρίνιο δεν έχει άλλα σημαντικά προβλήματα.
Η Μπάγερν πλέον μπορεί να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς ο τίτλος στην Μπουντεσλίγκα πέρασε για δεύτερη σερί χρονιά στα χέρια της Ντόρτμουντ. Οι Βαυαροί πάντως κατάφεραν να περάσουν από τη Βρέμη με 1-2 βοηθούμενοι και από τον Νάλντο που πέτυχε ένα εκπληκτικό αυτογκόλ κάνοντας αρχικά το 1-1.
Η είσοδος στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ο βασικός της στόχος φέτος καθώς αυτός λαμβάνει χώρα στο Μόναχο. Για την ώρα τα καταφέρνει περίφημα στη διοργάνωση αν και μετρά 2/3 ήττες στα πρόσφατα ταξίδια της, οι οποίες αποδείχθηκαν ανώδυνες. Στα δέκα τελευταία παιχνίδια μακριά από την Αλιάνζ Αρίνα σε όλες τις διοργανώσεις απέτυχε να κερδίσει πέντε φορές σε ματς όπου δεν σκόραρε.
Οι Βαυαροί δεν έχουν επίσης αγωνιστικά προβλήματα. Θα προσπαθήσουν να πλαγιοκοπήσουν τη Ρεάλ με τους Ριμπερί και Ρόμπεν ψάχνοντας το κεφάλι του Γκόμεζ ο οποίος έδειξε ανίκητος στο πρώτο παιχνίδι.
Πιθανές ενδεκάδες
Ρεάλ Μαδρίτης (4-2-3-1): Casillas-Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo-Alonso, Khedira- Kaka, Di Maria, Ronaldo-Benzema
Μπάγερν (4-2-3-1): Neuer-Badstuber, Boateng, Alaba, Lahm-Kroos, Schweinsteiger-Roben, Muller, Ribery-Gomez
Key Stat: 5,4 γκολ σημειώθηκαν στα φετινά ματς της Ρεάλ στο Μπερναμπέου για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Συμπέρασμα: Mετά το πρωτάθλημα η Ρεάλ στοχεύει και στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Μπερναμπέου δείχνει ακαταμάχητη και ασκεί μεγάλη πίεση στις αντίπαλες άμυνες. Η Μπάγερν θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί στον τελικό του Μονάχου. Γνωρίζει πως για να έχει τύχη οφείλει να σκοράρει στη Μαδρίτη και με την εμφάνιση του πρώτου αγώνα δείχνει ικανή για κάτι τέτοιο. Επιλογή το over 3.5 goals,αλλά και το goal/goal. με το ενδεχόμενο παράτασης αρκετά πιθανό.


Άλλη Ρόμα στο Ολίμπικο μικρός ο άσσος στο (1,61).Επιλογή το over.

Έχει 8-2-1 στα έντεκα τελευταία εντός έδρας

BET: Άλλη Ρόμα στο Ολίμπικο (1,61) Μετά τη νέα συντριβή εκτός έδρας η Ρόμα επιστρέφει στο Ολίμπικο, όπου παρουσιάζεται μεταμορφωμένη προς το καλύτερο και στα έντεκα τελευταία εκεί έχει οκτώ νίκες (8-2-1). Ο άσος κόντρα στην μέτρια εκτός έδρας Φιορεντίνα πληρώνει 1,61 στην Bet365 και ευνοείται και από την προϊστορία.
Τον απόλυτο αιφνιδιασμό γνώρισε η Ρόμα την Κυριακή από τη Γιουβέντους, μένοντας πίσω στο σκορ με 2-0 μόλις στο 8’ και με την αποβολή του Στεκέλενμπουργκ στο 26’, χρονικό σημείο όπου έγινε και το 3-0 τα πράγματα έγιναν απλούστερα για τη «Γηραιά Κυρία», που τελικά κέρδισε με 4-0.
Ήταν η τρίτη σερί ήττα της Ρόμα εκτός έδρας, ενώ μακριά από το Ολίμπικο έχει και μόνο μία νίκη στα οκτώ τελευταία (1-1-6). Στη Ρώμη, ωστόσο, παρουσιάζει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, καθώς κέρδισε και τα τρία τελευταία κι έχει μόνο μία ήττα (στο ντέρμπι με τη Λάτσιο) στα 11 πιο πρόσφατα (8-2-1).
Οι Ρωμαίοι απέχουν πέντε βαθμούς από την τρίτη θέση, αλλά το πρόγραμμά τους είναι βατό στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Έχουν τις λιγότερες ισοπαλίες από κάθε άλλη ομάδα (15-5-13) και εντός έδρας ο απολογισμός τους είναι 10-3-3 με γκολ 34-16 που είναι και η τρίτη καλύτερη εντός έδρας επίθεση.
Την Φιορεντίνα την έχουν κερδίσει στις έξι από τις εφτά τελευταίες φορές που την υποδέχτηκαν (6-1-0, γκολ 13-5). Τιμωρημένος είναι ο Στεκέλενμπουργκ και οι επιθετικοί Μπόγιαν (6 γκολ) και Λαμέλα (3 γκολ), ενώ εκτός παραμένουν οι αμυντικοί Μπουρντίσο και Ζουάν.
Η Φιορεντίνα ήταν καλύτερη από την Ίντερ την Κυριακή και άξιζε τη νίκη, έχοντας και χαμένο πέναλτι στο 69’, αλλά τελικά έμεινε στο 0-0, που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη «λευκή» ισοπαλία στη Φλωρεντία. Πλέον στα οκτώ τελευταία έχει μόνο μία νίκη (1-4-3) και εκτός έδρας έχει απολογισμό 2-6-8 (11/16 under) με γκολ 10-18, που είναι η δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση.
Απέχει τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά και τρεις θέσεις και το πρόγραμμα μέχρι το τέλος είναι σχετικά βατό. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Πασκουάλ και τραυματίας ο εξτρέμ Βάργκας, ενώ αμφίβολος είναι ο σκόρερ Γιόβετιτς (13 γκολ). Εξέτισε και επιστρέφει ο Αμάουρι.
Πιθανές ενδεκάδες
Ρόμα (4-3-1-2): Curci – Jose Angel, Kjaer, Heinze, Taddei – Pjanic, De Rossi, Marquinho (ή Gago) – Totti – Osvaldo, Borini
Φιορεντίνα (3-5-2): Boruc – Camporese (ή Gamberini), Natali, Nastasic – Cassani, Behrami, Montolivo, Lazzari, De Silvestri – Cerci (ή Jovetic), Amauri
Key Stat: 6-1-0 έχει η Ρόμα με γκολ 13-5 στις εφτά τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Φιορεντίνα.
Συμπέρασμα: Η Ρόμα παρουσιάζεται μεταμορφωμένη προς το καλύτερο στα εντός έδρας της παιχνίδια και στα έντεκα τελευταία στο Ολίμπικο μετράει οκτώ νίκες (8-2-1). Οι γκέλες είναι απαγορευτικές για τους Ρωμαίους αν θέλουν να προλάβουν τις ευρωπαϊκές θέσεις και ο άσος τους κόντρα στην μέτρια εκτός έδρας Φιορεντίνα πληρώνει 1,61 στην Bet365 αλλά πολύ μικρός αν και ευνοείται και από την προϊστορία.Επιλογή το over.

Σκοράρουν Παλέρμο & Πάρμα (1,50)

Η Πάρμα προέρχεται από τέσσερα σερί εκτός έδρας goal-goal

Σκοράρουν Παλέρμο & Πάρμα (1,50) Παραδοσιακό goal-goal στα μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Παλέρμο, με το αμφίσκορο αποτέλεσμα να εμφανίζεται στα έξι τελευταία στο Μπαρμπέρα. Αμφότερες είναι στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και ψάχνουν λίγους ακόμα βαθμούς για να εξασφαλιστούν. Στο 1,50 το GG στην Bet365, 2,80 πληρώνει η ισοπαλία.
Πόντο-πόντο το πηγαίνει η Παλέρμο για τη σωτηρία της, καθώς μετά το 0-0 που πήρε στη Φλωρεντία από τη Φιορεντίνα, έφερε 2-2 στην έδρα της Τσεζένα την προηγούμενη αγωνιστική κι έφτασε τους 41 βαθμούς. Βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη και με πέντε αγωνιστικές να απομένουν οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να εξασφαλιστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, με τον τεχνικό τους Λίνο Μούτι να θέτει ως όριο τους 43 βαθμούς.
Στα έξι τελευταία έχουν απολογισμό 1-4-1, ενώ εντός έδρας αν και μέχρι πρότινος ήταν πανίσχυροι, πλέον δεν κερδίζουν στα τέσσερα τελευταία εντός (0-1-3) σε παιχνίδια όπου σκόραραν μόλις μία φορά. Συνολικά εντός έδρας έχουν απολογισμό 10-1-5.
Υποδεχόμενοι την Πάρμα, πάντως, έχουν εξαιρετική προϊστορία (12-5-1) με τα έξι τελευταία να είναι goal-goal. Εξέτισε κι επιστρέφει ο μεσοεπιθετικός Ίλιτσιτς (2 γκολ), τιμωρημένος είναι ο μέσος Μπερτόλο (3 γκολ) και τραυματίες ο μέσος Μιλιάτσιο (2 γκολ) και οι αμυντικοί Πιζάνο και Μπαλτζαρέτι.
Μετά το 2-0 επί της Νοβάρα η Πάρμα κέρδισε με 3-0 και την Κάλιαρι, συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες και απομακρύνθηκε στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ψάχνοντας και αυτή λίγους ακόμα βαθμούς για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά.
Οι φιλοξενούμενοι ταξιδεύουν σε μία δύσκολη έδρα, όπου σπάνια παίρνουν βαθμούς, έχοντας 0-3-2 στα πέντε τελευταία εκτός έδρας, με τα τέσσερα πιο πρόσφατα να είναι goal-goal. Συνολικά εκτός έδρας έχουν μόνο δύο διπλά (2-6-8) με 10/16 να είναι over.
Αν εξαιρεθεί ο βασικός μέσος Μαρίγκα που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι δεν έχει άλλα προβλήματα απουσιών να αντιμετωπίσει.
Πιθανές ενδεκάδες
Παλέρμο (3-5-2): Viviano – Mantovani, Silvestre, Labrin – Aguirregaray, Barreto, Donati, Vazquez, Munoz – Miccoli, Hernandez (ή Ilicic)
Πάρμα (3-5-2): Mirante – Zaccardo, Paletta, Lucarelli – Biabiany (ή Jonathan), Morrone, Valdes, Galloppa, Gobbi (ή Modesto) – Floccari, Giovinco
Key Stat: Έξι σερί goal-goal στα μεταξύ τους παιχνίδια με γηπεδούχο την Παλέρμο.
Συμπέρασμα: Δύο ομάδες που ψάχνουν λίγους ακόμα βαθμούς για να εξασφαλιστούν. Η Παλέρμο δεν κερδίζει στα τέσσερα τελευταία στο γήπεδό της και η Πάρμα στα πέντε πιο πρόσφατα εκτός έδρας, με τα τέσσερα από αυτά όμως να είναι goal-goal. Στο 1,50 το GG στην Bet365, που εφόσον επιβεβαιωθεί θα είναι το έβδομο διαδοχικό στα μεταξύ τους παιχνίδια στο Μπαρμπέρα, ενώ 2,80 πληρώνει η ισοπαλία στην ίδια εταιρεία που πιθανότατα δεν θα χαλάσει κανέναν.


Αντιστέκεται στο Φρίουλι η Ίντερ πιθανή ισοπαλία.

Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι

BET: Αντιστέκεται στο Φρίουλι η Ίντερ (1,85) Κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με την έκβασή του να κρίνει πολλά στη μάχη της Ευρώπης. Σε καλύτερη κατάσταση η Ίντερ, που δεν κερδίζει εύκολα, αλλά έχει μόνο μία ήττα στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια (3-4-1).

Η Ουντινέζε δεν άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω στη Βερόνα και το τελικό 0-0 αδικεί την Κιέβο, που είχε ευκαιρίες να σκοράρει ενώ είχε και χαμένο πέναλτι. Παρά το παρατεταμένο της ντεφορμάρισμα, όμως, παραμένει ψηλά στη βαθμολογία, αφού ούτε οι υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την τρίτη θέση κερδίζουν.
Οι γηπεδούχοι είναι στην 4η θέση και στο -3 από την τρίτη και στα δύο κολλητά εντός έδρας με Ίντερ και Λάτσιο παίζουν όλη τη χρονιά και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Φρίουλι έχει το δεύτερο καλύτερο απολογισμό στην κατηγορία (11-4-1), με τη Μίλαν να είναι η μοναδική ομάδα που έφυγε φέτος από εκεί με τους τρεις βαθμούς.
Στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ωστόσο, έχει μόνο μία νίκη (1-4-3), όσες έχει και στις οκτώ τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Ίντερ (1-4-3), με τη νίκη να σημειώνεται πέρσι.
Ο Γκουιντολίν δεν υπολογίζει στους μακροχρόνια απόντες Ίσλα (3 γκολ) και Μπάντου και στον στόπερ Φερονέτι, ενώ τιμωρημένος είναι ο μέσος Φερνάντες. Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο μέσος Πίντζι (2 γκολ).
Στην – με διαφορά – χειρότερη χρονιά των τελευταίων ετών η Ίντερ παραμένει ακόμα ζωντανή στο κυνήγι των ευρωπαϊκών θέσεων, αφού είναι στο -2 από την πέμπτη θέση και στο -6 από την τρίτη που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.
Την προηγούμενη αγωνιστική, πάντως, δεν ήταν καλή και το 0-0 στη Φλωρεντία, σε παιχνίδι που η Φιορεντίνα είχε και χαμένο πέναλτι, μάλλον την κολακεύει. Με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο της παραμένει αήττητη με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ συνολικά εκτός έδρας έχει απολογισμό 6-3-7 με 10/16 να είναι under.
Εξέτισε την ποινή του αλλά είναι τραυματίας ο Σάμουελ (2 γκολ), ενώ τραυματίες είναι επίσης οι Ζανέτι και Κίβου και ο επιθετικός Κασταίνιος. Στα οκτώ τελευταία οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο μία ήττα (3-4-1).
Πιθανές ενδεκάδες
Ουντινέζε (3-5-2): Handanovic – Benatia, Danilo, Domizzi – Basta, Pinzi, Pazienza, Asamoah, Pasquale (ή Armero) – Floro Flores (ή Torje), Di Natale
Ίντερ (4-3-3): Julio Cesar – Maicon, Lucio, Ranocchia (ή Cordoba), Nagatomo – Cambiasso, Stankovic, Obi – Alvarez (ή Forlan), Milito, Zarate
Key Stat: Μόνο μία ήττα έχει η Ίντερ στα οκτώ τελευταία στο πρωτάθλημα (3-4-1).
Συμπέρασμα: Αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά στη μάχη της Ευρώπης και βρίσκει την Ίντερ σε καλύτερη κατάσταση, με τους νερατζούρι να έχουν μόνο μία ήττα στα οκτώ τελευταία (3-4-1) και την Ουντινέζε μόνο μία νίκη στον ίδιο αριθμό αγώνων (1-4-3).


Βολική ισοπαλία στη Σιένα (2,50)

3/4 Χ δείχνει η πρόσφατη προϊστορία στο “Αρτέμιο Φράνκι”

Βολική ισοπαλία στη Σιένα (2,50) Σιένα και Μπολόνια μετά τα εντυπωσιακά τους αποτελέσματα σε Γένοβα και Μιλάνο διασταυρώνουν τα ξίφη τους το μεσημέρι της Τετάρτης, με το βαθμό της ισοπαλίας να ικανοποιεί και τις δύο. Στο 2,50 προσφέρεται το “βολικό” Χ.
Με τους Ντέστρο και Μπριένζα να βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση η Σιένα πέτυχε μεγάλο διπλό στην έδρα της Τζένοα το μεσημέρι της Κυριακής με σκορ 1-4, αποτέλεσμα που την έφερε στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Σανίνο έχει να δώσει τα τρία από τα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια της στο “Ατρέμιο Φράνκι”, όπου φέτος μετράει 8-3-5 με τέρματα 25-12, και ο στόχος της παραμονής δείχνει ότι θα επιτευχθεί άνετα. Κόντρα στη Μπολόνια δεν θα αγωνιστούν οι Καλάιο (φορ), Άντζελο, Τζιόρτζι (μέσοι), Μπελμόντε (αμυντικός) και ο τιμωρημένος κίπερ Πέγκολο.
Πραγματοποιώντας ακόμα μια πολύ καλή εκτός έδρας εμφάνιση η Μπολόνια έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Σαν Σίρο, φτάνοντας έτσι τα τρία ματς αήττητη (1-2-0). Η ομάδα του Πιόλι κράτησε για 60 λεπτά τη Μίλαν μακριά από την εστία της, προηγούμενη στο σκορ με τον Ραμίρες στο 26’, αλλά στο τελευταίο μισάωρο υποχώρησε και παρά την αποβολή του Μπονέρα στο 82’ ισοφαρίστηκε στο 90’ για το τελικό 1-1, αποτέλεσμα που κρίνεται γενικώς δίκαιο.
Εκτός έδρας ηττήθηκε μόνο από τη Ουντινέζε από τις ομάδες της πρώτης οκτάδας, βγάζοντας διπλά σε Ίντερ και Ρόμα και φέρνοντας Χ με τις πρωτοπόρους Γιουβέντους και Μίλαν. 4-7-5 το ρεκόρ της μακριά από το “Νταλ’ Άρα”, βρίσκεται με 41 βαθμούς στο +6 από την παραμονή, στη Σιένα θα ταξιδέψει χωρίς τους μακροχρόνια απόντες Κασαρίνι, Κριν, Ζιλέ και τους Κρέσπο (αμυντικός), Πουλζέτι (μέσος).
Πιθανές εντεκάδες:
Σιένα (3-5-2): Brkic - Rossettini, Contini, Terzi -  Vitiello, Vergassola, Gazzi, Brienza, Del Grosso - Destro, Bogdan
Μπολόνια (3-4-2-1): Agliardi - Raggi, Portanova, Cherubin -Garics, Perez, Mudingayi, Morleo - Ramirez, Diamanti - Di Vaio

Key Stat: 3/4 παιχνίδια των δύο ομάδων στο “Αρτέμιο Φράνκι” την τελευταία δεκαετία έληξαν ισόπαλα.
Συμπέρασμα: Αμφότερες ομάδες δυσκολοκατάβλητες, με την ισοπαλία να τις βολεύει και όπως είναι λογικό να ξεχωρίζει στοιχηματικά, αφού μιλάμε για τις τελευταίες αγωνιστικές του Καμπιονάτο. Στο 2,50 βρίσκεται το Χ σε Bet365 και William Hill.


Over (1,50) στο Μίλαν-Τζένοα

Καλύτερη επίθεση vs χειρότερης άμυνας στην Iταλία

Over (1,50) στο Μίλαν-Τζένοα Η Μίλαν γκέλαρε εκ νέου στο ματς με τη Μπολόνια και απώλεια βαθμών κόντρα στην Τζένοα θα είναι καταδικαστική στη μάχη του τίτλου. Σε τραγική κατάσταση οι Γενοβέζοι που με νέο προπονητή στον πάγκο θα επιδιώξουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Στο 1,50 το over.
Η Μίλαν έκανε ένα ακόμη βήμα προς τα πίσω στην προσπάθειά της να κατακτήσει τον τίτλο. Η Μπολόνια ήταν εξαιρετική στο Μεάτσα και μπόρεσε δίκαια να πάρει την ισοπαλία με 1-1, αν και οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης. Πλέον η διαφορά από την Γιουβέντους ανέβηκε στους τρεις βαθμούς.
Mόλις μία ήττα μετρά η Μίλαν στις δώδεκα τελευταίες αγωνιστικές. Οι ροσονέρι έχουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 63 γκολ στο ενεργητικό τους σε 33 αγωνιστικές και εντός έδρας έχουν απολογισμό 9-5-2 με γκολ 31-10.
Σταθερά πλούσιο το απουσιολόγιο για τον Αλέγκρι με τους Πάτο, Σίλβα, Φλαμινί, Μπόατενγκ, Ρομά, Αμπροζίνι και Ιντζάγκι να είναι τραυματίες, ενώ θα λείψει και ο τιμωρημένος Μπονέρα.
Η Τζένοα έχει μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες μετά την πρόσφατη ήττα με 1-4 από τη Σιένα, καθώς πλέον απέχει ένα βαθμό από τη γραμμή του υποβιβασμού. Οι οπαδοί της δεν άντεξαν καν στην σκέψη πως θα πάθουν αυτά που κορόιδευαν πέρυσι όταν σε ανάλογη κατάσταση είχε βρεθεί η αιώνια εχθρός Σαμπντόρια. Προκάλεσαν διακοπή του κυριακάτικου αγώνα για περίπου 40 λεπτά πετώντας καπνογόνα και άλλα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε μετά από παραινέσεις των παικτών της γηπεδούχου.
Ήταν το 12ο συνεχόμενο παιχνίδι της χωρίς νίκη (0-6-6). Η Τζένοα διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και εκτός έδρας έχει τραγικές επιδόσεις με απολογισμό 2-3-11 και γκολ 19-39! 10/16 εκτός έδρας της παιχνίδια ήταν και over. Στα εννιά τελευταία μακριά από τη Γένοβα αγνοεί τη νίκη (0-2-7) και στα 6/9 δέχτηκε από δύο γκολ και πάνω.
Κονστάντ, Μπελούτσι, Αντονέλι είναι τραυματίες, ενώ διαθέσιμος είναι ο Μορέτι που εξέτισε την τιμωρία του. Με νέο προπονητή τον Λουίτζι Ντι Κάνιο θα εμφανιστεί στον πάγκο της η φιλοξενούμενη καθώς ο Μαλεζάνι κατάφερε να απολυθεί για δεύτερη χρονιά μέσα στην ίδια σεζόν από την ίδια ομάδα.
Πιθανές ενδεκάδες
Μίλαν (4-3-1-2): Abbiati- Abate, Nesta, Υepes, Antonini- Nocerino, Van Bommel, Muntari- Seedorf- Ibrahimovic, Robinho
Τζένοα (4-4-2): Frey – Mesto, Granqvist, Bovo, Alhassan – Biondini, Veloso, Kucka, Jankovic – Palacio, Gilardino
Key Stat: Η Τζένοα δέχεται κατά μέσο όρο 2,4 γκολ ανά αγώνα στα εκτός έδρας της παιχνίδια.
Συμπέρασμα: H Mίλαν έδειξε να χωλαίνει ειδικά αμυντικά στο ματς με τη Μπολόνια, ενώ στην επίθεση όταν σοβαρεύτηκε δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Πλέον ψάχνει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες τίτλου αν και δεν κρατά την τύχη στα χέρια της. Η Τζένοα έχει βρεθεί σε τραγική κατάσταση. Ο Ντι Κάνιο μέσα σε λίγες ώρες δύσκολα θα αλλάξει την διαλυμένη άμυνα της ομάδας του. Το over έστω και στο 1,50 του William Hill δύσκολα θα χαλάσει.


GG με παράδοση στο Λέτσε (1,61)με συνοδεία over.

6 συνεχόμενα στα μεταξύ τους ματς σε αυτή την έδρα

BET: GG με παράδοση στο Λέτσε (1,61) Η Λέτσε παραμένει αήττητη επί 6 αγωνιστικές και πλέον έχει βάσιμες ελπίδες παραμονής. Σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ ξαναμπήκε η Νάπολι που ψάχνει μόνο το διπλό στο Βία ντελ Μάρε. Ικανές να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, με το GG (1,61) να ευνοείται και από την παράδοση.
Η Λέτσε πιστοποίησε την εξαιρετική της κατάσταση μένοντας όρθια και στο Ολίμπικο απέναντι στη Λάτσιο. Δε λύγισε μάλιστα όταν δέχθηκε γκολ στο 82ο λεπτό κατορθώνοντας να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με τον Μποζίνοφ. Παρέμεινε αήττητη για έκτο κατά σειρά παιχνίδι και μείωσε τη διαφορά της από την Τζένοα στον ένα βαθμό, με τους Γενοβέζους να αγωνίζονται στο Μεάτσα με τη Μίλαν αυτή την αγωνιστική. Με εξαίρεση το ματς με τη Γιουβέντους έχει βατό πρόγραμμα στη συνέχεια.
Παρά το ότι έχουν το δεύτερο χειρότερο εντός έδρας απολογισμό (3-6-7), οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι στα οκτώ πιο πρόσφατα στο «Βία ντελ Μάρε» με τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες (3-5-0). Συνεχίζουν, ωστόσο, να διαθέτουν τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα (24 γκολ σε 16 ματς), ενώ κόντρα στη Νάπολι η παράδοση δείχνει 4-7-2.
Σταθερά απέχει ο Ζούλιο Σέρτζιο, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Μιλιόνικο. Διαθέσιμος σε σχέση με το προηγούμενο ματς ο Μπλάζι.
Η Νάπολι προερχόταν από τρεις σερί ήττες στις οποίες δέχθηκε τρία γκολ από κάθε αντίπαλό της. Παρόλα αυτά κατάφερε να είναι πιο αποτελεσματική απέναντι στη Νοβάρα κερδίζοντας με 2-0 και μπαίνοντας εκ νέου σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Απέχει τέσσερις βαθμούς από την τρίτη Λάτσιο με Λέτσε και Ρόμα να είναι τα δύσκολα ματς μέχρι το φινάλε με τους Λατσιάλι θεωρητικά να έχουν δυσκολότερο πρόγραμμα.
Οι παρτενοπέι διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 58 γκολ ενεργητικό. 5-6-5 είναι το εκτός έδρας ρεκόρ τους με 10/16 εκτός έδρας να είναι over.
Τιμωρημένος για δεύτερη αγωνιστική ο Πάντεφ, ενώ λογικά διαθέσιμος θα είναι ο Λαβέτσι που έχασε το πρόσφατο ματς λόγω τραυματισμού. Μετά από αυτό το ματς η αποστολή των παρτενοπέι θα μεταβεί απευθείας στη Ρώμη για το ντέρμπι με την ομώνυμη ομάδα.
Πιθανές ενδεκάδες
Λέτσε (3-5-2): Benassi – Tomovic, Esposito, Oddo – Brivio, Bertolacci, Giacomazzi, Delvecchio, Cuadrado – Di Michele, Muriel
Νάπολι (3-4-1-2): De Sanctis – Campagnaro, Cannavaro, Aronica – Maggio, Inler, Gargano, Zuniga – Hamsik – Lavezzi, Cavani
Key Stat: 6 σερί GG στις μεταξύ τους συναντήσεις στο Βία ντελ Μάρε.
Συμπέρασμα: Η Λέτσε θα μπορούσε να προσδοκά σε βοήθεια από τη Νάπολι αν το ματς διεξαγόταν πριν δύο αγωνιστικές καθώς οι ομάδες του Νότου συχνά βοηθούνται μεταξύ τους. Πλέον όμως οι παρτενοπέι έχουν ελπίδες για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα κυνηγήσουν τη νίκη. Το GG στο 1,61 του William Hill φαντάζει εξαιρετικά πιθανό.



ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Νοκ άουτ αγώνας για τα ημιτελικά του κυπέλλου Τουρκίας, διεξάγεται σε ουδέτερο έδαφος. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ακολουθούν παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.


ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ Goal/goal και over.


*** Από 2,30 ως 2,50 η νίκη της Μπούρσα, σε κάποιες εταιρείες η απόδοση της Εσκισεχίρ ξεπερνά το 3,00.
*** Στο 51.295 θέσεων «Ατατούρκ» της Σμύρνης. 22.500 εισιτήρια διατέθηκαν για ανάγκες της Εσκισεχίρ, η Μπούρσα πήρε 15.400 κομμάτια αλλά ο αριθμός των οπαδών της αναμένεται να φτάσει τις 20.000.
*** Αήττητη η Εσκισεχίρ σε σύνολο 8 αγώνων με διαιτητή τον Μεράλ, μετρά 2 νίκες και 6 ισοπαλίες.
*** Στο πρωτάθλημα: Μπούρσασπορ – Εσκισεχίρσπορ 0-1 (4/12), Εσκισεχίρσπορ – Μπούρσασπορ 1-1 (11/3).
*** Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν την Κυριακή για το πρωτάθλημα.
ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ: Παρατάχτηκε με κάποιες αλλαγές το Σάββατο κόντρα στην Μπουγιούκσεχιρ, παρά ταύτα έδειξε καλή εικόνα και κέρδισε με 3-2. Χωρίς να επηρεαστεί από το γρήγορο γκολ (7’), έφτασε στην ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο (25 αυτ., 35’), νωρίς στην επανάληψη πέτυχε το τρίτο (49’) και ουσιαστικά καθάρισε.
«Μέχρι τώρα έχουμε δώσει πάνω από 42 αγώνες, ήταν αναγκαίο να πάρουν ανάσες ορισμένοι παίκτες. Οσοι αγωνίστηκαν στις θέσεις τους με έβγαλαν ασπροπρόσωπο», δήλωσε ο Σαγλάμ, μένοντας ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Ο προπονητής των «κροκοδείλων» απέφυγε να κάνει ειδικές δηλώσεις για τον ημιτελικό με την Εσκισεχίρ, αρκέστηκε να πει ότι «πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι».    
Την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα κατεβάσει απόψε ο Σαγλάμ, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο πολύτιμος χαφ Ιπέκ (30/5), που έλειπε τον τελευταίο μήνα.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Κάρσον – Κρετιέν, Αζίζ, Οζτούρκ, Βέντερσον – Κοτσάκ, Ν’ Ντιαέ – Σέστακ, Μπατάγια, Ιπέκ – Πίντο.       
ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ: Αξιζε καλύτερη τύχης στο 1-1 με τη Σίβας, όπου δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Προηγήθηκε στο 45’, ισοφαρίστηκε στο 63’, στη συνέχεια παρότι έκανε φάσεις δεν κατάφερε να φτάσει στο δεύτερο γκολ.
Δυο ισοπαλίες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ για την «ΕΣ-ΕΣ», πάντως ο Γιανάλ τόνισε πως δεν έχει παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του: «Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να συνδυάσουμε την καλή μας εμφάνιση με νίκη. Μου άρεσε η διάθεση που έδειξε η ομάδα, τώρα στρέφουμε την προσοχή μας ματς κυπέλλου». Ο 50χρονος τεχνικός σημείωσε πως «μέσα σε μια εβδομάδα θα παίξουμε τρεις φορές με την Μπούρσα, ανάμεσα στις δυο ομάδες υπάρχει μια γλυκιά αντιπαλότητα, ό,τι κι αν γίνει κερδισμένοι θα είναι οι ποδοσφαιρόφιλοι».   
Με ενοχλήσεις αποχώρησε το Σάββατο ο γκολτζής Καμαρά (33/13), ωστόσο ο τραυματισμός του δεν αποδείχτηκε ιδιαίτερα σοβαρός και θα δώσει κανονικά το παρών σήμερα. Με ειδική μάσκα θα παίξει και πάλι ο κεντρικός χαφ Ποτούκ (31/2), γνωστοί απόντες ο μπακ/χαφ Τζοσκούν (18/0) και ο μεσοεπιθετικός Οζμπαϊρακτάρ (21/1).
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Ιβέσα – Σαρί, Ανγκέλο, Μπαχτιάρογλου, Ντεντέ – Ζενγκίν, Ποτούκ, Ερτουγρούλ, Τέγιο – Καμαρά, Καραντενίζ.
Μάχη ανάμεσα σε δυο λαοφιλείς ομάδες της επαρχίας. Σύμφωνα με τους μπουκ η Μπούρσα είναι ένα κλικ φαβορί, πάντως η Εσκισεχίρ δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα. Αμφότερες είναι ικανές να σκοράρουν.
Αν και η Μπούρσα είναι πιο έμπειρη, αυτή τη στιγμή οι δυο ομάδες δεν έχουν μεγάλες αγωνιστικές διαφορές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.