Επιλογές Μεγάλης Παρασκευής.

Καλημέρα σε όλους.
Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχολούμαι με αυτά.
Πολλά email μου ήρθαν και μου ζητούσαν να γράψω τις εκτιμήσεις μου για σήμερα.
Για να δούμε λοιπόν:

Με τη φόρμα της Στουτγάρδης (1,80)Yes.

6-2-0 στις αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί

Με τη φόρμα της Στουτγάρδης (1,80) Η φορμαρισμένη Στουτγάρδη θέλει να εδραιωθεί στις θέσεις της Ευρώπης κερδίζοντας την Βέρντερ που βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση και εμφανίζεται αποδυναμωμένη στις εξόδους της από τη Βρέμη. Από το 1,91 στο 1,80 έχει βρεθεί πλέον ο άσος.
Η Στουτγάρδη πιστοποίησε την εξαιρετική της κατάσταση περνώντας με το επιβλητικό 1-3 από τη Βαυαρία κόντρα στην Άουγκσμπουργκ. Η νεοφώτιστη πριν από αυτό το ματς παρέμενε αήττητη στο γήπεδό της επί οκτώ αγωνιστικές και όλα έδειχναν πως θα διεύρυνε το σερί της όταν προηγήθηκε μόλις στο πέμπτο λεπτό. Η Στουτγάρδη παρόλα αυτά δεν πτοήθηκε και μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση πριν καν εκπνεύσει το ημίχρονο. Ο φορμαρισμένος Ιμπίσεβιτς διαμόρφωσε το τελικό 1-3 έξι λεπτά πριν το φινάλε.
H γηπεδούχος είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας καθώς τρέχει αήττητο σερί οκτώ αγώνων (6-2-0), στο οποίο έχει σκοράρει 22 φορές και έχει δει την εστία της να παραβιάζεται 8. Στο γήπεδό της έχασε στο εναρκτήριο ματς του 2012 από την Γκλάντμπαχ, όμως έκτοτε μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σκοράροντας σχεδόν τρία γκολ ανά αγώνα.
Ο Λαμπαντία δεν έχει στη διάθεσή του Μπουλαρούζ, Ντελπιέρ και Οντέλ λόγω τραυματισμών. Τιμωρημένος ο Κουζμάνοβιτς. Σε τρομερή φόρμα ο Ιμπίσεβιτς που σκοράρει επί τέσσερις σερί αγωνιστικές.
Η Βέρντερ κατάφερε να συντηρήσει την εκπληκτική της παράδοση κόντρα στην Γκλάντμπαχ στη Βρέμη αν και παραχώρησε ισοπαλία με 2-2. Το τελικό σκορ πάντως είναι επιτυχία καθώς για 63 λεπτά αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα.
Διατηρήθηκε έτσι στην όγδοη θέση της βαθμολογίας και σε τροχιά Ευρώπης αν και η φόρμα της το τελευταίο διάστημα δεν είναι και η καλύτερη. Στις οκτώ αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί μετράει μόνο μία νίκη (5-2-1) και το γεγονός ότι απόψε αγωνίζεται εκτός έδρας μόνο ενθαρρυντικό δεν είναι για να ανακάμψει. Μακριά από το Βέζερ έχει τρεις νίκες φέτος και μόλις μία στις οκτώ εξόδους που έχουν προηγηθεί στις οποίες βρήκε δίχτυα μόνο επτά φορές.
Αρκετά παραμένουν τα προβλήματα για τον Σάαφ καθώς οι Πρεντλ, Μπαργκφρέντε, Μπορόφσκι, Χουντ, Εκίτσι, Αρναούτοβιτς δεν είναι διαθέσιμοι λόγω τραυματισμών, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μπένις.
Πιθανές ενδεκάδες
Στουτγάρδη (4-3-2-1): Molinaro- Tasci, Niedermeier, Boka- Kvist, Hajnal, Harnik, Gentner-Schieber-Ibiševic
Βέρντερ (4-4-2): Wiese-Schmitz, Papastathopoulos, Naldo, Fritz- Junuzovic, Marin, Schmitz, Ignjovski-Rosenberg, Pizarro
Key Stat: 4/5 νίκες για τη Στουτγάρδη την περασμένη πενταετία, όλες σε συνδυασμό με over.
Συμπέρασμα: Η Στουτγάρδη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και επιζητά μια ακόμη νίκη που θα την εδραιώσει στην πεντάδα. Η Βέρντερ δεν πείθει με τις πρόσφατες εμφανίσεις της και το γεγονός ότι αγωνίζεται εκτός έδρας την αποδυναμώνει περισσότερο. Ο άσος από το 1,91 έχει κατρακυλήσει στο 1,80 στον William Hill, ενώ ο συνδυασμός του με το over έχει πάει από το 2,60 στο 2,37 στην bet365.

 



Οver αντί άσου για την Γκρόιτερ (1,70)Yes.

8 σερί νίκες εντός, 11/15 οver συνολικά

Οver αντί άσου για την Γκρόιτερ (1,70) H πανίσχυρη στην έδρα της πρωτοπόρος Γκρόιτερ ψάχνει μια ακόμη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στον τίτλο. Η Σαν Πάουλι σκοράρει σταθερά στις εξόδους της και καίγεται για βαθμούς προκειμένου να προλάβει την τρίτη θέση. Καλύτερη δείχνει η επιλογή το over (1,70) από τον άσο.
Η σκληροτράχηλη Μπραουνσβάιγκ κατάφερε να ανακόψει την πορεία της Γκρόιτερ περιορίζοντάς την στο 0-0 στην έδρα της. Παρόλο αυτά η πρωτοπόρος της βαθμολογίας διατηρήθηκε αήττητη σε πέμπτη σερί έξοδό της διευρύνοντας το αήττητο σερί της στους δέκα συνολικά αγώνες (7-3-0).
Εκπληκτικές εμφανίσεις πραγματοποιεί στο γήπεδό της το τελευταίο διάστημα καθώς προέρχεται από οκτώ συνεχόμενες νίκες στις οποίες σημείωσε τριάντα γκολ και δέχτηκε τρία. Συνολικά έχει 13/15 νίκες μπροστά στο κοινό της με το over να συνοδεύει έντεκα από αυτά τα παιχνίδια.
Τραυματίες για τη γηπεδούχο οι Νέρινγκ, Ονουέγκμπου, Ζίλνερ.
Η Σαν Πάουλι βρήκε μεγάλη αντίσταση από την Ουνιόν στο ματς της Τρίτης καθώς η ομάδα του Βερολίνου παρότι αδιάφορη μπόρεσε να προηγηθεί στο ημίχρονο. Στη συνέχεια πάντως έμεινε με δέκα παίκτες και δέχθηκε αφόρητη πίεση με αποτέλεσμα να ηττηθεί με γκολ στις καθυστερήσεις του Μπάρτελς. Ήταν η πρώτη της νίκη μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, αποτέλεσμα που τη διατήρησε σε απόσταση ενός βαθμού από την τρίτη Ντίσελντορφ που κατέχει την θέση που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου με ομάδα της Μπουντεσλίγκα.
Μακριά από το Μίλνεντορ έχει ηττηθεί τέσσερις φορές φέτος (6-5-4). Έχει 9/15 under στα ταξίδια της, ωστόσο σκόραρε σε 12/15 έδρες που επισκέπτηκε. Στην πρόσφατη επίσκεψη στην έδρα της Γκρόιτερ το 2010 επικράτησε με 1-4 για πρώτη φορά μετά από επτά αποτυχημένες απόπειρες (5-2-1).
Χωρίς τον τιμωρημένο Ζαμπράνο θα αγωνιστεί η φιλοξενούμενη στην έδρα της Γκρόιτερ.
Πιθανές ενδεκάδες
Γκρόιτερ (4-2-2-2): Grün-Schröck, Kleine, Mavraj, Schmidtgal-Fürstner, Pekovic - Sararer, Prib- Occean, Asamoah
Σαν Πάουλι (4-2-3-1): Tschauner-Volz, Morena, Thorandt, Schachten- Boll, Bruns - Bartels, Kruse, Naki-Ebbers
Key Stat: 5/5 over στις προηγούμενες επισκέψεις της Σαν Πάουλι σε αυτή την έδρα.
Συμπέρασμα: Την ένατη διαδοχική εντός έδρας νίκη κυνηγά η Γκρόιτερ στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει τον τίτλο. Η Σαν Πάουλι ωστόσο έχει μεγαλύτερο κίνητρο και θα επιδιώξει να ανακόψει την πορεία της πρωτοπόρου. Άσος και over βρίσκονται στο 1,70 στην bet365 με το δεύτερο να δείχνει ιδανικότερη επιλογή σε αυτή την περίπτωση.


«Ανοιχτά» τα ματς της Κλερμόν (1,70)Yes.

Πέντε over έχει η Ανζέ στα εφτά τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια

«Ανοιχτά» τα ματς της Κλερμόν (1,70) Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους θέλουν και οι δύο ομάδες, με την Κλερμόν να μετράει τέσσερα σερί over και 9/12 τελευταία και την Ανζέ 5/7 πιο πρόσφατα εκτός έδρας. Υψηλό το 2,30 του over στην Bet365, 1,70 πληρώνει το ασιατικό over 2.
Στο ντέρμπι κορυφής με τη Ρεμς η Κλερμόν προηγήθηκε δύο φορές (τη δεύτερη παίζοντας με παίκτη λιγότερο – η αποβολή στο 40’) αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες και με το 2-2 που απέσπασε παρέμεινε εκτός της πρώτης τριάδας, αλλά μόνο στο -1 από αυτήν. Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει πολύ έδαφος τον τελευταίο καιρό, καθώς στα δώδεκα παιχνίδια που προηγήθηκαν έχουν μόνο δύο νίκες (2-6-4).
Από αυτά τα δώδεκα παιχνίδια τα εννιά ήταν over και τα δέκα goal-goal, ενώ από τα τέσσερα πιο πρόσφατα (όλα over και goal-goal), τα τρία ήταν και over 3,5. Εντός έδρας έχουν απολογισμό 7-5-3, ενώ στις έξι τελευταίες φορές που υποδέχτηκαν την Ανζέ έχουν 3-2-1, δεν σκόραραν μόνο μία φορά και τα 4/6 ήταν over.
Τιμωρημένος είναι ο αποβληθείς μπακ-χαφ Φομέν και τραυματίες ο βασικός αμυντικός Εσόρ (2 γκολ), ο στόπερ και αρχηγός Περινέλ και ο πρώτος σκόρερ Ριβιέρ (10 γκολ), με τους δύο τελευταίους να χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν. Εξέτισε κι επιστρέφει ο μέσος Ναμλί (2 γκολ).
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε την προηγούμενη αγωνιστική η Ανζέ, που με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο επιβλήθηκε της Σατορού με 2-0 κι έχοντας μόνο μία ήττα στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια (2-1-1) βρέθηκε στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας πέντε ομάδες από κάτω της.
3-5-7 είναι το εκτός έδρας ρεκόρ της με 9/15 over, αλλά δεν έχει νίκη στις εφτά τελευταίες της εξόδους με τρείς ισοπαλίες και τέσσερις ήττες και 5/7 να είναι over, αγνοώντας τη χαρά του διπλού μέσα στη νέα χρονιά. Νέα προβλήματα απουσιών δεν έχουν προκύψει με τον βασικό στόπερ Ενέν (3 γκολ) να λείπει εδώ και καιρό.
Key Stat: Τα τέσσερα τελευταία αλλά και τα εννιά από τα δώδεκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της Κλερμόν ήταν over.
Συμπέρασμα: Η Κλερμόν διεκδικεί την άνοδο και μετράει τέσσερα σερί over και 9/12 τελευταία. Η Ανζέ παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό και εκτός έδρας δεν έχει κερδίσει στα εφτά τελευταία με 5/7 να είναι over. Υψηλό κρίνεται το 2,30 του over στην Bet365


Mε φόρμα και κίνητρο η Αρλ (1,70)Yes.

13 ματς αήττητη, αλλά εξακολουθεί να κινδυνεύει με υποβιβασμό

Mε φόρμα και κίνητρο η Αρλ (1,70) H Σατορού έχει εξασφαλίσει πλέον την παραμονή της και κινείται με άνεση στις αγωνιστικές που απομένουν. Αήττητη μέσα στο 2012 η Αρλ, χωρίς ωστόσο να έχει ξεμπλέξει από τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Στο 1,70 το Χ2.
Η Σατορού έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία που ήταν και ο κύριος στόχος της και πλέον στοχεύει σε μια θέση στην επτάδα. Θεωρητικά έχει ελπίδες ακόμη και για άνοδο. Στο παιχνίδι με την Ανζέ όμως απέδειξε πως δεν είναι ακόμη έτοιμη για κάτι τέτοιο καθώς υπέκυψε στο κίνητρο της γηπεδούχου και ηττήθηκε με 2-0.
Μία ήττα έχει γνωρίσει στο γήπεδό της στις επτά αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί, παρόλα αυτά σταθερά εμφανίζει αμυντικές αδυναμίες καθώς μόνο μία από τις έντεκα ομάδες που πρόσφατα την επισκέπτηκαν απέτυχε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα της.
Νέβες και Γκρανζ επιστρέφουν στην αποστολή. Αμφίβολος ο Μπαμπί, ενώ σταθερά απουσιάζει ο Ντιπιί.
Η Αρλ απέδειξε για μια ακόμη φορά πως έχει αποκτήσει τρομερή αυτοπεποίθηση καθώς μπόρεσε να αποφύγει στις καθυστερήσεις την ήττα από την Τουρ. Η Τουρ μπόρεσε να προηγηθεί με 1-2 στο 93ο λεπτό, όμως στην επόμενη ακριβώς φάση ο Αγιάσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έσωσε την παρτίδα.
Παρά το θετικό αποτέλεσμα δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από τον άγχος του υποβιβασμού καθώς απέχει μόλις δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Κύρια αιτία για αυτό το γεγονός οι 14 ισοπαλίες που μετρά σε 31 φετινά της παιχνίδια. 7 από αυτές σημειώθηκαν εκτός έδρας εκεί όπου αριθμεί 10/15 under.
Λαντρέν και Λορεντί παραμένουν εκτός, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ν'Ντιαγιέ.
Key Stat: 13 ματς αήττητη η Αρλ (5-8-0).
Συμπέρασμα: Η Σατορού πέτυχε τον βασικό της στόχο που ήταν η παραμονή και πλέον είναι απελευθερωμένη. Η Αρλ παρά το εκπληκτικό σερί που τρέχει δεν έχει ξεμπλέξει από τους μπελάδες του υποβιβασμού. Κίνητρο και φόρμα οδηγούν προς το Χ2 που αποδίδει 1,70 στην bet365.


Πολλά γκολ για Χελμόντ-Καμπούρ.Yes.

Για 2 από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ολλανδίας Β

Πολλά γκολ για Χελμόντ-Καμπούρ Σε εκπληκτική κατάσταση η Χελμόντ με τρομερό σερί νικών που εκτός από την βαθμολογική της άνοδο της εξασφάλισε την συμμετοχή στα playoff ανόδου μέσω της κατάκτησης της 1ης θέσης στην 4η περίοδο. Με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και χωρίς άγχος πλέον υποδέχεται την Καμπούρ σε ένα παιχνίδι που εγγυάται αρκετά γκολ. Στο 2,25 το οver 3,5.

Η Χελμόντ με ρεκόρ 7-0-0 εξασφάλισε την 1η θέση στην 4η περίοδο της Jupiter League και κατ' επέκταση την συμμετοχή της στα playoff όμως οι επιτυχίες της δεν σταματούν εκεί αφού μετράει ρεκόρ 11-4-0 στα 15 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και 8 νίκες στα 8 τελευταία.

Το μεγάλο όπλο της ομάδας είναι η επιθετική της συγκομιδή αφού το τελευταίο δίμηνο σκοράρει με ιδιαίτερη ευκολία μετρώντας 25 γκολ στα 11 τελευταία παιχνίδια της έχοντας επομένως επιβεβαιώσει 7/11 over. Τελευταίο της θύμα η αδύναμη Απελντοορν η οποία άρχισε να ξεφουσκώνει μετά το ξέσπασμα του Φεβρουαρίου και την απόφαση της ομοσπονδίας να μη υποβιβαστεί κανείς, αφού η Χελμόντ κυριάρχησε πλήρως στο παιχνίδι και το 0-3 μάλλον κολακεύει τους γηπεδούχους.

Από την άλλη η Καμπουρ είχε να επιδείξει το δικό της σερί με 7 παιχνίδια χωρίς ήττα και ρεκόρ 5-2-0 όμως το τελευταίο δεν ήταν και το καλύτερό της αφού γνώρισε την ήττα με 0-2 από την Βίλεμ και υποχώρησε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Μπορεί άμεσα να μη κινδυνεύει να μείνει εκτός playoff αφού η διαφορά της από την 9η Φορτούνα είναι στους 6 βαθμούς και με μόλις 3 αγωνιστικές να απομένουν, ωστόσο θα ήθελε να διατηρηθεί στην πρώτη 5άδα που την στέλνει στον Β γύρο των playoff και όχι στον Α.

Key Stat: Μοιρασμένη η προϊστορία με 5-2-6 μέσα στη Χελμόντ με τα 8/13 παιχνίδια να επιβεβαιώνουν και το over.

Συμπέρασμα: Δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, μαζί με την Φορτούνα, αναμετρώνται αυτή την αγωνιστική και ακόμη και αν έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στα playoff θέλουν όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα για να κερδίσουν ένα γύρο. Ως φύση επιθετικές ομάδες περιμένουμε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ με το over 3,5 να πληρώνει 2,25 στην bet365.

Συνεχίζει αήττητη η Μονακo.Yes.

6-2-0 έχει στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές

Συνεχίζει αήττητη η Μονακό (2,10) Σε εξαιρετική κατάσταση ταξιδεύει η Μονακό στην έδρα της Μετς. Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο μία νίκη στα 14 τελευταία, ενώ οι Μονεγάσκοι «τρέχουν» αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών, με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Στο 2,10 το ασιατικό level ball των φιλοξενούμενων στην Bet365.
Σε παιχνίδι όπου το σκορ διαμορφώθηκε στο 19’, η Μετς έφερε 1-1 εκτός έδρας με την ουραγό Αμιάν, χάνοντας την ευκαιρία να ξεφύγει κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού, από την οποία πλέον απέχει ένα βαθμό. Σε αυτήν τη δύσκολη θέση έφτασε καθώς από τις 16 Δεκεμβρίου και μετά έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο μία φορά (1-7-6), πριν δύο αγωνιστικές με 1-0 την Μπουλόν.
Η Μετς σκοράρει κατά μέσο όρο 0,77 γκολ ανά αγώνα, καθώς έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα μόλις 24 φορές, που είναι και η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Εντός έδρας διαθέτει και τον τρίτο χειρότερο απολογισμό της κατηγορίας (5-4-6). Επιπλέον, έχει φέρει 24 under σε 31 αγωνιστικές, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας.
Τελείωσε η χρονιά για τον βασικό στόπερ Κουλιμπαλί, ο οποίος τραυματίστηκε, ενώ τιμωρημένος είναι ο έτερος στόπερ Μπεσλ και αμφίβολος ο μέσος Ντιάζ.
Η Μονακό κέρδισε και τη Ναντ με 2-1 κι έχοντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (6-2-0) έχει ανέβει στο μέσον της βαθμολογίας και στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε περίπτωση, μάλιστα, που «ξυπνούσε» νωρίτερα από το λήθαργο θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα και την άνοδο.
Εκτός έδρας έχει απολογισμό 4-6-5, αλλά έχει ηττηθεί μόνο μία φορά στα οκτώ τελευταία μακριά από το πριγκιπάτο (4-3-1). Για τους φιλοξενούμενους σε εξαιρετική κατάσταση είναι ο επιθετικός Τουρέ, που ήρθε με μεταγραφή το χειμώνα κι έχει σκοράρει εφτά γκολ στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές.
Μακροχρόνια εκτός παραμένουν ο τερματοφύλακας Σαμπέρ και ο αμυντικός Αντριάνο, στα μέσα Μαΐου επιστρέφει ο αμυντικός Βολφ και την ερχόμενη εβδομάδα ο μέσος Βαϊρουά. Πάντως, το ρόστερ των Μονεγάσκων είναι υπερπλήρες και οι απουσίες αυτές δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ζάμπλουτος ιδιοκτήτης της ομάδας πληρώνει €5.000 σε κάθε παίκτη για κάθε νίκη που σημειώνει η ομάδα.
Key Stat: Η Μονακό δεν χάνει στα οκτώ τελευταία (6-2-0) κι έχει μόνο μία ήττα στα οκτώ πιο πρόσφατα εκτός έδρας (4-3-1).
Συμπέρασμα: Η Μονακό είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ταξιδεύει στην έδρα της Μετς αγνοώντας την ήττα στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια (6-2-0). Οι γηπεδούχοι διαθέτουν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας κι έχουν μόνο μία νίκη στα 14 τελευταία στο πρωτάθλημα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.