Δύσκολες οι επιλογές για σήμερα Τρίτη.

8ο συνεχόμενο over η Μάιντζ (1,70)

6-2-0 η παράδοσή της στις υποδοχές της Κολωνίας

8ο συνεχόμενο over η Μάιντζ (1,70) Η Μάιντζ προέρχεται από εντυπωσιακό σερί over και δείχνει ασταμάτητη επιθετικά. Σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση η Κολωνία που δυσκολεύεται να φτάσει στις νίκες, όμως σκοράρει με μεγαλύτερη ευκολία. Στο 1,70 το over.
H Mάιντζ μπόρεσε να προηγηθεί με τον Ίβανσιτς μόλις στο τρίτο λεπτό στη Στουτγάρδη, όμως η γηπεδούχος απάντησε άμεσα. Το σκορ δεν άλλαξε στο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη η Στουτγάρδη ήταν σαφώς ανώτερη καταφέρνοντας να σκοράρει ακόμη τρεις φορές και να πάρει τη δίκαιη νίκη.
Ήταν η τέταρτη ήττα της Μάιντζ στις έξι αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί και την διατήρησε σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Μετράει εννιά ισοπαλίες φέτος, όμως μόνο δύο από αυτές ήταν στο γήπεδό της (6-2-6). Έχει δώσει 12 παιχνίδια μέσα στο 2012 σκοράροντας σε όλα, μετρώντας 9/12 over και 10/12 GG. 
Σβένσον και Ρίσε παραμένουν εκτός, ενώ αμφίβολος είναι ο Μίλερ που έχασε το ματς στη Στουτγάρδη.
Η Κολωνία μπορεί να απέφυγε τέταρτη διαδοχική ήττα, όμως το 1-1 που παραχώρησε εντός έδρας στην Βέρντερ μόνο επιτυχία δε θεωρήθηκε. Παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, απέχοντας ωστόσο μόνο ένα βαθμό από την Άουγκσμπουργκ που βρίσκεται σε θέση σωτηρίας αυτή την ώρα.
Αν και βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση κατορθώνει επί έξι αγωνιστικές να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Σκόραρε και στις πέντε προηγούμενες εξόδους της, όμως αμυντικά δεν έδειξε μεγάλη βελτίωση. Με 35 γκολ παθητικό έχει τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση στην Μπουντεσλίγκα.
Πετσόνι, Νοβάκοβιτς, Πετίτ και Αντρεζίνιο δεν αναμένεται να αγωνιστούν.
Πιθανές ενδεκάδες
Μάιντζ (4-3-1-2): Wetklo – Bungert, Kirchhoff, Noveski, Zabavnik – Baumgartlinger, Polanski, Soto – Ivanschitz – Ujah, Choupo-Moting
Κολωνία (4-4-2): Rensing – Brecko, Geromel, Sereno, Jemal – Clemens, Riether, Lanig, Peszko – Ishak, Podolski
Key Stat: 7 σερί over για την Μάιντζ που μετρά 19/29 φέτος έναντι των 18/29 της Κολωνίας.
Συμπέρασμα: H Mάιντζ θέλει να συντηρήσει την καλή της παράδοση εντός έδρας κόντρα στην Κολωνία (6-2-0), όμως με την ευκολία που δέχεται γκολ δεν μπορεί να την εμπιστευτεί κανείς, ειδικά σε ένα ματς με ειδικές συνθήκες καθώς αμφότερες με ήττα θα πλησιάσουν περισσότερο στον υποβιβασμό. Η εικόνα και των δύο στα πρόσφατα ματς οδηγεί στο over που πληρώνει 1,70 στην bet365.


Iσοπαλία με αρκετά γκολ στο Άουγκσμπουργκ.

Επιλογή το over.

8 ματς αήττητη εντός η γηπεδούχος

Iσοπαλία στο Άουγκσμπουργκ (3,20) Η Στουτγάρδη έχει βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ και δείχνει ασταμάτητη, όμως σε καλή φόρμα είναι και η Άουγκσμπουργκ που στο γήπεδό της μπορεί να κοιτάξει κάθε ομάδα κατάματα. Στο 3,20 η ισοπαλία.
Χωρίς κόμπλεξ αγωνίστηκε η Άουγκσμπουργκ στο βαυαρικό ντέρμπι με την Μπάγερν. Αν και έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ μπόρεσε να ισοφαρίσει στο ημίχρονο και να προβληματίσει αρκετά τη γηπεδούχο. Ο Γκόμεζ έδωσε τη λύση με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να κλέβουν τις εντυπώσεις με τη μαχητικότητά τους.
Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα μετά από έξι αγωνιστικές στις οποίες μετρούσε τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Παραμένει εκτός ζώνης υποβιβασμού, αλλά μόλις ένα βαθμό πάνω από αυτή πέντε στροφές πριν το φινάλε. Στο γήπεδό της έχει γνωρίσει μόνο τρεις ήττες φέτος, όμως δεν έχει ηττηθεί στις οκτώ προηγούμενες υποδοχές ομάδων (5-3-0).
Εκτός παραμένουν οι Μπα, Ντε Γιονγκ, Μπρίνγκμαν, Ερλ και Γκόγκια.
Η Μάιντζ κατάφερε να αιφνιδιάσει την Στουτγάρδη στο ματς του Σαββάτου παίρνοντας προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό, όμως αυτό φάνηκε να αφυπνίζει τη γηπεδούχο. Αρχικά ισοφάρισε στο ημίχρονο και στην επανάληψη σκόραρε τρεις ακόμη φορές φτάνοντας σε μια άνετη νίκη.
Σκαρφάλωσε έτσι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Δείχνει να έχει φορμαριστεί στην κατάλληλη περίοδο τρέχοντας αήττητο σερί επτά αγώνων (5-2-0). Μακριά από το γήπεδό της πάντως έχει επικρατήσει μόνο σε τέσσερις από τις δεκατέσσερις εξόδους της (4-4-6).
Επέστρεψαν στη δράση στο πρόσφατο ματς Κακάου και Οκαζάκι, τραυματίας εξακολουθεί να είναι ο Μπουλαρούζ.
Πιθανές ενδεκάδες
Άουγκσμπουργκ (4-2-3-1): Jentzsch – Verhaegh, Sankoh, S. Langkamp, Ostrzolek – Baier, Hosogai – M. Ndjeng, Koo, Bellinghausen – Rafael
Στουτγάρδη (4-2-3-1): Ulreich – Sakai, Tasci, Niedermeier, Boka – Kvist, Kuzmanovic – Harnik, Hajnal, Schieber – Ibisevic
Key Stat: Περισσότερες ισοπαλίες από κάθε άλλη ομάδα στη Μπουντεσλίγκα έχει η Άουγκσμπουργκ (12/29).
Συμπέρασμα: Η Στουτγάρδη φαινομενικά έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως η Άουγκσμπουργκ καίγεται για βαθμούς προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της και είναι πανίσχυρη στο γήπεδό της. Σε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο ματς η ισοπαλία έχει προβάδισμα στο 3,20 του William Hill.


Iσoπαλία με αρκετά γκολ στην Παμπλόνα

11 γκολ δέχθηκε στα 2 πρόσφατα ματς η Οσασούνα

Iσoπαλία στην Παμπλόνα η Εσπανιόλ Τις φωνές του Μεντιλίμπαρ προκάλεσαν οι δύο βαριές ήττες που προηγήθηκαν στα ματς της Οσασούνα. Οι Παμπλόνιοι καλούνται να αντιδράσουν κόντρα στην Εσπανιόλ που κολλάει στο Χ στις πρόσφατες εξόδους της.
Η Οσασούνα εμφάνισε τεράστια αμυντικά κενά και χαλάρωση στα μετόπισθεν στα δύο ματς που προηγήθηκαν κόντρα σε μαδριλένικους συλλόγους. Αν και και ήττα με τη Ρεάλ ήταν αναμενόμενη κανείς δεν περίμενε πως αυτή θα ερχόταν με το βαρύ 1-5.
Μεγαλύτερο σοκ ωστόσο προκάλεσε η επίσκεψη στο Βαγιέκας. Η Ράγιο επέβαλλε το γνωστό επιθετικό της παιχνίδι και κατάφερε να διασύρει την Οσασούνα με 6-0. Το ματς τέλειωσε στο ημίχρονο όπου το σκορ ήταν ήδη στο 4-0, με την κατάσταση να μην αλλάζει στην επανάληψη παρά τις αλλαγές του Μεντιλίμπαρ.
Οι Παμπλόνιοι διατηρούνται σε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, αλλά σε απόσταση τριών βαθμών ακολουθούν έξι ομάδες με τον ίδιο στόχο. Η έδρα είναι το όπλο στην φετινή τους πορεία καθως στο Ρέινο ντε Ναβάρα έχουν μαζέψει 29 από τους 43 βαθμούς τους. Υποδεχόμενοι την Εσπανιόλ μετρούν τρεις σερί νίκες εκεί.
Μασούντ, Σόλα παραμένουν εκτός, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Λαμά. Αμφίβολος ο Ρότσα.
Η Εσπανιόλ μπήκε νωθρά στο ματς με την Σοσιεδάδ και βρέθηκε στο τέταρτο να χάνει με 0-2 με τέρματα του Βέλα. Το αυτογκόλ του Ντεμίντοφ λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου την ξαναέβαλε στο παιχνίδι. Κατάφερε άμεσα να ισοφαρίσει με τον Βάις στην επανάληψη και διαμαρτύθηκε για τον μη καταλογισμό δύο πέναλτι με το σκορ πάντως να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.
Εξακολουθεί να βρίσκεται σε τροχιά Ευρώπης αν και έχει χάσει τον δρόμο των επιτυχιών στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στις οποίες μετράει τρεις ισοπαλίες. Μακριά από το Κορνεγιά έχει τρεις νίκες σε δεκαπέντε εξόδους της και καμία στις έξι προηγούμενες.
Αλμπίν,Αλβάρεζ, Μπαένα είναι αμφίβολοι, ενώ σίγουρα θα λείψει ο Ματιόνι.
Πιθανές ενδεκάδες
Οσασούνα (4-2-3-1): Andres-Damia, Flano, Sergio, Bertran-Nekounam, Punal-Cejudo, Garcia, Loe-Nino
Εσπανιόλ (4-2-3-1): Casilla-Didac, Moreno, Rodriguez, Lopez-Romaric, Weiss-Coutinho, Verdu, Garcia-Uche
Key Stat: 5/6 ισοπαλίες στις πρόσφατες εξόδους της Εσπανιόλ.
Συμπέρασμα: Η Οσασούνα επιζητά αντίδραση μετά τις διαδοχικές συντριβές. Η Εσπανιόλ μπορεί να μην τρομάζει στις εξόδους της, όμως με το μεθοδικό της παιχνίδι μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην Παμπλόνα.


Οver για Μπέτις -Σοσιεδάδ

1 νίκη στις 10 τελευταίες επισκέψεις στην Ανοέτα

ΒΕΤ: 1o εκτός έδρας Χ για Μπέτις (3,40) Σοσιεδάδ και Μπέτις προέρχονται από θετικά αποτελέσματα όμως ακόμη δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία. Ένας βαθμός πάντως θα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και στις δύο.
Η Σοσιεδάδ είχε καλή παρουσία στο Κορνεγιά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο καθώς με δύο γκολ του Βέλα πήρε κεφάλι στο σκορ. Δεν μπόρεσε πάντως να φύγει από την Βαρκελώνη με το τρίποντο καθώς δέχθηκε δύο τέρματα σε καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης (45', 47').
Αν και βρίσκεται στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού ο Μοντανιέ έθεσε ως στόχο τους 45 βαθμούς μέχρι το φινάλε της περιόδου. Αυτούς θα επιδιώξει να τους πάρει στην Ανοέτα εκεί όπου έχει απολογισμό 7-4-4 φέτος. 5/6 νίκες μετρά στις πρόσφατες υποδοχές ομάδων σκοράροντας σε όλα αυτά τα παιχνίδια.
Ο Μοντανιέ δεν υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν τον Ίνιγκο Μαρτίνεζ που τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με τη Ράγιο. Εκτός παραμένει o Γκονζάλεζ, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μπράβο.
Η Μπέτις βλέποντας το φάσμα του υποβιβασμού να πλησιάζει έχει σοβαρευτεί στις τελευταίες αγωνιστικές. Κόντρα στην Βιγιαρεάλ κατάφερε να είναι άκρως απειλητική παρά την πολυπρόσωπη άμυνα που παρέταξε ο Λοτίνα. Κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της και δίκαια έφτασε στη νίκη με 3-1. Παρέμεινε έτσι αήττητη για τέταρτο κατά σειρά αγώνα (2-2-0).
Οι βερντιμπλάνκος έχουν ένα βαθμό περισσότερο από τη Σοσιέδαδ, αλλά ο Μελ φρόντισε να τονίσει πως η παραμονή δεν έχει ακόμη εξασφαλιστεί. Οι Ανδαλουσιάνοι εμφανίζουν σταθερά κενά στην άμυνα και έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους μόνο σε ένα από τα δέκα ματς που έχουν προηγηθεί.
Μακριά από το Μπενίτο Βιγιαμαρίν η Μπέτις έχει πέντε νίκες φέτος, σε τέσσερις εκ των οποίων δεν δέχθηκε γκολ. Στα υπόλοιπα έντεκα ματς ωστόσο η μπάλα κατέληξε τουλάχιστον μία φορά στα δίχτυα της. Στην Ανοέτα έχει καταφέρει να επιβληθεί μόνο μία φορά στις δέκα επισκέψεις των περασμένων ετών, αποτυγχάνοντας να σκοράρει σε επτά περιπτώσεις.
Μάριο και Ουστάριτζ παραμένουν εκτός δράσης. Ο Μελ θα καταφύγει και πάλι στο 4-4-2 καθώς η κοινή παρουσία Σάντα Κρουζ και Κάστρο την κάνει πιο απειλητική.
Πιθανές ενδεκάδες
Σοσιεδάδ (4-2-3-1): Zubikarai-Estrada, Demidov, Ansotegi, Cadamuro-Illaramendi, Elustondo-Prieto, Zurutuza, Griezmann-Vela
Μπέτις (4-4-2): Fabricio-Nacho, Paulao, Dorado, Nelson-Pereira, Canas, Benat, Montero-Castro, Cruz
Key Stat: Χωρίς ισοπαλία παραμένει η Μπέτις στις φετινές της εξόδους (5-0-10).
Συμπέρασμα: Στατιστικά περίεργο είναι το γεγονός ότι οι Μπέτικος δεν έχουν μοιραστεί τους βαθμούς σε κάποιο φετινό τους ταξίδι. Στο ματς με την Σοσιεδάδ η ισοπαλία δεν θα βλάψει καμία από τις δύο και αξίζει να πονταριστεί στο 3,40 της bet365


Σκληρό καρύδι η Μπράιτον επιλογή το over.

4η καλύτερη έδρα της Τσάμπιονσιπ το “American Express”

Σκληρό καρύδι η Μπράιτον (1,825) Η ισχυρή στην έδρα της Μπράιτον υποδέχεται την πρωτοπόρο Ρέντινγκ σε μια κρίσιμη και για τις δύο ομάδες αναμέτρηση. Σε τιμές αουτσάιντερ προσφέρονται οι “΄γλάροι”,
Την ήττα από τη βαθμολογικά αδιάφορη Μπέρνλι με 1-0 γνώρισε το Σάββατο η Μπράιτον, ένα αποτέλεσμα που ανάγκασε την ομάδα του Πογιέτ να υποχωρήσει στην 7η θέση του πίνακα της Τσάμπιονσιπ, ένα πόντο  πίσω από την 6η Κάρντιφ. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Όστιν στο 23’ με τις δύο ομάδες να χάνουν πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια αλλά να μην πετυχαίνουν άλλο τέρμα.
Για χαμένη ευκαιρία έκανε λόγο ο Ουρουγουανός τεχνικός, που είδε την ομάδα του να αποχωρίζεται την εξάδα πριν τα  πολύ κρίσιμα ματς με Ρέντινγκ εντός και Γουέστ Χαμ εκτός. Με 11-6-3 η Μπράιτον έχει την 4η καλύτερη εντός έδρας επίδοση στην κατηγορία, τελευταία εντός έδρας ήττα της και πάλι από τη Μπέρνλι στις 17 Δεκεμβρίου. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Σπάροου, εκτός ξανά ο επίσης μέσος Μπρίντκατ και ο μακροχρόνια τραυματίας Έλπχικ.
Δια πυρός και σιδήρου επιβλήθηκε η Ρέντινγκ της γενναίας Λιντς το βράδυ της Παρασκευής, οι “βασιλικοί” παρότι από το 12’ αγωνίστηκαν με παίχτη παραπάνω τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην ομάδα του Γουόρνοκ αλλά με δύο γκολ του Λε Φοντρ στο τέλος (84’,90’) πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και σε συνδυασμό με τη γκέλα της Σαουθάμπτον το Σάββατο έπιασαν τους “Αγίους” στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ.
Μέχρι το τέλος η ομάδα του ΜακΝτέρμοτ έχει να δώσει τρία δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Μπράιτον, Σαουθάμπτον και Μπέρμιγχαμ, στην τελευταία της έξοδο πάντως κατάφερε να πάρει το διπλό στην έδρα της Γουέστ Χαμ με 2-4. 11-3-6 μετράει φέτος μακριά από το σπίτι της, φρέσκια απουσία αυτή του βασικότατου μέσου Καρακάν που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, παραμένουν εκτός οι Ταμπ, Μιλς και Κόνολι.
Key Stat: Με 11-6-3 η Μπράιτον διατηρεί το 4ο καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ στην Τσάμπιονσιπ.
Συμπέρασμα: Ματς στο οποίο αναμένεται να πέσουν κορμιά, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν απεγνωσμένα τους βαθμούς. Οι “γλάροι” του Πογιέτ είναι ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητοι φέτος, ειδικά στην έδρα τους, από την άλλη η Ρέντινγκ έχει αδιαμφισβήτητη ποιότητα αλλά δεν γίνεται να δίνεται σε αποδόσεις καθαρού φαβορί, γι αυτό θα προτιμήσουμε το over.

1,91 το 5x5 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ενώ καλή επιλογή αποτελεί και το over.

1-5-5 έχει η Ρότσντεϊλ στα έντεκα τελευταία της παιχνίδια

BET: 1,91 το 5x5 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει κάνει το 4x4 και διατηρείται σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με την Γουένσντεϊ, όμως να παραμονεύει. Ευκαιρία για το 5x5 έχουν οι «Λεπίδες», που βρίσκουν τη Ρότσντεϊλ απογοητευμένη και σε κακή κατάσταση. 1,91 πληρώνει το διπλό στον William Hill.
Εντός της ζώνης του υποβιβασμού και στο -11 από μια θέση σωτηρίας βρίσκεται η Ρότσντεϊλ, που ηττήθηκε το Σάββατο δίκαια και εύκολα από τη Γέοβιλ με 3-1, με το σκορ να είναι 3-0 μέχρι το 75’. Δεν θα μπορούσε, πάντως, να βρίσκεται και ψηλότερα, αφού στα τέσσερα τελευταία έχει πάρει μόνο ένα βαθμό (0-1-3) και στα έντεκα τελευταία μόνο μία νίκη (1-5-5).
Οι γηπεδούχοι έχουν τις λιγότερες νίκες στην κατηγορία (7-14-20) και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση με 39 γκολ σε 41 αγωνιστικές. Εντός έδρας το ρεκόρ τους είναι 5-8-7 και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι στο γήπεδό τους γύρισαν το 0-2 της Γουόλσολ σε 3-2, αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση στο 94’ (3-3), ένα αποτέλεσμα που ήταν καταδικαστικό και σίγουρα έχει επηρεάσει άπαντες στην ομάδα.
Οι αμυντικοί Ντάρμπι, Τζόρνταν και Χόλντεν, αλλά και ο μέσος Μπάρι-Μέρφι, όλοι ενίοτε βασικοί δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο και παραμένουν αμφίβολοι.
Αποφασισμένη να μην χάσει την απευθείας άνοδο δείχνει η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που το 2-1 επί της Μπόρνμουθ το Σάββατο συμπλήρωσε αισίως τέσσερις σερί νίκες με γκολ 12-4, αλλά και εφτά συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα (5-2-0) και διατηρείται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Οι «Λεπίδες» απέχουν έξι βαθμούς από την κορυφή, αλλά και μόλις δύο από την τρίτη θέση και δεν έχουν την πολυτέλεια να εφησυχάζουν. Διαθέτουν με διαφορά την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (80 γκολ σε 41 αγωνιστικές) και εκτός έδρας είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα της κατηγορίας με απολογισμό 10-4-6 (14/20 under).
O τεχνικός Ντάνι Γουίλσον παρέταξε την ίδια ενδεκάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια και είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.
Key Stat: Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες με γκολ 12-4.
Συμπέρασμα: Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ βρίσκει τη Ρότσντεϊλ απογοητευμένη και σε κακή κατάσταση. Οι «Λεπίδες» έχουν κάνει το 4x4 στα προηγούμενα παιχνίδια και δεν χάνουν στα εφτά τελευταία. Κρατούν την τύχη στα χέρια τους για την άνοδο, αφού βρίσκονται μόλις στο +2 από τη συμπολίτισσα Γουένσντεϊ και θέλουν να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν αυτή τη διαφορά. Το διπλό  σε απόδοση 1,91 στον William Hill, μια απόδοση που αναμένεται να πέσει, από τη στιγμή που στην Bet365 προσφέρεται στο 1,80.


Mε το κίνητρο της Μπλάκμπερν αλλά και τα αρκετά γκολ.

4 σερί εκτός έδρας ήττες για την Λίβερπουλ

BET: Mε το κίνητρο της Μπλάκμπερν H Mπλάκμπερν παίζει σε κάθε ματς πλέον την παραμονή της. Απέναντι στην προβληματική Λίβερπουλ που εμφανίζει αμυντικά κενά και έχει το μυαλό της στον ημιτελικό κυπέλλου έχει τύχη να κάνει την έκπληξη. Στο 3,50 ο άσος.
Η Μπλάκμπερν πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση στο Χόθορνς και δίκαια ηττήθηκε με 3-0 από την Γουέστ Μπρομ. Από το ξεκίνημα του αγώνα έμεινε πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Μπάγκις.
Ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα για τους Ρόβερς η οποία τους έριξε εκ νέου στη ζώνη του υποβιβασμού. Θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες αν και στο Ίγουντ Παρκ φέτος δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί με πέντε νίκες σε δεκαέξι αγώνες (5-1-10). Με 67 γκολ έχουν τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με την Σάντερλαντ να είναι η μοναδική ομάδα που απέτυχε να σκοράρει στο γήπεδό τους.
Παρά τις διαδοχικές ήττες δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα. Εκτός παραμένει ο Γκρέλα, ενώ ο Μοντέστ θα λείψει λόγω τιμωρίας.
Η απώλεια της διεκδίκησης μιας θέσης στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται πως έχει αποπροσανατολίσει τη Λίβερπουλ που οδεύει από αποτυχία σε αποτυχία στο πρωτάθλημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τίθεται πλέον σε αμφισβήτηση ακόμη και η παρουσία του Νταλγκλίς στον πάγκο της.
Η Λίβερπουλ έχει ως μοναδικό στόχο πλέον το κύπελλο στο οποίο έχει φτάσει στα ημιτελικά και αντιμετωπίζει το προσεχές Σάββατο την Έβερτον. Θέλει σίγουρα να πάει με καλή ψυχολογία σε αυτό το ματς, όμως οι πρόσφατες εμφανίσεις της είναι μετριότατες.
Το Σάββατο έμεινε στο 1-1 στο Άνφιλντ κόντρα στην Άστον Βίλα σε ένα παιχνίδι όπου και πάλι εμφανίστηκε αναποτελεσματική στο τελείωμα των φάσεων. Για τέταρτο κατά σειρά αγώνα δεν μπόρεσε να κερδίσει, αποσπώντας αυτή τη φορά την ισοπαλία μετά από τρεις σερί ήττες. Μακριά από το Άνφιλντ δεν πήρε ούτε βαθμό στις τέσσερις εξόδους που έχουν προηγηθεί, ενώ με 3-1 ηττήθηκε πέρυσι στην επίσκεψή της στο Ίγουντ Παρκ.
Κέλι, Τζόνσον, Λούκας, Άνταμ είναι τραυματίες, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ρέινα.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπλάκμπερν (4-4-2): Robinson-Orr, Mar.Olsson, Hanley, Dann-Lowe, Nzonzi, Pedersen, Marc. Olsson-Hoilett, Yakubu
Λίβερπουλ (4-4-2): Doni-Enrique, Agger, Skrtel, Flanagan-Henderson, Spearing, Gerrard, Bellamy-Carroll, Suarez
Key Stat: 10/16 over έχει στο Ίγουντ Παρκ η Μπλάκμπερν.
Συμπέρασμα: H Λίβερπουλ δείχνει να τα έχει παρατήσει στο πρωτάθλημα και δύσκολα θα εμφανιστεί συγκεντρωμένη κόντρα στην Μπλάκμπερν λίγες μέρες πριν τον καθοριστικό ημιτελικό με την Έβερτον. Οι Ρόβερς έχουν μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσουν την αδιαφορία των "κόκκινων" και να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην παραμονή. Στο 3,50 ο άσος στην bet365


Aνάξιο φαβορί η Χέρτα (1,975)

6 ματς αήττητη η Φράιμπουργκ

Aνάξιο φαβορί η Χέρτα (1,975) Η Χέρτα παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού παρά την ισοπαλία στο Γκλάντμπαχ. Με μόνο τρεις νίκες φέτος στο Βερολίνο κακώς δίνεται ως σαφές φαβορί κόντρα στην φορμαρισμένη Φράιμπουργκ.
Η Χέρτα παίζοντας πολύ κλειστά κατάφερε να αποδράσει με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από το Μπορούσια Παρκ κόντρα στην Γκλάντμπαχ (0-0). Για πρώτη φορά μάλιστα μετά από δεκαέξι εξόδους της κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.
Εξακολουθεί ωστόσο να βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και εντός της ζώνης του υποβιβασμού, σε απόσταση όμως τριών βαθμών από τη σωτηρία. Στο Βερολίνο έχει καταφέρει να επικρατήσει μόνο τρεις φορές φέτος, ενώ υπέστη συντριβές από Βόλφσμπουργκ και Μπάγερν στα δύο πρόσφατα εντός δεχόμενη δέκα γκολ. Η ίδια δεν σκοράρει με ευκολία καθώς στις δώδεκα αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί έχει βρει τον στόχο μόλις έξι φορές.
Ρόνι, Μιγιάτοβιτς, Φραντζ, Λουστενμπέργκερ έχουν χάσει τα τελευταία ματς και παραμένουν αμφίβολοι. Κανονικά αγωνίστηκε στο Γκλάντμπαχ ο Χούμπνικ.
Η Φράιμπουργκ απέδειξε για μια ακόμη φορά πως εκτός από καλή φόρμα έχει πλέον αποκτήσει και αυτοπεποίθηση. Βρέθηκε στο ημίχρονο να χάνει με 0-2 από την Νυρεμβέργη εντός έδρας, όμως τελικά απέσπασε την ισοπαλία με αντεπίθεση στην επανάληψη.
Διεύρυνε έτσι το αήττητο σερί της στους έξι αγώνες (4-2-0). Σε πέντε από αυτούς έχει καταφέρει να σκοράρει δύο τουλάχιστον γκολ. Πάντως δέχεται με ευκολία γκολ ειδικά μακριά από το γήπεδό της διαθέτοντας τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας. 10/14 φετινά της ταξίδια συνοδεύτηκαν με over.
Πουτσίλα, Ρόζεναλ απουσιάζουν σταθερά, ενώ θα λείψουν λογικά και οι Ντέμπελε, Μπαρθ.
Πιθανές ενδεκάδες
Φράιμπουργκ (4-4-1-1): Baumann – Sorg, Diagne, Ginter, Mujdza – Schmid, Schuster, Makiadi, D. Caligiuri – Guede – Freis
Χέρτα (4-2-3-1): Kraft-Kobiashvili, Janker, Hubnik, Lell-Niemeyer, Ottl-Hatira, Raffael, Rukavytsya-Ramos
Key Stat: 9/12 ήττες μετρά η Χέρτα στις αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί.
Συμπέρασμα: Moνόδρομος είναι η νίκη στο συγκεκριμένο ματς για τη Χέρτα, η οποία ωστόσο κερδίζει με μεγάλη δυσκολία το τελευταίο διάστημα. Οφείλει να ανοιχτεί κόντρα στην Φράιμπουργκ ψάχνοντας το γκολ, όμως η φιλοξενούμενη αποδεικνύεται εξαιρετικά επικίνδυνη επιθετικά στις αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί. Στο σετ αποδόσεων που κυκλοφορεί η αξία βρίσκεται στα δεξιά και στο over 2.5 goals.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.