4 επιλογές για σήμερα Δευτέρα.

6ο σερί GG η Λεβάντε (1,91)απο κοντά το over.

4/5 μετρά υποδεχόμενη την Μπέτις

6ο σερί GG η Λεβάντε (1,91) Η Λεβάντε θέλει να ξαναπεράσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, αλλά δεν καταφέρνει να αξιοποιήσει την έδρα της στα πρόσφατα ματς. Ανοιχτά αγωνίζεται η Μπέτις η οποία έχει σκοράρει και στις πέντε επισκέψεις της στο Θιουτάτ ντε Βαλένθια σε επίπεδο Πριμέρα. 1,91 πληρώνει το GG.
Mετά από οκτώ αγωνιστικές η Λεβάντε κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες κερδίζοντας με 1-2 στο Κορνεγιά την Εσπανιόλ. Δεν ήταν πολύ καλύτερη των Καταλανών, αλλά εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και πήρε το τρίποντο σε ένα ματς όπου η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
Εξακολουθεί να βρίσκεται σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ καθώς κερδίζοντας την Μπέτις θα περάσει και πάλι στην τέταρτη θέση. Στο Θιουτάτ ντε Βαλένθια έχει μαζέψει 21 από τους 35 βαθμούς της, όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει καμία από τις πέντε ομάδες που πρόσφατα υποδέχθηκε. Αν δεν τα καταφέρει και τη Δευτέρα θα ισοφαρίσει το αρνητικό της ρεκόρ στην Πριμέρα.
Εκτός εξακολουθεί να παραμένει ο Χουάνλου, ενώ αμφίβολος είναι ο Βάλντο που ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό. Λόγω καρτών θα λείψει ο Φαρινός. Χωρίς αυτόν η Λεβάντε παραμένει αήττητη σε πέντε φετινούς αγώνες (3-2-0).
Η Μπέτις αν και προηγήθηκε κόντρα στην Χετάφε δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη καθώς άμεσα ισοφαρίστηκε. Μπορεί να μην πήρε τρίτο σερί τρίποντο, αλλά το γεγονός ότι δεν ηττήθηκε την άφησε ικανοποιημένη.
Οι Ανδαλουσιάνοι μαζί με την Γρανάδα είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν εκτός έδρας ισοπαλία. Κέρδισαν και τα τέσσερα ματς στα οποία προηγήθηκαν, αλλά έχασαν τα υπόλοιπα οκτώ στα οποία είδαν τους αντιπάλους τους να ανοίγουν το σκορ.
Έχουν πάρει εννιά βαθμούς φέτος σκοράροντας στο τελευταίο δεκάλεπτο των αναμετρήσεων. Ικανοί φαίνονται να βρουν δίχτυα για μια ακόμη φορά στο Θιουτάτ ντε Βαλένθια όπως έχουν κάνει στις πέντε πρόσφατες επισκέψεις τους σε επίπεδο μεγάλης κατηγορίας.
Ο Μελ είχε τη δυνατότητα για πρώτη φορά να προπονήσει όλα τα μέλη της ομάδας του. Βαντίγιο και Περέιρα ωστόσο δίνονται ως αμφίβολοι καθώς δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν
Πιθανές ενδεκάδες 
Λεβάντε (4-2-3-1): Munua-Juanfran, Cabral, Ballesteros, Venta-Torres, Iborra-Suarez, Barkero, Zhar-Kone
Μπέτις (4-3-3): Fabricio-Perez, Dorado, Paulao, Nelson-Canas, Iriney, Etxebarria-Castro, Molina, Montero
Key Stat: 5 σερί GG η Λεβάντε και 4/5 υποδεχόμενη την Μπέτις.
Συμπέρασμα: H Λεβάντε έσπασε το αρνητικό σερί των οκτώ αγωνιστικών χωρίς νίκη, αλλά δεν έπεισε με την εμφάνισή της. Η Μπέτις είναι εξαιρετική μεσοεπιθετικά, αλλά ευάλωτη στην άμυνα. Το αμφίπλευρο σκοράρισμα έχει τύχη εμφάνισης και προσφέρεται στο 1,91 στον William Hill.Ενώ και το over αξίζει να παιχτεί.


Τεστ ανόδου για τo Mόναχο

8/8 νίκες για την Μόναχο 1860 δείχνει η παράδοση

Τεστ ανόδου για τo Mόναχο (1,775) Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Τσβάιτε Λίγκα, Μόναχο 1860, υποδέχεται στην πανίσχυρη έδρα της την μέτρια εσχάτως Σεν Πάουλι και με νίκη βάζει και επίσημα υποψηφιότητα για την άνοδο.
Τεράστιας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη πέτυχε την προηγούμενη Παρασκευή η Μόναχο 1860 στο “φρούριο” της Ουνιόν, η ομάδα του Ράινερ Μάουρερ υπέφερε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά αφού ο κίπερ της Κίραλι την κράτησε ζωντανή όποτε χρειάστηκε πήρε το τρίποντο με γκολ του Άιγκνερ στο 82’. Έφτασε έτσι τα οκτώ ματς χωρίς ήττα (7-1-0) και πλησίασε την τριάδα, πλέον η άνοδος μοιάζει εφικτός στόχος.
8-1-2 μετράει στην Αλιάνζ Αρίνα με τέρματα 26-12 (9/11 over 2,5. 3,45 γκολ κατά μέσο όρο), υποδέχεται την Σαν Πάουλι που προπορεύεται πέντε βαθμούς και με νίκη –έχει και ένα ματς λιγότερο- μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου. Συσπείρωση στο στρατόπεδο της για τη μεγάλη νίκη, επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός φορ Φόλαντ (φωτό, 21 αγ./9 γκολ, πρώτος σκόρερ μαζί με τον Άιγκνερ), παραμένει εκτός ο μακροχρόνια τραυματίας μέσος Χάλφαρ.
Δεν κατάφερε να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της η Σαν Πάουλι την προηγούμενη αγωνιστική, παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία με 0-0 στη Μπραουνσβάιγκ. Για ένα ακόμα παιχνίδι έγιναν εμφανείς οι επιθετικές αδυναμίες της, στα τελευταία σκόραρε μόνο από στημένα, αυτή τη φορά δεν απείλησε καθόλου την άμυνα των νεοφώτιστων, που πήραν άνετα το βαθμό. Μακριά από το Μίλερντορ μετράει 6-2-3 με 17-9 τέρματα (7/11 under 2,5), παραμένει εκτός ο πρώτος σκόρερ της φορ Έμπερς (11 αγ./6 γκολ) και ο βασικότατος μέσος Μπολ (22 αγ./6 γκολ).
Key Stat: 8-0-0 δείχνει η προϊστορία των δύο ομάδων στο Μόναχο.
Συμπέρασμα: Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Τσβάιτε Λίγκα Μόναχο 1860 στην πανίσχυρη έδρα της έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στην αναιμική επιθετικά Σαν Πάουλι. Η προϊστορία είναι καθαρά με το μέρος των “λιονταριών,


Σίβασπορ - Γαλατάσαραι
Σίβασπορ εντός έδρας 7 – 6 – 1 / 7 GG – 7 NG / 6 Under 2,5 – 8 Over 2,5
Γαλατάσαραι εκτός έδρας 8 – 4 – 2 / 4 GG – 10 NG / 9 Under 2,5 – 5 Over 2,5
Αγωνιζόμενη για 10 λεπτά με 9 παίκτες κατάφερε στην τελευταία φάση του αγώνα να αποδράσει με τον βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Παρέμεινε έτσι στην 6η θέση της βαθμολογίας με βλέψεις για ψηλότερα. Μετράει 8 συνεχόμενα GG (6/8  over)  ενώ στα παιχνίδια σημειώνονται τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλο στο πρωτάθλημα 3,36 κατά μέσο όρο. Επιστρέφουν από τιμωρία ο βασικός επιθετικός Ενεράμο και ο εξτρέμ Κίλιτς ενώ θα απουσιάσουν οι βασικοί ακραίοι μπακ Ακτσά και Ερντάλ.  Με πολύ τύχη στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε την νίκη στο ντέρμπι κόντρα Μπεσίκτας την προηγούμενη αγωνιστική η Γαλατασαράι αποσπώμενη έτσι με 9 βαθμούς από την 2η Φενέρμπαχτσε. Ταξιδεύει στη έδρα της Σίβασπορ όπου έχει πολύ άσχημη παράδοση αφού στις 6 τελευταίες επισκέψεις της έχει μόλις 1 νίκη. Μετράει 4 συνεχόμενες νίκες οι 3 με over και GG. Πολύ επικίνδυνη έξοδος για την Γαλατά προς αποφυγή το διπλό που προσφέρεται σε απόδοση 2,10 στην Βet365. Για ισοπαλία με γκολ μου κάνει το παιχνίδι όμως το GG πληρώνει μόλις 1,61 ενώ και το over μπορεί να μας πληρώσει.


Κάνουν 11/13 τα over εντός οι Ιγκλς

12 γκολ σημείωσαν στις 3 περασμένες αγωνιστικές

BET: Κάνουν 11/13 τα over εντός οι Ιγκλς 12 γκολ έχουν σημειώσει στις 3 προηγούμενες αγωνιστικές οι Ιγκλς. Υποδέχονται την Αϊντχόφεν που από το 1996 και έπειτα μόνο μία φορά δεν έχει σκοράρει στην έδρα τους. Στο 1,65 το over.
Οι Ιγκλς κατάφεραν την Παρασκευή να πιάσουν καλή απόδοση και να περάσουν θριαμβευτικά από την έδρα της Φέενταμ με 0-4. Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη μετά τον Δεκέμβριο και δεύτερη συνολικά στη σεζόν.
Στο Ντέβεντερ ωστόσο εμφανίζονται ισχυρότεροι με απολογισμό 7-2-3. Η επίθεσή τους είναι ασταμάτητη εντός σκοράροντας 2,5 γκολ ανά αγώνα έχοντας 10/12 over ως τώρα. Σε καλή κατάσταση έδειξε και στα τρία πρόσφατα παιχνίδια όπου συνολικά σημείωσε δώδεκα τέρματα.
Ο Γιουπ Γκαλ δεν αναμένεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα καθώς δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα.
Η Αϊντχόφεν ξαναπέρασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας κερδίζοντας την μαχητική Άπελντοορν με 3-2. Βρέθηκε να χάνει με 1-2 και χρειάστηκε να σκοράρει δύο φορές στα τελευταία λεπτά για να πάρει τη νίκη, αλλά συνολικά είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερό του διάστημα.
Διαθέτει μια από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας έχοντας δεχθεί μόλις εννιά γκολ εκτός έδρας. Το κύριο πρόβλημα πάντως εντοπίζεται στην επίθεση καθώς έχει σκοράρει μόλις δώδεκα φορές.
Φαν Μπέκελ, Μακιαβάλα, Ντε Μποκ έχασαν τον αγώνα της Παρασκευής και δίνονται ως αμφίβολοι και απόψε.
Key Stat: Η Αϊντχόφεν έχει σκοράρει σε 14/15 προηγούμενες επισκέψεις στην έδρα των Ιγκλς.
Συμπέρασμα: Οι Ιγκλς ανέκτησαν την αυτοπεποίθησή τους μετά την τεσσάρα της Παρασκευής. Στο γήπεδό τους δίνουν τρελό ρυθμό και είναι εξαιρετικά απρόβλεπτοι καθώς έχουν πάνω από πέντε παίκτες ικανούς να βρουν δίχτυα. Η Αϊντχόφεν είναι σε καλή κατάσταση και αν θέλει να εξαντλήσει τις ελπίδες της για πρωτιά πρέπει να επικρατήσει σήμερα. Λογική επιλογή το over στο 1,65 της bet365

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.