Επιλογές Τετάρτης.

Aσύμφορος ο άσος της Σίτι

Ακόμη και με ήττα με 0-1 προκρίνεται

Aσύμφορος ο άσος της Σίτι H Σίτι θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση μετά το 1-2 του Ντραγκάο. Από την έδρα της δεν έχει καταφέρει να περάσει νικηφόρα ξένη ομάδα και δύσκολα θα τα καταφέρει η Πόρτο που δεν έχει κερδίσει ποτέ σε αγγλικό έδαφος. Για άσος δείχνει το ματς, αλλά καλύτερα να αντιμετωπιστεί στο live.
H Σίτι κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη μέσα στο Ντραγκάο εκεί όπου η Πόρτο δεν είχε χάσει για περισσότερο από ένα χρόνο. Ο Βαρέλα κατάφερε να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι έδειχναν να ελέγχουν το ρυθμό του αγώνα. Μια άτυχη στιγμή όμως έφερε την ισοφάριση καθώς ο Περέιρα στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα του Έλτον. Οι Άγγλοι ήταν πιο απειλητικοί στη συνέχεια και έφτασαν στη μεγάλη νίκη με τον Αγκουέρο πέντε λεπτά πριν το φινάλε.
Οι πολίτες δεν έχουν γνωρίσει φέτος την ήττα στο Ετιχάντ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έχοντας χάσει μόνο από τη Γιουνάιτεντ στο θεσμό του κυπέλλου. Αήττητοι παραμένουν και απέναντι σε πορτογαλικές ομάδες σε τρία ματς που έχουν προηγηθεί (2-1-0). Στο Μάντσεστερ έχουν δεχθεί μόλις έξι γκολ σε δώδεκα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Χωρίς προβλήματα η αποστολή της γηπεδούχου. Ο Μαντσίνι πάντως είναι άγνωστο ποια ενδεκάδα θα παρατάξει καθώς έχει αμέτρητες επιλογές ειδικά μεσοεπιθετικά.
Σε αντίθεση με την Σίτι που δεν είχε αγώνα το σαββατοκύριακο η Πόρτο αγωνίστηκε στη Σετούμπαλ παίρνοντας το διπλό χάρις σε γκολ των Βαρέλα, Φερνάντο και Γιάνκο. Μάλιστα ανέκτησε τις ελπίδες της για τίτλο καθώς η Μπενφίκα ηττήθηκε τη Δευτέρα στο Γκιμαράες και η μεταξύ τους διαφορά μειώθηκε στους δύο βαθμούς.
Οι "Δράκοι" έχουν εξαιρετική παρουσία στα πρόσφατα εκτός έδρας ματς στο Γιουρόπα Λιγκ (+ΟΥΕΦΑ) καθώς έχουν ηττηθεί μόνο σε ένα από τα έντεκα προηγούμενα ταξίδια τους. Σε αγγλικό έδαφος πάντως τα βρίσκουν σκούρα καθώς δεν έχουν κερδίσει ποτέ σε δεκαπέντε επισκέψεις τους.
Θα λείψουν για τους Πορτογάλους ο τραυματίας Ντανίλο και ο τιμωρημένος Περέιρα. Μακροχρόνια η απουσία του Ραφαέλ, ενώ ο Γιάνκο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Πιθανές ενδεκάδες
Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Hart-Kompany, Lescott, Clichy, Richards-Milner, Barry-Toure, Silva, Johnson-Aguero
Πόρτο (4-3-3): Helton-Sapunaru, Rolando, Otamendi, Sandro-Fernando, Gonzalez, Moutinho-Varela, Rodriguez, Hulk
Key Stat: Kαμία μη αγγλική ομάδα δεν έχει κερδίσει εντός έδρας την Σίτι στα πλαίσια αγώνα Ευρώπης (23-8-0).
Συμπέρασμα: H Σίτι έχει το απόλυτο προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Στον επαναληπτικό του Ετιχάντ ο άσος προσφέρεται στο 1,60 τιμή ασύμφορη για ποντάρισμα, καθώς ακόμη και με ήττα με 0-1 προκρίνεται. Στο live σίγουρα θα υπάρξει κάποια καλύτερη στοιχηματική ευκαιρία αναλόγως και με την εξέλιξη του αγώνα.


Οver αντί διπλού για την Μπάγερν

Πολύ χαμηλό το 1,57 για τους Βαυαρούς

Οver αντί διπλού για την Μπάγερν H Βασιλεία θα κάνει τα πάντα για να αποκλείσει το φαβορί που ακούει στο όνομα Μπάγερν. Επιθετικά αντιμετωπίζουν τα εντός έδρας ματς οι Ελβετοί. Μέτριoι στα πρόσφατα εκτός οι Βαυαροί που θέλουν να σκοράρουν για να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης. Στο 1,725 το over.
Η Βασιλεία δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στο πρόσφατο ματς με την Γιουνγκ Μπόις μένοντας στην ισοπαλία με σκορ 2-2. Μπορεί να παρέμεινε αήττητη για δέκατο τρίτο παιχνίδι πρωταθλήματος, όμως μοιράστηκε τους βαθμούς σε τρίτο κατά σειρά ματς.
Στη φάση των ομίλων κατάφερε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έτσι έγινε η πρώτη ελβετική ομάδα που φτάνει στη νοκ άουτ φάση του θεσμού. Κατάφερε κάτι τέτοιο παρά το γεγονός ότι η άμυνά της ήταν εμφανώς ευάλωτη καθώς δέχθηκε δέκα γκολ, περισσότερα από κάθε άλλο σύλλογο που βρίσκεται αυτή την ώρα στους "16".
Έχει άσχημη παράδοση κόντρα σε Γερμανούς καθώς δεν έχει κερδίσει στις έξι μεταξύ τους συναντήσεις (0-2-4). Πάντως τα καταφέρνει άριστα στις πρόσφατες υποχρεώσεις στην Ευρώπη έχοντας μόλις μια ήττα στα επτά προηγούμενα ματς. Μεγάλος της πρωταγωνιστής στην επίθεση ο Αλεξάντερ Φρέι που έχει πετύχει οκτώ γκολ σε έντεκα αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Αυστραλός Τσίπερφιλντ είναι η μοναδική σίγουρη απουσία για τη γηπεδούχο, ενώ αμφίβολος είναι ο Ντέγκεν, ο οποίος πάντως δε λογίζεται ως βασικός φέτος.
Η Μπάγερν μπορεί να φάνταζε ως το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο της Μπουντεσλίγκα, αλλά με τις διαδοχικές γκέλες που έχει κάνει έχει επιτρέψει στην Ντόρτμουντ να σκαρφαλώσει στην κορυφή.  Εμφάνισε για μια ακόμη φορά τις εκτός έδρας αδυναμίες της κόντρα στην ουραγό Φράιμπουργκ μένοντας στη λευκή ισοπαλία. Στις τρεις τελευταίες εξόδους της εντός των συνόρων δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει (1-2-0).
Στρέφει πλέον το ενδιαφέρον της στο Τσάμπιονς Λιγκ, θεσμό στον οποίο στοχεύει να φτάσει μέχρι τον τελικό που φέτος λαμβάνει χώρα στο γήπεδό της. Με σχετική άνεση πέρασε ως πρώτη από τη φάση των ομίλων, γνωρίζοντας την ήττα μόνο στο τελευταίο παιχνίδι στο Μάντσεστερ από τη Σίτι, στο οποίο ήταν βαθμολογικά αδιάφορη.
Κόντρα σε ελβετικές ομάδες έχει καλή παράδοση με 4/5 νίκες στα κύπελλα της Ευρώπης. Απέναντι στη Βασιλεία έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ στις τρεις μεταξύ τους συναντήσεις που προηγήθηκαν.
Μπρένο, Κοντέντο και Σβαϊστάιγκερ παραμένουν στη λίστα των τραυματιών. Ο Ρόμπεν μπήκε ως αλλαγή στο Φράιμπουργκ και ίσως πάρει θέση βασικού στο ματς της Τετάρτης.
Πιθανές ενδεκάδες
Βασιλεία (4-4-2): Sommer- Ho, Dragovic, Abraham, Steinhofer- Shaqiri, Huggel, Xhaka, Frei-Streller, Frei
Μπάγερν (4-2-3-1): Neuer-Rafinha, Boateng, Badstuber, Lahm- Gustavo, Alaba-Robben, Kroos, Ribery-Gomez
Key Stat: Η Βασιλεία έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα φετινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.
Συμπέρασμα: Οι Ελβετοί μπορεί να είναι ήδη ικανοποιημένοι με την ως τώρα πορεία τους, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα παραδοθούν στην Μπάγερν. Επιθετικοί εμφανίζονται μπροστά στο κοινό τους και κάτι ανάλογο θα κάνουν και την Τετάρτη γνωρίζοντας πως μόνο αν νικήσουν εντός θα έχουν ελπίδες πρόκρισης. Η Μπάγερν με τις πρόσφατες εκτός έδρας εμφανίσεις της δεν είναι δυνατόν να δίνεται ως φαβορί του 1,57. Επιλογή το over στο 1,725 της bet365.


Λίγα γκολ στη Μασσαλία (1,575)

Ζορίζεται στο σκοράρισμα η Μαρσέιγ κόντρα σε ιταλικές ομάδες

Λίγα γκολ στη Μασσαλία (1,575) H Ίντερ καλείται να αφήσει πίσω της τις άσχημες εμφανίσεις στο Καμπιονάτο επιδιώκοντας να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Μασσαλία. Χωρίς τον Ρεμί η Μαρσέιγ η οποία δείχνει σε καλύτερη κατάσταση. Κλειστό ματς αναμένεται, στο 1,575 το under.
Mετά από μια άσχημη εκκίνηση στο Σαμπιονά η Μαρσέιγ τρέχει να καλύψει το χάσμα από τους πρωτοπόρους και εν μέρει το έχει καταφέρει. Μπορεί να γκέλαρε στο πρόσφατο ματς με τη Βαλενσιέν παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1, όμως έχει βρεθεί πλέον τρεις μόλις βαθμούς πίσω από την τρίτη της βαθμολογίας Λιλ.
Οι Μασσαλοί προέρχονται από δώδεκα νίκες στα δεκαπέντε τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει. Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ πέρασαν εις βάρος του Ολυμπιακού κερδίζοντας στο φινάλε στο Ντόρτμουντ μετά από επική ανατροπή με 2-3.
Οι Γάλλοι μετά από τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες χωρίς να δεχθούν γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν χάσει στις δύο προηγούμενες φιλοξενίες ομάδων με 0-1. Αναποτελεσματικοί εμφανίστηκαν στη φάση των ομίλων με μόλις το 38% των προσπαθειών τους να μετατρέπεται σε γκολ.
Οι "Φωκαιείς" δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ρεμί λόγω τραυματισμού, ενώ δύσκολα θα προλάβει και ο Μπιά. Ο Ντιαρά χτύπησε στο ματς με τη Βαλενσιέν και γίνεται αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμος. Στον πάγκο αναμένεται να καθίσει ο Ζινιάκ.
Μετά από επτά σερί νίκες κανείς δεν περίμενε πως η Ίντερ θα είχε την άνευ προηγουμένου καθίζηση που έχει υποστεί στα τελευταία παιχνίδια. Η Μπολόνια την διέσυρε στο Σαν Σίρο με 0-3 υποχρεώνοντάς την στην τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία ματς (0-1-4). Οι νερατζούρι πλέον έχουν βρεθεί εκτός της τριάδας και κινδυνεύουν σοβαρά να μείνουν εκτός του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ αν επαναλάβουν ανάλογες εμφανίσεις.
Στο Τσάμπιονς Λιγκ μετρούν τέσσερις νίκες στα έντεκα τελευταία παιχνίδια (4-1-6). Στη φάση των ομίλων διατηρήθηκαν αήττητοι στα εκτός έδρας παιχνίδια κερδίζοντας σε Λιλ, Μόσχα και μένοντας στο 1-1 στην Τραπεζούντα.
Η αιτία της μετάπτωσης της απόδοσης της Ίντερ οφείλεται κατά πολύ στην παρουσία του Σνάιντερ στην ενδεκάδα. Κατά τον τραυματισμό του ο Ρανιέρι άλλαξε το σχήμα και αυτό έδειξε να αποδίδει τα μέγιστα. Ο Ολλανδός πλέον έχει αναρρώσει, αλλά αδυνατεί να ακολουθήσει τη νέα τακτική εμποδίζοντας περισσότερο παρά διευκολύνοντας το έργο των συμπαικτών του.
Η ιταλική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί σχεδόν πλήρης στη Μασσαλία. Ο Σάμιουελ λογικά θα επιστρέψει, όπως και οι Μιλίτο, Στάνκοβιτς που ταλαιπωρήθηκαν από γρίπη και έχασαν το ματς με την Μπολόνια. Στην αποστολή μπήκε τελικά ο Σνάιντερ, όχι όμως και ο Άλβαρεζ. Στην λίστα της ΟΥΕΦΑ δηλώθηκαν πλέον και οι Φορλάν, Παλόμπο, Πόλι.
Πιθανές ενδεκάδες
Μαρσέιγ (4-2-3-1): Mandanda-Azpilicueta, Diawara, Nkoulou, Morel- Kabore, Cheyrou- Amalfitano, Valbuena, A. Ayew- Brandao
Ίντερ (4-4-1-1): Julio Cesar-Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo -Zanetti, Palombo, Cambiasso, Poli-Sneijder-Milito
Key Stat: H Mαρσέιγ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ σε δεκατέσσερα ματς κόντρα σε ιταλικές ομάδες.
Συμπέρασμα: Η Μαρσέιγ δείχνει σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, αλλά τα ματς της Ευρώπης διαφέρουν από αυτά του πρωταθλήματος. Αυτό έχει κατά νου και η Ίντερ η οποία επιδιώκει επάνοδο στα θετικά αποτελέσματα. Δεν αναμένεται να ανοίξει το παιχνίδι εκτός αν σημειωθεί γκολ πολύ νωρίς. Το under δείχνει η λογική επιλογή στο 1,575 της bet365.


Σπάει την παράδοση η Σεντ Ετιέν

7 ματς χωρίς νίκη κόντρα στη Λοριάν

Σπάει την παράδοση η Σεντ Ετιέν Η Σεντ Ετιέν δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και μέσα στην έδρα της δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Μόνο η παράδοση είναι στο πλευρό της ντεφορμέ Λοριάν η οποία απογοητεύει στις φετινές της εξόδους. Στο 2,00 ο άσος.
Εντυπωσιακή ήταν η Σεντ Ετιέν στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στη Ρεν. Σκοράρε τέσσερις φορές και κατάφερε να αποτρέψει τις όποιες προσπάθειες της φιλοξενούμενης να την απειλήσει.
Οι Στεφανουά διεκδικούν μια θέση στην Ευρώπη και δείχνουν ικανοί να πετύχουν κάτι τέτοιο με όπλο την έδρα. Στο Ζοφρουά Γκισάρ έχουν γνωρίσει δύο ήττες φέτος, ενώ έχουν δεχθεί μόνο οκτώ γκολ. Σε 7/9 προηγούμενα εντός έχει εμφανιστεί το under.
Κακός δαίμονας έχει αποδειχθεί για τους γηπεδούχους η Λοριάν απέναντι στην οποία μετρούν 6/11 ήττες σε επίπεδο Λιγκ 1. Με γηπεδούχο την Σεντ Ετιέν οι δύο ομάδες ποτέ δεν έχουν αναδειχθεί ισόπαλες (2-0-3).
Αλονσό, Περέν, Αντρέου άρχισαν προπονήσεις, αλλά θα περάσει καιρός μέχρι να ξαναμπούν σε αγωνιστικό ρυθμό.
Το άσχημο σερί της Λοριάν συνεχίστηκε και απέναντι στη Λιλ. Η πρωταθλήτρια με γκολ του Ντεμπισί στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της αφήνοντας την ομάδα της Βρετάνης χωρίς νίκη για όγδοη αγωνιστική (0-4-4).
Η φιλοξενούμενη έχει εξαιρετικό απολογισμό στις επτά πρόσφατες συναντήσεις με την Σεντ Ετιέν. Έχει έξι νίκες και μια ισοπαλία σκοράροντας δεκαοκτώ φορές και δεχόμενη μόλις τρία γκολ. Πάντως στο πρωτάθλημα η πορεία της είναι μέτρια μακριά από τη Βρετάνη μιας και έχει μόλις μια νίκη φέτος (1-4-6).
Κερσιά, Αλιαντιέρ, Ντουκουρέ, Σουνού είναι τραυματίες για τη φιλοξενούμενη.
Πιθανές ενδεκάδες
Σεντ Ετιέν (4-2-3-1): Ruffier- Ghoulam, Marchal, Zouma, Ebondo- Lemoine, Clement- Gradel, Batles, Nicolita- Aubameyang
Λοριάν (4-4-2): Audard- Mareque, Kone, Manga, Gassama- Barthelme, Romao, Mvuemba, Coutadeur- Campbell, Emeghara
Key Stat: Η Λοριάν δεν έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων της από την 1η Οκτωβρίου και έπειτα.
Συμπέρασμα: Η Σεντ Ετιέν δείχνει να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Στο γήπεδό της είναι ικανή να κερδίσει κάθε ομάδα της κατηγορίας. Η παράδοση από μόνη της δεν είναι αρκετή για τη Λοριάν που δείχνει εμφανώς αποδυναμωμένη μακριά από την έδρα της. Διπλασιασμό προσφέρει η νίκη των Στεφανουά στην bet365.


(X)αλάει το διπλό της Λιλ στο Μπονάλ

5/6 ισοπαλίες στις πρόσφατες επισκέψεις σε αυτό το γήπεδο

(X)αλάει το διπλό της Λιλ στο Μπονάλ Η ουραγός Σοσό ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς και έχει δείξει σημάδια βελτίωσης στα πρόσφατα ματς. Η Λιλ δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακή στις εξόδους της και δεν σκοράρει με άνεση. Σε μια έδρα όπου παραδοσιακά σκοντάφτει η ισοπαλία στο 3,50 αξίζει να πονταριστεί.
Η Σοσό δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο εξάποντο με την Οσέρ. Οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν επιφυλακτικές και προτίμησαν τον βαθμό όσο ο αγώνας κυλούσε με αποτέλεσμα το φινάλε να τις βρει ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Διατηρείται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας αγνοώντας τη νίκη επί δέκα αγωνιστικές (0-3-7). Μεγάλο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εσχάτως στο σκοράρισμα αποτυγχάνοντας να βρει δίχτυα σε 7/8 ματς που έχουν προηγηθεί. Στο Μπονάλ φέτος η Σοσό μετρά 7/11 GG και 13/23 συνολικά στο πρωτάθλημα.
Καρλάο, Μπρεσέ είναι τραυματίες ενώ από ελονοσία ταλαιπωρείται ο Μαϊγκά.
Η Λιλ κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τη Βρετάνη κερδίζοντας με 0-1 τη Λοριάν. Ο Ντεμπισί ήταν ο σκόρερ δεκατρία λεπτά πριν το φινάλε. Αυτό το τρίποντο την ανέβασε στην τρίτη θέση. Κερδίζοντας την Σοσό θα πλησιάσει στους έξι βαθμούς από την κορυφή.
Οι Λιλουά επιθετικά είναι εξαιρετικοί έχοντας σκοράρει 41 γκολ ως τώρα, αλλά μόνο 16 μακριά από το Μετροπόλ. Εκτός έδρας μπορεί να έχουν μόλις μια ήττα από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά μετρούν 5/11 ισοπαλίες. Στις επισκέψεις στο Μπονάλ συνήθως τα βρίσκουν σκούρα, καθώς στις έξι πρόσφατες δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν με το Χ να εμφανίζεται πέντε φορές.
Ο Γκαρσία δεν έχει διαθέσιμους τους Ντε Μέλο και Μπασά. Ο Ρόζεναλ πλήρωσε την άσχημη απόδοσή του κόντρα στην Μπορντό μένοντας στον πάγκο κόντρα στη Λοριάν και δύσκολα θα επανέλθει στη βασική ενδεκάδα.
Πιθανές ενδεκάδες
Σοσό (4-2-3-1): Cros- Mikari, Perquis, Peybernes, Sauget-Yaya, Doubai- Camara, Martin, Boudebouz-Bakambu
Λιλ (4-3-3): Landreau- Beria, Cetto, Chedjou, Debuchy-Pedretti, Mavuba, Balmont-Hazard, Roux, Cole
Key Stat: 1 νίκη σε 34 ματς στο Μπονάλ έχει η Λιλ.
Συμπέρασμα: Η Σοσό μπορεί να βρίσκεται σε κάκιστη βαθμολογική θέση, αλλά παλεύει τα πρόσφατα παιχνίδια όπου πήρε δύο ισοπαλίες και άξιζε ακόμη μία κόντρα στη Ρεν. Η Λιλ δεν εντυπωσιάζει τόσο στα εκτός έδρας ματς και ταξιδεύει σε μια έδρα όπου παραδοσιακά συναντά προβλήματα. Πολύ χαμηλό το διπλό στο 1,72, ενώ υψηλή κρίνεται η τιμή του Χ στο 3,50 της bet365.


Νίκη-πρόκριση για τον ΟΦΗ (1,87)

Νίκη-πρόκριση για τον ΟΦΗ (1,87) Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο καυτό Γεντί Κουλέ με μοναδικό σκοπό την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Δίκαιο φαβορί οι Κρητικοί, 1,87 αποδίδουν τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0 και 3-0.
Δεν αγωνίστηκε τελικά το Σαββατοκύριακο ο ΟΦΗ με την ΑΕΚ, αφού το μεταξύ τους παιχνίδι αναβλήθηκε αφού πρώτα άλλαξε ημέρα. Παρά την ταλαιπωρία της μετακίνησης στην Αθήνα οι Κρητικοί είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια, τελευταίο εκ των οποίων ήταν η ήττα με 0-2 από τον ΠΑΟΚ στο Γεντί Κουλέ, σε ένα μας που ο ΟΦΗ δεν μπήκε καλά αλλά στην επανάληψη ισορρόπησε το ματς και θα μπορούσε να πάρει κάτι, αν δεν ήταν άτυχος στην τελική προσπάθεια.
5-2-3 το εντός έδρας ρεκόρ της ομάδας του Αναστόπουλου, που παρότι νεοφώτιστη και με τραγικά οικονομικά καταφέρνει να παρουσιάζεται εξαιρετικά ανταγωνιστική, διεκδικώντας την είσοδο στα πλέι-οφ.  Στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου πήρε παλικαρίσιο διπλό με 1-3 στο Αγρίνιο, η όρεξη των Κρητικών έχει ανοίξει (αφού ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα στα μέτρα του ΟΦΗ) και αναμένεται αρκετός κόσμος στο γήπεδο ώστε να σπρώξει την ομάδα στην πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε διπλά παιχνίδια.
Άλλωστε ο ΟΦΗ έχει προηγούμενα με την ομάδα των Σερρών, λόγω των προπέρσινων μπαράζ ανόδου στη Σούπερ Λιγκ και την διαιτητική σφαγή της Κρητικής ομάδας, οπότε  υπάρχει έξτρα κίνητρο για τη νίκη.  Επιστρέφει πιθανότατα ο Μάντζιος, αμφίβολος είναι ο Ουκάρ που έχει ίωση.
Με γκολ του Στεφανίδη στο 90’ ο Πανσερραϊκός κατάφερε να φύγει με το βαθμό από την έδρα της Παναχαϊκής,  σε ένα παιχνίδι που κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας την Φούτμπολ Λιγκ, που έχει περάσει από χίλια κύματα φέτος με τις συνεχόμενες αναβολές. 1-5-2 το εκτός έδρας ρεκόρ του με τέρματα 4-5, στο κύπελλο απέκλεισε στους δύο προηγούμενους γύρους Εργοτέλη και Ξάνθη και πάει τώρα στο Ηράκλειο με την ελπίδα να πάρει το τρίτο σκαλπ από ομάδα της Σουπερλίγκ. Σημαντικές οι απουσίες των φορ Μπανγκουρά, Γκόμες αλλά και των Ντα Κώστα, Παππά και Περπερίδη.
Συμπέρασμα: Δίκαιο φαβορί ο ΟΦΗ, που έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα φέτος ενώ στο Γεντί Κουλέ αναπτύσσει μεγάλη δυναμική. Ο άσος αποδίδει κοντά στο 1,45, στοιχηματικά θα προτιμήσουμε τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 3-0 και 0-0 (λόγω προσφοράς της Bet365) που βγάζουν μέση απόδοση 1,87.

Νίκη και ημιτελικά ο Αστέρας (1,80)

Άνετος πλέον βαθμολογικά ο Αστέρας και πολύ δυνατός εντός έδρας

Νίκη και ημιτελικά ο Αστέρας (1,80) Με συνεχόμενες νίκες τις τελευταίες αγωνιστικές ο Αστέρας ξέμπλεξε από περιπέτειες υποβιβασμού και αντιμετωπίζει πιο άνετος τον νοκ-άουτ προημιτελικό με την Κέρκυρα. Πολύ δύσκολα σκοράρουν εκτός οι φιλοξενούμενοι. Στο 1,80 ο άσος στην Bet365.
Ο Αστέρας ξόρκισε την κατάρα των εκτός έδρας παιχνιδιών (είχε φτάσει να έχει απολογισμό 0-1-8), καταφέρνοντας να πάρει τρία συνεχόμενα διπλά στις ισάριθμες τελευταίες του εξόδους και με το ίδιο σκορ (0-1). Το Σάββατο επικράτησε με 0-1 της Ξάνθης με πανέμορφο γκολ του Περόνε στο 67’ και μοναδικό αρνητικό τις δύο αποβολές των Τσαμπούρη και Ράγιος.
Μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία του παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι και τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια του έληξαν με το ίδιο σκορ: 1-0 (τέσσερις νίκες και δύο ήττες). Πάντως, παρά το ότι βρίσκεται στην 7η θέση και κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις, μόνο η Δόξα Δράμας έχει σκοράρει λιγότερα από την ομάδα της Τρίπολης (14-20 τα γκολ).
Εντός έδρας στο πρωτάθλημα έχει απολογισμό 6-3-1 με γκολ 9-3 και 9/10 να είναι under, ενώ under ήταν και τα 18/22 στο πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που κερδίσει τον νοκ-άουτ προημιτελικό θα βρεθεί στα ημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία του, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.
Εκτός παραμένουν οι Ορόθκο και Κωστούλας, απών θα είναι και οι τραυματίες Αλβάρεζ, Χούλι και Χακόμπο, ενώ θα λείψουν και οι τιμωρημένοι Ράγιος και Τσαμπούρης. Ο Αστέρας δεν έχει κερδίσει και δεν έχει σκοράρει τις δύο φορές που υποδέχτηκε την Κέρκυρα (0-0, 0-2). Από τα 19 τελευταία του ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης τα 16 ήταν no-goal.
Η Κέρκυρα ανέκτησε πολλές πιθανότητες για σωτηρία κάνοντας το 2 στα 2 κόντρα στη Δόξα Δράμας, πρώτα με 0-1 στο Καυτανζόγλειο και την προηγούμενη αγωνιστική με 3-1 εντός έδρας, αφήνοντας δύο ομάδες από κάτω της.
Για τους Φαίακες είναι μεγάλη πρόκληση η παρουσία τους στα ημιτελικά, αλλά αυτό που προέχει είναι η σωτηρία, με τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, τρία εκ των οποίων εξάποντα, να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την παραμονή τους.
Εκτός έδρας έχουν απολογισμό 1-4-6 με 9/11 να είναι under, έχοντας σκοράρει μόνο τέσσερις φορές σε αυτά τα έντεκα παιχνίδια (4-11 τα γκολ). Για διάφορους λόγους έμειναν εκτός αποστολής οι Βέντσελ, Βενέτης, Ηλιάδης, Μπάρκογλου, Γιάντσης και Τσίγκας.
Key Stat: 6-3-1 έχει εντός έδρας ο Αστέρας στο πρωτάθλημα με παθητικό μόλις τριών γκολ.
Συμπέρασμα: Ο Αστέρας είναι άνετος πλέον βαθμολογικά και υποδέχεται την Κέρκυρα στην πολύ δυνατή του έδρα. Η Κέρκυρα έχει ευκαιρία να βρεθεί στα ημιτελικά, αλλά αυτό που προέχει είναι η παραμονή. Στο 1,80 ο άσος στην Bet365, με την Κέρκυρα να έχει σκοράρει μόνο τέσσερα γκολ σε έντεκα εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα.


Συμβιβάζονται με GG Καέν & Οσέρ (2,00)

Χειρότερη ομάδα της κατηγορίας εντός η Καέν, χωρίς νίκη εκτός η Οσέρ

Συμβιβάζονται με GG Καέν & Οσέρ (2,00) Η Καέν δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον τρόπο να φτάνει στην επιτυχία μπροστά στο κοινό της. Η Οσέρ συνηθίζει να σκοράρει και να δέχεται γκολ εκτός, όχι όμως και να κατακτά τις νίκες. Πιθανή η ισοπαλία, προτιμότερο το GG στο 2,00 του William Hill.
H Kαέν δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της μετά το μεγάλο διπλό στο Ζερλάν επί της Λυών, καθώς παραχώρησε ισοπαλία με 2-2 στην Εβιάν. Σε ένα ανοιχτό κυρίως στο δεύτερο μέρος παιχνίδι μπόρεσε να πάρει προβάδισμα στο σκορ δύο φορές, όμως η νεοφώτιστη είχε ισάριθμες απαντήσεις με το τελευταίο γκολ να σημειώνεται στις καθυστερήσεις από τον Γκοβού.
Έχει υποχωρήσει σημαντικά στη βαθμολογία και κινδυνεύει πλέον ακόμη και με υποβιβασμό, καθώς απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Στις δέκα αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί έχει μία νίκη (1-3-6).
Διαθέτει τη χειρότερη εντός έδρας επίδοση της κατηγορίας με τρεις νίκες από την αρχή της περιόδου (3-2-6). Οι πέντε ομάδες που την επισκέπτηκαν πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις κατάφεραν να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές απέναντί της και τέσσερις από αυτές πήραν στο τέλος και τη νίκη.
Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Λαζάρεβιτς και είναι άγνωστο αν θα προλάβει.
Η Οσέρ πήρε τον βαθμό στο Μπονάλ κόντρα στην ουραγό Σοσό, αποτέλεσμα που δεν την ικανοποίησε καθώς την διατηρεί κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Μετριότατες οι εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα, οι οποίες της έχουν προσφέρει μόλις ένα τρίποντο στα δέκα ματς που έχουν προηγηθεί (1-3-6).
Μακριά από το Αμπέ Ντεσάν δεν έχει καταφέρει ακόμη να πανηγυρίσει τη νίκη φέτος. Μόλις σε δύο έδρες από αυτές που έχει επισκεπτεί απέφυγε να δει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της. Στην έδρα της Καέν έχει απολογισμό 3-1-4 στις προηγούμενες επισκέψεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Όποτε σκόραρε το συνδύασε με νίκη.
Κουλιμπαλί και Τραορέ λείπουν από τα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμών.
Πιθανές ενδεκάδες
Καέν (4-2-3-1): Thebaux- Montaroup, Sorbon, Heurtaux, Dam- Proment, Seube- Bulot, Frau, Hamouna- Nabab
Οσέρ (4-3-3): Sorin- Berthod, Grichting, Boly, Dudka- Segbefia, Ndinga, Mandjeck- Oliech, Tallec, Chafni
Key Stat: 17/23 GG η Οσέρ στο πρωτάθλημα.
Συμπέρασμα: Κρισιμότατος αγώνας και για τις δύο ομάδες καθώς μια ήττα θα της φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Η ισοπαλία φαινομενικά είναι το επικρατέστερο αποτέλεσμα, αλλά αν εμφανιστεί δύσκολα θα είναι λευκή. Η Καέν μπορεί να έχει ευχέρεια στο γκολ, αλλά με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία βλέπει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της. Γνωρίζει πως πρέπει να σκοράρει η Οσέρ αν θέλει να κατακτήσει το πρώτο φετινό εκτός έδρας τρίποντο. 2,00 πληρώνει το GG στον William Hill.


Ξανά GG εκτός η Κατάνια (2,05)

Έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στα 8/11 εκτός έδρας της παιχνίδια

BET: Ξανά GG εκτός η Κατάνια (2,05) Η Σιένα παραμένει αήττητη κόντρα στην Κατάνια σε επίπεδο Serie A, με τα πέντε μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της να είναι όλα goal-goal. Η Κατάνια σπάνια βγάζει διπλό, αλλά σκοράρει εύκολα εκτός έδρας. Στο 2,05 το αμφίσκορο αποτέλεσμα στον William Hill.
Αν και προηγήθηκε στο 25’ με 0-1 η Σιένα γνώρισε την συντριβή από τη Λέτσε στο εξάποντο παιχνίδι σωτηρίας με 4-1, δεχόμενη για πρώτη φορά τέσσερα γκολ τη φετινή σεζόν. Η ήττα αυτή ήταν πισωγύρισμα στις καλές εμφανίσεις των προηγούμενων παιχνιδιών με αποτέλεσμα να βρεθεί μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο.
Νωρίτερα η Σιένα είχε φέρει 0-0 εκτός έδρας με τη Γιουβέντους, κέρδισε με αναπληρωματικούς τη Νάπολι με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου και 1-0 τη Ρόμα για το πρωτάθλημα. Για τους γηπεδούχους ξεκινάει μια σειρά πέντε βατών παιχνιδιών, τα τέσσερα από τα οποία είναι εντός έδρας και θα κρίνουν κατά πολύ τη συνέχεια της στο πρωτάθλημα.
Εντός έδρας έχει ρεκόρ 5-3-3 με 7/11 να είναι under, ενώ under ήταν και τα 15/23 της στο πρωτάθλημα. Σε επίπεδο Serie A οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί εννιά φορές και η ισοπαλία κυριαρχεί, με τη Σιένα να παραμένει αήττητη: 2-7-0 (2-3-0 εντός έδρας και όλα ήταν goal-goal)!
Ο Σανίνο δεν έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απουσιών. Ο τερματοφύλακας Μπρκιτς παραμένει εκτός, ενώ τιμωρημένος είναι ο βασικός μπακ Ντελ Γκρόσο. Οι επιθετικοί Μπογκντάνι και Μπριένζα που αντιμετώπιζαν προβλήματα απουσιών είναι κανονικά διαθέσιμοι. Η Σιένα παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας (2-2-0).
Μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί της Τζένοα, η Κατάνια προηγήθηκε και στην έδρα της Γιουβέντους αλλά δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και παίζοντας από το 66’ και μετά και με παίκτη λιγότερο ηττήθηκε τελικά με 3-1 και βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα.
Οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει αρκετές ισοπαλίες εκτός έδρας, αλλά δυσκολεύονται πολύ να κερδίσουν μακριά από το γήπεδό τους με απολογισμό 1-5-5 και 7/11 να είναι over. Στα 8/11 φετινά τους ταξίδια στο πρωτάθλημα σκόραραν τουλάχιστον ένα γκολ και τα 7/11 ήταν και goal-goal.
Τιμωρημένος είναι ο μπακ Μότα, παραμένουν τραυματίες ο τερματοφύλακας Καμπανιόλο και οι αμυντικοί Ποτέντζα και Καπουάνο, ενώ αμφίβολος είναι ο επιθετικός Μπαριέντος (4 γκολ).
Πιθανές ενδεκάδες
Σιένα (4-4-2): Pegolo – Angelo, Rossettini, Terzi, Vitiello – Brienza, Gazzi, Vergassola, Giorgi – Calaio, Destro
Κατάνια (3-5-2): Kosicky – Bellusci, Legrottaglie, Spolli – Izco, Lodi, Almiron, Biagianti, Marchese – Bergessio, Gomez
Key Stat: Σε επίπεδο Serie A έχουν λήξει goal-goal και τα πέντε μεταξύ τους παιχνίδια με γηπεδούχο τη Σιένα.
Συμπέρασμα: Η Σιένα παραμένει αήττητη σε επίπεδο Serie A κόντρα στην Κατάνια αλλά τα πέντε μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της ήταν όλα goal-goal. Η Κατάνια δυσκολεύεται φέτος εκτός έδρας, αλλά σπάνια δεν σκοράρει στις εξόδους της στο πρωτάθλημα, μετρώντας 7/11 goal-goal. Στο 2,05 το αμφίσκορο αποτέλεσμα στον William Hill,

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.