Με τα γκολ θα πάμε σήμερα.

10/12 over εντός η Τραμπζονσπόρ (1,95)

Εκπληκτική παράδοση κόντρα στην Μπούρσασπορ έχουν οι γηπεδούχοι

10/12 over εντός η Τραμπζονσπόρ (1,95) Η Τραμπζονσπόρ σκοράρει στα πρόσφατα παιχνίδια της 3,14 γκολ ανά αγώνα και μετράει 10/12 εντός έδρας over! Η Μπούρσασπορ δεν έχει κερδίσει ποτέ την Τραμπζονσπόρ και φέτος έχει 7/11 εκτός έδρας over (1,95 στην Bet365).
Στη χιονισμένη Τραπεζούντα, η Τραμπζονσπόρ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή παράδοση που έχει κόντρα στην Μπούρσασπορ, τόσο αυτή όσο και ο προπονητής της. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν χάσει ποτέ – ανεξαρτήτως έδρας! – από την Μπούρσασπορ μετρώντας 23 νίκες και 12 ισοπαλίες, ενώ ο προπονητής τους Σενιόλ Γκιουνές έχει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες κόντρα στον Ερτουγρούλ Σαγλάμ.
Την προηγούμενη αγωνιστική ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ανκαραγκουτσού με 0-4 και στα εφτά τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει έξι νίκες και μία ήττα, σκοράροντας κατά μέσο όρο 3,14 γκολ ανά αγώνα. Έχει ανέβει, έτσι, στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, διαθέτοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και εντός έδρας απολογισμό 7-1-4 με 10/12 να είναι over και 8/12 goal-goal.
Εξέτισε κι επιστρέφει ο στόπερ Κάτσαρ, απών λόγω Κόπα Άφρικα ο μέσος Ζοκορά και μακροχρόνια εκτός ο αριστερός μπακ Μπρόζεκ και ο στόπερ Τσορά. Ο Μπουράκ Γιλμάζ που έχει σκοράρει 25 γκολ σε 23 παιχνίδια αναμένεται να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.
Η Μπούρσασπορ ταξίδεψε στην Τραπεζούντα με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη με 1-0 επί της Γαλατασαράι κι ενώ προερχόταν από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-2), παραμένοντας όμως χαμηλά στη βαθμολογία. Ο Σαγλάμ δήλωσε πως αυτή η νίκη έδωσε ώθηση στην ομάδα για τη δύσκολη συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν κερδίσει ποτέ την Τραμπζονσπόρ.
Εκτός Προύσας έχουν μόνο δύο νίκες φέτος στο πρωτάθλημα (2-5-4) και μετράνε 7/11 over και goal-goal. Στα αγωνιστικά, εξέτισε κι επιστρέφει ο αριστερός μπακ Βέντερσον, αλλά θα λείψουν λόγω Κόπα Αφρικα ο μπακ Κρετιέν και ο φορ Ταγκόε.
Key Stat: 8/11 εντός έδρας over η Τραμπζονσπόρ, 7/11 εκτός η Μπούρσασπορ.
Συμπέρασμα: Η Γαλατασαράι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σκοράρει ανελλιπώς στα τελευταία της παιχνίδια. Με ψυχολογία η Μπούρσασπορ που ωστόσο δεν έχει κερδίσει ποτέ την Τραμπζονσπόρ! Αμφότερες βγάζουν εύκολα over στα εντός και εκτός έδρας τους παιχνίδια, αντίστοιχα, με το over να δίνεται λανθασμένα σε τιμές αουτσάιντερ (1,95 στην Bet365).


Νίκη με over για την Νάπολι

13 γκολ δέχθηκε στις 3 πρόσφατες εξόδους της η Τσεζένα

BET: Νίκη με over για την Νάπολι (1,95) Το rotation του Ματσάρι κόντρα στη Τζένοα απέτυχε με τη Νάπολι να γνωρίζει την ήττα. Νέα γκέλα απέναντι στην Τσεζένα που προέρχεται από διαδοχικές εκτός έδρας συντριβές απαγορεύεται. Στο 1,95 ο άσος μαζί με το over, με την άμυνα των παρτενοπέι να μην εμπνέει εμπιστοσύνη εσχάτως.
Ο Ματσάρι προτίμησε να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα στο ματς στη Γένοβα και η ομάδα του το πλήρωσε γνωρίζοντας την ήττα με 3-2. Με το σκορ στο 3-0 ο Καβάνι που πέρασε στην επανάληψη στο γήπεδο απλά μπόρεσε να μειώσει την έκταση της ήττας.
Οι παρτενοπέι έχουν κερδίσει μόνο τρία από τα δώδεκα τελευταία παιχνίδια τους (3-6-3). Κόντρα στην Τσεζένα πάντως έχουν εξαιρετική παράδοση καθώς δεν έχουν ηττηθεί ποτέ σε επίπεδο Σέριε Α (17-6-0). Στο Σαν Πάολο ο απολογισμός απέναντί της ανέρχεται στο 10-1-0.
Ο Ματσάρι δεν πρόκειται να κάνει πάλι πειράματα στην ενδεκάδα. Δε θα έχει πάντως στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Λαβέτσι και τον τραυματία Καναβάρο.
Η Τσεζένα δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από την Αταλάντα με 0-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφεραν να φύγουν από το Μανούτσι με το τρίποντο σκοράροντας ένα τέταρτο πριν τη λήξη.
Διατηρείται στη ζώνη του υποβιβασμού με πέντε ήττες στα έξι προηγούμενα ματς. Εδώ και δώδεκα αγωνιστικές δεν έχει μοιραστεί βαθμούς με κάποια αντίπαλό της. Δεν μπόρεσε να σκοράρει στις έξι πρόσφατες επισκέψεις της στο Σαν Πάολο στα πλαίσια του πρωταθλήματος, αλλά τα κατάφερε στο ματς του κυπέλλου πριν δύο εβδομάδες παρά την ήττα με 2-1. Απέναντι στους Ναπολιτάνους που επί δώδεκα παιχνίδια δέχονται γκολ έχει τύχη να επαναλάβει κάτι ανάλογο.
Τραυματίας παραμένει ο Τζόκοβιτς. Παρελθόν αποτελούν οι Έντερ, Ιακουίντα, ενώ τον δρόμο της εξόδου αναμένεται να πάρουν και οι Παρόλο, Καντρέβα, Φον Μπέργκεν. Βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Νάπολι για τον Σαντάνα, ενώ επιζητά ανταλλαγή Πελέ-Μπεναλουάν με την Πάρμα.
Πιθανές ενδεκάδες
Νάπολι (3-4-3): De Sanctis, Campagnaro, Fernandez, Aronica, Maggio, Gargano, Inler, Zuniga, Pandev, Hamsik, Cavani
Τσεζένα (4-3-3): Antonioli, Comotto, Von Bergen, Moras, Rossi; Guana, Colucci, Parolo, Ceccarelli, Rennella, Mutu
Key Stat: Στις τρεις πρόσφατες εξόδους στη Σέριε Α η Τσεζένα δέχθηκε τουλάχιστον 4 γκολ από κάθε αντίπαλό της. Στα πέντε ταξίδια πάντως που έχουν προηγηθεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο μπόρεσε να σκοράρει.
Συμπέρασμα: H Νάπολι έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη της Ευρώπης και νέα γκέλα δεν επιτρέπεται. Κόντρα στην ευάλωτη άμυνα της Τσεζένα η επίθεσή της αναμένεται να κάνει πάρτι. Αμυντικά πάντως και η ίδια δεν είναι στα καλύτερά της και χωρίς τον Καναβάρο θα έχει ακόμη περισσότερα προβλήματα.


Δεν μπορεί εκτός το Παλέρμο (1,45)ο άσσος επιλογή το over.

Χωρίς νίκη από την αρχή της σεζόν (0-3-7)

BET: Δεν μπορεί εκτός το Παλέρμο (1,45) Mετά την απρόσμενη ήττα στο Λέτσε η Ίντερ επιζητά άμεση επάνοδο στις επιτυχίες. Το Παλέρμο δεν έχει κάνει σεφτέ εκτός Σικελίας, ενώ δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Μιλάνο. Στο 1,45 ο άσος.
Στο Λέτσε έμελλε να τερματιστεί το σερί των επτά διαδοχικών νικών της Ίντερ. Παρά το γεγονός ότι είχε την απόλυτη υπεροχή δέχθηκε γκολ σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο. Πίεσε στη συνέχεια και είδε δύο γκολ της να ακυρώνονται από τον διαιτητή. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τους νερατζούρι να επιχειρούν 16 περισσότερα σουτ από τους αντιπάλους τους.
Εκπληκτική παράδοση συντηρεί απέναντι στο Παλέρμο στο Σαν Σίρο. Σε 24 παιχνίδια που το έχει υποδεχθεί δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ήττα (17-7-0). Θα προσπαθήσει να διευρύνει την παράδοση βασιζόμενη και πάλι στην άμυνά της. Στις οκτώ προηγούμενες αγωνιστικές έχει δεχθεί δύο γκολ, ενώ περισσότερα από ένα σε ένα ματς έχει να δεχθεί από τον Οκτώβριο.
Στάνκοβιτς και Φορλάν παραμένουν εκτός, ενώ Μότα και Μουντάρι αποτελούν παρελθόν για τον σύλλογο. Ο Σνάιντερ έδειξε ανέτοιμος στο Λέτσε και ίσως παραμείνει στον πάγκο στο ξεκίνημα.
Το Παλέρμο πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική νίκη στο Μπαρμπέρα μετά το 5-3 κόντρα στη Τζένοα, επικρατώντας την Κυριακή με 2-0 της Νοβάρα. Σκόρερ και των δύο τερμάτων του ο Μπουντάν. Σκαρφάλωσε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, αλλά αν θέλει να διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη πρέπει να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς εκτός έδρας. Μακριά από τη Σικελία έχει τρεις ισοπαλίες σε δέκα εξόδους, καταφέρνοντας να σκοράρει μόνο στη Νοβάρα (2-2).
Ο Μούτι πέρα από τον Ερνάντεζ δεν έχει άλλα προβλήματα, καθώς και ο Ζάχαβι ανέκαμψε από τραυματισμό. Άλβαρεζ και Ντι Ματέο θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, όπως όλα δείχνουν.
Πιθανές ενδεκάδες
Ίντερ (4-4-2): Cesar, Nagatomo, Samuel, Lucio, Maicon, Faraoni, Zanetti, Cambiasso, Alvarez, Milito, Pazzini
Παλέρμο (4-3-1-2): Viviano, Balzaretti, Mantovani, Silvestre, Pisano, Migliaccio, Donati, Barreto, Ilicic, Budan, Miccoli
Key Stat: Η Ίντερ έχει σημειώσει 2 ή περισσότερα γκολ στις 6 πρόσφατες υποδοχές του Παλέρμο.
Συμπέρασμα: Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο και την ήττα στο Λέτσε η Ίντερ καλείται να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Απέναντι στο αναιμικό εκτός έδρας Παλέρμο έχει το απόλυτο προβάδισμα νίκης. Χαμηλός ο άσος στο 1,45 της bet365,επιλογή λοιπόν το over.

Ισοπαλιών συνέχεια για την Μπολόνια

24 Χ στις υποδοχές της Φιορεντίνα

Ισοπαλιών συνέχεια για την Μπολόνια Aπό τρεις διαδοχικές ισοπαλίες προέρχεται η Μπολόνια, η οποία στο Νταλ'Άρα δεν είναι αποτελεσματική. Η Φιορεντίνα σκοράρει ελάχιστα εκτός έδρας και σπάνια κερδίζει. Προς τη μοιρασιά βαθμών οδεύει ο σημερινός αγώνας (3,10).
Η Μπολόνια διατήρησε την παράδοση που την θέλει να σκοράρει και να παίρνει αποτέλεσμα απέναντι στη Ρόμα. Με γκολ του Ντι Βάιο στο 56ο λεπτό μπόρεσε να πάρει προβάδισμα. Ισοφαρίστηκε σχεδόν άμεσα από τον Πιάνιτς, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.
Δεν έχει γνωρίσει ακόμη την ήττα μετά την αλλαγή του χρόνου, όμως τα τρία τελευταία παιχνίδια της έχουν λήξει ισόπαλα. Από το Νταλ'Άρα μόνο η Ρόμα έχει περάσει νικηφόρα στις έξι πρόσφατες υποδοχές ομάδων σε πρωτάθλημα και κύπελλο (3-2-1). Υποδεχόμενη την Φιορεντίνα μετράει 24 ισοπαλίες, περισσότερες απέναντι σε κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας.
Πουλτσέτι και Λόρια παραμένουν τραυματίες, ενώ αμφίβολος είναι ο Ράτζι που είχε πυρετό τις τελευταίες μέρες.
Με γκολ των Γιόβετιτς και Νατάλι η Φιορεντίνα μπόρεσε να πάρει το ντέρμπι της Τοσκάνης απέναντι στη Σιένα, με τη φιλοξενούμενη απλά να μειώνει λίγο πριν την εκπνοή με τον Καλάιο.
Η παρουσία των Βιόλα εκτός Αρτέμιο Φράνκι φέτος είναι απογοητευτική. Μπορεί να έχουν τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με εννιά γκολ παθητικό, αλλά έχουν σκοράρει μόλις τέσσερις φορές. Ως αποτέλεσμα μετρούν μόνο μία νίκη από την αρχή της περιόδου (1-4-5) και αυτή επί της ουραγού Νοβάρα. Στις τρεις πρόσφατες εξόδους η Φιορεντίνα πάντως μάζεψε πέντε βαθμούς χωρίς να δεχθεί γκολ. Σε 9/10 φετινά της ταξίδια εμφανίστηκε το NG.
Σέρσι και Μουνάρι δεν ταξίδεψαν στη Μπολόνια καθώς αναμένεται να αποχωρήσουν σύντομα από το σύλλογο. Ο Αμάουρι πιθανότατα θα πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπολόνια (3-4-2-1): Gillet, Antonsson, Portanova, Cherubin, Morleo, Mudingayi, Perez, Garics, Diamanti, Ramirez, Di Vaio
Φιορεντίνα (3-5-2): Boruc, Nastasic, Natali, Gamberini, Cassani, Behrami, Montolivo, Lazzari, Vargas, Jovetic, Amauri
Key Stat: 7/11 ισοπαλίες στις πρόσφατες αναμετρήσεις των 2 ομάδων στη Μπολόνια.
Συμπέρασμα: Η Μπολόνια μπορεί να παραμένει αήττητη μέσα στο 2012, αλλά μετρά τρεις σερί ισοπαλίες. Στο γήπεδό της δυσκολεύεται ιδιαίτερα καθώς δεν μπορεί να εφαρμόσει πάντα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων στο οποίο είναι εξαιρετική. Η Φιορεντίνα παίζει κλειστά εκτός έδρας και είναι δύσκολο κανείς να ανοίξει την άμυνά της. Η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο στη σημερινή αναμέτρηση και προσφέρεται στο 3,10 στην bet365.


Ισοπαλία (3,25) στο Κάλιαρι

6/10 φέτος εντός η γηπεδούχος

Ισοπαλία (3,25) στο Κάλιαρι H Kάλιαρι δεν καταφέρνει φέτος να εκμεταλλευτεί το Σαντ Ελία, αλλά απέναντι στη Ρόμα έχει τον τρόπο να μην χάνει. Σε καλή κατάσταση οι Ρωμαίοι, αλλά με μόλις 4/9 νίκες μακριά από το Ολίμπικο. Στο 3,20 η ισοπαλία.
Το έργο της Κάλιαρι στο Μεάτσα απέναντι στην πρωταθλήτρια Μίλαν ήταν εξαρχής δύσκολο όπως και αποδείχθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Οι ροσονέρι με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισαν το παιχνίδι με 3-0 χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα.
Η Κάλιαρι έχει μία νίκη στις επτά αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί. Ακόμη χειρότερη είναι η επίδοσή της στο Σαντ Ελία εκεί όπου έχει κερδίσει μόνο μια από τις εννιά ομάδες που πρόσφατα υποδέχθηκε, αποτυγχάνοντας να σκοράρει σε επτά περιπτώσεις.  Κόντρα στη Ρόμα πάντως δεν έχει τέτοια προβλήματα καθώς έχει σημειώσει 76 γκολ απέναντί της, περισσότερα από ότι σε κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας. Μαζί με τη Μίλαν είναι οι μοναδικές ομάδες που μπόρεσαν να σκοράρουν δύο φορές μέσα στο Ολίμπικο φέτος κόντρα στους Ρωμαίους.
Νενέ και Έρικσον παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών. Η άμυνα θα παραμείνει ίδια εκτός αν αν ο Αριάουντο καταφέρει έγκαιρα να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο αρχηγός Κόντι θα ξεκινήσει βασικός αυτή την φορά αφήνοντας στον πάγκο τον Έκνταλ.
Η Μπολόνια αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά κακός δαίμονας της Ρόμα. Με γκολ του Ντι Βάιο μπόρεσε να προηγηθεί στο Ολίμπικο στο 56ο λεπτό. Ο Πιάνιτς απάντησε σχεδόν άμεσα αλλά το τελικό σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε. Έτσι μπήκε τέλος στο σερί των τεσσάρων νικών στο πρωτάθλημα, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί και ο αποκλεισμός στον προημτελικό του κυπέλλου από την Γιουβέντους.
Η φιλοξενούμενη δεν έχει καταφέρει να φύγει από το Σαν Ελία με τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια (2-3-0), δεχόμενη 13 γκολ. Η ίδια πάντως είναι αποτελεσματική στο σκοράρισμα κόντρα στους Σαρδηνούς βρίσκοντας δίχτυα στις 12 προηγούμενες μεταξύ τους συναντήσεις.
Μπουρντίσο και Οσβάλντο παραμένουν τραυματίες. Αμφίβολοι οι Ντε Ρόσι και Πιάνιτς με τον Λουίς Ενρίκε να περιμένει έστω έναν από τους δύο να αγωνιστεί. Αν αμφότεροι δεν τα καταφέρουν θέση βασικού θα πάρει ο Περότα, ο οποίος τα πηγαίνει εξαιρετικά κόντρα στην Κάλιαρι σημειώνοντας έξι γκολ στις αναμετρήσεις των περασμένων ετών.
Πιθανές ενδεκάδες
Κάλιαρι (4-3-1-2): Agazzi, Pisano, Canini, Astori, Agostini, Ekdal, Nainggolan, Dessena, Cossu, Ibarbo, Larrivey
Ρόμα (4-3-3): Stekelenburg, Rosi, Juan, Heinze, Taddei, Pjanic, Greco, Gago, Lamela, Totti, Borini
Key Stat: Αήττητη στις 10 πρόσφατες υποδοχές της Ρόμα η Κάλιαρι (6-4-0).
Συμπέρασμα: 6/10 ισοπαλίες έχει φέτος η Κάλιαρι μπροστά στο κοινό της. Η Ρόμα εκτός έδρας δεν είναι αποτελεσματική  (4-1-4) και ο βαθμός δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία σε μια έδρα όπου παραδοσιακά συναντά δυσκολίες. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 3,25 στην bet365.
 
 

GG (1,95) στο Βίλα Παρκ

1 βαθμό στα 5 πρόσφατα εντός η Βίλα και εκτός η ΚΠΡ

GG (1,95) στο Βίλα Παρκ H Άστον Βίλα δείχνει ανίκανη να αξιοποιήσει την έδρα της. Η ΚΠΡ έχει προβλήματα στην επίθεση, αλλά είναι ενισχυμένη με νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Μπορεί να σκοράρει στο Βίλα Παρκ, όπως έχει κάνει στις πέντε πρόσφατες επισκέψεις. Στο 1,95 το GG.
Η Άστον Βίλα δεν μπόρεσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Λονδίνο στο ματς του κυπέλλου την Κυριακή κόντρα στην Άρσεναλ. Αν και προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο δέχθηκε μεγάλη πίεση στην επανάληψη και είδε την μπάλα να καταλήγει στην εστία της τρεις φορές μέσα σε διάστημα επτά λεπτών (54-61). Δύο από αυτά τα τέρματα σημείωσε ο Φαν Πέρσι με χτηπήματα πέναλτι.
Οι "χωριάτες" ρίσκονται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ. Θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη θέση αν αξιοποιούσαν την έδρα, αλλά φέτος έχουν μόλις τρεις νίκες στο Βίλα Παρκ (3-3-5). Στις πέντε πρόσφατες υποδοχές ομάδων η γηπεδούχος έχει πάρει μόλις ένα βαθμό.
Χερντ και Ολμπράιτον δεν είναι στη διάθεση του ΜακΛις, ενώ αμφίβολος είναι ο Ν'Ζόγκμπια.
Η ΚΠΡ κόντραρε στα ίσια την Τσέλσι στον αγώνα κυπέλλου, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει τον αποκλεισμό. Ένα γκολ του Μάτα στο 62ο λεπτό ήταν αρκετό για να δώσει την πρόκριση στους Μπλε.
Στο πρωτάθλημα μπόρεσε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με την Γουίγκαν και να βγει έστω και προσωρινά από την επικίνδυνη ζώνη από την οποία απέχει όμως μόλις δύο βαθμούς. Ήταν η πρώτη της επικράτηση μετά από εννιά αγωνιστικές. Μακριά από το Λόφτους Ρόοντ είναι απογοητευτική στις πέντε προηγούμενες εξόδους της έχοντας τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Στο Βίλα Παρκ έχει καταφέρει να σκοράρει και στις πέντε πρόσφατες επισκέψεις σε όλες τις διοργανώσεις.
Ντάιερ, Φαουρλίν είναι τραυματίες, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μπροθρόιντ, Χέλγκουσον, Κάμπελ. 'Ετσι ο Μακέντα αναμένεται να πάρει θέση βασικού στην επίθεση. Ο Τααράμπτ παραμένει στο Κόπα Άφρικα, εκεί όπου βρίσκεται και ο Ντιακιτέ που αποκτήθηκε από τη Νανσί. Ονουόχα και Ταϊβό αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο στην άμυνα της φιλοξενούμενης.
Πιθανές ενδεκάδες
Άστον Βίλα (4-2-3-1): Given, Cuellar, Collins, Dunne, Warnock, Petrov, Clark, Agbonlahor, Keane, Ireland, Bent
ΚΠΡ (4-4-2): Cerny, Taiwo, Ferdinand, Onuoha, Young, Mackie, Barton, Derry, Wright-Phillips, Smith, Macheda
Κey Stat: Η Άστον Βίλα έχει δεχθεί γκολ στα 7 τελευταία εντός.
Συμπέρασμα: Η Άστον Βίλα επιθετικά έχει πανίσχυρα εργαλεία και φτάνει με άνεση πλέον στο γκολ, αλλά αμυντικά δεν μπορεί να αποκτήσει σταθερότητα. Ο άσος είναι επίφοβος, καθώς δεν έχει αποδειχθεί ικανή να αξιοποιεί φέτος την έδρα της. Η ΚΠΡ παρά τις απουσίες στην επίθεση έχει τα φόντα να σκοράρει στις αντεπιθέσεις. Το GG στο 1,95.
 
 

Bγάζει over εκτός η Γουέστ Μπρομ

17 από τους 25 βαθμούς τους έχει μαζέψει εκτός έδρας

Bγάζει over εκτός η Γουέστ Μπρομ H Φούλαμ μπορεί να έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, όμως οι Μπάγκις είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Οι φετινές επιδόσεις των δύο ομάδων οδηγούν στο καλοπληρωμένο over (1,975).
Παρά το γεγονός ότι μπόρεσε να προηγηθεί στο Γκούντισον Παρκ με γκολ του Μέρφι η Φούλαμ δεν κατάφερε να ανατρέψει την αρνητική της παράδοση. Η Έβερτον κέρδισε με 2-1 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου.
Στο πρωτάθλημα η πορεία της είναι σαφώς καλύτερη με μόνο μια ήττα στις πέντε αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί (2-2-1). Στο Κρέιβεν Κότατζ με εξαίρεση την ήττα από την Γιουνάιτεντ κατάφερε να κερδίσει τις τέσσερις υπόλοιπες ομάδες που πρόσφατα φιλοξένησε. Σε 7/11 φετινούς της αγώνες εκεί εμφανίστηκε το over.
Σβάρτσερ και Γκριγκέρα παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ αμφίβολος είναι ο Ντέμπελε.
Παρόμοια τύχη με τη Φούλαμ είχε και η Γουέστ Μπρομ στο ματς κυπέλλου με τη Νόριτς. Τα καναρίνια μπόρεσαν να επικρατήσουν με 1-2 και να την αφήσουν εκτός συνέχειας θεσμού.
Οι Μπάγκις έχουν μαζέψει μόλις 8 βαθμούς στο Χόθορνς, όμως μακριά από αυτό έχουν την έκτη καλύτερη επίδοση της κατηγορίας (5-2-4). Στο Κρέιβεν Κότατζ πάντως έχουν αρνητική παράδοση με πέντε σερί ήττες σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ στις οποίες σκόραραν μόλις ένα γκολ.
Μπραντ, Γκέρα, Ριντ, Σάρνερ, Τζόουνς παραμένουν στη λίστα των τραυματιών. Τόμας και Γιάρα αποκόμισαν χτυπήματα στο ματς με τη Νόριτς και είναι αμφίβολοι.
Πιθανές ενδεκάδες
Φούλαμ (4-2-3-1): Stockdale, Kelly, Hangeland, Senderos, Riise, Murphy, Sidwell, Duff, Dempsey, Ruiz, Johnson
Γουέστ Μπρομ (4-4-2): Foster,Tamas, Olsson, McAuley, Shorey, Thomas, Mulumbu, Dorrans, Morrison, Cox, Long
Key Stat: H εστία της Γουέστ Μπρομ έχει μείνει ανέπαφη σε 1 από τα 30 προηγούμενα ταξίδια της.
Συμπέρασμα: H Φούλαμ είναι αξιόπιστη εντός έδρας, αλλά απέναντι στην επικίνδυνη εκτός Χόθορνς Γουέστ Μπρομ πρέπει να είναι προσεκτική ιδίως στην άμυνα. 8/11 over έχουν μακριά από το γήπεδό τους οι Μπάγκις και το ένατο πληρώνει 1,975 στην bet365.


Σταθερή στα GG εκτός η Νόριτς (1,73)

Σε όλες τις εξόδους της έχει δεχθεί γκολ

Σταθερή στα GG εκτός η Νόριτς (1,73) Σάντερλαντ και Νόριτς βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση στις τελευταίες αγωνιστικές. Το 1,80 στον άσο αδικεί τη φιλοξενούμενη, ειδικά από τη στιγμή που η γηπεδούχος έχει σημαντικές απουσίες. Με τον τρόπο που αγωνίζονται είναι ικανές να σκοράρουν αμφότερες (1,73).
Η Σάντερλαντ δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Έμεινε πίσω στο σκορ στο ντέρμπι με την Μίντλεσμπρο και παρά την μεγάλη πίεση που άσκησε στη συνέχεια δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι περισσότερο από το να ισοφαρίσει και να οδηγήσει το ματς σε επαναληπτικό.
Η έλευση του Ο'Νιλ στον πάγκο της έχει δράσει ευεργετικά, καθώς οι "μαύρες γάτες" μετρούν 5/8 νίκες υπό την καθοδήγησή του. Από το Στάδιο του Φωτός μόνο μια ομάδα πέρασε νικηφόρα στα εννιά παιχνίδια που έχουν προηγηθεί (4-4-1). Η γηπεδούχος έχει δεχθεί το 33% των τερμάτων της από κεφαλιές, επίδοση χειρότερη της κατηγορίας. Απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος σε αυτόν τον τομέα θα έχει μεγάλα προβλήματα. Το 41% των γκολ της Νόριτς έχει σημειωθεί με κεφαλιές.
Μπέντνερ, Ανχελέρι, Μπραμπλ, Βόχαν, Κιλγκάλον παραμένουν τραυματίες. Μπράουν, Κάτερμολ είναι επίσης εξαιρετικά αμφίβολοι.
Μετά το πρωτάθλημα η Νόριτς μπόρεσε να αλώσει το Χόθορνς και στα πλαίσια του κυπέλλου. Το γκολ του Τζάκσον πέντε λεπτά πριν την εκπνοή της χάρισε την πρόκριση με 1-2 απέναντι στη Γουέστ Μπρομ. Τα "καναρίνια" βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, καθώς έχουν γνωρίσει μόλις μια ήττα στις οκτώ αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί (3-4-1).
5/6 προηγούμενες συναντήσεις με την Σάντερλαντ έχουν λήξει με νίκη 1-0 υπέρ της εκάστοτε γηπεδούχου. Κλειστά είναι τα περισσότερα μεταξύ τους παιχνίδια με 11/14 να κρίνονται στο γκολ και τα υπόλοιπα τρία να λήγουν ισόπαλα.
Εκτός για τη φιλοξενούμενη παραμένει ο Ρουντ. Ο Λάμπερτ αναμένεται να διατηρήσει απαράλλακτη τη μεσαία γραμμή, αν και έχει έχει εναλλακτικές λύσεις τους Τζόνσον, Χούλαχαν, Σούρμαν και τον νεοαποκτηθέντα Χόουσον.
Πιθανές ενδεκάδες
Σάντερλαντ (4-4-1-1): Mignolet, Bardsley, O'Shea, Turner, Richardson, Larsson, Colback, Gardner, McClean, Sessegnon, Wickham
Νόριτς (4-4-2): Ruddy, Martin, Ayala, Whitbread, Naughton, Pilkington, Johnson, Fox, Surman, Holt, Morison
Key Stat: 9/10 GG στις εξόδους της Νόριτς.
Συμπέρασμα: H Σάντερλαντ έχει βρει τον δρόμο της υπό την καθοδήγηση Ο'Νιλ, αλλά το 1,80 στον άσο δεν δικαιολογείται. Η Νόριτς είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αήττητη στις τέσσερις προηγούμενες εξόδους της. Με τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες το αμφίπλευρο σκοράρισμα έχει πολλές πιθανότητες εμφάνισης και αποδίδει 1,73.
 
 

Mε over κερδίζει η Άρσεναλ

Δεν έχει περιθώρια νέας απώλειας μετά από 3 σερί ήττες

Mε over κερδίζει η Άρσεναλ (2,37) Μετά από 3 σερί ήττες η Άρσεναλ δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια κόντρα στην Μπόλτον. Οι Τρότερς σταθερά εμφανίζουν κενά στην άμυνα, όπως και οι Λονδρέζοι στις εξόδους τους. Προβάδισμα στο διπλό, το οποίο λογικά θα εμφανιστεί με over (2,37).
H Mπόλτον εκμεταλλεύτηκε απόλυτα το γεγονός ότι η Σουόνσι παρατάχθηκε απέναντί της με πολλές αλλαγές στον μεταξύ τους αγώνα κυπέλλου και επιβλήθηκε με 2-1 παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Στο πρωτάθλημα προέρχεται από μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Λίβερπουλ. Τα γρήγορα γκολ των Ντέιβις και Ρίο-Κόκερ απορρύθμισαν την φιλοξενούμενη η οποία μάταια προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής η Μπόλτον παρέμεινε εκτός ζώνης του υποβιβασμού.
Οι Τρότερς έχουν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια, καθώς έχουν δεχθεί 25 γκολ ήδη. Αποτέλεσμα είναι να μετρούν μόλις δύο νίκες σε έντεκα υποδοχές ομάδων φέτος. Στις έντεκα αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί η εστία τους παραβιάζεται ανελλιπώς.
Δεν υπάρχουν φρέσκα προβλήματα για τον Κόιλ πέρα από τους μακροχρόνια απόντες Ντέιβις, Λι, Μίαρς, Χόλντεν, Αλόνσο.
Η Άρσεναλ συνάντησε τρομερές δυσκολίες στο ματς κυπέλλου με την Άστον Βίλα καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στο ημίχρονο. Στην επανάληψη η κατάσταση άλλαξε δραματικά και μέσα σε διάστημα επτά λεπτών μπόρεσε να πετύχει τρία τέρματα, με δύο από αυτά να σημειώνονται από τον Φαν Πέρσι από το σημείο του πέναλτι.
Στο πρωτάθλημα πάντως δεν έχει πάρει ούτε βαθμό στις τρεις αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί, με την άμυνά της να εμφανίζει πολλά κενά και να δέχεται τουλάχιστον δύο γκολ τουλάχιστον από κάθε αντίπαλο. Η άμυνα είναι μόνιμο πρόβλημα στις φετινές της εξόδους καθώς έχει δεχθεί ήδη 25 γκολ, επίδοση δεύτερη χειρότερη της κατηγορίας. Επιθετικά πάντως δεν υπάρχουν ανάλογες δυσκολίες καθώς έχει σημειώσει 22 γκολ μακριά από το σπίτι της.
Τζένκινσον, Σάντος, Γκιμπς, Γουίλσιρ, Ντιαμπί παραμένουν τραυματίες, ενώ Ζερβίνιο και Σαμάκ βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα. Σανιά, Κοκελίν, Αρτέτα και Ανρί είναι πλέον στη διάθεσή του Βενγκέρ.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπόλτον (4-5-1): Bogdan, Steinsson, Wheater, Knight, Ricketts, Tuncay, Reo-Coker, Pratley, Davies, Eagles, Ngog
Άρσεναλ (4-2-3-1): Szczesny, Vermaelen, Koscielny, Mertesacker, Coquelin, Song, Arteta, Walcott, Ramsey, Chamberlain, Van Persie
Key Stat: Η Άρσεναλ επικράτησε σε 9/10 προηγούμενες συναντήσεις με την Μπόλτον.
Συμπέρασμα: H Mπόλτον δείχνει σημάδια βελτίωσης στα πρόσφατα παιχνίδια της. Απέναντι στην Άρσεναλ πάντως θα έχει δύσκολο έργο. Οι "κανονιέρηδες" έχουν σημαντικές επιστροφές και ελάχιστα περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια. Το διπλό κινείται στο 1,72. Προτιμότερος ο συνδυασμός του με το over στο 2,37 της bet365. H Μπόλτον έχει 7/11 over στο Ρίμποκ και η Άρσεναλ 9/11 μακριά από το Λονδίνο.


Over (1,80) στο Μπλάκμπερν-Νιούκασλ

9/11 έχουν εντός έδρας οι γηπεδούχοι

Over (1,80) στο Μπλάκμπερν-Νιούκασλ Παρά την απουσία των σκόρερ τους, Μπλάκμπερν και Νιούκασλ πολύ σπάνια μένουν στο μηδέν. Οι γηπεδούχοι μετράνε 9/11 εντός έδρας over και δεν έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν ανελλιπώς εκτός έδρας. Στο 1,80 το over στην Bet365.
Με μόνο μία ήττα στα πέντε τελευταία της παιχνίδια (2-2-1) και παίρνοντας ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική με 1-1 στην έδρα της Έβερτον, η Μπλάκμπερν έδειξε σημάδια… ζωής και ξεκόλλησε από την ουρά της βαθμολογίας, παραμένοντας όμως εντός της ζώνης του υποβιβασμού.
Η ομάδα του Στιβ Κιν πλήττεται από την απουσία του τιμωρημένου Γιακούμπου (12 γκολ), που πάντως χωρίς αυτόν σκόραρε τέσσερα γκολ στα δύο τελευταία της παιχνίδια (ο Γιακούμπου αποβλήθηκε στο 23’ πριν δύο αγωνιστικές). Κόντρα στη Νιουκάσλ έχει καλή παράδοση με έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους.
25 σερί παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους είναι οι γηπεδούχοι, μετρώντας στο φετινό πρωτάθλημα 19/22 goal-goal και 16/22 over. Μαζί με την Γιουνάιτεντ είναι οι δύο ομάδες της κατηγορίας που δεν έχουν ισοπαλία εντός έδρας. Η Μπλάκμπερν έχει 3-0-8 με 9/11 over.
Ο στόπερ και αρχηγός Σάμπα (2 γκολ) που είχε ζητήσει μεταγραφή λογικά δεν θα αγωνιστεί, αλλά επιστρέφει ο μέσος Νταν. Πλην του τιμωρημένου Γιακούμπου και κάποιων μακροχρόνιων απόντων δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα απουσιών.
Η Νιουκάσλ προέρχεται από δύο αρνητικά εκτός έδρας αποτελέσματα, χάνοντας με 5-2 από τη Φούλαμ κι ενώ το σκορ ήταν 0-1 μέχρι το 52’ και γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την Μπράιτον μεσοβδόμαδα με 1-0, σε παιχνίδι όπου αγωνίστηκε με βασικούς.
Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο μία νίκη στα έξι τελευταία τους εκτός έδρας παιχνίδια (1-1-4), αλλά μόνο μία φορά φέτος δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν στις εξόδους τους (στο 0-0 με την ΚΠΡ το Σεπτέμβριο). 13/22 παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα ήταν over.
Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο μέσος Καμπάιγ, ενώ και ο Κολοτσίνι που τραυματίστηκε στο κύπελλο θα δώσει και αυτός το παρών. Εκτός των μακροχρόνια απόντων (Τέιλορ, Μαρβό, Αμεόμπι), θα λείψουν και οι Μπα (15 γκολ), Τιοτέ και Σισέ λόγω Κόπα Άφρικα.
Πιθανές ενδεκάδες:
Μπλάκμπερν (4-1-4-1): Robinson – Olsson, Givet, Dann, Lowe – Petrovic – Hoilett, Dunn, Nzonzi, Pedersen – Goodwillie.
Νιουκάσλ (4-4-1-1): Krul – Santon, Coloccini, Williamson, Simpson – Gutierrez, Guthrie, Cabaye, Obertan – Arfa – Ameobi.
Key Stat: 9/11 over έχει εντός έδρας η Μπλάκμπερν.
Συμπέρασμα: Αν και θα αγωνιστούν χωρίς τους σκόρερ τους, οι δύο ομάδες είναι εθισμένες στα over και στα γκολ, με την Μπλάκμπερν να μετράει 9/11 εντός έδρας over και να μην έχει κρατήσει ακόμα ανέπαφη την εστία της και τη Νιούκασλ να μην έχει σκοράρει μόνο στο ένα από τα 11 εκτός έδρας της παιχνίδια. Στο 1,80 το over στην Bet365.


Για goal/goal η Μπάρτσα και στο κύπελλο

Σε μέτρια κατάσταση οι Καταλανοί ιδίως εκτός έδρας

Για κόντρα η Μπάρτσα και στο κύπελλο H Βαλένθια θέλει να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου, αλλά το εμπόδιο της Μπάρτσα είναι εμφανώς δύσκολο. Οι Καταλανοί πάντως δεν εντυπωσιάζουν ιδίως εκτός και στο Μεστάγια οι αποδόσεις προσφέρονται για κόντρα.
Η Βαλένθια έμεινε πίσω στο σκορ στο Σαρντινέρο κόντρα στη Ράσινγκ, όμως στη συνέχεια πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και έφτασε στην ανατροπή. Για μια ακόμη φορά ωστόσο πλήρωσε την απροσεξία της στα τελευταία λεπτά και δέχθηκε γκολ λίγο πριν το φινάλε μένοντας στο 2-2.
Στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου δε συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στη Λεβάντε παίρνοντας την πρόκριση με δύο νίκες και συνολικό σκορ 2-1. Φέτος έχει υποστεί μόλις δύο ήττες στο Μεστάγια από Ρεάλ και Σοσιεδάδ, ενώ στο ματς πρωταθλήματος μπόρεσε να κρατήσει την Μπαρτσελόνα στο 2-2.
Κανάλες και Μαντούρο παραμένουν εκτός. Τοπάλ και Αντούριθ πήγαν προληπτικά στο νοσοκομείο μετά από χτυπήματα στο ματς που προηγήθηκε. Δεν αποδείχθηκαν σοβαρά, αλλά παραμένουν αμφίβολοι απόψε.
Το όνειρο του τίτλου φαίνεται σιγά σιγά να απομακρύνεται για την Μπαρτσελόνα. Η Βιγιαρεάλ αμύνθηκε έξοχα απέναντί της στο Μαδριγάλ και της επέτρεψε να έχει 2-3 σοβαρές ευκαιρίες, αποσπώντας τελικά λευκή ισοπαλία. Η νίκη της Ρεάλ επί της Σαραγόσα άνοιξε τη μεταξύ τους διαφορά στους επτά βαθμούς.
Οι Καταλανοί πάντως μπόρεσαν να περάσουν το εμπόδιο των Μαδριλένων στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου. Στο Μπερναμπέου δίκαια επικράτησαν με 1-2, αλλά στο Καμπ Νου οι μερένχες κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους και ίδρωσαν τους Καταλανούς μέχρι τη λήξη του αγώνα (2-2).
Οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν μόλις έξι νίκες σε δεκατρείς εξόδους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Από αυτές μόνο δύο ήταν με διαφορά μεγαλύτερη του ενός τέρματος. Βίγια, Αφελάι, Πέδρο, Φοντάς, Ινιέστο είναι τραυματίες. Στο Κόπα Άφρικα βρίσκεται ο Κεϊτά.
Πιθανές ενδεκάδες
Βαλένθια (4-2-3-1): Alves, Miguel, Rami, Ruiz, Alba, Albelda, Banega, Feghouli, Jonas, Piatti, Soldado
Μπαρτσελόνα (4-3-3): Pinto, Alves, Pique, Puyol, Abidal, Thiago, Busquets, Xavi, Sanchez, Messi, Fabregas
Key Stat: Μία νίκη (0-1) για την Μπαρτσελόνα στις πέντε πρόσφατες επισκέψεις στο Μεστάγια (1-3-1).
Συμπέρασμα: Oι πρόσφατες εμφανίσεις της Μπαρτσελόνα κάθε άλλο παρά εντυπωσιακές ήταν και το 1,66 στο διπλό σε ματς κυπέλλου όπου υπάρχει και επαναληπτικός είναι χαμηλό. Πόσο μάλλον όταν αντίπαλός της είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα της χώρας η οποία την δυσκολεύει πάντα στο Μεστάγια. Επιλογή  το GG στο 1,61 της bet365
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.