Υπάρχουν επιλογές στο σημερινό κουπόνι για ποντάρισμα.

Νίκη με χαμηλό σκορ ο ΠΑΟΚ

Ζορίζεται εκτός έδρας ο Ατρόμητος

Νίκη με χαμηλό σκορ ο ΠΑΟΚ Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και παραμένει αήττητος στα 13 τελευταία του παιχνίδια, ενώ στα 7/11 εντός σε πρωτάθλημα και κύπελλο κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο Ατρόμητος ζορίζεται εκτός έδρας, 5,50 και 7,00 δίνουν τα σκορ 1-0 και 2-0 αντίστοιχα.
Έχοντας αλλαγές στην ενδεκάδα του, αφού κόντρα στον Ατρόμητο θα δώσει το τέταρτο παιχνίδι του μέσα σε δέκα μέρες, ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0 και τον Πανιώνιο, χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, αφού το ζητούμενο ήταν μόνο η νίκη και όχι η εμφάνιση. Ο νοκ-άουτ προημιτελικός κόντρα στους Περιστεριώτες θα είναι το τέταρτο σερί εντός έδρας ματς για τον Δικέφαλο, που νωρίτερα είχε κερδίσει και τους Εργοτέλη (2-1) και ΑΕΚ (2-0).
Οι γηπεδούχοι έχουν σούπερ ψυχολογία και βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, αγνοώντας τη νίκη εδώ και δεκατρία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (9-4-0), εκ των οποίων τα δέκα ήταν στο πρωτάθλημα (7-3-0). Για τον ΠΑΟΚ – όπως και για τον Ατρόμητο – είναι μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου, αφού στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια το νικητή του Αστέρα Τρίπολης-Κέρκυρα.
Εντός έδρας στο πρωτάθλημα έχει 7-2-1 με γκολ 17-6, σκοράροντας στα 8/10 και κρατώντας ανέπαφη την εστία του στα 6/10. Στο πρωτάθλημα είχε κερδίσει τον Ατρόμητο με 3-1. Κόντρα στον Ατρόμητο στην Τούμπα έχει απολογισμό 7-1-3, αλλά τα τελευταία χρόνια ζορίζεται έχοντας 2-1-2. Ο Μπόλονι αναμένεται να επαναφέρει τον Γκαρσία στην αρχική ενδεκάδα, ενώ τραυματίες παραμένουν οι Γεωργιάδης και Παπάζογλου.
Με την τέταρτη ήττα του στο πρωτάθλημα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό, ο Ατρόμητος έπεσε στην 6η θέση της βαθμολογίας, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. Μπορεί εντός έδρας να είναι αήττητος, αλλά ζορίζεται αρκετά στα εκτός έδρας του παιχνίδια, έχοντας κερδίσει φέτος μακριά από το Περιστέρι μόνο τον Άρη στο πρωτάθλημα (1-3-4) και την Αναγέννηση Επανωμής στο κύπελλο.
Σε οκτώ εκτός έδρας στο πρωτάθλημα σκόραρε μόνο πέντε γκολ (5-11). Τα 12/17 στο πρωτάθλημα και τα 5/8 εκτός έδρας ήταν under. Ο Ζουέλα που βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα είναι ο μοναδικός απών για τον Γιώργο Δώνη.
Πιθανές ενδεκάδες:
ΠΑΟΚ (4-3-3): Γλύκος – Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο – Λαζάρ, Γκαρσία, Φωτάκης – Ρομπέρ, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης.
Ατρόμητος (4-3-3): Ιτάνζ – Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Οικονόμου – Μπάλλας, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο – Καραμάνος, Μήτρογλου, Καραγκούνης.
Key Stat: 9-4-0 έχει ο ΠΑΟΚ στα 13 τελευταία του σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ εντός έδρας έχει δώσει έντεκα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο και στα εφτά κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Συμπέρασμα: Με τη δύναμη της έδρας του και την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ έχει τις πιθανότητες με το μέρος του για να προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου. 9-4-0 έχει στα τελευταία του παιχνίδια, ενώ εντός έδρας έχει δώσει έντεκα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο και στα εφτά κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο Ατρόμητος μακριά από το Περιστέρι κέρδισε μόνο τον Άρη στο πρωτάθλημα (1-3-4) και την Αναγέννηση Επανωμής στο κύπελλο. 2,50 πληρώνει το να σκοράρει μόνο ο ΠΑΟΚ (Bet365), ενώ πιθανά είναι τα σκορ 1-0 και 2-0 (που πληρώνουν 5,50 και 7,00 αντίστοιχα στην ίδια εταιρία).


Σκοράρει μόνο ο ΠΑΟ (1,65)

Πέντε παιχνίδια χωρίς να δεχτούν γκολ είναι οι γηπεδούχοι

Σκοράρει μόνο ο ΠΑΟ (1,65) Με στόχο να ξεφύγει στο +5 από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Λεβαδειακό, κόντρα στον οποίο δεν έχει γκελάρει ποτέ εντός έδρας. Πέντε παιχνίδια έχουν να δεχτούν γκολ οι «πράσινοι», με τη νίκη τους με μηδέν παθητικό να πληρώνει 1,65
Με το αγαπημένο του τον τελευταίο καιρό 1-0, ο Παναθηναϊκός κέρδισε εντός έδρας και τον Ατρόμητο, εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Ολυμπιακού και ξέφυγε στο +2, το οποίο θα γίνει +5 σε περίπτωση νίκης και σήμερα. Στο ούτως ή άλλως εύκολο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, οι «πράσινοι» έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, έχοντας κερδίσει και τις 11 τελευταίες φορές που υποδέχτηκαν τους Βοιωτούς.
Φέτος εντός έδρας είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει βαθμούς εντός έδρας με 8/8 νίκες και γκολ 19-5. Για τον Παναθηναϊκό είναι χαρακτηριστικό ότι στα εφτά τελευταία του παιχνίδια – πέντε για το πρωτάθλημα και δύο για το κύπελλο – δεν έχει σκοράρει σε κανένα πάνω από ένα γκολ! Σε αυτά τα παιχνίδια σημείωσε έξι γκολ και τα τέσσερα ήταν μετά το 73’!
Στα πρώτα πέντε παιχνίδια στο ΟΑΚΑ είχε σκοράρει από τρία γκολ και πάνω και όλα ήταν over 3,5, αλλά στα τρία πιο πρόσφατα κέρδισε ισάριθμες φορές με το ίδιο σκορ (1-0). Ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετράει εφτά συνεχόμενα under, έξι εκ των οποίων ήταν και under 1,5. Ο Φερέιρα θα έχει στη διάθεσή του τον Κατσουράνη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, αλλά δεν υπολογίζει ξανά στους Μπουμσόνγκ και Καντέ (Κόπα Άφρικα), αλλά και στον Ρούντολφ.
Αν και είχε ευκαιρίες, ο Λεβαδειακός γνώρισε οδυνηρή ήττα με 0-2 από τον ΟΦΗ, παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (με τρία παιχνίδια λιγότερα), αγνοώντας τη νίκη στα πέντε τελευταία του παιχνίδια (0-1-4). Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση μετά τη Δόξα Δράμας (8 γκολ σε 13 παιχνίδια), ενώ εκτός έδρας έχει απολογισμό 1-2-3 με γκολ 6-10.
Ο Παράσχος που ως προπονητής δεν έχει πάρει ποτέ ούτε βαθμό εκτός έδρας από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να προβεί σε αλλαγές, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος και της δύσκολης συνέχειας. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μουλόπουλος και Φαβάλι και οι τραυματίες Ναπολεόνι και Κουτσόπουλος, ενώ επιστρέφει ο Κοιλιάρας.
Πιθανές ενδεκάδες:
Παναθηναϊκός (4-4-2): Καρνέζης – Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλο – Ζέκα, Σιμάο, Κατσουράνης (ή Βιτόλο), Κουίνσι (ή Μαυρίας) – Κλέιτον (ή Τοτσέ), Λέτο.
Λεβαδειακός (4-3-3): Κυριακίδης – Ζησόπουλος, Λισγάρας, Τόμας, Κόρμπος – Φαβάλι, Μελισσάς, Σουμπίνιο – Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Ζαουΐ.
Key Stat: Ο Παναθηναϊκός μετράει τέσσερις σερί νίκες με σκορ 1-0 και δεν έχει δεχτεί γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις.
Συμπέρασμα: Έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος του δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα συναντήσει προβλήματα κόντρα στον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι κερδίζουν δύσκολα τελευταία, αλλά το ίδιο δύσκολα δέχονται και γκολ. Στο 1,65  η νίκη του Παναθηναϊκού χωρίς να δεχτεί γκολ, 5,50 και 5,00 δίνουν τα σκορ 1-0 και 2-0, αντίστοιχα, στην Bet365.


Ευκαιρία… διπλού για Αστέρα (2,00)

2-22 γκολ σε 13 παιχνίδια έχει η Δόξα Δράμας

Ευκαιρία… διπλού για Αστέρα (2,00) Για τη Δόξα Δράμας το παιχνίδι είναι σαν τελικός, ώστε να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες σωτηρίας που έχει. Είναι μακράν, όμως, η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και ο Αστέρας έχει ευκαιρία να πάρει το πρώτο του διπλό
Η Δόξα Δράμας έδειξε σημάδια… ζωής με τον Άρη, αποφασίζοντας να αφήσει το γνωστό «ταμπούρι» των τελευταίων αγωνιστικών και να παίξει και επίθεση, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει το πρώτο της τρίποντο, χάνοντας δίκαια με 1-3, παρά το ότι προηγήθηκε (δεχόμενη την ισοφάριση στο αμέσως επόμενο λεπτό).
Ο Μάκης Κατσαβάκης γνωρίζει ότι το παιχνίδι με τον Αστέρα ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία της ομάδας να διεκδικήσει τη σωτηρία της, αφού αν δεν κερδίσει το έργο της θα είναι σχεδόν ακατόρθωτο. Η Δόξα έχει απολογισμό 0-3-10 με γκολ 2-22 και 10/13 under.
Στο Καυτανζόγλειο – όπου αγωνίζεται – έχει 0-2-4 με γκολ 1-8 και 5/6 under. Ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχει δώσει 15 παιχνίδια φέτος, με τα 12 να είναι under και τα 13 no-goal! Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στον νεοαποκτηθέντα Κοβάσεβιτς (επιθετικός από τη δεύτερη ομάδα του Ερυθρού Αστέρα), στους τιμωρημένους Σικαλιά και Τριποτσέρη, αλλά και στους τραυματίες Βάντερσον και Κάπελ. Αντίθετα, μπήκε στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς Κυβελίδης (έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή) και επιστρέφει ο Κουμπρόγλου.
Ο Αστέρας επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά ότι εντός έδρας είναι πανίσχυρος. Κόντρα στον ΠΑΣ πήρε την πέμπτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του, σε παιχνίδια όπου έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ, σκοράροντας το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Σολάκη (2-1).
Με αυτή τη νίκη παρέμεινε αήττητος για τρία σερί ματς (2-1-0) και ανέβηκε στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά εκτός έδρας πήρε τον πρώτο του βαθμό μόλις την προηγούμενη αγωνιστική (0-1-7), διαθέτοντας και τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση με γκολ 2-16. 12/16 παιχνίδια του ήταν under, ενώ από τα 13 τελευταία του ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης τα 10 ήταν no-goal.
Ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει στον τραυματία Μπρέσκα, στον τιμωρημένο Αργυρόπουλο, ενώ άφησε εκτός και τους Μπακασέτα και Χούλι. Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι επιστρέφουν από τιμωρία ο Τσαμπούρης, αλλά και οι Ναβάρο, Αρσενίεβιτς και Φρανκού.
Key Stat: Ο Αστέρας είναι σε καλή κατάσταση (2-1-0 στα τρία τελευταία), η Δόξα διαθέτει με διαφορά τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας.
Συμπέρασμα: Ο Αστέρας δεν έχει διπλό φέτος, παίρνοντας την προηγούμενη αγωνιστική την πρώτη του εκτός έδρας ισοπαλία. Αποδεδειγμένα η Δόξα θυμίζει ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και παρά το ότι έκανε κάποιες ηρωικές εμφανίσεις, η ομάδα της Τρίπολης έχει ευκαιρία για το πρώτο της διπλό


Περνά από το Ατατούρκ η Φενέρ (1,80)

Μόλις 1 νίκη στα 9 τελευταία η Μπουγιουκσεχίρ

Περνά από το Ατατούρκ η Φενέρ (1,80) H Φενέρ δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών αν θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο. Η Μπουγιουκσεχίρ μπορεί να έχει μόλις μια ήττα εντός, αλλά δεν τρομάζει με την απόδοσή της στα τελευταία ματς. Στο 1,80 το διπλό.
Η Μπουγιουκσεχίρ μπόρεσε να επιβληθεί με 3-2 της Μανίσα στο πρόσφατο παιχνίδι της. Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 19' κατάφερε να προηγηθεί με 3-0. Η Μανίσα μείωσε πριν τη λήξη του ημιχρόνου και πίεσε πολύ στην επανάληψη ιδίως στο τελευταίο ημίωρο όταν η γηπεδούχος έμεινε με παίκτη λιγότερο. Μείωσε σε 3-2, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο.
Αυτή ήταν η πρώτη επιτυχία μετά από αποχή οκτώ αγωνιστικών από τις νίκες. Βασίζεται εν πολλοίς στην έδρα της εκεί όπου έχει ηττηθεί μόλις μια φορά φέτος (4-5-1). Έχει δεχθεί εννιά γκολ συνολικά, όμως πέντε από αυτά σημειώθηκαν στις πρόσφατες υποδοχές ομάδων.
Χάσαγκιτς, Χασπολατλί, Ζαγιάτε και Σαχίν δεν είναι διαθέσιμοι στο ματς της Τετάρτης.
Η Φενέρ συνέχισε με νίκη την πορεία της επικρατώντας μετά από καλή εμφάνιση της Καϊσερί με 4-0. Η παρουσία του Άλεξ αποδείχθηκε καταλυτική καθώς ο Βραζιλιάνος σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ και ήταν ο ιθύνων νους στο δημιουργικό κομμάτι.
Πλέον μείωσε την απόστασή της στους δύο βαθμούς από την Γαλατά και δείχνει ικανή να συνεχίσει να την απειλεί μέχρι τέλους. Αν θέλει να καταφέρει κάτι τέτοιο θα πρέπει να είναι πιο αποτελεσματική εκτός Σαράτσογλου καθώς ως τώρα έχει μόλις πέντε νίκες σε έντεκα εξόδους (5-4-2).
Στο Κόπα Άφρικα βρίσκεται ο Ντιά. Εκτός και οι Σελτσούκ, Σεζέρ, Γκοκχάν, Μπεκίρ, Σερντάρ.
Key Stat: Αήττητη στα 8 τελευταία ματς η Φενέρ.
Συμπέρασμα: Η Φενέρ φαίνεται διατεθειμένη να μην χαρίσει αμαχητί τον τίτλο στην Γαλατά. Στο αχανές Ατατούρκ θα έχει τη συμπαράσταση πολλών οπαδών της και μπορεί να φτάσει στην επικράτηση η οποία αποδίδει 1,80 στην bet365.


2,40 ο άσος & over της Τραμπζονσπόρ

Δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας από την Εσκισεχίρ (11-6-0)

2,40 ο άσος & over της Τραμπζονσπόρ Με σύμμαχο την πολύ καλή παράδοση που έχει κόντρα στην Εσκισεχίρ, η Τραμπζονσπόρ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. 9/11 εντός έδρας παιχνίδια των γηπεδούχων ήταν over. Στο 2,40 ο άσος & over
Το σερί των πέντε συνεχόμενων νικών σε όλες τις διοργανώσεις της Τραμπζονσπόρ έλαβε τέλος στο Καραμπούκ, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 55’ και στη συνέχεια το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1. Η ομάδα του Σενιόλ Γκιουνιές θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην… πελάτισσα Εσκισεχίρ, από την οποία δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας (11-6-0), ενώ ανεξαρτήτως έδρας στα τελευταία 14 έχει χάσει μόνο μία φορά (9-4-1).
Στην Τραπεζούντα οι γηπεδούχοι έχουν απολογισμό 6-1-4 με γκολ 21-15, με εννιά από αυτά τα παιχνίδια να λήγουν over και εφτά goal-goal. Αμφίβολοι είναι ο στόπερ Γκλοβάτσκι και ο μέσος Σεν, ενώ στο Κόπα Άφρικα λείπει ο μέσος Ζοκορά και τραυματίας παραμένει ο επιθετικός Πάβελ Μπρόζεκ Κανονικά στην αρχική ενδεκάδα ο Μπουράκ Γιλμάζ που έχει σκοράρει τα 22 από τα 33 γκολ της ομάδας.
Η Εσκισεχίρ ήταν καλή υποδεχόμενη τη Γαλατασαράι και έμεινε στο 0-0, με το οποίο διατηρήθηκε μόλις ένα βαθμό πίσω από την Τραμπζονσπόρ και στο -3 από την πέμπτη θέση. Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν, ωστόσο, τη νίκη στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια (0-3-2), έχοντας εκτός έδρας απολογισμό 4-2-5. 5/11 εκτός ήταν over και 4/11 goal-goal.
Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Σαρί (3 γκολ), αλλά τιμωρημένος είναι ο στόπερ Ναντάρεβιτς και τραυματίες οι μέσοι Ερτουγρούλ και Οζμπαϊρακτάρ και ο στόπερ Τσοσκούν, όλοι τους βασικοί.
Key Stat: 9/11 εντός έδρας παιχνίδια της Τραμπζονσπόρ ήταν over.
Συμπέρασμα: Έχοντας και την παράδοση με το μέρος της, η Τραμπζονσπόρ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην… πελάτισσα Εσκισεχίρ. Τα 9/11 εντός έδρας παιχνίδια των γηπεδούχων ήταν over, το οποίο σε συνδυασμό με τον άσο πληρώνει 2,40


10/11 ήττες εκτός η Καραμπούκσπορ

Δεν έχει κερδίσει ποτέ στην έδρα της Ορντού

10/11 ήττες εκτός η Καραμπούκσπορ H Oρντού θέλει τη νίκη για να απαλλαχθεί από το άγχος του υποβιβασμού και παράλληλα να ρίξει πιο βαθιά στην επικίνδυνη ζώνη την Καραμπούκ. Ανύπαρκτοι εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι φέτος.
Η Ορντού δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Σαμσούντα. Η απόδοσή της ήταν μέτρια σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και υποχρεώθηκε σε ήττα με 2-0 χάρις σε γκολ του Φάνη Γκέκα.
Αυτή ήταν η πρώτη ήττα επί θητείας Κούπερ στον πάγκο της, με τον Αργεντίνο τεχνικό να καλεί τους παίκτες να αντιδράσουν άμεσα. Η Ορντού πάντως στην έδρα της δεν είναι φόβητρο καθώς έχει απολογισμό 3-4-3 με τέρματα 7-8. Με τον Κούπερ ωστόσο παραμένει αήττητη εκεί μαζεύοντας τέσσερις βαθμούς κόντρα σε Φενέρ και Μπουγιουκσεχίρ.
Τεκέ, Γκοσό και Μπαϊράκ παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών για τους γηπεδούχους.
Η Καραμπούκ για πρώτη φορά στην ιστορία της κατάφερε να κερδίσει σε ματς πρωταθλήματος την Τραμπζονσπόρ με 2-1. Εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος της αντιπάλου και κατάφερε να εξουδετερώσει το μεγαλύτερο μέρος των επιθέσεών της φτάνοντας στην επικράτηση.
Μπορεί να παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης, όμως αν κερδίσει σήμερα θα πλησιάσει την Ορντού στον ένα βαθμό. Κάτι τέτοιο πάντως μόνο εύκολο δεν είναι αφού δεν το έχει καταφέρει ποτέ στην ιστορία της, αποσπώντας μόλις ένα βαθμό σε πέντε επισκέψεις σε αυτή την έδρα.
Τασκιράν και Τσέρνατ θα λείψουν λόγω καρτών, ενώ ο Ραγκουέ απουσιάζει λόγω συμμετοχής του στο Κόπα Άφρικα.
Key Stat: Μόλις ένα βαθμό έχει φέτος εκτός έδρας η Καραμπούκ (0-1-10).
Συμπέρασμα: Η Ορντού με νίκη θα πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Έχει τον πρώτο λόγο κυρίως λόγω της εκτός έδρας ανυπαρξίας της Καραμπούκ, όμως το ματς δε θα είναι εύκολο.


Δεν χάνει στη Βερόνα η Σιένα (1,70)

3 σερί νίκες για τη φιλοξενούμενη στο Μπεντεγκόντι

Δεν χάνει στη Βερόνα η Σιένα (1,70) Κιέβο και Σιένα έχουν χρυσή ευκαιρία να βρεθούν στα ημιτελικά. Η φιλοξενούμενη μπορεί να μην έχει εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει ηττηθεί στις εξόδους της στο κύπελλο, ενώ έχει εξαιρετική παράδοση στο Μπεντεγκόντι. Στο 1,70 το Χ2.
Η Κιέβο δεν κατάφερε να επικρατήσει μέσα στο Λέτσε στον αγώνα πρωταθλήματος. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε νωρίς με 0-2, δεν μπόρεσε να ελέγξει το παιχνίδι στη συνέχεια. Η πίεση της γηπεδούχου ήταν μεγάλη στην επανάληψη και δικαιώθηκε λίγα λεπτά πριν το φινάλε όταν και διαμορφώθηκε το τελικό 2-2.
Οι Βερονέζοι δείχνουν σε αρκετά καλή κατάσταση έχοντας χάσει ένα μόνο από τα έξι τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Μπεντεγκόντι είναι πανίσχυροι με μόλις μια ήττα φέτος, έχοντας δεχθεί τέσσερα  γκολ σε εννιά αγώνες.
Δεν έχει σοβαρά προβλήματα απουσιών η γηπεδούχος. Πάντως προβληματίζεται για το ενδεχόμενο τιμωρίας των Τερέο και Πελισιέ οι οποίοι ενεπλάκησαν σε επεισόδια με τη λήξη του αγώνα στο Λέτσε.
Η Σιένα διατήρησε την παράδοση που την θέλει να μην χάνει στο γήπεδό της από τη Νάπολι, όμως δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Είχε σωστή τακτική και περιόρισε αισθητά τους χώρους στους φιλοξενούμενους παίρνοντας παράλληλα προβάδισμα με τον Καλάιο. Οι Ναπολιτάνοι έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Καβάνι αστόχησε από το σημείο του πέναλτι, αλλά το πέτυχαν λίγα λεπτά πριν το φινάλε.
Η Σιένα εμφανίζεται αδύναμη στις φετινές της εξόδους στο πρωτάθλημα, στις οποίες δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμη (0-4-5). Στο κύπελλο πάντως τα καταφέρνει καλύτερα καθώς στους προηγούμενους γύρους κατάφερε να περάσει από τις έδρας των Κάλιαρι (1-2) και Παλέρμο (3-3, 4-4 παράταση, νίκη στα πέναλτι).
Ο Σανίνο πέρα από την σταθερή απουσία του Μπρκιτς δεν έχει άλλα προβλήματα.
Key Stat: 3 σερί νίκες για τη Σιένα στη Βερόνα και συνολικά 1 ήττα στις 6 προηγούμενες επισκέψεις της.
Συμπέρασμα: Οι δύο ομάδες σπάνια φτάνουν στο σημείο να διεκδικούν πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού και θα κάνουν τα πάντα για να περάσουν στον επόμενο γύρο. Λόγω έδρας οι μπουκ χρίζουν φαβορί την Κιέβο, όμως η Σιένα είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να προβάλλει ισχυρή αντίσταση. Με το υφιστάμενο σετ αποδόσεων η αξία μετατοπίζεται στα δεξιά και στο Χ2 που προσφέρεται στο 1,70 στην bet365.


Under (1,70) στο Νάπολι-Ίντερ

Αήττητες στα πρόσφατα ματς οι 2 ομάδες

Under (1,70) στο Νάπολι-Ίντερ H Νάπολι με όπλο την έδρα στοχεύει σε πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Απέναντί της πάντως έχει την πιο φορμαρισμένη ομάδα του Καμπιονάτο, που δέχεται με δυσκολία γκολ στα τελευταία ματς. Στο 1,70 το under στον νοκ άουτ προημιτελικό.
Η Νάπολι για μια ακόμη χρονιά δεν μπόρεσε να περάσει νικηφόρα από τη Σιένα αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από την ομώνυμη ομάδα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Καλάιο και το μόνο που κατάφερε να κάνει μέχρι το φινάλε ήταν να ισοφαρίσει με γκολ του Πάντεφ τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη. Θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς αν ο Καβάνι οκτώ λεπτά νωρίτερα δεν αστοχούσε από το σημείο του πέναλτι.
Έστω και έτσι οι Ναπολιτάνοι διατηρήθηκαν αήττητοι στα πέντε τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Πάντως το 3-4-3 που υιοθετεί ο Ματσάρι δεν είναι αποδοτικό φέτος καθώς επιτρέπει στους αντιπάλους να σκοράρουν κάτι που έχει συμβεί και στα επτά προηγούμενα ματς. Σε όλα πάντως η Νάπολι μπόρεσε να ανταποδώσει τουλάχιστον με ένα γκολ.
Ο Ματσάρι έχει πλήρη αποστολή στη διάθεσή του και ενδέχεται να κάνει ελεγχόμενο rotation. Zεμαϊλί και Ζουνίγκα λογικά θα πάρουν θέση στην βασική ενδεκάδα, με τον Γκαργκάνο λογικά να μένει στον πάγκο, όμως και ένας εκ των Μάτζιο, Ντοσένα.
Η Ίντερ είναι αδιαμφισβήτητα η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ιταλία και έχει καταφέρει να καλύψει το κενό της από τους πρωτοπόρους. Πλέον μπορεί να κυνηγήσει με άνεση την τρίτη θέση, ενώ το όνειρο του τίτλου δεν θεωρείται άπιαστο.
Στο πρόσφατο ματς με τη Λάτσιο πάντως οι Ρωμαίοι υπερίσχυσαν στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια προηγηθηκαν με τον Ρόκι. Σε καθοριστικό σημείο, ένα λεπτό πριν την εκπνοή του 45λέπτου, ο Μιλίτο έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Η αναμέτρηση κρίθηκε στο 63ο λεπτό με γκολ του Πατσίνι, με τον σκόρερ πάντως να ξεκινά την προσπάθειά του από θέση οφσάιντ.
Οι νερατζούρι έστω και με αυτόν τον τρόπο έφτασαν στην όγδοη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Το κύριο συστατικό της επιτυχίας είναι η σαφέστατη βελτίωση στην άμυνα. Σε αυτό το διάστημα η εστία τους έχει παραβιαστεί μόλις τρεις φορές.
Ο Τιάγκο Μότα θα μείνει εκτός καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί για επικείμενη μεταγραφή. Στον πάγκο θα μείνει ο Σνάιντερ στο ξεκίνημα, καθώς δεν είναι ακόμη στην επιθυμητή φυσική κατάσταση. Δεν αναμένεται να ταξιδέψει στη Νάπολι ο Ναγκατόμο, ενώ στο Κόπα Άφρικα βρίσκεται ο Μουντάρι.
Πιθανές ενδεκάδες
Νάπολι (3-4-3): Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Aronica, Zuniga, Inler, Dzemaili, Maggio, Hamsik, Cavani, Lavezzi
Ίντερ (4-4-1-1): Castellazzi, Chivu, Ranocchia, Lucio, Maicon, Faraoni, Poli, Cambiasso, Zanetti, Alvarez, Milito
Key Stat: 7 σερί under στις αναμετρήσεις τους στο Σαν Πάολο.
Συμπέρασμα: Αμφότερες έχουν ως κύριο στόχο το πρωτάθλημα, αλλά στο σημείο που έχουν φτάσει μια πρόκριση στα ημιτελικά δεν μπορεί να τις αφήνει αδιάφορες. Από τη στιγμή που το ματς είναι νοκ άουτ θα δώσουν μεγάλη έμφαση στην άμυνα πρωτίστως. Το under έχει προβάδισμα και προσφέρεται στο 1,70 στην bet365.


Τελικό με Χ η Λίβερπουλ (3,40)

Αήττητη από το 2003 εντός κόντρα στη Σίτι

Τελικό με Χ η Λίβερπουλ (3,40) H Λίβερπουλ έχει το προβάδισμα πρόκρισης μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα. Αήττητη παραμένει στο Άνφιλντ φέτος, όμως με δυσκολία φτάνει στη νίκη. Στο πρωτάθλημα στοχεύει κυρίως η Σίτι και ο Μαντσίνι δεν αποκλείεται να κάνει αλλαγές. Αξία στην ισοπαλία που δίνεται στο υψηλό 3,40.
Η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει τη νίκη στο πρώτο ματς στο Ετιχάντ με 0-1 χάρις σε πέναλτι του Τζέραρντ στο πρώτο δεκάλεπτο. Μπορεί να αρκεστεί σε μια ισοπαλία για να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης του Carling Cup.
Μετά από αυτό το παιχνίδι απέτυχε να φτάσει στη νίκη κόντρα στις δύο επόμενες αντιπάλους. Με τη Στόουκ έμεινε στο 0-0, ενώ μετά από πολύ κακή εμφάνιση ηττήθηκε με 3-1 στο Ρίμποκ από την Μπόλτον, σε ένα ματς όπου αναγκάστηκε να κυνηγάει το σκορ από το 4ο λεπτό.
Οι "κόκκινοι"  δεν έχουν γνωρίσει την ήττα φέτος στο Άνφιλντ, με τις ισοπαλίες πάντως να είναι περισσότερες από τις νίκες που έχουν πετύχει εκεί. Τρομερή είναι και η παράδοσή τους στις υποδοχές της Σίτι καθώς παραμένουν αήττητoι απέναντί της από το 2003 (6-3-0).
Λούκας, Ρόμπινσον, Σουάρεζ δεν είναι διαθέσιμοι, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Σπίρινγκ. Σε σχέση με το ματς του Σαββάτου επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Ντάουνινγκ.
Η Σίτι προέρχεται από δύο νίκες μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Αρχικά επικράτησε με 0-1 επί της Γουίγκαν, ενώ την Κυριακή σε ένα επεισοδιακό ματς κέρδισε με μεγάλη δυσκολία την Τότεναμ με 3-2, με το καθοριστικό τέρμα να σημειώνεται στις καθυστερήσεις από το σημείο του πέναλτι.
Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι αποτελεσματικοί στις πρόσφατες εξόδους, όπως στο ξεκίνημα της περιόδου. Στις επτά τελευταίες σε όλες τις διοργανώσεις μετρούν μόλις δύο νίκες αμφότερες με σκορ 0-1.
Ο Μαντσίνι ενδιαφέρεται κυρίως για το πρωτάθλημα και δεν αποκλείεται να φρεσκάρει σημαντικά την ενδεκάδα. Δε θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μπαλοτέλι και Κομπανί, όπως και τα αδέρφια Τουρέ που βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα.
Πιθανές ενδεκάδες
Λίβερπουλ (4-2-3-1): Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Kelly, Adam, Henderson, Downing, Gerrard, Bellamy, Carroll
Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Hart, Kolarov, Lescott, Savic, Zabaleta, Barry, Jong, Silva, Aguero, Johnson, Dzeko
Key Stat: Αήττητη φέτος στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ, όμως έχει 7/12 ισοπαλίες.
Συμπέρασμα: H Λίβερπουλ φιλοδοξεί σε κατάκτηση των εγχώριων κυπέλλων καθώς ο στόχος του πρωταθλήματος είναι ανέφικτος. Έχει βρεθεί μια ανάσα από τον τελικό μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα και καλείται απλά να το υπερασπιστεί. Η Σίτι δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση στα πρόσφατα ματς, έχοντας ως κριτήριο σύγκρισης τις εμφανίσεις της στο ξεκίνημα της περιόδου. Ισορροπημένο ματς όπως φανερώνουν και οι αποδόσεις με το ρίσκο στην ισοπαλία να έχει τύχη. Στο 3,40 μπορεί να βρει κανείς το Χ στην bet365.


 Over 3,5  στο clasico

Mόνο 2 γκολ έχει δεχθεί φέτος εντός η Μπάρτσα

Under 3,5 (1,55) στο clasico H Ρεάλ γνωρίζει πως έχει λίγες ελπίδες πρόκρισης μετά το 1-2 του πρώτου αγώνα. Αν και χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά ρεαλιστικότερος στόχος είναι μια καλή εμφάνιση κόντρα στην αιώνια αντίπαλο. Αν ανοιχτεί θα έχει πολλά προβλήματα απέναντι στους ταχύτατους μπλαουγκράνα.
Η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά μετά το 1-2 του Μπερναμπέου. Παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο ημίχρονο με γκολ του Ρονάλντο, είχε τον απόλυτο έλεγχο στην επανάληψη και εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη των Μαδριλένων φτάνοντας στην ανατροπή με γκολ των Πουγιόλ και Αμπιντάλ.
Με φόρα από αυτή την επικράτηση πήγε στη Μάλαγα και σημείωσε νέο διπλό με 1-4 με τον Μέσι να σημειώνει χατ τρικ. Οι Καταλανοί είναι αήττητοι φέτος στο Καμπ Νου και έχουν δεχθεί γκολ μόνο από την Μπέτις στο πρόσφατο 4-2.
Ο Γκουαρδιόλα ξεκούρασε Φάμπρεγκας, Τσάβι και Πουγιόλ στο Ροσαλέδα για να τους έχει φρέσκους ενόψει clasico. Bίγια, Αφελάι παραμένουν τραυματίες, ενώ αμφίβολος είναι ο Αντριάνο. Στο Κόπα Άφρικα βρίσκεται ο Κεϊτά.
Η ήττα από την Μπαρτσελόνα και κυρίως ο τρόπος που παρέταξε την ομάδα ο Μουρίνιο προκάλεσαν την οργή του μαδριλένικου κοινού στον πρόσφατο αγώνα των μερένχες κόντρα στο Μπιλμπάο. Η κατάσταση πήγε να γίνει ακόμη χειρότερη, όταν οι Βάσκοι προηγήθηκαν, αλλά η γηπεδούχος κατάφερε να ανατρέψει το σκορ επικρατώντας τελικά με 4-1.
Η "βασίλισσα" μετρά έντεκα σερί εκτός έδρας νίκες εντός και εκτός συνόρων. Στις έξι πιο πρόσφατες δέχθηκε μόλις τρία γκολ, με τέσσερις απο τις αντιπάλους της να αποτυγχάνουν να σκοράρουν απέναντί της.
Κεντίρα και Ντι Μαρία είναι εξαιρετικά αμφίβολοι και δύσκολα θα ρισκαριστεί η συμμετοχή τους καθώς κύριος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ο Πέπε δε θα αγωνιστεί σε αυτό το ματς μετά το συμβάν του πρώτου προημιτελικού, όταν και πάτησε εσκεμμένα το χέρι του Μέσι. Ποινή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, όμως αναμένεται να τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπαρτσελόνα (4-3-3): Pinto, Abidal, Pique, Puyol, Alves, Iniesta, Busquets, Xavi, Sanchez, Fabregas, Messi
Ρεάλ (4-3-3): Casillas, Marcelo, Ramos, Carvalho, Altintop, Ozil, Alonso, Diarra, Benzema, Higuain, Ronaldo
Key Stat: Σε 14/16 φετινά ημίχρονα εντός έδρας αγώνων η Μπαρτσελόνα είχε προβάδισμα στο σκορ.
Συμπέρασμα: O Mουρίνιο τα άκουσε από τους οπαδούς της Ρεάλ για τη συντηρητική αντιμετώπιση του πρώτου αγώνα. Δύσκολα πάντως θα αλλάξει την φιλοσοφία του στον επαναληπτικό καθώς γνωρίζει πως αν ανοιχτεί ο κίνδυνος συντριβής ελλοχεύει. Λογικά θα προτιμήσει μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα παρά να κυνηγήσει ανοιχτά την πρόκριση.


Ευκαιρία… τελικού για Μπιλμπάο με over 2.5 goals ...

Με Μιραντές στα ημιτελικά εφόσον προκριθεί

Ευκαιρία… τελικού για Μπιλμπάο (2,025) Με στόχο να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα ταξίδεψε στην Πάλμα η Μπιλμπάο, που σε περίπτωση που προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Μιραντές. Μία ήττα (στο Μπερναμπέου) στα οκτώ τελευταία οι φιλοξενούμενοι,
Η Μπιλμπάο ταξιδεύει στην Πάλμα για να αντιμετωπίσει τη Μαγιόρκα – αλλά και τον πρώην προπονητή της Χοακίν Καπαρός – και με σκοπό να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα. Ευκαιρία τελικού και για τις δύο ομάδες, αφού στα ημιτελικά θα βρεθούν αντιμέτωπες με την Μιραντές. Για το πρωτάθλημα το αντίστοιχο παιχνίδι είχε λήξει 1-1, ενώ η προϊστορία είναι μοιρασμένη με 3-3-3 τα εννιά τελευταία χρόνια.
Η Μαγιόρκα προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση και διπλό στη Μαδρίτη επί της Βαγιεκάνο με 0-1 (με εξαιρετική εμφάνιση του Αουάτ), με το οποίο ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι νησιώτες πιστεύουν στην πρόκριση και θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν αυτό που έκαναν με τη Σοσιεδάδ, όταν έχασαν στο πρώτο παιχνίδι (ξανά) με 2-0 και κέρδισαν στον επαναληπτικό με 6-1, αν και είχαν μείνει πίσω στο σκορ!
Εντός έδρας στο πρωτάθλημα έχουν απολογισμό 3-3-4 με γκολ 10-11, ενώ ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχουν μόνο μία νίκη στα πέντε τελευταία εντός (1-1-3). Στα αγωνιστικά, επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός δεξιός μπακ Θεντρός, ενώ τραυματίας παραμένει ο αριστερός μπακ Κέβιν Γκαρθία.
Η Μπιλμπάο πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο στο Μπερναμπέου, αλλά υστέρησε στο δεύτερο – κυρίως μετά την αποβολή του Ντε Μάρκος – και παρά το ότι προηγήθηκε ηττήθηκε τελικά με 4-1 από την Ρεάλ, με τα δύο γκολ να σημειώνονται από πέναλτι.
Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των Βάσκων από τις 14 Δεκεμβρίου, έχοντας έκτοτε σε όλες τις διοργανώσεις 5-2-0. Στο πρωτάθλημα είναι στο -1 από την έκτη θέση, αλλά εκτός έδρας έχουν κερδίσει μόνο δύο φορές (2-4-3). Ο Μαρσέλο Μπιέλσα δεν θα παρατάξει τους Βάσκους αμυντικά με σκοπό να διαφυλάξει το 2-0 και αναμένεται να κυνηγήσει το γκολ, με το οποίο θα φέρει την Αθλέτικ πιο κοντά στην πρόκριση.
Επιστρέφει από τιμωρία ο αριστερός μπακ Αουρτενέτσε, εκτός παραμένουν ο εξτρέμ Γκαμπιλόντο και ο μέσος Γουρπέγι.
Key Stat: Μόνο στο Μπερναμπέου έχασε η Μπιλμπάο στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
Συμπέρασμα: Η Μαγιόρκα θα προσπαθήσει να επαναλάβει την πρόκριση που είχε πάρει με τη Σοσιεδάδ, αλλά η Μπιλμπάο είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να διαχειριστεί το παιχνίδι, έχοντας και το κίνητρο ότι στα ημιτελικά θα βρει απέναντί της την Μιραντές.


Over (1,80) στο Μαλίν-Γκενκ

7/10 εντός φέτος η Μαλίν

BET: Over (1,80) στο Μαλίν-Γκενκ Aπό διαδοχικές επιτυχίες προέρχεται η Μαλίν και θέλει να δώσει συνέχεια υποδεχόμενη την πρωταθλήτρια. Φουλ επίθεση για την Γκενκ στα πρόσφατα ματς προκειμένου να καλύψει το χάσμα από τις πρωτοπόρους. Στο 1,80 το ευνοούμενο και από την παράδοση over.
H Mαλίν κατάφερε να κάνει την έκπληξη της περασμένης αγωνιστικής και να περάσει νικηφόρα από το Μπριζ. Άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Κορντάρο και στη συνέχεια δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τη γηπεδούχο.
Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, ούσα αήττητη επί έξι αγωνιστικές (3-3-0). Παραδοσιακά δυνατή εμφανίζεται στο γήπεδό της, εκεί όπου φέτος έχει αποτύχει να σκοράρει μόλις μία φορά, με το over να έχει εμφανιστεί σε 7/10 αγώνες.
Λόγω καρτών θα λείψει απόψε ο Γκομσί, ενώ σταθερά απέχει ο Αλιμπέκ.
Η Γκενκ συνάντησε τρομερές δυσκολίες απέναντι στην ουραγό Σιντ Τρούιντεν, καθώς οι αλχημείες του Μπέιν στη μεσαία γραμμή προκάλεσαν αστάθεια στην ομάδα. Η φιλοξενούμενη ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια προηγήθηκε. Στην επανάληψη η πρωταθλήτρια ήταν πιο σοβαρή και μπόρεσε μέσα σε διάστημα δύο λεπτών (53-55) να ανατρέψει την κατάσταση και να φτάσει στη νίκη.
Παρέμεινε αήττητη για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Πλέον έχει μπει στην εξάδα και επιδιώκει να μειώσει περισσότερο το χάσμα από τις πρωτοπόρους.
Ζονελέ, Λιμπομπέ και Χάιλαντ δεν είναι διαθέσιμοι. Ο Φάντεν Μπόρε που είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα αναμένεται να επιστρέψει σήμερα.
Key Stat: 5/5 over στις επισκέψεις στο Μέχελεν για την Γκενκ από το 2003 και μετά.
Συμπέρασμα: H Mαλίν έχει μπει με φόρα στη νέα χρονιά και σκοπεύει να το αποδείξει και απέναντι στην πρωταθλήτρια. Η Γκενκ επιθετικά βρίσκει λύσεις, όμως μεσοαμυντικά έχει τρομερά κενά και δύσκολα θα αποφύγει το γκολ. Στο 1,80 δίνεται το over στην bet365.


Μόνο GG εντός η Λέουβεν (1,80)

9/10 στα πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας

ΒΕΤ: Μόνο GG εντός η Λέουβεν (1,80) H Λέουβεν έχει βρει τον τρόπο να σκοράρει και να μη χάνει στα πρόσφατα παιχνίδια, αν και κάτι παραπάνω από συχνά μένει στην ισοπαλία. Η Κορτράικ έχει βρεθεί στη ζώνη των playoffs και θέλει άμεσα να ρεφάρει την ήττα από την Άντερλεχτ. Στο 1,80 το GG.
Η Λέουβεν έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση από τα συνεχή επιτυχημένα αποτελέσματα και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στο πρόσφατο ματς με τη Μονς. Σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της χώρας βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι είχε τελειώσει. Παρόλα αυτά στην επανάληψη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και με δύο τέρματα του Ρεμάκλ κατάφερε να πάρει τον βαθμό.
Διεύρυνε έτσι το σερί της στα έξι ματς χωρίς ήττα, στα οποία πάντως έχει μόλις μία νίκη καθώς τα υπόλοιπα έληξαν ισόπαλα. Στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές απέτυχε να σκοράρει μόνο κόντρα στην Άντερλεχτ, όμως ακόμη και έτσι μπόρεσε να αποσπάσει εκεί το βαθμό της ισοπαλίας.
Ρεϊμέικερς, Βάστμανς, Ρούλαντς, Μέιεν δεν είναι διαθέσιμοι λόγω τραυματισμών.
Η Κορτράικ γνώρισε την δεύτερη φετινή ήττα στο γήπεδό της στο πρόσφατο ματς με την Άντερλεχτ. Μπήκε δυνατά στον αγώνα, αλλά αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ ήταν η φιλοξενούμενη με πέναλτι ένα λεπτό πριν την εκπνοή του ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι δικαίως το αμφισβήτησαν. Στην επανάληψη με εξαίρεση ένα δοκάρι φάνηκαν ελάχιστα απειλητικοί.
Η Κορτράικ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν καθώς έχει βρεθεί στη ζώνη των playoffs, ενώ έχει φτάσει και στα ημιτελικά του κυπέλλου μετά τον πρόσφατο αποκλεισμό της Γκερμινάλ. Κόντρα στη Λέουβεν δεν έχει ηττηθεί ποτέ εντός, αλλά μετρά δύο ήττες στις τρεις πρόσφατες επισκέψεις στο Ντεν Ντρέιφ.
Μουλέμο και Βεσελίνοβιτς έλειψαν από το προηγούμενο παιχνίδι και δεν αναμένεται να επιστρέψουν στο αποψινό.
Key Stat: 10/10 GG για τη Λέουβεν στο γήπεδό της.
Συμπέρασμα: H Λέουβεν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δυσκολεύει τους πάντες στα πρόσφατα παιχνίδια της. Η Κορτράικ θέλει να ρεφάρει άμεσα την ήττα από την Άντερλεχτ και να παραμείνει στην εξάδα. Η συμπεριφορά των δύο ομάδων οδηγεί προς το GG, το οποίο προσφέρεται στο 1,80 στην bet365.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.