Χωρίς ενδοιαφέρον τα σημερινά παιχνιδια...



«Καθαρίζει» η φορμαρισμένη Ξάνθη με άσσο και over.

Έχει 7-3-0 στα δέκα τελευταία της παιχνίδια

«Καθαρίζει» η φορμαρισμένη Ξάνθη (1,44) Η Ξάνθη παραδοσιακά κυνηγάει τη διάκριση στο κύπελλο και φέτος έχει ξανά την ευκαιρία μετά τους αποκλεισμούς βασικών διεκδικητών του. Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι κόντρα στον ντεφορμέ Πανσερραϊκό,
Σε πολύ καλό μομέντουμ υποδέχεται η Ξάνθη τον Πανσερραϊκό στο νοκ-άουτ παιχνίδι κυπέλλου για τη φάση των «16». Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που παραδοσιακά η Ξάνθη κυνηγάει και φέτος έχει έναν ακόμα λόγο να το κάνει αφού ήδη είναι εκτός ο Παναθηναϊκός και ο Άρης και θα αποκλειστούν και ένας εκ των ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ.
Με τους δύο τελευταίους οι Ξανθιώτες έπαιξε στα δύο τελευταία της παιχνίδια, φέρνοντας 0-0 εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ και 1-1 εκτός με την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική, με το σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο. Πλέον, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη τρέχει αήττητο σερί δέκα αγώνων με 6-3-0 στο πρωτάθλημα και μία νίκη-πρόκριση στο κύπελλο, αγνοώντας την ήττα από τις 29 Οκτωβρίου.
Εντός έδρας έχει 4-2-2, με 3-2-0 στα πέντε πιο πρόσφατα. Στο πρωτάθλημα μετράει 11/17 under. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Βασιλακάκη και τον άρρωστο Στάσιακ.
Ο Πανσερραϊκός έγινε η πρώτη ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ, η οποία έχασε από τον Θρασύβουλο και μάλιστα εντός έδρας με 1-2 σε μία γκέλα ολκής, η οποία τον άφησε στο -8 από την κορυφή, έχοντας πλέον απολογισμό στο πρωτάθλημα 4-4-3.
Μπορεί στον προηγούμενο γύρο να απέκλεισαν τον Εργοτέλη στην παράταση και να είναι η μοναδική ομάδα της δεύτερης κατηγορίας που συνεχίζει στο κύπελλο, αλλά τα τελευταία παιχνίδια των Σερραίων δεν τους δίνουν πολλά περιθώρια πρόκρισης, αγνοώντας τη νίκη στο πρωτάθλημα από τις 14 Δεκεμβρίου (0-2-2), σε παιχνίδια όπου σκόραραν μόνο δύο φορές.
Ο Πανσερραϊκός έχει φτάσει στους «8» του κυπέλλου μόλις δύο φορές στην ιστορία του και φέτος προτεραιότητα είναι η επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ, με τον Παύλο Δημητρίου να αφήνει εκτός αποστολής τον Ανάκογλου για να τον ξεκουράσει, ενώ δεδομένο είναι ότι θα γίνουν και άλλες αλλαγές φρεσκαρίσματος, με αρκετούς βασικούς παίκτες να ξεκινούν από τον πάγκο.
Στην Ξάνθη έχει παίξει εφτά φορές και δεν έχει κερδίσει ποτέ με έξι ήττες (οι δύο στο κύπελλο) και μία ισοπαλία. Στα φετινά εκτός έδρας του παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει 1-3-1 με γκολ 3-3!
Με αλλαγές θα παραταχθεί ο Πανσερραϊκός που έχει μείνει πολύ πίσω από την κορυφή της Φούτμπολ Λιγκ.
Δεν αναμένεται να συναντήσει προβλήματα η Ξάνθη που είναι σε πολύ καλή κατάσταση, στοχεύει στο κύπελλο και υποδέχεται τον Πανσερραϊκό, που είναι ντεφορμέ και αναμένεται να αγωνιστεί με αλλαγές.


Δεν χάνουν οι ΜΚ Ντονς, Χ2 στο 2,05

10 ματς χωρίς νίκη η ΚΠΡ

Δεν χάνουν οι ΜΚ Ντονς, Χ2 στο 2,05 Η ΚΠΡ έχει βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού με αποτέλεσμα το ματς κυπέλλου κόντρα στους Ντονς να περνά σε δεύτερη μοίρα. Σημαντικές απουσίες για τους Λονδρέζους με τον Χιουζ να δηλώνει πως θα προβεί σε αλλαγές. Στο 2,05 το Χ2.
Ούτε η αλλαγή προπονητή μπόρεσε να δράσει ευεργετικά για την ΚΠΡ η οποία γνώρισε νέα ήττα από τη Νιουκάσλ. Σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων βρίσκεται πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού.
Έχει μείνει μακριά από τις νίκες στα δέκα τελευταία παιχνίδια με επτά ήττες σε αυτό το διάστημα. Αντιμετωπίζει έντοντα αμυντικά προβλήματα αδυνατώντας να κρατήσει ανέπαφη την εστία κόντρα στις δεκατρείς προηγούμενες αντιπάλους της. Εξαιρετικά αναποτελεσματική εμφανίζεται στο Λόφτους Ρόουντ εκεί όπου φέτος έχει καταφέρει να πετύχει μόλις μια νίκη σε έντεκα αγώνες. Νιουκάσλ και Τσέλσι είναι οι μοναδικές ομάδες που απέτυχαν να σκοράρουν εκεί.
Την τρίτη αγωνιστική της τιμωρίας του θα εκτίσει ο Μπάρτον. Μέχρι το τέλος της σεζόν δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Φαουρλίν, ενώ Τραορέ και Τααράμπτ έχουν φύγει για το Κόπα Άφρικα. Ο Χιουζ δήλωσε πως θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα καθώς ακολουθεί καθοριστικό παιχνίδι με την Γουίγκαν για το πρωτάθλημα.
Οι Ντονς έδειξαν την αξία τους στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων όπου είχαν την υπεροχή, αλλά σκόραραν μόλις μία φορά παρά τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Δεν έχουν χάσει την πίστη πάντως για την πρόκριση.
Δεν αγωνίστηκαν αυτή την αγωνιστική στην Λιγκ 1, καθώς το ματς με την Καρλάιλ αναβλήθηκε μιας και το γήπεδό τους έιχε κατακλύσει πάγος με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού παικτών.
Βρίσκεται σταθερά στην ζώνη των μπαράζ και δείχνει ικανή να ανέβει στην Τσάμπιονσιπ. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση με μόλις μια ήττα στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας μετρά μόλις τρεις ήττες σε δεκαέξι φετινές εξόδους.
Ουσιαστικά πλήρης η αποστολή της. Ο επιθετικός ΜακΝτόναλντ ίσως προλάβει να αγωνιστεί καθώς είχε περισσότερες μέρες στη διάθεσή του για να αναρρώσει από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.
Oι Ντονς έχουν πετύχει δύο ή περισσότερα γκολ στις έξι τελευταίες εξόδους τους.
Πολυτέλεια είναι για την ΚΠΡ το κύπελλο τη δεδομένη στιγμή καθώς απειλείται άμεσα με υποβιβασμό. Ο Χιουζ δήλωσε ξεκάθαρα πως θα φρεσκάρει την ούτως ή άλλως ελλιπή ενδεκάδα. Υποχωρούν οι τιμές υπέρ των Ντονς με το Χ2 να προσφέρεται στο 2,05 στην bet365.


Αναβλήθηκε το Ρέξαμ-Μπράιτον

1-1 έληξε το πρώτο μεταξύ τους ματς, πιθανή και μια ακόμα ισοπαλία

Αναβλήθηκε το Ρέξαμ-Μπράιτον Update (17/01 13:13): H αναμέτρηση Ρέξαμ-Μπράιτον αναβλήθηκε λόγω παγετού. Ορίστηκε για αύριο στις 21:15 αν το επιτρέψει ο καιρός.


Ρέξαμ και Μπράιτον δίνουν έμφαση στην άμυνα, με τον μεταξύ τους επαναληπτικό για τον 3ο γύρο του αγγλικού κυπέλλου να αναμένεται εξίσου κλειστός με την πρώτο παιχνίδι. Οι επιθετικές απουσίες και των δύο προδιαθέτουν για ένα ακόμα under 2,5,
Χωρίς να πιάσει τα γνωστά επίπεδα απόδοσης η Ρέξαμ έφτασε στην έκτη συνεχόμενη νίκη της για το πρωτάθλημα της Κόνφερενς με το 1-2 στην έδρα της Τάμγουορθ, διατηρούμενη έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Μορέλ συνεχίζει ακάθεκτη το μπρα ντε φερ που δίνει με τη Φλίτγουντ για την πρωτιά της Κόνφερενς και την απευθείας άνοδο, διατηρώντας με 17 τέρματα παθητικό σε 27 αγώνες την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.
10-2-2 το εντός έδρας ρεκόρ της, αποδείχθηκε σκληρό καρύδι για τη Μπράιτον στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 3ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας καταφέρνοντας να ισοφαρίσει το γκολ του Φόστερ-Κάσκεϊ στο 62’ και να στείλει το ζευγάρι σε επαναληπτικό στην έδρα της. Αμφίβολος ο πρώτος σκόρερ της Σπέιτ (25 αγ./12 γκολ), επιστρέφει επίσης φορ Ράιτ (22 αγ./3 γκολ).

Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις η Μπράιτον παρουσιάστηκε πιο κυνική από τη Μπρίστολ Σίτι μπροστά στην αντίπαλη εστία και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0, δεύτερη συνεχόμενη στην έδρα της χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Συνεχίσει στο αγαπημένο του αμυντικογενές στυλ ο Πογιέτ, που στο ματς με τη Ρέξαν ίσως ξεκουράσει κάποιους βασικούς αφού κύριος στόχος φέτος παραμένει η είσοδος στα πλέι-οφ της ανόδου, με τον ανταγωνισμό να είναι ανελέητος.
Μάλιστα οι επιλογές του ουρουγουανού τεχνικού, ειδικά στην επίθεση, είναι ιδιαίτερα περιορισμένες, αφού δύο από τους βασικούς φορ των “γλάρων”, οι ΜακΚέιλ-Σμιθ και Χόσκινς, είναι εξαιρετικά αμφίβολοι ενώ και ο σκόρερ του πρώτου αγώνα κόντρα στη Ρέξαμ Φόστερ-Κάσκεϊ είναι τραυματίας. Οι σημαντικότατοι εξτρέμ Λουά-Λουά, Χάρλεϊ και Νουν παραμένουν εκτός, καθώς και οι μπακ Πέιντερ και Τάρικο ενώ ο στόπερ/αρχηγός Γκριρ είναι τιμωρημένος. Μόλις 8 τέρματα έχει πετύχει φέτος εκτός έδρας σε 13 ματς.

 Η Ρέξαμ διαθέτει την καλύτερη άμυνα της Κόνφερενς, η Μπράιτον την 3η χειρότερη εκτός έδρας επίθεση της Τσάμπιονσιπ.
Οι Ουαλοί δείχνουν ικανοί για το αποτέλεσμα κόντρα στην τρεις κατηγορίες παραπάνω Μπράιτον, με τους μπουκ πάντως να παρουσιάζονται διαβασμένοι και να προσφέρουν μοιρασμένα σετ αποδόσεων. Λόγω τις αμυντικής φιλοσοφίας και των δύο ομάδων, καθώς και των επιθετικών απουσιών τους (ειδικά εκείνων της Μπράιτον)


Ξανά Χ στο Λέστερ-Φόρεστ (3,75)

Χ έληξαν και τα δύο προηγούμενα μεταξύ τους τη φετινή σεζόν

Ξανά Χ στο Λέστερ-Φόρεστ (3,75) Οι δύο μεγάλες απογοητεύσεις της φετινής Τσάμπιονσιπ κοντράρονται ξανά για τον 3ο γύρο του αγγλικού κυπέλλου μετά το προ 10ημέρου 0-0 στο Σίτι Γκράουντ. Εξίσου αδύναμες και οι δύο, με την ισοπαλία να αξίζει το ρίσκο.
Οι ελπίδες της Λέστερ για αντεπίθεση μετά το διπλό στο Σέλχαρστ Παρκ επί της Κρίσταλ Πάλας έγιναν καπνός με την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Μπάρνσλεϊ το Σάββατο, επαναφέροντας τη μιζέρια στο στρατόπεδο των “αλεπούδων”. Άθλια εμφάνιση και δίκαιη ήττα, για μια ακόμα φορά οι παίχτες της παρουσιάστηκαν μπλαζέ στο γήπεδο, χάνοντας όλες τις προσωπικές τους μονομαχίες. Από “αυταπάτη μεγαλείου” δήλωσε ότι πάσχει η ομάδα του ο Πίρσον, που ξέρει ότι έχει πολύ δουλειά μέχρι να κάνει τη Λέστερ ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει.
6-5-4 το εντός έδρας ρεκόρ των “αλεπούδων” που δεν έχουν νίκη πάντως στα τέσσερα τελευταία ματς τους στο “King Power” (0-3-1) ενώ δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν δύο συνεχόμενες νίκες ακόμα στην Τσάμπιονσιπ. Οι αμυντικοί Σάμπα και Πάντσιλ βρίσκονται στο κύπελλο Εθνών Αφρικής, παραμένει εκτός ο φορ Σκλαπ, επιστρέφει από τιμωρία ο βετεράνος φορ Χάουαρντ, για μια Λέστερ που κέρδισε μόλις ένα από τα τελευταία επτά παιχνίδια της για το κύπελλο Αγγλίας.

Μια από τα ίδια και για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που μετά το διπλό στο Πόρτμαν Ρόουντ επί της Ίπσουιτς με 1-3 επέστρεψε στην ανυποληψία τα μηδέν εις το πηλίκο μπροστά (είχε να σκοράρει επτά σερί ματς, από το 3-2 επί της παιδικής χαράς Ίπσουιτς ξανά) το Σάββατο, χάνοντας με 0-3 από τη Σαουθάμπτον. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 27’, στο 50’ αποβλήθηκε ο Τσάμπερς και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Παραμένει κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού με 24 βαθμούς σε 26 ματς και αν δεν ξυπνήσει γρήγορα το φάντασμα της Λιγκ 1 θα αρχίσει να παίρνει όλο και περισσότερο σάρκα και οστά.
4-1-7 το εκτός έδρας ρεκόρ της στο πρωτάθλημα, θα κατέβει σε ένα ακόμα ντέρμπι των Μίντλαντς κόντρα στη Λέστερ με σκοπό το μηδέν στην άμυνα, αφού επιθετικά είναι ανύπαρκτη. ¨Όπως και η προσεχή της αντίπαλος κέρδισε μόλις ένα από τα τελευταία επτά ματς της για το αγγλικό κύπελλο, ο αμυντικός/αρχηγός Τσάμπερς είναι τιμωρημένος και με τους Μόργκαν και Μολόνεϊ εκτός πιθανότατα θα δούμε ξανά τον μέσο Μουσί να αγωνίζεται σαν στόπερ δίπλα στον Λιντς.

Μόλις 1/7 τελευταία παιχνίδια τους για το κύπελλο κέρδισαν Λέστερ και Νότιγχαμ Φόρεστ.
Κόντρα ανάμεσα στον κακό και τον χειρότερο της Τσάμπιονσιπ, σε ένα ντέρμπι που και οι δύο θα προσπαθήσουν να γλύψουν τις πληγές τους. Αμφότερες Λέστερ και Φόρεστ είναι ανάξιες εμπιστοσύνης, ενώ η αμυντική φιλοσοφία τους δίνει έξτρα πόντους στην ισοπαλία

Aκόμη ένα NG για Μίλγουολ (1,66)

1 γκολ έχει πετύχει στα 7 τελευταία ματς

Aκόμη ένα NG για Μίλγουολ (1,66) Η Μίλγουολ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αστην επίθεση. Παρά το γεγονός ότι η Ντάγκεναμ αγωνίζεται δύο κατηγορίες χαμηλότερα έδειξε ικανή να την κοντράρει στον πρώτο αγώνα. Πιθανά NG (1,66) και under (1,95), αξία στην ισοπαλία (4,50).
Η Μίλγουολ διασύρθηκε το Σάββατο από την Μπέρμιγχαμ με 0-6, σε ένα ματς όπου τίποτα δεν πήγε καλά. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο από το 22ο λεπτό. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας έμεινε με εννιά παίκτες και μοιραίο ήταν να γίνει έρμαιο των ορέξεων της φιλοξενούμενης.
Στις επτά τελευταίες αγωνιστικές της Τσάμπιονσιπ μετρά μόλις μια νίκη και πέντε ήττες με αποτέλεσμα να βρεθεί αγκαλιά με τη ζώνη του υποβιβασμού. Τρομερό επιθετικό πρόβλημα αντιμετωπίζει καθώς σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να πετύχει μόλις ένα γκολ.
Το 2004 αγωνίστηκε στον τελικό κόντρα στην Γιουνάιτεντ. Έκτοτε σε επτά συμμετοχές στον θεσμό του κυπέλλου έχει γνωρίσει πέντε αποκλεισμούς στον τρίτο γύρο. Χωρίς τους τιμωρημένους Λόρι και Νταν θα παραταχθεί η Μίλγουολ. Αμφίβολος ο Χέντερσον που ταλαιπωρείται από συνεχείς τραυματισμούς.
Η Ντάγκεναμ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία των τελευταίων αγώνων. Ηττήθηκε με 0-1 από τη Χέρεφορντ το Σάββατο και απώλεσε παράλληλα αήττητο σερί επτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Παρέμεινε έτσι έστω και οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.
Στις πέντε τελευταίες εξόδους της σε όλες τις διοργανώσεις ηττήθηκε μόνο στην έδρα της Άκρινγκτον. Στους δύο προηγούμενους γύρους του κυπέλλου αντιμετώπισε Μπαθ και Γουόλσολ και κέρδισε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι.
Τουλάχιστον τρεις αλλαγές θα έχουν στην ενδεκάδα οι φιλοξενούμενοι σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου καθώς οι Μοντάνο, Τζοχάχον και Κάνινγκτον δεν είναι διαθέσιμοι.
9/10 NG στα τελευταία ματς της Μίλγουολ.
Η Μίλγουολ μπορεί να είναι θεωρητικά το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, αλλά με το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. NG (1,66) και under (1,95) δείχνουν λογικά, ενώ αξία υπάρχει στην ισοπαλία του 4,50 στην bet365.


Δεν τα καταφέρνει στο Ρίμποκ φέτος η Μπόλτον

Στο 2,02 το ΑΗ +1,5 της Μάκλσφιλντ H Mπόλτον βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάκλσφιλντ στον πρώτο αγώνα (2-2). Με αρκετές αλλαγές οι Τρότερς που εμφανίζονται ανίσχυροι φέτος στο Ρίμποκ. Υποχωρούν οι τιμές υπέρ της φιλοξενούμενης, στο 2,02 το ΑΗ +1,5.
Η Μπόλτον γνώριζε εξ αρχής πως είχε δύσκολο έργο στο Ολντ Τράφορντ και αυτό επιβεβαιώθηκε καθώς η Γιουνάιτεντ την κέρδισε άνετα με 3-0. Παρέμεινε έτσι σε δύσκολη βαθμολογική θέση και σταθερά εντός της ζώνης του υποβιβασμού.
Με 46 γκολ παθητικό έχει τη χειρότερη άμυνα της Πρέμιερ, δεχόμενη γκολ ανελλιπώς από τις έντεκα τελευταίες αντιπάλους της. Στο Ρίμποκ φέτος μόνο η Στόουκ απέτυχε να σκοράρει. Με την Μάκλσφιλντ κοντραρίστηκε τον Αύγουστο στο Λιγκ Καπ παίρνοντας την πρόκριση με 2-1.
Αλόνσο, Γκάρντνερ, Μίαρς, Λι, Χόλντεν, Ντέιβις παραμένουν εκτός, ενώ δεν αναμένεται να αγωνιστεί και ο Γιασκελάινεν. Ανάσες πιθανότατα θα πάρει και ο Κλάσνιτς. Στην Τσέλσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κέιχιλ.
Η Μάκλσφιλντ όπως όλα δείχνουν για μια ακόμη χρονιά θα καταφέρει να παραμείνει στη Λιγκ 2, αλλά δε δείχνει ικανή να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Έχοντας το μυαλό της στο ματς κυπέλλου γνώρισε την ήττα με 1-2 στο ματς του Σαββάτου υποδεχόμενη την Τορκί.
Εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική όσο άλλες χρονιές έχοντας οκτώ ήττες σε έντεκα ταξίδια στο πρωτάθλημα. Σε επτά από αυτά μάλιστα απέτυχε να σκοράρει. Ο Χόου εξέτισε και επιστρέφει στην αποστολή. Δεν αναμένεται να αγωνιστεί ο Τσάλμερς που υποβλήθηκε σε επέμβαση κήλης.
Πιθανές ενδεκάδες
Μπόλτον (4-4-2): Bogdan, Ricketts, Wheater, Knight, Steinsson, Petrov, M Davies, Muamba, Pratley, Tuncay, K Davies
Μάκλσφιλντ (4-4-1-1): Veiga, Bateson, Brisley, Brown, Tremarco, Hamshaw, Wedgbury, Mendy, Diagne, Daniel, Donnelly
2 νίκες σε 11 ματς στο Ρίμποκ έχει φέτος η Μπόλτον.
Αδυναμία να φτάσει στη νίκη μπροστά στο κοινό της έχει εμφανίσει η Μπόλτον φέτος. Η Μάκλσφιλντ θα κάνει τα πάντα για την έκπληξη και έδειξε στο πρώτο ματς πως έχει πιθανότητες να την πετύχει.

Ξανά under (1,75) εκτός η Μιραντές?

Είναι αήττητη εκτός έδρας με 12/15 under και παθητικό 4 γκολ!

Ξανά under (1,75) εκτός η Μιραντές Με στόχο ένα καλό σκορ για τον επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας η Εσπανιόλ υποδέχεται την φετινή έκπληξη του κυπέλλου Μιραντές. Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα οι γηπεδούχοι, 12/15 under (1,75 στην Bet365) εκτός έδρας μετράει η Μιραντές.
Σε χρυσή ευκαιρία να φτάσει στον τελικό κυπέλλου κυρίως για την Εσπανιόλ, αλλά και για την Μιραντές εξελίσσεται η φετινή διοργάνωση, αφού όποια από τις δύο ομάδες προκριθεί θα βρει στα ημιτελικά μία εκ των Μπιλμπάο ή Μαγιόρκα. Τα παιχνίδια είναι διπλά με τον επαναληπτικό να διεξάγεται την ερχόμενη εβδομάδα.
Η Εσπανιόλ πέρασε στα προημιτελικά με το 4-2 επί της Κόρδοβα. Προηγήθηκε 3-0, αλλά λίγο έλειψε να χάσει την πρόκριση όταν το σκορ έγινε 3-2 (2-1 είχε χάσει στο πρώτο παιχνίδι), για να σκοράρει τελικά το γκολ της πρόκρισης στο 89ο λεπτό! Το Σάββατο στο 0-0 με τη Σεβίλλη στο Πιθχουάν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια έχει μόνο μία ήττα (4-3-1), αυτήν στο κύπελλο που δεν της στοίχισε τελικά.
Βρίσκεται μόλις στο -1 από την πέμπτη θέση, έχοντας εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις  6-2-2, με τα δύο παιχνίδια κυπέλλου κόντρα σε Θέλτα και Κόρδοβα να λήγουν 4-2. Το μοναδικό παιχνίδι το οποίο δεν κατάφερε να κερδίσει όταν προηγήθηκε φέτος ήταν το 2-1 από την Κόρδοβα, με όλα τα άλλα να είναι νίκες όταν πήρε το προβάδισμα στο σκορ.
Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι η Μιραντές δεν μπορεί να υποτιμηθεί σε καμία περίπτωση και παρατάσσονται με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Γνωστές οι απουσίες των τραυματιών Άλβαρες (βασικός τερματοφύλακας) και Χάβι Μάρκεζ (μέσος), ενώ εκτός θα μείνει και ο επίσης τραυματίας Παντιάνι. Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι, ο Ποτσετίνο ενισχύεται από τις επιστροφές του επιθετικού Σέρχιο Γκαρσία (5 γκολ) και του πολύτιμου αμυντικού χαφ Ρομαρίκ.
Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Casilla – Didac, Rodriguez, Moreno, Lopez – Baena, Romaric – Weiss, Verdu, S. Garcia – Alvaro.
Σε… φονέα των ομάδων της Πριμέρα εξελίσσεται η Μιραντές, αφού μετά την Βιγιαρέαλ απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο και τη Σανταντέρ με εντός έδρας νίκη 2-0 και ισοπαλία 1-1 εκτός. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της κέρδισε 1-2 την Γιχουέλο και διατηρήθηκε στην κορυφή του δευτέρου ομίλου της Σεγούντα Β με απολογισμό 12-7-1 και γκολ 27-8!
Χαρακτηριστικό της πολύς καλής της πορείας φέτος είναι ότι στα προημιτελικά βρίσκονται εφτά ομάδες της Πριμέρα και μία της Σεγούντα Β. Οι φιλοξενούμενοι βασίζονται πολύ στην άμυνά τους. Εκτός έδρας δεν έχουν ακόμα ηττηθεί, έχοντας στο πρωτάθλημα 5-6-0 με γκολ 9-3 (!) και στο κύπελλο τρεις νίκες (0-1, 0-1 και 0-2) και μία ισοπαλία 1-1. Συνολικά 12/15 εκτός έδρας τους παιχνίδια ήταν under.
Η Μιραντές αναμένεται να παίξει και σήμερα αμυντικά, φιλοδοξώντας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάει στον επαναληπτικό με όσο το δυνατόν περισσότερες ελπίδες πρόκρισης. Στα 27 επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα έχει ηττηθεί μόλις μία φορά. Δύο προβλήματα απουσιών με τον αμυντικό μέσο Αγκουστίν να παραμένει εκτός και τον βασικό εξτρέμ Μπορέλ να είναι επίσης τραυματίας.
Key Stat: Στα 15 εκτός έδρας της παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η Μιραντές μετράει 12 under κι έχει δεχτεί μόνο τέσσερα γκολ!
Συμπέρασμα: Πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά με όποια από τις δύο περάσει να αντιμετωπίζει στα ημιτελικά μία εκ των Μπιλμπάο ή Μαγιόρκα. Η Εσπανιόλ είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσει την αήττητη εκτός έδρας φέτος Μιραντές, που έχει ήδη φύγει αλώβητη από τις έδρες των Βιγιαρεάλ και Σανταντέρ. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε 12/15 under εκτός έδρας (1,75 στην Bet365) με μόνο τέσσερα γκολ παθητικό σε αυτά τα παιχνίδια.


Για κόντρα η Κιλμάρνοκ (2,00)

Εφτά παιχνίδια αήττητη είναι η Νταντί εκτός έδρας (5-2-0)

Για κόντρα η Κιλμάρνοκ (2,00) Η Κιλμάρνοκ είναι αρκετά καλή εντός έδρας αλλά στα τελευταία παρουσιάζεται προβληματική και θα έχει και απουσίες. Η Νταντί είναι φτιαγμένη για τα εκτός έδρας παιχνίδια και παραμένει αήττητη στις εφτά τελευταίες της εξόδους.
Πρόκειται για επαναληπτικό παιχνίδι της φάσης των «32» του κυπέλλου, με το πρώτο παιχνίδι να λήγει 1-1, με την Νταντί να ισοφαρίζει στο 46’ και να έχει χαμένο πέναλτι στο 64’ για το 2-1. Παίζοντας με αρκετές απουσίες η Κιλμάρνοκ κατάφερε να πάρει εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Αμπερντίν την προηγούμενη αγωνιστική και διατηρείται στο μέσον της βαθμολογίας με απολογισμό 6-9-7, έχοντας τις περισσότερες ισοπαλίες από κάθε άλλη ομάδα της Πρέμιερ.
Εντός έδρας έχει απολογισμό φέτος 5-4-2, αλλά στα έξι τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο την Σεντ Μίρεν με γκολ στο 90’, έχοντας στα άλλα πέντε τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Οι γηπεδούχοι θα έχουν ξανά αρκετές απουσίες, με τον τερματοφύλακα Γιάακολα, τον αμυντικό Πέρσχαουζ και τους μέσους Χάρκινς και Μπούις να είναι εκτός, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο βασικός μέσος Ντέιτον.
Η Νταντί ταξίδεψε στο «Ράγκμπι Παρκ» σε πολύ καλή κατάσταση. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εύκολα και τη Λίβινγκστον με 3-0 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στο -4 από την κορυφή. Στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα με απολογισμό 6-2-2 και διαθέτει την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση (18 γκολ), ενώ συνολικά σε όλα τα εκτός έδρας της παιχνίδια έχει 8-2-4.
Μακριά από την έδρα της δεν χάνει από τις 17 Σεπτεμβρίου, έχοντας έκτοτε σε όλες τις διοργανώσεις 5-2-0. Ο τεχνικός Μπάρι Σμιθ δεν έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απουσιών. Λογικά δεν προλαβαίνει ο βασικός εξτρέμ Ράιλι, που είναι εξαιρετικά αμφίβολος ενώ επέστρεψε ο στόπερ και αρχηγός Γουέστον.
5-2-0 έχει η Νταντί στα εφτά τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια.
Η Κιλμάρνοκ δείχνει σημάδια ντεφορμαρίσματος τελευταία και θα έχει και απουσίες. Η Νταντί είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της πρώτης κατηγορίας και δεν χάνει στις εφτά τελευταίες της εξόδους (5-2-0), δείχνοντας ικανή να παλέψει την πρόκριση.


Χ & under (3,75) στο Γκινγκάμπ-Ναντ

Σε πτώση η Γκινγκάμπ που εντός έδρας, όμως, χάνει δύσκολα

Χ & under (3,75) στο Γκινγκάμπ-Ναντ Η Γκινγκάμπ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από καιρό, βρίσκοντας όμως τη Ναντ στο ντέρμπι της Βρετάνης σε καλή κατάσταση. 7/9 εντός έδρας under οι γηπεδούχοι, ζορίζεται εκτός έδρας η Ναντ.
Η Γκινγκάμπ είναι ντεφορμέ, κλείνοντας το 2011 με δύο ήττες στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο από τη Λε Μαν με 1-0 και μπαίνοντας στη νέα χρονιά με νέα ήττα από τη Λε Μαν αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα με το ίδιο σκορ. Οι τέσσερις διαδοχικές ήττες είναι το χειρότερο φετινό σερί της και ψάχνει την επιστροφή στις νίκες στο ντέρμπι της Βρετάνης κόντρα στη Ναντ.
Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα η καλή πορεία που είχε διαγράψει πριν, την διατηρεί μόλις στο -5 από την τρίτη θέση. Πάντως, είναι χαρακτηριστικό ότι έχει δεχτεί περισσότερα γκολ από όσα σκόραρε (19-22) με 12/19 παιχνίδια της να είναι under. Εντός έδρας είναι αρκετά αποτελεσματική με απολογισμό 4-3-2 (γκολ 10-6) και 7/9 να είναι under. Στα 5/9 παιχνίδια πρωταθλήματος στην έδρα της διατήρησε ανέπαφη την εστία της.
Εκτός θα μείνει ξανά ο στόπερ Καμαρά και ο μέσος Ιμπυλά, ενώ στο Κόπα Άφρικα βρίσκεται ο ενίοτε βασικός επιθετικός Γιαταμπαρέ. Αμφίβολος αλλά με καλές πιθανότητες επιστροφής ο πολύτιμος στόπερ Πεσλέ.
Με μία νίκη στο τελείωμα της προηγούμενης χρονιάς και το εντός έδρας 2-1 επί της Ανζέ στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, η Ναντ ισοβαθμεί πλέον με την Γκινγκάμπ και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι της ανόδου.
Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν σε μία έδρα όπου δεν έχουν κερδίσει τις τέσσερις τελευταίες φορές που την επισκέφτηκαν (0-2-2), ενώ φέτος έχουν βγάλει διπλό μόνο στις δύο από τις δέκα εξόδους τους (2-3-5). Εξέτισαν τις ποινές τους ο μέσος Κρισόβιακ και ο βασικός στόπερ Ματέους (2 γκολ), παραμένει τιμωρημένος ο μέσος Ν’ Γκογί και τραυματίας ο δεξιός μπακ Περερά.
Η ντεφορμέ Γκινγκάμπ χάνει δύσκολα εντός έδρας (4-3-2), σε καλή κατάσταση η Ναντ που κερδίζει δύσκολα εκτός (2-3-5).
Ντέρμπι Βρετάνης με την Γκινγκάμπ να είναι ντεφορμέ αλλά να χάνει δύσκολα εντός έδρας και τη Ναντ σε καλή κατάσταση. 7/9 εντός έδρας under έχουν οι γηπεδούχοι

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.