Εκτιμήσεις Τρίτης.

Χαιρετώ την παρέα.
Μετά το πολύ καλό στοιχηματικό Σάββατο την Κυριακή ήρθε το χάος,σήμερα δεν υπήρξε ανανέωση.
Για την Τρίτη μερικές πρώτες εκτιμήσεις.


Συνεχίζει ακάθεκτη η Λούτον

Συνεχίζει ακάθεκτη η Λούτον (2,025) Η εξαιρετικά φορμαρισμένη Λούτον θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της κόντρα στην παραπαίουσα Στόκπορτ.
Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα η Λούτον επιβλήθηκε με 2-0 της Νιούπορτ το απόγευμα του Σαββάτου, εδραιώνοντας τη θέση της στη ζώνη των πλέι-οφ και πλησιάζοντας τις Φλίτγουντ και Ρέξαμ, που δεν αγωνίστηκαν για την Κόνφερενς αφού είχαν υποχρεώσεις στο κύπελλο. Η ομάδα του Μπράμπιν έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και συνολικά τα οκτώ ματς χωρίς ήττα (5-3-0). 8-2-3 το εντός έδρας ρεκόρ της με τέρματα 31-10, παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Μπλάκετ και Μπέκγουιθ.
Πυροτέχνημα αποδείχθηκε η νίκη της Στόκπορτ επί της την ημέρα της Πρωτοχρονιάς αφού η μέχρι πέρυσι ομάδα της Λιγκ 2 παρουσίασε και πάλι το κακό της πρόσωπο κόντρα στη Γκέιτσχεντ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Η αλλαγή προπονητή ελάχιστα έχει βοηθήσει  τους “καπελάδες”, αφού με τον Γκάνον στον πάγκο μετράνε 1-2-4 και συνεχίζουν να φλερτάρουν με τον υποβιβασμό, όντας μόλις ένα πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ξεκίνησαν τη σεζόν με 7 σερί εκτός έδρας ισοπαλίες, αλλά στα επόμενα έξι μετράνε 1-0-6. Επιστρέφει πιθανότατα ο μέσος Νόλαν.

5-3-0 το αήττητο ρεκόρ της Λούτον.
Υπάρχει χάσμα ποιότητας και μομέντουμ ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τη Λούτον να δείχνει ικανή για μια ακόμα άνετη νίκη.




Γκολ εκατέρωθεν στο Κέμπριτζ-Γκρίμσμπι

3/3 GG είχαμε στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων την τελευταία διετία

Γκολ εκατέρωθεν στο Κέμπριτζ-Γκρίμσμπι Η εξαιρετικά φορμαρισμένη Γκρίμσμπι δοκιμάζεται στην ισχυρή έδρα της Κέμπριτζ, σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση που αναμένεται να δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές.
Εκμεταλλεύτηκε για μια ακόμα φορά την έδρα της η Κέμπριτζ την περασμένη Πέμπτη, επικρατώντας άνετα με 3-0 της Σάουθπορτ. Ήδη στο πρώτο ημίωρο το σκορ ήταν 2-0, με την αποβολή του Μούγκαν των φιλοξενούμενων στο 58’ να απλοποιεί τα πράγματα για την ομάδα του Τζορτζ που παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από τη ζώνη των πλέι-οφ. Δεύτερο σερί παιχνίδι στην πολύ δυνατή έδρα της (8-4-1 με τέρματα 23-8, μοναδική ήττα στις 10 Αυγούστου από την Κιντερμίνστερ) αυτό κόντρα στην ανταγωνίστρια για μια θέση στα πλέι-οφ Γκρίμσμπι, με τη νίκη να είναι μονόδρομος.
Η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Γκρίμσμπι επιβεβαιώθηκε και το Σάββατο κόντρα στην Άλφρετον, με την ομάδα του Χερστ να κερδίζει με το εμφατικό 2-5. Δύο τέρματα πέτυχε ο φορμαρισμένος μεσοεπιθετικός Χερν (φωτό, 26 αγ./19 γκολ) που σκόραρε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, όσες και οι σερί νίκες της Γκρίμσμπι που μετράει εννέα ματς χωρίς ήττα (6-3-0, 8/9 over 2,5 και 7/9 GG) σκοράροντας 27 τέρματα σε αυτά!

3/3 GG είχαμε στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων την τελευταία διετία. Πολύ δυνατή η έδρα της Κέμπριτζ, αλλά η Γκρίμσμπι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα σκοράροντας κατά βούληση. Δύσκολη η επιλογή του τελικού νικητή, με το ποντάρισμα στο GG να μοιάζει η καλύτερη λύση.


Παραμένει αήττητη η Κιντερμίνστερ

5 νίκες σε 13 εντός έδρας ματς η Γκέιτσχεντ

Παραμένει αήττητη η Κιντερμίνστερ Η Κιντερμίνστερ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και έχει πατήσει στην πεντάδα. Η Γκέιτσχεντ δεν είναι εύκολη αντίπαλος, αλλά στο γήπεδό της έχει κερδίσει λιγότερα από τα μισά ματς που έχει δώσει.
Η Γκέιτσχεντ ζορίστηκε για ένα ημίχρονο το Σάββατο απέναντι στην Στόκπορτ, όμως στην επανάληψη βρήκε λύσεις και σκόραρε δύο φορές. Παρέμεινε έτσι αήττητη για τρίτο παιχνίδι και κοντά στην πρώτη πεντάδα των playoffs.
Επί 21 συνεχόμενα παιχνίδια καταφέρνει να βρίσκει δίχτυα, όμως συχνά μένει στην ισοπαλία ειδικά στο γήπεδό της. Εκεί έχει κερδίσει μόνο πέντε από τα δεκατρία ματς που έχει δώσει (5-6-2).
Φίσερ και  Γκέιτ παραμένουν τραυματίες. Αποκτήθηκε ως δανεικός από την Σάντερλαντ ο τερματοφύλακας Γουίλσον.
Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται η Κιντερμίνστερ που καλπάζει στις τελευταίες αγωνιστικές και έχει κατορθώσει να βρεθεί στην πεντάδα που της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει την άνοδο μέσω των μπαράζ.
Τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο απέναντι στην Χέις και μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη ανέβασε ρυθμούς, όμως είδε την πίεση της να καρποφορεί μόλις στο τελευταίο οκτάλεπτο του αγώνα.  Σε αυτό το διάστημα κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα και να φτάσει στην ανατροπή.
Μακριά από το γήπεδό της μετρά επτά νίκες σε δεκατρείς αγώνες (7-2-4). Στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της δεν ηττήθηκε, ενώ στις δέκα προηγούμενες απέτυχε να βρει δίχτυα μόνο απέναντι στην Ντάρλινγκτον.
Αμφίβολος ο αμυντικός Μπρίσκο για τη φιλοξενούμενη, ενώ τραυματίας παραμένει ο τερματοφύλακας Λιούις.
Αήττητο σερί εννιά αγώνων τρέχει η Κιντερμίνστερ (6-3-0).
Οι δύο ομάδες είναι σε πολύ καλή κατάσταση ιδίως η φιλοξενούμενη. Το σετ αποδόσεων θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο.


Πιάνει κορυφή με over η Φλίτγουντ

9-2-0 στα 11 τελευταία

Πιάνει κορυφή με over η Φλίτγουντ (2,10) Η Φλίτγουντ έχει βάλει πλώρη για τον τίτλο στην Κόνφερενς. Σχεδόν τρία γκολ ανά αγώνα σημειώνει στο αήττητο σερί των έντεκα αγώνων. 2,10 πληρώνει η νίκη της με over κόντρα στην Μπάροου.
Το όνειρο της διάκρισης στο κύπελλο έλαβε τέλος για την Φλίτγουντ το Σάββατο. Η Μπλάκπουλ φάνηκε σαφώς ανώτερη και την διέσυρε με 1-5. Πλέον μπορεί να επικεντρωθεί στον στόχο του πρωταθλήματος.
Απέχει ένα μόλις βαθμό από την κορυφή και την Ρέξαμ, όμως δείχνει ικανή να την ξεπεράσει και να ανέβει απευθείας στην Λιγκ 2. Τρέχει αήττητο σερί έντεκα αγώνων με εννιά νίκες και δύο ισοπαλίες, σκοράροντας 31 γκολ σε αυτό το διάστημα. Στο γήπεδό της απέτυχε να σκοράρει μόνο δύο φορές φέτος, όμως πολύ συχνά δέχεται γκολ.
Αμφίβολος ο φορ Βιέιρα που έκατσε στον πάγκο στο παιχνίδι που προηγήθηκε. Σε σχέση με το ματς του κυπέλλου επιστρέφουν οι Ρόουζ και Μπρόντι. Στη Γιορκ δόθηκε ως δανεικός ο Μπράουν.
Η Μπάροου έχει σταθεροποιηθεί στο μέσο της βαθμολογίας, όμως δε δείχνει ικανή για κάτι περισσότερο. Με συνοπτικές διαδικασίες υπέταξε με 3-0 την Ντάρλινγκτον το Σάββατο, εκμεταλλευόμενη για μια ακόμη φορά την έδρα της.
Στις εξόδους της δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική καθώς έχει τρεις νίκες, αλλά οκτώ ήττες. Σε δύο από αυτά τα ματς μόνο μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, ενώ σε μόλις ένα απέτυχε η ίδια να σκοράρει.
Αμφίβολος ο Πίρσον, ενώ παραμένει εκτός ο Χάλμπερτ εδώ και καιρό.
5/6 εντός έδρας νίκες της Φλίτγουντ και 7/8 εκτός έδρας ήττες της Μπάροου συνδυάστηκαν με over.
 Η Φλίτγουντ θέλει να ξεχάσει άμεσα τον αποκλεισμό από το κύπελλο επιστρέφοντας στις νίκες κόντρα στην Μπάροου. Με την επιθετική της γραμμή να είναι σε άριστη κατάσταση και την Μπάροου ικανή να σκοράρει, αλλά όχι και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.


Νικάει με over η Ρεάλ (1,80)

3 γκολ σημειώνει κατά μέσο όρο στις εξόδους της

Νικάει με over η Ρεάλ (1,80) Η Ρεάλ μπορεί να αρκεστεί σε μια ισοπαλία για περάσει στην επόμενη φάση, αλλά δεν αναμένεται να τηρήσει στάση αναμονής. 8 γκολ σκόραρε στις 2 πρόσφατες επισκέψεις της στο Ροσαλέδα, 1,80 πληρώνει το διπλό και over.
H Mάλαγα όπως όλα δείχνουν θα είναι η νέα δύναμη στο ισπανικό ποδόσφαιρο κυρίως λόγω των πολλών χρημάτων που δαπανά ο ιδιοκτήτης της. Πρωταρχικός στόχος φέτος είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως θέλει να κάνει την έκπληξη στο κύπελλο με το 3-2 του Μπερναμπέου να της δίνει ελπίδες.
Έμεινε στο 0-0 το βράδυ του Σαββάτου απέναντι στην Ατλέτικο σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, όπου οι Μαδριλένοι είχαν καλύτερες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στο Ροσαλέδα φέτος έχει γνωρίσει μια μόνο ήττα όμως αυτή ήταν από τη Ρεάλ με 0-4. Μόνο απέναντι σε αυτή και στην Ατλέτικο απέτυχε να σκοράρει στις φετινές υποδοχές ομάδων.
Για τον επόμενο μήνα εκτός δράσης θα μείνει ο Χοακίν. Εκτός παραμένει ο Μπαπτίστα, ενώ μεταγραφικός στόχος είναι ο τερματοφύλακας Καμενί.
Η Ρεάλ ήταν σαρωτική το Σάββατο απέναντι στη Γρανάδα σκοράροντας πέντε φορές, αν και προσωρινά οι Ανδαλουσιάνοι είχαν ισοφαρίσει. Σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα στο καταλανικό ντέρμπι με την Εσπανιόλ η μεταξύ τους διαφορά πήγε στους πέντε βαθμούς. Οι Μαδριλένοι έχουν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 61 γκολ. Εκτός Μπερναμπέου έχουν απολογισμό 7-1-1 πετυχαίνοντας τρία τέρματα ανά αγώνα.
Ο Πέπε επιστρέφει σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος.Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση ο Καρβάλιο, όμως είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Λόγω μυικού προβλήματος αμφίβολος είναι ο Ντι Μαρία. Ο Μπενζεμά βγήκε αλλαγή λόγω τραυματισμού στο ματς με τη Γρανάδα, όμως αναμένεται να είναι έτοιμος την Τρίτη.
Πιθανές ενδεκάδες
Μάλαγα (4-2-3-1): Caballero, Gamez, Demichelis, Mathijsen, Monreal, Apono, Toulalan, Isco, Cazorla, Fernandez, Rondon
Ρεάλ Μαδρίτης (4-2-3-1): Casillas, Marcelo, Ramos, Pepe, Diarra, Alonso, Khedira, Ronaldo, Ozil, Callejon, Higuain
0-4-7 ο απολογισμός της Ρεάλ στο Ροσαλέδα απέναντι στη Μάλαγα από το 1999 και μετά. Σε όλα τα ματς σκόραρε.
Mετά το 3-2 του πρώτου αγώνα η Ρεάλ χρειάζεται απλά μια ισοπαλία για να προκριθεί. Αμυντικά δεν είναι τόσο σταθερή και αν αποφασίσει να παίξει επιφυλακτικά μπορεί να το πληρώσει. Αναμένεται να επιτεθεί με στόχο να σκοράρει πρώτη, γεγονός που θα αναγκάσει τη Μάλαγα να ανοιχτεί στη συνέχεια. Σε χαμηλές τιμές κινείται το διπλό, στο 1,80 υπάρχει ο συνδυασμός του με το over.


διπλό η Μαρσέιγ και over .

Έχει 6-1-0 στα εφτά τελευταία και τέσσερα σερί διπλά

Ξανά διπλό η Μαρσέιγ (2,00) Η Μαρσέιγ ταξίδεψε σε πολύ καλή κατάσταση σε μία έδρα όπου δεν έχει ήττα από το 1997 και στα πέντε τελευταία εκεί έχει 4-1-0. Σε κακή κατάσταση η Καέν, που δεν έχει νίκη στα εφτά πιο πρόσφατα.
Στον νοκ-άουτ αγώνα για τη φάση των «8» του Λιγκ Καπ, η Καέν υποδέχεται τη Μαρσέιγ έχοντας να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 6 Νοεμβρίου. Έκτοτε σε όλες τις διοργανώσεις έχει τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες, μία εκ των οποίων όμως ήταν ο αποκλεισμός από την Τρουά στο κύπελλο στο πρώτο της παιχνίδι το 2012.
Οι Νορμανδοί βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 στο ημίχρονο, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση, εκεί όπου δέχτηκαν άλλα δύο γκολ για το τελικό 2-4. Αυτή ήταν η τρίτη σερί εντός έδρας ήττα για την Καέν που δεν έχει και καλή παράδοση κόντρα στην Μαρσέιγ, την οποία δεν έχει κερδίσει εντός έδρας από το 1997. Φέτος στο πρωτάθλημα έχασε με 1-2, ενώ στα πέντε πιο πρόσφατα μεταξύ τους εντός έδρας έχει απολογισμό 0-1-4 με 4/5 να είναι over.
3-1-5 έχει στο γήπεδό της στο πρωτάθλημα, που είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση, ενώ διαθέτει και τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση με δέκα γκολ παθητικό σε εννιά παιχνίδια. Στο γήπεδο θα υπάρχει πολύ κόσμος, αφού υπάρχει ξεσηκωμός εδώ και αρκετές μέρες. Τιμωρημένος είναι ο βασικός στόπερ Ερτό (3 γκολ), τραυματίες ξανά οι βασικοί επιθετικοί Νιάνγκ (1 γκολ) και Φρο (4 γκολ), ενώ δεν είναι διαθέσιμοι ούτε ο αμυντικός Λαζάρεβιτς και ο μέσος Ντερουάν.
Η κάτοχος του Λιγκ Καπ πέρσι και πρόπερσι, Μαρσέιγ ταξίδεψε σε μία έδρα που την… έχει. Η τελευταία της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις ήταν από τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ και έκτοτε έχει 6-1-0. Μπαίνοντας με κεκτημένη ταχύτητα στο νέο έτος δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει εύκολα την Ρεντ Σταρ ’93 με 0-5 και να πάρει την πρόκριση για τους «32» του κυπέλλου.
Οι φιλοξενούμενοι έχουν 3-3-3 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, αλλά προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μακριά από τη Μασσαλία, σκοράροντας σε όλες από δύο γκολ και πάνω. Μοναδικός τραυματίας ο Ζινιάκ, αλλά δεν είναι διαθέσιμοι επίσης λόγω Κόπα Άφρικα ούτε τα αδέρφια Αγιού (Τζόρνταν και Αντρέ), ο αμυντικός Ντιαβαρά και ο μέσος Καμπορέ.
Η Μαρσέιγ έχει 6-1-0 στα εφτά τελευταία της παιχνίδια, 0-2-5 στον ίδιο αριθμό αγώνων η Καέν.
Η Μαρσέιγ βρήκε φόρμα πριν τη διακοπή και θέλει να συνεχίσει με νίκες σε μία «φιλική» έδρα γι’ αυτήν, όπου χάνει σπάνια. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κατακτήσει το Λιγκ Καπ τις δύο προηγούμενες χρονιές και βρίσκουν την Καέν σε πολύ κακή κατάσταση.


Στο 2,25 η πιο ξεκούραστη Χέρεφορντ

0-2-6 έχει στα οκτώ τελευταία στο πρωτάθλημα η Μπρίστολ Ρόβερς

Στο 2,25 η πιο ξεκούραστη Χέρεφορντ Η επιπλέον κούραση από το παιχνίδι με την Άστον Βίλα και η κακή αγωνιστική κατάσταση της Μπρίστολ Ρόβερς είναι σύμμαχοι της Χέρεφορντ, η οποία επέστρεψε στις επιτυχίες και θέλει να συνεχίσει με νίκες. Στο 2,25 ο άσος στην Bet365.
Η Χέρεφορντ βγήκε εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, παίρνοντας μια σπουδαία από βαθμολογικής άποψης νίκη επί της Μπέρτον. Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο είχε και χαμένο πέναλτι στη φάση που η Μπέρτον έμεινε με δέκα παίκτες (64’) και στο 78’ σκόραρε και δεύτερο γκολ για το τελικό 0-2.
Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά τις 25 Οκτωβρίου και μετά από οκτώ σερί αγωνιστικές (0-3-5). Οι γηπεδούχοι διαθέτουν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με ενεργητικό 23 τερμάτων, εντός έδρας έχουν απολογισμό 3-2-8, ενώ στο πρωτάθλημα μετράνε 15/24 under.
Συγκριτικά με την προηγούμενη αγωνιστική δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ εξέτισε κι επιστρέφει ο βασικός μέσος Πέρντι.
Η Μπρίστολ Ρόβερς βυθίστηκε κι άλλο στη βαθμολογία μετά την ήττα 2-0 από την Μπαρνέτ, που ήταν η τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και το όγδοο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (0-2-6). Οι φιλοξενούμενοι έχουν να αντιμετωπίσουν και την επιπλέον κούραση, αφού το Σάββατο υποδέχτηκαν την Άστον Βίλλα για το κύπελλο και ηττήθηκαν με 1-3.
Στο πρωτάθλημα εκτός έδρας έχουν 2-3-6 με 8/11 να είναι over και διαθέτουν και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Εξαιρετικά αμφίβολοι ο βασικότατος επιθετικός Χάρολντ (9 γκολ) και ο τερματοφύλακας Μπίβαν, εκτός παραμένουν ο αμυντικός Βίργκο και ο μέσος Μπράουν. Και στο σημερινό παιχνίδι (και μέχρι να βρεθεί νέος προπονητής), οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με υπηρεσιακό κόουτς.
0-2-6 έχει στα οκτώ τελευταία στο πρωτάθλημα η Μπρίστολ Ρόβερς, που έχει κι επιπλέον κούραση.
Εξάποντο παιχνίδι, με τη Χέρεφορντ να επιστρέφει στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική και να υποδέχεται την Μπρίστολ Ρόβερς, έχοντας πέντε ημέρες περισσότερης ξεκούρασης. Με υπηρεσιακό οι φιλοξενούμενοι και χωρίς τον σκόρερ τους.
 
 

Ισοπαλία στο Πάλας-Κάρντιφ (3,40)

6/12 Χ εντός η Πάλας, 7/13 εκτός η Κάρντιφ

Ισοπαλία στο Πάλας-Κάρντιφ (3,40) Κρίσταλ Πάλας και Κάρντιφ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τον πρώτο προημιτελικό του Λιγκ Καπ, σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια και των δύο στη σεζόν. Αναμένεται κλειστό ματς, με την ισοπαλία  να έχει καλές πιθανότητες.
Παράχθηκε με πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα της η Κρίσταλ Πάλας στο σαββατιάτικο αγώνα για το Αγγλικό κύπελλο κόντρα στη Ντέρμπι και γνώρισε δίκαιη ήττα με 1-0 από την ομάδα του Κλαφ τζούνιορ. Παρότι όλοι πίστεψαν ότι ο Φρίντμαν προφύλαξε παίχτες εν όψει του ματς της χρονιάς κόντρα στην Κάρντιφ για το Λιγκ Καπ, ο σκωτσέζος τεχνικός αποκάλυψε ότι η αιτία ήταν μια ξαφνική ίωση που προσέβαλε αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του.
Οι Κλάιν, ΜακΚάρθι, Γκάρντνερ (αμυντικοί) και Τζέντινακ (μέσος) προσβλήθηκαν από τον ιό και παραμένουν αμφίβολοι εν όψει Κάρντιφ, με τον κίπερ Σπερόνι (που επίσης αρρώστησε) να προλαβαίνει κανονικά. 4-6-2 το εντός έδρας ρεκόρ των “αετών” τη φετινή σεζόν, το “Σέλχαρστ Παρκ” αναμένεται κατάμεστο αφού η προοπτική ενός τελικού στο Γουέμπλεϊ είναι η απόλυτη φαντασίωση κάθε οπαδού ομάδας των μικρών κατηγοριών της Αγγλίας. Υπομονή στο παιχνίδι ζήτησε από τους παίχτες του ο Φρίντμαν, με την Κρίσταλ Πάλας γενικά να είναι ομάδα που παίζει πάντα με αρχικό σκοπό το μηδέν πίσω.
Παρότι πάλεψε παλικαρίσια το ματς στην έδρα της Γουέστ Μπρομ για το κύπελλο, η διαφορά ποιότητας από την ομάδα της Πρέμιερ ανάγκασε τελικά την Κάρντιφ σε αποκλεισμό από την επόμενη φάση. Βρέθηκε στο 33΄ με 2-0 πίσω στο σκορ αλλά αντέδρασε, φτάνοντας στην ισοφάριση με γκολ των Έρνσο (36’) και Μέισον (50’) αλλά ο επιθετικός της Μπρόμιτς Κοξ με δύο τέρματα στο 61’ και 90’ έγραψε το τελικό 4-2.
Με 45 βαθμούς σε 25 αγώνες δίνει τη μάχη για την απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ, μετρώντας μόλις μια ήττα στα τελευταία 13 παιχνίδια της (8-4-1). Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 4-7-2, αναμένεται με τη σειρά της να αγωνιστεί με υπομονή, αφού έχει τον επαναληπτικό στην έδρα της όπου για την Τσάμπιονσιπ φέτος κέρδισε με 2-0 την προσεχή της αντίπαλο. Επιστρέφει ο αμυντικός Νότον, ενώ ο φορ Γκεστέντ είναι αμφίβολος.

6/12 Χ εντός μετράει η Πάλας, 7/13 εκτός η Κάρντιφ.
Κλειστό παιχνίδι αναμένεται, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα κοιτάξουν κατά κύριο λόγο να μη χάσουν. Παρότι ποντάρεται το ασιατικό διπλό (0:0) λόγω τις πρόσφατης γρίπης των γηπεδούχων, θα προτιμήσουμε το ρίσκο στο Χ.
 
 

Παλεύει την πρόκριση η Μαγιόρκα (2,00)

4-2-0 έχει στις έξι τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Σοσιεδάδ

Παλεύει την πρόκριση η Μαγιόρκα (2,00) Για τις Μαγιόρκα και Σοσιεδάδ ο δρόμος προς τον τελικό είναι ανοιχτός, αφού αποφεύγουν τα μεγαθήρια. Η Μαγιόρκα έχει δύσκολο έργο να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα, αλλά θα το παλέψει και ο άσος πληρώνει 2,00
Η Μαγιόρκα έχει δύσκολο έργο υποδεχόμενη τη Σοσιεδάδ στη ρεβάνς για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ισπανίας, μετά το δίκαιο 2-0 με το οποίο ηττήθηκε μία εβδομάδα πριν. Ωστόσο, καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορεί να αδιαφορήσει για το θεσμό, αφού και για τις δύο ο δρόμος για τον τελικό είναι ανοιχτός καθώς αποφεύγουν τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Βαλένθια και Σεβίλλη μέχρι τον τελικό.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εκτός έδρας 0-0 με τη Λεβάντε με καλή εμφάνιση και πιστεύουν στην ανατροπή, η οποία σε κάθε περίπτωση είναι δύσκολη. Στο πρωτάθλημα είχαν κερδίσει τη σημερινή τους αντίπαλο με 2-1, έχοντας στο γήπεδό τους απολογισμό 3-3-3. Ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, με τον δεξιό μπακ Κάσερες να επιστρέφει από τιμωρία, ενώ ίσως να μη γίνει ούτε σήμερα το ντεμπούτο του αμφίβολου επιθετικού Ογκουντζίμι.
Για ένα ακόμα παιχνίδι η Σοσιεδάδ ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με την Οσασούνα και βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κίνητρο για τη Σοσιεδάδ το ότι στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει πιθανότατα την Μπιλμπάο.
Εκτός έδρας στο πρωτάθλημα έχει πάρει αποτέλεσμα μόνο στις τέσσερις από τις εννιά εξόδους της (2-2-5), ενώ και στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Γρανάδα. Κακή παράδοση έχει και στην έδρα στην οποία αγωνίζεται σήμερα με απολογισμό 0-2-4 στα έξι τελευταία. Εκτός αποστολής έμειναν ο βασικός τερματοφύλακας Μπράβο, ο στόπερ Μ. Γκονζάλεθ και ο μέσος Πάρδο, ενώ παραμένουν εκτός ο δεξιός μπακ Κ. Μαρτίνεθ και ο μέσος Ιγιαραμέντι. Επιστρέφει ο βασικός στόπερ Μαρτίνεθ.
Πιθανές ενδεκάδες:
Μαγιόρκα (4-4-2): Calatayud – Cendros, Crespi, Ramis, Caceres – Tejera, Joao Victor, Marti, Nsue – Hemed, Alvaro.
Σοσιεδάδ (4-2-3-1): Zubikarai – de la Bella, C. Martinez, Demidov, Estrada – Aranburu, Mariga – Griezmann, Zurutuza, Xabi Prieto – Agirretxe.
Χωρίς νίκη η Σοσιεδάδ στις έξι τελευταίες φορές που φιλοξενήθηκε στην έδρα της Μαγιόρκα (0-2-4).
Η Μαγιόρκα θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια για να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα, αλλά θα το παλέψει, καθώς ο δρόμος για τον τελικό είναι ανοιχτός. Ακόμα και αν δεν έρθει η πρόκριση ο άσος είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα.
 

Αξία στο 1,70 του under της Σανταντέρ

8/9 εντός έδρας under στο πρωτάθλημα η Σανταντέρ, 8/10 εκτός η Μιραντές

Αξία στο 1,70 του under της Σανταντέρ Η Σανταντέρ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά το έργο της δεν θα είναι εύκολο. Η Μιραντές στις 12 εξόδους της φέτος έχει δεχτεί μόνο δύο γκολ! Αξία στο 1,70 του under στην Bet365.
Με τη σημαντικότατη νίκη της στο εξάποντο παιχνίδι με τη Σαραγόσα με 1-0, η Σανταντέρ κατάφερε να βγει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Παρότι μάχεται για την παραμονή της στην Πριμέρα, οι γηπεδούχοι αναμένεται να αγωνιστούν με τη βασική τους ενδεκάδα, κάτι που δεν είχαν κάνει στο πρώτο παιχνίδι, όταν και ηττήθηκαν από την Μιραντές (ομάδα Σεγούντα Β) με 2-0.
Οι γηπεδούχοι ευνοούνται και από το γεγονός ότι μέχρι τον τελικό αποφεύγουν τα μεγαθήρια (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Βαλένθια, Σεβίλλη) και σε περίπτωση που καταφέρουν την πρόκριση θα παίξουν στην επόμενη φάση είτε με την Εσπανιόλ είτε με την Κόρδοβα. Ο Χουάνχο Γκονθάλεθ δήλωσε πίστη στην πρόκριση. Δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία δεξιό μπακ Φρανθίς, ενώ αμφίβολοι είναι οι επιθετικοί Ακόστα, Άλβαρο και Στουάνι και οι μέσοι Ντιόπ και Κόλσα.
Έφεση στις ισοπαλίες έχουν οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα με απολογισμό 3-8-6 (3-4-2 εντός έδρας) με 11/17 να είναι under. Στο «Σαρδινέρο» έχουν φέρει 8/9 under με απολογισμό γκολ 5-5, που είναι η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας αλλά και η δεύτερη καλύτερη άμυνα.
Η πρωτοπόρος του δευτέρου ομίλου της Σεγούντα Β, Μιραντές ταξίδεψε με παρακαταθήκη το 2-0 του πρώτου αγώνα. Στο πρωτάθλημα είναι «τρένο» με απολογισμό 11-7-1 και γκολ 25-7! Την προηγούμενη αγωνιστική έφερε 0-0 στην έδρα της Αρανδίνα, σε ένα ματς με λίγες φάσεις.
Οι φιλοξενούμενοι είναι ακόμα πιο «σφιχτοί» εκτός έδρας, όπου δεν έχουν ηττηθεί ακόμα, έχοντας στο πρωτάθλημα 4-6-0 με γκολ 7-2 (!) και στο κύπελλο δύο νίκες με 0-1 και 0-2, η δεύτερη επί της Βιιγιαρεάλ. Συνολικά 10/12 εκτός έδρας τους παιχνίδια ήταν under, ενώ όλες οι ισοπαλίες ήταν 0-0! Δύο προβλήματα απουσιών με τον αμυντικό μέσο Αγκουστίν να παραμένει εκτός και τον βασικό εξτρέμ Μπορέλ να είναι επίσης τραυματίας.
Την τελευταία εξαετία η μοναδική ομάδα τρίτης κατηγορίας που νίκησε εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι ομάδα της Πριμέρα και στη συνέχεια δεν έχασε στη ρεβάνς ήταν η Αλμπαθέτε φέτος, που κέρδισε δύο φορές την Ατλέτικο.
Στις 12 εξόδους της σε όλες τις διοργανώσεις φέτος η Μιραντές έχει δεχτεί μόνο δύο γκολ. 8/9 εντός έδρας της Σανταντέρ ήταν under.
Μέχρι και στο 2,00 βρίσκουμε τον άσο της Σανταντέρ κόντρα σε ομάδα τρίτης κατηγορίας, αλλά το παιχνίδι είναι αρκετά πιο δύσκολο από ότι φαίνεται. Η Μιραντές έχει 6-6-0 στις 12 φετινές της εξόδους σε όλες τις διοργανώσεις με 10/12 να είναι under, έχοντας δεχτεί μόνο δύο γκολ! Η Σανταντέρ μετράει 8/9 εντός έδρας under. Με αυτά τα δεδομένα το under σε απόδοση 1,70 στην Bet365 έχει αξία.


Σκοράρει και στο Ολίμπικο η Βερόνα

Σε εκπληκτική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι

Σκοράρει και στο Ολίμπικο η Βερόνα Υπό πίεση η Λάτσιο μετά την κακή εμφάνιση και το 4-0 από τη Σιένα. Οι «λατσιάλι» δυσκολεύονται πολύ στα εντός έδρας τους παιχνίδια και βρίσκουν την Βερόνα σε εκπληκτική κατάσταση. Χωρίς άγχος οι φιλοξενούμενοι, στο 2,10 το GG στην Bet365.
Η Λάτσιο φάνηκε ότι δεν γύρισε από τις διακοπές των εορτών και πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση ηττήθηκε από τη Σιένα με 4-0, παίζοντας ωστόσο με παίκτη λιγότερο για όλο το δεύτερο ημίχρονο, ενώ δύο από τα γκολ που δέχτηκε ήταν με πέναλτι.
Με την ήττα αυτή έμεινε στο -7 από την πρώτη θέση και στο -5 από την προνομιούχο τρίτη θέση, ενώ ήταν και η πρώτη της φετινή εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Στο Ολίμπικο έχει μέτριο απολογισμό, έχοντας κερδίσει μόνο τα τρία από τα εννιά παιχνίδια που έχει δώσει (3-4-2) και κρατώντας ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα από αυτά.
Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν υπό πίεση, αφού οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι από τις τελευταίες εμφανίσεις και η πρόκριση είναι μονόδρομος. Το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ (για τη φάση των «16» του κυπέλλου), με την ομάδα που θα προκριθεί να αντιμετωπίζει εντός έδρας στα προημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Μίλαν-Νοβάρα. Εκτός από τα μακροχρόνια προβλήματα δεν είναι διαθέσιμος ούτε ο Τσάνα που επίσης τραυματίστηκε. Από τον πάγκο θα ξεκινήσει ο Κλόζε με την ενδεκάδα να αποτελείται κυρίως από βασικούς παίκτες.
Σε δαιμονιώδη φόρμα η Βερόνα, που με συνεχόμενα εδώ και αρκετό καιρό θετικά αποτελέσματα έχει φτάσει να βρίσκεται μόλις στο -1 από την κορυφή και η άνοδος στη Σέριε Α δεν είναι πλέον μακρινό όνειρο. Σπουδαία νίκη και την προηγούμενη αγωνιστική τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής άποψης, αφού κόντρα στη Μόντενα έχανε με 0-1 μέχρι το 86’ και κατάφερε να το γυρίσει σε 2-1 με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά.
Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν την ήττα από τις 15 Οκτωβρίου, έχοντας έκτοτε σε όλες τις διοργανώσεις 10-2-0 και στον προηγούμενο γύρο προκρίθηκαν στην έδρα της Πάρμα με 0-2! Εκτός έδρας έχουν απολογισμό 6-2-2. Επιστρέφει από τραυματισμό ο αμυντικός Αμπάτε, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών.
Πιθανές ενδεκάδες:
Λάτσιο (4-3-1-2): Bizzarri – Cavanda, Diakite, Dias, Radu – Gonzalez, Ledesma, Lulic – Hernanes – Cisse, Rocchi.
Βερόνα (4-3-1-2): Rafael – Natalino, Mareco, Ceccarelli, Pugliese – Russo, Tachtsidis, Hallfredsson – Galli – Pichlmann, Ferrari.
Σε πολύ καλή κατάσταση η Βερόνα, έχοντας 10-2-0 στα δώδεκα τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.
Καμία αξία στο 1,40 του άσου, με τη Λάτσιο να έχει 3-4-2 εντός έδρας στο πρωτάθλημα και το κλίμα στους γηπεδούχους να μην είναι καλό, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Σε εκπληκτική κατάσταση η Βερόνα, μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στο Ολίμπικο (2,10 το goal-goal στην Bet365).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.